Η πλάκα είναι ότι δεν παίρνει  χαμπάρι κανείς…!!

Πριν αρκετές μέρες έγραψα ένα άρθρο για το θέμα ότι μπαίνουμε σε Μίνι παγετώνα… σου έδωσα στοιχεία για να ερευνήσεις μόνος  σου…

Στοιχεία που Συνήθως δεν δίνονται από κανέναν γιατί ο καθένας θέλει να κρατάει τη γνώση που κέρδισε με κόπο…. με πολύ κόπο…. και πολλές απώλειες… συν ότι δίνοντας πληροφορία που έχει κρατηθεί αιώνες κρυμμένη κάτω από Όρκους μυστικούς… πάντα Βρίσκεσαι σε στόχευση… και πιστέψτε με η στόχευση στα επίπεδα που σας μιλάω πολλές φορές ειναι πιο επικίνδυνη και από στόχευση με όπλο!

Χθες  βρισκόμουν σε ένα χώρο όπου η τηλεόραση Ήταν ανοιχτή και ένας παππούς παρακολουθούσε τις ειδήσεις… Έτυχε να πέσω τη στιγμή όπου έλεγαν ότι πάγωσε ο Ατλαντικός… Ότι το κρύο έφτασε σε επίπεδα πρωτόγνωρα στην Αμερική…. και βέβαια και αυτό που βάλαμε και εμείς ότι χιόνισε στη Σαχάρα!

Πολλοί από σας επιμένετε να παραμένετε θεατές…… οπαδοί… θεωρείτε ότι τα συμβάντα του κόσμου είναι σαν ένας  ποδοσφαιρικός αγώνας όπου το γκολ θα μπει το επόμενο λεπτό!

Αν ήμουν εδώ για να κάνω προβλέψεις και να κοιτάζω τη γυάλινη σφαίρα για το μέλλον σας θα είχα αποτύχει…. και θα ήμουν Μάλιστα και πολύ χαζός να έχω αυτή την ιδιότητα και ικανότητα και να μην παίζω κάθε μέρα το τζόκερ η το στοίχημα έτσι ώστε να εξασφαλίσω τα προς το ζην με ποιο εύκολο τρόπο!Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Τα γεγονότα του κόσμου μας δεν είναι γεγονότα που τα καλούμε να εμφανιστούν την επόμενη μέρα…. δεν δίνουμε γνώση έτσι ώστε να πάρουμε χειροκρότημα… δίνουμε γνώση έτσι ώστε να υπάρχει η νέα αντίληψη και  ο νέος Στόχος σε οτιδήποτε προετοιμαζόμαστε για το μέλλον!

Αν π.χ. Ήξερα ότι σε πέντε χρόνια από σήμερα ο πλανήτης Γη θα έχει πρόβλημα από το καθαρό νερό τότε θα άλλαζα  όλους τους σχεδιασμούς μου για το μέλλον και αντί να κυνηγάω να πάρω ένα αυτοκίνητο  πολυτελειας…. θα Προσπαθούσα να βρω τον τρόπο να αποθηκεύσω νερό η Εάν το έβλεπα επιχειρηματικά  να αγοράσω ένα νερούλαδικο πλοίο…

Θέλω με αυτό τον τρόπο να σας δείξω ότι αυτό που σας προσφέρουμε για τα πιθανά σενάρια του μέλλοντος έχει να κάνει πάντα και με το χρόνο αλλά και την ανάγκη προετοιμασίας…

Αν αύριο ειναι να συμβεί κάτι τότε δεν θα λέγαμε κάν τι θα συμβεί  απλά θα λέγαμε Τρέχα!

Οι μυστικοί κύκλοι του σύμπαντος οπου θα έλθουν θέλουμε δεν θέλουμε…. δεν θα έρθουν μέσα σε μία ώρα…. δεν θα βάλουν γκολ με ανάποδο ψαλίδι…. θα προετοιμάσουν το δρόμο τους και θα μας δώσουν σημάδια!

Όταν έχεις να κάνεις με γνώση η οποία ειναι κρυφη εδώ και εκατονταετίες  και εσύ είσαι απλά ζωντανός μερικές δεκαετίες… και έτσι δεν έχεις στα χέρια σου την στατιστική η αποτελέσματα του πειράματος ώστε να βγάλεις απόλυτα συμπεράσματα είσαι αναγκασμένος να πηγαίνεις βάσει των ενδείξεων προς το αποτέλεσμα που μελετάς!

Ξεκολλήστε λοιπόν από την παιδικότητα και ακουστε ακριβώς αυτά που σας λέω… σε προηγούμενο κύκλο η Ευρώπη είχε παγώσει… Ήταν ένας κύκλος μεγάλων αλλαγών και τότε… δεν θα ξανά αναφερθώ στα νούμερα που είπα μία φορά… Όποιος θέλει βρίσκει το παλιό άρθρο και ψάχνει μόνος του…. Απλά πρέπει και νομίζω θα το κάνω τελευταία φορά να σου επιστήσω την προσοχή στο ότι Υπάρχουν στιγμές, εποχές, όπου το κοπάδι πάνω στη γη περνάει από διάφορα στάδια!

Οι προηγούμενες τρεις γενιές είχαν έναν πόλεμο τουλάχιστον και από κει και πέρα πέρασαν στην εποχή της παχυνσης… Αν είχαμε σωστή πληροφόρηση για 20 γενιες…. αν είχαμε την αληθινή ιστορία… αν μαθαίναμε τα αληθινά στοιχεία.. Όχι μόνο για ηρωισμούς και πολέμους… αλλά για την εποχή… για επιδημίες…. για εποχή που το κοπάδι πχ… παρουσιάζει ιδιαίτερα προβλήματα συμπεριφοράς. η ιδιαίτερα προβλήματα…. επικοινωνίας και συνεννόησης… η σχιζοφρενικά προβλήματα περισσότερα…. νέα εποχή μαύρη δηλαδή όπως είναι η σημερινή….. τότε τα στοιχεία που θα μπορούσαμε να εξάγουμε θα ήταν πολύ πιο συγκεκριμένα για να δώσουμε ακριβης χρονολογίες του κύκλου που θα συμβεί!

Αυτά λοιπόν σας τα λέω για να σκεφτείτε λίγο Μήπως είναι η στιγμή… Ή μήπως έχουμε την ατυχία… να είμαστε σε μία εποχή… Όπου το κοπάδι αντί να σκεφτεί το πώς θα έχει ένα tablet ή ένα iPhone παραπάνω.. να σκεφτεί να αλλάξει λίγο  τα σχέδια του για το μέλλον!

Προσωπικά σκοπεύω να κάνω οικονομία ώστε να έχω για όλη την οικογένεια συγκεκριμένο ρουχισμό για υπερβολικό ψύχος…. δεν θέλω να σας κάνω ανάλυση τι θα συμβεί εάν η Ευρώπη παγώσει…. πόσο το σύστημα θα αντέξει αν θα κινείται σωστά αν θα λειτουργούν όλα!

Τώρα σίγουρα κάποιος από σας θα πει ρε stranger Αυτά μας λες εδώ και χρόνια  για αποθήκευση  αλλά ακόμα δεν πεινάσαμε…. θα σου πω μία χαρά… ευτυχώς… και ελπίζω να έχεις κάνει την αποθήκευση σου… για η στιγμή που θα έρθει η ανάγκη να χρησιμοποιήσεις την αποθηκη σου .. μπορεί να είναι πολύ πιο κοντά από όσο νομίζεις.. και έτσι τα χρόνια που σου πιπιλησα το μυαλό  ήταν ο αναγκαίος χρόνος να νικήσω την αποδόμηση της αντιθετης μεριάς, της πληροφορίας που σε θέλει να είσαι ανίσχυρος και σε απόλυτη ανάγκη από το σύστημα ανά πάσα στιγμή…. Έτσι ώστε μέσω της κοιλιάς σου να σου πάρουν όλα όσα δεν κατάφερα να σου πάρουν μέχρι σήμερα!

Να ξέρεις και κάτι, το ότι αυτή τη στιγμή  δεν κυνηγάς το συνάνθρωπό σου για ένα κομμάτι ψωμί έχει να κάνει με το ότι μέχρι σήμερα ότι ζητήθηκε προσφέρθηκε και ξεπουλήθηκε  από φόβο να μη φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση…. μόνο που στο τέλος οταν οι προδότες απο φοβο θα εχουν ξεπουλήσει τα πάντα ….αυτή η κατάσταση θα έρθει έτσι κι αλλιώς…παρα ολα οσα τους ταζουν !!

Κλείνοντας λοιπόν πρεπει να σου πω να αλλάξεις τα σχέδια για το μέλλον Γιατί από ότι φαίνεται πέραν των σχεδίων που υπάρχουν για τα κοινωνικοπολιτικά, για την παγκόσμια διακυβέρνηση, την παγκόσμια εξουσία και την απόλυτη σκλαβιά σου από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους από σένα… υπάρχουν και σχέδια ενός ανώτερου μηχανισμού.. νοητικού ή μη… Όπου ταυτόχρονα θα χτυπήσουν και αυτά το κοπάδι!

Πιο απλά αδύνατο να τα κάνω…

Stranger…

36 thoughts on “Η πλάκα είναι ότι δεν παίρνει  χαμπάρι κανείς…!!

 1. Ανωνυμος says:

  Οι γεροντες ..στο Αγιο Ορος …δεν φοβουνται …προσευχονται και εμπιστευονται το Θεο…..Σιγουρα αν μπορει καποιος να προνοησει ετσι ωστε αν χρειαστει να επιβιωσει και να σωσει και καμια ψυχη …ασχημα δε θα κανει …..Αλλα …και αν απο μια κατασταση που μπορει να προκυψει στη ζωη ενος ανθρωπου(δυσκολη)….ερθει το τελος …;;;;Κανεις δε ζει για παντα εδω…ολοι θα παμε στο σπιτι μας …Απλα μας εμαθαν να φοβομαστε και να μην αγωνιζομαστε…ευκολα θυματα…

 2. Ανώνυμος says:

  η πλάκα είναι ότι το πάγωμα της Ευρώπης , δεν το έχουμε ακούσει για πρώτη φορά..
  Η πλάκα έχει τόσες ερμηνείες αναλόγως τοποθέτησης..
  Αλλά γιατί ένα ακόμη άρθρο , που αναρτείται , είναι μια μυστική θέαση μιας κρυφής επιθυμίας..
  Τι το κάνει να συμβεί;βΓάζεις τον ευατό σου στον έξω κόσμο , τόσο απλά.. αυτό μας έχει κάνει εντύπωση..
  Με τις κατάλληλες λέξεις..πΆντα υπάρχει το φίλτρο , που λέει , βγάλε αυτό βγάλε εκείνο..
  ΗΡΩ

 3. Sofoklis says:

  ΑΥΤΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥς ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. ΜΕΚΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΨΕΚΑΖΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΟΥΦΕΣ.

 4. ]+[ says:

  ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ, Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΟΝΩΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΓΗΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ (ΚΑΘΕ ~10000 ΧΡΟΝΙΑ), ΚΑΙ ΣΥΜΑΔΙ ΠΑΓΕΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΚΡΑΙΕΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΚΡΑΙΕΣ ΥΨΗΛΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ. ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ…

 5. Και ναι και όχι says:

  Εγώ από την άλλη παραμένω αισιόδοξος. Αυτό πχ που λες για παγκόσμιους πολέμους. Η Αμερική δεν πολέμησε στο έδαφος της, ούτε η Νότια Αμερική, ούτε ο Καναδάς, ούτε η Αυστραλία, ούτε η Νέα Ζηλανδία, ούτε το μεγαλύτερο (εδαφικά) μέρος της Αφρικής, ούτε η Ινδία, Πακιστάν, Αφγανιστάν κλπ κλπ. που βέβαια αρκετές πολέμησαν αργότερα και σε διαφορετικές φάσεις. Παραμένω λοιπόν αισιόδοξος γιατί υπάρχουν διαφορετικά συμφέροντα. Σήμερα η Αμερική και η Αγγλία αγόρασαν αέριο από την Ρωσία τον “ορκισμένο” εχθρό

 6. Ανώνυμος says:

  Το Φεβρουάριο είναι οι χειμερινοί ολυμπιακοί αγώνες και ο Κιμ πιθανώς να τεστάρει κάποιον πύραυλο ή πυρηνικό όπλο κατά τη διάρκεια.

 7. Αριστομένης Προβελέγγιος says:

  ΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ! ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΜΙΛΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ… ΧΛΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ..ΠΩΣ ΛΕΝΕ , ΤΟ ΕΚΡΟΥ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ!! ΚΑΠΟΣ ΕΤΣΙ!ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΧΥΝΣΗΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΛΑΡΔΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ… ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΑΛΛΑ ΤΩΡA ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΚΕΨΗΣ.

  • Αριστομένης Προβελέγγιος says:

   Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΟΜΠΑΣ ΡΟΚΕΤ ΣΕ ΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ Κ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ (ΤΗΝ ΣΟΜΠΑ) Κ ΕΝΤΙΠΩΣΙΑΣΤΗΚΕ!https://www.youtube.com/watch?v=30rPCRB5e-s ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ Κ ΓΙΑ ΡΟΥΧΙΣΜΟ… ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΟΣ Κ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.

 8. filarianna says:

  Αριθμός ηλιακών κηλίδων = ηλιακό μέγιστο & ηλιακό ελάχιστο → ηλιακός κύκλος ~ 11 χρόνια . Οι κύκλοι κυμαίνονται από το ένα ελάχιστο στο άλλο. Ηλιακό μαγνητικό πεδίο κύκλος ~ 22 χρόνων. Η πολικότητα του πεδίου επιστρέφει στην αρχική τιμή της κάθε δύο ηλιακούς κύκλους.

  • filarianna says:

   ο 11ετής ηλιακός κύκλος 24 ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2008 – μέγιστο τον Απρίλιο του 2014 (με το χαμηλότερο όμως ποσοστό ηλ. κηλίδων ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΑΙΩΝΑ). Βρισκόμαστε στο ηλιακό ελάχιστο με την αποκορύφωση στα τέλη του 2019 οπότε και ξεκινά ο 25ος ηλιακός κύκλος ο οποίος θα διαρκέσει ~ έως 2030 .

 9. filarianna says:

  Ηλιακό ελάχιστο = αύξηση του επιπέδου της γαλαξιακής κοσμικής ακτινοβολίας που φτάνει στη Γη = Ο ηλεκτρισμός του πλάσματος των κοσμικών ακτίνων ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΜΑΓΜΑ → ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΠΛΗΜΥΡΕΣ – ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ – ΣΕΙΣΜΟΙ – ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ.

  • filarianna says:

   Μικρή εποχή παγετώνων αρχές 14ου αιώνα – μέσα του 19ου αιώνα. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ- ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΩΝ και ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ – ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. Σήμερα, μερικοί επιστήμονες το χρησιμοποιούν για να διακρίνουν μόνο την περίοδο 1500-1850 (~ 250 χρόνια), όταν οι παγετώνες των βουνών επεκτάθηκαν στο μέγιστο βαθμό, αλλά η φράση αναφέρεται συχνότερα στην ευρύτερη περίοδο 1300-1850 (~ 550 χρόνια)

 10. filarianna says:

  Ηλιακοί κύκλοι →Spörer Minimum 90 χρόνια ( ~ 1450-1540) και Maunder Minimum 70 χρόνια ( ~ 1645-1715) – η εμφάνιση κηλίδων είχε σχεδόν μηδενιστεί. Και τα δυο τα ηλιακά ελάχιστα συμπίπτουν με τα ψυχρότερα χρόνια της Μικρής Εποχής των Παγετώνων σε μέρη της Ευρώπης. ~ 265 χρόνια (1450-1715)

 11. filarianna says:

  Σημείο έναρξης 11ετής ηλιακός κύκλος 24… Ο αρ.24 δεν είναι τυχαίος. Είναι το σύμβολο του Δία. 42 -♃- 24. ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ το ενδεχόμενο, ο πλανήτης Δίας και ο πλανήτης Νέμεσις ή Νιμπίρου να είναι ένα και το αυτό. Ο Nibiru είναι όρος της βαβυλωνιακής αστρονομίας – αντίθετα με τη θεωρία του «απαράδεκτου» Ζεκάρια Σίτσιν – που στα Ακκαδικά, μεταφράζεται ως «διέλευση» ή «σημείο μετάβασης», ειδικά των ποταμών δηλαδή διαβάσεις ποταμών ή βάρκες.

  • filarianna says:

   το «μέγα έτος»… Οι αρχαίοι γνώριζαν τον κύκλο του Μέτωνος διάρκειας 19 ετών. Σε κάθε κύκλο, ο ήλιος και η σελήνη επανέρχονται στην ίδια φάση. Αν, πχ, ξεκινήσουμε από νέα σελήνη και συγχρόνως ελάχιστη ημέρα, μετά από 19 χρόνια θα έχουμε επανάληψη του ίδιου φαινομένου. Όμως, υπάρχει και ένας άλλος , μικρότερης διάρκειας κύκλος.. υπάρχει μια επαναληψιμότητα κάθε 8 χρόνια που, όμως, διακόπτεται από μια 3ιετία. 8-3-8-8-3-8-8-3…. Σύμφωνα με τον Πλάτωνα, ο Μίνωας (η βασιλεία του διαρκούσε οκτώ χρόνια

 12. filarianna says:

  Η 2η Υπέρ-Πανσέληνος της 2ας Ιανουαρίου 2018, ήταν η μεγαλύτερη των 3 κατά σειρά.
  Η 3η Υπέρ-Πανσέληνος της 31ης Ιανουαρίου 2018, χαρακτηρίζεται ως Blue Moon (Μπλε Φεγγάρι) και ταυτόχρονα θα αποτελέσει την 49η Ολική Έκλειψη Σελήνης του κύκλου Σάρος 124 https://eclipse.gsfc.nasa.gov/LEsaros/LEsaros124.html

  • filarianna says:

   Για όποιον ενδιαφέρεται σύμφωνα με τον παραπάνω κατάλογο, ας ερευνήσει τα γεγονότα γύρω από τις προηγούμενες εκλείψεις του κύκλου 124. Ενδεικτικά: 10 Σεπτεμβρίου 1783 σύνδεση με έκρηξη του ηφαιστείου Λάκι… 19 Δεκεμβρίου 1945 – 10 Ιανουαρίου 1946 – Project Diana!!! Για όσους παρακολουθούν τα γεγονότα… 10 Ιανουαρίου 1946 – Πραγματοποιείται στο Λονδίνο η πρώτη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

 13. καλα τα λες αλλα... says:

  αδερφε το εχω διαβασει απο χθες και το ξαναδιαβασα σημερα το αρθρο σου..ξεχασες μια λεπτομερια..την αλληλεγγυη..οχι οχι δεν ειμαι αριστερος μαλακας,ειμαι απ τους αλους τους μαλακες..και να καβατζωθεις που λες και να φτιαξεις ενα καταφυγιο(αν εχεις παιδια ειναι πιο δυσκολο) θα ερθουν και θα σε φανε οι ελληνες νεοταλιμπαν..εχουμε χασει την αλληλεγγυη μεταξυ μας και εχουμε περασει προ πολου στον ατομικισμο.
  απο κει και περα τα πραγματα γινονται ακομα πιο δυσκολα-εχετο.υποψιναμεγαλωσειςτηνπαραγραφο

 14. maria says:

  NIKOLAE ADELFE SE AYTI TIN ANARTISI PALLI EXEI MINEI,DEN EXEI NEOTERES,GRAPSE MOU SE PARAKALO KAI PALLI TI NA PATISO GIA NA GINI I ANANEOSI, KAMMIA FORA PISTEYO OTI OTAN GRAFO KATI POU DEN ARESI EDO GERMANIA,MENEI OPOS KAI TORA,KATALABENIS TI ENOO,POLLOUS XERETISMOUS,EYXARISTO

 15. ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΜΙΣΟΤΙΜΗΣ says:

  Η ΠΛΑΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ?ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΑΜΟΥΘ .ΜΟΥΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ
  ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΗ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΑΣΗΤΗ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ.ΑΡΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ . Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΡΥΘΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ..ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ .ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΙ Η ΚΑΤΑΚΑΙΜΕΝΟΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ

 16. Ανώνυμος says:

  KAΠΟΤΕ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙ ΤΑ ΘΕΙΑ…ΕΛΕΓΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΛΛΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΙΞΑΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ.
  ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ.
  http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/05/blog-post_391.html
  ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…
  ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΑΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ…ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *