Με το που υπάρχεις χρωστάς ένα χρέος που παράγει χρήμα

Με απλότητα θα πάμε γιατί μόνο έτσι μπορούμε να συνεννοηθούμε

Με το που γεννιεσαι δημιουργείται το πιστοποιητικό γέννησης σου , πάνω του έχει συγκεκριμένους αριθμούς για να καταχωρείτε εκεί που καταχωρείται που επί της ουσίας εμείς δεν γνωρίζουμε που ακριβώς καταχωρείται και αν αυτή η καταχώρηση δημιουργεί και μια μυστική βάση δεδομένων στην οποία εσύ δεν είσαι απλά ένας άνθρωπος αλλά ένα προϊόν ή πιο απλά μια υποσχετική χρέους .

Θα έχεις είμαι σίγουρος βρεθεί πολλές φορές στην αμήχανη θέση να σου ζητάει μια υπηρεσία το πιστοποιητικό γέννησης σου και ενω εσύ μπορείς να τους παραδώσεις την ταυτότητα σου για να αποδείξεις από πού κρατά η σκούφια σου και ενω είσαι εκεί μπροστά τους ολοζώντανος για να αποδείξεις ότι υπάρχεις αυτοί επιμένουν να τους παραδώσεις ένα χαρτί που επάνω σε αυτό το χαρτί θα δουν πληροφοριες ή θα δημιουργήσουν συγκεκριμένες κινήσεις .

Για να τα ξεκαθαρίσουμε το πιστοποιητικό γέννησης δεν είναι ενα χαρτί που πιστοποιεί ποιος είσαι και από ποιους προέρχεσαι και ποια είναι η γενιά σου το πιστοποιητικο γεννησης είναι κάτι άλλο .

Έχουμε αριθμούς ασφάλισης, ΑΜΚΑ, έχουμε αριθμό ταυτότητας έχουμε γενικά κωδικούς μεσα στη ζωή μας που ολοι κάπου πηγαίνουν, σε κάποιες βάσεις δεδομένων για να καταμετρούνται .

Τι θα ελεγες αν σου έλεγα ότι κάποιοι από αυτούς τους αριθμούς δημιουργούν κρυφές βάσεις δεδομένων όπου στην μια είσαι ένας άνθρωπος που σε ονομάζουνεε πχ Βαγγέλας Καραθανάσης και σε έναν άλλον κρυφό λογαριασμό σε αλλη βάση δεδομένων λέγεσαι πάλι ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ αλλά με κεφαλαία γράμματα .

Και επειδή ξέρω θα πεις και τι έγινε; θα σου πω ότι οποια αλλαγή στο ονομα για τα κρατικά έγγραφα, είτε του ονόματος σου, είτε των γραμμάτων απο κεφαλαια σε μικρά είτε στη μέση αν έχει ολόκληρο το όνομα του πατέρα σου ή μόνο τα αρχικά είναι ακόμα μία κωδικοποίηση του συστήματος ώστε να γνωρίζει σε ποια βάση δεδομένων θα στείλει την κάθε πληροφορία .

Βλέπεις επί της ουσίας σήμερα τα πάντα ελέγχονται με βάση το οικονομικό με βάση το φορολογικό με βάση το χρέος .

Όταν μια χώρα βγαίνει στις αγορές και ζητά να βγάλει ενα ομολογο ωστε οι ξένοι να επενδύσουν πάνω του επί της ουσίας ζητάει μια υποσχετική… μάλλον προσφέρει μια υποσχετική εξόφλησης προς τους επενδυτές .

Η υποσχετική δεν έχει να κάνει με το ποιο είναι το κράτος γιατί το κράτος δεν είναι ενα φυσικό πρόσωπο που αν δε σου δώσει τα χρήματα μπορεί να πας στο γραφείο του και να του σπασεις τα πόδια , το κράτος διοικείται από έναν μηχανισμό και όντως απρόσωπο η μόνη υποσχετική που μπορεί να δώσει είναι με βάση τον αριθμό των ζωντανών αγαθών που συμμετέχουν μέσα του !

Το λεγόμενο live stock ή αν θέλεις πιο απλά και Ελληνιστη το κοπάδι του τσοπάνη .

Μια χώρα που έχει σαν live stock λοιπόν 1 εκατομμύριο υπηκόους οι οποίοι επί της ουσίας με την ύπαρξη τους δηλώνουν την υποσχετική που ζητά το κράτος πχ ότι δώστε μας τα χρήματα και εμείς θα σας στα χρωστάμε …εγγυόμαστε θα σας τα δώσουμε είτε εμεις ειτε οι απόγονοι μας… δεν θα πάρει τα ίδια χρήματα που θα πάρει ένα κράτος που το live στοκ του είναι 10 εκατομμύρια .

Με το που γενννιεσαι λοιπόν σε όλες τις χώρες του κόσμου γεννιεσαι μέσα σε ένα χρέος απ’ τους προηγούμενους και ουτω καθεξής , τα παιδιά μας αύριο θα έχουν ένα χρέος κατά κεφαλήν …κοκ

Ως γνωστό το χρέος παράγει το χρήμα σε αυτό το πολιτισμό της χέστρας έτσι λοιπόν με το που γεννηθείς χρειάζεται να γινει εισχωρηση του προιοντος μεσα στην αποθηκη του κρατους !

Δηλαδή ,,πρόσεξε … Εισαγωγές γίνονται από τα λιμάνια … έρχεται το πλοίο και ξεφορτώνει ..όπου εκεί οι τελωνειακές αρχές παραλαμβάνουν το ποιον και δημιουργούν μια εισαγωγική απόδειξη ότι το προϊόν είναι αυτό , εισήλθε μέσα στο λιμάνι και κατά επέκταση στην χώρα τότε και παραμένει στην τάδε αποθήκη μέχρι να εκτελωνιστεί ..να πληρωθούν δηλαδή οι δασμοί του …!

Παμε τώρα εις την αγγλιστί … Μια γυναίκα που είναι έγκυος και ετοιμάζεται να γεννήσει είναι μια ..woman in labor ..όπου labor = και λιμάνι … και λέμε έσπασαν τα νερά …= broken waters … το προϊόν πρέπει να έρθει από τα νερά για να φτάσει στο λιμάνι ( δίκαιο θάλασσας-αγγλικό δίκαιο) όπου λέμε η γυναίκα γεννά ενα όμορφο αγόρι – woman delivers a beautiful boy …. delivers-delivery=παράδοση …. το πλοίο που παραδίδει το προϊόν ….έτσι ώστε με το που γεννήσει η γυναίκα να παει ο μπαμπάς στο πρώτο όροφο να βγάλει το πιστοποιητικό γέννησης από το νοσοκομείο … όπου οι εκτελωνιστές τρέχουν να βγάλουν το χαρτί δασμολόγησης και εισχωρησης ….
όπου η αλλαγή από ανυπαρξία σε Ζωή φυλάσσεται από τελωνια ….και σταματώ !

Υπάρχουν κρυφοί λογαριασμοί σε κάθε τράπεζα με το όνομα σου , δεν είσαι μόνο άνθρωπος για αυτούς είσαι ένα asset αγαθό είσαι ένα fund μιας επιχείρησης που την ονομάζουν κράτος αλλά δεν ειναι κράτος για αυτούς αλλά επιχείρηση γραμμένη σε συγκεκριμένες κρυφές βάσης δεδομενων!

Πως νομίζεις θα μπορέσουν να φέρουν την μια κυβέρνηση με το ένα μοναδικό κράτος , τον ένα Θεό , την μια θρησκεία αν δεν έχουν ήδη τελειώσει την έννοια ελεύθερου Κράτους και δεν τα έχουν μετατρέψει όλα σε εταιρίες …σε ποιο πλαίσιο νομικό θα μπορούσαν οι τραπεζίτες να κινηθούν για να το πετύχουν αν όχι στο δικαιο της θάλασσας ; Όπου όλα είναι ψεύτικα και εικονικά ;

Θέλω να σε κάνω να ψαχτεις σε αυτόν τον τομέα ..να ψάξεις αν τα κράτη συνεχίζουν να είναι κράτη η έχουν γίνει επιχείρηση , να ψάξεις ποιος διοικεί αυτό το τσίρκο και όλα όσα ακόμα θα πούμε…μόνο έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί !

Stranger….

8 thoughts on “Με το που υπάρχεις χρωστάς ένα χρέος που παράγει χρήμα

 1. Dr.Van Helsing says:

  Πάμε τραγουδιστά…1)”εγώ εξάρτημα της μηχανής και ο γιός μου τ’ανταλλακτικό…είναι από άριστο υλικό”!! 2) «i’m not a number, i’m a free man»>«hahahahahahahahahahahahaha»…3)oh, from the hands of death we take the daily bread…look what have you done, it’s a cross of thorns. Κλπ κλπ
  0  0
 2. ΑΕΡΑΚΗΣ says:

  …. θα ξυπνήσουν ξαφνικά από το όραμά τους και θα διαπιστώσουν ότι δεν κρατούν τίποτα χειροπιαστό …. Όνειρα ήταν και χάθηκαν ….
  Σήμερα έβλεπα σε όνειρο ότι εισέπραξα χρήματα από το μετά πολλά “Τζακ Ποτ Τζόκερ” …. ξύπνησα και ακόμα ψάχνω να δω που πήγανε …
  https://www.youtube.com/watch?v=pGzg9yoS58I
  0  0
 3. Ξενερωτος καναπεδατος says:

  Stranger,και μετα λετε θα σας κλεισει ο Συριζανελ,σας τρολλαρει κλπ.καλα κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου!!!!!!Τι θες και μας αφυπνιζεις::::Εισαι οντως το οξυγονο(μαζι με καποιους αλλους ακομη)του διαδικτυου(του ελληνικου MATRIX,δηλαδη.)Να εισαι παντα καλα!!!!!!
  0  0
 4. ΗΡΩ says:

  όΝΤως όταν γεννιέται ας μιλήσω γι αυτό , πέρνει έναν αριθμό καταχώρησης που αυτός ο αριθμός θα πρέπει να το καταχωρήσεις σε ένα άλλο κτίριο σε έναν συγκεκριμένο χρόνο για να έιναι ο πρώτος συνδεδεμένος με τον δεύτερο.
  Πίσω από τους αριθμούς όμως γράφεται ένας αριθμός για να μπορούν να σε βρουν. Στην συνέχεια για να πας σχολείο χρειάζεσαι πάντα σχετικά έγγραφα για να αποδείξεις την συνέχεια της ιστορίας . Όμως στην διαδρομή που θέλανε να μεταφέρουν τα στοιχεία της ταυτότητας κάτι πέρασε λανθασμένα όχι εσκεμμένα αλλά εντελώς τυχαία. Ο κάτοχος του αριθμού αυτού γνώριζε φυσικά . Αλλά είπε έλα μωρέ και τι έγινε. Το πήρε στην πλάκα.
  Αν και άλλαξε στην συνέχεια , μπορεί η λανθασμένη καταγραφή να μην ήταν λανθασμένη αλλά η σωστή . Επειδή το λένε τα χαρτία;
  Ερωματικό βάζω για να μπερδέψω περισσότερο.
  0  0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.