ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 29 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Προς Κ. Νικο Αντωνιαδη επειγον !

· Κατοχικά Νέα

Κυριε Αντωνιαδη θα επιφορτισω την σημαντικη σας αποστολη με κατι ακομα πολυ σημαντικο που πρεπει να κοιταξετε με μεγαλη προσοχη !

Εχουμε πληροφοριες οτι στα νεκροτομεια υπαρχουν παρα πολλα πτωματα στα αζητητα !..

Θεωρουμε οτι ειναι απο σωστες και εγκυρες πηγες !

Πριν λιγο καιρο ειχαμε την κακοκαιρια της Μηδειας , ..αν οι πληροφοριες ειναι σωστες και υπαρχουν αζητητα πτωματα τοτε οι πιθανοτητες να εχουμε νεκρους αστεγους ειναι μεγαλες !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γνωριζω οτι δεν ειστε συνομωσιολογος , γνωριζω οτι μεχρι και πριν δειτε μονος σας το πρωτοκολλο θανατου ολους εμας μας θεωρουσατε ψεκασμενους !..

Θυμηθειτε οτι οι ψεκασμενοι εχουν πει πολλες φορες οτι υπαρχουν καιρικα οπλα , θυμηθειτε οτι μεχρι σημερα οι “ψεκασμενοι” δεν εχουν πεσει εξω στο θεμα του πολεμου κατα της ανθρωποτητας σε τιποτα !Σαν “ψεκασμενους” δεν εννοω τους “ψεκασμενους” του Κουλη η τους qιουδες του Τραμπ .. Οπως ανεφερε προχθες ο ιδιος αλλα τους Ελληνες ερευνητες που μπορουν να αμφισβητουν την οποια πολιτικη αφηγηση και να ερευνουν για την αληθεια !

Εχετε φτασει ηδη στο πρωτοκολλο του θανατου .. ισως θα επρεπε να προσπαθησετε να δειτε την εικονα του εγκληματος της ανθρωποτητας και σε ενα μαγαλυτερο καδρο ωστε να εχετε στα χερια σας περισσοτερα στοιχεια για αυτο το παγκοσμιο εγκλημα !

Αν υπαρχουν πολλοι αστεγοι στα αζητητα .. ειναι ενα στοιχειο εγκληματος και αυτο ….ειτε αδιαφοριας ειτε επι σκοπου!

Δεν μπορουν να πουν οτι δεν γνωριζαν ..ειχαμε κανει αρθρο για το θεμα των αστεγων και τον κινδυνο απωλειας σε ζωες , οπως ειχαμε κανει και αρθρο για το ..”λαθος” τους που εκαναν εμβολιο στους κρατουμενους του Κορυδαλου ..!

Ολα ενωνονται κυριε Αντωνιαδη ..απλα η δυσκολα ολα εχουν τον ιδιο παρανομαστη ..!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ελπιζω να διαβασετε το αρθρο μου και να κανετε εναν ελεγχο για της πληροφοριες μας , αν δεν θα ειναι σωστες ζητουμε συγνωμη για τον χρονο που ισως σπαταλησετε ..!

Stranger…

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

STRANGER-VOICE

NeuMist™ Relax: Η νέα προσέγγιση της Neumi για τη βραδινή χαλάρωση και έναν πιο ξεκούραστο ύπνο

STRANGER-VOICE

Ενας “Εκδοτης” θα “πεθανει” στις επομενες 72 Ωρες

STRANGER-VOICE

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ…

5 απαντήσεις στο “Προς Κ. Νικο Αντωνιαδη επειγον !”

  1. Κατι επίσης Πολύ Σοβαρο προς τον κο. Αντωνιάδη :

    Έχει γίνει πλέον γνωστο ότι η ΑΠΑΤΗ του ΨΕΥΡΟ-ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ απεκαλύφθει λογο το ότι ο ιος αυτος δεν έχει ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΠΟΤΈ .
    Πρέπει λοιπόν ενας Δικηγόρος ( ο κος. Αντωνιάδης ) , “Νομικός η¨ Επιστήμονας να Απαίτησει από την Κυβέρνηση και την Εθνική Υγειονομική Αρχή να μας παραδωσουν ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΟΥ SARS-COV-2 , COVID-19 από οποιοδήποτε δείγμα .
    Ειναι σίγουρο ότι δεν θα απαντήσουν γιατί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ COVID .

  2. ……συνέχεια.

    Επομενως : ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ .

  3. οταν κανω αναδημοσιευσεις απο το δικο σας μπλοκ με μπλοκαρη το φατσοβιβλιο … μηπως θα επρεπε να το δειτε σοβαρα;;

  4. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤ.ΚΑΛΛΑΡΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΗΛΙΚΙΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ,ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΨΩΜΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩ.

  5. 25 Φεβρουαρίου στις 11:24 π.μ. ·
    Θυμάστε τι σας έλεγα;
    Ότι τα μέτρα που επέβαλε είναι μέτρα εκβιασμού για την επιβολή εμβολιασμού . Θέλει να σύρει τον πληθυσμό με το έτσι θέλω στον εμβολιασμό για να του δώσει πίσω τις ελευθερίες που του στέρησε https://www.facebook.com/groups/601694366920532/permalink/1122616808161616/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά