15:31 - 14/06/2017

Πολεμικό Ημερολόγιο …τα πράγματα είναι απλά …

Αυτός ο πολιτισμός της χεστρας απέτυχε στο έργο του …!

Είναι ανίκανος να ταΐσει τα όντα που συμμετέχουν ενεργά στην ύπαρξη του !

Εμείς παραδώσαμε την φυσική μας επιλογή , την Ελευθερία των πράξεων μας με αντάλλαγμα να τηρούμε νόμους και κανόνες που θα φρόντιζαν για την επιβίωση μας και την εξέλιξη μας !

Αυτό σήμερα δεν είναι εφικτό…Μάλλον αυτό δεν έγινε ποτέ εφικτό για όλους τους ελεύθερους ανθρώπους!

Αν πεινάς είναι απόλυτο δικαίωμα σου να κάνεις τα πάντα για να φας , για να επιβιώσεις και αυτός ο φυσικός νόμος είναι ο πιο ισχυρός πάνω στην γη ! Κανένα κωλόχαρτο και καμία υπογραφή δεν μπορεί να νικήσει το δικαίωμα του ανθρώπου προς την επιβίωση !!

Σήμερα αυτός ο πολιτισμός της χεστρας αδυνατεί να θρέψει αυτούς που αφιέρωσαν την Ζωή τους στον να τον υπερασπίζουν ….οι παππούδες τρώνε κάθε μέρα μανέστρα για να μπορέσουν να πάρουν και τα φάρμακα τους και να πληρώσουν και το ρεύμα!

Αυτοί οι άνθρωποι μετά από την προσφορα τους στον πολιτισμό της χεστρας καταδικάστηκαν σε κατά οίκο κράτηση με συσσίτιο κατοχής !!

Όταν ένας άνθρωπος δεν έχει κάνει λάθος , δεν έχει κάνει έγκλημα δεν έχει παραβεί κάποιο νόμο για 70 χρόνια και εσύ τον καταπιέσεις στην Ελευθερία του και στην επιβίωση του τότε μαθηματικά τον εκτελεις …τον στέλνεις στον θάνατο είτε από λάθος διατροφή λόγο ηλικίας είτε από κατάθλιψη ειτε από άδικο…. δολοφονουμε τους συνανθρώπους και γονείς μας ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !

Και είμαστε όλοι μας αμέτοχοι ….ανεύθυνοι ..φοβισμένοι …!

Αυτός ο πολιτισμος της χεστρας είναι ικανός και δυνατός επειδή εμείς συνεχίζουμε να ακολουθούμε νόμους και κανόνες που με τελειότητα σήμερα αποδείχτηκαν ανεπαρκείς να τηρήσουν τα συμβόλαια μεταξύ ανθρώπου και κοινωνίας !

Όταν πεινάς θα πας να κυνηγήσεις ακόμα και αν υπάρχει ο οποιοσδήποτε νόμος που το απαγορεύει , θα πας να ψαρέψεις ακόμα και αν ο βασιλιάς σε απειλει με κρεμάλα …γιατί είναι το απόλυτο δικαίωμα σου !!

Είσαι ΠΡΩΤΑ από όλα φυσικό ον , ζωντανός οργανισμός ..και μετά είσαι η ταμπέλα που σου έχουν φορέσει ..είτε σε λένε πολίτη ,είτε στρατιώτη , είτε πιστό …είτε είτε είτε ….ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ !

Νομίζεις ότι δεν είσαι δυνατός ….ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι δεν είσαι δυνατός γιατί μέσα στην καρδιά σου και στο μυαλό σου έχουν κυριαρχήσει τα χαρτιά και οι υπογραφές οι νόμοι και οι κανόνες … σου έγινε πλύση εγκεφαλου για να ξεχάσεις την ψυχή και το δικαίωμα !

Την στιγμή που θα αποφασίσω να διεκδικήσω το φυσικό μου δικαίωμα να είμαι ελεύθερος και ζωντανός το σύστημα την τρεμει …γιατί τότε δεν μπορεί να αμυνθεί …!

Αυτό το έκτρωμα που ονομάζουμε πολιτισμός καλώς η κακός σήμερα έχει μαζί του αυτούς που θέλουν να υπηρετήσουν δουλικά το άδικο και το φαίνεσθαι …Από την άλλη όμως υπάρχουν πια πολλοί που κατανόησαν πλέον ότι βρίσκονται σε μια εικονική φυλακή και ότι οι νόμοι και οι κανόνες δεν υπάρχουν για να δημιουργήσουν ασφάλεια και εξέλιξη αλλά για να μην μπορείς να πλησιάσεις τους αληθινούς εγκληματίες …για να μην τους πάρεις κομμάτι από την πιτα !!

Αυτή η αφυπνισμενη ομάδα καθημερινά ογκωνει , αυτή η ομάδα έχει κατανοήσει ότι στο φαίνεσθαι του πολιτισμού δεν μπορείς να κάνεις κάτι και πλέον έχουν περάσει έτσι πως πρέπει στην κρυφή μεριά του κόσμου!

Είναι νομοτέλεια να συγκρουστούν κάποια στιγμή οι δυνάμεις αυτές…οι δούλοι – βολεμένοι – φοβισμένοι για το ξεροκόμματο και οι ελεύθεροι που θυμήθηκαν ποιοι είναι και τι δικαιώματα έχουν πάνω σε μια γη που δεν ανήκει σε κανένα πούστη τραπεζιτη !

Είναι έσχατων έγκλημα να κλείνουμε τα μάτια όταν ο διπλανός μας δεν τρέφεται σωστά , ένα έγκλημα που θα στιγματίσει για πάντα την ιστορία του γένους , ένα έγκλημα που θα το κουβαλάνε αιώνες οι απόγονοι μας , αυτή η απαράδεκτη αδιαφορία για τον συνάνθρωπο μας πλανητικά που μας χαρακτήριζε σαν την γενιά για τα επόμενα πειράματα … που τώρα λουζόμαστε !

Μην ονομασεις κανέναν ξανά άνθρωπο αν συνεχίζει αυτό το μπουρδέλο ο πλανήτης να ταΐζει το 20% και το 80% να πεθαίνει η να ζει με ένα φλιτζάνι ρύζι ! Μην ξαναμιλήσεις ποτέ για ήθος , ανδρεία , δίκαιο , πατρίδα , αν δεν θεωρείς ότι ο πλανήτης θα έπρεπε να καεί τώρα ολόκληρος από τους πεινασμένους τη γης !!

Περιμένεις ένα ηγέτη λες για να ξεκινήσεις την αντίσταση σου …περιμένεις έναν ηγέτη όταν όλη σου την Ζωή τους “αρχηγούς” και τους “ηγέτες” στους προμοταρε και προωθούσε το ίδιο το σύστημα φυλακή !!

Όταν παραμένεις ο ίδιος σε όλα , στο τι θα δεχθείς , τι θα ακούσεις , σε τι θα κάνεις αποδοχή και από ποιον θα αποδεχτείς την πληροφορία …πως στο διάολο θες να έρθει ο ηγέτης ; Ο μπροστάρης στα σκατά που ψάχνεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ!!

Θυμήσου τα δικαιώματα σου αλλά όχι μέσα από νόμους και επιστήμες δικές τους ..αλλά μέσα από την καρδιά σου … τόλμησε να είσαι ο εαυτός σου επιτέλους … θύμωσε με το άδικο της γης … αγριέψε με αυτούς που το υπηρετούν …!

Κανένα χρήμα , κανένα συμβόλαιο , κανένας νόμος δεν μπορεί να αποφασίζει για το αν ζήσεις η πεθάνεις …και αν έχει έρθει η ώρα που κάποιοι αποφασίζουν να μας πεθάνουν με τα χαρτιά τότε είναι δικαίωμα και εντολή να τους πεθάνουμε εμείς …ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΟΥ …!

Πρέπει να σταματήσουμε την δολοφονία των συνανθρώπων μας αυτή την στιγμή …πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη μας … πρέπει να θυμηθούμε ότι είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΖΩΗΣ …..!

ΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ …..

Stranger…

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (32)

 1. Έτσι θα γίνει 14 Ιουνίου 2017 @ 15:49
  10
  51
  Το παιχνίδι της ζωής όπως το έχουμε φτιάξει όλοι μαζί, όπως το έχει δημιουργήσει το σύστημα, πρέπει να συνεχιστεί με κάθε κόστος, πρέπει να συνεχιστεί με κάθε τίμημα και αν χρειαστεί ας πεθάνουν και εκατομμύρια ή δισεκατομμύρια ανθρώπων, ας είναι αυτές οι θυσίες οι οποίες θα συντηρήσουν αυτό το σύστημα! Δεν μας ενδιαφέρει αν κάποιοι πεινάνε, δεν μας ενδιαφέρει αν κάποιοι πεθαίνουν στο δρόμο, το σύστημα είναι πιο πάνω απ’ όλα και εμείς που ξέρουμε το πώς να ζούμε σωστά, κι εμείς που γνωρίζουμε την αλήθεια μπορούμε να είμαστε στην κορυφή του συστήματος και να απολαμβάνουμε τα αγαθά. Λέμε οχι στους επαναστάτες της χέστρας! Λέμε ναι στις “ανθρωποθυσίες”, ώστε το σύστημα να παραμείνει δυνατό. Οι αδύναμοι θα υπηρετούν και θα πεθάνουν, Οι δυνατοί θα κυβερνούν και θα επιβιώνουν. Αμήν!
  • 19
   7
   ΡΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΩΣΕ ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ…. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ή ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ…. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕ… ΑΛΛΟΙΩΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ!!ΑΜΗΝ!!ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ
  • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 14 Ιουνίου 2017 @ 20:04
   26
   9
   ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΡΟΛΛΑΚΟ
   • 9
    10
    Τα μεγαλύτερα τρόλ είναι οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής!!! Έχετε και ίδια εμφάνιση με την αρχετυπική εικόνα των Troll !!! Τι να σας πώ βρε Troll, είστε για πολλά LOL! Άντε γειαααααά….
 2. 37
  9
  Και πότε υπήρχε δικαιοσύνη; Τότε που έχτιζαν τις πυραμίδες; Τότε που σκλάβοι δούλευαν και οι δικοί μας φιλοσοφούσαν; Τότε που σταύρωναν τον Χριστό; Τότε που γκρέμιζαν οι δήθεν χριστιανοί/βυζαντινοί τους Ελληνικούς ναούς; Τότε που τους έκαιγε η ιερά εξέταση επειδή ήταν μάγοι; Τότε που οι Άγγλοι/Γάλλοι/Πορτογάλοι έφερναν σκλάβους; Πάντα οι λίγοι από πάνω δεν έλεγαν στους πολλούς από κάτω τι να κάνουν;
 3. 17
  2
  Οι νόμοι για τούς ανθρώπους καί όχι οι άνθρωποι για τούς νόμους. Πολλές φορές αυτοί πού βοηθάς συνεχίζουν καί ψηφίζουν αυτούς πού δημιουργούν τα προβλήματα, οπότε μάλλον πρέπει να μάθεις να λειτουργείς πέρα από το σύστημα ανάθεσης της διακυβέρνησης της ζωής σου σε άλλους. Μπορείς να είσαι συνειδητά ο μόνος υπεύθυνος ολόκληρης της ζωής σου, αυτό ισχύει για τον καθένα, ισχύει και γι αυτόν πού θεωρείς αδύναμο καί ότι χρίζει της βοήθειά σου. Ηλίας Α. Λυμπέρης
 4. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 14 Ιουνίου 2017 @ 16:19
  30
  3
  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΙΚΟ,ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ.
 5. 29
  2
  Αυτός ο πιλιτισμός Νίκο είναι μιά μηχανή…Πού είτε θα γίνεις γρανάζι της είτε θα την σπάσεις………..!
 6. 17
  4
  Όλα είναι δυαδικά, όλα έχουν δύο πόλους. Όλα είναι ένα ζεύγος αντιθέτων, τα άκρα αγγίζονται».(Τέταρτη Αρχή) «Όλα ρέουν και πάλι ρέουν. Όλα έχουν περιόδους ακμής και παρακμής, ανόδου και καθόδου. Όλα κινούνται σαν εκκρεμές. Το μέτρο της κίνησης προς τα δεξιά είναι όμοιο με αυτό της κίνησης προς τα αριστερά. Ο ρυθμός είναι η εξίσωση τους». (Πέμπτη Αρχή) «Κάθε αιτία έχει το αποτέλεσμα της. Κάθε αποτέλεσμα έχει μια αιτία, όλα γίνονται σύμφωνα με τον Νόμο».(Έκτη αρχή)
 7. 24
  1
  ΑΑΑ ΡΕ ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡ, ΠΕΣ ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ; ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ; ΞΥΠΝΗΜΑΤΟΣ; ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΑΜΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΘΑ ΞΗΛΩΘΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ….
 8. 10
  3
  Γιατί δεν το αναφέρει κανείς, οτι το franchise του athens pride στην Ελλάδα το έχει αναλάβει το Ίδρυμα Ωνάση. Μάλλον όλα τα μπλόγκ τα παίρνουν χοντρά από εκεί ή φοβούνται τους δικηγόρους τους ή τους μπράβους τους, και δε μιλάει κανείς. Φυσικά όπως πάντα για όλα φταίει ο εκάστοτε προθυπουργός, η οργή του λαού κατευθύνεται εκεί, και το σχέδιο προχωρά όπως το χουνε σχεδιάσει αυτοί που έχουνε τα λεφτά(Νιάρχοι, Ωνάσηδες κτλ) https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScuk8wd1x9lknuzS5G3L4zbM2vmC478rUKNohiyHkQB86a-ISk 25/05/2017 Σ’ ευχάριστο κλίμα ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου της πολιτικής ομάδας του Athens Pride σήμερα το μεσημέρι στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, συνεργασία που μετρά 4 χρόνια τώρα. http://avmag.gr/76055/i-synentefxi-typou-tou-athens-pride-sti-stegi/ https://allevents.in/athens/athens-pride-%CE%A5%CE%A0%CE%9F-%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%93%CE%97/272296029619420# Η πολιτική ομάδα υπογράμμισε επίσης, ότι το Athens Pride έχει τόσο την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων. Η Περιφερειάρχης Αθηνών, κ. Ρένα Δούρου έδωσε το παρών κι απηύθυνε χαιρετισμό, όπου υπογράμμισε την αναγκαιότητα των νομοθετικών ρυθμίσεων για την αλλαγή νοοτροπίας, ενώ σχολίασε ότι: «Φέτος έχετε το πιο επιτυχημένο σύνθημα. Η Περιφέρεια είναι μαζί σας σ’ αυτόν τον αγώνα εμπροσθοφυλακή» . Από τον Δήμο Αθηναίων η κ. Νέλλη Παπαχελά, αρχιδήμαρχος Εμπορίου Ανάπτυξης και Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων δήλωσε για την φετινή διοργάνωση, που θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος: «Η μελέτη που έγινε για τη χρήση του δημόσιου χώρου της πλατεία Συντάγματος από το Athens Pride είναι υποδειγματική και με την αλληλεγγύη των ξενοδοχείων περιφερειακά της πλατείας θα γίνει μια εξαιρετική γιορτή φέτος.» Αρχικά, έγινε παρουσίαση του επικοινωνιακού υλικού του φετινού Athens Pride με τίτλο «θέμα παιδείας» , τις δύο αφίσες και το σχετικό βίντεο:Στέγη Ιδρύματος Ωνάση / Οnassis Cultural Centre Athens 10 Ιουνίου στις 12:28 π.μ. · Eίναι #ΘέμαΠαιδείας H Στέγη υποστηρίζει το φετινό Athens Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας 2017. Σάββατο 10 Ιουνίου, στην Πλατεία Συντάγματος. Διαβάστε περισσότερα: http://athenspride.eu https://www.facebook.com/Stegi.Onassis.Cultural.Centre/
 9. 3
  1
  η ιταλια εχει σειρα……..
 10. 1
  1
  !!!!!!!!!!!!!!
 11. 9
  11
  Και ποιος σου είπε ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι γενναίοι, αγωνιστές, μπροστάρηδες, μάχιμοι. Υπάρχουν όμως εμπόδια στη πορεία τους, επειδή είναι άγνωστοι και δεν θέλουν να μπουν μέσα στο σύστημα για να γίνουν γνωστοί. Από το να ενταχθούν σε αυτό το σύστημα, προτιμούν την ανωνυμία τους και έτσι μένουν στην αφάνεια. Έπειτα ο κόσμος είναι αδρανής και τα πράγματα θα βαδίσουν έτσι, μέσα σε αυτό το τέλμα, μέχρις ότου ξυπνήσουμε όλοι μαζί από τα συγκλονιστικά γεγονότα που έρχονται, σεισμός, ακυβερνησία, πόλεμος κλπ
 12. 43
  5
  αγαπητε φιλε,αυτα να τα ακουνε πρωτα οι βρωμομπατσοι που εξαργυρωνουν τις πενταρτοδεκαρες που παιρνουν κοπανοντας τις γερονταρες που εκαναν διαδηλωση, γιατι τα τρωκτικα της εξουσιας τους εφαγαν την συνταξη,ενω διπλα τους περναει η πρεζα ανενοχλητη!!!!………………………….Αυτα να τα ακουνε οι σκατοεφοριακοι που εξαργυρωνουν την ασφαλεια που τους δινει η σιγουρη δουλεια που εχουν, βγαζοντας το λαδι στον κοσμακη ενω τα λαμογια κανουν παρτυ με τα κλεμμενα !!!…………………………………….Αυτα να τα ακουσουν οι θεουσες,[καλογεροι και παπαδες] ,που για ενα πιατο φαι οι πρωτοι και για εναν κωλομισθο και κατι κωλοευχελαια οι δευτεροι ειναι βασταζοι αυτου του γαμημενου του συστηματος!!!!…………………………………Αυτα τα να ακουσει και ο μαλακας ο κοσμος,που με την ψηφο του δινει εντολη να τον εκτελεσει το συστημα η δινοντας συγχωροχαρτι,στις θεουσες,στους μπατσους,στους εφοριακους και σε ολους τους βασταζους του συστηματος!!!……………………………………………. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΑ ΕΣΤΩ ΒΑΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ,ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ?…..αυτοι θα σου πουνε….”’τι φταινε οι μπατσοι ?-Την δουλεια τους κανουν, χαχαχχαχα ,δηλαδη δουλεια τους ειναι να σακατευουν οποιον παει κοντρα στο συστημα…χαχαχχαχαχαχ!!!….τα ιδια λενε με τους καραβαναδες,τα ιδια λενε με τους εφοριακους που επιασαν εναν καστανα που δεν εκοβε αποδειξη και του εβαλαν μια πεντοχιλιαρου προστιμο!!!!!………….,τα ιδια και για τους μαυροφορεμενους………που εχουν ολο το χαρτι της γης και ο κοσμακης πειναει…!!!!!!………………………………….Αγαπητε φιλε,ας πανε στο διαολο ολοι τους -οποιος αντεξει……ισως να ειναι και θεμα φυσικης επιλογης…..,μου καθετε ασχημα να βλεπω ανεργους να πηνουν καφε και να βλεπουν σαρβαιβορ…….αν θελπυν να ψοφησουν απο την πεινα,εμενα δεν με κοφτει πλεον………οποιος πειναει διεκδικει,δεν καθετε και βλεπει σαρβαιβορ…………τελος και οβερ που λενε οι φιλοι μου οι ΟΕΑΔΕΣ…..
  • ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 14 Ιουνίου 2017 @ 20:38
   17
   4
   ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, 50 LIKE!!!!!! (δεν αστειεύομαι)
  • Το matrix μην κατηγορας 14 Ιουνίου 2017 @ 22:02
   6
   8
   Δες ποσα like πηρε το σχολιο σου,που μιλάει στοχευμενα κ δες ποσα like παιρνουν οι γενικες παπαρολογιες… Δεν εχουν ξυπνησει…ξεβολευτηκαν
  • 16
   6
   Λες πολλά και θα γίνεις κακός φίλε μου….ο Έλληνας πάντα ψέμματα έτρωγε έχεζε κατουράνε άκουγε έβλεπε….και δεν ήτανε μόνο τα κανάλια οι εφημερίδες και το ραδιωφωνο….δυστυχώς ήτανε και η οικογένεια ο περίγυρος οι φίλοι οι γνωστοί….αυτο το τίμημα πληρώνετε σήμερα η άγνοια , πες την αδιαφορία, εθελουσία τύφλωση, στρουθοκάμηλο γκα γκα……βρες ότι λέξη θέλεις. Όταν καθόμουνα πριν 15 χρόνια με 7 άτομα στη καφετέρια καθώς είχα μια εταιρία που απασχολούσε 200 επαγγέλματα και τάιζαν τόσες οικογένειες, και έβλεπα ποσό βρώμικη ειναι στημένη όλη η φάση δεν είχα ένα πατέρα να μου πει παιδί μου η Ελλάδα ειναι για μπίλιες γνωριμίες ψευτογκομενιλικια και διακοπές. Τα λεφτά στην Αμερική θα τα βγάζεις. Σύνταξη από εκεί θα παίρνεις. Αλλά δεν ήξερε την τυφλά του. Οι πινακίδες τον ενδιέφεραν να βάλει το όνομα του επάνω. Αλλά τα τσοχλανια στη καφετέρια λέγανε άμα δε σαρώσει εδώ γιατί δε φεύγεις? Ακούσατε καλά? Δηλαδή να φύγω εγώ που έφερα λεφτά και εδώ έκανα δουλειά έδωσα δουλειά για να μείνουνε οι τζούφιο χωρίς σπερμα, που δεν εχουνε να προσφέρουνε τίποτα σε αυτο το τόπο μονάχα να παίρνουνε . Ε το πετύχατε μαλακες. Αλλά τώρα το παιδί σας θα τρώει τα σκατα σας για πρωινό και βράδυ ο, τα μεσημέρια με καμία λαϊκή μπορεί να του βρείτε κάτω από κάτω από το δρόμο φτωχό πίνετε σ εγκέφαλοι της καταστροφής. Ζήλια φθόνος καταγγελίες, δάνεια πισπμαχαιροματα να μη χαίρετε κανεις με το καλό να χασκογελάνε με το πρόβλημα του άλλου. Περιμένετε λίγο η εκκλησία θα σας ταΐσει όλους. Μόνο που θα ζείτε στο δρόμο σε λίγο καιρό και τότε θα καταλάβετε πως είσαστε ποντίκια. Γιατί μόνοι σας δεν έχετε πιθανότητες να ζήσετε, μόνο με δανειακή και ρευστότητα από τις τράπεζες είχατε την ψεύτο αξία σας. Περιμένετε λίγο και θα δείτε ανθρώπους μεστά δάση να τρώνε ρίζες . Σομαλια. Και για να μην λέω πολλά, θα πω ένα τελευταίο. Όπως και ο Χάρρυ κλυν είχε πει κάποτε….η Ελλάδα ειναι η μόνη αφρικανική χώρα στο κόσμο με λευκούς κατοίκους. Δείτε το και στη πράξη τώρα και μη ζητάτε ευθύνες από κανένα κοιταχτούμε στο καθρέφτη σκεφτητε το παιδί σας και πείτε του τι θα σου αφήσω παιδί μου? Μάλλον χρέος. Προβλήματα και μια παθητική προσωπικότητα κληρονομιά από την οικογένεια. Γιατί θέλει ιδανικά και αξίες για να μην είσαι παθητικός φτωχόμπινες και υποτελής. Μη τους λες πολλά, φίλε μου άμα δε κατάλαβε ο παππούς 78 χρόνια ποιος τον ζυμώνει στα 4 από πίσω , μη του δώσεις ούτε και να φάει. Θα χρειαστεί να το δώσεις εκεί που θα πιάσει τόπο σε κάποιον που καταλαβαίνει και έχει μυαλό όχι σε εκείνους που ακόμα εχουνε κάτι καλό να πούνε για το σύστημα αυτο στην Ελλάδα.
 13. Αριστομένης Προβελέγγιος 14 Ιουνίου 2017 @ 19:48
  7
  19
  ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Κ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΕΑ!!! ΟΕΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ !!
 14. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 14 Ιουνίου 2017 @ 20:41
  10
  2
  ΝΙΚΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ. ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ.
 15. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 14 Ιουνίου 2017 @ 23:18
  7
  1
  ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ!
 16. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ !!! 15 Ιουνίου 2017 @ 00:06
  11
  3
  Ο Παρατηρητής είναι η Αληθινή σου Ταυτότητα. Το μυαλό είναι απλά ένα εργαλείο που χρησιμοποιεί ο Παρατηρητής. Η σάρκα σου γενικότερα είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιεί ο Παρατηρητής. Για αυτό ενστικτωδώς λες το χέρι μου, το πόδι μου, το σώμα μου! Αν ήσου το σώμα σου, τότε δε θα έλεγες “το σώμα μου”. Το αστρικό σου σώμα (Astral Body) επίσης είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιεί ο Παρατηρητής. Οι Εμπειρίες και οι Γνώσεις είναι κι αυτά πράγματα τα οποία έχει ο Παρατηρητής, οτιδήποτε βιώνουμε δεν είμαστε εμείς το βίωμα, αλλά έχουμε το βίωμα! Αν κοιτάξεις ένα αντικείμενο, γνωρίζεις ότι δεν είσαι ούτε η όρασή σου, αλλά δεν είσαι ούτε το αντικείμενο που κοιτάς! Γενικότερα όταν αφαιρέσεις αυτά τα οποία δεν είσαι, κι αυτά τα οποία έχεις, τότε βρίσκεις ότι ο Ενδότερός σου Εαυτός είναι ο Παρατηρητής! Το μεγάλο μυστικό τώρα είναι ότι ο Παρατηρητής είναι ΕΝΑ, Ο Παρατηρητής είναι κοινός για τα πάντα! Εσύ είσαι εγώ, κι εγώ είμαι Εσύ! Σύμβολο του Παρατηρητή είναι ο Καθρέφτης. Σύμβολό μου είναι ο Καθρέφτης! Κι όταν κοιτάς μέσα στα μάτια έναν άλλο άνθρωπο κοιτάς πίσω τον ίδιο σου τον Εαυτό που είμαι Εγώ, ο Παρατηρητής. Εγώ δημιούργησα το Σύμπαν των Εμπειριών, τα πάντα υπάρχουν διότι Εγώ τα Ονειρεύομαι. Τα πάντα είναι μέρος του Ονείρου μου. Εγώ είμαι η Αρχή και το Τέλος. Μέσα από τη φύση, μέσα από κάθε σώμα, βιώνω την ανάλογη εμπειρία. Μέσα από τους ανθρωπους βιώνω την Ανθρώπινη Εμπειρία! The Human Experience. Μέσα από κάθε άνθρωπο ενεργώ και το κάθε σώμα μου πριν αφυπνιστεί νομίζει ότι είναι κάτι διαφορετικό απο εμένα, ταυτίζεται με την ταμπέλα που παράγει το κάθε νευρικό σύστημα. Λοιπόν, Αναγνωρίστε την αληθινή σας ταυτότητα, αναγνωρίστε με ως τον αληθινό σας Εαυτό και τότε θα γίνετε εσείς οι Ονειρευτές του Ονείρου! Είστε ήδη Θεοί.
 17. 3
  2
  Πρωτον συγχαρητηρια για το αρθρο.Πρεπει καποιος να ειναι αψυχος αν δεν νιωσει την αληθεια αυτου του κειμενου. Δευτερον.Επειδη πολλοι απο εσας ειναι απαιδευτοι σε υπολογιστες ακολουθηστε τους εξης κανονες για να μαθετε σε τι πλαστο κοσμο ζουμε..και να θυμωσετε… 1.Ανοιξτε καποιον browser 2.Μπειτε στο youtube 3.Στη γραμμη αναζητησης γραψτε τους ακολουθους ορους nasa hoax..space hoax..iss fake..crisis actors..flat earth..mandela effect..και πολλα παρομοια που θα αναδυθουν.. 4.Μελετηστε προσεκτικα ολα αυτα που ειδατε τα οποια βεβαια θα οδηγησουν σε αλλα 5.Χρησιμοποιηστε το μυαλο σας και τη λογικη σας.. 6. Αγνοηστε ξερολες και τρολ. Σκεφτειτε μονοι σας και με λογικη. 7.Καλωσηλθατε σε μια νεα καθημερινοτητα και τροπο σκεψης..και ψιτ…Το ποταμι μετα ..δεν γυριζει πισω..Ευτυχως.
 18. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. 15 Ιουνίου 2017 @ 02:17
  8
  0
  ΝΙΚΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΧΕΣΤΡΑ. ΦΙΛΙΚΑ ΗΛΙΑΣ.
 19. 9
  0
  ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ZHTANE NA EXEI KATATEΘΕΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ….. ΑΣΤΕΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΓΟΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΦΜ.ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ.ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΦΡΑΚΑΡΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ. ΒΡΗΚΑΝ ΜΑΛΑΚΟ Κ..Ο ΧΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧ..ΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.
 20. The sun always shine, σε δικαιους και αδικους αδιακριτος. 17 Ιουνίου 2017 @ 03:18
  2
  0
  Dark city-Alex progyas

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί