Όλα είναι θέμα Μαϊντανoυ και κατανόησης..

Η κατανόηση χρειάζεται  για να έχεις πλήρη εικόνα με το τι έχεις να κάνεις,  όταν έχεις εχθρούς,  όταν κινδυνεύεις, Όταν βρεθείς σε ενέδρα… πρέπει να έχεις κατανοηση και οξυδερκή  νου… Ώστε οι επιλογές και οι κινήσεις σου να είναι οι κατάλληλες που θα αποφέρουν το μέγιστο αποτέλεσμα και κέρδος!

Οταν  ένα σύστημα  προσπαθεί να οργανώσει μία μεγάλη κομπίνα πρέπει να έχεις την  κατάλληλη αντίληψη να κάνεις συνδυαστικές σκέψεις και να δεις που αποσκοπεί η κομπίνα και ποιοι θα κερδίσουν από αυτή.

Σήμερα στον πολιτισμό της χεστρας,  με συστήματα εξουσίας που το ένα εξυπηρετεί το άλλο,  όπου συστήματα Βάλε μικρές συμμορίες έτοιμον για όλα  λιμοκοντόρων  και πειναλέων…. οταν βλέπεις ότι γίνεται προσπάθεια να δημιουργηθεί μία Νέα Χώρα-εταιρεία…. καταλαβαίνεις εύκολα ότι ο μαϊντανός που θα πέσει πάνω κάτω και δίπλα από το τραπέζι είναι φορτηγά ολόκληρα!

Γενικά το να δημιουργήσεις μία εταιρεία στο κρυφό σύστημα του πολιτισμού της χεστρας….. μία εταιρεία επιπέδου κράτους… είναι από τις μεγαλύτερες business…. Και σίγουρα αυτοί που στήνουν αυτά τα παιχνίδια δεν είναι τίποτα μικρό λαμόγια…. είναι το αφάν γκατέ της συμμορίας που διοικεί τον κόσμο!

Σε αυτή την περίπτωση Λοιπόν βρίσκεσαι σαν πολητης στην γωνία του ρινγκ όπου όλοι είναι ξεπουλημένοι…. κριτες, διαιτητής, ακόμα και ο προπονητής σου….  και εσύ τις αρπάζεις τη μία πίσω από την άλλη… κοιτώντας με αγωνία πότε θα πετάξουν  την Λευκή πετσέτα…. αλλά το σχέδιο είναι να μην την πετάξουν…. και να σε αφήσουν να πέσεις αιμόφυρτος κάτω…!

Ποτέ μα ποτέ τα λαμόγια αυτά της παγκόσμιας συμμορίας  δεν κάνουν μία μεμονωμένη κίνηση…. αλλά οι κινήσεις τους πάνω στη σκακιέρα είναι πάντα με διπλά και τριπλά αποτελέσματα συμφέροντος… αν συμβεί αυτό μας συμφέρει για αυτούς και για αυτούς τους λόγους…. αν το χάος εξελιχθεί σε αυτό τότε μας συμφέρει για αυτούς και για αυτούς τους ρόλους…! 

Έτσι ήταν πάντα και έτσι θα παραμείνει  στα χιλιάδες χρόνια συνέχειας της σκλαβιάς της ανθρωπότητας…

Πολλοί συνάνθρωποί μας τώρα που έφτασε η επόμενη μέρα σκέφτονται με ποιον τρόπο θα πρέπει να αντιδράσουν…. χωρίς όμως να έχουν βολιδοσκοπήσει με ποιους έχουν να κάνουν ώστε να κατανοήσουν σε ποια όρια πρέπει να φτάσουν για να αμυνθούν..

Αν κατανοήσουν με ποιους έχουν να κάνουν η επόμενη κίνηση είναι αίμα στους δρόμους,  επίθεση μέχρι τέλους και όποιος ζήσει…. αλλά αυτό είναι σίγουρο ότι ανήκει σε ένα από τα σενάρια που πάλι βολεύει την συμμορία που διοικεί τον κόσμο…!

Για αυτό στον τίτλο αναφέρω ότι τα θέματα Όλα έχουν να κάνουν με τον Μαϊντανό και την κατανόηση..

Πώς Λύνεις μία εξίσωση που η καθαρή λύση της συμφέρει πάλι αυτούς που έχουν δημιουργήσει το πρόβλημα;

Κατανοείς το μέγεθος της σαπίλας,  το απύθμενο όριο βάθους της μαύρης ουσιας και ψυχής  που κουβαλούν όλοι αυτοί που σε πολεμούν…. και σκέφτεσαι με πιο έξυπνο τρόπο…. από τον απλό που θεωρείς λύση… που στο τέλος θα τους  εξυπηρετησει!

Έχεις ένα μάτσο λαμόγια,  ένα μάτσο ψεύτες προδότες που γελάνε πίσω από την πλάτη σου γιατί είναι σίγουροι ότι σε κορόιδεψαν και ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι πια….

Νιώθουν ισχυροι   και άτρωτοι  γιατί γνωρίζουν ότι σε εκπαίδευσαν να κινείσαι Με νόμους και με ηθικές αξίες που οι ίδιοι δεν τις έχουν… Γνωρίζουν ότι σου έχουν στενέψει τα όρια αντιδρασης με βάση αυτό που σε έπλασαν να είσαι… και ταυτόχρονα στην επιφάνεια που δημιουργησαν εχουν όλα τα πιόνια σε όλα τα επίπεδα πυραμίδας να τους έχουν ανάγκη…. αστυνομία,στρατός,  νόμοι και Σύνταγμα…

Έχουν ακόμα τις εγγυήσεις από τα πιο μεγάλα αφεντικά ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να τους κάνει κακό ή να σταματήσει το μεγάλο σχέδιο…  βλέπεις θεωρούν ότι Οι σκιές που εκπαιδεύτηκαν οι ίδιοι να είναι δεν μπορεί να είναι σε κίνδυνο από αυτούς που εκπαίδευσαν να είναι υπαρκτοι στο φως..

Το πρόβλημα αλλά και η λύση εδώ  θα ήταν αν κάποιος μπορούσε να αντιληφθεί όλο αυτό το σκηνικό και να αποφασίσει να κινηθεί με τον ίδιο τρόπο και ο ιδιος στις σκιές… να γινόταν και ο ίδιος  σκιά…. και να άρχιζε να μιμείται τον ίδιο τρόπο με αυτους που σήμερα προδίδουν… αλλά μέσα σε ένα καθρέφτη!

Σήμερα οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να μπεις στο Deepnet  και να ψάξει για συμβόλαια θανάτου από επαγγελματίες δολοφόνους παγκόσμια…. μπορεί αυτά τα συμβόλαια να τα κλείσει για ανύποπτο χρόνο… και με Όση διάρκεια θέλει..!

Μέσος όρος συμβολαίου είναι τα 7.000 ευρώ  αλλά μπορεί να κινηθεί από την τιμή των 5.000 μέχρι και 100.000…. Ανάλογα το στόχο… την χώρα και πολλά ακόμα πράγματα!

Κάλλιστα Λοιπόν θα μπορούσε μία ομάδα ανθρώπων γεννημένη στις σκιές εξ ανάγκης να προχωρήσει σε μία κοινή οικονομική τακτική…. πώς λέμε ρεφενέ…. να μαζέψει τα λεφτά….. και να κλείσει η 3-4 συμβόλαια  για συγκεκριμένους προδότες!

θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει πορτοφόλια σε κρυπτονομισματα όπου δεν μπορούν να γίνουν ανιχνεύσιμα αν ξέρεις τι και πώς….  θα μπορούσαν ακόμα να κάνουν και διαγωνισμό μέσα στο deepnet… διαγωνισμό μεταξύ επαγγελματιών εκτελεστών για το ποιος θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα σε συγκεκριμένο χρόνο η διάρκεια!

Με αυτό τον τρόπο θα μπορούσες να αποφύγεις έναν εμφύλιο,  με μαϊντανό και κατανόηση θα μπορούσες να έχεις Βάλει όλες τις σκιές στον καθρέφτη…!

Να γιατί ο τίτλος έχει τόσο σημασία, σαν το ανεκδοτο κωλοι υπάρχουν λεφτά δεν υπάρχουν… κάπως έτσι!

Μη μου πείτε ότι δεν θα μπορούσε να γίνει,  Ανάλογα το συμβόλαιο και η τιμή του ρεφενέ… μία ομάδα πιστή στη Χώρα..  αντί να βγει στους δρόμους. και να κάνει όλα όσα θέλει η νέα παγκόσμια τάξη…. με ένα μικρό ρεφενέ λες και πήγε  ένα βράδυ στα μπουζούκια…. να καθαρίσει μία και καλή το οποιοδήποτε πρόβλημα θέλουν κάποιοι να συνεχίζουν να δημιουργούν!

Δεν μου αρέσει που είμαι τόσο κυνικός,  Δεν αισθάνομαι καλά να μιλάω για τέτοιου είδους πράγματα με απλότητα και λίγο χιούμορ…. αλλά αν κατανόησεις ότι ίσως και αυτοι στη θέση σου θα κάνανε το ίδιο Ίσως και χειρότερα Γιατί να μην επιλέξεις να σκεφτείς πιο έξυπνα;

Και σίγουρα με τίποτα δεν μπορεί να σκεφτώ ότι μπορεί να έχει υπάρξει μία τέτοια ομάδα και να έχει περάσει τόσο απέναντι στον νόμο, και σίγουρα δεν θέλω να σκέφτομαι ότι ο Έλληνας η ψυχή του το πνεύμα του και το αίμα του θα μπορούσε να φτάσει σε κινήσεις που δεν χαρακτηρίζουν την ανδρεια..!

Από την άλλη δεν μπορώ να σταματήσω να σκεφτομαι την λέξη Δούρειος ίππος,  δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι ότι  τον πόλεμο τελικά τον κέρδισε ο Οδυσσέας…. ο οποίος κατανόησε!

Τι μπορείς να κάνεις τελικά Όταν Οι Κανόνες δεν περιέχουν τις δικές σου αρετές αλλά Μάλιστα αυτές τις αρετές της έδωσαν οι ίδιοι οι εχθροί σου που φοβούνται μήπως και τις ξεχάσεις;

Σίγουρα σε αυτό τον πολιτισμό της χεστρας ο έχων το μαρούλι και το μαϊντανό μπορεί να κάνει παπάδες,  φτάνει να θέλει να το κάνει, Γιατί πραγματικά υπάρχουν όλοι οι τρόποι να το κάνει….. μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτό ζούμε…. ο πιο βρώμικος,  ο πιο σάπιος,  ο πιο ύπουλος…. σήμερα έχει και την δύναμη!

Όλα είναι θέμα μαϊντανού και κατανόησης!….και μιας σπουδαίας αιτιας  μέσα σε έναν βρώμικο πόλεμο!

Και βεβαια το παρων κειμενο με τιποτα δεν ειναι προτροπη σε πραξη εκτος νομου , ειναι απλα ενημερωτικο κειμενο, κειμενο σκεψεων προς συγκεκριμενους παραληπτες και ελευθερους πολιτες της ελλαδας !!

Stranger,,…

Loading...

8 thoughts on “Όλα είναι θέμα Μαϊντανoυ και κατανόησης..

 1. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ says:

  ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΊΣΩ ΟΤΙ  ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ  ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΈΛΛΗΝΕΣ  ….ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΌΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ …ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΌΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΆΣΟΥΝ ΌΠΩΣ ΑΥΤΟΊ ΘΈΛΟΥΝ …Ολα πουλιουνται στην Ελλαδα εδω και δεκαετιες.Απλως οι καινουργιοι μεσιτες ειναι πιο καπατσοι απο τους παλαιοτερους .Επειδη πλεον δεν εμειναν πολλα πιατικα, μαχαιροπειρουνα, καρεκλες, ανθοδοχεια, καναπεδες, χαλιά,  πολυελαιοι και ασημικα να δωσουμε κοψοχρονια.Τωρα πλεον ξεπουλαμε το οικοπεδο κομματι κομματι στους γειτονους και μη.Στην Ελλάδα μας πλέον υπάρχει Εθνική προδοσία κατά εξακολούθηση, Eλλειψη προστασίας των εθνικών μας συμφερόντων,  Ελλειψη προστασιας των πολιτων και κατακορυφη αυξηση της εγκληματικοτητας και της καθε ειδους παρανομιας .Έλλειψη  εθνικής ομοψυχίας των πολιτικών και των κομματων τους που βρίσκονται τόσα χρονια στην εξουσία.Ένα ατέλειωτο ξεπούλημα της πατρίδας σε ημετερους και στους διαφορους λακέδες της εξουσίας, Eφαρμογή κατά γράμμα των εντολών των ξένων κέντρων εξουσίας εναντια στο κοινό αίσθημα ενός Λαου που βλέπει τους κυβερνώντες να τον γραφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, Kαθημερινό ψυχολογικό βιασμό από τα διαφορα ΜΜΕ με μια καθημερινή υπερπληροφόρηση-παραπληροφόρηση , Tην παντελή έλλειψη ευθιξίας και αποδοχή των ευθυνών αυτών που ζήτησαν την ψήφο του Λαου πουλώντας φύκια για μεταξωτες κορδέλες, Διότι πλέον ο Έλληνας ζει σε ένα κράτος όπου όλα είναι διαβρωμένα μέχρι το μεδούλι.Οι  πολιτικάντηδες  κυβερνώντες και συγκυβερνωντες και γενικα ολα αυτα τα γελοία υποκείμενα  εξυπηρετουν τα συμφεροντα…αυτων που τους βοηθουν να ανεβουν στην εξουσια.. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΏΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ..
  ΑΠΛΏΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ  …ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ..ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΊΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ .Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ,ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ  ΝΑ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΉΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΎΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ  ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ  ΝΑ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ   ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ  ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ.
  ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ  ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ……ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΟΛΟΦΆΝΕΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ…ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΑ  ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ ΟΥΤΕ Η ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΎ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΉ ΜΑΣ ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΟΥΤΕ Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ  ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΏΝ ΜΕ ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΆ .ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΜΑΣ .ΤΏΡΑ ΠΛΈΟΝ ΓΕΜΊΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥΣ .ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΌΣ Η ΧΏΡΑ ΤΕΛΕΊ ΥΠΟ ΚΑΤΆΛΗΨΗ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΤΖΙΣΤΕΣ.ΤΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΆΚΙ ΤΟ ΠΡΟΧΏΡΗΣΑΝ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΈΝΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ   ΤΩΝ ΑΝΕΛ.
  TΕΛΙΚΑ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ.ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ IΣΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ «ΛΑΘΡΟΥΣ» ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΦΙΚΤΟΣ.
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΔΗ ΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΛΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20ΕΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚAΝΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ .ΓΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΡΗΤΗ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΠΆΕΙ ΤΟ ΠΡΆΓΜΑ. ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΈΛΛΟΥΣΑ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ. Η ΤΟΥΡΚΊΑ ΔΕ , ΕΙΝΑΙ ΈΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ..Λιγος καιρος απομεινε για κλαψουμε με μαυρο δάκρυ..Γιατι απο αετοι γιναμε σαλιγκαρια

  • Δ says:

   ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ακομα κ ο εχων λιγο μυαλο συμφωνει απολυτα μαζι σου.ΑΛΛΑ ΠΕΣΜΟΥ τι κανουμε.οφειλω να ομολογησω οτι ειμαι αισθανομαι εγκλωβισμενος σε ολο αυτο,ακομα κ απο τους περισσοτερους συνΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ κ για το σημερα.ανοιγεις συζητηση για το σκοπιανο,για τους προδοτες…και δεν τους ενδιαφερει,τι να πεις;τελος παντων πολλα εξηγουνται με τη χρονια διαλυση μας και και και..αλλα ελα ομως που χρειαζεται η κρισιμη μαζα.ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ δεν ξερω αλλα προαισθανομαι οτι αν ακομα κ τωρα τιποτα δυστυχως θα ειμαστε μια ωραια αναμνηση.
   ΠΕΡΙΜΕΝΩ να ακουσω,οχι μονο απο εσενα,καποιες προτασεις,λυσεις οτιδηποτε.

 2. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

  Αυτή την συμφωνία ο πουτιν δεν την θέλει και ο τραμπ μετά την g7 τα έσπασε με την Ευρώπη μήπως μας βγάλουν από τα έξοδα αυτοί λέω μήπως ειδικά τώρα που όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη από cia kgb μοσαντ mi6 mit

 3. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Σκεψου τωρα το αλλο. Να απορριψουν την συνθετη ονομασια στο δημοψηφισμα και να προχωρησει η διαδικασια ενταξης τους στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπη. Μετα τι θα γινει?

  Θα ασκησουν βετο η θα επιτρεψουν την ενταξη τους χωρις καν γεωγραφικο προσδιορισμο που εκ των πραγματων διαχωριζει την Ελληνικη Μακεδονια απο το νεο κρατος και τις δεσμευσεις περι αλητρωτισμου και ολα τα υπολοιπα?

  Επισης μην ξεχνατε οτι ειναι ενα αναγνωρισμενο κρατος και μαλιστα η πρωτη χωρα που τους αναγνωρισε ειναι η Ρωσια!

  Με ποια λογικη και ποιος θα τους παρει στα σοβαρα αμα ασκησουν βετο για το θεμα του ονοματος?

  Δεστε και τι ειπε ο προεδρος και σκεφτειτε σοβαρα τι θα γινει αμα δεν βρεθει λυση καθως το πιθανοτερο ειναι να τους αναγνωρισουμε εμμεσα ως Μακεδονια σκετο αν και εφοσον δηλαδη δεν ασκηθει βετο.

  Τα πραγματα ειναι ΠΟΛΥ δυσκολα για τον Τσιπρακο και αυτοι που σας λενε οτι θα εκαναν κατι αλλο σας δουλευουν ψιλο γαζι καθως αμα φτασουμε μεχρι εκει και δεν ασκησουν βετο αυτο θα ειναι ΚΑΙ αναγνωριση τους χωρις καμια δεσμευση και πληρης εξεφτελισμος και πραγματικη αιτια σφαγης τους.

  Μην νομιζετε οτι δεν ειναι ΧΕΣΜΕΝΟΙ καθως επισης δεν θα ηθελαν ασφαλως να τους αφησουν στο ελεος των Τουρκων ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθυνη μετα απο ενα βετο και περα δηλαδη απο τα κλοτσιδια που θα φανε απο τους «συμμαχους» και τις «εταιρες».

  Ο Βαλαμμενος αυτα σκεφτεται και ελπιζει να τον «σωσει» το δημοψηφισμα που κανουν καθως τα πραγματα θα ειναι ποιο δυσκολα χωρις «λυση» και με την ευθυνη να βαραινει την κυβερνηση που με τους δικους τους ψηφους ανεβηκε στην εξουσια.

  Απλα βασικα ελπιζει οτι θα απορριψουν την συμφωνια οι Σκοπιανοι και θα φορτωθουν αυτη την ευθυνη αλλα βασικα μην νομιζετε οτι μια λυση που θα περασει «ομαλα» χωρις να τους σφαξουν δεν ειναι για αυτον ενα παρθυρακι εξοδου απο τον εφιαλτη στο βαθος της σκεψης του. Ασχετα κιολας που δεν θα την ψηφισει στην βουλη γιατι μετα δεν θα τον ψηφιζει ουτε ο εαυτος του οταν ειναι ξυπνιος, καθως αλλωστε θα αναλαβει την «ευθυνη» το νεο ΠΑΣΟΚ και δεν εχει λογο να το κανει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *