Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
15:39 - 13/06/2022

Προστατεψτε τους ανθρωπους σας απο τον καυτο Δρακο !

Προστατεψτε τους ανθρωπους σας απο τον καυτο Δρακο !

Stranger…

Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Μπορείς να μας προτεινες πoια μαρκα να αγορασουμε ή ποσα mg να ειναι η ασταξανθίνη?

 2. ανθρωπάκος 06/13/2022 @ 11:38 ΜΜ

  Stranger, ο Θεός να σε ευλογεί για το πολυετές έργο σου, της ενημέρωσης και της αφύπνισης. Διαβάζω και ακούω τα άρθρα σου ανελλιπώς. Keep Walking!!!

 3. Θα πρότεινα επίσης την Serrapeptase, ένα ένζυμο που λειτουργεί σαν φυσικό αντιφλεγμονώδες, κι επιπλέον, διαλύει θρόμβους.

  Δεν έχει παρενέργειες, αλλά, επειδή αραιώνει το αίμα, ΔΕΝ πρέπει να συνδυάζεται με ασπιρίνη ή αντιπηκτικά.
  Την παίρνεις με νερό, μισή ώρα τουλάχιστον πριν το φαγητό, ή δύο ώρες τουλάχιστον μετά. Βρείτε ένα προϊόν που να περιέχει τουλάχιστον 80,000 μονάδες.

  Είμαι ανεμβολίαστος και την παίρνω εδώ και δεκαπέντε χρόνια – άλλοτε για διάφορα προβλήματα, κι άλλοτε προληπτικά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*