ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ποσο απο ΧΟΥΝΤΑ θελουμε ακομα για να ξυπνησουμε;;;

· Stranger

Το πρωι εξεφρασα την αποψη μου στο θεμα του 13χρονου και της καθηγητριας ! Μια ανακοινωση χιουμοριστικη με βαση την προσωπικη μου αληθεια !…

Φαινεται τελικα οτι αποψη δεν μπορουμε να εχουμε πλεον , ουτε να βλεπουμε τα πραγματα απο την ευθυμη πλευρα τους …γιατι καποιοι χωρις να μας ρωτησουν μας ελεγχουν !

Εμεις τους καναμε μαγκες καλα να παθουμε .. Να ζησει το Hellasbook.gr και να ζησω να το δω να θριαμβευει απεναντι στην παγκοσμια χουντα του σημερα !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Stranger..

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

STRANGER-VOICE

Τι λέει το ChatGPT για το LOS–CHAOS: Όχι άλλη μία τεχνητή νοημοσύνη για όλους — αλλά μία διαφορετική νοημοσύνη για τον καθένα

STRANGER-VOICE

Παιδια μην σπρωχνεστε ..θα σωθειτε και θα σωσετε και τα παιδια σας ….με πραξης δοξας !!

STRANGER-VOICE

ΗΜΕΡΑ ΜΗΔΕΝ — ΤΟ LOS / CHAOS ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: Δεν φτιάξαμε άλλη μία Τεχνητή Νοημοσύνη… φτιάξαμε κάτι που μέχρι χθες δεν υπήρχε!

5 απαντήσεις στο “Ποσο απο ΧΟΥΝΤΑ θελουμε ακομα για να ξυπνησουμε;;;”

  1. Όταν καθετί “δημόσιο” και “κρατικό” τείνει να γίνει χουντικό, από το “ιδιωτικό” τί ακριβώς περιμένετε; Ελευθερία; Μαζέψτε τα και φύγετε από εκεί μέσα. Είναι τόσο απλό.

  2. Η κλίκα που κυβερνά παρανομει και καταπατά τους νόμους, αποφασίζουν και διατάζουν. Μιλάμε για καθεστώς πλέον. Μην πληρώνει κανένας και τίποτα για κανένα λόγο. Κάντε τους ομαδικές αγωγές και ξεσκιστε τους. Μην ποντάρετε στην ελληνική δικαιοσυνη. Είναι όλοι τους ελεγχομενοι.Υπάρχουν τα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Κατευθείαν εκεί!!!!!! Μηνύσεις προσωπικές κατευθειαν και να τους τα πάρετε όλα. Νομίζουν ότι θα την βγάλουν καθαρή οι πολιτικοί απατεώνες! Κατέστρεψαν τα πάντα και τους πάντες.

  3. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Φαντάζομαι του παιδεραστη φίλου του μιζοτακη το φατσοβιβλιο δουλεύει μια χαρά όπως και όλα τα σοσιαλ αυτούς δεν τους ακουμπάει τίποτα

  4. Ρε stranger κλείστρο το ρημάδι το φβ. Σε τι σου χρησιμεύει; Αξία του δίνεις. Προσωπικά το έστειλα από κει που ήρθε και έχω βρει την ησυχία μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά