ΕΛΛΗΝΕΣ – Αυτά είναι τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ που δεν θέλουν να ξέρετε. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ – Δήλωση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την πρώην Γιουγκοσλαβία

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ Ξεπουλήσατε το όνομα της Μακεδονίας ;

Την ίδια ώρα να πάτε να κρεμαστείτε από ντροπή στην πλατεία Συντάγματος , διαφορετικά η οργή των Ελλήνων θα είναι σκληρή, όμοια της δεν θα έχετε ματαδεί.

View more on edocr

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, π. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)

ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣ… ¨ξαναχτύπησε» (ξέρεις αυτός που μας έδινε πληροφορίες, από τις Βρυξέλες, από εκείνες που σου καλαρέσαν…) και μου έδωσε έγραφα από τον «dossier» ΙΙ.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συγκεκριμένα μου έδωσε πρακτικά και αποφάσεις εποχής σου ως Ευρωβουλευτής… Γιάννη Ρουμπάτη μετά την κλοπή των Ταμείων του ΕΟΤ… (μάλιστα του έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση που τα «ξέχασες» όλα, μου είπε να σου πω). Τα στοιχεία είναι από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο των αρχηγών κρατών Μελών της ΕΕ που συνήλθε στην ΛΙΣΑΒΟΝΑ και αποφάσισε στις 27 Ιουνίου 1992 για πολλά, μεταξύ αυτών και την επικύρωση της απόφασης που έλαβε χώρα στην πόλη Guimarães της Πορτογαλίας με ΘΕΜΑ τον όρο της ονομασίας της πρώην Γιουγκοσλαβίας ως Μακεδονίας.

ΕΛΛΗΝΕΣ – Αυτά είναι τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ που δεν θέλουν να ξέρετε. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ

[Δήλωση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την πρώην Γιουγκοσλαβία

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο επαναλαμβάνει τη θέση που έλαβαν η Κοινότητα και τα κράτη μέλη της στο Guimaraes κατόπιν αιτήματος της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας να αναγνωριστεί ως ανεξάρτητο κράτος. Εκφράζει την ετοιμότητά του να αναγνωρίσει. Αυτή τη δημοκρατία εντός των υφιστάμενων συνόρων της, σύμφωνα με τη δήλωση της 16ης Δεκεμβρίου 1991 με όνομα που δεν περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία. Θεωρεί επίσης ότι τα σύνορα αυτής της δημοκρατίας είναι απαραβίαστα και εγγυημένα σύμφωνα με τις αρχές του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και του Χάρτη των Παρισίων.]

Loading...

6 thoughts on “ΕΛΛΗΝΕΣ – Αυτά είναι τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ που δεν θέλουν να ξέρετε. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ – Δήλωση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την πρώην Γιουγκοσλαβία

 1. ΙΩΑΝΝΗΣ says:

  ΑΝ ΕΊΧΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΡΝΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΟΎΣΑΝ ΤΟ ΌΝΟΜΑ !!!

  ΑΥΤΟ ΣΉΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΎΝ ΔΙΌΤΙ Η ΝΤΡΟΠΉ ΤΟΥΣ ΈΓΙΝΕ ΚΑΤΑΘΈΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΆΠΕΖΕΣ !!!

  Η ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΌΣ ΑΝΉΚΕΙ ΣΕ ΕΜΆΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΈΣΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΊΟΥ !!! ΜΗΔΕΝΌΣ ΕΞΑΙΡΕΤΈΟΥ !!!

  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΆΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟΙ ΆΠΩ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΥΘΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΙΟΤΗ ΔΕΙΛΟΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΝΥΘΕΙΚΟΙ ΦΤΥΝΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ !!!

  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΑΥΤΌ ΙΣΧΎΕΙ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΞΕΦΤΊΛΑ ΠΟΥ ΨΗΦΊΖΕΙ ΠΑΣΟΚ-ΑΛΛΑΓΉ /ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΎΡΙΖΑ Κ.Κ.Ε !!!

  ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ……ΠΑΤΡΙΟΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΠΕΡΗΦΙΜΑ Ο ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΌΣ !!!

 2. Γιωργος says:

  Το δωσαν οι αλητες προδοσια.ο κανενος στο μυαλο θα νπορουσε να ριξει τηκυβερνηση…..το δωσαν οι προδοτες κι εμεις τους καμαρωνουνε.δωσαμε κ@λο

 3. IOB says:

  ρε παιδιά ήμαρτον γιατί δε ξεσηκώνεται ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ να μπει στην βουλή και να τους κυνηγά ??? δε τολμά κανεις να κάνει το βήμα κι αν πάει ένας θα τον γραπώσουν και θα τον fan !! δε μπορεί να γίνει μια διαμαρτυρία μέσο fb ??? όλοι μαζί ντού έχω απ την βουλή ??? όπως κανονίζονται για ποδόσφαιρο μουντιάλ και τέτοιες εκδηλώσεις και γίνετε «πανικοσσε» τέτοιου είδους εκδηλώσεις δε γίνετε να γίνει ένα τέτοιο παρόμοιο για την πατρίδα ??? και να γίνει πανικός ??? τώρα που το ψηφισαν να δείξει ο λαός ότι αυτό θα το plrosoun που πράξαν ??? αντίθετος «φιλαρακιδε» κουνιέται «χαλαρουιτα» και όλα cool !! αυτό θα γυρίσει στα μούτρα μας κι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *