Τα πραγματικά δεδομένα που πρέπει να δεις με ψυχραιμία..

Δεν θα αναφερθώ στην ανάλυση και θέση για το αν θα γίνει πόλεμος ή όχι-  οκτώ χρόνια τώρα γράφω και αναλύω  για το τι είναι αυτός ο πολιτισμός και πως ονομάζεται η εποχή που έχουμε βρεθεί!

Δεν θα συμμετέχω στο πανηγυράκη όπου πλέον βγαίνουν φοβεροι ερευνηταραδες  και  αναλυτές γεωστρατηγικής  και δηλώνουν οτι τα ελεγαν από πέρσι…  γιατί με πιάνει ένα πικρό χαμόγελο γνωρίζοντας  τη χλεύη που χω φάει εδώ και τόσα χρόνια!

Μου φτάνει που βλέπω πλέον πανικόβλητα τα site που μέχρι εχτές  εκριναν και χαρακτήριζαν  το έργο μας…! Όπως και τους δημοσιογράφους που και αυτοι για χρόνια  αναφερόντουσαν στην πληροφορία μας και στις ιδέες μας με τον πιο απαξιωτικό τρόπο!  Ολα αυτά είναι καλο να γίνουν ένα άλλο άρθρο  με κωμική διάθεση όπου θα μπορούσε να γίνει ένα καταπληκτικό κολάζ… για το τι έλεγαν κάποιοι πριν χρόνια και το τι λένε σήμερα… τι έγραφαν κάποιοι πριν χρόνια και τι γράφουν σήμερα!

Ακόμα δεν θα ασχοληθώ με τους αναισθησιολόγους όπως λέει και ο φίλος ο εργ δημ εργ…. θεωρώ ότι φτάσαμε Μετά από πολύ κόπο και αγώνα στο να μας διαβάζουν άνθρωποι που πλέον κατανόησαν τι παίζεται στην πλάτη τους με στόχο την συγκατάθεση τους και την ελευθερία τους!

Τα σημερινά δεδομένα λοιπόν…   δεν θα αναλύσω σελίδες επί σελίδων… δεν θα σου δώσω στατιστικά στοιχεία και παπαροφιλολογίες… θα σου μιλήσω όπως πάντα σαν φίλο μου σαν κολλητό μου σαν συνομήλικό μου σαν συμπατριώτη μου!Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Τουλάχιστον 2 εκατομμύρια 800  χιλιάδες άτομα  έχουν εισχωρήσει μέσα στη Χώρα…  άλλοι μιλάνε και για 5 εκατομμύρια… Δεν χρειάζεται να υπερβάλλουμε Μιας και ένα εκατομμύριο να είναι…. είναι ένα τεράστιο πρόβλημα!

Όσοι με έχουν διαβάσει τόσα χρόνια… και έχουν δει ότι όλα αυτά που έχουμε πει έχουν έρθει πλέον στην πραγματικότητα μας… αυτή τη στιγμή πρέπει να αναρωτηθούν… αν τα ίδια πράγματα που λέγαμε πριν χρόνια με τα σχεδια της νεας παγκόσμιας τάξης που τα γνωρίζαμε…   πόσο τα “γνωρίζαν” και τα εκτελούν αυτοί που αναγκάστηκαν να φύγουν από την πατρίδα τους και να ρθουν να μείνουν εδω μεσα στην χωρα μας!

Ποιο είναι το ποσοστό αυτών των ανθρώπων οι οποίοι Δεν έχουν έρθει ως πρόσφυγες αλλά με προβιά πρόσφυγα… και τα σχέδιά τους και οι εντολές τους είναι άλλες!

θα πάρουμε Λοιπόν το σενάριο όπου κάποια στιγμή μέσα στο 18…. και επειδή Ίσως ακόμη να υπάρχουν κάποιοι κολλημένοι Ανάμεσά σας…  το 2019-20 το 21-22 όποτε γουστάρεις.. ξεκινά ένας πόλεμος Ελλάδας Τουρκίας…  ποιο είναι το ποσοστό των μουσουλμάνων που ήδη έχουν εισχωρήσει στη Χώρα το οποίο έχει ήδη  εντολές να πράξει κινήσεις σαν Δούρειος ίππος μέσα στην Ελλάδα;

Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των ανθρώπων είναι ήδη μπαρουτοκαπνισμένοι από έναν πόλεμο…. αρκετοί από αυτούς είναι ειδικά εκπαιδευμένοι Ίσως και από μυστικές υπηρεσίες..  πράγμα που τους δίνει τεράστιο αβαντάζ σε σχέση με τον μαλθακο πλέον Έλληνα πολίτη της πόλης!

Σενάριο φαντασίας…. κοιμάσαι μία Παρασκευή και το πρωί που ξυπνάς ξημερώματα μαθαίνεις ότι στην πλατεία της πόλης σου, της περιοχής σου του χωριού σου της γειτονιάς σου… Έχουν μαζευτεί 380 απο δαυτους  και είναι οπλισμένοι σαν αστακοί… τι κάνεις;

Σε ποιον μιλάς;  σε ποιον φωνάζεις;; που ζητάς βοήθεια;  Πώς τα καταφέρνεις να φέρεις το γάλα στο σπίτι για το παιδί;  πώς θα καταφέρεις να πας τον άρρωστο παππού στο νοσοκομείο;

Σου φαίνεται τραβηγμένο; Ίσως και να είναι…. αν μιλούσαμε από κοντά και δεν χρειαζόταν να γράψω 85 σελίδες θα βρίσκαμε πολύ πιο εύκολα ποσο τα στατιστικά νούμερα  έχουν αλλάξει τους τελευταίους μήνες ώστε να μην είναι και τόσο τραβηγμένο όσο ήταν στο παρελθόν!

θεώρεις ότι ο Ερντογάν θα σε πάρει τηλέφωνο και θα σου πει παλικάρι ετοιμάσου γιατί την Πέμπτη του επόμενου μήνα θα την πέσω;

Θεωρείς ότι το σύστημα και η εξουσία της χώρας μας σήμερα είναι οι ικανότεροι που μπορουν να αντεπεξέλθουν σε ένα ξαφνικό θερμό επεισόδιο και μία ανάφλεξη εκ των έσω;

θεωρείς ότι είναι εκπαιδευμένα τα σωματα ασφαλείας μας και επαρκούν στο να διατηρήσουν την ασφάλεια μέσα στην πόλη μας σε στιγμή πανικού και ομίχλης;

Για να μην κουραζόμαστε απλά θα σου πω ότι στην περίπτωση ξαφνικής ασύμμετρης απειλής μέσα στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδος και ταυτόχρονου χτυπήματος από τον γείτονα…. απλά θα γίνει της π*******!

Θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα…  ο γείτονας δεν θα σε γνωρίζει…. Ακόμα και οι συγγενείς σου  θα κάνουν ότι δεν άκουσαν Το Κάλεσμα σου για βοήθεια!!

Οκτώ χρόνια τώρα με το σχέδιο Αχιλλέας προσπαθήσαμε με νύχια και με δόντια να σας παροτρύνουμε να αλλάξετε την διαδικασία και τους στόχους για το μέλλον σας και να περάσετε Σε αυτόνομες ομάδες γειτονιά με γειτονιά οι οποίες με κοινή Ιδεολογία και κοινούς στόχους για το μέλλον που ζούμε σήμερα θα μπορούσαν να είχαν εξασφαλίσει και την διαδικασια αυτάρκειας αλλά και τον προσωπικό οπλισμό για ασφάλεια!

Δεν είμαι και πολύ σίγουρος κατά πόσο όλη αυτή η φιλοσοφία και πληροφορία αγαπήθηκε και έγινε πράξη..  Και για αυτό γράφω και  αυτό το άρθρο…

Στο αύριο που έρχεται Όποιο και να είναι ακόμα και αν δεν έρθει πόλεμος για τα επόμενα 500 χρόνια  Η πράξη  που θα σου δώσει  το μοναδικό κέρδος  στην ζωή σου  είναι να ενωθεις με ανθρώπους οι οποίοι έχετε την ίδια φιλοσοφία και αγάπη για την πατρίδα!

Είναι μακράν καλύτερο να περάσεις τη ζωή σου  συναναστρέφομενος  με τους ανθρώπους που μοιάζετε  παρά να την περάσεις μέσα σε ένα κλουβί γιατί έτσι σου έγραψε στη νόηση σου ότι είναι καλύτερο να κάνεις για το συμφέρον σου και την ασφάλειά σου αυτός ο πολιτισμός της χεστρας!

Μόνο η ομάδα σου θα μπορεί να σε σώσει αν αύριο πάει κάτι στραβά…

Όταν μιλάω για σχέσεις εννοώ σχέσεις με σθένος… εννοώ σχέσεις πίστης και όρκου… Εννοώ το  θαύμα της ζωής  όπου οι άνθρωποι γίνονται ένα ψυχή και σώμα…. Όπου η καρδιά χτυπάει για όλους…!

Τι μεγαλύτερο αγαθό και χρυσές στιγμές που μπορείς να νιώσεις οταν βιώσεις την αγάπη της ομάδας!το κοινό ενδιαφέρον,.. τον κοινό στόχο..!

Σταμάτα λοιπόν να είσαι ένα καρδερινακι μέσα στο κλουβί  χεσμένο από το φόβο  μήπως ο συνάνθρωπος σε ρίξει και σου φαει κάνα ευρώ…  και απελευθερώσου από τις στημένες φοβίες που σου δημιούργησαν οι δράκουλες… εμπιστεύσου… χτισε από την αρχή σχέσεις…  και Γίνε δυνατός….. οι σχέσεις δημιουργούν σθενος….  όσο πιο δυνατή η σχέση τόσο πιο δυνατό το σθένος… το σθενος ειναι η δύναμη από εκεί δημιουργεις και χαρακτήρα…. Όλα τα άλλα είναι μαλακίες… δικαιολογίες των ανθρώπων που ήταν  δειλοί και ανήμποροι!

Το μόνο που θα σας σώσει στις δύσκολες εποχές που έρχονται είναι η ομάδα σας…. φροντίστε η ομάδα να έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλο σθένος σχέσεων ώστε το δικό σας κύτταρο να ανέβει  στον πίνακα των ενώσεων… μπορείτε να γίνεται μία ένωση διαμάντιου…. είναι στο χέρι σας… είναι στην καρδιά σας… είναι στο DNA σας… απλά δεν το θυμάστε!

Η ζωή είναι πανέμορφη όταν απελευθερωθείς και δημιουργήσεις σχέσεις οι οποίες σε ανυψώνουν σε καλύτερο υλικό!

Αυτά ειναι τα δεδομένα σου η ξεκινάς τώρα   η την φωνή σου δεν θα την ακούσει κανείς ο οποίος Δεν θέλησε να μάθει πως μπορεί να έχει χαρακτήρα! 

Stranger…

ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

The subtle art of not giving a fuck!

Όλα όσα δε θα περίμενε κανείς από ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης!

Μην προσπαθείς. Παράτα τα. Κάνε λάθος. Μάθε από τον πόνο. Αρνητικές έννοιες εμφανώς αληθινές, χρήσιμες και πολύ πιο ισχυρές από τη συνηθισμένη θετικότητα. Καταλήγοντας σε μια νοοτροπία άμεσα εφαρμόσιμη και ανταποκρίσιμη στους σημερινούς καιρούς.

Ο παγκοσμίως γνωστός blogger Μαρκ Μάνσον, μέσα από τα βιώματά του καταλήγει σε μία αντιπαρορμητική προσέγγιση της ζωής, την οποία μεταδίδει στους αναγνώστες του με πολύ χιούμορ και ανεπίσημο λεξιλόγιο.

ΤΙΜΗ 17,90€

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

20 thoughts on “Τα πραγματικά δεδομένα που πρέπει να δεις με ψυχραιμία..

 1. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Ναι σωστά τα λες, αλλά η νοοτροπία αυτή του ατομισμού και της αδιαφορίας έχει καλλιεργηθεί από παλιά και για αυτό όχι απλά μια απειλή μία διαμορφωμένη κατάσταση θα δημιουργήσει αυτές τις συνθήκες που περιγράφεις, δηλαδή θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Μας ήθελαν σκλάβους και εξαρτημένους για αυτό μας έμαθαν έτσι. Και νόμιζαν κάποιοι ότι ψηφίζοντας αριστερά ή ανήκοντας σε ψευτοπροοδευτικά αριστερά κόμματα είχαν εξασφαλίσει την ατομική τους προκοπή, διότι περί αυτού επρόκειτο όχι περί της προόδου του συνόλου, διότι κανένας από αυτούς που εντάχθηκε ή ψήφισε αριστερά δεν ανέπτυξε αισθήματα αλληλεγγύης και αγάπης για το συνάνθρωπο, παρά μόνο ατομισμού, εγωισμού και προσωπικού βολέματος και έρχονται τώρα και σου ζητάν τα πάντα δηλαδή όλα από όλους και δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις και από που να ζητήσεις βοήθεια όχι τόσο γιατί δεν έχεις μάθει να ζητάς, αλλά γιατί δεν έχουν μάθει, δεν ξέρουν οι άλλοι να δίνουν. Αυτό θα είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Πρόβλημα αγάπης, πίστης στο Θεό και αγάπης στο συνάνθρωπο, διότι κακά τα ψέματα, αν δεν αγαπάς το Θεό δεν μπορείς να αγαπήσεις ούτε το συνάνθρωπό σου και να δώσεις, όπως γίνεται μέχρι τώρα, που ότι πρόσφερε ή προσφέρει κάποιος το έκανε ή το κάνει γιατί περιμένει κάτι άλλο. Έτσι είμαστε μόνοι μέσα στο πέλαγος. Ο Τιτανικός χτυπάει στο παγόβουνο και βουλιάζει και εμείς μόνοι μας καλούμαστε να πέσουμε στα παγωμένα νερά, για να σωθούμε. Η ΝΤΠ δεν ήθελε να υπάρχουν στη κυβέρνηση άνθρωποι χριστιανοί ορθόδοξοι και πατριώτες για να μας διαλύσουν, για να μας εξοντώσουν. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες μόνο η επικοινωνία μας με το Θεό μπορεί να βοηθήσει, μπορεί να μας σώσει και να μας δώσει τη δύναμη να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας, το διπλανό μας, που είναι εικόνα του Θεού, αλλά και αν ακόμη δεν υπάρξουμε θα έχουμε τη μεγάλη ικανοποίηση ότι δεν προδόσαμε

 2. Faros says:

  Λες κ έλεγες αλήθειες που δεν πουλάνε αλλά μιλούν στην ψυχή μα τα χουν τυφλώσει στον πολιτισμό της χέστρας με τα σκατά που πασάρουν η ΕΛΙΤ.

 3. tasos says:

  τα προβατα μπεεεεεεεεεεεεεεεε ε τωρα ηρθε η ωρα για την σφαγη !! το κοπαδι θα γινει αρνακια σουβλας απο τα μουσουλμανια που θρεφουμε εδω σα καλοι σαμαριτες

 4. Στράτος says:

  Αυτόν που του πήραν τα δικά του όπλα (με σκευωρία ),του πατέρα του και του παππού του είναι ο ορισμός της αποψίλωσης.Είστε ακόμη στην επιφάνεια.Έχει πολύ πράγμα στο βάθος.

 5. ΜΑΡΙΑΝΤ says:

  Εάν δυσκολεύεται ο άνθρωπος,και συγκεκριμένα ο Έλληνας,να εμπιστευτεί τους κυβερνώντες του,και εσύ,”φίλε ” μου,κάνεις ό,τι μπορείς προς αυτήν την κατεύθυνση(να μην εμπιστεύεται,δηλαδή,ο Έλληνας,καμμιά κυβέρνηση και κανένα κόμμα κλπ)αλλά από την άλλη,του ζητάς,να εμπιστευτεί κάποιους ξένους,έστω και αν είναι γείτονές του-εκτός αν είναι πολύ καλοί φίλοι μεταξύ τους,κάποιοι γείτονες-…πώς εγώ να πειστώ,ότι εσύ (και άλλοι συναφείς),δεν είστε μισθοφόροι εντεταλμένοι να οργανώσετε τις ομάδες αυτούς,ώστε να είναι ελεγχόμενες από εσάς,με άγνωστους σκοπούς και στόχους,εάν,πράγματι,είστε οι ”κακοί” ; Ποιος μπορεί να με βεβαιώσει,πως δεν λειτουργείς και εσύ,ως ”Δούρειος Ίππος”; Θα ήθελα να νιώθω πιο ασφαλής στην χώρα μου,μα αν με προτρέπεις να μην εμπιστεύομαι εκείνους που ξέρω τα πρόσωπά τους,τα ονόματά τους και ζητούν συγκεκριμένα πράγματα,όπως την ψήφο μου,πώς να πιστέψω,πως εσύ είσαι αξιόπιστος; Και αυτό το σχέδιο ”Αχιλλέας”,γιατί τέτοια ονομασία; Ο Αχιλλέας,δεν επέζησε τελικά….Ο μεγαλύτερος ήρωάς μας στην Ιλιάδα,μέν,…δεν γύρισε ποτέ στην πατρίδα του,δέ ! Και αν-λέω ‘γώ, η καχύποπτη-υπάρξουν μέσα σε τούτες τις ομάδες-που υπάρχουν παντού,έτσι κι αλλιώς- οι ”θερμοκέφαλοι” εκείνοι,που σε κάποια στιγμή,όντας οπλισμένοι,την ”δούν αρχηγοί του κόσμου” ”τιμωροί” και δεν ξέρω κι εγώ,τι άλλα σύνδρομα και κόμπλεξ,καθένας ,κουβαλά…ποιός θα τους συμμαζέψει αυτούς,γενικά,όταν αποφασίσουν,να προβούν σε κινήσεις,που δεν θα συμφωνούμε όλοι; Τι γίνεται τότε; Αυτό,ίσως να βοηθούσε στην Επανάσταση του 1821,με τους Αρματωλούς και Κλέφτες,όπου κι επίσημα,είμασταν εν μέσω Τούρκων κλπ.,μα εδώ,…δεν το βασίζομαι καθόλου,όπως το περιέγραψες,φίλε μου….Προσοχή,ναί,επαγρύπνηση βέβαια,αλλά…(ο Θεός βοηθός για όλους και η σοφία,επίσης,που είναι ή άλλη ονομασία,της “λογικής”)

  • ΝΙΚΟΣ 56 says:

   Αγαπητή ΜΑΡΙΑΝΤ έχω μια απορία. Αφού έχεις τέτοια γνώμη για τον STRANGER, γιατί μπαίνεις και τον διαβάζεις ;;; Εγώ πιστεύω ότι πρώτη φορά μπήκες εδώ στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ. Τον λες Δούρειο Ίππο κ.λ.π. καλά του τα λες… εγώ που τον διαβάζω χρόνια θα σου πω ότι είναι και συνομοσιολόγος… Καλά του λες ότι δεν τον εμπιστεύεσαι. Να συνεχίσεις λοιπόν να εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους που ξέρεις και τους βλέπεις καθημερινά. Τον STRANGER τον έχεις δει ποτέ σου ;;; Σίγουρα όχι. Ενώ βλέπεις κάθε μέρα τον ΑΛΕΞΗ σου που σίγουρα θα τον έχεις ψηφίσει, ή τον ΚΟΥΛΗ σου με τα ωραία μάτια, την ΦΩΦΗ σου και όλο αυτό το σκυλολόι που μας έφερε σε αυτή την τραγική κατάσταση. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι και για όλη αυτή την κατάσταση στη χώρα μας, φταίει ο STRANGER. Γιαυτό λοιπόν μην ξαναμπείς εδώ μέσα… μπορεί να πάθεις κανένα κακό. Φιλάκια.

 6. ΝΙΚΟΣ 56 says:

  Νίκο καλησπέρα, το άρθρο σου είναι εξαιρετικό, τα λέει όλα. Θέλω όμως μια χάρη. Παρόλο που διαβάζω ανελλιπώς τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ τα τελευταία χρόνια, δεν πρόλαβα να ενημερωθώ για το σχέδιο ΑΧΙΛΛΕΑΣ. Αν θες, όπως μου είχες στείλει στο skype που μιλάμε κάποιες φορές, το σύνδεσμο, για το βιβλίο Γυμνασίου του 1983 για την Πυρηνική ενέργεια, ή στο e-mail μου να μου στείλεις εάν γίνεται φυσικά, το σχέδιο ΑΧΙΛΛΕΑΣ. Σε ευχαριστώ πολύ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

 7. αμονο says:

  στο σκάκι προσέχεις στην επίθεση να περάσει κάθε κίνηση στον στόχο. Μην ξεχνάμε ότι ο εχθρός είναι εντός, και έχουμε ανοιχτό μέτωπο προς τον βόριο γείτονα… γιατί τόση μούγκα ξαφνικά;

 8. Morgan Christos says:

  Νικος 56….πληκτρολόγησε σχέδιο Αχιλλέας στο γκούγκλη και θα δείς πολλά λίνγκ σε διάφορα blog που έχει αναρτηθεί το σχέδιο Αχιλλέας και όλα τα βήματα…υπάρχει και σελίδα στο fb. https://www.facebook.com/%CE%A3%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%91%CF%87%CE%B9%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CE%B1%CF%82-393190050760710/

 9. Αργυρούλα says:

  Πολύ σωστά τα λέει ο Stranger, μόνος δρόμος η οργάνωσή μας σε μικρές αυτάρκεις ομάδες, όπου υπάρχει κοινή νοοτροπία, στόχοι και αξιακά στοιχεία. Το περίεργο είναι η αφέλεια που επέδειξε ο νεοέλληνας, επειδή του έφαγαν τα μυαλά με συνεχή προπαγάνδα τα βοθροκάναλα, στους ξένους που δεν ξέρει ούτε ποιοι είναι και τι έκαναν στην προηγούμενη ζωή τους, ούτε καν αν αυτοί είναι πραγματικοί πρόσφυγες (είναι συγκεκριμένος ο ορισμός του πρόσφυγα) για να αξίζουν τη συμπόνοια και τη βοήθειά του, ενώ ταυτόχρονα στον αδελφό του Έλληνα που υποφέρει τα πάνδεινα τα τελευταία οκτώ χρόνια, είναι κατά τεκμήριο πιο κοντά του αφού τον συνδέουν οι κοινοί δεσμοί του αίματος, του έθνους, της γλώσσας, της θρησκείας, της παράδοσης κλπ,, ε, σ’ αυτόν ούτε δεν έδειξε τον ίδιο έμπρακτο ανθρωπισμό και δεν τον βοήθησε ως όφειλε, ενώ πάλι κατά τεκμήριο γνώριζε ότι διωκόταν και καταδιωκόταν από ένα στυγνό και απάνθρωπο καθεστώς που αφού πρώτα τον εξευτέλισε παγκοσμίως του πήρε δουλειά, χρήματα, σπίτι κλπ και τον πέταξε κυριολεκτικά στο δρόμο! Ήρθε η ώρα για λόγους καθαρά επιβίωσης πιστεύω να ξαναβρούμε την ανθρωπιά μας, την αληθινή και όχι αλα καρτ ανθρωπιά μας, αυτή που πηγάζει από μέσα μας και όχι γιατί μας το επιβάλουν με χρήση ελέγχου του νου οι Μη Καλόβουλες Οργανώσεις του Σώρος! Η ανθρωπιά και η συμπαράσταση στον αδελφό μας πρώτα και κύρια, γιατί συγγνώμη τι σόι ανθρωπισμός είναι αυτός που αφήνεις το αίμα σου να υποφέρει και περιθάλπεις τον ξένο; επιλεκτική ανθρωπιά; Ο Χριστός είπε όλους όχι κατ’ επιλογήν! Τώρα όμως, γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μας την πέσουν οι αλλοδαποί που είναι ξένα και όχι ενσωματωμένα στοιχεία της ελληνικής κοινωνίας, θα χρειαστούμε τον συνάνθρωπό μας Έλληνα με τον οποίο πονάμε εξίσου για τη γη μας και τους προγόνους μας για να επιβιώσουμε! Και επιτέλους ας διαβάσουμε λίγη ιστορία, όπου έβαλαν δίπλα δίπλα μουσουλμάνους και Χριστιανούς σφαγιάστηκαν, βλ. πρώην Γιουγκοσλαβία. Τυχαίο; Γιατί νομίζετε τους φέρνουν εδώ και όχι στα αδέλφια τους μουσουλμάνου, τους Σαουδάραβε, Εμιρατινούς κλπ που είναι και πλούσιοι και μπορούν να τους συντηρήσουν; Σιχτιρ πια με την απύθμενη και εγκληματική βλακεία που οδηγεί στον όλεθρο τους συμπατριώτες σας!

 10. ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ says:

  Το 2018, φέτος αρχίζει το πρόβλημα για την Ελλάδα, το αργότερο αρχές του 2019 ο πόλεμος των Βαλκανίων. Η Αλβανία, σημειώσατε και οι διεκδικήσεις της, θα τεθούν επίσημα σε συζήτηση μες την Ε.Ε σύντομα, το καλοκαίρι. Η Τουρκία θα επιτεθεί όταν και η Αλβανία είναι έτοιμη και το αντάρτικό της και δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνει δίχως να δημιουργήσει ξεσηκωμό ισλαμιστών εντός Ελλάδος. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος λέει συνέχεια ”μπα δε θα γίνει τίποτα στημμένα όλα” ε μα ναι, είναι στημμένο να γίνει ρε γαμώτο! Και το πρόβλημα αυτό το συναντάω και στο σπίτι μου πλέον, καθώς ίσως, η καλυτέρευση των οικονομικών μας, μας κοίμησε για τα καλά, κι εγώ είμαι ο βλάκας, που βάζω σαν προτεραιότητα, τους καθαρούς μη υβριδικούς σπόρους και τον πολλαπλασιασμό τους, τον εξοπλισμό γιατί δεν υπηρετήσαμε τζάμπα στις ειδικές δυνάμεις και το όχημα, το φτιάξιμό του, ένα 4χ4 κι ας μην έχω τα χρήματα για να το συντηρήσω από άποψη φορολογίας κλπ. Ναι, όταν ξεσπάσει η όλη φάση, σκασίλα μου, αν θα μπορώ να πληρώσω τέλη, ασφάλεια κλπ. το μόνο που με νοιάζουν είναι τα καύσιμα, το απόθεμα καυσίμων. Οικόπεδο η ενοικιαζόμενο σπίτι θέλω να χω αλλά πάλι ακούω κράξιμο γιατί δεν έχω προχωρήσει στην διαδικασία. Μα τι να το κάνω, αν δε ξέρω αν με συμφέρει να μείνω εκεί, η αν θα πρέπει να μετακινηθώ, τζάμπα λεφτά θα ναι και χαμένος κόπος. Στην τελική όταν ξεσπάσει η φάση, θα σε νοιάζει αν θα μπορείς να πληρώσεις ΕΝΦΙΑ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ και κουραφέξαλα; Μεγαλύτερη προτεραιότητα δεν είναι να χεις, π.χ. ένα τρέιλορ, να μπορείς να μεταφέρεις γενήτρια για ρεύμα, η ηλιακό πάνελ και σύστημα για να φτιάξεις γεώτρηση νερού; Είναι δυνατόν τέτοια φάση να σε νοιάζει αν θα ναι νόμιμο να πας κάπου που δεν ανήκει σε κανέναν, η να βγάλεις άδεια για να εγκατασταθείς εκεί; Τι να πω. Το μόνο που επίσης έχω να πω, για όσους ασχολείστε με επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα, είναι να κάνετε υπομονή μέχρι τέλη Μαρτίου, Απρίλη, το πολύ Μάι, ν’ανέβουν κι άλλο και μετά τραβάτε τα, η αν κάνετε συχνές συναλλαγές, μέχρι τότε και μετά βγάλτε τα. Στην τελική θα φανεί τότε αν έχετε περιθώρια για παραπάνω καιρό αλλά από Αύγουστο και μετά, ”μάλλον θ’αρχίσει να γκριζαίνει ο ουρανός”

  • ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ says:

   Στην τελική τα λεφτά είναι για ξόδεμα, προκειμένουν να επενδύσουμε στο μέλλον μας και όπου γίνεται χωρίς λεφτά ακόμα καλύτερα. Γι αυτό υπάρχουν μόνο και τίποτ’άλλο, είναι μάλιστα τραγικό τα λεφτά να σε μετατρέψουν σε σταρχιδιστή που δεν διαφέρει σε τίποτα από την μάζα και είναι τραγικότερο να σε κάνουν να ξεχάσεις ποιος είσαι και τα ιδανικά σου. Δώσμου όλα τα λεφτά του κόσμου και θα τα επενδύσω για την Ελλάδα, όσα κρατούσα για τον εαυτό μου όταν είχα έλλειψη, τόσα κρατάω και τώρα που έχω, τόσα θα κρατάω μόνο όσα παραπάνω και ν αποκτήσω.
   Το τζόκερ να κερδίσω, θα το επενδύσω σε ομάδες αυτόνομων Ελλήνων. Κρίμα, κρίμα που τους περισσότερους τους χαλάει το χρήμα αλλά δε φταίει το χρήμα, το ριμάδι τους φταίει το κεφάλι και ότι αναλώνονται σε μικρότητες και σε μικρά πράγματα! Πρέπει να ξεμάθουμε, ο Έλληνας δεν είναι αυτό που βλέπουμε απ το 50 μέχρι σήμερα, όχι αυτό δεν είναι Έλληνας!

 11. ΡΟΜΦΑΙΟΦΟΡΟΣ says:

  ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.
  ΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΤΕ.
  ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΕΑΣ,ΑΛΑ….!!!!
  ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΙΤΩΝΙΑ-ΣΤΕΝΟ,ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ-ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΔΙΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ,ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ.ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ,ΑΠΟ ΓΩΝΙΑ ΣΕ ΓΩΝΙΑ,ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΗ.ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΞΕΝΟΙ.ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ.ΠΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ,ΠΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΠΟΣΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΟ 90% ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΕΙΤΩΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ 99%.
  ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ.ΕΠΕΙΔΗ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΕΧΩ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΡΥΦΗ,ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ.ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΔ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΧΙΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ,ΒΓΑΖΑΝΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΤΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ.ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΕΦΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΡΟΥΜΑΝΟΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ,ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΩΝΙΑ ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ,ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΟΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΑΝΑΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΜΟΥ ΑΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ…..ΦΑΤΣΕΣ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ.ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΕΝΑ.ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΛΟΤΟΣ Η’ ΟΥΚΑΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΜΟΛΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ.ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ.ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΧΩΡ.

 12. Ανώνυμος says:

  ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ.. ΞΗΜΕΡΏΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΎΝ.. ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΑΣΠΊΔΑ.. ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΣΟΥ.. ΜΗΝ ΕΠΙΤΕΘΕΊΤΕ.. ΜΕΤΆ ΘΑ ΕΊΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.. ΑΎΡΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ .. ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΟΥ.. ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΕΣ.. ΦΑΕΘΩΝ!! ΑΎΡΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ! φυλαξου ωδή Ηρώδης ξένης ιδιοκτησίας ήττα δικηγόρος Έφη Κυριάκου στη γη εσύ η ίδια δη νύφη γης στη Γερμανία

 13. Σωτηρης says:

  αυτη τη φορά δεν νομίζω ότι τα λες καλά Νίκο…. παιδιά τι λέτε για προετοιμασιες σε ομαδες,σχεδιο Αχιλεας κλπ. έχετε κάνει προσομοίωση στο μυαλό σας την εικόνα του πολέμου?Όταν γίνει το μπαμ όλοι θα πάμε επιστράτευση και πόλεμο θέλουμε δεν θέλουμε από κει και πέρα κουμάντο κάνει ο στρατός εσύ απλά υπακους στις διαταγές θες δε θες…. επομένως τι νόημα έχουν οι ομάδες σε γειτονιές και καλά για επιβίωση? αυτό που λέτε είναι αντάρτικο αφού έχεις χάσει τον πόλεμο, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει λίγο … το ερώτημα είναι έχουμε στρατιωτική ηγεσία να κουμαντάρει το στράτευμα? έχουν γνώση οι φύλακες ? είμαστε πρόθυμοι να πολεμήσουμε ? η όλοι θα προσπαθούν να απαλλαγούν η να φύγουν από την χώρα?ΓΙΑ ΕΛΆΤΕ ΛΊΓΟ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΉ… ΚΑΙ ΑΦΉΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΆΣΙΝΑ ΆΛΟΓΑ. Η ΠΑΤΡΊΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΎΕΙ… και κάποιοι σκέφτονται πως θα την βγάλουν καθαρή μαζεύοντας μακαρόνια και καραμπίνες και ιστορίες για αγρίους,σοβαρευτείτε ρε όταν έρθει η ώρα θα πάρεις το G3 και θα φας φασόλια στο συσσίτιο,αυτό είναι το καθήκον σου να αποτρέψεις τον εχθρό αν δεν τα καταφέρεις τότε όσες κονσέρβες και καραμπίνες να έχεις μαζέψει άχρηστες θα είναι γιατί θα έχεις χάσειτην πατριδα. ΑΥΤΟ πρέπει να καταλάβουμε όλοι και να συνειδητοποιησουμε οτι στον πολεμο δεν αντιμετωπιζετε ο εχθρός με μονάδες αλλά με αποφασισμένο και συνειδητοποιημενο λαό-στρατό και προπαντός πειθαρχημένο .Και ο στρατός είσαι εσύ και εγώ .Όσο για τις λεγεώνες των ορκ που έχουν μαζευτεί εδώ πάλι μόνο ο στρατός μπορεί να λύσει το πρόβλημα. ΑΥΤΌ λοιπόν που πρέπει να ζητήσουμε είναι η ηγεσία του στρατού να ξυπνήσει χτες και να λάβει τα μετρά της χτες … αν γίνουν αυτά δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα π@@@@η μέσα η έξω από την χώρα. Εαν ξεπεράσουμε αυτη τη μπόρα της πολεμικής ανεμετρησης με την τουρκια που ερχεται τότε ναι να κοιτάξουμε να υλοποιήσουμε το υπέροχο σχέδιο Αχιλεας.Αυτη ειναι η γνωμη μου να μην χαθει σπιθαμη απο αυτη την ιερη ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..

  • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ says:

   Με τα δεδομένα του τρόπου που γίνονται οι πόλεμοι και τη διάρκεια τους (δλδ πολύ λίγες μέρες) όχι επιστράτευση δεν μπορούν να κάνουν, αλλά ούτε θα προλάβουν να την ανακοινώσουν. Η Τουρκία πλέον έχει τη δυνατότητα μέσα σε 6 ώρες να διαλύσει με πυραύλους μεσαίων αποστάσεων το σύνολο των στρατοπέδων, βάσεων, ναυστάθμου, λιμανιών, αεροδρομίων της χώρας μας χωρίς να σηκώσει ούτε ένα αεροσκάφος. Βάλε τώρα στο μυαλό σου ότι της είναι γνωστές όλες οι θέσεις διαφυγής και διασποράς και μπορείς να καταλάβεις γιατί κάποιοι θεωρούμε ότι ο Ελληνικός Στρατός θα παλέψει αρχικά μόνος του άντε και με τους εθνοφύλακες. Τέλος εμείς που σκεπτόμαστε λίγο διαφορετικά πρώτα απ΄όλα θα εξασφαλίσουμε τις οικογένειες μας από τον εσωτερικό εχθρό ώστε σε περίπτωση ήττας να μην αποτελέσουν εύκολη λία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *