in

Σε σχέση με την δική μας προσευχή θα την έλεγες πιο πολεμική εε;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Κάνω μια έρευνα για το πως λειτουργεί το συνειδησιακό κύτταρο .. πως η πίστη μπορεί και δημιουργεί ρομπότ … και διάφορα άλλα … !

Πάντως να γνωρίζεις ότι δεν είναι τυχαίο ότι η Ισσις είναι τιγκα στην μαστούρα και στο χαπάκι …σε όλους τους παγκόσμιους πολέμους οι στρατοί ιδίως οι στρατοί που ήθελαν να κατακτήσουν ντοπαρανε τους στρατιώτες τους με διάφορα !

Και οι Γερμανοί έπαιρναν ενα χαπάκι δυστυχώς αυτή την ώρα δεν θυμάμαι το όνομα του ..αλλά εκείνη την εποχή όλοι οι Γερμανοί ήταν μέσα στην ντοπα !

Γενικά … πρέπει να βλέπουμε τους πολέμους ..αυτούς που πέρασαν και αυτούς που έρχονται σαν μια κίνηση του συστήματος σε αυτοκάθαρση… συγκομιδή…να φεύγουν τα λιμα..και για να αναγκάσεις λογικούς ανθρώπους να συμπεριφερθούν σαν ζώα η να πάνε να σκοτωθούν πρέπει να έχεις πολλά “όπλα” απέναντι στην συνείδηση τους !!

Ψάχνω τα όπλα που δημιουργούνται τώρα στην ευρύτερη περιοχή για να κατανοήσω πόσο κοντά είμαστε στην φωτιά …Σημάδια υπάρχουν όπως πχ εκπομπές που ξαφνικά αναγεννήθηκαν μετά από πολλά χρόνια !!!!….

Δεν σε ζαλίζω … πάντα ήθελα μόνος σου να βρίσκεις τον δρόμο σου …. αν λοιπόν ξαφνικά δεις … νέα εμβατήρια , νέες εικόνες ομορφιάς και οπλισμού … νέες εφευρέσεις που μας δίνουν την υπεροχή … αν ακούσεις νέα τραγούδια …με πατρίδα μέσα πολύ… αν συμβούν γεγονότα που θα σε κάνουν να θες να νιώθεις πολύ Έλληνας … τότε είσαι σε σωστό δρόμο για τα σημάδια…αλλά αυτά για εμάς….οι απέναντι τη πίνουν ;…το ψάχνω !!

Απόλαυσε την προσευχή ..και δες το συνειδησιακό κύτταρο τι δυναμική βγάζει ….! Να θυμάσαι όλα είναι για το καλό σου ..από έναν Θεό που σε αγαπά πολύ ..!

Report

What do you think?

Written by Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Comments

Leave a Reply
 1. φυσικα και μασ αγαπα πολυ ο ΘΕΟΣ. Εμεισ αποστατησαμε βαση τησ ελευθερησ μασ βουλησησ.παρ ολα αυτα και λογω τησ τελειασ και ΘΕΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΣ ηρθε και πληρονωντασ το τιμημα μασ εδειξε τον μοναδικο τροπο που υπαρχει για την επιστροφη μασ. 0Σ0 ΓΡΑΦΙΚΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

 2. Για προσευχή δεν φαίνεται, ίσως να είναι κάποιο έθιμο αλλά ότι και ναναι δεν μας τρομάζει.Ας τους να χορεύουν και να μουγγρίζουν όσο γουστάρουν.Οι πολεμικοί μας χοροί είναι ομορφότεροι εξάλλου!Απεναντι στα αφιονισμένα μπουλούκια διαχρονικά αντιπαρατάσαμε ψύχραιμους και άρτια εκπαιδευμένους πολεμιστές… Οι 300 στις θερμοπύλες λουζότανε και χτενιζότανε μροστά στον χάρο, ήταν ψύχραιμοι και αποφασισμένοι για όλα χωρίς υπερβατικές υστερίες.Το ίδιο και στο έπος του 40.Με οργάνωση και όρεξη τα βγάλαμε πέρα με την μεγάλη Ιταλία… το πολύ πολύ να φωνάξουμε κανα “αέρα” και αυτό αρκεί για να πάρουν τα μυαλά μας αέρα, να φουσκώσουν τα στήθη μας με ότι χρειαστεί για να τους πάρει και να τους σηκώσει.Οκ δεν είμαστε πωρωμένοι και πολεμοχαρείς, σήμερα υστερούμε σε πολλά αλλά είναι να μη θυμηθούμε ποιοί είμαστε αν χρειαστεί.Μετά ξυπνάει το αίμα και μπαίνει ο “αυτόματος πιλότος”… Αν νομίζεις οτι οι “βάρβαροι” είναι άγριοι τότε να σου πω οτι εμείς ως κάτοχοι μιας βαθειάς λογικής και πολιτισμου διαθέτουμε και ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή γινόμαστε αγριότεροι των θηρίων οταν “αναποδιάσουμε” επειδή το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις σε ισορροπία… απλά μας αρέσει η καλή όψη… προτιμάμε τη καλοπέραση και την φραπεδιά στην λιακάδα!Ελπίζω να μη χρειαστεί να δείξουμε και την άλλη όψη γιατί την έχουμε μεν αλλά έχει και κάποιο κόστος… Πιθανόν ο ωχαδερφισμός που προβάλουμε και μας έχει γίνει συνήθεια να είναι μια ασυνείδητη προσπάθεια για να μη ξυπνήσει μεσα μας το θηρίο που ελευθερώναμε στις μάχες. Ίσως έχουμε μάθει να δίνουμε τόπο στην οργή σαν μετρο αυτοπροστασίας.Εχουμε μάθει να υπομένουμε και να περιμένουμε αλλά φυσικά όχι επ’αόριστον… Μάλλον όταν έρθει η σωστή ώρα θα το ξέρουμε όλοι με κάποιο τρόπο.Όλα γυρίζουν διαρκώς και η ιστορία επαναλαμβάνεται.Στην αρχαία Αθήνα όταν τα λαμόγια τρώγανε τα λεφτά του Δήμου και δεν πήγαινε άλλο πετούσαν κάποιο τύρρανο να καθαρίσει για λίγο καιρό, μετά καθαρίζανε κι αυτόν και πάλι από την αρχή… Υπήρχε σήψη και φαγωμάρα διαρκώς και μεταξύ των Δήμων και εντός Δήμου αλλά όταν εμφανιζόταν εξωτερικός εχθρός… τότε αφήνανε τα “θηρία” και οι πολίτες μεταβάλλονταν σε οπλίτες.Όλος ο πλανήτης ξέρει κατα βάθος ποιοί είμαστε και γι αυτό γίνονται όλα.Ίσως περιμένανε έτσι εύκολα και απλά να βγάλουμε το θηρίο και να χτυπηθούμε ύπουλα αλλά δεν είμαστε Ουκρανοί ουτε Γιουγκοσλάβοι ουτε τίποτα τέτοιο.ΞΕΡΟΥΜΕ πότε να δαγκώσουμε. Συμβαίνει αυτόματα όταν πρέπει.Είναι μια πληροφορία βαθειά φυτεμένη μέσα μας είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι…Ασε λοιπόν τους βαρβάρους να χορεύουν όσο θέλουν.Οτι και να κάνουν θα είναι πάντα …μαθητές μας!

 3. Απέναντι σ’ αυτόν τον θησαυρό, ασφαλώς θέμα ταλέντου, χαρίσματος, δωρεάς από το Θεό (ας μην λησμονούμε ότι κατά τους πρώτους χριστιανούς Πατέρες και απολογητές στους αρχαίους Έλληνες, όπως και αλλού, υπάρχει ο εν Αγίω Πνεύματι σπερματικός λόγος, τα μηνύματα της σωτηρίας τα οποία δια φωτισμένων ανθρώπων προετοιμάζουν την ανθρωπότητα για τον ερχομό του Χριστού), η Εκκλησία μας αντιτάσσει το πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου. Απέναντι σ’ όλες τις μεγάλες γυναικείες μορφές της αρχαίας «πλοκής», οι οποίες άλλοτε καταξιώνουν το ανθρώπινο μεγαλείο και άλλοτε δείχνουν την τραγικότητα της ύπαρξης, η οποία κινείται ανάμεσα στα όρια της ανάγκης, της μοίρας και της ελευθερίας, η Εκκλησία μας έρχεται να δείξει ένα πρόσωπο το οποίο διασπά τις πλοκές της ανθρώπινης φαντασίας. Γιατί η Παναγία δεν έγινε η Μητέρα του Θεού υποταγμένη στην ανάγκη ή τη μοίρα, ούτε επειδή κάποιος συγγραφέας ή ποιητής τη δημιούργησε, αλλά στο πρόσωπό της διαβλέπουμε από την μία την μοναδικότητα της ευλογίας του Θεού και από την άλλη το μεγαλείο της ανθρώπινης ελευθερίας η οποία υποτάσσεται εκούσια στην αγάπη, τόσο του Θεού, όσο και για το Θεό και τον συνάνθρωπο.

  Η Παναγία διέσπασε τις πλοκές των Αθηναίων, όπως και κάθε ανθρώπινης φαντασίας. Έδειξε ότι η δύναμη της χάριτος Θεού, όπως επίσης και η αρετή και η πίστη του ανθρώπου στο θέλημα και την αγάπη του Θεού, υπερβαίνουν κάθε φαντασία. Και άνοιξε έναν δρόμο μοναδικό για όλο τον κόσμο. Δείχνει σε μας ότι δεν υπάρχει μοίρα και πεπρωμένο, αλλά η απόφαση του ανθρώπου να πει ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην κλήση του Θεού. Δείχνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη μεγαλύτερη από την αγάπη για το Θεό, η οποία χαριτώνει και καταξιώνει τον άνθρωπο, γιατί τον ελευθερώνει από κάθε άλλη ανάγκη, υλική, καταξίωσης, αποδοχής, ακόμη και της ίδιας της ζωής. Δείχνει ότι δεν υπάρχει μέτρο ούτε στην αγάπη του Θεού, αλλά ούτε και στη δυνατότητα του ανθρώπου να κοινωνήσει μαζί Του. Αφού «ο αχώρητος παντί εχωρήθη εν γαστρί και ο εν κόλποις του Πατρός εναγκαλίζεται από την Μητέρα εν τω κόσμω», η φύση μας μπορεί να υπερβεί τις πεπερασμένες δυνατότητές της, όχι μόνο με τις δικές της δυνάμεις, αλλά με την ενίσχυση από τον ίδιο τον Δημιουργό μας, που παρεμβαίνει όχι απλώς ως «από μηχανής θεός», όπως στην αρχαία τραγωδία, για να αποκαταστήσει την τάξη ή να γλιτώσει από τις περιστάσεις της ζωής τον ευσεβή άνθρωπο, αλλά για να δώσει νέα πορεία υπέρβασης του θανάτου στον καθένα, ακόμη κι αν δεν πιστεύει σ’ Αυτόν.

 4. “κάποιος που σε αγαπά , τόσο απλά”……
  μια φράση που τα ΄λόγια είναι αδύνατον να εκφράσουν την δύναμη που ακτινοβολούν στην θέαση της πραγματικότητας.
  ότι και να γράψεις , φτωχό θα παραμείνει..
  και έτσι το τοποθετείς στο κέντρο της καρδιάς..
  είσαι ο δεύτερος που το λέει αυτό..
  “Μην ρωτάς γι αυτούς ψυχή μου, δεν ξαναγυρίζουν”…

  σαν ποίημα είχε γραφτεί , κάποιοι δεσμοί δεν σπάνε… σαν ΄μια μικρή απάντηση σε μια ευχή που θέλαμε να πράξουμε αλλά αδυνατούσαμε ..Κι ήρθε σε άλλη μορφή απάντησης της ευχής που κάναμε….
  σε ευχαριστώ stranger με ταξίδεψες χωρίς να το θες ή ακούσια ίσως να το ήθελες..

 5. Όπως τα γράφεις stranger. Μου κίνησες το ενδιαφέρον και το έψαξα λίγο. Καύκασος – Τσετσενία. ΖΙΚΡ μυστικιστικός κυκλικός τελετουργικός χορός «τελετή ανάμνησης» Ισλαμιστών Σούφι. Όπως σε όλες τις τελετές ανάμνησης, ένας απαγγέλλει κατ’ επανάληψη λέξεις/φράσεις και οι υπόλοιποι ακολουθούν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι σε συνδυασμό κυκλικού χορού.
  https://youtu.be/2As_3YeHXHc
  Το ΖΙΚΡ τελούνταν αρχικά ως μορφή προσευχής, από το τάγμα των Σούφι που είχε ιδρύσει ο Αμπντούλ Καντίρ, στα νότια της Κασπίας Θάλασσας. Στα μέσα του 19ου αιώνα και κατά τη διάρκεια της ρωσικής κυριαρχίας, εξελίσσεται σε σύμβολο της εθνικής ταυτότητας και ενότητας των Τσετσένων. Ο χορός έγινε σύνθημα για τα κινήματα αντίστασης της Τσετσενίας που βρισκόταν υπό την τσαρική ηγεμονία, το σοβιετικό καθεστώς, και την τρέχουσα Ρωσική Ομοσπονδία.
  Ένα πολύ ενδιαφέρον σχετικό άρθρο Russia’s Periphery – Zikr _____ russiasperiphery.blogs.wm.edu/transcaucasia/chechnya/general/zikr/ _____ καθώς και το άρθρο της ΝΥΤ A Whirling Sufi Revival With Unclear Implications ___ nytimes.com/2006/05/24/world/europe/24grozny.html

  • Κάποιες παρατηρήσεις. Ως προς την αποκρυφιστικό μέρος, μου θύμισε την Επιχείρηση Ιξός του Άλιστερ Κρόουλι. Παρόμοια πρακτική, μόνο που οι κύκλοι είχαν αντίστροφη κίνηση μεταξύ τους. Στο παραπάνω βίντεο, για όσους το παρακολούθησαν, άνθρωποι πέφτουν σε τρανς. Διάφοροι παρατηρητές αναφέρουν πως δεν χρησιμοποιούν ναρκωτικά. Ίσως και να είναι έτσι. Πάντως ο συντονισμός είναι φοβερός για τέτοιο πλήθος. Συντονίζονται σε επίπεδο πνευματικό. Ένας μαζικός προγραμματισμός μέσω μεσμερισμού και παραγωγή τεράστιας ενέργειας.

 6. Ο Θεός ΑΩ μας αγαπάει πολύ. Γύρω μας γίνονται πράγματα που ‘δεν φαίνονται’, αλλά έχουν Γνώσιν οι Φύλακες.
  Κάποιοι ‘εκεί Πάνω’ μας κρατάνε ‘αδρανείς’ για να μην βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας σε Εμφύλιο που τόσο πολύ προσπαθούν τα λαμόγια να μας βάλουν να φαγωθούμε (διαίρει και βασίλευε μέσω κομμάτων-δογμάτων-ομάδων κλπ).
  Όταν θα έρθει η Ώρα, θα μας ‘ξαμολήσουνε’ για να διαχειριστούμε ‘εκεί που πρέπει’ αυτό που ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΩΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
  Οπότε, μην απορείτε ‘γιατί δεν αντιδράμε’ με τόσα ξεφτυλίκια που γίνονται τριγύρω μας…
  Όταν μαρσάρει ένα αγωνιστικό και του λύσουν το χειρόφρενο, ξέρετε τι γίνεται..
  Έσω έτοιμοι λοιπόν…

 7. οι Γερμανοί έπαιρναν ενα χαπάκι δυστυχώς αυτή την ώρα δεν θυμάμαι το όνομα του ..αλλά ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ! οι πιλοτοι των στουκας, επαιρναν ΚΟΡΤΙΖΟ-Λ-Η (ΜΕ ΛΑΜΔΑ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΕΥΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΕΣ, ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΟΕΙΔΗΣ ΟΥΣΙΕΣ ΔHΛΑΔΗ. ΠΧ. SAN ΤΟ “ΜΑΧΙΤΟΝ”. ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ Η ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΟΕΙΔΗΣ ΟΥΣΙΑ “ΑΠΟΝΕΥΡΩΝΗ”, ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ “ΑΝ-1” ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ “HANS VOIGHT”….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Όσα δεν μας λένε οι Έλληνες δημοσιογράφοι ..