21:30 - 22/09/2017

Περίμενε εσύ να έρθει ….κοίτα στην γωνία ακόμα αν έρχεται …..

Δεν γνωρίζω αν σε όλους τους ανθρώπους λειτουργεί η συνείδηση … αλλά αν λειτουργεί τότε κάποια στιγμή ζητάει λογαριασμό…λυπάμαι αυτούς που από αφέλεια εμπόδισαν τους συνανθρώπους τους να δουν την αλήθεια !

Λυπάμαι όλους αυτούς που δεν σκέφθηκαν τι κάνουν προσπαθώντας να αποδομησουν την αλήθεια !

Δεν είναι θέμα βλακείας είναι θέμα συνείδησης …!

Όταν θα έρθει η στιγμή που θα κατανοήσουν οτι αυτό που χλεύαζαν ήταν η αλήθεια ….λυπάμαι να σκεφτώ πόσο θα πονέσει η ψυχή τους !

Εύχομαι την στιγμή του λογαριασμού τους να γίνουν μωροί …να μην μπορέσουν να συνδέσουν την ευθύνη τους για όλα όσα οι συνάνθρωποι τους θα έχουν περάσει ..!

Apparatus and method for automated privacy protection in distributed imagesUS 9396354 B1

Stranger…

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΑΝΤΙΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 22 Σεπτεμβρίου 2017 @ 23:37
    3
    0
  2. 7
    0
    ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΩΡΑΑΑΑ.. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ.. ΤΟ ΠΥΡ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ!!!! ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.. ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.. ΦΑΕΘΩΝ θα περάσει κι αυτό φύγε μακριά από τα πράγματα που είναι πολύ κοντά στην περιοχή του ελληνικού χρέους της πόλης του δήμου Ιωαννιτών για το ίδιο τρόπο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί