Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:35 - 24/11/2019

Το Χαραγμα!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Και υποχρεώνει όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να χαράξουν ση­μάδι πάνω στο δεξιό τους χέρι ή πάνω στο μέτωπό τους.Κανείς δε θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μόνο αυτός που έχει χα­ραγμένο το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. Εδώ χρειάζεται η σοφία. Όποιος έχει μυαλό ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, που είναι αριθμός ανθρώπου· ο αριθμός του είναι χξς΄ (εξα­κόσια εξήντα έξι).» (Αποκ. 13, 16-18)

Έχει να κάνει η κάρτα του πολίτη τίποτα με τη smart card(έξυπνη κάρτα)?

kartapolith

1637565

Μια ταινία μικρού μήκους με ελληνικούς υποτίτλους,που είχε φτιαχτεί από το 2005,για να θυμηθούμε!

 

Χμμμ η νέα ταυτότητα που έρχεται σύντομα….σας θυμίζει κάτι?

Μήπως η κάρτα είναι προάγγελος για κάτι άλλο?…Λέω μήπως!

Πολλοί πιστεύουν πως όλα αυτά είναι σαχλαμάρες,παραμυθία και είναι για τρελούς και θρησκόληπτους!……Είναι?

Δεν θα σας κουράσω άλλο με βίντεο,υπάρχουν αμέτρητα στο διαδίκτυο και στο youtube, οποίος θέλει μπορεί να κάνει την ερευνά μόνος/μονή του,και να κρίνει μόνος του αν όλα αυτά είναι παραμυθία,η μια πραγματικότητα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε σύντομα!

“Και τρίτος άγγελος ηκολούθησεν αυτούς, λέγων μετά φωνής μεγάλης· Όστις προσκυνεί το θηρίον και την εικόνα αυτού και λαμβάνει χάραγμα επί του μετώπου αυτού ή επί της χειρός αυτού,
και αυτός θέλει πίει εκ του οίνου του θυμού του Θεού του κεκερασμένου ακράτου εν τω ποτηρίω της οργής αυτού, και θέλει βασανισθή με πυρ και θείον ενώπιον των αγίων αγγέλων και ενώπιον του Αρνίου.
Και ο καπνός του βασανισμού αυτών αναβαίνει εις αιώνας αιώνων, και δεν έχουσιν ανάπαυσιν ημέραν και νύκτα όσοι προσκυνούσι το θηρίον και την εικόνα αυτού και όστις λαμβάνει το χάραγμα του ονόματος αυτού.
Εδώ είναι η υπομονή των αγίων, εδώ οι φυλάττοντες τας εντολάς του Θεού και την πίστιν του Ιησού”.(Αποκ. 14, 9-12)Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με PanIko
ΕΚΕΊΝΟΣ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΉΣΕΙ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ, ΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΉΣΕΙ ΠΡΏΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ...

Σχόλια Αναγνωστών (67)

 1. Έχω προσπαθήσει να συγκρατηθώ πολλές φορές, για να μην αρθρώσω κατηγορίες εις βάρος κανενός. Όμως, όποιος Γνωρίζει καταγγέλλει. Ναι λοιπόν, ήρθε αυτή η στιγμή που θα δηλώσω κάτι το οποίο πρέπει να μας προβληματίζει όλους. Επειδή ακούω πολλές φορές για ερπετά, ερπετόμορφες και τέτοιες κατηγορίες, που λέγονται χωρίς να έχει σκεφτεί πρώτα κάποιος τι λέει. Κάτι που λέγεται χωρίς να έχει σκεφτεί κάποιος πρώτα τι λέει, η είναι χαώδης φλυαρία, η πολυλογία σε βάθη ύπνο, η βλακεία. Έχετε δει ποτέ μέσα σας, μέσα σας σε αυτό που κουβαλάτε και σας φέρνει σβάρνα; Όλοι μας κουβαλάμε αυτό το ερπετό, δείτε το εγκέφαλο, είναι το κουλουριασμένο φίδι,”φτιαγμένο”, “κτιστό”, η μάλλον δύο φίδια για τους πιο μυημένους, το ένα, αντανάκλαση του αλλού. Όμως, Σοφία είναι αναγραμματισμός της λέξεις Όφις — Α – Όφις, προυπάρχουσα του όφις, η Αντί (όπως καταλαβαίνη κάποιος το “Αντί”) – του Όφις. Υπάρχει τρόπος όμως να κοίμηση κάποιος το φίδι για να πάρει πίσω το μαργαριτάρι του. Κοιτάξτε, πριν κάποιος αρχίζει και γίνει κριτής κάποιο αλλού, ας δει πρώτα το δοκό στο μάτι του, να μην σηκωθεί κανα πρωί και φωνάζει προς τα αδέρφια του, πως Κανείς τον τύφλωσε. Ας θυμηθεί πως μόνο ο Θεός μπορεί να μιλήσει για τον εαυτό του, και μόνο ο Ίδιος μπορεί να εκφράζει τον Εαυτό του και τα σχέδια Του, επομένως ο κάθε ένας άλλος, όταν μιλάει απλά εκφράζει τον εαυτό του, πιστεύει, η όχι στον Ύψιστο. Αν ο δοκός κάποιου όμως, είναι ο σταυρός τότε στο μάτι του θα είναι μόνο ο κόκκος του άμμου, και προκειται για αυτό το σύμπαν που τα δύο δάκρυα, της μετανοίας και της χαράς θα το κύλιση το σύμπαν έξω από το μάτι του, ακριβώς πως καθαρίζει μέσω δακρυσματος από ένα κόκκο άμμο, που κάποια καταιγίδα στην έρημο το προκάλεσε να μπει στο δεξί μάτι του.
  Υ.Γ Θα πρέπει και πάλι να δείξει κάποιος προσοχή όταν σας λένε “οι προφήτες” για το τρίτο ναό του σολομώντα, δεν είναι μόνο θέμα τοίχων, τούβλα, λάσπη, χρυσά κτλπ, η κτίση αυτού του ναού, αλλά για αυτό το θέμα θα μιλήσω άλλη φορά. Και μια λεπτομέρια, το κεφάλι της προφητείας κόπηκε μαζί με το κεφάλι του Ιωάννη του Προδρόμου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προφητεια από εκείνη που δήλωσε ο Ιωάννης ο Πρόδρομος, και αυτό καθιστά από μόνο του ένα μυστήριο. Τώρα η επιστροφή του Σωτήρα και η Τελευταία Κρίση δεν είναι προφητίες, Αυτό που δηλώνει ο θεός δεν είναι πρόβλεψη, αλλά Υπόσχεση της Ανω Εκτελεστικό.

  • Κάνεις δεν κρίνει κανέναν,τουλάχιστον όχι από τη πλευρά μου…ούτε κάνεις μας είναι τελείως και γνωρίζει όλες τις απαντήσεις! Ούτε το παίζουμε προφήτες!…..Συμφωνώ με αυτά που λες…..Άλλο να ενημερώνουμε τον κόσμο για κάτι,και ίσως να τον προειδοποιούμε για κάποια κατάσταση η γεγονός,και άλλο να κρίνουμε και να επιβάλουμε στον άλλον κάτι θεωρώντας τον εαυτό μας ανώτερο,επειδή ίσως έχουμε κάποια γνώση και/η εμπειρία παραπάνω σε οποιοδήποτε επίπεδο……….από κει και πέρα ο καθένας μπορεί να κρίνει μόνος αν αυτό που διαβάζει,ακούει η βλέπει των ωφελεί κάπου και αν είναι για το κάλο του και τη εξέλιξη του ως άνθρωπος άλλα και τη πνευματική του εξέλιξη!….Να είσαι καλά!

  • Φίλε είσαι ωραίος. Γι’ αυτό μίλα. Πες αυτά που ξέρεις, επειδή οι άνθρωποι λόγω υπέρμετρης παραπληροφόρησης έχουν χάσει την Μόνη και Αληθινή Οδό!!!
   Οι Έλληνες ζητάνε να μάθουν, θέλουν, διψάνε αλλά δεν ξέρουν που βρίσκεται το νερο που θα τους ξεδιψάσει…

  • ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ.ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ,ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ?
   ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ,Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΧΙΣΗ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΟΥΝ Σ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ,ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΙΧΟ,ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ!!!
   ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΝ,ΕΚΕΙΝΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ,ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.
   ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ USER,ΑΘΩΟ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟ.
   Η ΑΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ.
   ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙ 666,ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Η ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ,ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ,ΔΛΔ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΩΣ ΚΥΡΙΟ,ΚΑΙ ΘΕΟ ΤΟΥΣ,ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΑΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ?ΟΥΔΕΙΣ.
   ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ,ΟΤΑΝ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕΤΑΝΟΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΘΑ ΒΡΙΚΣΕΣΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΝ.
   ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΕΙ.
   ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΕΙ Η ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
   ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ Η ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ,Η ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ,ΣΑΜΑΕΛ!!!
   Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ,ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ,ΤΟΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ,ΓΝΩΡΖΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ.
   ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ,ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ.
   ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ,Η ΔΙΑΒΟΛΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΟΞΑ.
   ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

 2. Ανώνυμος 07/16/2015 @ 11:50 ΜΜ

  Ρε παιδιά τελικά το χάραγμα είναι μικροτσίπ ή τατουάζ με ακτίνες λέιζερ;

  • Υπάρχουν κάποια βίντεο όπως αυτό https://www.youtube.com/watch?t=195&v=Dd90LUao26g στο youtube που δείχνει μικρούς και μεγάλους να κάνουν τατουάζ το 666…..Γνώμη μου είναι ότι το τατουάζ είναι ένα απλό τατουάζ…..απλό θα πεις 666?… ε αυτό έχει να κάνει με μια αίρεση που δηλώνει τη λατρεία τους…Αυτο ειναι στη περιγραφη του βιντεο…..
   “ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ 666,ΕΠΙΣΗΣ 80 ΧΡΟΝΗ ΕΚΑΝΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΤΟ 666,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΤΟ 666 ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ.ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ

   Ο Jose Luis de Jesus Miranda ή αλλιώς Jesucristo Hombre (στα αγγλικά: the man Christ Jesus που σημαίνει «ο άνθρωπος Χριστός Ιησούς», γεννήθηκε το 1946, στο ΠόρτοΡίκο.kai ισχυρίζεται, οτι «φωτίστηκε» και κατάλαβε ότι είναι η «δεύτερη ενσάρκωση του Χριστού».

   Έχει δηλώσει ότι είναι πολύ ανώτερος από τον Ιησού Χριστό. Ένας λόγος είναι ότι ο Ιησούς δίδασκε με παραβολές ενώ αυτός διδάσκει κατευθείαν «την αλήθεια».

   Το πρωτότυπο για τον de Jesus, είναι ότι ισχυρίζεται ότι ταυτόχρονα είναι και ο… Αντίχριστος!

   Μάλιστα, έχει κάνει και τατουάζ με το 666 στο μπράτσο του(!) κάτι που – όπως είναι φυσικό- προκάλεσε συναγερμό στις τάξεις των «παραδοσιακών» χριστιανών στις ΗΠΑ.

   Ο ισχυρισμός του είναι, ότι ο Αντίχριστος «δεν είναι κακός», όπως νομίζουν οι πολλοί, αλλά είναι ο «2ος Χριστός»…

   Ένας άλλος λόγος που προβάλει το 666, (οι οπαδοί του κάνουν κι αυτοί τατουάζ με το 666), είναι για να απορρίψουν επιτέλους οι άνθρωποι τον Ιησού το Ναζωραίο και να δεχθούν εκείνον…

   Διδάσκει επίσης ότι δεν υπάρχει πλέον αμαρτία, ούτε διάβολος.

   Το μότο της ομάδας είναι SSS (που μοιάζει με six six six, 666) “Salvo Sempre Salvo” το οποίο σημαίνει «σώθηκα – για πάντα – σώθηκα».

   Η εκκλησία που ίδρυσε, η “Creciendo en Gracia», που σημαίνει «αυξάνοντας στην χάρη», έχει οπαδούς κυρίως από χώρες της Νοτίου Αμερκής. Λέγεται ότι υπάρχουν περισσότερες από 300 εκκλησίες του De Jesus σε 30 χώρες.

   Αν και οι περισσότεροι οπαδοί του είναι φτωχοί, εκείνος ζει μέσα στον πλούτο, φορώντας πανάκριβα ROLEX, λέγοντάς τους ότι ο Θεός αγαπάει αυτόν που δίνει λεφτα.

   Επικοινωνεί με τις ομάδες μέσω Ιντερνετ και προβάλλεται συνεχώς τελευταία από περίπου 287 ραδιοφωνικά προγράμματα αλλά και από την τηλεόραση, ενώ έχει και ο ίδιος δικό του ισπανόφωνο κανάλι.

   Ο de Jesus πιστεύει ότι μία ημέρα θα γίνει ο Πρόεδρος όλου του κόσμου, ενώ οι οπαδοί του τον φωνάζουν «Πατέρα»”………

   Το χαραγμα θα ειναι το ηλεκτρονικό τσιπακι,που θα εμφυτεύσουν,θα έχει ολα τα προσωπικά στοιχειά σου και δεδομένα,και δεν θα μπορεί να αγοράσει και να πουλήσει κάνεις,χωρίς αυτό συμφωνά με τη Αποκάλυψη!

   • Τα τατουάζ που είναι τση μοδός – αν ειναι δυνατόν
    και προβάλλονται παντού !!! αυτό τον σκοπό έχουν.

    Να σου έρθει μετά πιο εύκολο και το άλλο το μικρό τατού….

  • ΗΛΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗ 02/26/2016 @ 6:55 ΜΜ

   Το χάραγμα πιστεύω δεν θα έχει καμία σχέση με την τεχνολογία.Τα τσιπάκια θα τα βάλουμε μόνοι μας,μετά τον γενικό πόλεμο θα μας ζητηθεί για να έχουμε πρόσβαση σε τροφή να κάνουμε ενα χάραγμα.
   Το χάραγμα θα είναι 2 παράλληλες γραμμες που θα εμφανίζονται με λέϊζερ.Οσοι δεν το κάνουν στην αρχή απλώς θα πεινάσουν,μετά όμως θα κυνηγηθούν.Αν είναι τσιπαρισμένοι από πριν θα εντοπίζοντε εύκολα.

   • Εσυ επετρεψε να σου βαλουν το μικροτσιπ στο χερι κ πες οτι δεν ειναι αυτο το χαραγμα κ θα δεις τι θα γινει οταν πεθανεις.

   • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 02/26/2016 @ 10:37 ΜΜ

    Τώρα είναι το χάραγμα…..

    Μετα τον πόλεμο είναι οι 3 δεκαετίες της ηρεμίας της ανθρωπότητας , της αναλαμπής της ορθοδοξίας αλλά και της προετοιμασίας αντιμετώπισης του αντίχριστου …. Ο γέροντας Ιωσήφ Βατοπεδινός τα έχει βαλει σε χρονολογική σειρά…..

    Ο πολιτισμός της χέστρας τελειώνει με τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο ….

    • Ανώνυμος 07/31/2016 @ 10:25 ΜΜ

     Ο πολιτισμός της χέστρας θα τελειωσει οταν γινεις καλα

     • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 08/01/2016 @ 2:48 ΠΜ

      Κάτσε λοιπόν να τραβήξω το καζανάκι τώρα που ‘’ξαλάφρωσα’’ και έγινα καλά….. ελπίζω να ξέρεις μπάνιο …. γεια σου….

    • Ανώνυμος 08/02/2016 @ 1:21 ΠΜ

     Δεν εχεις καταλαβεις προβατο οτι μεσα στην ΧΕΣΤΡΑ εσυ εισαι, και αν τραβηξεις το καζανακι η αναρροφηση θα σε οδηγησει κατευθειαν στην κολαση αυτο που ονομαζουμε βοθρο για τα αποβλητα της σκοτεινης και αδιαμορφωτης μαζας .

  • το χαραγμα θα ειναι οτι σου ζητησουν να εχεις μονιμα πανω σου σαν αναποσπαστο κομματι του κορμιου σου

 3. και στην ολλανδια που ζουσα,αυτη η καρτα υπαρχει,
  ολοι εχουν μια τετοια καρτα,σαν ταυτοτητα,
  δεν ερχεται εδω πρωτα,παιζει κ αλλου

  • Παγκοσμίως!….Σίγουρα έχει ήδη ξεκινήσει σε άλλες χώρες,άλλα η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει να εξαπλωθεί και να το εφαρμόσει παγκοσμίως!

 4. ανωνυμος 07/17/2015 @ 11:03 ΠΜ

  ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ΄΄ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΄΄

  • ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ,ΜΑΡΤΥΡΩΝΤΑΣ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝ ΘΕΟΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
   ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΧΘΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ,ΔΛΔ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ,ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ.
   ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ,ΕΙΤΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟΝ,ΚΑΙ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΩΣ ΜΟΝΟΝ ΘΕΟΝ.
   ΜΑΡΤΥΡΑΣ,ΙΣΟΝ ΑΓΙΟΣ,ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΜΠΟΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΦΩΛΙΑΖΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ.
   ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΒΟ,ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ,ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ,ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΟ.
   ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.
   Ο ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ.
   ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ,Η ΕΝΑΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ.

 5. Ανώνυμος 02/26/2016 @ 5:04 ΜΜ

  Η κάρτα του πολίτη θα είναι ένα βήμα πριν το τσιπ… Θα περιλαμβάνει μέχρι κ πομπό, θα μπορούν να μας εντοπίσουν όπου κ αν είμαστε κ θα ακούνε ότι κ να λέμε, αυτό μπορεί να το κάνουν κ με τα κινητά, αλλά η ταυτότητα θα είναι κάτι που θέλουν να κάνουν, για να την έχουν όλοι, θα μπορούν επίσης να μας χρεοκοπήσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς ότι ώρα θέλουν… Όποιος μιλάει άσχημα κατά του εμπορικού συστήματος της κωλοφάρας θα μπλέκει… Η κάρτα του πολίτη είναι για να μας κάνουν να συνηθίσουμε ακόμα περισσότερο τον έλεγχο που μας κάνουν… Ο έλεγχος αυτός θα είναι περίπου στο 90% (10% ελευθερία), καθώς αν πάμε κάπου βόλτα κ δεν έχουμε την ταυτότητα κ το κινητό μαζί μας, δεν θα ξέρουν που είμαστε…
  ——————————————–
  Ο θεός (Γιαχβέ) της κωλοφάρας που μας ελέγχει κ μας έχει σκλαβώσει, θέλει με το τσιπ να μας ελέγχει 100% (ελευθερία 0%), θα μπορούν μέχρι κ μας κάνουν το απόλυτο mind control (όταν θα χεριάζετε), κ φυσικά κ ο έλεγχος αυτός θα έχει να κάνει με τα πάντα…

  Ένα ρομπότ όσο κ να προσπαθούν να το μετατρέψουν σε άνθρωπο, εκτός ότι στοιχίζει πολλά, δεν θα έχει καλύτερα αποτελέσματα από έναν άνθρωπο που θα μετατρέψουν σε ρομπότ… Για την κωλοφάρα, είμαστε πάρα πολλοί άνθρωποι για να μας ελέγξουν όλους, κ γιαυτό προσπαθούν με πόλους τρόπους να κάνουν «περικοπές, αποκεφαλισμούς» (γένηκα να μας μειώσουν σαν πληθυσμό)…
  ———————————————
  Το παρακάτω έχει να κάνει με τον Bill Gates ο οποίος είναι εκείνος που έχει σχεδιάσει το τσιπάκι, κ το όνομα του μάλλον δεν είναι καθόλου τυχαίο…
  (Bill = Νομοσχέδιο) (Gates = Πύλες) = Πύλες Νομοσχεδίων
  Αν αυτές οι Πύλες Νομοσχεδίων έχουν να κάνουν με το τσιπάκι, τότε πρόκριτε για την λογική εξήγηση που θα είναι προγραμματισμένο το τσιπάκι αυτό… Θα έχει να κάνει με Πύλες Νομοσχεδίων, δηλαδή, θα γίνετε ο έλεγχος μας μέσα από διάφορες κατευθύνσεις (που θα αντιπροσωπεύουν της «Πύλες» σε διάφορα θέματα), κ μέσα στης Πύλες θα βρίσκονται τα «Νομοσχέδια» (που θα αντιπροσωπεύουν τους κανόνες που θέλουν να είμαστε προγραμματισμένοι)…

  • Χρηστος 07/31/2016 @ 9:37 ΜΜ

   Εἶναι πολὺ ἀναγκαῖο σε αὐτὸν τὸν πόλεμο, τὸ νὰ μὴν ἐμπιστευώμαστε τὸν ἑαυτόν μας, ὅπως εἴπαμε· παρόλα αὐτά, ἐὰν ἀπελπισθοῦμε μόνο, δηλαδή, ἐὰν ἀποβάλουμε, μόνον κάθε πεποίθησι τοῦ ἑαυτοῦ μας, βέβαια, ἢ τραποῦμε σὲ φυγή, ἢ θὰ νικηθοῦμε, καὶ θὰ κυριευθοῦμε ἀπὸ τοὺς ἐχθρούς. Γι᾿ αὐτό, κοντὰ στὴ ὁλοκληρωτικὴ ἀπάρνησι τοῦ ἑαυτοῦ μας, χρειάζεται ἀκόμη καὶ ἡ πλήρης ἐλπίδα καὶ ἐμπιστοσύνη στὸ Θεό, ἐλπίζοντας δηλαδὴ ἀπὸ αὐτὸν μόνο κάθε καλὸν καὶ κάθε βοήθεια καὶ νίκη. Γιατὶ, καθὼς ἀπὸ τὸν ἑαυτό μας, ὅπου εἴμαστε τὸ τίποτα, τίποτα ἄλλο δὲν περιμένουμε, παρὰ γκρεμίσματα καὶ πτώσεις, γιὰ τὰ ὁποῖα καὶ πρέπει νὰ μὴν ἔχουμε ἐμπιστοσύνη στὸν ἑαυτό μας τελείως, κατὰ αὐτὸ τὸν τρόπο θὰ ἀπολαύσουμε ὁπωσδήποτε ἀπὸ τὸν Θεὸν κάθε νίκη, ἀμέσως μόλις ὁπλίσουμε τὴν καρδιά μας μὲ μίαν ζωντανὴ ἐλπίδα σὲ αὐτόν, ὅτι θὰ λάβουμε τὴν βοήθειά του σύμφωνα μὲ ἐκεῖνο τὸ ψαλμικὸ «σ᾿ αὐτὸν ἔλπισε ἡ καρδιά μου καὶ βοηθήθηκα» (Ψαλμ. 27,9).

   Αὐτὴν τὴν ἐλπίδα, μαζὶ καὶ βοήθεια, μποροῦμε νὰ πετύχουμε γιὰ τέσσερις λόγους.

   α) Γιατὶ τὴν ζητᾶμε ἀπὸ ἕνα Θεό, ὁ ὁποῖος μὲ τὸ νὰ εἶναι Παντοδύναμος, ὅ,τι θέλει μπορεῖ νὰ τὸ κάνῃ καὶ στὴ συνέχεια μπορεῖ νὰ βοηθήσῃ καὶ μᾶς.

   β) Γιατὶ, τὴν ζητᾶμε ἀπὸ ἕνα Θεὸ ὁ ὁποῖος, ὄντας ἄπειρα σοφός, ὅλα, τὰ πάντα γνωρίζει μὲ πλήρη τελειότητα, καὶ ἑπομένως γνωρίζει ὅλο ἐκεῖνο ποὺ ταιριάζει στὴ σωτηρία μας.

   γ) Γιατὶ ζητᾶμε αὐτὴ τὴν βοήθεια, ἀπὸ ἕνα Θεό, ὁ ὁποῖος, γιὰ νὰ εἶναι ἀτέλειωτα ἀγαθός, μὲ μία ἀγάπη καὶ θέλησι ποὺ δὲν περιγράφεται, εἶναι πάντα ἕτοιμος γιὰ νὰ δώσῃ ἀπὸ ὥρα σὲ ὥρα, καὶ ἀπὸ στιγμὴ σὲ στιγμή, ὅλη τὴ βοήθεια ποὺ μᾶς χρειάζεται, γιὰ τὴν πνευματικὴ καὶ ὁλοκληρωτικὴ νίκη τοῦ ἑαυτοῦ μας, ἀμέσως ὅταν τρέξουμε στὴν ἀγκαλιά του μὲ σταθερὴ ἐλπίδα.

   Καὶ πῶς εἶναι δυνατόν, ὁ καλὸς ἐκεῖνος Ποιμένας μας, ποὺ ἔτρεχε τριαντατρία χρόνια ἀναζητώντας τὸ χαμένο πρόβατο, μὲ τόσο δυνατὲς φωνές, ποὺ βράχνιασε ὁ λάρυγκας, ποὺ περπάτησε δρόμο τόσο κοπιαστικὸ καὶ ἀκανθώδη, ποὺ ἔχυσε ὅλο του τὸ αἷμα καὶ ἔδωσε τὴ ζωή, πῶς εἶναι δυνατόν, λέω, τώρα ποὺ αὐτὸ τὸ πρόβατο ἀκολουθεῖ πίσω του, καὶ μὲ ἐπιθυμία φωνάζει, καὶ τὸν παρακαλεῖ, νὰ μὴ γυρίσῃ σὲ αὐτὸ τοὺς ὀφθαλμούς του; πῶς μπορεῖ νὰ μὴν τὸ ἀκούσῃ; καὶ νὰ μὴν τὸ βάλη στοὺς θείους του ὥμους, κάνοντας γιορτὴ μὲ ὅλους τοὺς Ἀγγέλους τοῦ οὐρανοῦ; καὶ ἂν ὁ Θεός μας δὲν παύει ἀπὸ τὸ νὰ γυρεύῃ μὲ μεγάλη ἐπιμέλεια καὶ ἀγάπη, νὰ βρῇ κατὰ τὴν εὐαγγελικὴ παραβολή, τὴ χαμένη δραχμή, τὸν τυφλὸ καὶ κωφὸ ἁμαρτωλό, πῶς γίνεται τώρα νὰ ἐγκαταλείψη αὐτόν, ποὺ σὰν χαμένο πρόβατο, φωνάζει καὶ καλεῖ τὸν δικό του Ποιμένα; καὶ ποιὸς θὰ πιστέψη ποτέ, πὼς ὁ Θεός, ποὺ χτυπάει πάντα τὴν καρδιὰ τοῦ ἀνθρώπου, ἐπιθυμώντας νὰ μπῆ μέσα καὶ νὰ δειπνήσῃ, σύμφωνα μὲ τὴν ἱερὴ Ἀποκάλυψι (1), δίνοντας σὲ αὐτὸν τὰ χαρίσματά του, ὅτι, ὅταν τοῦ ἀνοίγῃ τὴν καρδιὰ ὁ ἄνθρωπος καὶ τὸν προσκαλῇ, αὐτὸς θὰ ἔπρεπε νὰ κάνῃ μὲ τὴν θέλησί του τὸν κωφὸ καὶ νὰ μὴ θέλῃ νὰ μπῆ;

   Ὁ δ᾿ τρόπος γιὰ ν᾿ ἀπόκτηση κάποιος αὐτὴν τὴν στὸ Θεὸν ἐλπίδα καὶ βοήθεια, εἶναι τὸ νὰ τρέξη μὲ τὴν μνήμη του στὴν ἀλήθεια τῶν θείων Γραφῶν, οἱ ὁποῖες, σὲ τόσα μέρη ἂς δείχνουν φανερά, ὅτι δὲν ἔμεινε ποτὲ ντροπιασμένος καὶ ἀβοήθητος, ὅποιος ἔλπισε στὸν Θεό. «Κοιτάξτε τὶς ἀρχαῖες γενεὲς καὶ στοχασθῆτε· ποιὸς ἐμπιστεύθηκε στὸν Κύριο καὶ καταντροπιάσθηκε;» (Σειρὰχ 2,9) (2).

   Μὲ τὰ τέσσαρα λοιπὸν αὐτὰ ὅπλα ὁπλίσου, ἀδελφέ μου. Καὶ ἄρχισε τὸ ἔργο, καὶ πολέμησε γιὰ νὰ νικήσῃς· καὶ βέβαια ἀπὸ αὐτὰ θὰ ἀποκτήσῃς, ὄχι μόνον τὴν ὁλοκληρωτικὴ ἐλπίδα στὸν Θεό, ἀλλὰ καὶ τὴν ὁλοκληρωτικὴ ἀπελπισία στὸν ἑαυτό σου, γιὰ τὴν ὁποία δὲν παραλείπω νὰ σοῦ ὑπενθυμίσω καὶ σὲ αὐτὸ τὸ κεφάλαιο, ὅτι ἔχεις πολλὴ ἀνάγκη ἀπὸ τὴν γνῶσι της· ἐπειδή, στὸν ἄνθρωπο εἶναι τόσον πολὺ προσκολλημένη ἡ ἐμπιστοσύνη στὸν ἑαυτό του, ὅτι εἶναι κατὰ κάποιον τρόπο κάτι καὶ τόσο λεπτή, ποὺ σχεδὸν πάντα ζῇ κρυφὰ μέσα στὴν καρδιά μας, καὶ μᾶς φαίνεται πὼς δὲν ἔχομε ἐμπιστοσύνη στὸν ἑαυτό μας καὶ ἔχομε ἐλπίδα στὸ Θεό. Ὁπότε, γιὰ νὰ φεύγῃς ἐσύ, ὅσο μπορεῖς, αὐτὴ τὴν μάταιη ὑπόληψι, καὶ νὰ ἐργάζεσαι μὲ τὴν ἔλλειψι ἐπιστοσύνης στὸν ἑαυτό σου καὶ μὲ τὴν ἐλπίδα στὸ Θεό, εἶναι ἀνάγκη νὰ προπορεύεται ἡ σκέψις τῆς ἀδυναμίας σου, πιὸ πρὶν ἀπὸ τὴν σκέψη τῆς παντοδυναμίας τοῦ Θεοῦ, καὶ πάλι αὐτὲς οἱ δυὸ μαζὶ νὰ προπορεύωνται πρὶν ἀπὸ κάθε μας πρᾶξι.

   1. Τὰ λόγια της Ἀποκαλύψεως εἶναι αὐτά: «Νά, στέκομαι μπροστὰ στὴν πόρτα καὶ κτυπῶ. Ἂν κάποιος ἀκούσῃ τὴν φωνή μου καὶ μοῦ ἀνοίξῃ τὴν πόρτα, θὰ μπῶ στὸ σπίτι του καὶ θὰ δειπνήσω μαζί του κι αὐτὸς μαζί μου» (3, 20).

   2. Γιὰ αὐτὸ καὶ ὁ βασιλεὺς Αὔγαρος, ἀφοῦ ἀναστήλωσε τὴν ἀχειροποίητη εἰκόνα τοῦ Κυρίου μας, πάνω στὴν Πόρτα τῆς πόλης Ἔδεσσα, ἔγραψε καὶ αὐτὰ τὰ λόγια σὲ αὐτὴ «Χριστὲ ὁ Θεός, ὁ εἰς σὲ ἐλπίζων, οὐκ ἀποτυγχάνει ποτέ» (ἀπὸ τὸν Συναξαριστὴ τῆς ις᾿ τοῦ Αὐγούστου).

 6. Διαβολικό Σχέδιο 02/27/2016 @ 6:43 ΠΜ

  — ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ —
  –EveryBody Gonna Die–

 7. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ Η΄ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ Η ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΠΩΤΥΠΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ! ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΛΟΠΟΙΗΤΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

 8. Χρηστος 07/31/2016 @ 9:38 ΜΜ

  Εἶναι πολὺ ἀναγκαῖο σε αὐτὸν τὸν πόλεμο, τὸ νὰ μὴν ἐμπιστευώμαστε τὸν ἑαυτόν μας, ὅπως εἴπαμε· παρόλα αὐτά, ἐὰν ἀπελπισθοῦμε μόνο, δηλαδή, ἐὰν ἀποβάλουμε, μόνον κάθε πεποίθησι τοῦ ἑαυτοῦ μας, βέβαια, ἢ τραποῦμε σὲ φυγή, ἢ θὰ νικηθοῦμε, καὶ θὰ κυριευθοῦμε ἀπὸ τοὺς ἐχθρούς. Γι᾿ αὐτό, κοντὰ στὴ ὁλοκληρωτικὴ ἀπάρνησι τοῦ ἑαυτοῦ μας, χρειάζεται ἀκόμη καὶ ἡ πλήρης ἐλπίδα καὶ ἐμπιστοσύνη στὸ Θεό, ἐλπίζοντας δηλαδὴ ἀπὸ αὐτὸν μόνο κάθε καλὸν καὶ κάθε βοήθεια καὶ νίκη. Γιατὶ, καθὼς ἀπὸ τὸν ἑαυτό μας, ὅπου εἴμαστε τὸ τίποτα, τίποτα ἄλλο δὲν περιμένουμε, παρὰ γκρεμίσματα καὶ πτώσεις, γιὰ τὰ ὁποῖα καὶ πρέπει νὰ μὴν ἔχουμε ἐμπιστοσύνη στὸν ἑαυτό μας τελείως, κατὰ αὐτὸ τὸν τρόπο θὰ ἀπολαύσουμε ὁπωσδήποτε ἀπὸ τὸν Θεὸν κάθε νίκη, ἀμέσως μόλις ὁπλίσουμε τὴν καρδιά μας μὲ μίαν ζωντανὴ ἐλπίδα σὲ αὐτόν, ὅτι θὰ λάβουμε τὴν βοήθειά του σύμφωνα μὲ ἐκεῖνο τὸ ψαλμικὸ «σ᾿ αὐτὸν ἔλπισε ἡ καρδιά μου καὶ βοηθήθηκα» (Ψαλμ. 27,9).

  Αὐτὴν τὴν ἐλπίδα, μαζὶ καὶ βοήθεια, μποροῦμε νὰ πετύχουμε γιὰ τέσσερις λόγους.

  α) Γιατὶ τὴν ζητᾶμε ἀπὸ ἕνα Θεό, ὁ ὁποῖος μὲ τὸ νὰ εἶναι Παντοδύναμος, ὅ,τι θέλει μπορεῖ νὰ τὸ κάνῃ καὶ στὴ συνέχεια μπορεῖ νὰ βοηθήσῃ καὶ μᾶς.

  β) Γιατὶ, τὴν ζητᾶμε ἀπὸ ἕνα Θεὸ ὁ ὁποῖος, ὄντας ἄπειρα σοφός, ὅλα, τὰ πάντα γνωρίζει μὲ πλήρη τελειότητα, καὶ ἑπομένως γνωρίζει ὅλο ἐκεῖνο ποὺ ταιριάζει στὴ σωτηρία μας.

  γ) Γιατὶ ζητᾶμε αὐτὴ τὴν βοήθεια, ἀπὸ ἕνα Θεό, ὁ ὁποῖος, γιὰ νὰ εἶναι ἀτέλειωτα ἀγαθός, μὲ μία ἀγάπη καὶ θέλησι ποὺ δὲν περιγράφεται, εἶναι πάντα ἕτοιμος γιὰ νὰ δώσῃ ἀπὸ ὥρα σὲ ὥρα, καὶ ἀπὸ στιγμὴ σὲ στιγμή, ὅλη τὴ βοήθεια ποὺ μᾶς χρειάζεται, γιὰ τὴν πνευματικὴ καὶ ὁλοκληρωτικὴ νίκη τοῦ ἑαυτοῦ μας, ἀμέσως ὅταν τρέξουμε στὴν ἀγκαλιά του μὲ σταθερὴ ἐλπίδα.

  Καὶ πῶς εἶναι δυνατόν, ὁ καλὸς ἐκεῖνος Ποιμένας μας, ποὺ ἔτρεχε τριαντατρία χρόνια ἀναζητώντας τὸ χαμένο πρόβατο, μὲ τόσο δυνατὲς φωνές, ποὺ βράχνιασε ὁ λάρυγκας, ποὺ περπάτησε δρόμο τόσο κοπιαστικὸ καὶ ἀκανθώδη, ποὺ ἔχυσε ὅλο του τὸ αἷμα καὶ ἔδωσε τὴ ζωή, πῶς εἶναι δυνατόν, λέω, τώρα ποὺ αὐτὸ τὸ πρόβατο ἀκολουθεῖ πίσω του, καὶ μὲ ἐπιθυμία φωνάζει, καὶ τὸν παρακαλεῖ, νὰ μὴ γυρίσῃ σὲ αὐτὸ τοὺς ὀφθαλμούς του; πῶς μπορεῖ νὰ μὴν τὸ ἀκούσῃ; καὶ νὰ μὴν τὸ βάλη στοὺς θείους του ὥμους, κάνοντας γιορτὴ μὲ ὅλους τοὺς Ἀγγέλους τοῦ οὐρανοῦ; καὶ ἂν ὁ Θεός μας δὲν παύει ἀπὸ τὸ νὰ γυρεύῃ μὲ μεγάλη ἐπιμέλεια καὶ ἀγάπη, νὰ βρῇ κατὰ τὴν εὐαγγελικὴ παραβολή, τὴ χαμένη δραχμή, τὸν τυφλὸ καὶ κωφὸ ἁμαρτωλό, πῶς γίνεται τώρα νὰ ἐγκαταλείψη αὐτόν, ποὺ σὰν χαμένο πρόβατο, φωνάζει καὶ καλεῖ τὸν δικό του Ποιμένα; καὶ ποιὸς θὰ πιστέψη ποτέ, πὼς ὁ Θεός, ποὺ χτυπάει πάντα τὴν καρδιὰ τοῦ ἀνθρώπου, ἐπιθυμώντας νὰ μπῆ μέσα καὶ νὰ δειπνήσῃ, σύμφωνα μὲ τὴν ἱερὴ Ἀποκάλυψι (1), δίνοντας σὲ αὐτὸν τὰ χαρίσματά του, ὅτι, ὅταν τοῦ ἀνοίγῃ τὴν καρδιὰ ὁ ἄνθρωπος καὶ τὸν προσκαλῇ, αὐτὸς θὰ ἔπρεπε νὰ κάνῃ μὲ τὴν θέλησί του τὸν κωφὸ καὶ νὰ μὴ θέλῃ νὰ μπῆ;

  Ὁ δ᾿ τρόπος γιὰ ν᾿ ἀπόκτηση κάποιος αὐτὴν τὴν στὸ Θεὸν ἐλπίδα καὶ βοήθεια, εἶναι τὸ νὰ τρέξη μὲ τὴν μνήμη του στὴν ἀλήθεια τῶν θείων Γραφῶν, οἱ ὁποῖες, σὲ τόσα μέρη ἂς δείχνουν φανερά, ὅτι δὲν ἔμεινε ποτὲ ντροπιασμένος καὶ ἀβοήθητος, ὅποιος ἔλπισε στὸν Θεό. «Κοιτάξτε τὶς ἀρχαῖες γενεὲς καὶ στοχασθῆτε· ποιὸς ἐμπιστεύθηκε στὸν Κύριο καὶ καταντροπιάσθηκε;» (Σειρὰχ 2,9) (2).

  Μὲ τὰ τέσσαρα λοιπὸν αὐτὰ ὅπλα ὁπλίσου, ἀδελφέ μου. Καὶ ἄρχισε τὸ ἔργο, καὶ πολέμησε γιὰ νὰ νικήσῃς· καὶ βέβαια ἀπὸ αὐτὰ θὰ ἀποκτήσῃς, ὄχι μόνον τὴν ὁλοκληρωτικὴ ἐλπίδα στὸν Θεό, ἀλλὰ καὶ τὴν ὁλοκληρωτικὴ ἀπελπισία στὸν ἑαυτό σου, γιὰ τὴν ὁποία δὲν παραλείπω νὰ σοῦ ὑπενθυμίσω καὶ σὲ αὐτὸ τὸ κεφάλαιο, ὅτι ἔχεις πολλὴ ἀνάγκη ἀπὸ τὴν γνῶσι της· ἐπειδή, στὸν ἄνθρωπο εἶναι τόσον πολὺ προσκολλημένη ἡ ἐμπιστοσύνη στὸν ἑαυτό του, ὅτι εἶναι κατὰ κάποιον τρόπο κάτι καὶ τόσο λεπτή, ποὺ σχεδὸν πάντα ζῇ κρυφὰ μέσα στὴν καρδιά μας, καὶ μᾶς φαίνεται πὼς δὲν ἔχομε ἐμπιστοσύνη στὸν ἑαυτό μας καὶ ἔχομε ἐλπίδα στὸ Θεό. Ὁπότε, γιὰ νὰ φεύγῃς ἐσύ, ὅσο μπορεῖς, αὐτὴ τὴν μάταιη ὑπόληψι, καὶ νὰ ἐργάζεσαι μὲ τὴν ἔλλειψι ἐπιστοσύνης στὸν ἑαυτό σου καὶ μὲ τὴν ἐλπίδα στὸ Θεό, εἶναι ἀνάγκη νὰ προπορεύεται ἡ σκέψις τῆς ἀδυναμίας σου, πιὸ πρὶν ἀπὸ τὴν σκέψη τῆς παντοδυναμίας τοῦ Θεοῦ, καὶ πάλι αὐτὲς οἱ δυὸ μαζὶ νὰ προπορεύωνται πρὶν ἀπὸ κάθε μας πρᾶξι.

  1. Τὰ λόγια της Ἀποκαλύψεως εἶναι αὐτά: «Νά, στέκομαι μπροστὰ στὴν πόρτα καὶ κτυπῶ. Ἂν κάποιος ἀκούσῃ τὴν φωνή μου καὶ μοῦ ἀνοίξῃ τὴν πόρτα, θὰ μπῶ στὸ σπίτι του καὶ θὰ δειπνήσω μαζί του κι αὐτὸς μαζί μου» (3, 20).

  2. Γιὰ αὐτὸ καὶ ὁ βασιλεὺς Αὔγαρος, ἀφοῦ ἀναστήλωσε τὴν ἀχειροποίητη εἰκόνα τοῦ Κυρίου μας, πάνω στὴν Πόρτα τῆς πόλης Ἔδεσσα, ἔγραψε καὶ αὐτὰ τὰ λόγια σὲ αὐτὴ «Χριστὲ ὁ Θεός, ὁ εἰς σὲ ἐλπίζων, οὐκ ἀποτυγχάνει ποτέ» (ἀπὸ τὸν Συναξαριστὴ τῆς ις᾿ τοῦ Αὐγούστου).

 9. Ανώνυμος 07/31/2016 @ 10:36 ΜΜ

  Βαρουφάκης φέρνει κάρτα πολίτη, για να μην ξεχνιόμαστε
  προηγήθηκαν τα κάπιταλ ώστε να συνηθίσουμε
  ετοιμάζει να κατέβει με κόμμα δικό του λένε στις εκλογές

 10. Ανώνυμος 08/01/2016 @ 12:12 ΠΜ

  Σήμερα στα μυαλά των φανατικών χειραγωγών της ανθρώπινης ευπιστίας, οι καταστροφολογικές προφητείες της Βίβλου, λειτουργούν ξανά σαν εντολές προς εκπλήρωση απ’ την μόνιμη μανία δικαίωσης και χειραγωγησης της ανθρώπινης ευπιστίας, που διακατέχονται οι φανατικοί της πίστης.

  Μέγα παράδειγμα έπ’ αυτού είναι η εισαγωγή του αριθμού 666 στο γραμμικό κώδικα συναλλαγών, καθώς και στο λογισμικό των κομπιούτερ, που όλοι συμφωνούν πως o θα μπορούσε να αποφευχθεί (έτσι λένε τουλάχιστον), κι όμως είναι εκεί, γιατί ολοφάνερα κάποιοι φρόντισαν να ενσωματωθεί αυτός ο βιβλικός αριθμός στη ζωή μας, ώστε να αναζωπυρωθεί η πίστη στην βιβλική προφητεία, και να φουντώσει ξανά η προβατοειδής προσμονή εκπλήρωσης και των υπόλοιπων βιβλικών προφητειών. Ολα αυτά περί προφητειών και “μαντεμάτων”
  είναι μια μπαρούφα,που εκμεταλεύονται “κάποιοι”,
  για να κάνουν το παιχνίδι τους
  στην πλάτη ανθρωπων που εχουν ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ . ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ .

  • ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ», ΕΞΥΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΥΙΟΥΣ ΤΟΥ «ΣΑΤΑΝΑ», ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΓΕΝΗΤΟΡΑ ΔΙΑ ΩΣ «ΣΑΤΑΝΑ» , ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» , ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ , ΤΟΥ ΥΠΟΚΡΙΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΛΕΥΚΟΜΟΓΓΟΛΟ ΠΟΥΤΙΝ , ΛΑ.Ο.Σ ΤΟΥ KARA-ZAFFERI , ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ “ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ” ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΒΟΔΙΑ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ Γ Π.Π. ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΤΩΝ “ΚΑΛΩΝ” “ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ”, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ “Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ” ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ! ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΑΣΗ “ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ” ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΕΚΠΛΗΡΟΥΜΕΝΑ ΚΙ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ…

 11. ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!
  ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΧΑΙΡΕΤΑΙ!!
  ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!!!
  ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΣΩΘΗΣΑΝ ΜΟΝΟΝ 144.00,ΔΩΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΩΣ ΦΥΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ,ΠΑΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!!
  ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ,ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ!!!
  ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ,ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΤΟΝ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑ ΙΗΣΟΥΝ,ΤΟΝ ΥΙΟΝ ΚΑΤΑ ΣΑΡΚΑ,ΤΗΣ ΥΠΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ!!!
  ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ.
  ΕΔΩ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!
  ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ,ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 08/01/2016 @ 1:27 ΜΜ

   ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΕ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ [ΔΕΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ … ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ] !!!, ΤΟ ΚΟΥΝΑΝ ΣΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΣΑΝ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑΧΒΕ. ΤΩΡΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ … ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.

  • ΠΡΟΣ croif Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ 08/02/2016 @ 1:30 ΠΜ

   ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ. Ο ανωθεν κυριος με το ψευδωνυμο croif BΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ειναι ενας ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ο οποιος υποστηριζει οτι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ..ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ [νεο συγκλονιστικο μηνυμα] [ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ,ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ,ΑΛΛΑ ΕΚ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ.
   ΔΛΔ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ!!!]……………………..ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ [Στα ελληνικά νεοπαγανιστικά κινήματα συναντάμε τέσσερις διαφορετικές τοποθετήσεις έναντι του προσώπου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού:

   α) Σφοδρή πολεμική στάση με σκληρή και ενίοτε υβριστική (ακόμη και χυδαία) γλώσσα.
   β) Ήταν Έλληνας και όχι Εβραίος.
   γ) Ήταν ένας από τους θεούς του Ελληνικού Δωδεκαθέου.
   δ) Μαζί Χριστός και Δωδεκάθεο και Νέα Εποχή]
   http://www.egolpion.com/jesus_paganns.print.el.aspx …Συμφωνα με την ΕΚΚΛΗΣΙΑ υπαρχουν ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ —ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΣ—Ο εν λογω κυριος με την συμμετοχη του στα σχολια ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ……..Κατα την χριστιανικη πιστη το ονομα Ιησους Χριστος σημαινει ο ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ …[ΧΡΙΣΤΟΣ=ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ]
   Προς Τιτον 2.13 …Ο κυριος croif ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΧΡ[ΕΙ]ΣΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ [ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ] αλλα κατα το νεοπαγανιστικο κινημα που ακολουθει μπορει να σημαινει ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ….Ετσι ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ croif …Επισης τον καλω να ερθει στο ιατρειο μου να του προσφερω μια δωρεαν ενεση η οποια θα μειωσει αποτελεσματικα την αντιληψη του εγκεφαλου του ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ …

   • ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ Σ ΕΝΑΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ,ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΑ ΦΟΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΡΘΕ,ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΕΣΤΑΛΗ,ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΡΘΕΙ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΟΣ(ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ,Η ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ),ΑΛΛΑ ΕΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ,ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΩΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,Ο ΘΕΟΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ?ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΚ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ,ΑΦΟΥ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ Η ΜΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΣ,Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΑΥΤΟ?
    ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.
    ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ,ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΓΥΡΟΦΕΡΝΕΙ ΤΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ,ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ?
    ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΟΤΙ ΔΛΔ ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟ ΘΕΛΕΙ.
    ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.

    • ΠΡΟΣ CROIF Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ 08/02/2016 @ 7:54 ΜΜ

     Βεβαιωνω οτι ο ανωθεν ασθενης ειναι ενας ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ο οποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ οτι η ΠΑΝΑΓΙΑ ηταν ΕΛΛΗΝΙΔΑ …Οπως ο ιδιος γραφει παραπανω [ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ Η ΜΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΣ,Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΑΥΤΟ?] ……….ΠΑΡΑΘΕΤΩ απο κειμενο του ΠΑΤΕΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΥ ορθοδοξη αληθεια ..[Αυτοί, θέλοντας να χρησιμοποιήσουν τη χριστιανική παράδοσή μας για τους σκοπούς τους, προσπαθούν να επιβάλουν την αντίληψη ότι η Παναγία ήταν Ελληνίδα, ώστε έμμεσα ο Χριστός να παρουσιάζεται και αυτός ως Ελληνας! ..Ως προς την καταγωγή της Παναγίας: Η Υπεραγία Θεοτόκος δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο από Εβραία -στην πίστη- και Ισραηλίτισσα -στην καταγωγή-, έστω και αν γεννήθηκε στη «Γαλιλαία των Εθνών». Και τούτο διότι:—παρακατω οι αποδειξεις http://www.romfea.gr/katigories/10-apopseis/4600-stin-orthodojia-den-xoraei-o-fuletismos Αυτα λεει Ο Πρωτοπρεσβύτερος πατήρ Γεώργιος Μεταλληνός ορθόδοξος ιερέας, ομότιμος καθηγητής θεολογίας και συγγραφέας πάνω από 40 θεολογικών βιβλίων. ……….ΠΑΡΑΘΕΤΩ απο την ΟΜΑΔΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ για τους αιρετικους..[Ένα σύμπτωμα του νοσηρού εθνικισμού (υπάρχει και ο υγιής εθνισμός, η φιλοπατρία) είναι η προσπάθεια κάποιων κύκλων του νεοπαγανισμού να αποδειχθεί η (δήθεν) ελληνική καταγωγή του Χριστού, ώστε και η σωτηρία του κόσμου, όπως και αν την κατανοούν οι εκπρόσωποί τους, να αποδοθεί στον Ελληνισμό.

     Σ’ αντίθεση, λοιπόν, προς εκείνους τους νεοειδωλολάτρες, που με μανία αποκρούουν και απορρίπτουν κάθε τι το Χριστιανικό ψέγοντάς το με αποτροπιασμό ως «εβραϊκό», αυτοί τηρούν αυτή τη συγκαταβατική και διαλλακτική στάση, όχι φυσικά από ενδιαφέροντα σωτηριολογικά και θεολογικά, αλλά καθαρά εθνοφυλετικά, και κυρίως για την πολιτική εκμετάλλευση του Ελλαδικού Χριστιανισμού, ως Ορθοδοξίας, και την εξαπάτηση των αφελών…..http://oodegr.co/neopaganismos/ellinikotita/ethnik_xrist_panag_1.htm………… Ο Κυριος croif ΔΙΑΔΙΔΕΙ οτι η Παναγία ήταν Ελληνίδα, ώστε έμμεσα ο Χριστός να παρουσιάζεται και αυτός ως Ελληνας ..ΠΑΡΑΘΕΤΩ απο ενα μηνυμα του [Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ!!] ΕΔΩ θα δειτε το μηνυμα http://katohika.gr/diethni/minima/ …………Απαντησε στον γιατρο σου με ενα ΝΑΙ η ΟΧΙ στην ΕΡΩΤΗΣΗ ..ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ?

    • ΠΡΟΣ CROIF Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ 08/02/2016 @ 8:17 ΜΜ

     ΕΞΕΤΑΣΗ . Εισαι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ η ΜΗΠΩΣ εισαι
     χρ[ει]στιανος ? Δεδομενου της φυσης της ερωτησης εχεις περιθωριο μια ολοκληρη μερα για να δωσεις απαντηση .Μετα το περας της διοριας αν δεν εχεις καταφερει να δωσεις απαντηση στην ερωτηση αυτη ΤΟΤΕ ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΨΥΧΙΚΟ ΝΟΣΗΜΑ .

     • ΑΝΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ Σ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ!!!
      ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ,ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ.
      ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
      ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

 12. Το χάραγμα έχει ήδη γίνει αδέλφια.
  Κι από ότι έχω ερευνήσει έγιναν δύο διαφορετικά είδη χαραγματος.
  Το ένα είναι αυτο που μας έβαλαν στις πιστωτικές καρτες, εδω και πολλα χρονια.
  Το δεύτερο είναι βιολογικό και νανοτεχνολογία που μάλλον είναι εξωγήινης προέλευσης. Αυτό το αναπνέουμε ακόμη από τα ψεκασματα που ξεκίνησαν το 2012 περίπου και κάλυψαν ολόκληρο τον πλανήτη.
  Το δεύτερο δεν μας αφορά προς το παρόν και δεν έχει ενεργοποιηθεί. Μάλλον θα ενεργοποιηθεί όταν μας αποκαλυφθούν οι εξωγήινοι δυνάστες μας.
  Το πρώτο όμως μπορούμε να το ανερεσουμε και αυτό επιβάλλεται γιατί αν αυτό επιτύχει τότε υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιηθεί το δεύτερο.
  Το σύστημα που μας έχει επιβληθεί και που ζούμε βασίζεται στο πρώτο είδος χαραγματος. Με το χρήμα οδηγό. Εμείς κινούμε αυτό το σύστημα και γι αυτο το λόγο είπα σε άλλο σχόλιο ότι είμαστε όλοι υπευθηνοι λίγο ως πολύ. Αν δεν το καταλάβετε αυτό ειμαστε όλοι προορισμένοι να γίνουμε ολικοι δούλοι του συστήματος. Σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς μέχρι τώρα έχετε διαπιστώσει ότι οτιδήποτε αλλαγή κάνουν στο σύστημα είναι προς την υποδούλωση μας. Ειδικά οι παλιότεροι.
  Αυτό πρέπει να το σταματήσουμε αδέλφια, θα έπρεπε να το ειχαμε κάνει από καιρό τώρα.
  Ας ξεχάσουμε τις ταμπέλες που αυτοί μας έβαλαν και μας εναντιωνουν. Ας ενωθούμε με ένα σκοπό να ρίξουμε αυτό το σύστημα. Είναι μεγάλη θυσία αλλά πρέπει να γίνει, το χρωστάμε στα παιδιά μας τουλάχιστον. Αυτα.

 13. ΠΡΟΣ croif Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ 08/02/2016 @ 1:36 ΠΜ

  ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ——–ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ?——–

  • Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.
   ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΓΕΝΝΟΣ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ,ΕΝΣΑΡΚΩΘΗ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
   ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΟΜΜΟΥΣΙΟΝ,ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.
   ΠΙΣΤΥΩ ΟΤΙ ΘΕΟΣ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ,Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,Ο ΩΝ.
   ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣ ΜΙΑ ΑΓΙΑΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ.
   ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΔΟΞΗ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ,ΟΧΙ ΠΙΑ ΩΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ,Η ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ,ΑΛΛΑ ΩΣ ΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΟΡΑΤΩΝ ΤΕ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ.
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ,ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΤΗΡ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΟΥ,ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ.
   ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ,ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ,ΟΤΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΔΛΔ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ.
   ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!
   ΔΛΔ ΕΙΣΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΑΥΤΟΥ.

   • Μην πεφτεις στην παγιδα κανενος ,που σε καλει να αποδειξεις οτι δεν εισαι γαιδαρος!! Ολοι εδω μεσα εχουν καταλαβει τον διατεταγμενο ρολο ορισμενων !!
    Αλλωστε, αυτοι που το κανουν ,δεν ειναι τιπτα παραπανω απ σκυλακια των αφεντικων τους ,που τα βαζουν να γαβγιζουν για να εντοπιζουν θηραματα -θυματα !
    Λεω λοιπον προς τα αφεντικα τους (τα σκυλακια τα αγνοω επιδεικτικα ,γιατι ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥς,και που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ !!)…λεω λοιπον στα αφεντικα τους ..

    ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!! Ευελπιστητε οτι με το πλεονεκτημα του εφνιδιασμου θα πιασετε στον υπνο τους Ελληνες !!

    ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ…Αγνοητε οτι ο Ελληνας προστατευεται απο την ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ,ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ .ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ !!!

    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ,στις καφετεριες ,στους δρομους…και ΔΕΣ ΤΕ αυτους τους τυπους με τα μακρυα μαλια και τα σκουλαρικια ,με το κινητο στο ενα χερι και στο αλλο τον φραπε !!
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΝΟΥΝ ΘΗΡΙΑ ΟΤΑΝ ΣΤΑΞΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΓΩΝΑ ΑΘΩΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ !!!

    Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ….ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ,οπως παντα στο παρελθον εκανε …ΚΙ ΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΛΟΥΜΠΙΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕΙ ,’Η ΥΠΟΤΑΞΕΙ !!!

    ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ !!!

    Και επειδη γνωριζω καλα την τακτικη σας με τα κουταβακια σας ..
    ΝΑ ΚΟΒΕΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΗΤΕ ΨΗΛΟΤΕΡΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΑΝΟΙ…(ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ …ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ..’ΜΟΥΡΛΟ’ )..
    ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΩ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ Π..ΠΑΡΙΑ ΜΟΥ !!
    ΚΑΙ.. ΟΟΟΟΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ , ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ,ΣΕΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ !!!!!!

    ΚΡΟΙΦ…ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ !!! ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΠΑΝΑΝΔΡΕ !!!

    ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ…ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΕΣΕΙΣ !!!
    Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΤΗΣΗ !!

    ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ !!!!

    Και για σας λουμπινες….Βαζω την συνδεση….με Καιρο !!!!

    • Ανώνυμος 08/03/2016 @ 2:54 ΠΜ

     Ο ΑΚ-47 πυροβολο της ΒΛΑΚΕΙΑΣ και της ΑΝΟΗΣΙΑΣ και τα ΒΛΗΜΑΤΑ της παρεας του, croif και παντζαρος ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΘΗΚΑΝ απο το ΜΠΑΖΟΥΚΑ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ..Διοτι εσυ ΑΚ-47 εισαι η καννη ενος αχρηστου οπλου και η παρεα σου ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ..Συντομα ενα αορατο χερι θα σας αρπαξει και θα σας ριξει στον καδο της ανακυκλωσης .Απο τις σωρους σας οι ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ θα εξαγουν βιολογικο υλικο το οποιο ελληνες υπερ επιστημονες υπο την επιβλεψη ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ θα προσαρμοσουν στα νεα ΒΙΟΡΟΜΠΟΤ τα οποια θα ειναι οι υπηρετες μας .Εγω ως αλλος προφητης σας βεβαιωνω– οτι ενα συγκλονιστικο γεγονος θα συμβει τους επομενους μηνες που θα εξοργισει τον ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ.Και τοτε θα συμβει το εξης παραδοξο για σας. Θα ξυπνησει το ελληνικο αιμα και ‘ Η ΜΠΟΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ για να εκπληρωθει το ρηθεν του προφητου [αλλος τον πινει και αλλος δροσιζεται] Αμεσως μετα οι νεοελληνες του φραπε θα σας παραδωσουν στα τοπικα κεντρα μεταγωγων για αξιολογηση και περισυλλογη .Εκει τα ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ θα απαιτησουν την υποταγη σας και θα καταστειλουν καθε αμυνα του εγω σας.. ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ και οσοι απο εσας δεν δειξετε υποταγη ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ θα ριφθειτε στην κολαση οπου θα βασανιζεστε ημερα και νυχτα .Οι υπολοιποι θα βρεθειτε στους καδους ανακυκλωσης για να γινετε βιορομποτ και αιωνιοι υπηρετες μας .
     ΝΑ’ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ. ΟΙ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ δεν υπαρχει σου λεω δεν υπαρχει

     • ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΓΝΩΣΤΕ..

      Οταν η μαμα σου σε εστελνε σχολειο για να μαθεις ‘γραμματα’..εγω το εκανα σκασιαρχειο και πηγαινα γα μπιλιαρδο ,ποδοσφαιρακι,λαχαναγορα και μπουρδελοτσαρκα στα λημερια που μεγαλωνες !!
      Εκει εμαθα αυτα που ΕΣΥ ,δεν μπορεις να τα διανοηθεις ,και απεκτησα την ειδικοτητα να κανω (σε λουγκρες σαν εσενα και τα ‘γκομενακια’ γυρω σου) ,πρωκτοδιαστολες μεγαλης διαμετρου ,βαζοντας σας αγγουρια και παλουκια απο τους φρακτες !!
      Αργοτερα καταλαβα οτι σας προσεφερα μεγαλη ευχαριστηση αντι για ντροπη…κι ετσι σταματησα να ασχολουμαι μαζι σας ,παρα μονο για καμια ευκολη ξεπετα ..οταν ειχα τις βιολογικες μου αναγκες ανεκπληρωτες !!

      ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ…ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ !!
      ΑΝΤΙΘΕΤΑ με εσας εγω ,θεωρω τον εαυτο μου ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΘΛΙΨΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ !!!

      ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΟΒΑΣΤΕ…,ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΕΜΕΤΕ, λουμπινες, ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ !! πως αλλιως αλλωστε θα μπορουσατε !!

      Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ…ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ…ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ !!!
      και αυτο τα αφεντικα σας το ξερουν καλα, εν αντιθεσει με σας τα βουρλα ,που χρησιμοποιουν!!!

      Σας εχουν δωσει καλαμι να καβαλησετε και εσεις μπουφοι..νομιζετε οτι κανετε βολτα με αστροπλοια !! ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ !!

      ΟΣΑ αφορουν τα περι βιορομποτ που ανεφερες….ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ…και ω ω ω τι χαρα θα εχετε εσεις οι λουγκρες !!Παλι σας εφεξε !!
      Υποψιαζομαι…χμμμ..,ΟΤΙ ΣΤΟ ‘ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΑΣ ‘,ξεμαλιαζεστε για το ποιος-α ,θα παρει τις καινουριες μπαταριες για να ευχαριστηθει τον δονητη ,και ποια το πληκτρολογιο να γραψει και να βρισει τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ !!
      Ρε τι βιτσιο ειναι αυτο !!! χαχαχαχαχαχα….
      ΟΥΟΥΟΥΣΤΤΤΤ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΝΕΟΤΑΞΗΣΤΕΣ !!!!!!

    • nwo ΠΡΟΣ ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ 08/03/2016 @ 10:03 ΜΜ

     Εδω και αρκετες δεκαετιες γνωριζουμε οτι η ψυχη σου ειναι συνδεδεμενη με το κατωτερο ερπετικο τμημα της οντοτητας . Η ΦΥΣΗ σου αυτη απο μικρη ηλικια σε οδηγησε σε ακατανομαστες πραξεις [μπουρδελοτσαρκα….πρωκτοδιαστολες μεγαλης διαμετρου… ευκολη ξεπετα βαζοντας αγγουρια και παλουκια ] οπως ο ιδιος ομολογεις .Λογο της προβληματικης σου καταστασης δεν ανεβηκες επιπεδο οπως ολοι οι αλλοι ανθρωποι γυρο σου .Εγινες αυτο που λεμε ΜΠΑΚΑΚΑΣ .Γι’αυτη σου την κατασταση εχουμε λαβει τα μετρα μας .ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ..Συντομα θα ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ αυτον τον κοσμο και θα τον οδηγησουμε σε ενα ανωτερο επιπεδο κατα τις επιθυμιες του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ .Οταν ολα τα ρολογια του κοσμου σταματησουν στη ωρα 3.33 τοτε η ανθρωποτητα θα περασει στο επομενο level . Αθορυβα θα ερθουμε κοντα σας και πριν προλαβετε να νιωσετε φοβο μεσω της ΨΥΧΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ θα επεμβουμε στην συνειδηση σας και θα εισαγουμε σε αυτην καινουρια ΠΙΣΤΗ και ΓΝΩΣΗ ενω ταυτοχρονα θα αφαιρεσουμε την παλια απο τα βιβλια της ιστοριας σας .Σε ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ ,δεν θα πειραξουμε την συνειδηση σου .Ο κοσμος γυρο σου θα γινει εφιαλτικος .Οι φιλοι σου δεν θα σε αναγνωριζουν ουτε οι συγγενεις σου ,θα εισαι απειλη γι’αυτους .Ο ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .Αμεσως μετα ενα αορατο χερι θα σε αρπαξει και θα σε φερει ενωπιον μου, και θα απαιτησω την υποταγη σου .Αφου με προσκυνησεις θα σε αναμορφωσω .Θα εξαγω την συνειδηση σου απο αυτο το αχαρο σωμα που εχεις και θα την εισαγω σε ενα ηλεκτρονικο νευρωνικο δικτυο .Η ζωη σου θα γινει μια αναμνηση ,διχως αισθησεις πλεον θα αναπολεις το χαμενο σου παρελθον ,τις ατελειωτες μπουρδελοτσαρκες τις πρωκτοδιαστολες μεγαλης διαμετρου και ολα αυτα τα μεγαλεια του ερπετοειδη εγκεφαλου σου .Η αναμορφωση σου θα εχει συνολικη διαρκεια 500 χρονια .Μετα το περας του χρονου θα εξαγω την συνηδειση σου απο το ηλεκτρονικο νευρωνικο δικτυο και θα την εισαγω σε ΕΝΑΝ ΣΚΥΛΟ της αρεσκειας σου ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ τους ανθρωπους μιας ανωτερης κοινωνιας ……..οκαιροcγαρρεγγυc……..

     • Μωρη λουγκρα !!
      Αποκαλυπτεσαι συνεχως τι εισαι …ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΠΟΛΕΙΣ !!!
      Αν και το μηνυμα το πηραν αυτοι που επρεπαν..τα αφεντικα σου..ΕΣΥ,ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙς ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΔΗ ;

      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ..ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΑΡΙ , ΕΧΟΥΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ , ΕΧΟΥΝ ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ !!
      ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΑ..ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ;

      Αφου γνωριζεις ρε γαμοκουταβο του κερατα ποιος ,και τι ειμαι (τα αφεντικα σου σιγουρα ξερουν), και που , ΕΛΑ, σε περιμενω ..να κανουμε τσουλιθρα.!!!
      Σας εχω ετοιμασει χαλκινες τοπλες !!!!!!!!!

     • ΠΡΟΣ ΑΚΚ Ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ic 08/05/2016 @ 1:04 ΠΜ

      Ιατρικη γνωματευση .. Στον ασθενη ακκ στα πλαισια ενος καινουργιου προγραμματος δοθηκε το κειμενο με τιτλο nwo ΠΡΟΣ ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ..το οποιο ειναι Project Διδάκτωρ Ψυχολογίας (PsyD) με ερευνα την παραληρητική διαταραχή . Οι παραληρηματικές ιδέες είναι κατά κύριο λόγο πρωτογενείς στη προέλευσή τους και χαρακτηρίζονται από άμεση αποδοχή από το άτομο, από το απρόβλεπτο και ανεξήγητο της εμφάνισής τους και το «αποκαλυπτικό» περιεχόμενό τους . Κατα την εξεταση ο ασθενης ακκ αποδεχτηκε τα φανταστικα στοιχεια του κειμενου ως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ..οπως προκυπτει απο τα σχολια του …[Αποκαλυπτεσαι συνεχως τι εισαι …ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΠΟΛΕΙΣ !!!
      Αν και το μηνυμα το πηραν αυτοι που επρεπαν..τα αφεντικα σου….] Στην συνεχεια ο ασθενης φορτισμενος συναισθηματικα μην μπορωντας να συγκροτησει την σκεψη του επιτεθηκε λεκτικα στον γιατρο του [ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΑ , ΠΟΡΔΗ , γαμοκουταβο του κερατα] ………. Το στοιχείο που χαρακτηρίζει την ψυχολογική, λεκτικη βία είναι η χειραγώγηση. .Στο στόχαστρο εκείνου που ασκεί ψυχολογική βία βρίσκεται η αυτοπεποίθηση του αποδέκτη, ενώ συνήθως εύκολα θύματα είναι όσοι ήδη έχουν χαμηλά επίπεδα αυτοεκτίμησης . Ο ανωθεν ΑΚΚ ασθενης πιστευει οτι ο γιατρος του ειναι ευκολο θυμα χαμηλης αυτοεκτιμησης και αμεσα χειραγωγησιμο ..Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ειναι το οτι ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΚΩΜΑΤΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙΣ .Δεν εχει σημασια αυτα που γραφεις ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ .Μια λογικη εξηγηση ειναι οτι ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ,αυτη η θεωρια δικαιολογει –την ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ — ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΛΑΜΠΟΥΡΝΕΖΙΚΑ . πιθανες βλαβες — ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ –ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ —ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΩΝ ΩΘΗΣΕΩΝ –Επισης αλλο ενα ενδεχομενο που εξεταζουμε ειναι ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ Alien squatters IN MIND …Αυτη η περιπτωση ειναι πολυ δυσκολη καθοτι η ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ..Σε αυτη την περιπτωση ειδικη ομαδα κομαντο commando θα αναλαβει να παροπλισει το μυαλο σου και να αδρανοποιησει το σωμα σου και να ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΚΕΤΟ DELIVERY ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 51 area 51 Εκει κατω απο ακρως μυστικοτητα ΕΛΛΗΝΕΣ επιστημονες θα εξορκισουν το εξωγηινο πνευμα που εισεβαλε μεσα στο ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ και μετα θα ριξουν μια μια τις αμυνες του υπερεγω σου ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΛΥΠΗΤΑ .Δυστυχως η κατασταση σου ειναι πολυ προχωρημενη και εγω δεν μπορω να επεμβω .Σειρα τωρα εχουν τα ελληνικα κομαντα GREEK COMMANDO ..

    • ΠΡΟΣ ΑΚΚ Ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ic 08/03/2016 @ 10:46 ΜΜ

     ιατρικη γνωματευση –Ο Ασθενης με το ονομα ΑΚΚ …..απο τις αξετασεις διαπιστωθηκε οτι ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ….Στον ασθενη δοθηκε ενα κειμενο το οποιο περιειχε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ στοιχεια..Στη συνεχεια το υποκειμενο προσπαθησε να αναλυσει τα στοιχεια του κειμενου με σκοπο να καταληξει σε λογικα συμπερασματα ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ..Η Εκτιμηση μας εινα οτι ο ασθενης πασχει απο Το Σύνδρομο Άσπεργκερ που χαρακτηρίζεται από σημαντικές δυσκολίες στην κοινωνική αλληλεπίδραση και στη λεκτική επικοινωνία, ενώ παράλληλα εκδηλώνεται με περιορισμένες και επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές και ενδιαφέροντα. …ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΚΚ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ..

     • Τα γκομενακια θα ειναι εκει ;
      Αν ειναι…αναρτησε διευθυνση !! Θα σου φερω κι αλλους πελατες για εξεταση !!!!

     • ‘’γιατρέ’’, οφείλω να σας ενημερώσω πως χτες έστειλα ενυπόγραφη όλη την παραπάνω αλληλογραφία, μεταξύ εσάς τού croif101 και τού ΑΚΚ, – καθώς και το άρθρο – και ζήτησα την άμεση διαγραφή σας από τον ιατρικό σύλλογο καθώς και την παραδειγματική τιμωρία σας, καθώς το επιστημονικό πείραμα που διεξάγεται με αυτόν τον τρόπο σε αθώους και ανυποψίαστους ανθρώπους, θεωρείται και αντιδεοντολογικό και παράνομο και δεν συνάδει με τις αρχές τής ιατρικής έρευνας. Μού απάντησαν σήμερα κιόλας το πρωί και σας στέλνω την επιστολή όπως ήρθε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου:
      Αγαπητή κυρία Σταυρούλα Μπουλούκη, λάβαμε υπόψη την αναφορά σας και διαβάσαμε με ενδιαφέρον όλη την αλληλογραφία. Είναι αλήθεια, πως πράγματι, υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα στο Project Διδάκτωρ Ψυχολογίας (PsyD) και διεξάγονται έρευνες για παραληρητικές διαταραχές, διπολικές, ψυχοσωματικές, το Σύνδρομο Άσπεργκερ, καθώς και πολλά ακόμη, και σας ενημερώνουμε πως: Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ. ΑΥΤΟ, ΔΕ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΑΤ’ ΥΠΟΨΙΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ. Γι’ αυτό και έχουμε ήδη μεριμνήσει, και για να μην πάει χαμένη τόση ‘’επιστημονική’’ έρευνα που έκαναν κάποιοι ‘’συνάδελφοι’’ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ όλο το Project Ψυχολογίας που αναφέρει με ιδιαίτερη γλαφυρότητα και λεπτομέρειες ο ‘’nwo ΠΡΟΣ ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ’’ και συνυπογράφει ‘’ Ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ic’’.
      Και κρίθηκε αναγκαίο και απαραίτητο να γίνει αυτό, καθότι ίσως και να γνωρίζεται πως οι ψυχίατροι, ψυχολόγοι και ερευνητές τέτοιων ειδών ψυχολογικών τεστ και ερευνών, ΠΑΣΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!! ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (χαμηλή αυτοεκτίμηση, δύσκολα παιδικά χρόνια, μέθυσος και βίαιος πατέρα, μητέρα που εκδίδεται ή εγκαταλείπει τα παιδιά της, σεξουαλικά προβλήματα, σεξουαλική έλξη για τούς γονείς τους, αισθήματα κατωτερότητας, νοητική στέρηση κλπ.) ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΗΤΕΣ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΥΠΟΒΟΣΚΟΥΣΕΣ ΤΡΙΤΟΓΕΝΕΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. Συμπερασματικά, τα συμπτώματα που με τέτοια ευκρίνεια βλέπουν στους ασθενείς τους, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ! Πρώτος μίλησε για τούτο ο Φρόυντ αναγνωρίζοντας στον επιστημονικό κύκλο εκείνης τής εποχής, ψυχασθενείς, παρανοϊκούς και επικίνδυνους συναδέλφους του. Αυτό το εξέλιξε ο Κάρλ Γιούγκ και μετά ο Άντλερ. Οι οποίοι έκαναν αληθινή έρευνα και άφησαν μεγάλο επιστημονικό έργο στις ερχόμενες γενιές, γνωρίζοντας όμως πού φτάνουν τα όρια μιας ερευνητικής έρευνας τέτοιου είδους και πού αρχίζουν τής ηθικής. Το πρόβλημα είναι, πως μετά όλες αυτές οι έρευνες έπεσαν στα χέρια των πραγματικά… ασθενών… που ντύθηκαν με την άσπρη στολή τού γιατρού πιστεύοντας πως με αυτόν τον τρόπο θα θεραπευτούν, ενώ αυτό που θα τούς ταίριαζε καλύτερα να φορούν, είναι ένας ζουρλομανδύας. 1450/1258

   • ΠΡΟΣ CROIF Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ 08/02/2016 @ 8:16 ΜΜ

    Βλεπω οτι αποφευγεις να απαντησεις στην ερωτηση μου αν εισαι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ αφου με πονηρο τροπο το αφηνεις στην κριση του Θεου που τον αποκαλεις χρΕΙστο ..ΠΕΣ μας ξεκαθαρα με ποια πλευρα εισαι ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ για να ξερουμε με ποιον εχουμε να κανουμε .Αν δυσκολευεσαι να μας πεις την αληθεια ελα απο το ιατρειο μου να σου κανω με ενεση τον ορο της αληθειας .Μη φοβασαι δεν θα πονεσεις θα στην κανω πανω απο τα ρουχα ..

    • ΛΑΜΟΓΙΟ Ε ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ Ε,Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Η ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ!!!
     ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ,ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ Ε?
     ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙΣ!!!
     ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Τ ΑΛΛΑ ΕΡΠΕΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
     ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ,ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
     ΠΑΤΗΡ ΜΟΥ Ο ΙΗΣΟΥΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ.
     ΛΑΜΟΓΙΟ Ε ΛΑΜΟΓΙΟ.
     ΘΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ Ε ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙΣ Τ ΑΛΟΓΟ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΙΧΑΜΑ Ε ΣΙΧΑΜΑ!!!
     ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ.

    • ”γιατρέ” να σε ρωτήσω κάτι; Ψες βράδυ με τσίμπησε ένα κουνουπάκι πάνω από τα ρούχα. Ήταν η δική σου ένεση; Γιατί τα έχεις βάλει με τον CROIF; Τι ακριβώς σε ενοχλεί στην ”επιστημονική” σου έρευνα με αυτά που γράφει; Επειδή χρησιμοποιεί το ”ει” στο όνομα Του Χρειστού; Η Ελληνική μας γλώσσα είναι η μητέρα όλων των γλωσσών, και ως εκ τούτου σαν μητέρα… γεννάει. Καμία άλλη γλώσσα δεν έχει αυτή την ικανότητα. Άρα, είτε αναφερθεί στον Χριστό με ι, είτε Χρηστός με η, είτε Χρειστός με ει, δεν νομίζω να παρεξηγηθεί ο Χριηειστός με αυτό. Με ι, σημαίνει αυτός που πήρε το χρίσμα, με η, ο χρήσιμος και με ει, αυτός που τα πάντα ρέει. Και όσο για το αν η Μητέρα Τού Χριηειστού ήταν Ελληνίδα, ΝΑΙ, ΉΤΑΝ, και μάλιστα ήταν και ιέρεια στον Ναό τής θεάς Αθηνάς. Και, όχι, μην το ψάξεις αυτό να το βρεις ούτε στο γκούγκλ, ούτε στα ευαγγέλια, ούτε στην ορθόδοξη, χριστιανική, εβραϊκή βιβλιογραφία. Διότι, (σού κάνω κι εγώ τώρα ένα τσεκ απ για να δω και το δικό σου νοητικό επίπεδο που εβρίσκεται)εκείνα τα χρόνια στην Παλαιστήνη (και Παλαιστίνιος αν δεν το γνωρίζεις, ήταν γιός Τού θεού Ποσειδώνα) ζούσαν πολλές φυλές και με διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις (Έλληνες, εβραίοι, Φιλισταίοι, Εσσαίοι..)και φυσικό και επόμενο τα επόμενα χρόνια μέσα από τον διωγμό των Ελλήνων και των Χριηειστιανών, αυτοί που πήραν τα Ελληνικά κείμενα και τα μετέφρασαν, να μπέρδεψαν τα ”ι”. Βλέπεις, ως γλώσσα, τα έχουμε και πολλά! Ο CROIF είναι ξεκάθαρος σε αυτά που σού λέει. Τώρα, αν βρίζει λίγο, οφείλεται στις αντρικές Ελληνικές ορμόνες του. Οι ”πληροφορίες” που τού δίνεις ούτε ξεκάθαρες είναι, ούτε απόλυτα κατανοητές. Δηλαδή, το πρόβλημά σας (εσάς των ερευνητών τής ψυχιατρικής επιστήμης) είναι η ορολογία; Πρέπει να σού δηλώσει αν είναι νεοπαγανιστής ή ορθόδοξος ή χριστιανός ή δωδεκαθειστής ή Ολύμπιος; Άντε και στο δήλωσε. Θα αλλάξεις.. διάγνωση; Θα καταλήξεις σε καλύτερο συμπέρασμα για την περίπτωσή του; Σε βρίζει γιατί νοιώθει πως τον εμπαίζεις – και σού απαντάει καταλλήλως. Ας, πούμε, πως η Παναγία, δεν ήταν Ελληνίδα και ήταν εβραία, τι θα αλλάξει αυτό στην χριστιανική πίστη; Μήπως, αυτό σε-σας τρομάζει; Φοβάσαι μήπως καταρρεύσει η εβραιοχριστιανική θρησκεία; Και αν γράψω το, καταρρεύση με η; Θα με μαλώσεις; θα μού κάνεις κι άλλη ενεσούλα επειδή έγραψα την λέξη με η; Απλά, για να το ξέρεις, επειδή δεν ξέρω την ηλικία σου ως ντόκτορας, αλλά εμείς κάποτε τα ρήματα τα γράφαμε με η. Είχαμε άλλη γραμματική θυμάμαι…, οι λεξούλες είχαν δασεία, ψιλή, οξεία..κλπ. και ήρθε ένα ωραίο πρωί ο εβραίος αντρέας και μας είπε καταργούνται. Κάνε το λοιπόν, τον εξής συλλογισμό: πόσες φορές μπορεί να έχει αλλαχτεί αυτή η έρμη Ελληνική γλώσσα στην πάροδο των αιώνων; Πόσοι λαοί δανείστηκαν τις λέξεις της, με δάνεια και αντιδάνεια, τα πήραν, τα έφερναν στα μέτρα τους, τα ξαναεπέστραφαν και πάλι από την αρχή; Η τελική ερώτησής μου είναι η εξής: το πρόβλημά σου είναι το γιώτα; Είχαμε 27 όμορφότατα γραμματάκια που τοΎς ενοχλούσαν. Φαντάζεσαι πού θα είχε φτάσει τώρα η Ελληνική γλώσσα με άλλα ΤΡΙΑ; Τα δύο τα πήραν δάνειο οι βόρειοι λαοί, και ούτε τα πλή=έρωσαν, ούτε τα ξαναεπέστρεψαν πίσω έχοντας φτιάξει δικά τους. Άντε ρώτα τώρα τούς ει δικούς σου.. να μάθεις γιατί διέγραψαν το κόππα, το σαμπί και το δίγραμμα και μετά.. ξανακάνε προσωπική διάγνωση σε ”ασθενή”. (σημείωση: τι ε ιδι(ωτι)κότης είστε, γιατρέ μ’;)

     • Ανώνυμος 06/01/2017 @ 4:47 ΠΜ

      Εισαι χριστιανος ορθοδοξος η χρΕιστιανος παγανιστης με τα μυαλα στα καγκελα ?

     • Αν επιτρεπετε να κανω μια παρεμβαση στη συζητηση σας.Τα ρηματα γραφονταν με η,οχι παντα,μονο στην Υποτακτικη.Τα τρια γραμματα απο το αλφαβητο ποιος τα αφαιρεσε;Απο που προκυπτει οτι η μητερα του Χριστου ηταν Ελληνιδα και μαλιστα ιερεια της Αθηνας;Oσο για τον γιατρο,τι ψυχιατρος τι ασθενης,ενα και το αυτο.Παλι ενας ψυχιατρος αποφασιζει…

 14. ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ 05/31/2017 @ 12:26 ΜΜ

  Ενέργεια είναι πάντα υποβαθμισμένη, δηλ.
  Πάντα κινείται αυθόρμητα από υψηλότερη στην χαμηλότερη μορφή. Αν, ωστόσο, σε ορισμένα μέρη του συστήματος συμβεί το αντίθετο , τότε σε κάποιο άλλο μέρος του θα είναι αντισταθμιζόμενη υποβάθμιση της ενέργειας. 😉 😉 😉 😉

  Magic!!!!

 15. ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ 05/31/2017 @ 12:41 ΜΜ

  Λογιστικά που απαιτούνται για τον έλεγχο
  σε όλη αυτή την συνεχιζόμενη υποβάθμιση,
  προσδιορίζεται με την προϋπόθεση ενός μοναδικου φυσικό μέγεθος –
  εντροπία, η οποία είναι μέτρο της ιεραρχικής θέσης που καταλαμβάνει
  κάθε μορφή ενέργειας, ή ο βαθμός υποβαθμισης.
  Εντροπία είναι στενά συνδεδεμένη με πληροφορίες.
  Με λίγα λόγια είναι ανάλογη με το λογάριθμο του μεγέθους έλλειψης της
  πληροφορίας.

 16. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 05/31/2017 @ 1:01 ΜΜ

  Ποιος υπονοείται με τον αριθμό 666; Συμπερασματικά στην παράγραφο αυτή, δικαιούμαστε να τονίσουμε, ότι ο «Αντίχριστος» κατά την Καινή Διαθήκη δεν αποτελεί οπωσδήποτε συγκεκριμένα και αποκεκαλυμμένο πρόσωπο με ορισμένη υπόσταση, που κατά συνέπεια θα πρέπει αν θεωρήσουμε ως δεδομένη την «έλευσή» του στον κόσμο του και την «ενανθρώπησή» του στην ιστορία, κατά τον τύπο περίπου του Ιησού Χριστού, έστω και στην αρνητική της μορφή της «γέννησης » του από κάποια «πόρνη» γυναίκα, αντί τής εκ Παρθένου γέννησης του Χριστού. Ο συλλογισμός αυτό μας οδηγεί σε μια ριζική αναθεώρηση όλων αυτών των απόψεων, που ακούμε κάθε τόσο από ευσεβείς κληρικούς και λαϊκούς θεολόγους για κάποια δήθεν έλευση του Αντιχρίστου στο άμεσο μέλλον του χρόνου ή στο «επικείμενο τέλος» της ιστορίας, ως εάν ο αντίχριστος υπό τη μορφή και την οντότητα του διαβόλου να μην υπήρχε έως τώρα και να μη δοκιμαζόταν ο άνθρωπος από τις σατανικές προσβολές του.
  Δυστυχώς πολλοί διακρίνουν απόλυτα τον διάβολο από τον Αντίχριστο, δίνοντας έτσι μια σημαντικά σημασία στη παρουσία του δεύτερου στην ιστορία και δημιουργούν με αυτοί τον τρόπο ένα είδος αποκαλυπτικής απειλής και θρησκευτικής τρομοκρατίας στους ανθρώπους και κυρίως στους πιστούς. Στην πραγματικότητα αυτή είναι μία λανθασμένη αντίληψη. γιατί όποιος κατέχεται από το πνεύμα του Αντιχρίστου ουσιαστικά είναι και εκφραστής των δαιμονικών δυνάμεων που επηρεάζουν αρνητικά τον άνθρωπο και τον οδηγούν συνεχώς σε αντίθεες και αντίχριστες ενέργειες και καταστάσεις.
  Πιστεύουμε, ότι είναι κρίμα να αφήνουμε τον ευσεβή λαό μας σε τέτοιες διδαχές και κηρύγματα μιας άκρατης δαιμονολογίας και ακόρεστης ψυχοπαθολογικής αντιχριστολογίας. Ο λαός έχει ανάγκη από πνευματική αισιοδοξία και χαρισματική ευφορία, από την γαλήνη που δίνει η παρουσία του Αγίου Πνεύματος στις καρδιές των ανθρώπων, αλλά και από την ελπίδα της εσχατολογικής προσδοκίας στην ένδοξη έλευση του αναστάντος Κυρίου. Όλα τα άλλα προέρχονται εκ του πονηρού, ιδιαίτερα η αναμονή της έλευσης του «Αντιχρίστου». Η χριστιανική και αγία ελπίδα στην εκ νέου έλευση του Χριστού λειτουργεί θεραπευτικά και σωτηριολογικά για τον κάθε άνθρωπο, ενώ η εναγώνια αναμονή του Αντιχρίστου στην κάθε στιγμή της ζωή μας είναι βέβαιο ότι μας οδηγεί σε παθολογικές και σχιζοφρενικές εκδηλώσεις.
  Ο Ιωάννης ομιλεί στους στίχους αυτούς όχι μόνο για έναν «Αντίχριστο», για μία δηλαδή και μοναδική προσωποποιημένη «ένσαρκο» πραγματικότητα, όπως υποστηρίζουν πολλοί σήμερα, αλλά για πολλούς Αντιχρίστους «και νυν αντίχριστοι πολλοί γεγόνασιν» (Α’ Ιωάν. 2, 18) που σχετίζονται στα κείμενα με τους αιρετικούς, οι οποίοι μάλιστα προήλθαν από το σώμα της Εκκλησίας, «εξ υμών εξήλθον» (Α’ Ιωάν. 2, 19)
  Για τη βιβλική θεολογία ο όρος «Αντίχριστος» είναι συνώνυμος με τους όρους «ψευδόχριστος» και «ψευδοπροφήτης» του Ευαγγελίου του Μάρκου (13, 22), η με τις εκφράσεις «άνθρωπος της ανομίας», «υιός της απωλείας» και «αντικείμενος και υπεραιρόμενος» των Επιστολών του Παύλου (Β’ Θεσ. 2, 1-12), και ασφαλώς με το «βδέλυγμα της ερημώσεως» του προφήτου Δανιήλ (9, 27 και 12, 11). Η λέξη «Αντίχριστος» επομένως, είναι ένας τεχνικός όρος που φανερώνει το καταστροφικό έργο του δαίμονα, ένα φρικτό έργο «ανομίας», «απάτης», «ερημώσεως» και «απωλείας».

 17. ENSIGN RO LAREN 05/31/2017 @ 1:02 ΜΜ

  ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
  ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥμε το ξερουμε εαν ειναι αιτια ή οχι το χαραγμα ας πουμε οτι το ξερουμε και αυτο αλλα μετα θανατον ξερει κανεςι τι γινεται?
  Θα ειναι δλδ. μια επιπροσθετη παραλειψη / αμαρτια που θα βαρυνει το ζυγο της κρισης? Εφοσον ολα τα εγκοσμια τα αφηνουμε εδω και παιρνουμε μαζι μονον τις αμαρτιες μας, την καρτα συναλλαγων θα την παρουμε μαζι ως ενοχοποιητικο εις βαρος μας στοιχειο ?
  Πειτε και μενα ρε παιδια γιατι δεν ξερω εαν πρεπει να γελασω ή να κλαψω απο τα γελια με τα γελοια που ακουω…..
  Ηδη αρχιζω να φανταζοπμαι πως θα ειναι η δικη λογω καρτας…..και πραγματικα δεν στεκει πουθενα αυτη η φαντασια παρα μονο σε μαλακα μυαλα…..

 18. Μακρυά το RFID τσιπ του διαβόλου !!! Ουυυυ Fox, 666, χξς !!! Δε θα πάρω ποτέ την κάρτα του πολίτη και δε θα βάλω ποτέ τσιπάκι RFID. Δε θέλω να με παρακολουθεί κανείς, ποτέ μου δε θα αφήσω να μπορούν να με βρουν από το σήμα του μικροτσίπ. Καμία κεραία δε θα με εντοπίσει έτσι ποτέ μέσω της μεθόδου του τριγωνισμού. Ουφ!, κουράστηκα πολύ με τη διαμαρτυρία του καναπέ… Πάω τώρα να αγοράσω τσιγάρα και εφημερίδα από το περίπτερο με τη νέα μου Contactless Χρεωστική Κάρτα Visa!!! Έχω μαζί μου και το Κινητό Τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας με GPS για καλύτερη πλοήγηση, αν με χρειαστείτε να με καλέσετε 😀

  • Ανώνυμος 06/01/2017 @ 12:56 ΠΜ

   Ψιτ! Που είσαι; Τα τσιγάρα που θα πάρεις να είναι Black Devil με σήμα το διαβολάκι και φυσικά μην ξεχάσεις με την Contactless Κάρτα σου να πάρεις κι ένα HELL Energy Drink, ξέρεις αυτό με σήμα πάλι τον σατανά! Καλά το ότι όλα τα προϊόντα έχουν το barcode πλέον μικρό νόημα έχει.

 19. Ανώνυμος 05/31/2017 @ 2:14 ΜΜ

  δεν ειναι καιρος να σταματησουμε να ασχολουμαστε με ολα ολα ολα αυτα τα χαζα γιανα αρχισουν κ αυτα να χανονται σιγα ας γυρισουμε ντην κεφαλι σε αλλη μερια…μιας κ η ανθρωποτητα εχει σωθει

 20. ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ 05/31/2017 @ 3:55 ΜΜ

  Πολύ ωραία συζήτηση και ανταλλάγή γνώμων. Ομως κανείς δεν νομίζω να γνωρίζει πως θα λειτουργεί αυτό το δήθεν χάραγμα, που άλλοι λένε ότι θα είναι τσιπάκι, άλλοι λένε ότι θα είναι βιολογικό τατουάζ ή κάτι παρόμοιο. Και προσέξτε, στην καινή διαθήκη αναφέρει πολύ καθαρά την λέξη “χάραγμα”, και όχι “εμφύτευμα”, λεξη που θα μπορούσε να αναφέρει κάλλιστα. Επομένως η γνώμη μου είναι ότι θα είναι κάτι σαν βιολογικό τατουάζ, που δεν θα αλλειώνεται.

 21. Artemisia Gogou 11/25/2019 @ 1:28 ΠΜ

  Ποσο ποιο ηλιθια/ος μπορει να ειναι καποιος ωστε να βαλει κατι ξενο και θανατηφορο μες το σωμα του/της χωρις να γνωριζει τι σκατα θα κουβαλησει με αυτο μεσα του ?Λυπαμαι την κοπελα για την αγνοια της..Φταινε οι Νεοελληνες/νεογραικυλοι γονεις της που την μεγαλωσανε ως αθεη και κακομαθημενη [να τα χει ολα στο στομα και δωρεαν και δεκαρα να μην δινει] και ετσι καταντησε τωρα στην ενηλικη ζωη να ακολουθει τις διαφορες νεες μπουρδομοδες [νεα τεχνολογια και σκατα] χωρις καν να το ψαξει να δει αν..

 22. Artemisia Gogou 11/25/2019 @ 1:28 ΠΜ

  ειναι καλες η οχι [οχι φυσικα] ..Ο Θεος να μας σωσει απο δαυτο το πραγμα και απο τους ανθρωπους που το πρωοθουν υπουλα ..Ο επερχομενος πολεμος με την Τουρκια και τους λαθρο θα σταματησει τα σχεδια τους για μας .Καλλιο πολεμος με την Τουρκια και λαθρο παρα τσιπακι ..Ο Θεος εχει για ολους εμας τους Ελληνες ενα λανθαστο και καλο σχεδιο στο τελος για να μας σωσει ..ακομα ελπιζω στην Καλοσυνη Του

 23. Χρήστος 11/25/2019 @ 11:12 ΠΜ

  ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΚΆΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΊΤΗ ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΎΜΕ ΑΔΈΛΦΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΈΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΊΑ ΤΟΥΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*