17:23 - 10/02/2017

Το Σχέδιο Παγκόσμιας Συνείδησης

Σας έχω μιλήσει στο παρελθόν για αυτό το σχέδιο όπου σε όλο τον κόσμο υπάρχουν μηχανές γεννήτορες τυχαίων αριθμών και καταμετρούνται με βάση την επιρροή μας στην συνείδηση και κατά επέκταση στην “πραγματικότητα”!

Σήμερα είμαι επιθετικός και δεν έχω καθόλου υπομονή και έχω πολλούς καλούς λόγους για αυτό !

Ενημερωθείτε για το σύστημα παγκόσμιας συνείδησης και μάθετε πως λειτουργεί..όπως και πως επηρεάζει …η το γράφημα τι μπορεί να μας δείξει κοκ…

Εδω για όσους μπορούν να συνδυάζουν το χάος…. η σελίδα του πειράματος παγκόσμιας συνείδησης

http://global-mind.org/

Stranger…

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 5
  0
  Μαλιστα .. Φιλε Νικολα πιστευω πως θα ειχες εκπλαγει απο τα αποτελεσματα μιας κλιμακας πανω στο κατοχικα ανα τους χρονους ! να εισαι καλα !
 2. 6
  0
  αν δεν εχει live τι γραφει το συστημα ειναι μουφες οσα λενε…
 3. 2
  0
  ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΤΙΑ Η ΘΥΜΗΣΗ ΣΟΥ ΛΕΠΙΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΒΕΙ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ 14….
 4. 1
  0
  Εκπληκτικό το “δια ταύτα” στο τέλος με τον πίνακα που δίνει το αγγλικό άρθρο!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί