Πολυ μα πολυ πιο πολυ βυσιναδα απο οτι μπορεις να φανταστεις …η ανθρωποτητα !!

2
5213

Ειναι αμετρητες οι φορες που χανω ενεργεια και ψυχη , σε καθε κριση ανιδεου , σε καθε αποψη ενος γραμμικου , καθε φορα που πρεπει να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας ! Δεν το κρυβω οτι πολλες φορες ο θυμος μου με οδηγει σε σκεψεις ..τελειωσε το , μην συνεχιζεις αυτοι θα επρεπε να σε παρακαλανε !

Πολλοι φιλοι που εχουν βιωσει για ποιο πραγμα μιλαω οταν λεω οτι εχω αφιερωσει την ζωη μου στο σημα και πως να το αλλαξω βλεπωντας και ολα οσα καθε μερα πρεπει να αντιμετωπιζω μου εχουν πει ξεκαθαρα οτι τιμωρω τον εαυτο μου, οτι ξεπουλιεμαι ..και τα κλασικα αρχαια αποφθεγματα μην δινεις διαμαντια στα γουρουνια κοκ κοκ ..

Δεν ειμαι συνωμοσιολογος οταν λεω οτι δεχεστε πολεμο μεσω σηματων παλικαρια …απλα εσεις θελετε ακομα να μιλατε στο καφενειο για τον ολυμπιακο η το πασοκ!! ..δεν ειμαι υπερβολικος για να πουλησω οταν φωναζω οτι οι περισσοτεροι δεν ειστε ασθενεις αλλα δεχεστε μια μονιμη επιθεση για την αλλαγη της υγειας σας !

Και ναι γνωριζω οτι η επιλογη μου να τρολαρω το συστημα και να απαντησω με χαλκινα νομισματα σας σοκαρει ..και οτι θα θελατε να παραμυθιαζεστε με καποιο ομορφο ταλισμαν η μενταγιον ..η με αρθρα που θα σας μιλανε για συμπαντικους πολεμους και το σημα των αρχαιων προγονων σας για να με ακουσετε…αλλα εγω δεν ειμαι ετσι σαν ανθρωπος ! Δεν ειμαι εμπορος γιατι δεν γουσταρω να ειμαι εμπορος ενω γνωριζω πολυ καλα μαρκετινγκ !

Δεν γουσταρω ρε να σου δωσω ενα μενταγιον απο την Κινα για να κοιταζεις αυτο …και να μην καταλαβεις την ουσια και τον χρυσο που ειναι στον αορατο κοσμο…το ιδιο το σημα δηλαδη ..δεν το γουσταρω να το κανω!

Τωρα αν παγκοσμιες πατεντες νομιζεις οτι εχουν βγει για να καθονται σε συρταρια …ειναι δικαιωμα σου …αυτο που δεν ειναι δικαιωμα σου ειναι να μου πρηζεις τα παπαρια απο την ανιδεοτητα σου !

Ο πραγματικος παγκοσμιος πολεμος σημερα ειναι πανω στο σημα …θες δεν θες να το καταλαβεις ..χεστηκα στο κατω κατω ,δεν στο εχουν πει οι αλλοι ερευνητες και γκουρου που σπαταλας τον χρονο σου ; παλι χεστηκα εγω εχω κανει και κανω αυτο που πρεπει ….επιλογη σου να θες να παραμεινεις ερμαιο ενος σφυριγματος που δεν ακους !

Απο εμαιλ φιλου

Stranger ..

STRANGERS E-BOOKS

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΘΑ τολμήσω μια γρήγορη αναλυση. ΘΑ ηθελα οσοι συνανθρωποι μου το διαβασουν να το κανουν με ανοικτο μυαλο και καρδιά διοτι η δική μου προθεση ειναι να βοηθησω οσο μπορώ ολους. Εαν υποθεσουμε οτι τα εμβολια ήταν το πρωτο σταδιο του χαραγματος και μετα ακολουθουν τα υπολοιπα 2 (νομιζω), αυτο σημαινει οτι το σχεδιο του εχθρου ειναι να σε υποδουλώσει ψυχή (κυρίως) και σώματι, θα ηθελα οσο το δυνατο περισσοτερους αν οχι ολους τους ανθρωπους. Δεν θα ειχα σχεδιο να τους εξοντώσω στη γη, άλλωστε η υπερηφάνια και η επιθυμία λειτουργούν ποσοτικά. Το σεναριο οσοι ειναι εμβολιασμενοι οτι χανουν την ψυχη τους, και κατ’ επεκταση θελει να την παρει στο τελος της ζωης μας και γι’αυτο ισως θέλει μαζικα θανατους δεν το ενστερνίζομαι διοτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα, ειδικα τη στιγμη της μεταβασης. Αυτο με κανει να πιστευω οτι το σεναριο της συγκομιδής που εκ των αποκαλυψεων προκύπτει οτι μαλλον ευσταθει, ειναι και το πραγματικό. Αυτο σημαινει οτι ο εχθρος ειναι κατι αλλο απο αυτο που νομίζουμε κατι πολυ πιο δόλιο δυστυχως γιατι στα δίχτυα του βρισκεται ολοκληρη η ανθρωποτητα απο την αρχη της.
    Παρακαλώ οσοι θελουν ας του δωσουν λιγο περισσοτερο προσοχή. Αυτή την εποχή ολοι οι λαοί συντονίζονται γυρω απο τα δικά τους αποκαλυπτικά σεναρια. Οι ορθοδοξοι χριστιανοι γυρω απο την αποκαλυψη και τη 2α παρουσια. Οι μουσουλμανοι για την ελευση του Μαχντί και του Ιησού. Οι ινδουιστες για το 10 άβαταρ του Βισνού ονοματι Κάλκι που θα φερει το τελος της Κάλι Γιούγκα, οι Ινδιανοι της Αμερικης αντιστοιχα για το τελος αυτου του κύκλου, σαμανικες και αλλες new age (μχμ) παραδοσεις επισης. Κατ’ εμε ειναι απλα μερος του σχεδιου για να μας κρατησουν (μεχρι τωρα γιατι τωρα παμε στο επομενο σταδιο) στον κυκλο των μετενσαρκωσεων ή μονιμης στασιμότητας. Το μεγαλυτερο ίσως έγκλημα του εχθρου ειναι οτι εχει κανει εμας τους ίδιους δεσμοφύλακες μας. Πιστευω οτι με την τεχνολογια πλεον σε αυτο το σημειο (που την εφτασαν) θελουν συγκομιδη μεν αλλα σε ολα τα πεδια πλεον. και τι εννοω: Η συγκομιδή θα κανει οσουν αποχωρησουν να αντιμετωπισουν το τουνελ του φωτός κλπ οσοι ειναι δυνατοι πνευματικά ισως πανε στον αντιστοιχο παραδεισο τους (ή αυτο που νομιζουν οτι ειναι) οσοι πιστούν διαφορετικά θα πανε στην αντιστοιχη κολαση τους. Οσοι μεινουν πίσω θα ειναι η συνειδηση ψυχή τους εγκλωβισμενη σε ενα σωμα (πιθανον ρομποτικο για περισσοτερη αντοχη) με συνεχη ανταλλαγη σηματων (σε μια συνεχη χειραγωγουμενη ψευδαίσθηση) για αέναει παραγωγή ενεργειας, λους, συναισθημάτων (πειτε το οπως θελετε). Οσοι ειναι στον παραδεισο ή την κόλαση τους θα παραγουν αντιστοιχα πλεον σε εκεινα τα πεδία. Πρέπει να λαβουμε υποψιν μας οτι η ροη ζωη δεν σταματα ποτέ και εμεις σαν μικρογραφιες της πηγης με συνειδηση υπαρξης ειμασταν ειμαστε και θα είμαστε μερος της ζωης για να τη βιώΝουμε και να δημιουργουμε, Εγω ημι η οδος η αλήθεια και η ζωή. Η “μετα θανατον” ζωη ειναι ιδεα του εχθρου, εκει ομως πουλιεται σαν επιβραβευση, στον παραδεισο και στην κολαση εισαι σε μια στατική κατασταση. Και οι δυο άκρως αντιθετες καταστασεις μεν, ιδιο αποτελεσμα δε. Ο Ιησους Χριστός ήταν η ΑΜΕΣΗ επεμβαση της πηγης (και γι αυτο η ανθρωπινη ψυχη της Μαρίας της Παρθένου δέχτηκε εντος της την πληρη ενεργεια-δυναμη της πηγής ώστε να αντέξει το σώμα και εκτοται ταυτίστηκε ενώθηκε με αυτήν και υπερέβη τα ανθρωπινα όρια, γι αυτο η Παναγία ειναι όντως η πληρης απολυτη ενεργεια του αληθινου Θείου, για αλλους “αγιους” μη με ρωτατε καποιοι ειναι καποιοι δεν ξερω…) για να μας θυμίσει τί ειμαστε (αλλα και αλλοι συναθρωποι μας οπως ο Βουδας καταφεραν να σπασουν το ψέμα), ολα τα υπολοιπα ειναι παρεμβασεις του Ιερατειου που υπηρετουσε και υπηρετει τον εχθρό, λυπάμαι. Δεν λεω οτι δεν υπηρχαν φωτισμενες μορφες που μιλησαν απο αγνη αγαπη και ειχαν προ ορασεις, ομως για παρατηρηστε κατι…μιλησαν για εδω γεγονοτα , επιγεια… σχέδια επι σχεδίων. Ο δόλος του εχθρου ειναι τετοιος που εμεις με το νου μας δεν μπορουμε να τον φανταστουμε (με αυτο το νου μας εδω τωρα…) χρησιμοποιει τα παντα και κυριως την αγαπη μας. Γι αυτο Μικροι Χριστοί κι εμεις και ειμαστε εδω για να δημιουργουμε ες αει σε αυτο το θαυμα που ειναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δημιουργία.

  2. Αυτά τα φοβερά χάλκινα νομισματακια που μου άλλαξαν τη ζωή. Σε ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου Stranger

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ