in

LikeLike ΤέλειοΤέλειο

Σε αυτό το κάτι λίγο που εκπαιδευτικάτε να θαυμάζετε δεν μπορώ να συμμετέχω

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Μία Δημοκρατία η οποία στηρίζεται στην απόλυτη εξαπάτηση, στο καμουφλάζ και στην ενέδρα, ένας δεινός ψαράς που προσπαθεί να πιάσει όσα περισσότερα ψάρια μπορεί στα δίκτυα του.

Οπότε έρχονται εκλογές στη χώρα μας ακούς τους υπνωτισμένους συμπολίτες σου να λένε αυτός είναι πολύ καλός έκανε έργο…. Όταν ρωτήσεις τι έργο έκανε… Σου λέει έκανε ένα αθλητικό κέντρο..

Και εσύ αμέσως πρέπει να σκεφτείς τι εννοείς έκανε έργο; Μόνος του το έχτισε; Αυτός το πλήρωσε;

Ακούς καθημερινά στις ειδήσεις ότι ο τάδε παρέδωσε το κέντρο τάδε ή το κτίριο τάδε και στη συνείδησή σου μέσα νομίζεις ότι αυτός το έκανε,ότι με κάποιο μαγικό τρόπο αυτός που κοιτάμε και είναι η εικόνα είναι και ο υπαίτιος της δημιουργίας.

Διαστρεβλωμένα όλα και πρέπει να προσέξεις τι θα σου πω,εγώ γνωρίζω ότι ένας άνθρωπος αν καταφέρει και ενώσει δέκα χιλιάδες άλλους συνανθρώπους του σε σκοπό ανώτερο μπορούν να φτιάξουν 1000 κτίρια,μπορούν να πάρουν μία πόλη και να τη μεταμορφώσουν τελείως, αν μόνο 10.000 άνθρωποι πίστευαν σε έναν και του παρέδιδαν το χρόνο τους, και τον ακολουθούσαν στα οράματα του τότε θα αναγνωρίζαμε πραγματικά τι σημαίνει έργο.

Σήμερα μας διοικούν άνθρωποι που ποτέ στη ζωή τους δεν έχουν προσφέρει τίποτα, δεν έχουν κάνει το παραμικρό για το κοινό καλό,δεν έχουν κάνει τίποτα παραπάνω παρά μόνο όσα χρειαζόντουσαν για να σε βάλουν σε ένα δίχτυ με τα υπόλοιπα ψάρια.

Κάνεις στην Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια (δεν λεω αιωνες να αποφυγω ιστορικες αναληθειες και διαμαχες) δεν είχε προσφέρει ποτέ τίποτε, δεν είχε κάνει τίποτα, δεν είχε ένα βιογραφικό προσφοράς σε τίποτα… Πάντα ήταν ένας καλός υπάλληλος που τον βάλανε εκεί τα μεγάλα αφεντικά ώστε να διαχειρίζεται την τύχη σου, τα χρήματα σου και να σου δίνει κάτι από αυτό το λίγο που θαυμάζεις….. Σχιζοφρένεια φίλε.

Μία εκπαίδευση ενός λαού εδώ και αιώνες να αγαπάει και να έχει συνηθίσει το λίγο, να θαυμάζει και να χειροκροτά το λίγο…. Το τίποτα το πολύ απλό..

Θα αναγνωρίζες ποτέ ότι υπήρξε ένας ηγέτης στην Ελλάδα αν αυτός είχε καταφέρει να ενώσει χιλιάδες Έλληνες κάτω από κοινό στόχο και σκοπό και έβλεπες αυτό το σχέδιο όραμα όνειρο να γίνεται πραγματικότητα μέσα στα χρόνια.

Θες να μου δώσεις εμένα 10.000 ανθρώπους; Πες μου πού θες να σου φτιάξω το Παρίσι;

Είναι τόσο βαθιά μέσα μας η εκπαίδευση του λίγου που χάνουμε καθημερινά από ανύπαρκτους εχθρούς.

Όταν θαυμάζεις το 0 + 1 και όχι το 10 με τόνο τότε είσαι ένα μόνιμο θύμα το οποίο δεν θα ξεφύγει ποτέ μα ποτέ γιατί απλά δεν έμαθε να ζητά αυτά που θα έπρεπε να του προσφέρουν..

Μας έμαθαν παγκόσμια να δεχόμαστε τα ψίχουλα …. Τα οποία είναι ψίχουλα από τα δικά μας…. Η γη ολόκληρη κινείται από εμάς τους απλούς ανθρώπους….τους έχουμε προσφέρει την δύναμη ολόκληρης της γης για να μας συμπεριφέρονται σαν σκλάβους μέσα από την εκπαίδευση που δεχθήκαμε να θαυμάζουμε το κάτι λίγο που μας διαφημίζουν.

Αν νομίζετε ότι μία χώρα είναι ανίκανη να παράγει τότε είσαστε αυτά τα ψάρια που μίλησα στην αρχή μέσα στο δίχτυ, αν νομίζετε ότι μία χώρα δεν μπορεί να εξελιχθεί για οποιοδήποτε λόγο πάλι σε αυτά τα ψάρια ανήκετε, δείτε ξεκάθαρα ότι τα τελευταία θα πω έτσι για να μη σας πρόβληματισω 50 χρόνια ότι κανείς δεν πρόσφερε στην πραγματικότητα τίποτα στην Ελλάδα, τίποτα στην ιστορία της, στην εξέλιξη της και στον πολιτισμό της ..εκτος απο καλα διαφημισμενο κατι λιγο!!…

Αν νομίζετε ότι τα κτίρια και οι γέφυρες είναι το μεγαλύτερο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας ηγέτης τότε μη σας παραξενεύει που σας φέρονται λες και είσαστε τούβλα η υλικά οικοδομών..

θα πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί σε αυτή τη χώρα κανείς δεν ξεκίνησε να δημιουργεί νέα παιδεια Νέα ιδεολογία νέο όραμα και να το πράττει και να πετυχαίνει…. Γιατί κανείς δεν έπραξε όλα όσα έπρεπε να κάνει σαν άνθρωπος που εμείς του δώσαμε την εξουσία μας ώστε να διασφαλίσει ότι αυτή η χώρα εξελίσσεται και δεν γυρνά μόνιμα προς τα πίσω;

Αν απαντήσετε τα οικονομικά η τα Δανεια ή ότι άλλο σας έχουν πιπιλύσει τον εγκέφαλο σε τοσο μεγαλο βαθμο που είσαστε ροφός μέσα στο δίχτυ…

Η Ελλάδα δεν έχει διοικηθεί ποτέ από Έλληνα ηγέτη παρά από ανθρώπους που σας δίνουν το κάτι λίγο για να θαυμάσετε και να παραμένετε σε μία κατάσταση ενεργειακής επιβολής ώστε να μην μπορέσετε ποτέ να κατανοήσετε ότι σας ανήκουν πολλά παραπάνω και ότι σας αξίζουν άλλα τόσα..

Εγώ σε αυτό το κάτι λίγο που θαυμάζετε δεν μπορώ να συμμετέχω, φτύνω στα μούτρα αυτό τον πολιτισμό της χεστρας, την διανόηση που παράγει, τον τρόπο σκέψης που σας εκπαίδευσαν να είναι γραμμικός, δεν βλέπω καμία εξέλιξη, δεν αναγνωρίζω κανέναν πολιτισμό που θα έπρεπε να σέβομαι….. Το μπουρδέλο αυτό δεν θα είχε τόσο περάσει αν μέσα του όλοι εμείς δεν ήμασταν με επίγνωση τα καλύτερα π********* του

Stranger..

Report

What do you think?

37 points
Upvote Downvote

Written by Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Comments

Leave a Reply
 1. …δημοκρατια ελευθερια homo sapiens [σοφος ανθρωπος]
  ποια δημοκρατια ποια ελευθερια ποιος σοφος ανθρωπος????…παραμυθια σε δυαλημενες συνειδησεις..δεν υπαρχει κατι απο αυτα
  δικτατορια φυλακη και χομο βρυκολακους..αυτο υπαρχει..
  κι αν σε μια γωνια υπαρχουν κατ ουσια ειναι ανυπαρκτα-αποκομενα απο την συμπαντικη νομοτελεια της ολοτητας του παντος

 2. Ε είναι άσχημα τα πράγματα … Αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς… Αλλά ας είμαστε “θετικοί”…

 3. Απο τη στιγμη που οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουν οτι οι εκλογες ειναι οσο σικε ειναι τοκατς,
  Απο τη στιγμη που οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουν οτι οι ειδησεις ειναι ολες κατευθυνομενες,
  Απο τη στιγμη που οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουν οτι προωθειται ο απολυτος ελεγχος
  Απο τη στιγμη που οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουν επειδη εχουν συμμφεροντα
  Απο τη στιγμη που οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουν επειδη ειναι φοβισμενα ανθρωπακια
  Απο τη στιγμη που οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουν επειδη ειναι κυριολεκτικα βλακες

  πρεπει να φανουν καποιοι που θα βγουν μπροστα και να κανουν αυτο που πρεπει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Πλησιαζουμε σε υψηλο ησυχιας … Εχει λουμωσει το θεριο και κοιταζει ..!

"Η κυβέρνηση Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο πυρηνικών δοκιμών"