Οκ δεν θέλω να γίνω κακός και να σε κοροϊδεύω …ελα να σου δείξω κάτι να κοροϊδεύεις και εσύ..τους άλλους χαχχαχα !!!!

Για να με διαβάζεις λογικά έχεις δει το Ματριξ καμία δεκαριά φορές ..και εγώ τα ίδια …και κάθε φορά που το βλέπω όσο περνάει ο καιρός είναι σαν να βλέπω μια νέα ταινία από την αρχή ….!

Τώρα αν είσαι οπαδός Ματριξ τότε σίγουρα θυμάσαι σαν και μένα την κλασική ατάκα που λέει ο Ο μορφεας στον Νιο … Τι και αν σου πω ότι όλα όσα γνωρίζεις είναι ένα ψέμα …

” What if i told you that everything you knew is a lie ”

Αν το θυμάσαι σήκωσε το χεράκι τώρα …. και δεν θα το κατεβάσεις με τίποτα γιατί αυτό είναι η αλήθεια σου , η μνήμη σου , η εμπειρία σου …. Αν θυμάσαι αυτή την ατάκα πρέπει να είμαστε από το ίδιο ξεχασμένο σύμπαν αδερφέ…..

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΤΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΤΡΙΞ ….ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ… ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ …ΑΥΤΗ Η ΑΤΑΚΑ !!!!!…..ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ;

Δες τα ξανά αλλά μείνε με το χεράκι ψηλά έτσι σαν μάθημα να μουδιάσεις να ξεραθεί για να μην ξεχάσεις ..ότι κάποιος παίζει με το προγραμμαααααα!

ΑχαχααΑΑχαχαχααχχαχαα

Stranger…

Πολύ σπαστική αυτή η μαλακία στο τέλος συνέχεια για το κατοχικά νέα …ε για ποιον; που στο διάολο γράφω στο Figgaro;

60 thoughts on “Οκ δεν θέλω να γίνω κακός και να σε κοροϊδεύω …ελα να σου δείξω κάτι να κοροϊδεύεις και εσύ..τους άλλους χαχχαχα !!!!

 1. ΑΝΤΙΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ says:

  “what if I told you everything you knew was a lie? You think that’s air you’re breathing right now?” ………………..ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ…….

 2. Στέλιος Κομοτηνή says:

  Αχ τί με θύμησες ρε Νίκο,όταν βγήκε η ταινία είχα πάθει την πλακάρα μου,τέλος πάντων όταν ολοκληρώθηκε η τριλογία τα αγόρασα σε dvd,μόλις σχολάσω από την δουλειά θα το τσεκάρω να σε πω άν έχει σβηστεί κ από το dvd

 3. filarianna says:

  το επίσημο site της Fiona Broome, η οποία μας σύστησε στον όρο “Mandela Effect” — mandelaeffect.com/ — και — fionabroome.com/about-the-author. Αυτό που επαναλαμβάνω πάντα, «ὃς ἂν τὰ ὀνόματα ἐπίστηταιἐπίστασθαι καὶ τὰ πράγματα», κάτι που δεν λαμβάνουμε υπόψιν, κατά τη προσωπική μου άποψη πάντα. Λέξεις όπως “ταραχοποιός” και “ματογυαλιά” θα έπρεπε να μας κάνουν περισσότερο καχύποπτους.

 4. croif101 says:

  STRANGER,ΝΑ ΡΙΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΤΑΚΙ?
  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ??
  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΩ ΑΠ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!
  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΦΟΒΟΣ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ?
  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ,ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ!!!
  ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!!!
  ΡΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ!!!
  ΑΜΕΡΙΚΗ,ΑΜΕΡΙΚΗ,ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΧΩΡΑ ΤΡΑΓΙΚΗ.

  • Αναστασία says:

   Eίναι ο Ύπνος.Αλοιώς θα κοιμόμασταν με τα μάτια ανοικτά.Ακόμα και οι θεοί πήγαιναν για Ύπνο.Μπορεί κανείς να το αναλύσει. Ομως δεν έχω συναντήσει άγαλμα του Ύπνου και της Μοίρας.Μπορεί κάποιος να βλέπει τον Ηλιο π.χ ,έχω ακούσει σχετικά.Θέλω να μάθω την θέση σου .Όσο για την Αμερική είναι η σύγχρονη Ατλαντίδα .Το θέμα και η λύση βρίσκεται εν Αθήναις.

 5. ΣΟΦΟΣ says:

  “ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ” – ΣΩΚΡΑΤΗΣ!!!
  Εμ πως να δεις! αφού όπως λέει και ο Μορφέας ” Τι και αν σου πω ότι όλα όσα γνωρίζεις είναι ένα ψέμα …
  χαχαχαχαχαχαχαχαχα

   • ΣΟΦΟΣ says:

    Ο τυφλός πάντα “κοιτά” το δάχτυλο μα ποτέ το δάσος! Κοίταξε εσύ και οι όμοιοι σου να επιζητάς να νοήσεις το νόημα και ποτέ το δάχτυλο ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΊΧΝΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ!

   • ΣΟΦΟΣ says:

    Λέξη: οἶδα (Κλιτικό Αρχαίας), Αρχική – Ριζική: οίδα < αρχ. οἶδα < Fειδ- του άχρηστου εἴδω "βλέπω" < Fοιδ- < οιδ- < ΙΕ woid- "γνωρίζω", weid- "βλέπω, είδα"

    • ΣΟΦΟΣ says:

     ΠΑΡΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΉΣΕΙΣ ΑΝΑΡΜΟΣΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ.,,..Τι και αν σου πω ότι όλα όσα γνωρίζεις είναι ένα ψέμα … » What if i told you that everything you knew is a lie »

     “ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ” – ΣΩΚΡΑΤΗΣ!!!
     Εμ πως να δεις! αφού όπως λέει και ο Μορφέας ” Τι και αν σου πω ότι όλα όσα γνωρίζεις είναι ένα ψέμα …
     χαχαχαχαχαχαχαχαχα

     Λέξη: οἶδα (Κλιτικό Αρχαίας), Αρχική – Ριζική: οίδα < αρχ. οἶδα < Fειδ- του άχρηστου εἴδω "βλέπω" < Fοιδ- < οιδ- < ΙΕ woid- "γνωρίζω", weid- "βλέπω, είδα"

     Κοινώς: Ένα είδα με το άχρηστο εϊδώ=βλέπω, (την λογική της σάρκας), ότι δεν βλέπω τίποτα!

 6. ]+[ says:

  Αυτή η ιστορία με το Μάτριξ καταντά ύποπτη. Πέντε αισθήσεις έχω όλες κι όλες, με ποιά από αυτές θέλεις να αντιληφθώ το Μάτριξ;;;;
  Μου τα ‘χετε ζαλίσει εσυ κι ο Πλατωνας ότι ζω σ’ ένα Μάτριξ, φέρτε μου αποδείξεις σε χειροπιαστό επίπεδο, όχι σε μοριακό! Στο επίπεδο μεγέθους της χείρας με τα 5 “ορφανά” στο επίπεδο που αντιλαμβάνεται μια από τις 5 μου αισθήσεις, και τότε το συζητάμε! Μέχρι τότε τι διάολο θες να κάνω για το Μάτριξ;!;!;!;
  Που ´σαι Σπύροοοοοοοοοο

  • ANEFIX says:

   Έχει καταντήσει μεγάλη αηδία αυτό με το Μάτριξ. Ό,τι είναι τής μόδας τρέχει ο κόσμος να το ακολουθήσει στα τυφλά. Μεταφορικό είναι το μάτριξ, όχι κυριολεκτικό. Απλά οι δυνάστες τού ανθρώπου έχουν φροντίσει να τού δημιουργήσουν μια ψεύτικη ιστορία και πραγματικότητα για να μην μπορεί ο άνθρωπος να ξεγκαβωθεί και να ψάχνει τις πραγματικές του ρίζες, όσο επίσης και το τι υπάρχει “πίσω από την κουρτίνα”. Αυτήν την σημασία έχει το μάτριξ, η ψευδαίσθηση που έχουν δημιουργήσει στον άνθρωπο και η προσπάθεια να τον αποπροσανατολίσουν. Τα περί “εικονικής πραγματικότητας” που διαδίδονται στις μέρες μας είναι ευφάνταστα σενάρια και τελείως αναπόδεικτα, αλλά είπαμε…οι καραμελίτσες είναι γλυκιές και φτιαγμένες για να πιπιλιούνται.

  • ]+[ says:

   Το ύποπτο βέβαια για να μην παρεξηγούμαι, δεν είναι η μεταφορική έννοια και ο νοητικός έλεγχος/πλύση εγκεφάλου, που εννοείς εσύ, αλλά αυτή η εμμονή στην κυριολεκτικότητα της τριλογίας που πασάρει η υπερπαραπληροφόρηση, συνεπικουρούμενη από ένα κάρο κατεστημένους “επιστήμονες” που μας το αποδεικνύουν κιόλας σε ατομικό/μοριακό επίπεδο!
   Προσπαθώντας βέβαια, να μας αφαιρέσουν και τον συλλογισμό άλλων πιθανών ερμηνειών της τριλογίας. Βλέπε Κύριος ημών, Σελήνη, ασημένια χορδή, ψυχές μπαταρίες, κλπ κλπ

 7. Raw Law says:

  Εφοσον ζουμε σε ενα ματριξ παει να πει οτι στην αληθινη μας ζωη ειμαστε μεσα σε κατι μπουντρουμια καλωδιωμενοι σωστα;;; Αν ειναι ετσι μια χαρα ειμαστε εδω μου φαινετσι. Δεν ξερεις τι να πιστεψεις πλεον. Αλλοι λενε οτι ζουμε σε ματριξ, αλλοι λενε οτι ζουμε μια δοκιμασια για μια θεση στον παραδεισο, αλλοι λενε οτι ζουμε στην κολαση, αλλοι λενε οτι ζουμε σε επιπεδη Γη, αλλοι λενε οτι αυτο που ζουμε ειναι και μετα δεν ειναι, αλλοι οτι απλα ζουμε ταυτοχρονα σε δις και τρις εκατομμυρια συμπαντα, αλλοι ετσι, αλλοι γιουβετσι. Πολλα επιχειρηματα για να πιστεψεις οποιαδηποτε θεωρια. Το σιγουρο ειναι οτι θα πεθανουμε και δεν θα μαθουμε. Κι αν υπαρχει μετεπειτα ζωη θα μας εχει γινει ολικο φορματ οποτε παλι δεν θα ξερουμε. Και στην τελικη ρε φιλε ποιο το νοημα;;; Αν ξεραμε τι ζουσαμε και τι ακολουθει μετα πιστευω δεν θα ειχε νοημα η ζωη.

 8. Πίκος says:

  Στραντζερ έχεις απόλυτο δίκιο. Εγώ δυστυχώς δεν έχω δει το ματριξ ακόμα (το ξερω είμαι απαράδεκτος) αλλά επειδή έχω μελετήσει αρκετά τα μαντέλα φαινόμενα, αυτό το είχα δει απο πέρυσι το καλοκαίρι. Ακόμα και ας μην έχω δει την τριλογία ξέρω ότι αυτή η φράση “What if I told you” ήταν και εξακολουθεί να είναι παγκοσμίως γνωστή και έχει γίνει ακόμα και meme. Μια φράση που στη πραγματικότητα μας… ουδέποτε υπήρξε.

 9. DELETED SCENES says:

  Απλά έχουν σβίσει την ατάκα από την ταινία.
  Το θυμάμαι γιατί το πρωτοείχα δει, όταν ζούσα Γερμανία και πήγαινα σε Ελληνικό γυμνάσιο. Την θυμάμαι την ατάκα.
  Δεν πιστεύω ότι έχουμε να κάνουμε με μαντέλα εφέκτ, εκτός κι αν κάποιος το είδε πρόσφατα και άκουσε την ατάκα, ενώ άλλοι το είδαν και δεν την άκουσαν.

  • DELETED SCENES says:

   Η θεωρία μου περί μάτριξ και διαστάσεων: ”Το μυρμίγκι ζει στο δικό του μάτριξ, επειδή ξέρει μόνο να δουλεύει για να χει να φάει τον χειμώνα και δεν αντιλαμβάνεται π.χ. το ν’αράξει η ν απολαύσει μια θέα, γιατί αυτές είναι οι λειτουργίες του οργανισμού του”
   ” Το μυρμίγκι είναι σε χαμηλότερη διάσταση, διότι λόγω οργανισμού, γιατί δεν μπορεί ν αντιληφθεί τρισδιάστατα πράγματα, η τον άνθρωπο όπως τον βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε εμείς”
   ”Προς το παρόν απορίπτω την ύπαρξη άλλων χωροχρόνων, αυτόνομων απ τον δικό μας, εκτός κι αν μιλάμε για άλλον γαλαξία”
   Αυτά μέχρι νεοτέρας.

   • ANEFIX says:

    Γατούλη μου σε πιάνω αδιάβαστο. Να και μια φορά που δεν θα σού πω “ΕΥΓΕ”. Τα μυρμηγκάκια δεν είναι δισδιάστατα πλασματάκια, μια χαρά τρισδιάστατα είναι. Έχουν ύψος, αγναντεύουν και αντιλαμβάνονται και τις 3 πρώτες διαστάσεις όπως ο άνθρωπος σχεδόν. Δισδιάστατα πλάσματα θεωρούνται αυτά που έχουν μήκος και πλάτος, αλλά παντελή απουσία ύψους. Ας πούμε μια ζωγραφιά σε ένα κομμάτι χαρτί θεωρείται μια δισδιάστατη “οντότητα”. Αν σε κάποιον πλανήτη υπάρχουν όντα με 70 μέτρα ύψος και έρθουν κάποια μέρα στην Γη, εμάς θα μάς βλέπουν ως μυρμηγκάκια και θα μάς θεωρούν ως “δισδιάστατα πλάσματα” (ενώ δεν είμαστε) γιατί στην οπτική τους αντίληψη θα φαινόμαστε μικροσκοπικοί, κάτι σαν “στάμπες στο έδαφος”. Επίσης, αν σε κάποιον άλλον πλανήτη υπάρχουν όντα με 850 μέτρα ύψος (λέω εγώ τώρα), θα έβλεπαν αντιστοίχως τα όντα των 70 μέτρων σε ύψος όπως αυτοί θα έβλεπαν εμάς και όπως εμείς βλέπουμε τα μυρμηγκάκια. Είναι πολύ απλό. Πώς και σού ξέφυγε αυτό το πράγμα;

 10. ΗΡΩ says:

  οπαδός δεν είμαι αλλά το θυμάμαι ότι το είχε πει. Για το χεράκι σε σχολείο είμαστε; (χαχα βγήκε) . Ο οπαδός φανατίζεται και δεν λειτουργεί ορθά. Οι λέξεις , οι προτάσεις δεν τις προσέχουμε πάντα , συνήθως στις εικόνες εστιαζομαστε , ο τρόπος που προσπαθούν να αντιγράψουν κάτι , βέβαια τις περισσότερες τα ίδια στοιχεία τα παραλλάσουν τον λόγο δεν το έχω βρει ακόμα. Σαν να θέλουν να σου προβάλουν μια πραγματικότητα που θα ήθελαν να υλοποιηθεί. Ίσως μέσα να υθπάρχουν στοιχεία αλλά ο σκοπός οδεύει αλλού. Σαν ένα μικρό πειραματόζωο που το βάζουν σε ένα κλουβί και βλέπουν τις αντιστάσεις του. Το χρησιμοποιούν μέχρι να τους είναι άχρηστο…

 11. Στέλιος Κομοτηνή says:

  Καλημέρα Νίκο,είδα εχθές την ταινία και μουδιασα, όντως δεν υπάρχει πλέον η ατάκα στο αγορασμένο dvd της τότε εποχής,η δεύτερη ατάκα για τον αέρα που αναπνέει υπάρχει κανονικά στην σκηνή που παίζουν καράτε στην προσομοίωση πριν πει ο Μορφέας στον Τανκ να ανεβάσει το πρόγραμμα του άλματος.Το είδα και το ξαναείδα και το ματαξαναειδα μήπως κάνω λάθος αλλά όντως έχει σβηστεί,ακόμη και τώρα με φαίνεται απίστευτο…

 12. Ανώνυμος says:

  Αχ γιατί δυσκολεύεστε τόσο; Παίρνετε τα πράγματα πολύ κυριολεκτικά. Θα σας πω το μυστικό. Εντάξει;O Νίο δεν ήταν ο εκλεκτός. Ο Smith ήταν. Κανείς δε σώθηκε και όλα είναι ένας κύκλος αναγκαστικός. Εντάξει;
  Πάμε λίγο στην ανάλυση. Το μάτριξ ΕΙΝΑΙ η τεχνολογία. Όσο πιο πολύ προσπαθούμε να βγούμε από το μάτριξ, τόσο μπαίνουμε πιο μέσα. Η τεχνολογία μας ώθησε σαν πολιτισμό αλλά μας φυλάκισε σε ένα σωρό συμβάσεις που αποτελούν την κοινωνία. Καταλαβαίνετε; Το επόμενο βήμα/άλμα της τεχνολογίας θα είναι η μεταφορά της ανθρώπινης συνείδησης σε υπολογιστές. Γι’ αυτό και προκύπτουν συνεχώς θεωρίες περί simulation universe. Από κάπου πρέπει να αρχίσουν. Μην ξεγελιέστε ότι θέλουν να βγούμε από εκεί. Θέλουν απλά να παρουσιάσουν μια νέα φυλακή ως δρόμο προς την αθανασία και την ελευθερία. Αυτό είναι το μάτριξ. Θα ρωτήσετε, τί ΔΕΝ είναι το μάτριξ; Θα σας πω. Η ίδια η φύση δεν είναι μάτριξ. Το να ζεις μέσα της. Αγνά. Όπως άρχισαν όλα. Να παίρνεις ό,τι έχει να σου δώσει και να δίνεις πίσω σ’αυτήν πεθαίνοντας. Η γνώση έχει πάντοτε τίμημα.

 13. Γιωργος says:

  XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA,ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΚΡΑΤΩ ΑΡΧΕΙΟ,ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΗΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ IDEAL ΑΝ ΕΝΘΥΜΗΣΕ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΨΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ,ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ.ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,

   • Γιωργος says:

    ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΣΕ ΦΤΑΣΩ,ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ,ΑΝΟΗΣΙΑ,ΜΑΛΑΚΙΑ,ΠΕΣ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΣ,ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ ΩΣ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΑ,ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ,ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ,ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ.

  • ΗΡΩ says:

   πέρα από την πλάκα , δεν θα αναφερθώ στην ταινία. έΝα παράδειγμα θα σου πω. Κάποτε ένας άγνωστος είχε διαβάσει μια ανακοίνωση , και είχε σχολιάσει κάτι σχετικό με την ανακοίνωση. Αν και του απάντησε μ, ότι αυτό που διάβασε δεν υπήρχε , αυτός ισχυριζόταν ότι το διάβαζε .
   είχε κάνει και αντιγραφή.
   Και ένα άλλο παράξενο , στην σελίδα του παράξενου ή έστω σε αυτήν την σελίδα , ένα ποίημα καταγγεγραμμένο που ενώ το διάβαζεες στην συνέχεια του χρόνου αν και το άνοιγες αποθηκευμενο κάποιες προτάσεις σε διαφορετικά σημεία λείπαν.
   Πρωτού κρίνεις κάτι , σκέψου μήπως κάτι δεν είναι πάντα αντιληπτό σαν τον μάγο που σου κάνει μαγικά τα βλέπεις ότι ειναι απλώς μαγικά.
   Ένα φαινομενο για μερικούς ειναι ένα φαινόμενο..

 14. Ναι η οχι says:

  Υπαρχει εξηγηση. Εδω και χρονια εχει βγει η συγκεκριμενη εικονα μεμε με αυτη την υποτιθεμενη φραση που εχει πει ο Μορφεας. Στην ουσια μας εμεινε το μεμε στο υποσυνειδητο και μιας εχουμε δει και την ταινια αυτοματως ειχαμε ηδη δημιουργησει ακριβη εικονα με ποιο υφος και με ποιον τονο φωνης λεει αυτη την φραση ο Μορφεας ενω στην ουσια δεν την ειπε ποτε απλα εμεις την δημιουργησαμε στο μυαλο μας μεσω μιας εικονας που ειδαμε και πλεον θεωρουμε οτι η πραγματικοτητα ειναι αυτη που δημιουργησαμε εμεις στην μνημη μας. Αυτη η φραση εχει αμεση σχεση με την ταινια για αυτο και ηταν ευκολο να την βαλουμε υποσυνειδητα μεσα στο μυαλο μας. Ειδικα για τους φανατικους της ταινιας που εχουν δει την τανια 100 φορες, αν ειδαν εστω και μια φορα αυτο το μεμε σιγουρα το εχουν αποθηκευσει υποσυνειδητα μεσα στο μυαλο τους και πλεον θεωρουν οτι η φραση υποθηκε στην πραγματικοτητα. Αν το μεμε ελεγε πχ “Νιο κοιτα ποσο μαλακας εισαι” δεν θα δημιουργουσαμε ποτε αυτη την εικονα στο μυαλο μας μιας και η φραση ειναι εντελως ασχετη με την ταινια και το υποσυνειδητο μας απλα θα την εκανε delete. Εκατσα και εγραψα ολο αυτο για να καταλαβετε ποσο μεγαλη δυναμη εχει το υποσυνειδητο και οτι εσεις οι και καλα ξυπνιοι στην ουσια ειστε ακομα αρχαριοι μιας και αυτοτρολλαρεστε απο μεμες. Απλα πραγματα. Σας εχουν καψει το μυαλο τα μεμες. ΥΓ Δεν ζουμε σε ματριξ, τουλαχιστον υλικο ματριξ δεν υπαρχει.

  • ΑΝΤΙ-ΒΟΘΡΟΣ says:

   Ξυπνα υπνωτισμενε την συγκεκριμενη φραση την χρησιμοποιουσα επειδη την ειχα δει στην ταινια και οχι σε μεμε. Αυτο που δεν μπορειτε να καταλαβετε οι περισοτεροι ειναι οτι ολοι θυμομαστε σωστα.

 15. Θανασης Γιαννιτσα says:

  Αυτη η φραση μεταφραζεται: ολα οσα σου λενε ειναι ψεματα(συνεπως και οσα λεει ο μορφεας που αυτοαναιρειται και οποιοι αλλοι περι υπαρξεως η μη υπαρξεως του χολυγουντιανου η οποιουδηποτε αλλου ματριξ!)Τοτε τι μπορει να ειναι αληθεια αφου τα παντα ειναι ψευδεις πληροφοριες? Μονο ενα αλλο ονειρο τρελο και καλο το δικο μας η δικη μας αληθεια.

 16. Ανώνυμος says:

  mandela effect…χμμμμ…πριν πεντε χρονια διαλεξαμε ποιοι θα μεινουμε στον πλανητη, σκοτεινο, κρυο πλανητη με τασεις ερημωσης και ποιοι θα βρεθουν σε παραλληλο συμπαν, εκει που εχει ηλιο και κατοικουν οι ξανθοι με τα μαυρα ματια….δεν το θυμομαστε,ε;φανταζει οτι καναμε τη λαθος επιλογη αλλα τη νιωθω σωστη….υπομονη…. υ.γ. οχι, δεν ειμαι τροφιμος ψυχιατρειου και αυτα τα γραφω μην τυχον και υπαρχει αλλος, εστω ενας που να ειχε αυτη την πληροφορηση με καποιο περιεργο τροπο δοσμενη….

 17. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έμαθε το αλληγορικό σπήλαιο του Πλάτωνα από την ταινία και οχι απο το βιβλίο.
  Εαν ζούσε Ο Πλάτωνας θα έκανε μύνηση
  για αλλοίωση των γραπτών του στον
  σεναριογράφο της ταινίας.
  Η αμερικανοποίηση της δομής της σκέψης
  του δυτικού ανθρώπου υλοποιείται με
  την βοήθεια της τεχνολογίας,{ταινίες
  video ,ιντερνετ κ.λ.π}.Στόχος ένας η θολούρα, για να μην θυμηθούμε ποτέ .
  Ο άνθρωπος δε μπορει να αναζητά αυτό που δε γνωρίζει γιατί τότε δεν ξέρει τί να αναζητήσει αλλά ούτε αυτό που γνωρίζει μπορεί να αναζητά γιατί το ξέρει ήδη. Ο άνθρωπος τίποτε νέο δε μαθαίνει, παρά μόνο παίρνει συνείδηση των όσων ήδη γνωρίζει. Η γνώση (μάθηση) είναι ανάμνηση (ενθύμιση) , υπάρχει λοιπόν η ανάμνηση μέσα μας…
  Η αλήθεια δεν δύναται να είναι κάπου έξω ,
  προς απογοήτευση λογου χάρη των x-files.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *