Προς ηγέτες, αρχηγους, βασιλιάδες, πρόεδρους, και όλα τα λοιπά συναφή οικοδομήματα του συμφέροντος και του εγώ…..

Παρατηρώ το φαινόμενο πολύ καιρό και πολλές φορές ηθελα να μιλήσω αλλά δεν το έκανα, σίγουρα οι προθέσεις έχουν καλό σκοπό, σίγουρα η ψυχή όλων σας θέλει και ψάχνει δικαιοσύνη και μία καλύτερη Ελλάδα, αλλά παρατηρώ ότι ο τρόπος που καλλιεργείται ο διαχωρισμός και το φυτίλι για την έκρηξη είναι πιο ισχυρός στη διαχείριση της συνειδητότητας απο τον απώτερο στόχο μιας καλύτερης και δίκαιης Ελλάδας! Αναρωτιέμαι αν αυτό είναι και αυτό που αυτή τη στιγμή χρειάζεται η χώρα…

Θα προτιμούσα να μη βλέπω από γνωστούς ανθρώπους που επηρεάζουν αρκετό κόσμο το Κάλεσμα σε βία, σε ξέσπασμα, σε διαχωρισμό, σε πόλεμο….. Γιατί επί της ουσίας δεν έχουμε εμείς οι άνθρωποι να χωρίσουμε τίποτα μεταξύ μας.. Παρα μονο να αφήσουμε κάτω ειρηνικά το δόγμα μας και την ταμπέλα μας!

Ιδιαίτερα επικίνδυνο δε γίνεται όλο αυτό όταν από πίσω νιώθεις η μύριζεις ότι κάποιοι, η κάποια ομάδα, η κάποιος θεσμός έχει να επωφεληθεί από όλον αυτό διαχωρισμο!

Σαν σκεπτόμενος άνθρωπος Λοιπόν που δεν έχω καμία ταμπέλα, παρακολουθώντας την πληροφορία όπως απλώνεται στο Πεδίο της συνείδησής μας θα αποφασίσω τι θα πράξω και το τι θα πιστέψω με βάση τη διαδικασία που προηγήθηκε για να συμβεί το οποιοδήποτε αποτέλεσμα!

Τι θέλω να πω είναι το εξής ότι ενώ δεν είμαι αριστερός αν δω ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε από άλλες ομάδες ήταν η αιτία οποιουδήποτε προβλήματος και ότι οι αριστεροί δεν έχτισαν αυτόν το δρόμο θα υποστηρίξω τους αριστερούς,ενω δεν είμαι Δεξιός θα κανω το ίδιο αν κατανοείσω ότι οι αριστεροί δημιούργησαν το πρόβλημα.. Θα γίνω Δεξιός Γιατί κάποιοι θα χουν ακολουθήσει τη λάθος διαδικασία του διαχωρισμου έντεχνα ώστε να φέρουν τα αποτελέσματα που τους βολεύουν!

Ούτε φιλοβασιλικός ειμαι , δεν έχω καμία ταμπέλα, κανένα δόγμα, εχω αξίες και ιδανικά και σωστή παιδεία ελληνική… αρα αν δω ποτέ κάποιους, η κάποιο κόμμα, η κάποιο δόγμα να χρησιμοποιεί την εποχή και τις ανάγκες της, τα συναισθήματα και την πίκρα, την αδικία, τις στιγμές που μας επιτίθονται οι εχθροί για να δημιουργήσει δικό του κοπάδι και νέα ταμπέλα… Τότε σαν σκεπτόμενος άνθρωπος θα τον θεωρήσω εχθρό, εχθρό της πατρίδας μου άσχετα αν μέσα στην ιστορία παρουσιαστεί ότι μπορεί να ήρθε σαν Σωτήρας της κατάστασης!

Γιατί ξαναλέω ότι οι καταστάσεις δημιουργούνται σαν την σταγόνα που τρυπάει το βράχο, λέξεις λέξεις, συναισθήματα συναισθήματα, προσβολές προσβολές, ενα πινγκ-πονγκ που Συνηθίζει η συνείδηση στην αντιπαράθεση !

Στο δρόμο Λοιπόν που μπορεί να χαράξουν κάποιοι που έχουν οράματα και όνειρα να είναι αύριο ηγέτες, στο δρόμο που έχουν ήδη αποφασίσει κρυφές δυνάμεις Και αόρατες για την εξέλιξη των καταστάσεων Στη χώρα μου θα σταθούμε εμείς οι σκεπτόμενοι ελεύθεροι Έλληνες εμπόδιο… Και όχι ένα απλό εμπόδιο που απλά θα ψάχνει να βρει να ξεσπάσει το θυμό του επειδή η αντίπαλη ομάδα των κέρδισε με 3-0…!

Έχει Τεράστια διαφορά ο άνθρωπος ο οποίος είναι ελεύθερα σκεπτόμενος με τον άνθρωπο που ακολουθεί τις ταμπέλες και γίνεται οπαδός, ο οπαδός έχει ορια στην αγάπη του προς την ταμπέλα, ο ελεύθερος Έλληνας ο σκεπτόμενος δεν έχει όρια στην αγάπη του προς την πατρίδα…!

Ένας ελεύθερος Έλληνας που σκέφτεται και μπόρεσε να κατανοήσει στη διαδικασία ότι έγινε επί σκοπού ώστε η χώρα να περάσει σε καταστάσεις που βολεύουν συγκεκριμένες μόνο ομάδες θα αντιμετωπίσει αυτούς τους ανθρώπους ως ξένους και προδότες.. Που σημαίνει ότι θα αμυνθεί για την χώρα του!

Μη συνεχίζετε Λοιπόν εκεί έξω οσοι υποστηρίζεται είτε υπαρχουσες ομάδες είτε ομάδες που έχετε οραμα ότι θα δημιουργηθούν σύντομα… Να σπέρνετε έντεχνη διχόνοια, στρατηγικό μίσος, σχεδιαστικό διαχωρισμό με απωτερους σκοπούς στο μέλλον να έρθουν τα αφεντικά σας να το παίξουν Ηγετες !

Δεν θα σας επιτρέψουμε να παίξετε με την πατρίδα!!!

Stranger…

21 thoughts on “Προς ηγέτες, αρχηγους, βασιλιάδες, πρόεδρους, και όλα τα λοιπά συναφή οικοδομήματα του συμφέροντος και του εγώ…..

 1. ΓΙΩΡΓΟΣ says:

  Όσο κι αν προσπαθούνε για χιλιάδες χρόνια να σβήσουν το ΦΩΣ της ΕΛΛΑΣ να ξεριζώσουν το ΠΝΕΥΜΑ της να πλαστογραφησουν τα πάντα να καλύψουν την ομορφιά της να πάρουν την ανάσα των ανθρώπων την ΨΥΧΗ ΜΑΣ δεν το κατόρθωσαν γιατι ήταν ψεύτικοι,ανύπαρκτοι,ανήθικοι,αβουλοι που ζουν μέσα στο σκοτάδι…ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ….. ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ…..Από την ΕΛΛΆΔΑ ξεκίνησαν όλα κι από την ΕΛΛΆΣ θα τελειώσουν…..κρατάτε ΓΕΡΑ τις αμυνες…ΣΥΝΤΟΜΑ οΛα ΑΛΛΆΖΟΥΝ….
  ΑΝΥΠΑΚΟΗ σε οΛα….

 2. Ανωνυμος says:

  Μπραβο….οι λεξεις διαστρεβλωνονται ….και καποιοι ωφελουνται….ενω μεσα απο τις λεξεις υπαρχει αγαπη προς τον ανθρωπο και την Πατριδα …

 3. Inept says:

  Να αφήσουν κάτω τις ταμπέλες, τα δόγματα και να τα βάλουμε με τον πραγματικό εχθρό??? Τους βάζεις δύσκολα Νίκο, ο προγραμματισμός μίας ζωής έχει χτίσει ένα αδιαπέραστο τοίχος στην αντίληψη των ανθρώπων. Ξέρεις γιατί? γιατί τους βολεύει να παίρνει άλλος την ευθύνη των ζωών τους

  • Ανώνυμος says:

   Ετσι είναι. Ομως εδώ που φτάσαμε, τα πράγματα είναι πλέον οριακά και δεν γνωρίζουμε εάν αύριο αποφασίσουν να μην υπάρχει Ελλάδα. Για να διαλύσουν τη χώρα έχουν δύο άσους στο μανίκι:1. Το παλαιό γνωστό, δηλαδή η διχόνοια (αριστεροί-δεξιοί, χριστιανοί-αρχαιολάτρεις)2.Διάβρωση του πληθυσμού-αλλοδαποί. Δύο άσσους αυτοί, δύο λύσεις εμείς. 1.Ελληνες ενωμένοι= αήττητοι, ποτέ αίμα ελληνικό ας μη ξαναβάψει τα χέρια μας, στην μπάντα οι ηγεσίες 2. Εξω όλοι οι αλλοδαποί, διότι δεν υπάρχει χρόνος διαλογής.

 4. Άϋλος5 says:

  ΚΚΕ-ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! STRANGER θα “κλαίω” για μέρες…!!! ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ!!! Πρόσεχε μην τυχόν και κάποιος σε “οδηγεί” χωρίς να ξέρεις… Είσαι πολύ εύκολος…

 5. Άϋλος5 says:

  2ον) Το να κάνει κάποιος ένα ομαδικό Κόμμα όπου δεν θα είναι για συμφέρον ατομικό ΚΑΝΕΝΟΣ αλλά για όλους είναι η μόνη πιθανή λύση κατ εμέ και αυτό γιατί–> Επειδή το παιχνίδι είναι χαμένο και όποιος δεν το καταλαβαίνεθ τρώει κουτόχορτο MONO ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΨΗΛΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ “ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ” ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ όσο μπορεί γι όλους. Όποιος νιώσει… Το μεγάλο θέμα είναι που θα βρεις τέτοιους όταν μετά από ένα σημείο τους πιάνει η “τρέλα” της “εξουσίας”… ΟΕΟ; ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ…

  • Άϋλος5 says:

   π.χ. οι 300 μαλακες της βουλης δεν διαπραγματευονται σε κάτι… πίπα τους λένε πίπα κάνουν… έτσι τις κάνουμε και εμείς αν νιώθετε λίγο… Δεν φταίω εγώ που πλέον δεν είμαι ζόμπι εδώ και 7-8 χρόνια… ΟΕΟ!

 6. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Σε καποιους , η ηττοπαθεια και η κακομοιρια κλωθοφερνει στον εγκεφαλο τους,θελει ΑΡΕΤΗ και ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την πατριδα αυτην την περιοδο την εχουν φερει παρανομα σε καθεστως υποτελειας και χρεωκοπιας ξεχαστε τα δεξια τα αριστερα και ολους τους πομφολυγες αυτα ειναι γραμμες των επικυριαρχων ,η αιχμη δορατος λεγεται ΠΑΤΡΙΣ.

 7. Θανασης Γιαννιτσα says:

  Και η νοοτροπια ο δικος μου πλανητης η δικη μου πατριδα,η δικη μου οικογενεια το δικο μου παιδι, ο δικος μου θεος,ο δικος μου εαυτος?!γινονται το ιδιο ευκολα ταμπελες και δημιουργουν εχθροτητες οπως και το η δικη μου ιδεολογια το δικο μου κομμα η δικη μου περιουσια,η δικη μου δοξα,η δικη μου ικανοποιηση.αν σε ολες αυτες τις ενοιες δεν υπαρχει κοινη παιδια νοηση και αντιληψη για το τι ειναι τι εκφραζουν και τι εκπροσωπουν παντα θα διαχωριζουν θα δογματιζουν,ωστε να μην αντιληφτουμε οτι τιποτα δενειναιδικομας

  ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΑΝ ΛΙΝΚ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΜΟΡΦΗ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ !

 8. Θανασης Γιαννιτσα says:

  Τωρα ειναι αργα για ανταρτικο στην κατοχη.Τωρα ειναι το αυριο ζοφερο πια και κατασχεμενο ζητα συγγνωμη απο καθε περιφρονημεμο καθε αποκαμωμενο τιμιο κι ευσυνειδητο που ειχε το φως και τα ονειρατα κρησφυγετο.Ζησε λοιπον απο του πονου τη μερια το τελος τωρα χωρις καμια παρηγορια.Τωρα ματια αιμμοβορα μαζεψανε το μισος που αλυχτουσε στους καιρους.Τωρα BD FOXMOOR-LA BRUJA MUERTA.

  ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΑΝ ΛΙΝΚ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΜΟΡΦΗ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *