ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ με προσευχή στην πανθρησκεια….από πότε ρε παιδιά;

..Δεν λέω ότι δεν είναι δικαίωμα ..ότι δεν μπορεί ο καθένας να πιστεύει όπου θέλει …λέω ότι είναι λίγο κάπως όλη αυτή η εμμονή με το διαφορετικό … μοιάζει αν δεν βγάζει μάτι σαν μια μάχη προς τον χριστιανισμό …και για να είναι τόσο συντονισμένη σημαίνει ότι κάποιοι από πίσω είναι οι ενορχηστρωτές !

Και για να μην περάσουν για χαζουλι ..εγώ γνωρίζω ότι της θεότητες της αλλάζουν κάθε δυο χιλιάδες χρόνια +….οι πιστοί δυστυχώς δεν το γνωρίζουν …. και κάθομαι και σκέφτομαι..μας πόσες θυσίες έγιναν στο όνομα της πίστης ; πόσες εκατοντάδες εκατομμύρια ψυχές θυσιάστηκαν σε ονόματα θεών ;…ώστε σήμερα το κατεστημένο να έχει ξεκινήσει με τόσο μανία και απλότητα ..το δικαίωμα στο διαφορετικό…στο νέο … στον έναν που έρχεται !!

Δες το βιντεακι ..

Αν τα δεις με στέγνη κρίση και όχι με δόγμα θα δεις ξεκάθαρα ότι η πίστη κατασκευάζεται … … και μάλλον χωρίς να θέλω να σε λυπησω το ρητό ότι η πίστη είναι το μεγαλύτερο όπιο των λαών …δεν πρέπει να είναι και πολυ ψέμα !!

Αλλά …ας το δούμε τώρα και αλλιώς…η εκκλησία πως τα επιτρέπει όλα αυτά …κάποτε αφόριζαν πχ τον Καζαντζάκη για της ιδέες του …και σήμερα κάνουν γιορτές όλοι μαζί , υπογράφουν για τα γκει δικαιωματα …δηλώνουν ναι σε μια πανθρησκεια κοκ…. τι αλλαξε ;… πόσο άδικοι μπορεί να είναι οι νόμοι σας; ….πόσο εύκολα οι ψυχές μας καταδικάζονται ..από βολεμένους του συστήματος ;…

Πνεύμα; δικαιοσύνη; …που ; ποιος το έχει σήμερα; …οι αντιπρόσωποι του κυρίου; …ποιον κύριο τελικά εξυπηρετούν τόσα χρόνια;

Σκέψου , ψάξε …τζάμπα είναι !

Για να δημιουργήσεις έναν πόλεμο πίστης πρέπει να δημιουργήσεις πρώτα από όλα τα θυλάκια που είναι αντι στην πιστη…να δημιουργήσεις το μίσος , την καταπίεση κοκ κοκ κοκ…αν όλα όσα βλέπεις με την Ισις δεν σε έχουν κάνει να σκεφθείς πιο βαθιά ..τότε ίσως σε βοηθήσει να σκεφθείς ..από που βρήκαν ξαφνικά τόση δύναμη υλική όλοι όσοι πολεμούν τον χριστιανισμό …από που πχ ξαφνικά το δωδεκάθεο έγινε τοσο ισχυρό σήμερα στην Ελλάδα ; ….και για ποιο λόγο επιτίθεται τώρα στην πιστη της Ελλάδας ; … εν μέσω «κρίσης «…. όλα αυτά απλά σου φαίνονται σαν μια αρρώστια σαν την ιλαρά; ….

Εμένα μου φαίνονται σαν ένα κλασικό σχέδιο που έχει επαναληφθεί ξανά και ξανά ανα τους κύκλους των πλανητών !!

Δική σου η Ζωή …επιλογή αν θα την ζήσεις στο ψέμα η στην αλήθειά ..!

Να θυμάσαι στόχος της κάθε κυβέρνησις είναι να δημιουργεί τις κατάλληλες καταστάσεις ώστε να ανακαλύπτει μέσα από τις πράξεις τους ικανούς και να τους εξολοθρεύει!!!! Δεν μπορείς να το δεχθείς ; … μάλλον τότε ποτέ δεν τόλμησες κάτι έξω από τους κανόνες τους !!

Stranger…

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

31 thoughts on “ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ με προσευχή στην πανθρησκεια….από πότε ρε παιδιά;

 1. Μητσος εξ Αγγλιας says:

  Stranger… Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ. ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ; ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ; ΟΤΙ Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ; ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ; ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ; ΔΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2017 ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ….. ΣΩΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.

 2. αχεμ says:

  Τα ιερατεια σιγουρα αλλαζουν αλλα δεν ξερω καθε ποτε και νομιζω πως δεν ειναι φιξ. Ο Θεος ομως ειναι ενας και παντοτινος.

 3. Ανώνυμος says:

   

   

   

   

   

  Ιησούς Χριστός : Πύρ Ήλθον Βαλείν επι την Γήν

   

  Share12

  Σάββατο, 16 Ιούλιος 2016 23:23

  Oι άνθρωποι ερχόταν στον ψεύτικο αυτό κόσμο, ζούσαν με την νοοτροπία της κάθε εποχής , κυνηγούσαν τους στόχους που κάθε εποχή επέβαλε , και μέχρι να έρθει η ώρα να πεθάνουν έψαχναν την ευτυχία , και ευτυχία ούκ έβρισκαν.

  Δεν καταλάβαιναν επίσης, πως τίποτα απ όσα έβλεπαν δεν ήταν αληθινό. Και ότι όλοι τους οι φόβοι και όλες τους οι επιδιώξεις ήταν ψεύτικες και όλα, όπως έλεγε και ο Σωκράτης, μόνο μέσα στο μυαλό τους τα αντιλαμβανόταν. Σαν να μην έφτανε αυτό δεν ήξεραν καν για ποιό λόγο ήταν εδώ. Κάποιος έπρεπε να τους ξυπνήσει και να τους πει την αλήθεια.

  Τότε ήταν πρίν περίπου 2000 χρόνια , που μια νεαρή κοπέλα απο την Γαλιλαία ονόματι Μαρία, ζούσε την ζωή της, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά της ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, με εντολή Θεού, και της είπεQ «Χαίρε Μαρία κεχαριτωμένη ο Κύριος μετά σου ευλογημένη συ εν γυναιξί». Και της ανακοίνωσε οτι θα γεννήσει γιό, όντας αυτή παρθένος.

  Και όπως είχε προφητεύσει η Σίβυλλα η Τιμπουρτίνα:

  «Εγερθήσεται γαρ γυνή Ελληνίς εκ της Εβραϊδος χώρας ονόματι Μαρία και τέξεται υιόν και καλέσουσι το όνομα αυτού Ιησούν. και λύσει τον νόμον των Εβραίων και ίδιον νόμον στήσει και βασιλεύσει ο νόμος αυτού.»

  «Θα εμφανιστεί γυναίκα Ελληνίδα, απο την χώρα των Εβραίων, με το όνομα Μαρία και θα γεννήσει γιό και θα τον ονομάσουν Ιησού και θα καταλύσει τον νόμο των Εβραίων και δικό του νόμο θα δώσει και θα βασιλεύσει ο νόμος του. »

  Ο Θεός έστειλε τον Υιό Του. Ο Υιός και Λόγος του Θεού το ένα από τρία πρόσωπα της Αγίας Τριάδος , Του Τριαδικού Δημιουργού Θεού, ήρθε απο τον πραγματικό κόσμο, μέσα σε σώμα ανθρώπου και έζησε αναμεσά μας. Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να μας δείξει τον δρόμο που οδηγεί 
  στην Ελευθερία, Τον Δρόμο πίσω στην Φωτεινή πατρίδα, στον Πραγματικό κόσμο. Ήρθε να μας πει, πως θα φύγουμε από εδώ! Να μας δώσει τις οδηγίες εξόδου απο τον ψεύτικο κόσμο του Γιαχβέ Σαμαέλ Σατανά. Πλήρωσε το αντίτιμο με την Σταυρική Του θυσία , για όλους εμάς, για να έχουμε το δικαίωμα να γυρίσουμε πίσω στον πραγματικό κόσμο του Θεού , προς τον οποίο ο δρόμος ήταν κλειστός, μέχρι την θυσία του Χριστού.

  Ως βρέφος ήταν πρόσφυγας. Δωδεκάχρονος μιλούσε για την αλήθεια κι η μάνα Του ανησυχούσε γιατί έφυγε από κοντά της. Να μιλά στους ανθρώπους για την επουράνια πραγματική ζωή και να τους αποκαλύπτει μυστήρια κι αυτοί να Τον δοξάζουν για πέντε ψωμιά και δυό ψάρια. Να μην έχει πάντα που να γείρει το κεφάλι Του. Ξένος όπου κι αν πήγε , περαστικός απο παντού. Να γιατρεύει, να δακρύζει, να ανασταίνει, να προφητεύει και οι μαθητές του να ζητάνε θρόνους. Να πλένει πόδια και να προσφέρει γνώση και φώς και οι δικοί Του να ρωτάνε για τυπολατρίες , για μαχαίρια και φωτιά. Να γκρεμίζει τον νόμο του Σατανά (τον μωσαϊκό νόμο) και να προσπαθεί να κάνει τους ανθρώπους να δούν το φώς. Να δίνει τις οδηγίες και να δείχνει τον δρόμο, που όλοι μας πρέπει να ακολουθήσουμε, για να βγούμε απ τον κόσμο αυτό του Σατανά με την ίδια Του την ζωή. Οι πλούσιοι δεν τον άκουσαν, οι φτωχοί τον ακολούθησαν απελπισμένοι και οι ταπεινοί, αυτοί, τον πίστεψαν.

  Να αγρυπνά κι αυτοί για τους οποίους νοιάστηκε μέχρι το τέλος, να καθεύδουν. Ο ένας να Τον φιλά προδοτικά. Ο άλλος να Τον αρνιέται. Άλλοι να σκορπίζουν. Και όσοι θα μπορούσαν να καταλάβουν και να ακούσουν να φωνάζουν «άρον άρον». Δυστυχώς, ποτέ δεν είχαν γνωρίσει τον Πατέρα Θεό Δημιουργό, που είναι ζωή και φώς. Ήξεραν τον Γιαχβέ, τον Σαμαέλ, ήταν λογικό να μην πιστέψουν τον Υιό. Ο απολογισμός μιας ζωής. Ο Σταυρός. Λίγες γυναίκες κι ένας μαθητής. Ένας εκατόνταρχος κι δύο ληστές. Ο ένας τυφλός , ο άλλος την τελευταία στιγμή Του 
  ζητάει να τον πάρει κοντά Του.

  Στο χώρο κυριαρχούν τα βαριά σύννεφα, οι σβησμένες ματιές των εσταυρωμένων και οι ιδιότροποι σπινθηρισμοί από τις πανοπλίες των εκτελεστών. Απ’ αυτόν το χώρο, πού ή έκταση του καλύπτει τα πάντα σαν τεράστια καμπάνα, δεν υπάρχει διέξοδος. Ή υπέρβαση είναι πια απλώς θεωρία, ή περίπτωση να αναστηθεί ό εσταυρωμένος βασανισμένος Χριστός είναι ξεκάθαρο ότι αποκλείεται. Και την ήθελαν την ανάσταση όλοι τόσο πολύ, οι δύστυχοι. Ακολουθεί ατμόσφαιρα «ήττας αμηχανίας στεναχώριας»

  Μαυρίζουν όλα, μα μόνο για λίγο. Ακολουθεί η ένδοξη Ανάσταση Του μα ακόμη και οι ίδιοι οι μαθητές του δυσπιστούν, ώσπου Τον βλέπουν με τα ίδια τους τα μάτια και πάλι δυσπιστούν ώσπου τελικά τα αισθήματα της δυσπιστίας παραχωρούν την θέση τους σε ελπίδα χαρά και 
  χαμόγελα. Στην συνέχεια έρχεται η Ανάληψη Του. Δίνει τις τελευταίες οδηγίες στους μαθητές Του , μαζί με την υπόσχεση ότι θα είναι πάντα δίπλα μας, ως το τέλος και φεύγει. Φεύγει όπως μας είχε πει, για να μας ετοιμάσει, με αγάπη, το μέρος στον πραγματικό κόσμο και θα επιστρέψει ξανά για να μας πάρει κοντά Του. Αυτό ήταν και είναι το μύνημα Του, η χαρούμενη είδηση, το ευ-αγγέλιο που ήρθε να μας φέρει στη γή.

  Ο Κόσμος αυτός είναι ψεύτικος , μην σκάτε, μην στεναχωριέστε για εδώ μέσα Υπάρχει αλλού πραγματική χαρά , πίσω στον πραγματικό κόσμο ,και σας δείχνω (Εγώ είμι η οδός) τον δρόμο για να γυρίσετε εκεί που ανήκετε πραγματικά. Τα πολύ απλά αυτά μαθηματικά λόγια έγιναν 
  κατεβατά, έγιναν μεγαλοαναλύσεις,  έγιναν τυπολατρεία, έγιναν θρησκεία, ξύλινος ψεύτικος λόγος, διδασκαλίες που ενώ πρεσβεύουν δήθεν Χριστό, είναι αντίθετα απ’ αυτά που ο Χριστός είπε και έδειξε. Τα λόγια του Χριστού , ο τρόπος σκέψης και ζωής , η νοοτροπία της αποτίναξης του ψεύτικου κόσμου και μαζί με αυτόν όλης της χλέμπας έγιναν θρησκεία και έγιναν για πολλούς κατεστημένο, ρουτίνα, άχρωμος και νεκρός τυπικισμός, αναιμική και ασπόνδυλη πίστη, χειρότερη και από την απιστία. Για άλλους είναι ένα ηρεμιστικό, ένα αναλγητικό για τις δοκιμασίες της ζωής. Άλλοι τον βλέπουν σαν ασφαλιστική εταιρεία ζωής αιωνίου.

  Όλα όμως αυτά ποια σχέση έχουν με τον Χριστό και τα λόγια Του ;

  Η απάθεια, η ακινησία και η μοιρολατρία μπορεί να έχουν σχέση με τις ανατολικές φιλοσοφίες, αστρονομική, όμως, είναι η απόσταση, που χωρίζει από τα λόγια του πιο μεγάλου Επαναστάτη, που «ήρθε να όχι να φέρει ειρήνη αλλα να βάλει φωτιά στη γη» (Λουκ. ιβ΄ 49).

  Από την αρχή ως το τέλος το μήνυμα του Ευαγγελίου, για εκείνους φυσικά που το μελετούν σοβαρά , είναι η μεγαλύερη επανάσταση.

  Λέει ο Χριστός σύμφωνα με το Κατα Θωμάν Απόκρυφο Ευαγγέλιο που βρέθηκε στην συλλογή των κειμένων του Νάγκ Χαμμάντι :

  » Στάθηκα στο μέσον του κόσμου και φανερώθηκα ενσαρκωμένος σε αυτούς. Τους βρήκα όλους μεθυσμένους και δεν βρήκα κανέναν διψασμένο. Η ψυχή μου πόνεσε τους υιούς των ανθρώπων διότι είναι τυφλοί στην καρδιά τους και δεν βλέπουν ότι άδειοι ήρθαν στον κόσμο και άδειοι ζητούν να αναχωρήσουν από τον κόσμο. Αλλά τώρα είναι μεθυσμένοι. Όταν απαλλαχθούν από το κρασί τους τότε θα μετανοήσουν »

  Του Έργο του πάνω στην γή που ξεκίνησε όταν γεννήθηκε στην φάτνη της Βηθλεέμ έφτασε στο τέλος του. Ότι είχε να διδάξει και να πει στους ανθρώπους το είπε, Είναι ο ΝΙΚΗΤΗΣ. Θυσιάστηκε για εμάς τους ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ και μας άνοιξε τον δρόμο της ευτυχίας της χαράς και της αγάπης.
  Μας έδωσε τις οδηγίες για να βρούμε την Πύλη που οδηγεί στην Αιώνια Ζωή , στον πραγματικό κόσμο, πίσω, εκεί όπου ανήκουμε. Και το λέει και αυτό ο Χριστός , στα κείμενα που κρύψανε οι μεγαλοχριστιανοί – σκοταδιστές τον 4ο αιώνα μ.Χ.

  «Ευλογημένοι όσοι είναι μοναχικοί και εκλεκτοί , διότι εσείς θα βρείτε την βασιλεία. Διότι εσείς προέρχεστε από αυτήν και θα επιστρέψετε και πάλι εκεί….Αν σας ρωτήσουν από που προέρχεστε να τους πείτε : Έχουμε έλθει από το φως , από τον τόπο που το φως απέκτησε ύπαρξη μόνο του , εγκαταστάθηκε και εμφανίστηκε με την εικόνα του.»

  Να λοιπόν η απόδειξη μέσα από τα λόγια του Χριστού. Όλοι ερχόμαστε από το φώς , δεν είμαστε από εδώ , ο κόσμος αυτός είναι ξένος για εμάς , εχθρικός. Υπήρχαμε στον πραγματικό κόσμο , στην επουράνια φωτεινή πατρίδα και ερχόμαστε εδώ, γιατί αποστατήσαμε κάποια στιγμή
  από τον Θεό.

  Μην ξεχνάμε ότι έχουμε εξουσία να μιλάμε στον Χριστό , και να του ζητάμε να μας πάρει τα βάρη. Μα πάνω απ όλα ο Χριστός περιμένει εκείνη την κομβική στιγμή που θα απορρίψει ο καθένας μας αυτό τον ψεύτικο κόσμο -την φυλακή μας- θα Του μιλήσουμε και θα Του ζητήσουμε ΜΟΝΟ την Ελευθερία μας, μόνο τον πραγματικό κόσμο «ΠΑΡΕ ΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ , ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΔΩ»…Μια δήλωση , μία επιλογή. Πόσες φορές πρέπει να απογοητευτούμε για να καταλάβουμε ότι στον κόσμο αυτό , στο μαγαζί του Σαμαέλ Σατανά , ευτυχία δεν υπάρχει ; Παρά μόνο πόνος, κακία και απογοήτευση. Οι άνθρωποι απογοητεύονται, γιατί ελπίζουν σε ανθρώπους , ελπίζουν στην εύρεση της ευτυχίας, ξεχνώντας ότι ζουν μέσα σε μία φυλακή και ευτυχία δεν υπάρχει μέσα σε καμία φυλακή.

  Ας αναλογιστούμε όλα αυτά που πέρασε ο Χριστός μας για εμάς ας προσπαθήσουμε (ίσως) να σκεφτούμε την μοναξιά που ένιωσε ανάμεσά μας και ύστερα ας σκεφτούμε ο καθένας και η καθεμία χωριστά : για πόσο ακόμη θα μείνουμε δούλοι του Γιαχβέ Σαμαέλ Σατανά ζώντας 
  με τις συνήθειες που εκείνος επιβάλει ; Τις συνήθειες που ο Χριστός μας καλεί να απαρνηθούμε και να Τον ακολουθήσουμε στο ανηφορικό γεμάτο αναποδιές και θλίψη μονοπάτι, που οδηγεί πίσω στον πραγματικό κόσμο του φωτός και της ζωής και της πραγματικής Ελευθερίας.

  Ήρθε στον κόσμο μας ως ξένος , έφυγε ως ξένος. Απο τότε που ήρθε έχουν περάσει περίπου 2000 και κάτι χρόνια. Δυστυχώς ακόμη και σήμερα παραμένει ένας ξένος στους περισσότερους ανθρώπους. Ο Αναστημένος Χριστός όμως υπάρχει δίπλα στον καθένα και την καθεμία μας και περιμένει να Του μιλήσει, να θελήσει να Τον γνωρίσει, να θελήσει να Τον εμπιστευτεί και να Τον ακολουθήσει, να κάνει το ένα βήμα, ωστε Εκείνος να κάνει τα υπόλοιπα και να τον πάρει κοντά του στον πραγματικό κόσμο, μακριά και έξω απο αυτήν την κόλαση του Σατανά.

  Το μεγαλύτερο γεγονός στην ιστορία του κόσμου αυτού, η έλευση του Δημιουργού μας , πέρασε δυστυχώς, σχεδόν απαρατήρητο για τους πολλούς. Και που ήρθε και μας μίλησε ; Η ζωή συνεχίζεται στον ψεύτικο κόσμο του Σαμαέλ σαν να μην συνέβει τίποτα, πάλι στο ίδιο μοτίβο. Οι πολλοί τυφλοί , δεμένοι με τον κόσμο της ύλης του Σαμαέλ Σατανά , την κόλαση. Πάλι λίγοι είναι εκείνοι που ακολουθούν το στενό ανηφορικό δρομάκι. Λίγοι ζητούν την γνώση, λίγοι θέλουν και τολμούν να γνωρίζουν την αλήθεια. Λίγοι τολμούν να πάνε ενάντια στο ρεύμα που επιβάλει ο Σαμαέλ Γιαχβέ. Λίγοι τρελοί και ρομαντικοί, όπως και τότε  έτσι και τώρα, έτσι και πάντα.

  Πηγή Για τα κείμενα Ναγκ Χαμμάντι : Τριλογία Ναγκ Χαμμάντι το ένοχο μυστικό (Δ.Λιακόπουλος)

  KAΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

  EL NEWS

 4. ΚΡΑΤΕΡΟΣ says:

  Kαποιους τους πειραζουν μερικοι Ελληνες τησ αρχαιας θρησκειας
  Δεν τους πειραζουν ομως οι μαρτυρες του Ιεχωβα ‘οι Μουσουλμανοι
  οι Βουδιστες κτλ και τα αλλα αποβρασματα που πλημυρισαν την Ελλαδα

 5. γιωργοσ αλεξ says:

  Προς ςτρειντζερ και ολους τους υπολοιπους της εναλακτικης σκεψης.Εχει περασει αραγε απο το μυαλο σας οτι η οποια φωτιση νομιζεται οτι δεχθηκατε οτι μπορει να ειναι αλλη μια παγιδα για αφυπνισμενους.0Σ0 ΓΡΑΦΙΚΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ,,,,,,

   • makis says:

    stranger γνοριζεις πολυ καλα οτι ο ιδιος ο κισινγκερ ειχε πει οτι για να υποδουλοσουμε τους ελληνες πρεπει να τους χτιπισουμε στην ιστορια τους στην θρισκια τους και στην γλοσσα τους οποτε αυτο που λες οτι ολες οι θρισκιες ειναι το ιδιο πραγμα και λανθασμενες και αλαζουν καθε 2000 χρονια αυτο που λες βασηκα το προωθουσε το zeitgaist με χιλιες δυο ανακρηβιες οπως οτι πριν τον Χριστο υπηρχαν και αλλες θεωτιτες ιδιες με αυτον που τα ειχαν ολα τα ιδια γενιθηκαν 25 δεκεμβριου σαν τον Χριστο πραγματα που δεν ισχιουν ουτε για εκηνες τις θεοτιτες αλλα ουτε για τον ιδιο τον χριστο γιατι δεν γενιθικε στης 25 δεκεμβριου ο Χριστος

   • makis says:

    stranger γνωρίζεις πολυ καλα οτι ο ιδιος ο κισινγκερ ειχε πει οτι για να υποδουλώσουμε τους Έλληνες πρεπει να τους χτυπήσουμε στην ιστορία τους στην θρησκεία τους και στην γλώσσα τους οποτε αυτο που λες οτι όλες οι θρησκείες ειναι το ιδιο πραγμα και ειναι λανθασμένες και τζαμπα γίνονται μάρτυρες κάποιοι για ψεύτικους θεούς που αλαζουν καθε 2000 χρονια αυτο που λες βασικά το προωθούσε το zeitgaist με χιλιες δυο ανακρίβειες οπως οτι πριν τον Χριστο υπηρχαν και αλλες θεότητες ιδιες με αυτον που τα ειχαν ολα τα ιδια γεννήθηκαν 25 δεκεμβριου σαν τον Χριστο πράγματα που δεν ισχύουν ουτε για εκείνες τις θεότητες αλλα ουτε για τον ιδιο τον Χριστό γιατι δεν γεννήθηκε στης 25 Δεκεμβρίου ο Χριστος δες αυτο το βιντεο για το zeitgaist https://www.youtube.com/watch?v=gDj2PR_0jsA ηταν ενα κατασκευασμένο ψεμα δεν σου φαίνεται περίεργο πως το έδειξαν οι ραδιο αρβύλα το zeitgaist και εννοείτε έδειξαν μονο οσα λεει για τον Χριστό δεν έδειξαν εκείνα με τον αρον ρουσο που λεει για την παγκόσμια κυβέρνηση και τα τσιπακια κτλ

    • Κατοχικά Νέα says:

     Ρε το φελεκι μου… ρε σεις … οταν καποιος λεει οτι ενας ισμος ειναι κατασκευασμενος αναιρει την πηγη του; … Οι ισμοι υπαρχουν για να μας βαζουν σε κουτακια …ο θεος ειναι αλλο πραγμα απο τον ισμο του … απλο ;

     • makis says:

      strager καντο λιγο πιο λιανα γιατι δεν σε πιανω εσυ τι γνομη εχεις για το zeitgaist, και αν καταλαβα καλα δεν πιστευεις την βιβλο κτλ ε αμα ηταν ψευτικη η βιβλο γιατι τοσο μισος προς τον Χριστο και καθε τη χριστιανικο μπορει να εχουμε χιλια στραβα και το 80% του κληρου της εκκλησιας να ειναι μασονοι, αν και βγενουν αληθινες οι προφιτιες που λενε απο τα θεμελια μεχρι την σκεπη θα γεμισει φιδια η εκκλησια στα εσχατα χρονια, αλλα ακομα και ετσι οπως λες το χριστιανισμο χτιπανε δεν χτιπανε κανεναν αλλο ο κισινγερ για τον χριστιανισμο μιλουσε οχι για τους δωδεκαθειστες, περιση τετιον κερο περιπου εριχναν τα καναλια χριστιανων στο fb που μιλουσανε για την καρτα του πολιτη

     • Κατοχικά Νέα says:

      Για το zeitgkeist εχω γραψει εδω και χρονια οτι ειναι η προσπαθεια αρχης και εισχωρησης την νεα ιδεα της πανθρησκειας…εχω εξηγηση οτι η ιδεα ενος πλανητη μονιασμενου και αγαπημενου χωρις συνορα ,χωρις πολεμους κοκ..ειναι καταπληκτικη ..αλλα δυστηχως αυτη την ιδεα θελουν να την εκμεταλευτουν οι ιδιοι δολοφονοι του χτες … δηλαδη οι ιδοοι τσοπανηδες που μεχρι χτες σε εκαιγαν στην πυρα αν ειχες διαφορετικες ιδεες για την θρησκεια η το κατεστημενο σημερα σου δινουν της σωστες ιδεες αλλα με τον ορο αυτοι να ειναι ξανα οι τοπανηδες…και οχι μονο αυτο…οποιος αποδεχτει την νεα ταξη πραγματων και τις ιδεες της τοτε εχει δωσει συγχωροχατι στους δολοφονους !!…Οι ιδεες απο μονες τους δεν ειναι εγκληματικες ..οι ανθρωποι της χρησιμοποιουν ομως για να εγκληματισουν… ! Η σουπα που θελουν να φτιαξουν του πολυπολιτισμου ειναι ακομα μια μεθοδος να θαψουν και να εξαφανισουν την ουσιαστικη διαφορετικοτητα …να εξαφανισουν τους αντι του πολιτισμου τους … ειναι πολλα να εξηγησω με ενα σχολιο φιλε …εν πασει ..δνε ειναι τυχαιο οτι τον χρονο που πρεπει …αρχισαν να θελουν να καταριψουν την παλαια θρησκεια…και η νεα ταξη πραγματων να ερθει σε μερικα χρονια θα την ριξουν οι ιδιοι ως αποτυχημενο σχεδιο και θα γυρισουν σε παλαια παλι κολπα…οπου ο αυτοκρατωρ ελεγχε τα ζωα του… τσιρκο ειναι ολα !

     • makis says:

      συμφωνώ 100% με αυτα που λες, αλλα ειναι ψεματακι κοντα σε αυτα που λενε για τον Χριστο και τους φωτισμενους, με αυτα που λενε στην ουσία στρώνουν το χαλί στον αντίχριστο, λενε καθε κάποια χρονια ερχότανε ενας τέτοιος μεσσίας και οτι τωρα σε λιγο τελιονουν τα χρονια του Χριστού και πρέπει να πατε με αυτον που θα ερθει μετα απο αυτον αμα δεις αυτο που σου εστηλα φαίνεται καθαρά που θελουν να το πανε το πραγμα λενε οτι η αποκαληψη ειναι ενα ψευτικο βιβλίο και οτι Χριστός έδωσε εντολή να πάμε με τον νεο σωτήρα μετα απο αυτον

 6. οφθαλμαπατη... says:

  ναι αλλα μην τα βαζουμε σ ενα τσουβαλι ολλα..φιλε μου δε θα το παιξω θεοσεβουμενος και καλος χριστιανος..θα σου πω κατι ομως που το ξερω καλα..
  οι ηγετες μετρανε..αν δεν υπαχουν ηγετες να βρεθουν μπροστα την καταληλη στιγμη να αντισταθουν και να δωσουν το παραδειγμα,μην περιμενεις τιποτα και απο πουθενα…αυτη τη στιγμη στην θρησκεια μας που ειναι η ορθοδοξη δεν υπαρχουν ηγετες..φροντισαν και τους αντικατεστησαν λιγο πριν μπει η κριση…τοσο φανερα δηλαδη μπροστα στα ματια μας..και φροντησαν να βαλουν τους καταλλους την καταλληλη στιγμη…γι αυτο και υπαρχει αυτο το αλλαλουμ..
  οσο για το βιντεακι που εδειξες πιστευω πως ειναι για γελια αφου απ τα πρωτα 2 λεπτα δεν το παιρνεις στα σοβαρα…συμφωνω μαζι σου οτι ολλα φαινονται ενα ψεμα,αλλα δεν ειναι ετσι..οφθαλμαπατη..

 7. Παυλος says:

  Ότι είναι γραμμένο δεν ξεγράφει αλλά μέσα στην αναπόφευκτη πορεία του κοσμικού γίγνεσθαι, διαθέτουμε το αυτεξούσιο, το οποίο μας καθιστά υπεύθυνους για τις κρίσεις μας. Η συναίσθηση και αντίληψη της ατομικής ευθύνης έρχεται να μας ενημερώσει πως η άγνοια στην εποχή μας δεν μας καθιστά πτωχούς το πνεύματι άρα και μακάριους, καθώς ο Λόγος έχει διαδοθεί μέχρι και το τελευταίο ανθρώπινο αυτί.
  Η καθημερινή έρευνα του Ευαγγελίου, με ταπεινή προσέγγιση για κάθε απόπειρα κατανόησης και πάντα με δημιουργική αμφισβήτηση των προσωπικών λογικών κρίσεων, καθώς και το «Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό» προστατεύει από την πλάνη της φτωχής λογικής, της πλάνης της εξουσίας ακόμα και της εκκλησιαστικής νέο-αιρετικής πλάνης εκ της αντίστοιχης εξουσίας. Εξάλλου αιρέσεις υπήρχαν από την πρώτη στιγμή της Ανάστασης του Κυρίου. Μα ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω από τον πιο «ασήμαντο» διάκο μέχρι τον πιο σημαντικό εκπρόσωπο της θρησκευτικής εκκλησίας; Μην ξεχνάμε πως η εξουσία είναι μορφή ποινής .
  Με την έρευνα την προσευχή και την παράκληση στο Άγιο πνεύμα για φώτηση του πνεύματος, η πίστη μετατρέπεται σε Γνώση και ο Κύριος αποκαλύπτεται στην οντολογική συνείδηση (και όχι την μορφωμένη), πάντα με μοναδικό τρόπο για τον καθένα ώστε να μην προσβληθεί η λογική ακεραιότητα. Δηλαδή, έρχεται προσωπικά στον κάθε φίλο, αδερφό, μαθητή Του και του αποδεικνύει ότι είναι ο ΩΝ, Αυτός που Νίκησε τον θάνατο, ο Αναστημένος Ζωντανός εν σώματι Σωτήρας μας. Με αυτόν τον τρόπο 2000 χρόνια ο Λόγος Του παραμένει όχι μόνο αναλλοίωτος αλλά και εξελιγμένος από τον Ίδιο τον Ζωντανό Λόγο. Τον εμπιστεύομαι. Δεν μπορεί κανένας ψευδό-οικουμενισμός να νικήσει τον Λόγο, να θίξει στο ελάχιστο την άκτιστη Οικουμενική Εκκλησία του Κυρίου που υποσχέθηκε πως θα πραγματώσει σε Κτιστή για όλους εμάς που Αγάπησε. Αμήν
  Συγχωρέστε με για τα λάθη μου

  • Μητσος εξ Αγγλιας says:

   Παυλο φανταζομαι οτι τα παρακατω σου ξεφυγαν και τα εγραψες. Η δεν τα καταλαβαινω καλα μαλλον;
   Η καθημερινή έρευνα του Ευαγγελίου, με ταπεινή προσέγγιση για κάθε απόπειρα κατανόησης και πάντα με δημιουργική αμφισβήτηση των προσωπικών λογικών κρίσεων, καθώς και το «Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό» Μα ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω από τον πιο «ασήμαντο» διάκο μέχρι τον πιο σημαντικό εκπρόσωπο της θρησκευτικής εκκλησίας;

 8. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ says:

  Εγώ θα σας κανω δυο ερώτησεις! Γιατι οταν αφήσεις ψωμί για ενα χρονικό διάστημα μουχλιαζει και δίπλα του αν βάλεις για το ιδιο χρονικό διάστημα αντίδωρο που ειναι διαβασμένο απο την εκκλησία δεν μουχλιαζει? και επισης αν βάλεις ενα μπουκάλι νερό για ενα χρονικό διάστημα πιανει μούχλα ενω ο αγιασμός οχι? Το εχω δοκιμάσει! Δοκιμάστε το! Αυτο και ναι ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ! Οποιος εχει αντίρρηση ας το δοκιμάσει και θα διαπιστώσει αν τα λεγόμενα μου αληθεύουν!

   • Ανώνυμος says:

    αν ησουν εστω και λιγο περιεργος οπως και αυτοαποκαλεισαι θα το ειχες κανει!επειδη ομως δεν το εχεις κανει ποτε αλλα και δεν αξιζεις ουτε σαλιο απαντηση παραπανω σε αφηνω στην πλανη σου!!

  • Νικητας says:

   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ…, σε αρθρο – μελετη.. ‘το νερο ειναι ζωντανο’…φαινονται μεσα απο μικροσκοπιο τα μορια του να αλλαζουν σχημα ,αναλογα απο το περιβαλον και τους ηχους !!!…..ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ….ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ….ΣΤΑΥΡΟΙ !!!! Αυτο για τους πολυξερους που το αμφισβητουν !!!

  • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ says:

   Για τον Αγιασμό, υπάρχει εξήγηση που την γνωρίζω:
   Απλά, ο Βασιλικός κρατάει το νερό καθαρό, πολύ καλύτερα απ ότι τα χάπια συντήρησης και δεν αλλοιώνεται ποτέ.
   Τώρα για το αντίδωρο ακόμα δεν το ψαξα.

   • Νικητας says:

    Μαρκο καλησπερα. Ρωσιαδα ερευνητρια ,μελετησε και πειραματηστικε ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ,με το ΤΙ συμβαινει οταν κανεις προσευχη και Σταυρωνεις το νερο !! Στο πειραμα πηραν μερος απλοι πολιτες (λαικοι…ΟΧΙ ΙΕΡΕΙΣ) ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ,ΑΘΕΟΙ, ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ !!!….ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ,εφερναν αποτελεσματα ,μειονοντας απο 10-90% τα κωλοβακτηριδια του νερου !!!…………..Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ , Μαρκο, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΙΗΤΑΙ ΑΠΟ απο ΟΡΘΟΔΟΞΟ Ιερεα και ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ …. ΜΟΝΟ με την βυθιση του Σταυρου στο νερο ..,και φυσικα την ειδικη προσευχη που λενε!!! Δεν μπορουν να κανουν Αγιασμο αιρετικοι κλπ, παρ’οτι κανουν χρηση βασιλικου !!! Ψαξτο καλυτερα αυτο που σου γραφω!!! Τα μορια του νερου …ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ !!!! ψαξτο και πες μου !!!!

 9. γιωργοσ αλεξ says:

  Δεν υπαρχουν ηγετες στην ορθοδοξια.Γιατι αραγε.περιμενε ο ΘΕΟς χιλιαδες χρονια για να βρε θει μια αξια ψυχη,αυτη της ΠΑΝΑΓΙΑς ΜΑς,για να σαρκωθει.ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΛΩΝ Η ΜΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.ΟΣΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ

 10. ΝΙΚΟΣ says:

  ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΦΕΥ!!!!!!!!!!!!ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΘΕ 2080 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΚΑΘΕ 25000 ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑΚΥΛΑΝΕ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥ ΣΙΣΥΦΟΥ….ΜΕΓΑΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ=ΜΕΓΑΣ ΠΛΑΤΩΝ=ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ=ΜΕΤΕΝΨΥΧΩΣΗ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ….

 11. ΜΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ says:

  «ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ZΩΗ…ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ Ή ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ». ΠΟΙΟ ΤΟ ΨΕΜΑ? ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ? ΤΙΝΟΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΙΝΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ? ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ? ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ? ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ? ΤΟΥ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗ? ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥ? ΤΙΝΟΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ? ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ,ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ,ΤΗΣ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗΣ,ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

 12. ΗΡΩ says:

  κόντρα στο κύμα ή να πας με το ρεύμα του κύματος; πότε αυτό θεωρείς ότι είναι σωστό και αληθές. Οι κανόνες διαμορφώνονται και συνήθως δημιουργούνται για να υπάρχει έλεγχος της μάζας. ότι ελέγχεται παραμένει σε καταστολή . δεν σου βάζουν ένα υιό στον υπολογιστή και το σύστημα κλατάρει; Αν γίνεται το αντίθετο; σου βάζουν υιό για να σε ελέγχουν; Γι αυτό υπάρχει ο antivarius? Προστασία πώς το λένε, κόλλησα. Τείχος προστασίας ; υπάρχει και αυτό όταν ασχολούνται με την ενόχληση της θρησκείας κάτι από κάτω σου ετοιμάζουν. Ένα επιδόρπιο. Ο άλλος θα ασχολείται με το δέντρο που καίγεται και ο εντολοδόχος θα σου καίει το δάσος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *