22:24 - 23/02/2017

Ουπς ..κάτι δεν πήγε καλά …!

Έχεις αναρωτηθεί ποια είναι η κοινή ανάγκη όλης της ανθρωπότητας ; … η ανάγκη που δεν κοίτα χρώμα , έθνος , φύλλο; …

Η Ευτυχία είναι ρε κουτό… το δικαίωμα όλων των ανθρώπων να μπορούν να ζήσουν την Ζωή τους ανέμελα και με χαμόγελο και όχι να την ζουν με ζόρι και φόβο για την επιβίωση τους!

Έχεις σκεφθεί πως κατάντησες από ελεύθερο “ζώο” με τα απόλυτα δικαιώματα σου πάνω στην φύση σου να είσαι έρμαιο στις αποφάσεις κάθε λιμοκοντορου κομπιναδορου που κατάφερε να κερδίσει τεράστια εξουσία από τα εγκλήματα του;

Το έκανες βρε χαζουλη με το που παραχώρησες τον φυσικό σου νόμο επιβίωσης …παρέδωσες το δικαίωμα σου να είσαι μάχιμος προς την Ζωή στο σύστημα…με αντίτιμο υποτίθεται αυτό το σύστημα να σε φροντίζει αν εσύ ακολουθείς τους κανόνες του!

Και τα παραπάνω μανα μου είναι 100% έτσι οπως τα λέω …δεν είναι ούτε ψευδή είδηση ούτε συνομωσιολογια … απλα αυτή την στιγμή κάποιος δεν τηρεί το πανάρχαιο συμβόλαιο!!

Ξέρεις το σύστημα σε έπεισε πολλά που δεν είναι η φύση σου …σε έπεισε πχ ότι πρέπει να έχεις και να ζεις μέσα από στόχους …!

Ενώ ο μόνος στόχος σου θα έπρεπε να είναι να είσαι χορτάτος και ευτυχής το σύστημα σου έβαλε παγίδες και οράματα που δεν είναι τις φύσης σου …έτσι εσύ ξέχασες και άρχισες αντι να ζεις την Ζωή με το κουτάλι ..να ζεις κάθε δευτερόλεπτο της με χαρά …να την παραμερίζεις με σκοπό να φτάσεις στον στόχο!!

Μα καλό μου το σύμπαν δεν έχει στόχο ..απλά επεκτείνεται…δεν σκέφτεται να πάω εδώ να πάω εκεί να φτάσω εδώ να φτάσω εκεί… απλά υπάρχει !

Εσύ άφησες το υπάρχω, ξέχασες την χαλαρή ανάσα σου και άρχισες να την κρατάς για να φτάσεις στον στόχο …. ενα στόχο όχι δικό σου σου το ξανά λέω !

Να βγάλεις την πρώτη , την Δευτέρα , να πας γυμνάσιο. να πας λύκειο..να πας πανεπιστήμιο , να βρεις καλή δουλειά , να βγάλεις φράγκα , να φτάσεις στο καλό αυτοκίνητο , να πάρεις την καλή την σύνταξη και έτσι να καταλήξεις σε ένα γηροκομείο με εισιτήριο διαρκείας και τυχαίας κλήρωσης για ραντεβού με τον χαρουλη όπου απλόχερα το σύστημα (και με καλή πληρωμή ) θα σου δώσει ένα ωραίο μνήμα και μια βαριά ταφόπλακα ..να ηρεμήσεις επιτέλους από τους στόχους σου!!!!!!

Πάρε ανάσα μανα μου ..στο μνήμα δεν θα έχεις άλλη !!!!

Όλα για ένα στόχο μέσα σε ένα σύστημα που δεν έχει ποτέ τέλος …ενώ εσύ είσαι αναλώσιμος!

Ξέρεις η Ζωή είναι ένα τραγούδι…θα έπρεπε να είναι για όλους ένα τραγούδι…και το τραγούδι το γουστάρουμε να το ακούμε ..να το τραγουδάμε να το χορεύουμε και ξενερώνουμε όταν τελειώνει ….!

Για φαντάσου να ήταν σαν στόχος ενα τραγούδι…θα το παίζαμε γρήγορα σαν τρελοί …θα περιμέναμε να τελειώσει για να χαμογελάσουμε… δεν θα μας ένοιαζε ο σκοπός του …πάρα μόνο το τέλος του!!!

Και εδώ είναι που πρέπει να πεις Ουπς κατι δεν πήγε καλά..κάτι δεν κάνω καλά …δεν ζω ..δεν υπάρχω ….γιατί είμαι δυστυχισμένος και όχι ευτυχισμένος !!

Δεν θέλει πολλά να κατανοήσεις πότε αν ένας πολιτισμός έχει αποτύχει…απλά ρωτάς είσαι ευτυχισμένος; και αν εισπράξεις πολλά όχι αμέσως γνωρίζεις ότι αυτός ο πολιτισμός βρωμάει σκατά!

Ταυτόχρονα καρντάση μου είμαι και απόλυτος ..δεν σε ρωτάω καν αν είσαι ευτυχής; γιατί ξέρω ότι δεν είσαι …δεν συμφέρει να είσαι …. σε έναν πολιτισμό που ζει από της ενοχές σου και τους φόβους σου δεν συμφέρει να είσαι ευτυχής !

Για αυτό ακριβώς δημιουργήθηκε και το σύστημα έλεγχου σου , για να μην είσαι ευτυχής …για αυτό υπάρχουν οι κανόνες ..για να μην είσαι ευτυχής ….!

Παμε πάλι από την αρχή τώρα ..τι παρέδωσες για να συμμετέχεις στον πολιτισμό ; Τον φυσικό σου νόμο …. πως μπορούμε μετά από όλα αυτά να τον ονομάσουμε αλλιώς ….παρέδωσες την Ευτυχία σου !

Θα πρέπει λοιπόν να νιώθεις ενοχές η ότι χρωστάς κάτι αν αυτός ο πολιτισμός γκρεμοτσακιστει στα βράχια; Χρωστάς κάτι αν το σύστημα τα έκανε σκατά; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !

Όλα τα παιχνίδια στον κόσμο έχουν κανόνες και όλοι οι παίκτες πρέπει να τους γνωρίζουν !

Εφ όσων το σύστημα είχε πάντα την εξουσία και τον τελευταίο λόγο τον έλεγε πάντα αυτό… ακόμα και αν εξαιτίας κάποιον ανθρώπων να έκανε τα σφάλματα του …παραμένει ως υπεύθυνο για αυτά τα σφάλματα μόνο το ίδιο το σύστημα !

Έτσι και αλλιώς τα οφέλη μεταξύ συστήματος και ανθρώπου έχουν τεράστιες διαφορές … μεγάλα καράβια λοιπόν μεγάλες φουρτούνες !

Εσύ έχεις χάσει την ευτυχία σου…αυτό σαν υπεύθυνο τη πρέπει να χάσει;

Η σύμβαση λοιπόν και ο προσδιορισμός των ευθυνών πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους !

Δεν μπορεί να γίνει σεισμός και να πεσει η πολυκατοικία και να ρίχνεις ευθύνες στον θυρωρό αντι για τον αρχιτέκτονα!!!

Αρα πως νικάς πίσω την λάθος σύμβαση σου ; ..Καταρχάς κόβεις μαχαίρι το ενοχικό σύνδρομο … μεγάλα παιδιά είμαστε … μπουρδέλο τα έκανες εσυ σύστημα που έχεις το μαχαίρι και το πεπόνι και τους νόμους και τους μπάτσους και τα πάντα ..αν θες να μας πείσεις πως κάποιοι πχ φοροδιαφυγανε και εσύ για αυτό καταστράφηκες τότε είσαι ένα άχρηστο σύστημα να ελέγχεις το κοπάδι ..αρα πρέπει να αλλάξεις…αλλά αυτό ολο να μην ενοχλήσει τους υπολοίπους στο παραμικρό…μιας και όλοι παραδώσαμε φυσικό νόμο ώστε να μας εγγυηθείς την ασφάλεια της επιβίωσης μας … !!

Κόβοντας το ενοχικό σύνδρομο ότι εσύ φταις που ο Πάγκαλος έφαγε όσο τρώνε 9000 ελέφαντες εν καιρό μουσώνων στην Αφρική ,,,,αρχίζεις και νοεις ότι δεν συμμετέχεις στην κοπριά τους !

Και ερχόμαστε πάλι στα αρχικά μας στάδια… γιατί δεν είμαι ευτυχής ;

Πως θα γίνω ευτυχής ;

Πως θα φύγω από την μαυρίλα ;

Μήπως όταν ρωτάς όλα αυτά οι απαντήσεις που παίρνεις έχουν να κάνουν πάλι με το σύστημα;

Λεφτά , χρέη , εφορία , ΙΚΑ κοκ κοκ;

Και δεν θυμώνεις με αυτό;

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ;

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗ ΣΟΥ;

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΝ ΓΡΑΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ;

Απάντησε τα αυτά …βρες τρόπο να προσφέρεις στον συγκρατούμενο σου ..μάθε τον να κάνει το ιδιο…και εμπιστεψου με ..αν όλοι μαζι το κάνουμε….σύντομα θα έχουμε ένα χαμόγελο πλατύ σαν βεντάλια!!!

Χόρεψε την Ζωή φιλαράκο…κάποια στιγμή το τραγούδι θα τελειώσει και αν έχεις χιούμορ θα ζητήσεις να σε θάψουν με το χέρι ψηλά και σε κίνηση μουντζας προς το μνήμα ..έτσι σαν μήνυμα προς την νέα γενιά !

Stranger…

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (74)

 1. 33
  1
  όπως πάντα, έγραψες ρε μάγκα. Παίξε μπάλα.
 2. 33
  1
  Εύγε stranger, άψογο άρθρο. Έτσι για να συντονιζόμαστε όλοι μας σιγά-σιγά (κ γρήγορα-γρήγορα δε θα ναι άσχημα) ;-)
 3. 33
  1
  ρε συ stranger αυτη η ατακα στο τελος ολλα τα λεφτα..-Χόρεψε την Ζωή φιλαράκο…κάποια στιγμή το τραγούδι θα τελειώσει και αν έχεις χιούμορ θα ζητήσεις να σε θάψουν με το χέρι ψηλά και σε κίνηση μουντζας προς το μνήμα ..έτσι σαν μήνυμα προς την νέα γενιά !- μαζι σου ρε φιλε και ας μην σε καταλαβαινω ωρες ωρες..
 4. 23
  2
  ΟΚ..Όσο πάει και το κάνεις καλύτερο !!! Αυτή την κουβέντα είχαμε συμπτωματικά χθες με κάτι φίλους..Τρισευτυχείς όλοι μέσα στην υποκειμενική μαυρίλα μας φυσικά.. Μόνο το ένα χέρι όμως ;; Και τα πόδια μη σου πω….
 5. Μανιάτη Βηρσαβεέ 23 Φεβρουαρίου 2017 @ 23:10
  10
  22
  Όταν θα έχεις πεθάνει δεν θα έχεις καμία ανάγκη, είτε να μουτζώσεις, είτε να μη μουτζώσεις, γιατί θα είσαι άψυχος.Τώρα λες όλο αυτό που έχουμε ζήσει ήταν μια ουτοπία, δηλαδή μια κατασκευασμένη ουτοπία, αλλά και οι ίδιοι οι άνθρωποι, όταν συμμετείχαν σε κόμματα και νεολαίες νεολαία ΝΔ, νεολαία ΠΑΣΟΚ, νεολαία ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ δεν το έκαναν πιστεύοντας ότι, όταν ερχόταν τα κόμμα τους, στην εξουσία, κατά το δόγμα το ΠΑΣΟΚ στη κυβέρνηση, ο λαός στην εξουσία, θα ήταν ευτυχισμένοι και όμως τελικά έγιναν δυστυχισμένοι, επειδή εγκλωβίστηκαν πάλι μέσα στη σατανική Νέα Τάξη Πραγμάτων και δεν το ήξεραν, αλλά δεν ήθελαν να μάθουν, ούτε και να πιστέψουν. Και συνέχιζαν να στηρίζουν τα ουτοπικά κόμματα και συνεχίζουν, ακόμη και όταν βλέπουν ότι τα κόμματα αυτά τους οδηγούν όχι απλά στη δυστυχία, αλλά στον αφανισμό. Είναι η αδράνεια που καταλαμβάνει τον καθένα μέσα σε ένα σύστημα. Η αδράνεια μαζί με την ανασφάλεια κάνει τους ανθρώπους να μη θέλουν να απομακρυνθούν από αυτό που έχουν ή νομίζουν ότι έχουν, όχι επειδή βρήκαν την ευτυχία ή κάποια στοιχεία ευτυχίας, αλλά επειδή φοβούνται μήπως πέσουν σε χειρότερη δυστυχία. Θα πρέπει ο καθένας να προσπαθήσει να διαμορφώσει στις σχέσεις του με το θεό και με τους άλλους, αυτό που θεωρεί ότι του εξασφαλίζει την ευτυχία. Τώρα εάν αυτό είναι η απόλυτη ελευθερία ή η μη προδοσία κάποιων πραγμάτων αυτό είναι μια άλλη υπόθεση. Όπως και να το κάνεις τελικά καταλήγει να είναι υποκειμενικό. Με μια διαπίστωση ότι τελικά επαναστάσεις,νεολαίες και κόμματα δεν εξασφαλίζουν κατ’ ουδένα τρόπο την ευτυχία
  • 31
   31
   Και αν ο θεςο βαρεθηκε να ακουει; και αν δεν υπαρχει θεος ; και αν σε εμαθαν οτι υπαρχει θεος ετσι ωστε η νοηση σου να φτανει μεχρι εδω; αν εκπαιδευτηκες να μην αποδεχεσε οτιδηποτε θα εκανε το συστημα να μην παραμενει αορατος αφεντης σου; …ποσα ακομα μπορω να σε ρωτησω ρε Βηρσαβεέ..εχω παρακολουθησει τα σχολια σου και ολα εχουν να κανουν με το θεο… φερτον την αλλη φορα μαζι σου να μιλησουμε αν θες .. γιατι δεν μπορω να σου μιλαω για πραγματα απτα και να μου εχεις παντα το θεο δικηγορο σου … κατανταει κουραση …φερτον να τα πουμε λοιπον !
   • 12
    13
    PES MOU KATI AGAPITE STRANGER,POS MPOREIS NA EISAI EYTIXISMENOS OTAN EXEIS PERIORISMENO XRONO,KAI XORO NA KINHTHEIS? KAI KATI ALLO,AN O THEOS MAS BARETHIKE OPOS LES,GIATI NA ASXOLEITAI TOSO POLY ME TO NA EKPAIDEYSEI AYTON TON LAO,NA PROXORHSEI PERA AP TA ORIA TOY? KAI BEBAIA EXEIS KATHE DIKAIOMA NA PISTEYEIS OTI THELEIS,KAI OPOY THELEIS. TORA AN THES NA SYZHTHSOYME TO THEMA YPARXHS H OXI THS AGIAS TRIADOS OPOS PISTEYO EGO KAI POLLOI ALLOI,TOTE NA MILISOYME PROTA GIA TO THAVMA KAT EME,THS SYLLHPSIS KAI THS ENATHRPOPISIS TIS PSIXIS!! SIXAINOMAI ALLA ENA PROVLIMA STON YPOLOGISTI,DEN MOY EPITREPEI NA GRAPSO EIS THN ELLINIKIN GLOSSAN. SYGGNOMI.
    • 35
     8
     Φιλε μου η πιστη του καθε ανθρωπου ειναι σημαντικη και την σεβομαι αυτο που δεν μπορω να σεβαστω ειναι οτι θελουμε εναν θεο οπου θα ειναι γεωστρατηγος , θαυματοπιος ,κοινωνιολογος , και οτι αλλο μας την εχει δωσει στο κεφαλι μας… κοματια του ειμαστε ολοι μας και αν εμεις δεν κουνησουμε κολο τοτε ουτε και ο θεος ..ο καθε θεος θα κουνησει ! Ασε που ξερω εγω γιατι τα χωνω … γιατι εχουμε να κανουμε με την εννοια του μαγαζιου ..με την εννοια μην χασει πελατες η εκκλησια … οποιος πει κατι το οποιο εχει μεσα την ενωση , την αγαπη , την σωστη κινηση ..τσουπ αμεσως 5-6 ..ο χριστος και ο θεος κοκ κοκ…ε ωραια αφου εισαστε τοσο αγιοι ανθρωποι πιστοι λοιπον φερτε τον για κουβεντα ..ο θεος ακουει τους καλους και αγαθους ανθρωπους !
     • 14
      14
      Έχει όντως καταντήσει αηδία αυτό με τον θεό! Πιο θεούσες ούτε οι Ταλιμπάν
     • Μητσος εξ Αγγλιας 24 Φεβρουαρίου 2017 @ 06:17
      5
      3
      ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΓΕΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ, ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΤΥΛΙΞΕΙΣ ΣΕ 1500 ΧΡΟΝΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΓΥΡΕΣ.
     • 3
      3
      FILE MOU DEN EXEIS ANAGKI APO KANENAN MESAZONTA GIA NA MILISEIS MAZI TOU,EKEINO POU XREIAZETAI EINAI NA TON DEIS OPOS BLEPEIS TON FILO SOU TON KOLLITO SOU,THN MANA SOU TON PATERA SOU,KAI DEN EXIS PARA NA TOU MILISEIS!!! S ENAN POU EINAI FILOS SOU,KAI TON BLEPEIS GIATI TOU MILAS? ETSI KAI TOU IHSOY AKOMH KAI AN DEN MPOREIS NA TON DEIS,MILISE TOU,DEN XREIAZESAI KANENAN MESAZONTA. OSO GIA TO MAGAZAKI POY EXOYN KANEI KAPOIOI TON OIKO TOU,AYTOUS EPEIDH O IDIOS KATHORISE,TOUS PERIMENOUN ALLA PRAGMATA POU DEN AFOROUN EMAS ADELFE!!! AYTOI EINAI OI ANTIPROSVPOI TOU STHN GH,LES KAI O XREISTOS ORISE ANTIPROSOPOUS!!!ALLOS TOUS EXEI ORISEI,KAI OPOS LES KAI ESY,EKEINO TO SKATOPIASMA O MAYROPSIXIS GIA ESENA,,KAT EME O DIABOLOS. OMOS O IHSOYS XREISTOS,DEN HRTHE STH GH GIA KANENAN ALLON PARA GIA TON IDION!!!DLD MIPOS KATAFEREI KAI SYMFILOTHEI ME TON ANTHROPO XORIS THN XRHSH THS DOXAS TOU!!! TELIKA EIDES OTI OXI MONON DEN KATAFERE NA SYMFILIOTHEI ALLA TON EDIOXAN KAI KAKHN KAKOS,SKOTONONTAS TON!!!! MILA TOU,OPOS MILAS ME TON OPOIONDHPOTE,APLA MILA TOU,KAI ZITISE TOU NA SOU XEKATHARISEI OTI SE PROBLIMATIZEI/ AYTO FILE MOU EINAI H PISTIS S EKEINON. KALH SOU MERA.
     • ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ 4 Μαρτίου 2017 @ 00:01
      0
      0
      ΦΙΛΕ ΣΤΡΑΪΓΚΕΡ ΌΣΑ ΔΕΝ ΦΤΆΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΎ ΤΑ ΚΆΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΆΡΙΑ ΚΑΙ….. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΉ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΚΡΥΨΏΝΑ ΑΠΌ ΤΟ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΆΡΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ!!!
   • Μητσος εξ Αγγλιας 24 Φεβρουαρίου 2017 @ 06:04
    5
    1
    Νικολα δεν μου τα λες καλα. Την εχω αποκλειστικοτητα στο κραξιμο την Βηρσαβεε και δεν θελω συνεταιρο μη μου το χαλας. Αλλα δεν σχολιασε στην επαναληψη της δικης του Χριστου που θελει να κανει ο ραββινος και ανησυχησα. Δεν πειραζει εχει ο θεος
   • 4
    1
    STRAGER, το να πιστεύει κάποιος όσα, τέλος πάντων, πιστεύουν οι χριστιανοί είναι χαζομάρα και αφέλεια, κατά την γνώμη σου. Ok… Το να πιστεύει όμως κάποιος όσα έγραψε, πριν από 50 χρόνια, ένας κάποιος Καστανιέδα απ’ το Περού, τι είναι; εξυπνάδα; ———- Ο κάθε άνθρωπος, που δεν τον καλύπτει η “ευτυχία” του μαμ-νάνι-κάκα και φίκι-φίκι, αναπτύσει ή ενστερνίζεται κάποια κοσμοθεωρία και βάσει αυτής εξηγεί τα πάντα. Όμως, στην πραγματικότητα, όλα είναι θεωρίες του μυαλού μας, που αντικατοπτρίζουν όχι την πραγματικότητα ως έχει, αλλά τον τρόπο που λειτουργεί η ανθρώπινη διάνοια. Στην πραγματικότητα, δεν μπορούμε να “ξέρουμε” τίποτα απολύτως, ούτε καν αν υπάρχουμε εμείς οι ίδιοι. ——- Ο μοναδικός πραγματικά σοφός και διανοητικά έντιμος άνθρωπος παραδέχτηκε πως “εν οίδα ότι ουδέν οίδα”.
  • 10
   0
   Αγαπητή Βηρσαβεε, δεν μπορώ να δεχτώ ότι οι άνθρωποι “μοιράστηκαν” σε κόμματα, για να βρουν την ευτυχία. Η ευτυχία δε βρίσκεται όταν τσακώνεσαι με το διπλανό σου, όταν θυμώνεις επειδή ακολουθεί άλλο κόμμα, όταν ονειρεύεσαι να “βολευτείς” εσύ κι ας πάει κομμάτια ο διπλανός σου. Εγώ “τω καιρώ εκείνο” δεν έβλεπα ευτυχισμένους ανθρώπους. Έβλεπα οικογένειες να διχάζονται. Φίλους να μη μιλιούνται. Ζευγάρια να τσακώνονται, κι όλα αυτά για τα…κόμματα! Χειρότεροι από χούλιγκανς σε γήπεδο! Έβγαζαν τα χειρότερα ένστικτά τους, για το χατίρι ενός “αρχηγού” που δεν τους ήξερε καν!! Η θεσούλα στο δημόσιο που τόσο ονειρευόντουσαν για να νιώσουν “ασφάλεια” δεν τους έκανε τελικά ευτυχισμένους… Επίσης ξέρω αρκετούς ανθρώπους με μεγάλη πίστη στο θεό, που όμως κι αυτοί είναι δυστυχισμένοι! Απ’ την άλλη, κάθομαι και παρατηρώ τα παιδιά. Αυτά τα μικρά “αθρωπάκια”, που δεν ξέρουν ακόμα τι είναι θεός, τι είναι χρήμα, τι είναι χρέος, τι είναι πολιτική. Αυτά που ξεκαρδίζονται στα γέλια όταν απλά τους χαμογελάσεις, ή όταν παίζουν με ένα ζωάκι. Αυτά που κοιτάνε τα λουλούδια λες κι είναι το παράξενο πράγμα στη γη. Αυτά που την ώρα που τους δίνεις κάτι να φάνε, βλέπεις παντού στο πρόσωπό τους ότι “ζουν” τη γεύση αυτού που τρώνε! Που αρχίζουν να χορεύουν μόλις ακούσουν μουσική. ΑΥΤΑ τα πλάσματα είναι ευτυχισμένα. Γιατί ΖΟΥΝ το κάθε δευτερόλεπτο σα να είναι κάτι μαγικό. Γιατί δεν ξέρουν ακόμα τι θα πει να αγχώνεσαι, να ανταγωνίζεσαι, να ελπίζεις. Κάτι είχε πει κι ο Ιησούς σχετικά, αν δε κάνω λάθος… Ο Θεος, είναι μια φλόγα που λάμπει μέσα στο καθένα μας. Όχι κάποιος εκεί πάνω ψηλά, που τιμωρεί, μισεί ή σώζει. Είσαι εσύ, που θα πας ένα πιάτο φαί σε κάποιον που ξέρεις ότι πεινάει. Είναι ο φίλος, που θα σου κάνει το καραγκιόζη για να γελάσεις όταν κλαις. Είναι ο άγνωστος που θα σου απλώσει το χέρι να σηκωθείς γιατί γλίστρησες κι έπεσες κάτω. Όταν λοιπόν ξεχνώ ποια είμαι, δεν έχω παρά να κοιτάξω ένα παιδί, για να θυμηθώ πώς ήμουν, και πώς επέτρεψα να γίνω.
 6. 18
  1
  Έχουμε στιγμές χαράς… Όχι ευτυχισμένη ζωή.. Ακόμη και όπως λες σήμερα αν βρεις μια δουλειά στην αρχή θα χαρείς θα πεις επιτέλους.. Και σε δύο τρεις ημέρες θα λες δεν ήταν αυτό που έψαχνα… Τελικά τι θέλω στην ζωή;; Και εκεί έρχονται τα στερεότυπα που σου βάζουν από παιδί.. Δουλειά σπίτι χρήματα αμάξι… Όχι… Αυτά είναι απλός ένας τρόπος να ζεις σήμερα στην κοινωνία…
 7. 7
  1
  Πραγματι ειναι καλο το αρθρο.βασικα να γιρισουμε απο εκει που ξεστρατησαμε.ριξτε μια ματια στο διπλανο σας ισως χρειαζεται ενα καφε και παρεα και ισως αλλ;ξει κατι.δεν ξερω ισως η ενεργεια που διοχετευουμε στη γαια μας κ;ι εξω απο αυτη.ειναι μεγαλη κινηση πολυ μεγαλη και βγαζει ενεργεια πολυ ενεργεια οταν ειναι μεγαλη κλιμακα η συνδεση μεταξυ μας.νιωθεις τον ηλεκτρισμο στην ατμοσφαιρα που περιβαλει τη παρεα πεντε ατομων που ειναι σε αυτο το επιπεδο.νιωθεις καλα σε τετοια παρεα.
 8. 8
  25
  Εξαιρετικό το τελευταίο άρθρο της Παράξενης Φωνής! Πόσο δίκιο είχες φίλε Νίκο. Έζησες μια ζωή ως ελεύθερος και ασυμβίβαστος άνθρωπος. Θα σε θυμόμαστε και θα σε έχουμε στη καρδιά μας, όλοι εμείς που αφυπνιστήκαμε από το γραπτό σου αγώνα. Καλό ταξίδι!
  • 33
   8
   Χαχαχα ωραια ετχη μαστορα αλλα δεν με τρως ευκολα ..ουτε εσυ ουτε οι μαυροι γυρω σου …θα με φας πολλαααα χρονια ακομα στην μαπα !
  • Μητσος εξ Αγγλιας 24 Φεβρουαρίου 2017 @ 05:47
   5
   2
   ξυπνα τσολια μου ο ανθρωπος πεθαινει οταν θελει αυτος και κανενας αλλος.Οταν αυτος το ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ. αλλα για το μυαλο σου αυτα ειναι σαν τα ψιλα γραμματα των ασφαλειων. Ρε βλαμη μπας και εχεις γραφειο τελετων και ψαχνεις πελατες.
 9. ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ 23 Φεβρουαρίου 2017 @ 23:54
  7
  0
  ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ; ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗ ΣΟΥ; ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΝ ΓΡΑΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ; Απάντησε τα αυτά …βρες τρόπο να προσφέρεις στον συγκρατούμενο σου ..μάθε τον να κάνει το ιδιο…και εμπιστεψου με ..αν όλοι μαζι το κάνουμε….σύντομα θα έχουμε ένα χαμόγελο πλατύ σαν βεντάλια!!! Χόρεψε την Ζωή φιλαράκο…κάποια στιγμή το τραγούδι θα τελειώσει και αν έχεις χιούμορ θα ζητήσεις να σε θάψουν με το χέρι ψηλά και σε κίνηση μουντζας προς το μνήμα ..έτσι σαν μήνυμα προς την νέα γενιά !
 10. 11
  1
  ΦΙΛΕ ΞΕΝΕ… ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΝΙΣΟΥΝ… ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΑ… ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΧΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ… ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ !!!! ΓΙΑΤΙ? ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ… ΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΘΑ Π[ΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ??? ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΝΩ ΑΛΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ… ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΙΩΘΟΥΝ !!!! ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΟ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΤΟΥΣ… ΑΣ ΕΙΝΑΙ … ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ… ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.. ή ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ή ΕΙΣΑΙ ΔΕΙΛΟΣ …ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ
 11. 20
  0
  Εδώ και καιρό προσπαθώ να αφυπνισω αρκετούς φίλους και γνωστούς για την κατάσταση που ζούμε.Αρκετοι από αυτούς τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν πράγματα που πριν από χρόνια κορόιδευαν.πολλοι όμως ακόμα νομίζουν ότι απλά κάποιοι έχουν μεγάλη φαντασία και ηλίθιο μυαλό…Που θέλω να καταλήξω?Ποτέ δεν θα τα καταλάβουν όλοι, γιατί το σύστημα εκτρέφει ηλίθιους ως αποτέλεσμα το μεγαλύτερο ποσοστό της ανθρωπότητας να αποτελείται από αυτούς… Σπαταλάμε πολύ χρόνο στο να κάνουμε τους ηλίθιους να καταλάβουν χωρίς αποτέλεσμα.ο βλάκας απλά ακολουθεί… Πρέπει λοιπόν αυτοί που αντιλαμβάνονται την κατάσταση καλύτερα να ηγηθούν να πάρουν πρωτοβουλίες για το κοινό καλό και απλά οι βλάκες θα ακολουθήσουν…
 12. 4
  2
  Αγαπητε Στρέιντζερ, συμφωνώ στο 90% των λεγομένων σου… Ξεχνάς όμως κάτι. Τα φωτεινότερα μυαλά στον κόσμο πιστεύαν στην μετενσάρκωση. Αρα όλα είναι εμπειρίες… Τίποτε δεν χάνεται, όλα έχουν μια αέναη συνέχεια… Αν δεν πιστεύεις σε αυτήν , τότε δεν θα βρίσκεις απαντήσεις ποτέ. Το αντιπεπονθός δημιουργεί τα πάντα, έως ένα βαθμό βέβαια… Αλλος όμορφος άλλος ασχημος, έξυπνος, χαζός κλπ. Δεν μιλώ για την δική μας κοινωνική αδικία… Το μάτριξ είναι κοντά στο να σπάσει… Εχεις δίκιο για τα πεδία, αλλά μόνο όσοι είναι έξω από το μάτριξ μπορούν να μας βοηθήσουν…
  • 6
   7
   Αγαπητέ μου δεν υπάρχει μετενσάρκωση. Παγίδα είναι για να νομίζεις πως έχεις άπειρες ευκαιρίες για να διορθώσεις παραβατικές συμπεριφορές ‘προηγούμενων ζωών’ σου. Δεν θα σου πω ποιανού παγίδα είναι γιατί και αυτόν ‘φωτεινό’ των ονομάζουν. Όσο ‘φωτεινά’ φυσικά είναι και τα μυαλά του πλανήτη που μίλησαν για μετενσάρκωση. Μάθε φίλε μου τον Χριστό. Βρες έναν καλό εξομολόγο ιερέα. Μάθε τα πραγματικά μυστήρια της εκκλησίας του Χριστού και μην δώσεις δεκάρα τσακιστή στην εκκλησία άμα θες. Ο σκοπός της εκκλησίας είναι η σωτηρία σου, άσχετα αν κάποιοι παρουσιάζουν επιλήψιμες συμπεριφορές (συντριπτική μειοψηφία). Είναι οι φελλοί και επιπλέουν και φαίνονται σε αυτούς που τους αρέσουν να βλέπουν τα πράγματα επιφανειακά. Μπες στο βάθος δες πόσα διαμάντια μπορείς να αλιεύσεις για το καλό της δικής σου ψυχής. Μάθε για τον δημιουργό σου και όχι τα ψέματα οντοτήτων που σε/μας μισούν. Που δίνουν μισές αλήθειες για να σε/μας παραπλανήσουν από τον τελικό στόχο της γνώσης και της αγάπης προς τον Θεό και Δημιουργό μας. Με κάθε αγάπη, ένας αδελφός σου.
   • 6
    5
    ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΡΑ ΚΑΙ 2 ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ… ΧΑΧΑΧΑΧΑ… ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΦΙΛΕ-Η… ΑΝ ΠΟΤΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ….ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ… ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΨΑΞΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΔΕΛΦΕ-Η. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ AWOKEN, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ…ΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ… ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΩΣ ΨΥΧΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ (ΜΑΤΡΙΞ) ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΣ 2 ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ… ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ-Η ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΩΣ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ) ΘΕΟΥ. ΗΡΩΙΚΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ… ΑΠΛΑ, ΘΥΜΗΣΟΥ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ… ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝ-ΘΥΜΗΣΟΥ… ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΕΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ… ΘΥΜΗΣΟΥ.
    • 5
     5
     Τώρα με έκανες λιώμα με τα επιχειρήματά σου… MATRIX ουάου… φοβερό… για να το λες εσύ δεν μπορεί πρέπει να υπάρχει… Τι Χριστός ε; Ψιλά γράμματα… ήταν στην καλύτερη και αυτός ‘διδάσκαλος’ που ήρθε και ξαναήρθε μέσα στο MATRIX ε; χαχχαχαχαχαχα Ρε σείς τι σας ποτίζουνε; Τι φούμαρα και βλακείες έχουν μπει στους εγκεφάλους σας; Αν δεν υπήρχε η ταινία Matrix θα μου έλεγες τις βλακείες που μου αράδιασες, ρε ψαγμένε τύπε εσύ; Αχ… αγόμαστε και φερόμαστε από ότι λαμπυρίζει και μοιάζει με χρυσό αλλά δυστυχώς είναι σκουπίδια της ΝΤΠ. Στην εποχή που ζούμε δεν με εκπλήσσει. Περαστικά μας.
     • 2
      0
      ΕΓΩ ΟΣΑ ΛΕΩ ΤΑ ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΗ ΕΤΩΝ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΩ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΟΡΟΣ ΜΑΤΡΙΞ; ΧΜΜ .. ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ; ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ: “ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΗΜΑΣ”, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΔΩ; ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ; ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ, ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ, ΝΑ ΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΚΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΙΕΣ…. ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ AWOKEN; ΞΥΠΝΑ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΕΝ-ΘΥΜΗΣΟΥ… ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ… ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ….. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ…
    • 0
     0
     Φίλε μου αυτά που λες δεν έχουν βάση. Κι εγώ μπορώ να παίρνω ψυχότροπες ουσίες και να έχω ‘προσωπικές εμπειρίες’… Προτιμάς να λες τον ψεύτικο αυτόν κόσμο MATRIX; Κάνε το, όμως είναι όρος της μόδας τον οποίον αρέσκονται να χρησιμοποιούν κάποιοι για να δείχνουν πιο ‘ψαγμένοι’. Κακά τα ψέματα την αλήθεια δεν μπορούμε να την γνωρίσουμε 100% όσο είμαστε σε αυτήν την ζωή κι έτσι θα πρέπει να αρκεστούμε στην ουσία των λόγων του Υιού του Θεού του Ζώντος, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό. Έχω πολλές φορές παραστρατήσει και πισωγυρίσει όμως ξέρω βαθειά μέσα μου ότι τα λόγια Του είναι η μόνη σίγουρη οδός σωτηρίας μας. Ο μόνος λόγος που μπήκα στην διαδικασία να σχολιάσω για την μετενσάρκωση είναι γιατί είναι ένα από τα ψέματα του Πονηρού. Να σε κάνει να πιστεύεις ότι έχεις πολλές ζωές να διορθώσεις τον εαυτό σου. Από την άλλη εφόσον πιστεύεις στον Χριστό θα ξέρεις πως κρίση είναι μία για κάθε άνθρωπο για την μία ζωή του. Η αφθαρσία του ανακαινισμένου σώματος που θα δοθεί στους σεσωσμένους θα είναι μία και για ένα σώμα. Δεν υπάρχουν πολλές ζωές ούτε πολλά σώματα που κατοικούμε. Το λέω για το δικό σου καλό. Αν θέλεις το πιστεύεις. Όσο για τον τρόπο μου, σου ζητώ συγγνώμη δεν έπρεπε να σε χλευάσω στο προηγούμενο μήνυμά μου. Καλή Σαρακοστή.
 13. 4
  0
  Stranger ομολογώ ότι σε έχω χαρακτηρίσει επιτιμητικά και υποτιμητικά συνομωσιολόγο κατά καιρούς, κάτι που βεβαίως -και προς τιμήν σου- δεν το αποφεύγεις. Αλλά γι’ αυτό σου το άρθρο, απλά RESPECT!!!
 14. 5
  9
  ΙΔΑΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ… ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ… ΜΕ ΣΥΣΤΙΜΙΚΟ ΜΕΣΣΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ… ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ… ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΡΧΙΑ… ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗ ΣΥΡΙΑ… ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΟΥΤΟΠΙΑ… ΟΥΤΟΠΙΑ ΠΟΝΗΡΗ ΓΚΛΟΜΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ…Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕΣ… ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ερμαιο στο…. φυσικο του νομο… της ατελειας υου προπαταιρικου αμαρτηματος του συταιξουσιου… Το μηλο… Χωρις Χριστο ποιησωμε ουδεν… Πυργο της Βαβελ… ΒΑΒΥΛΩΝΑ… ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ… ΚΑΙ ΤΕλοΣ… ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΜΕ ΠΥΡ.. ΦΩΤΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ.. Ω… Στωμεν καλως.. Και υο καλως θα αποδοθει δια της χαριτος ανωθεν η μοναδα… Σε αυτη τη ζωη.. Ολα τα τρελά που γίνονται στις μερες μας γίνονται για το σφραγισμα… Μεσα απο χαος επαναστασεις.. Και την απυβδυση του κοσμου στο αιμα την φτωχια την αδικια…. Οι πολιτικοί μας ειναι ηλιθιοι… Γιατι τους παγιδεψαν τους αποξενωσαν και εγιναν μισιτοι απο κοντα και οι οι ιερεις… Πανθρησκευτες… Οταν μαζευονται με αθεους.. Αυτο ακριβως κανουν αρνούνται οτι υπάρχει … Νιωθουν μονοι σε μια απατη.. Το ναρκωτικο του ποπολου….και κανουν δικο τους θεο το μοσχο το χρυσο μαμωνα η ροτσιλντ… Ειναι ομως μοσχος.. Χρυσο αλλα βοδι… Αν διαβασες τα πρωτοκολα των σοφων.. Κατα γραμα… Τωρα ειμαστε στη φαση… Του χαους… Αυτο θελουν… Την αναρχια…θαυμα δεν ειναι που δεν το πετυχαν με φυσα και καπελωνη μεισλαμοορκ.. Και τοση αδικια… Αυτη ειναι φιλαρακο επανασταση… Οτι δε μπορουν να ελεξουν να μετρησουν να υπολογισουν… Οχι πως δεν εχουν εναλακτικες η με Χιλαρυ η με Τραμπ… Η με Ερντογαν η με Κεμαλιστη.. Τα ιδια θα γινουν… Ο πουτιν κανει υπομονη ξερει όμως.. Οτι δεν εχει επιλογη η μαλον εχει σφραγισμα και παραδοση κινας ιραν μαζι με ρωσια στο γκλομποφασισμο στον ενα… Ποα ευτυχυ μιλας.. Να γελας… Αυτο δεν το δινει το συστμα δεν ερ εται απο εξω… Μεσα μας ειναι ηδυναμη… Στο μυαλο γινονται ολα… Με αυτο παιζουν… Αυτο επηρεαζουν απο το στομάχι και το θυμο…… Ταπεινοτητα πραοτητα υπομονη γιαυι αυτοι κληρονομησουνε τη γη… Αν υπαρχει θεος… Το τε αλιμονο γιατι δεν υπαρ ει ελπιδα… Τα παντα ματαιοτης…. Ο Ζοωδης φυσικος νομος.. Ειναι βλακεια… Γιατι τοτε κατηγορουμε τα ισλαμοορκ… Η τους τραπεζοχαζαρους… Σπαθί και χρημα… Η Πολυτη δυναμη…. Αυτος που ελπιζει στο θεο.. Αυτο ακριβως κανει… Εσυ που δεν ελπιζςις. Σε τιποτε… Οτι αλήθεια και να καταφερεις δοξα χρημα πλουτη θα κουραστεις… Θα αναστεναξεις στο τελος και θα αναφωνησεις νενικικας με ναζωρεαι… Η αναρχια ο εμφυλιος δεν ειναι λυση.. Τα κομματα.. Θα φυγουν θα λογοδοτησουν… Θα φυγουν οι οικουμενιστες οι πανθρησκευτες… Οι νεοαξιτες οι εποικοι τα ισλαμοορκ.. Θα γινουμε ορθοδοξοι Βυζάντιο αναλαμπη και μεγαλωμα της Ελλάδας… Απο μονο του παλι δεν ειναι αρκετο… Η ομοιογενεια οι κοινες αξιες.. Η ορθοδοξια δεν εγγυουνται το χρονικο συνεχες… Ο χωρισμος να σταματησει να ειναι οριζοντος σε ταξεις αλλα καθετος στην καρδιαμας με τον κακο εαυτο.. Γιατι δεν θελουμε να ακουσουμε το Χριστο… Εκει στα λογια του λογου του θεου.. Ειναι το τελειο πολιτικο συστημα αγαπατε αλληλους… Οχι αλληλοι υλοταχτειτε στο ενα ανθρωπο.. Στο ονομα αυτου του ανθρωπου… Προσευχη μονο αυτο το οπλο εχουμε να μας στειλει ελληνορθοδοξο τιμιο γεναιο ηγετη.. Υπο την προστασια του γιατι θα την χρειαστεί… Δε με ενδιαφερει αν ειναι βασιλιας στρατηγος κουμουνιστης φασιστας η δεξιος.. Δηλαδη οι ταμπελες που ισως του προσαψουν.. Γιατι ανθτωπος του Θεού.. Θα ειναι… Υπάρχει θεος αδερφέ 100% θελει όμως ειδικα ματια να τον δεις αφτια να τον ακουσεις και μυτη να τον μυρισεις… Πρεπε να καθαρισουμε τα γρασσα… Οι γκαβακες… Κι αυτο ειναι… Γινεται μονο με χαρη.. Κι αυτη δινεται με προσευχη με αλλαγη νοησης.. Δινετε ελεως εκει που θα ελεισει.. Σαβαωθ… Ο πηλος τι μπορει να πει στον πλαστη? Ουτε καν το πως θα πλαστει ως σκευος χρησης… Ολο το συμπαν δεν εχει ακρες.. Το υλικο.. Σε μια ζυχαρια βαλε ολο το συμπαν.. Και την ψυχη σου.. Αξιζει ποιο πολυ η ψυχη σου.. Ειναι αιωνια αφθαρτη… Το συμπαν ως υλικο υπόκειται σε φθορα .. Ζουμε σε θερμοκηπιο αγγελων… Αν μόρφωση.. Με αρχοντα του υλικου κοσμου τον ΜΑΣ…την κλειδα της φυλακης.. Θελει να ανεβει απο την κοιλη γη… Εξακοσια χιλιόμετρα βαθος… Να βασιλευσει… Μαλιστα στελνει ταγκαλακια γκρίζο.. Να συμβουλευουν ως εσωεξωγικινοι πως θα καταστραφει ο χριστιανισμος… Ειμαστε απελευθεροι κυριου εως θανατου… Με τη χαρη τη βοηθεια και προστασια του Θεού του Αβρααμ του ιακωβ του ιδαακ.. Του Ισραήλ.. Τον λογο του Μεσια ενσαρκωμενο Ιησου που ανεστη και το αγιο πνευμα που εκπορευεται αλο τον πατερα… Αφου χριστός και πατερας ειναι ενας.. Ο λογος του και η ενέργεια ουσια χυμα ειναι ο Θεός αναρχος το Α και Ω ειναι το υλικο συμπαν του λογου γενειθβτω το στερεωμα.. Στο υλικο συμπαν επικρατησε ηυπηρεφανεια η φαντασια και η ανυπακοη του αυτεξουσιου Σαμαελ και ανθρωπου που πεσανε στη τωρινη κατασταση υπαρξης ο ενας πνευμα κυριος του υλικου συμπαν ΜΑΣ.. Κι ο αλλος αναμορφωτηριο δευτερης ευκαιρειας προς αναπλασης του εκπεσων δεκατου ταγματος δαιμονων… Οτι και να γινει υπο τον ουραο μη το λογαριαζεται βατοπαιδινος.. Το μετα θανατον να φοβαστε.. Εδω να μη προδοσουμε τους προγονους ειπε.. Εντεκα εκατομμύρια μαρτυρες.. Μόνο στη ρωμαικη προβυζαντινη διοικηση.. Ελληνες..Ο Χριστός ειναι δικος μας το αιμα μας η υπηρεφανεια μας… Αν δε γινουν αυτα που εμεις επιτρεψαμε με τη διαστροφη μας.. Και αυτα που ειπε ο παισιος.. Το τε τι μας περιμενε…. Οι δανειστές το λενε καθαρα.. Μεταρυθμισεις.. Κι ενοουν ηλεκτρονική σκλαβια σφραγισμα σκλαβια.. Τι δε καταλαβανουμε… Χριστός ισον ελευθερια και ανθρωπισμος.. Τα αλλα ειναι βαρβαροτητα οτι κανει το ισλαμ με τη βια θα σας επιβλβθει με τη βια του στομαχιου της πεινας.. Της δηθεν ασφαλειας μεσα απο την σοδομοποιηση.. ΗΑμαρτια ειναι στη φυση του ανθρωπου παρακοη το μηλο γο αυτεξουσιο.. Στωμεν καλως στωμεν μετα φοβου ποπως ο Μιχαηλ σταματησε την πτωση.. Ελαβε το αμεταβλητο και αιωνια ενωση με το θσο.. Ως κλημα σε διακονια του θεληματος που ειναι ενα θελημα… ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ειναι η αμεταβλητη κοινωνια ελοικοινωνια του θεληματος του θεου… Μακρια ειναι η κολαση και η αμεταβλητη απωξενωση του ιδιου δικου μας θεληματος με το σατανα.. Οπως εδω στη γη.. Εκει σε ξαθαρη μορφη κακιας.. Δυστηχιας…. Καθε τιμωρία ειναι ευκαιρία για μετανοια.. Ο θεος πεδευει νουθετει παδαγωγει..και αναλαμβανει αυτος… Στην αδυναμια του θα φανει η δυναμη του… Η Κωνσταντινουπολη θα γινει πρωτευουσα της μεγαλης Βυζαντινης Ελλαδος… Αυτο πως το εξηγεις.. Με οτι γινεται σημερα… Κι αναλογως της μετανιιας θα ε ει διάρκεια χρονική.. Ενω αυτοι ολοι εσωτεροκοι κι εξωτεροκοι εχθροι θα καταισχυνθουν πολοι υα αφανιστουν.. Οι εκζητησοντες τον κυριο ουκ ελατωθησεται παντος αγαθου.. Σημειωσε το κι οταν παρουμε την πολη βαλβαλε σημαδι για μετανοια.. Γιατι και σημερα ακουγεται τρελλο….μια ευκαιρία.. Πριν φτασει η ωρα να τα πειτε λοιπον.. Η Ελλάδα θα μεγαλωσει.. Θα ειναι ορθοδοξη Βυζαντιο με λρ τευουσα την Κωνσταντινουπολη.. Ολες οι χωρες του πλανητη θα υποκλιθουν θα δωσουν δωξα στο χριστο και μεγαλο μερος των ισραηλιτων θα γινκυν ορθοδοξοι.
  • 5
   0
   Λες πολλά και μερικά είναι πολύ σωστά όπως και μερικά πολύ λάθος.Θα μπορουσες να είσαι πιο σαφής αν ήταν πιο καλογραμμένο το σχόλιό σου.Συμβουλή:πριν πατήσεις το κουμπάκι της δημοσίευσης κάνε μια ανάγνωση και διόρθωσε τα λάθη σου!Επι της ουσίας τώρα, το σκεπτικό σου βασίζεται επι το πλείστον σε δεδομένα που σου έχει δώσει το ίδιο το σύστημα.Το σύστημα μας λέει οτι η αναρχία είναι κακό πράγμα (τι άλλο θα έλεγε ένα σύστημα) όπως και τα περι θεού και λύσης μέσω πίστης προσευχής κλπ και ενώ συμφωνώ μαζί σου στα περισσότερα, συμβαίνει, στο θέμα της μεταθάνατον ζωής να τερματίζει η νόηση και ο προβληματισμός για την εδώ και τώρα ζωή.Αυτό όμως με ενοχλεί και όπως κάθε όριο γενικώς, με κάνει καχύποπτο.ΓΙΑΤΙ?Η σκέψη μας είναι πολύ δυνατό εργαλείο για να το εγκαταλείπουμε φτάνοντας σε κάποια “στεγανά” θρησκευτικού ή άλλου τύπου και η καρδιά μας είναι τέλεια πυξίδα για να την αφήνουμε να αρρωσταίνει με το δελτίο ειδήσεων κάθε βράδυ. Ενα σύστημα που παράγει ηλιθίους και ψυχοπαθείς σου λέει “κοίτα χωρις σύστημα και τάξη όλοι αυτοί οι ηλίθιοι και οι ψυχοπαθείς θα σε βλάψουνε” ή “μη το ψάχνεις, πάντα έτσι θα είναι ο κόσμος ημιτελής και ανίκανος ότι και να γίνει, το ένα κακό θα αντικαθιστάται από ένα άλλο μέσα στο χρόνο οπότε προσευχήσου γιατί είσαι καταδικασμένος εξ αρχής εδώ πέρα… απλά ετοιμάσου για τον άλλο κόσμο…” Σωστά και λογικά ακούγονται αλλά τυχαίνει να μην με πείθουν, μου θυμίζουν κοτετσόσυρμα που έβαλε κάποιος για να νιώθω σαν κότα φτάνοντας στο όριο… Ο κόσμος των ανθρώπων είναι μια κοινοπραξία και όλοι δουλεύουν για όλους περίπου όπως κάνουν και οι μέλισσες σε μια κυψέλη.Αγαθά που παράγονται παντού φτάνουν και καταναλώνονται παντού. Αυτό που λείπει σε πρώτη φάση είναι η δικαιοσύνη, το σωστό μοίρασμα, η ίση ευκαιρία, η ίση αντιμετώπιση… η χρυσή τομή!Κάτι βρωμάει όταν πεθαίνει κάποιος γιατι δεν έχει αρκετά λεφτά και ΜΟΝΟ γι αυτό!!! Φαντάσου όμως να υπήρχε ένα άλλο αξιακό σύστημα αντί των χρημάτων… Κάποτε διάβασα ένα βιβλίο που πρότεινε να πληρώνουμε με φιλιά!!! Πλάκα δεν θα είχε; Τελείως άλλη θεώρηση του κόσμου…Ναι, είναι χάλια ο κόσμος ΑΥΤΟΣ κι αυτό λέει και το άρθρο.Η επόμενη ζωή όταν έρθει θα είναι ΕΠΟΜΕΝΗ, τώρα μιλάμε για την παρούσα και σαφώς χρήζει βελτίωσης.Το σύστημα (ιστορία – πολιτική – οικονομία – θρησκεία – επιστήμες … ) μας λέει με κάθε τρόπο οτι όλα είναι μοιραία να συμβούν και είναι λίγο πολύ προ-φυτεμένα… ΠΡΟ-ΦΥΤΕΥΣΑΝ κάποιοι. Δεν θα μπορουσαμε να ετοιμαστούμε για την άλλη ζωή ζώντας όμως εδώ και τώρα σε ένα καλύτερο κόσμο;;;Μάλλον θα κάναμε καλύτερη προετοιμασία
  • Μητσος εξ Αγγλιας 24 Φεβρουαρίου 2017 @ 06:29
   6
   1
   ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ.ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΤΟΝ ΔΕΞΙ ΤΟ ΜΙΝΑΡΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΗΡΣΑΒΕΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΑΤΖΗ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΛΟΓΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟΧΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΜΠΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΑΣ.
  • 1
   1
   Και θα πάρει κι ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα…..
   • Μητσος εξ Αγγλιας 24 Φεβρουαρίου 2017 @ 18:44
    2
    0
    Ο ΠΑΝΣΟΥΡΜΕΝΙΑΚΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ . ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΒΑΡΕΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΑ. ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΘΕΛΕΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΜΟΛΥΤΟΙ .
 15. 3
  0
  Αυτη ειναι η αληθινη επανασταση η επανασταση που γινεται μεσα μας.Καθε μερα παρατηρω τους ανθρωπους που με προσπερνουν στον δρομο και καθε φορα περιμενω να δω αυτη την σπιθα στο βλεμμα τους περιμενω να ακουσω αυτο το γλυκο τραγουδι στις καρδιες τους και οταν αυτο δεν συμβαινει τους ταρακουνω και τους αιφνιδιαζω με ενα χαμογελο γιατι θελω να τους ζεστανω θελω να θυμηθουν πως ειμαστε ψυχη και ειμαστε ενα και αγαπιομαστε ξενε και ας μην σε γνωριζω οπως αγαπιομαστε ολοι μεταξυ μας εμεις που χαμογελαμε σε εναν μουσικο του δρομου που ειχε το θρασος να βγαλει γλωσσα στους ανουσιους στοχους μας κανοντας απλα τον εαυτο του ευτυχισμενο και ας μην του ριχνει βλεμμα ο γραβατωμενος που παει στην εταιρεια με την ψυχη στο στομα μην καθυστερησει σε κανα μιτινγκ εκεινος πολυ γαληνια φυσαει το σαξοφωνο του ευτυχισμενος βλεποντας το ερωτευμενο ζευγαρι να παραδινεται στην μελωδια της ευτυχιας του…
 16. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΑΠΌ ΕΔΩ 24 Φεβρουαρίου 2017 @ 06:21
  4
  0
  ΜΙΑ ΕΡΏΤΗΣΉ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…ΠΌΤΕ ΑΚΡΙΒΏΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΉ ΤΗΣ ΑΝΘΡΏΠΙΝΕΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΠΆΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ..Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΕΊΧΕ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΉ ..ΤΟ ΧΑΧΑ ΤΟ ΓΕΛΊΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΎΔΙ? ΚΑΙ ΔΏΣΤΟΥ ΓΛΈΝΤΙ ΑΠΌ ΤΟ ΠΡΩΊ ΜΈΧΡΙ ΤΟ ΒΡΆΔΥ?ΔΙΟΤΙ ΑΠΌ ΌΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΏ…ΝΑ ΚΥΝΗΓΆΝΕ ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΕΣ ΣΤΟ ΛΙΒΆΔΙ.
  • 6
   2
   ΜΙλας για την ιστορια που δημιουργησε σαν εκπαιδευση το ιδιο το συστημα ωστε τωρα αυτη την στιγμη η λεξεις να σου εχουν εγκλωβισει την νοηση; …και αντε και να παρω την ιστορια ως κατι μη φτιαχτο ..ε και ..επειδη η ιστορια δεν ειχε επιτυχια στο να αναγνωριστει η μονη λυση αυτο σημαινει οτι δεν υπαρχει λυση; η ο τι δεν ειναι αναγκη να υπαρχει λυση; για μενα οτι στην ιστορια του πλανητη γη ο ανθρωπος παραμενει μυ ευτηχης ειναι αποδειξη σε οσα λεω …οτι αυτος ο πολιτισμος φαρμα ειναι μεγακη κουφαλα και απτεωνας και καλο ειναι να ξαναδουμε την συμβαση μαζι του σε ολα τα επιπεδα !
 17. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΑΠΌ ΕΔΩ 24 Φεβρουαρίου 2017 @ 06:40
  3
  0
  Μια ατερμονη μηχανή με δισεκατομμύρια εξαρτήματα πολύπλοκη όσο καμιά αλλη.Για να δουλεύει καθημερινα(άσχετα εάν στην πραγματικότητα δεν υπαρχει χρονος)χωρίς ποτέ να σταματαει χρειάζεται επίβλεψη ανταλλακτικά επισκευή και οπωσδήποτε λιπαντικο.Διότι χωρίς λιπαντικο τα γραναζια θα κολλήσουν. ΕΑΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΌΤΙ ΤΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΊΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΉ ΚΑΙ ΌΤΙ ΧΩΡΙΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΊΝΗΣΉ .ΊΣΩΣ ΤΟΤΕ ΞΕΧΝΆΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΆΧΤΗΚΕ Η ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΜΗΧΑΝΗ
 18. 1
  0
  κοίτα το ξανάκανε , τέταρτη φορά, ή τρίτη έχω χάσει τον λογαριασμό. Τα σχόλια χωρίς όνομα.. και η καρδιά να χτυπά σαν τρελή..χαχα κάθε σύστημα που δημιουργούν πάντα θα υπάρχει μια μικρή τρυπούλα.. που θα βρεις την αντίστοιχη λύση να επιτύχεις αυτό που θες. νέο σχχχχχχχχχχχχέδιο , σε μια εικόνα σαν ένα δίφραγκο να χαράζεις στο γυαλί..
 19. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. 24 Φεβρουαρίου 2017 @ 08:21
  1
  0
  ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ. ΦΥΣΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
 20. 4
  0
  Καταπληκτικος…… Καλημερα σας κατοχικοι και μη
 21. 8
  4
  Ο Εχθρός που μας πήρε το χαμόγελο είναι ο δίπλα μας που είτε έστησε (σκατοΣιωνιστές κρυπτοΣατανιστές) είτε έθρεψε (εγώ κι εσύ) ένα σύστημα δουλείας. Ο μόνος τρόπος διαφυγής είναι η νίκη του ανθρώπου επί των παθών του, γιατί αυτά είναι υπεύθυνα για την παραπάνω συμπεριφορά. Ο μόνος τρόπος να νικηθεί ο κακός εαυτός σου είναι να συμπορευθείς με κάποιον που τον νίκησε. Ο Μόνος Νικητής είναι ο Ιησούς Χριστός. Εκεί κολλάει ο Θεός Stranger. Αντί να σου τον φέρουν να συνομιλήσεις γιατί δεν τον καλείς εσύ ο ίδιος; Είσαι κι εσύ πλάσμα του όχι μόνον οι ‘θεούσοι’ και ‘θεούσες’…
  • 9
   2
   Και πως γνωριζεις με ποιον συνομιλω η οχι ; η ποιον εχω διπλα μου ; ποιοι ειστε εσεις που θα με πατροναρετε σε πιστη; Πως γνωριζεις αν δεν ειμαι μαζι του καθε στιγμη; Πως γνωριζεις αν δεν με εχει στειλει αυτος για να στο χοντρυνω λιγο να καταλαβετε σε τη πλανη εχετε μπει εξαιτιας του μαγαζιου που προσκυνατε; γνωριζεις ποιος ειμαι; ..και αν ειμαι απεσταλμενος του πως το ξερεις εσυ οτι δεν ειναι ετσι;
   • 10
    7
    Δεν σε πατρωνάρω. Απλώς με τα δικά σου γραφόμενα μου δείχνεις να καταλάβω πως το ‘μαγαζάκι’ στο οποίο αναφέρεσαι, και με τον τρόπο με τον οποίο το κάνεις, σου έχει κάνει κακό εν τέλει. Το λέω αυτό γιατί πολύ απλά έχεις πέσει στην παγίδα να το ονομάσεις ‘μαγαζάκι’. Η εκκλησία αγαπητέ δεν υπάρχει για να μπαίνουν λεφτά στην άκρη για μιαν δύσκολη ώρα, ούτε να θρέφει θεομπαίχτες. Αυτό εσύ νομίζεις και εκεί κάνεις λάθος. Αυτό το ‘μαγαζάκι’ είναι εκεί για την δική σου σωτηρία. Αν υπάρχουν κακώς κείμενα αυτά θα τα κρίνει ο Θεός στην ώρα Του με τον τρόπο Του. Δεν θα κρίνουμε εμείς τους ασθενείς. Εμείς είμαστε εδώ για να τείνουμε χείρα βοηθείας στην καλύτερη των περιπτώσεων. Όταν ο άλλος δεν συμμορφώνεται και κάνει κακό σε ψυχές τον αφήνουμε στον Θεό και προσευχόμαστε για την μετάνοιά του. Δεν ξέρω τι σχέση έχεις με τον Θεό ούτε εσύ εγώ, ούτε με νοιάζει κάτι τέτοιο. Βλέπω τα έργα σου και καταλαβαίνω τον άνθρωπο από τα γραφόμενά του. Αφήνεις να εννοηθεί ότι όλοι όσοι υποστηρίζουν την εκκλησία είναι πλανεμένοι, θεούσοι και θεούσες και ότι δεν καταλαβαίνουν ότι τους εκμεταλλεύονται για τα λεφτά τους. Αυτό αν το διαβάσει ένας αδαής και ανύπαρκτος στην πίστη θα πει…”θεούσος θα γίνω κι εγώ; να με εκμεταλλέυονται στα λεφτά; αυτοί οι παπάδες που είναι χειρότεροί μου;;; Σιγά μην ασχοληθώ με την πίστη και τον Χριστό” και δίνουν στον εαυτό τους μια εξαίρετη δικαιολογία να μην εμβαθύνουν πνευματικά. Σε σημείο που να αποτελέσουν και αυτοί μέρος του προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας γιατί αυτή η κρίση και κάθε κρίση έχει πρωτίστως πνευματικά ερείσματα και αίτια. Όταν λοιπόν κακολογείς έναν θεσμό που υπάρχει ακόμα ( εδώ και 2000 χρόνια) γιατί το θέλει ο Χριστός μας (με όλα τα προβλήματά του) πέφτεις σε τέτοια απλά λάθη που δεν χρειάζεται να ξέρω τίποτα άλλο για σένα και την σχέση σου με τον Θεό. Λυπάμαι απλώς που σε διαβάζουν οι αδαής και χαλαροί τη πίστει αδελφοί μας. Από την άλλη φιλοξενείς στο μπλόγκ σου άρθρα που όχι μόνον δεν συνάδουν με τον Χριστό και την πίστη μας αλλά ανήκουν στην αντίπερα όχθη. Εδώ όπως καταλαβαίνεις μιλώ για τα Νεοεποχίτικα άρθρα που ντύνονται με τον μανδύα της ‘ψαγμένης γνώσης’ αλλά και φυσικά τα ‘ωφελιμότατα’ για την αφύπνιση των νεοΕλλήνων και προβοκατόρικα άρθρα των κάθε λογής πλανεμένων αρχαιοελληνιστών που μετά βίας δεν υποστηρίζουν πως για όλα τα κακά της γης ευθύνονται αυτοί οι κακοί και βλάκες Χριστιανοί που έκαψαν και έσφαξαν τους καλούς και πεφωτισμένους (στα όρια της τελειότητας) προγόνους μας. Γι’αυτά λοιπόν αγαπητέ σε ψέγω και εύχομαι να καταλάβεις τα λάθη σου γιατί επηρεάζεις ανθρώπους και συνειδήσεις με αυτό το μπλόγκ. Έχουν όλα βαρύτητα και βαρύνουν εσένα πρωτίστως.
    • 16
     6
     Αν ερχοταν σημερα ο Χριστος ξανα στην γη ..θα τον καθαριζαν στο αεροδρομιο οι παπαδες ανθρωπε μου … βγες απο την πλανη σου !
     • Μητσος εξ Αγγλιας 24 Φεβρουαρίου 2017 @ 18:33
      4
      1
      ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ RPG ΘΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ
     • 5
      1
      Μωροί, μωροί , Προσοχή, προσοχή , Πρώτοι πιαστήκατε στο δίχτυ, το διαφανές , Το μυαλό σας άγεται και φέρεται, σαν να ήταν εκκρεμές , Την αλήθεια πρώτα στο εαυτό σου πες , Εάν όταν μιλάς για τον Χριστό, οι άλλοι να σε ακούνε θες. Σας ενημερώνω, ότι η ψυχή σας τυφλώθηκε, Βλασφημία μην αρθρώσεις, γιατί ευθύς, Μόνος θα βρεθείς. Από κακοτοπιά δεν θα βοηθηθείς, Στην τύχη σου θα αφεθείς, Χωρίς φώτιση τα πάντα διυλίζετε , Αδύναμοι, στα Άδυτα Μου για να δείτε είστε . Σας σπρώχνουν διαβόλια, Να βαδίσετε δρόμο , αποτελούμενο , από τριβόλια . Δεν πονάτε , γιατί από τον σατανά παυσίπονα, ασυνείδητα ζητάτε, Ώστε τη συνείδηση σας, τον Έμφυτο Ελεγκτή σας να την καταπατάτε.Έτοιμοι την κάμηλο να καταπιείτε, Καμία εκ μέρους σας απορία, Θα φταίει λέτε η συγκυρία, Μα έφραξε της ψυχής σας η αρτηρία, Ζητάτε την καθολική σας δυστυχία , Αντίθετα , η διάνοια σας και η ψυχή σας , κλαίει , Παραπαίει, Ακόμα ψάχνετε , τι φταίει , Όλα τα ξέρετε Και τίποτα δεν ξέρετε Σε λαβύρινθο δαιμονικό μόνοι σας κλειστήκατε Τα πάντα , αναζητήσατε και τίποτα δεν βρήκατε . Το αντιληφθήκατε ; Τι είναι σε εσάς , επιτέλους , αρκετό ; Τι είναι σε εσάς , επιτέλους , αρεστό ; Τι σας είναι μπορετό ; Εμένα , τον Θεό , ζητάτε να Προσαρμοστώ ; Από πάντα Εγώ, ο Λόγος Υπήρχα , Από όλους τους θανόντες , του ζώντες και τους μελλοντικούς , Προϋπήρχα , Ατελεύτητος, Αόρατος και κατ επιλογήν Μου, Ορατός , Της Αγάπης , της Αδιανόητης , ο Χορηγός , Της Συγχώρεσης , της Ακατανόητης , ο Αρχηγός Του Δέντρου της Ζωής , ο Κηπουρός , Ο Επιβλέπων , Και της Μετανοίας σας , ο Αναμένων Διαρκώς , Μα από πολλούς εσάς , Είμαι μισητός Κατ επέκταση και ο Πατέρας μου , ο Θεός . Τα πάντα Εγώ , γνωρίζω , Έρχομαι και σε πλευρίζω , Δώρα , σου Χαρίζω , Γεγονότα , Στα δικά σας ώτα , Σας τα ψιθυρίζω, στην Πιστή σας , Ελπίζω , όταν την Ανιχνεύσω τα θηρία τα διασκορπίζω, τα δάκρυα σκουπίζω, τους δαίμονες ραπίζω , Τις Πνευματικές σας προσπάθειες τις Συντονίζω , Μετανοήστε, χρόνο όμως μη σας πάρει , Βάλτε άμεσα στην αμαρτία και τον εγωισμό σας χαλινάρι, Βγάλτε επιτέλους της αμαρτίας τις παρωπίδες , Να τρέφετε στον Θεό ελπίδες , Αν αυτή η γραφή , την καρδιά σου , απαλύνει , Είναι γιατί , γράφτηκε από του Θεού σου , την Γαλήνη , Κομμάτι της Σοφίας του Θεού , μέσα , κλείνει , Όριο , του Θεού , το Άχρονο και η Απεραντοσύνη . Σε Μένα θέλω δια παντός εμπιστοσύνη , Σε λίγο θα διασκορπιστούν από το Πρόσωπο Μου οι εχθροί Μου με βιασύνη , Θα θαφτούν , όρθιος , κανένας δεν θα μείνει ..…… Σταυρό, όλοι να φορείτε, Την πίστη σε Εμένα τον Χριστό να ομολογείτε, Στις Εκκλησιές σε λίγο δε θα χωρείτε, Όλοι στους ναούς θα θέλετε να μπείτε, Από Εμένα τον Χριστό, να εισακουστείτε, Προσευχητάρια προμηθευτείτε , Θα τα χρειαστείτε. Όταν ρωτηθείτε, τον Ιησού Χριστό, Κύριο σας και Θεό σας να ομολογείτε. Μη ντραπείτε, από την Ευλογία Μου θα εξαιρεθείτε, και από τις θλίψεις, θα νικηθείτε . Μόνοι σας, χωρίς Εμένα τον Χριστό, να τα βγάλετε πέρα δε μπορείτε . Σταυρό και Αγιασμό στο χέρι σας κρατείτε; Με αυτά τα Όπλα θα σωθείτε, τίποτα να μη φοβηθείτε. Θάρρος, θάρρος , Εγώ ο Χριστός για εσάς να Είμαι φάρος. Όποιος Εμένα τον Χριστό έχει Φάρο , Τα προβλήματα του θα Άρω, Το Λόγο αυτό πίσω δεν θα πάρω . Μετάνοια , μετάνοια , Των έχθρων σας ήδη , έχω σκοτίσει τη διάνοια , Γιατί αποφάσεις έχουν λάβει που τις χαρακτηρίζει η παράνοια. Από τις αποφάσεις τους έχουν περιπλεχτεί , Με τα ίδια τους τα χέρια τα μάτια τους έχουν αφαιρεθεί . Ήδη πλήττονται σε μέτωπα πολλά, Κι άλλα θα πάθουν, πιο σοβαρά . Η σκότιση των Τούρκων σε εσάς είναι ορατή, Γιατί από Εμένα το Χριστό αυτό έχει επιτραπεί . Τα γραφόμενα του παρελθόντος , Άρχισαν να φαίνονται μπροστά σας, όντως. Προσοχή, η Γη πρώτα θα σειστεί, Και ύστερα, κάποιος τα παραπάνω, εμπρός του, θα τα δει. Ο Χριστός μόνο μετάνοια ζητεί,Και ο καθένας , δύναται , να σωθεί. Όταν αισθανθείς τη δόνηση, Κάνε τον Σταυρό σου και από Μένα τον Χριστό δε θα αισθανθείς καθόλου περιφρόνηση. Όχι μόνο θα σωθείς, από τα ερείπια εσύ θα βγεις, και ούτε που θα σκονιστείς, αλώβητος και όρθιος μόνος θα σταθείς και θα απορείς.
     • 2
      0
      Άσε με να κάνω λάθος Μη παριστάνεις το Θεό Δε μ’ αρέσουν οι σωτήρες Δε γουστάρω να σωθώ Δεν πειράζει αν μετά θα μετανιώσω Δεν τρέχει τίποτα αν διπλά θα κουραστώ Δε με νοιάζει απογοήτευση αν νιώσω Αφού ξέρω πώς έπαιξα και `γω . Βασίλης Παπακωνσταντίνου ΘΕΟΣ ΔΙΚΕ ΜΟΥ.
    • 1
     1
     σε αφηνω να κανεις οσα λαθη θελεις. η λογικη “οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο κωλος μας” ομως δεν θα σε παει και πολυ μακρυα. εκτος κι αν εφοσων ζουμε στον “πολιτισμο της χεστρας” θελεις να αρκεστουμε σε μια “επανασταση του κωλου”. αυτην προωθεις στο παραπανω κειμενο και τιποτα περισσοτερο. πολυ επιπολαιη η προσεγγιση σου. γενικως και ειδικως.
     • 2
      1
      Η πνευματικη σου υποσταση ειναι δομημενη πανω στον μυθο των εξουσιαστων και ως εκ τουτου η χειραγωγηση του μυαλου σου σε οδηγησε σε περιορισμενη αντιληπτικη ικανοτητα με προκαθορισμενα ορια,και αναλογη συμπεριφορα εν απουσια επιχειρηματων και αποδειξεων επι της ουσιας.
   • 1
    1
    προς stranger : εαν πεθαινες με το χερι εξω απο τον ταφο μουτζωνοντας το μνημα σου εφοσων ζεις στην ελλαδα το πιθανοτερο ειναι οτι θα μουτζωνες τον Σταυρο. σε ικανοποιει αυτο σαν εικονα; “μιλαει μεσα σου”;
 22. Αλεξανδρος Κοκκαλης 24 Φεβρουαρίου 2017 @ 11:04
  2
  0
  Δεν νομιζω οτι σαν ανθρωποι υπαρχουμε απλα για να βιωσουμε, ουτε απλα να καταλαβουμε……… ειναι και τα 2 μαζι 2 αλληλενδετοι κρικοι που δημιουργουν το νοημα της ζωης! Η αναζητηση της αντικειμενικης και αγνωστης, στο ανθρωπινο ειδος ακομα, αληθειας σε συνδιασμο με την απλη και ανετη επιβιωση του απαρτιζουν τον λογο υπαρξης του ανθρωπου!
 23. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 24 Φεβρουαρίου 2017 @ 13:04
  9
  0
  ΑΝΤΙ ΣΧΟΛΙΟΥ …. ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ.
 24. 4
  0
  Μήπως οι εντολές δόθηκαν στην Οδύσσεια? Μήπως οι μπουνταλάδες επικυρίαρχοι βασιζόμενοι στους λωτούς που μας τάισαν δεν είδαν αυτούς που πέρασαν δεμένοι στο κατάρτι? Μήπως ντυμένοι ανύμποροι φτάνουμε? Μήπως να μην ασχολούμαστε με το δικό τους παιχνίδι των αριθμών?
  • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 24 Φεβρουαρίου 2017 @ 17:30
   4
   2
   ΠΗΝΕΛΟΠΗ Λωτός: Το θεικό άνθος Το βράδυ το νούφαρο κλείνει τα άνθη του, μαζεύεται στο νερό και χάνεται. Με την αυγή ξεπροβάλλει από το νερό και ανοίγει προς στο φως της Ανατολής. Για τους Αιγύπτιους, ο λωτός σχετιζόταν άμεσα με τον μυθικό δρόμο του θεού του Ήλιου. Το άνθος του λωτού στην αιγυπτιακή μυθολογία Σύμφωνα με την αιγυπτιακή μυθολογία, κατά την αρχέγονη έναρξη του χρόνου, το άνθος του αιγυπτιακού λωτού (Nymphea lotus) αναδύθηκε από το αρχέγονο νερό (Νουν) και ξεπρόβαλε μέσα από το φως. Είναι το σύμβολο του ‘Ηλιου που ξεπροβάλλει μέσα από τη νύχτα. Σύμφωνα πάντα με τον μύθο, ο θεός του Ήλιου αναδύθηκε από την αρχέγονη θάλασσα καθισμένος πάνω σε ένα άνθος λωτού. Στο 15ο κεφάλαιο του «Βιβλίου των Νεκρών» αναφέρεται ότι ο θεός του Ήλιου, Ρα, εμφανίζεται «ως ένας νεαρός, που βγαίνει μέσα από τον λωτό». Η ελπίδα για αναγέννηση απαντά σε ένα άλλο απόσπασμα του «βιβλίου των Νεκρών», όπου ο νεκρός επιθυμεί να μεταμορφωθεί στο ιερό άνθος του λωτού. Το άνθος του λωτού θεοποιήθηκε με τη μορφή της θεάς Νεφερτέμ. Ο λωτός στην ινδική μυθολογία Σύμφωνα με ταν ινδική μυθολογία, η Γη κολυμπά, όπως ο ινδικός λωτός (Nelumbo nucifera), πάνω στο νερό. Οι στήμονές του συμβολίζουν το βουνό των θεών Μερού και τα τέσσερα πέταλα τα ισάριθμα βασικά τμήματα της Γης. Στην Ινδία, ο λωτός συμβολίζει την απελευθέρωση από τον υλικό κόσμο. Μολονότι εκείνος που αναζητά το πνεύμα ζει αναγκαστικά μέσα στον υλικό κόσμο, είναι ανάγκη να μένει ανεπηρέαστος από αυτόν. Δηλαδή όπως ακριβώς ο λωτός, που κολυμπά πάνω στο νερό, αλλά δεν καλύπτεται από αυτό. Βισνού, Βράχμα, Λάκσμι Ο λωτός αποτελεί στην Ινδία το σύμβολο της ομορφιάς, της καθαρότητας και της ιερότητας. Οι άγιοι απεικονίζονται με μάτια και πόδια σε σχήμα λωτού. Ο θεός Βισνού κάθεται πάνω σε ένα άνθος λωτού και από τον αφαλό του ξεπροβάλλει ένα άνθος λωτού, ενώ ο Βράχμα, ο θεός της δημιουργίας, παριστάνεται κι αυτός συχνά καθισμένος πάνω σε ένα άνθος λωτού. Σύμφωνα με τον μύθο, η σύζυγος του Βισνού, Λάκσμι, αναδύθηκε μέσα από έναν αφρισμένο ωκεανό από γάλα, κρατώντας στο χέρι της ένα άνθος λωτού, θεά της τύχης, του έρωτα και της ομορφιάς, εικονίζεται συχνά με μάτια σε σχήμα λωτού και επιδερμίδα στο χρώμα του λωτού. Ο λωτός στον βουδισμό Ο λωτός αναδύεται μέσα από το βρώμικο νερό προς το φως, χωρίς όμως ο ίδιος να λερώνεται. Εσωτερικά είναι κενός, εξωτερικά είναι όρθιος, δεν έχει κλαδιά και ευωδιάζει. Γι’ αυτό και στον βουδισμό αποτελεί σύμβολο της αληθινής ουσίας του ανθρώπου, η οποία παραμένει επίσης ακηλίδωτη από την ακαθαρσία της κοσμικής ύπαρξης (σαμσάρα) και της άγνοιας (αβίντια). Μόνον έτσι μπορεί ο άνθρωπος να φωτιστεί. Ο Βούδας απεικονίζεται καθισμένος σε θρόνο από άνθη λωτού. Δεν είναι σίγουρο αν η μεγάλη διάδοση της λατρείας του λωτού οφείλεται και στην παραισθησιογόνα δράση του. Ωστόσο σήμερα γνωρίζουμε ότι τα φυτά του είδους Nymphea lotus χρησιμοποιούνταν στο παρελθόν ως παραισθησιογόνα. Οι επιστήμονες κατάφεραν να απομονώσουν από το φυτό μια ψυχοδραστική ουσία, την απομορφίνη. Βουδιστικά σύμβολα της λύτρωσης Ο λωτός ανήκει στους οκτώ θησαυρούς του βουδισμού, και συνδέεται στενά με τον βοδισάτβα (= φωτισμένος) του απεριόριστου ελέους, τον Αβαλοκιτεσβάρα. Στην Κίνα, ο βοδισάτβα παριστάνεται μαζί με τη θεά της ευσπλαχνίας και της άπειρης συμπόνιας, Κουάν-γιν. Σύμφωνα με τον θρύλο, ο βοδισάτβα Αβαλοκιτεσβάρα δημιούργησε με τα δάκρυά του μια λίμνη και από ένα άνθος λωτού αναδύθηκε η θεά Τάρα ως ενσάρκωσή του. Η Τάρα ορκίστηκε να βοηθά τους ανθρώπους ως το τέλος των ημερών να “περάσουν στη αντίπερα όχθη” και να τους προστατεύει κατά την πνευματική τους πορεία στον δρόμο της Φώτισης. Έτσι, στο Θιβέτ η Τάρα αποτελεί ένα δημοφιλές σύμβολο λύτρωσης. Οι λωτοί είναι νούφαρα. Έχουν στρογγυλά ή οβάλ φύλλα τα οποια πλέουν επάνω στο νερό, και άνθη με επιμήκεις μίσχους, που φτάνουν σε μήκος τα 35 εκατοστά. Ο λωτός της Αιγύπτου έχει λευκά άνθη και στην αρχαιότητα συμβόλιζε την ανανέωση.
 25. 5
  3
  ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ Σχετικά με Stranger. Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας
  • Μητσος εξ Αγγλιας 24 Φεβρουαρίου 2017 @ 18:38
   7
   4
   ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΝΙΡΒΑΝΑ ΠΑΡΑ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ,ΚΑΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ .
   • 0
    0
    ΝΙΡΒΑΝΑ. Σύμφωνα με το φιλοσοφικό λεξικό του Ανδρούτσου ο όρος αυτός χαρακτηρίζει τη βουδιστική απάρνηση κάθε εγκόσμιας επιθυμίας, παντός γήινου, και κατά συνέπεια και η εξαφάνιση αυτού του ανθρώπου στο μηδέν δια της οποίας και επέρχεται η απολύτρωση από τα δεινά της ζωής και του κόσμου
 26. 2
  1
  Αποτυγχανεις Παραξενε γιατι μιλας για το παρον ενώ οι περισσοτεροι εχουν στο νου τους το παρελθον η το μελλον. Η συμβαση που εχουν κανει με τους επικυρίαρχους είναι γεματη με αιμα , δεν ξερουν κατι άλλο.Δεν ξερουν ότι η επιστημη εχει φτασει σε σημειο που θα μπορουσε να θρεψει και να ευτυχισει πολλους περσσοτερους ανθρώπους.Δεν ξερουν για τον Τεσλα και τοσα αλλα.Εντουτις τα γραφομενα σου είναι σαν αλογομυγα που ξυπνα απ¨τον λυθαργο.
 27. 1
  5
  PARA POLLOI OI ANTHROPOI POU PERASAN AP AYTO TO STADIO POY ONOMAZOUME ZOH.ELAXISTOI OMOS OI AGIES KAI OI AGIOI!!!! MHPOS KATALABAINETE TI EINAI ANTHROPOI POU HTHELAN KAI TO PETYXAN.KAI AYTOI POY APLA DEN TOLMHSAN KAN NA DOKIMASOUN NA GINOUN,KAI EFYGAN APLOI ANTHROPOI!!! LYPAMAI!!! ALLA TO NOHMA THE THEOSIS EINAI GIA OLOUS ALLA ELAXISTOI TO KATAFERNOUN.
  • 2
   0
   Ολοι στο χωμα κατεληξαν.Και αυτοι που στερηθηκαν την ζωη επεσαν θυματα του αρρωστου μυαλου τους.Χορέψετε χορέψετε τα νιάτα να χαρείτε γιατί σε τούτο τον ντουνιά δε θα τα ξαναβρείτε Τούτη η γης που την πατούμε όλοι μέσα θε να μπούμε ..Ελα στερεοφωνικε croif 101 fm συρε τον χορο να αγιασεις.
 28. 3
  0
  πολύ όμορφο το άρθρο σου φίλε στρέιντζερ….ε, ναι! η ζωή είναι ένα τραγούδι όπως πολύ σωστά για μένα γράφεις, ο ρυθμός του μοναδικός για τον καθένα μας, αυτός που του ταιριάζει. η ζωή είναι ένα τραγούδι, ένας δρόμος, ένα λουλούδι, ένα ταξίδι. το ταξιδεύουμε και γευόμαστε και μαθαίνουμε και πλουτίζουμε σε εμπειρίες και άσχημες και όμορφες από τις οποίες μένει κάτι που μας κάνει πιο όμορφους αν το θέλουμε,πιο πλούσιους ψυχικά, έτσι κάπως το βλέπω. σα να διάβαζα ποίημα του ελύτη λουσμένο στο φως, έτσι κάπως το ένιωσα το άρθρο σου. να’σαι καλά
 29. 3
  1
  Πράγματι ένα αφύσικο και κατασκευασμένο κοινωνικό σύστημα μας ρουφάει το μεδούλι και μας έχει καταντήσει σκλάβους και ζόμπι. Η ιδέα, όμως, ότι έξω και πέρα απ’ αυτό το σύστημα βρίσκεται η ευτυχία και η ανθρώπινη συναδέλφωση, είναι επιεικώς παιδαριώδης. Τα πράγματα είναι πολύυυυυ πιο περίπλοκα σε τούτη εδώ την ζήση. Δεν αναφερόντουσαν για πλάκα, όλοι οι αρχαίοι τραγωδοί, στην τραγική μοίρα του ανθρώπου. Όπως έγραψε κι ένας σύγχρονος ποιητής, “η ευτυχία τζιέρι μου είναι’την για τα ζώα”.
 30. 5
  0
  Ο Χριστός, σε αντίθεση με όσα ίσως πιστεύει πολύς κόσμος, δεν δίδαξε εξέλιξη και πρόοδο, διότι ήξερε πολύ καλά, πως πρόοδος δεν υφίσταται μέσα σε αυτή τη δημιουργία, όπως δεν υφίσταται ελευθερία και δικαιοσύνη. Η Αλήθεια, η Δικαιοσύνη, η Αγάπη και η Ελευθερία, όπως και η Αιώνια Ζωή, σαν αρχετυπικές έννοιες, υφίστανται κατ’αποκλειστικότητα ΜΟΝΟΝ στους Αληθινούς Κόσμους του Καθαρού Πνεύματος, έξω από τούτο το ενεργειακό σύμπαν – αυγό. Εντός του αυγού, όλα υπόκεινται στο θάνατο.
  • 1
   0
   Γι’ αυτό ο Πλάτωνας, που έγραφε για τον αρχετυπικό Κόσμο των Ιδεών, ονομάστηκε πρό Χριστού χριστιανός.
   • 0
    0
    ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΤΑΜΠΕΛΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΛΑΤΩΝ ??? ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ??? ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ !!! ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ – ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΥΧΗ Κ ΣΩΜΑ .
 31. 2
  1
  O KYRIOS HMON IHSOYS O ALHTHINOS XREISTOS,ENA PRAGMA HRTHE NA MAS DEIXEI TO POIO,MA FYSIKA THN TAPEINOSH!!! DEN MPOREI AYTOS POY PROSKYNEITAI AP OLA TA DHMIOYRGHMATA TOY,KAI YMNEITAI KAI DOXAZETAI,NA GINEI O TELEYTAIOS!!! OLOI AYTO THA TO DIAPISTOSOUME OTAN ERTHEI H ANAGKASTIKH AYTH ORA NA FYGOYME APO EDO. GIA ENA OMOS NA EISTE SIGOUROI,TO MONON SIGOURO GIA TON ANTHROPO,KAI GIA OLA TA YLIKA PRAGMATA YPARXEI H FTHORA,KAI TELOS O THANATOS!!! KAI EPEIDH AYTOS EINAI O MONOS SIGOYROS GIA OLOUS MAS,EITE LEGESAI STRANGER,EITE LEGESAI BHRSABE,EITE LEGESAI MHTSOS,EITE LEGESAI CROIF,H MONH SIGOURATZA GIA OLOYS MAS,EINAI 2X2!!! TO META KAPOIOUS TOYS APASXOLEI PARA POLY,ENO KAPOIOUS ALLOUS DEN TOYS KAIGETAI KARFAKI!!! TO THEMA EINAI POIOS APO TOYS DYO EXEI DIKAIO? ELA NTE!!!
 32. 3
  0
  ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ – ΕΥΤΥΧΙΑ Η ΤΟ ΕΥ ΖΗΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΔΙΟΤΙ ΖΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ Η ΕΝΑ ΒΑΚΤΗΡΙΟ . Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΝΕΕΣ ΝΟΤΕΣ – ΝΕΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΝΕΕΣ ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΛΠ… ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΟΣΥΝ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ – ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ!!! ΕΣΥ ΕΓΩ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ !!! ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ! ΔΙΟΤΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ . ———————————————- Η ευτυχία απάνω στη γης είναι κομμένη στο μπόι του ανθρώπου. Δεν είναι σπάνιο πουλί να το κυνηγούμε πότε στον ουρανό, πότε στο μυαλό μας. Η ευτυχία είναι ένα κατοικίδιο πουλί στην αυλή μας. Νίκος Καζαντζάκης ==============================================
 33. 0
  0
  ”ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ” -Ηρακλειτος…… Φίλε Strnger,βάρα αλύπητα μπας και “ξυπνήσουν” και άλλα αδέρφια μας!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί