ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 30 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΝ : Αναλογίσου αν σε αφορά

· Κατοχικά Νέα

ROME STATUTE OF THE INTERNATIONAL CRIMINAL COURT

Η συστηματική επιβολή ή απειλή επιβολής βασανιστηρίων όπως η επιβολή ιατρικών πράξεων χωρίς συναίνεση (χρήση μάσκας), σωματικών ή ψυχικών (δυσφορία, ταπείνωση,…), αλλαγής τρόπου ζωής, στέρησης της ελευθερίας, δίωξης των διαφωνούντων, και γενικά συστηματικός βασανισμός του αμάχου πληθυσμού, παραβίαση των Θεμελιωδών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και συστηματική απειλή και δίωξη όσων έχουν αντίθετη άποψη, αποτελούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Σύμφωνα με το Καταστατικό της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
(Υπερσυνταγματικός νόμος 3003/2002 – ΦΕΚ 75 Α / 08-04-2002)

Άρθρο 7.- Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1. Για τους σκοπούς του παρόντος Καταστατικού, «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» σημαίνει οποιαδήποτε από τις ακόλουθες πράξεις όταν διαπράττεται ως μέρος ευρείας και συστηματικής επίθεσης που κατευθύνεται κατά οποιουδήποτε αμάχου πληθυσμού, εν γνώσει της επίθεσης:

στ) Βασανιστήρια

Τωρα για να καταλαβεις θελει να εχεις και μυαλο ..αλλα μαλλον απο την συμπεριφορα σου στην εποχη της γενοκτονιας μαλλον δεν εχεις , επελεξες την υλη και την εξυπηρετηση του εχθρου χρησιμοποιωντας την πειθω σου και γεμιζοντας της τσεπες σου με ευρω , να θυμασαι οτι ολα περνουν ..και η νικη και η ηττα ..Ολα ! Εκτος απο την συνειδηση που κατανοησε και ειδε ποιος εισαι! Να θυμασαι οτι απο εδω και περα πανω σε αυτη την γη δεν θα εχει απαγκιο ποτε ..!

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

STRANGER-VOICE

NeuMist™ Relax: Η νέα προσέγγιση της Neumi για τη βραδινή χαλάρωση και έναν πιο ξεκούραστο ύπνο

STRANGER-VOICE

Ενας “Εκδοτης” θα “πεθανει” στις επομενες 72 Ωρες

STRANGER-VOICE

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ…

7 απαντήσεις στο “ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΝ : Αναλογίσου αν σε αφορά”

  1. Όποιος θέλει να ζήσει με ευσέβεια θα διωχθεί! Αυτοί που θέλουν να ζήσουν με ευσέβεια θα είναι λίγοι και χριστιανοί ορθόδοξοι! Από τους χριστιανούς ορθοδόξους το 97% θα προσκυνήσει τον Αντίχριστο και αντίχριστοι υπάρχουν και στις μέρες μας και τέτοιοι είναι οι “πολιτικοί δικτάτορες” της εποχής του κορονοϊού!

  2. ολα ειναι θεμα πιστης…μισογεματο ,μισοαδειο…ολα στο μυαλο γινονται…η αδυναμια ειναι δυναμη και το κακο επικρατοντας νικιεται θυμησου τη σταυρωση του Κυριου μας Ιησου Χριστου…το βασανιστικο ειναι τωρα που θα εγκατακειψομε τη φραπεδια κσι θα πρεπει να παμε για δουλεια…τερμα η τεμπελια και δυστηχως συνηθησαμε στις αναστολες πληρωμες…ζαχαρη περνουσαμε αδεια μετ αποδοχων…θελουμε καραντινα μεχρι να σβησει ο ηλιος δε μασαμε και καλοπερναμε…ισο για τα δικαιωματα…σχετικα και ορασης.

  3. Πές τα Νικόλα καλή Ανάσταση να έχεις στις δώδεκα έτσι και όχι στις εννιά όπως θέλουν οι εβραιοσιωνιστές

  4. Ας πούμε, έστω λέμε… ότι τίποτε βλαβερό / ύποπτο δεν περιέχει κανένα από τα τέσσερα εμβόλια. Ας πούμε.

    ΠΡΩΤΟΝ: Είναι ή δεν είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη το αν θα το κάνει; Αφού το εγγυώνται όλα τα συντάγματα και η χάρτα των δικαιωμάτων του ανθρώπου, δεν σηκώνει κουβέντα.

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν παρέχουν ανοσία και έχει αποδειχθεί αυτό με πολλά πρόσφατα στοιχεία, που δείχνουν να έχει νοσήσει ένας μεγάλος αριθμός πολιτών αφού έκανε το εμβόλιο.

    Οπότε τι συζητάμε; Αντισταθείτε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά