Σήμερα Αν Είσαι ήρωας οι περισσότεροι θα σε πουν μαλακα!!

Τα παλιά τα χρόνια  στους πολέμους και τις μάχες ο στρατιώτης έπρεπε κρατώντας το σπαθί να σκοτώσει καμιά πενηνταριά για να θεωρηθεί άξιος πολεμιστής… σήμερα από απόσταση πολλών χιλιομέτρων ένας στρατιώτης μπορεί να πατήσει ένα κουμπί και να καθαρίσει ένα χωριό ολόκληρο!

Παλιά ο ολυμπιονίκης έτρεχε πάνω σε χώμα ξυπόλητος αφού είχε κοιμηθεί πάνω σε καλάμια Είχε φάει ζωμούς  λαχανικά  αλεύρι και κρέας..

Σήμερα ολυμπιονίκης τρέχει με παπούτσια που κάνουν 10.000 ευρώ που αν τα αφήσεις μόνα τους μπορεί να τρέξουν και μόνα τους,  έχει κοιμηθεί και του έχουν κάνει μασάζ τέσσερις-πέντε ειδικοί,  και μέσα του Έχει κανά 7-8 κιλά  από ιδιαίτερα μη ανιχνεύσιμη χημεία!

Σήμερα οι κλέφτες είναι περισσότεροι από τους τίμιους,  υπήρχε μία εικοσαετία που η έννοια λαμόγιο Ηταν ο προσδιορισμός του έξυπνου που κατάφερνε να βγάλει χρήματα ενάντια στο σύστημα και τους συνανθρώπους του…

Σήμερα Αν Είσαι τίμιος θα σε πουν όλοι μαλακα…

Αυτό που θέλω να σου δώσω να καταλάβεις με αυτό το άρθρο είναι ότι οι ιδιότητες που μπορεί να ψάχνουμε για να κατακτήσουμε και να βιώσουμε τα μεγαλεία της ψυχής έχουν έρθει και αυτές σε έκπτωση Μιας και ο ανταγωνισμός στην ιδιότητα έχει φτάσει σε πολύ χαμηλό επίπεδο!


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δηλαδή αυτο που πραγματικά θέλει η ψυχή για να είναι ευτυχισμένη πλέον δεν μπορει εύκολα να βρεθεί γιατί και  να το κατακτήσεις  θα το έχεις κατακτήσει με σχεδόν μηδέν ανταγωνισμό!

Μιλάμε συνέχεια για ανυπακοή αλλά επί της ουσίας οι πρώτοι που κατάφεραν η ανυπακοή να γίνει μεγάλο τους όπλο  είναι αυτοί που σήμερα είναι οι εχθροί μας…

Ο Rothschild  και η οικογένειά του  επί της ουσίας είναι η πρώτη που έφεραν ανυπακοή στο σύστημα μέσα από τα τεράστια κέρδη που είχαν  χωρίς το σύστημα να μπορεί να τους εμποδίσει στην μεγάλη λαμογια τους! 

Δηλαδή εφόσον κατάφεραν και δυνάμωσαν σε παραπάνω δύναμη από το ίδιο το σύστημα ξεκίνησαν την συνεχόμενη ανυπακοή και την εξέλιξη του εγκλήματος τους μέσα στο χρόνο..

Και κατά κάποιο τρόπο καλά έκαναν, και εσύ στη θέση τους το ίδιο θα έχεις κάνει… δεν τους δικαιολογώ… δεν σταματούν να ναι οι εχθροί σου…. Μάλλον οι επικυρίαρχοι σου…. απλά σου δίνω να δεις πώς τα πράγματα μέσα σε αυτό τον πολιτισμό της χεστρας εξελίσσονται!

Είναι παράλογο να αποθηκεύεις συνεχώς όταν δεν έχεις τη δυνατότητα να καταναλώσεις,  αυτός ο πολιτισμός της χεστρας έχει μπει σ ένα εξωφρενικό αγώνα ταχύτητας για το πώς θα μπορέσει να αποθηκεύσει την περισσότερη πληροφορία στο μικρότερο αντικείμενο!

Ασχολούνται πλεον με την αποθήκευση πληροφοριών μέσα στο DNA,  το οποίο πιστεύω ότι αυτό είναι και η λύση σε αυτό που ψάχνουν… αλλά η ερώτηση που πρέπει να κάνεις είναι για ποιο λόγο να έχουμε τόσο ανάγκη αποθήκευσης της πληροφορίας  ενώ δεν έχουμε τον τρόπο την ίδια αυτή την πληροφορία  να την χωνέψουμε,  να την ξεδιαλύνουμε,  να μάθουμε καν ότι υπάρχει σε ένα συρτάρι!

Σήμερα ότι κι αν κάνουμε καταγράφεται, όποια σελίδα επισκεφτείς καταγράφεται,  ότι ψάχνεις μέσα στο ίντερνετ καταγράφεται,  οι αγορές σου καταγράφονται,  οι πολιτικές σου πεποιθήσεις… τα πάντα καταγράφονται!

Σου χω μιλήσει παλιά για τα   Quantum computers,  σου έχω πει ποιοι τα έχουν,  σου έχω πει ότι ο Στρατός έχει ένα από αυτά και το βάζει να κάνει  δισεκατομμύρια σενάρια πάνω σε διάφορες  στρατηγικές μάχης…  όλη αυτή την πληροφορία και την επεξεργασία δεν την κάνει ο άνθρωπος την κάνει ένας άψυχος υπολογιστής!

Tα τετράκις τρισεκατομμύρια τον data που συλλέγονται κάθε μέρα  τα αναλαμβάνουν τα Quantum computers και παράγουν ταυτόχρονα εκατομμύρια σενάρια εξέλιξης!

Όλη η πληροφορία που συλλέγεται στον κόσμο η οποία είναι αδύνατον να περάσει από ένα ανθρώπινο μυαλό την συλλέγουν και την επεξεργάζονται τα Quantum computers!

Οι νόρμες συμπεριφοράς ενώ ανθρώπου,  οι επιλογές του,  οι προτιμήσεις του  είναι πληροφορία…. και αν αυτη την πληροφορία την εξελίξεις σε όλες τις της μορφές καταγραφής που δεχόμαστε κάθε μέρα τότε μπορείς να πεις ότι ένας  κβαντικος υπολογιστής  μπορεί να δημιουργήσει σενάρια  για το υπόλοιπο της ζωής του καθένα μας!

Τώρα αν κατανοήσουμε ότι Ζούμε σε ένα σύστημα που και αυτό είναι μία ταυτόχρονη πληροφορία,  οι νόμοι του Οι Κανόνες του, τα οικονομικά του, Η φτώχεια,η πείνα, η εκπαίδευση, η ψυχολογία της μάζας, τα επικοινωνιακά μηνύματα, η προπαγάνδα των media, τα μυστικά μηνύματα, τα μυστικά σύμβολα και δεν έχει τελειωμό για το πώς μπορούν να ελέγξουν τι θέλεις και ποιος είσαι…. τότε θα κατανοήσουμε ότι πλέον Ζούμε σε ένα κλειστό σύστημα πληροφορίας το οποίο μπορεί και επηρεάζει την κρίσιμη μάζα αποφάσεων!

Κατανοείς λοιπόν ότι εφόσον η κρίσιμη μάζα των αποφάσεων είναι ελεγχόμενη ότι εσύ ο όποιος έχεις καταλάβει περίπου το τι παίζει σε αυτή τη φυλακή δεν έχεις καμία ιδιαίτερη τύχη για να του ξεφύγεις!

Ταυτόχρονα κατανοείς ότι αν το σύστημα υποδούλωσης μας έχει την ανάγκη να κάνει το κοπάδι να είναι έκπτωτο σε αξιες  τότε θα το κάνει… τότε θα μάθει σε αυτόν τον πολιτισμό της χεστρας  να ονομάζει ήρωες αυτούς που με απόσταση δεκάδων χιλιάδων χιλιομέτρων χειριζοντουσαν ένα drone  και σκότωναν κάπου παιδιά στον κόσμο…  θα ονομάσει νομπελίστες Ειρήνης αυτούς που έκαναν τους περισσότερους πολέμους στον κόσμο… θα ονομάσει επιτυχία  ότι είναι αποτυχημένο…  θα σε κάνει να δεχτείς το ανώμαλο…. θα σε κάνει να συναινέσεις στην επόμενη σχιζοφρένεια…. θα σε κάνει να ξεχάσεις όλα αυτά που έμαθες στην προηγούμενη παιδεια σου…. θα σου αλλάξει ακόμα μέχρι και Θεό!

Όλα τα παραπάνω που σου είπα επί της ουσίας και προσπαθώ να στα εξηγήσω χωρίς να είναι συνωμοσιολογικά γιατί είναι πραγματική πληροφορία του τώρα… είναι μία μασημένη τροφή  μία πληροφορία με επεξήγηση απλή… Όλων αυτών που άκουγες από παλιά για τους έσχατους χρόνους!

Όταν η μηχανή η οποία δεν έχει αξίες,  δεν έχει συνείδηση,  δεν έχει ανιδιοτέλεια, δεν έχει ήθος, δεν έχει όρια και νόμους, Δεν έχει ψυχή,  δεν μπορεί να κάνει υπέρβαση,  δεν μπορεί να αμφισβητησει,  της δοθεί η εργασία να βγάλει ένα σενάριο με τις παραμέτρους που θέλει ο επικυρίαρχος… θα το κάνει χωρίς να ρωτήσει καν!

θα πρέπει λοιπόν να φτάσουμε στο σημείο να αναρωτηθούμε Ποιοι είναι οι αρχηγοί και οι ελεγκτές των μηχανών που μπορούν να δημιουργούν σενάρια ελέγχου του κοπαδιού… και κατά πόσο υπάρχουν θεσμικοί κανόνες που μπορούν να εμποδίσουν τον οποιονδήποτε να χρησιμοποιήσει αυτή την υπολογιστική ισχύ ενάντια στην ανθρωπότητα και όχι Προς όφελος της!

Εγώ γνωρίζω ότι είμαι ένα ποντικάκι μέσα στο λαβύρινθο τους,  όπως γνωρίζω και το ότι αυτα που γράφω  είναι κομμάτι της εκπαίδευσης της κακής μηχανής… γνωρίζω ότι με την κάθε σκέψη μου και την κάθε ανάλυση μου όπως και με την κάθε λύση μου στο πρόβλημα που ανακαλύπτω κάθε μέρα βοηθάω αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία οι οποίοι δεν έχουν την ικανότητα να λύνουν κανένα πρόβλημα..

Στην εξουσία αυτή τη στιγμή  παγκόσμια βρίσκονται άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν καμία ιδιαίτερη δυνατότητα παρά μόνο να κλέβουν τη νόηση σου την σκέψη σου και τις λύσεις σου και πλέον δεν το κάνουν αυτοί το κάνει μία μηχανή για αυτούς που όλοι εμείς την ταΐζουμε με νέα πληροφορία για να καταφέρνουν οι ίδιοι να μας φυλακίζουν πιο πολύ..

Για αυτό στο λέω ξεκάθαρα,  αν ακόμα ψάχνεις να τιμωρήσεις, Αν ακόμα ψάχνεις να γίνεις Ήρωας σε ένα πόλεμο που άλλοι δημιούργησαν για σένα,  Αν ακόμα ασχολείσαι με αυτά που η μηχανή σου έδωσε να ασχοληθείς γιατί είσαι το ποντικάκι που πρέπει να βρει τη λύση να βγει από το λαβύρινθο…. τότε ειλικρινά φίλε στο λέω…. δεν ξέρω τι θα πουν οι άλλοι…. αλλά εγώ θα σε πω μαλακα!!

Stranger…

Loading...

9 thoughts on “Σήμερα Αν Είσαι ήρωας οι περισσότεροι θα σε πουν μαλακα!!

 1. Ποντικάκι Μαλάκας says:

  Δηλαδή εγκαταλείπεις όπως κατάλαβα
  άρα περιττό και το σαιτ γιατί αναπαράγει τον λαβύρινθο για το ποντικάκι.
  Και βασικά έκανε τεράστια ζημιά στο έθνος! !!
  Μόνο που πάνω από την τεχνιτή νοημοσύνη είναι η ζωντανή. ……….!!!
  Ένα ποντικάκι Μαλάκας

 2. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Σε γενικες γραμμες συμφωνω και για αυτο αλλωστε θεωρω οτι το προβλημα δεν ειναι οι πολιτικοι που η δουλεια τους ειναι αλλωστε να παραμυθιαζουν την μαζα για να παριστανουν τους ηγετες καθως οι σχεδιασμοι προκυπτουν απο τους υπολογισμυς της “μηχανης” και απο αγνωστα-κρυφα κεντρα και καταληγουν σε αυτους και αυτοι πρεπει να τα βγαλουν περα με βαση τα δεδομενα που εχουν μπροστα τους.

  Για αυτο και επι του προκειμενου απλα να επαναλαβω οτι σε τελικη αναλυση συμφωνω με τα συλλαλητηρια και μαλιστα δεν θα ελεγα οχι στο να ενταθουν φτανει να αποφευχθουν τα χειροτερα καθως οπως αλλωστε ολοι γνωριζουν η “μηχανη” στοχευσε στο να καταπιεσει την ενεργεια των εθνων και αυτη πρεπει καπως να εκτονωθει και ειδικα σε οτι αφορα μαλιστα την ενεργεια του Ελληνικου εθνους που ειναι ο πολιτισμικος πυρηνας της ΔΥΣΗΣ (γραψε το αυτο στην “μηχανη” και σε οτι αφορα το “παιχνιδι” Trump Vs Putin) που καποτε υπηρξε το κυριαρχο εθνος του πλανητη.

  Ανεξαρτητα λοιπον με την πολιτικη στοχευση (που σχεδον ποτε δεν εχει σημασια αλλωστε) θεωρω οτι αυτα τα συλλαλητηρια επρεπε να γινουν καθαρα για ενεργειακους λογους και περα δηλαδη απο τις σκεπτομορφες και της δεξιας και της αριστερας που εγκλωβιζουν την ενεργεια και επι του προκειμενου την ενεργεια τον εθνων και ειναι ασφαλως σημαντικο που ολο αυτο γινεται στο ονομα του Χριστου Βασιλεα του Ελληνικου εθνους και δηλαδη του Αλεξανδρου ΩΡΟΥ (o Χριστος = Μεσσιας των Majesty Twelve).

  Δεν ειμαι λοιπον εθνικιστης αλλα ειμαι βασικα Ελληνας και θα μου κλασουν ολοι και δηλαδη και οι 12 τα @@ καθως αλλωστε ο Υδροχοος εκφραζει την συνειδηση του Κοσμικου Αξονα που εξουσιαζει τους 12 αστερισμους.

  Πουτινιαρη κοψε την μαλακια και ελα μαζι μου αλλιως θα σε φαω για επιδορπιο μετα που θα φαω την Μερκελ για το κυριο πιατο.

 3. pananas says:

  καπως ετσι ..
  αλλα εχεις καποια λυση για τους μαλακες εκτος την αυτο εξορια σε παρεες?

  φιλικα παντα ….

 4. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Σε οτι αφορα τον Ροθτσιλντ αλλα και γενικοτερα τους Εβραιους τραπεζιτες θα ελεγα οτι βρισκονται σε συγκρουση με τον Τραμπ και με αορατα “συμφεροντα” και δεν θεωρω οτι εκανε κατι “καλα” καθως μιλαμε ξεκαθαρα για την μαυρη αδελφοτητα που φτανει ασφαλως μεχρι την Βαβυλωνα οπως ΚΑΙ τα “αδελφια” τους που εκφραζουν το ΑΝΤΙΘΕΤΟ και ειναι συνηθως “κρυμμενοι” και “αγνωστοι” και ολο αυτο βασικα οδηγει πισω στο ιερατειο του Μαρδουκ και θα μπορουσε μαλιστα να εχει σχεση με τους γνωστους και ως προ-Αδαμιτες που επαναστατησαν ενατιον του Ενλιλ (και δηλαδη του Ελ των Εβραιων που ειναι και ο αρχικος Διας των Ελληνων και πριν δηλαδη τον Μαρδουκ που εγινε και ονομα του πλανητη Δια που πριν ηταν Ενλιλ) απο οπου και προερχεται η παραδοση των Εβραιων για τους εκπτωτους.

 5. Αθανασιος says:

  Γιαυτο ολλοι οι σκασμενοι απο φαι και πεινασμενοι απο δοξα αφενταδες αυτου του κοσμου για να ηρωποιηθουν απο δουλους ανθρωπους και να παρουν δοξα ματριξιανη γινονται μαλακες!?….Τhis is the matrix.. το ματριξ που καταρευσε..

 6. Ro Laren says:

  …απαντημενα ερωτηματα απο την αρχαιοτητα η σχεση ατομου με το εγω του και την κοινωνια. Δεν μεταβληθηκε τιποτε εκτοτε. Παραμενει επικαιρη ως λυση το ΓΝΩΘΙ Σ’ΑΥΤΟΝ σε οποιον νιωθει λυπημενος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *