12:06 - 21/09/2017

Οι κινήσεις του χτες οδηγούν το μέλλον του σήμερα ..!

Αν θυμηθείς ποτε στην Ιστορία της γης είχαμε επίθεση στην Ελευθερία του λόγου τότε θα κατανοήσεις σε ποιο λεπτό της ιστορίας είμαστε ώστε να έχουμε επανάληψη της !

Όταν βλέπεις ότι υπάρχει φίμωση , όταν πλέον υπάρχει έλεγχος στο τι πρέπει να γνωρίζει ο πολίτης τότε τα σημάδια αυτά δεν μπορούν να οδηγούν πουθενά αλλού από την αλλαγή της ιστορίας κατα το δοκουν..και την ιστορία την αλλάζεις μονο με πόλεμο !

Η παγκόσμια φίμωση που έχει επιβληθεί από το σύστημα των επικυρίαρχων είναι η μεγαλύτερη που έχει επιβληθεί ποτέ μαζικά ….Μέχρι χτες είχαμε τοπικές επιθέσεις στην Ελευθερία του λόγου και στην επιλογή της πληροφορίας ….Μπορούμε να θυμηθούμε ακόμα τους Ναζί να καίνε βιβλία το 1933 στις πλατείες !

Πάντα όταν ένα απολυταρχικό καθεστώς προσπαθεί να πάρει την εξουσία απαγορεύει την Ελευθερία του λόγου και την πρόσβαση στην πληροφορία !!

Το τρομακτικό όμως σε αυτή την στιγμή του χρόνου μας είναι ότι αυτό πια είναι παγκόσμιο ..και αρα αφού είναι παγκόσμιο δεν μπορούμε πια να μιλήσουμε για σύγκρουση δυο αντίπαλων δυνάμεων , δεν μπορούμε να μιλάμε για παγκόσμιο πόλεμο αν θέλουμε να είμαστε άμεμπτοι στο πνεύμα μας αλλά θα πρέπει πάρα την όποια παρουσίαση και δικαιολογία από το σύστημα αυτό που έρχεται να το ονομάσουμε μόνο ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ …. η απόφαση δηλαδή του συστήματος φυλακή ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει ανάλογα με τα μελλοντικά σχέδια του !

Μην μπερδεύεσαι πια με Κορέα , Αμερική , Κίνα , Ρωσία …κανείς δεν είναι εχθρός με κανένα ότι μα ότι και αν βλέπεις … ΜΗν μπερδεύεσαι με σκέψεις οικονομικές …ότι αν γίνει αυτό τότε αυτή η χώρα θα χάσει αυτά,….δεν υπάρχει πια χασούρα για την ελίτ …!

Η ελίτ εφ όσων αποφάσισε να προχωρήσει στα παγκόσμια σχέδια της και να φέρει μια κυβέρνηση , μια σημαια , ένα Θεό κοκ….μοίρασε μεταξύ των ήδη πετυχημένων ποιμνίων της την γη και τα αγαθά ..και αυτό το έκανε πριν πολύ καιρό και όχι τώρα..!!

Ο τάδε με τις τράπεζες πήρε τόσους πόντους στην νέα γη και τάξη που έρχεται ..ο τάδε με τα πλοία τόσους …ο τάδε με την ενέργεια τόσους …η τάδε χώρα με αυτά τα αγαθά τόσους πόντους κοκ κοκ !!

Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς μια άμεση αχρηματη κοινωνία αν μέχρι να επιτευχθεί αυτή το κάθε μέρος έφερνε αντιρρήσεις στο σχέδιο λόγω συμφέροντος !!…

Κατάλαβε το επιτέλους ότι το ζωγραφιστό χαρτάκι είναι μονό ένα δόλωμα για εμάς και το μόνιμο πάσο να κινούμαστε ανάλογα μέσα στην φυλακή τους!

Αν και τώρα με την παγκόσμια φίμωση δεν μπορείς να δεις τα επόμενα σχέδια τους δεν μπορώ άλλο να σε βοηθήσω ….αν όμως το βλέπεις πλέον πρέπει να γίνεις ενεργός ..να μιλήσεις , να φωνάξεις , να πεις την γνώμη που τόσα χρόνια έκρυβες !!

Στο άμεσο μέλλον που έρχεται δεν θα προλαβαίνουμε να γράφουμε γεγονότα και εξελίξεις ….γίνε η φωνή και τα μάτια του Κατοχικά σε όλη την Ελλάδα ώστε να νικήσουμε μαζί τον νεοφασισμό των επικυρίαρχων !

Μπορείς μέσα απο το Κατοχικά Νέα που σήμερα ανακηρύσσει την Δημοσιογραφία του Ελευθερου πολίτη να κάνεις την φωνή όλων μας δυνατή να ακουστεί ακόμα και εκεί που η Ελίτ έκλεισε τον “ήχο” Κανε εγγραφή στο κατοχικά νέα και στείλε μας ότι συμβαίνει στην περιοχή σου , όποια φώτο η βίντεο κατάφερες να τραβήξεις από ένα γεγονός , όποια καταγγελία και αδικία συμβαίνει στον τόπο σου !

Όλοι μαζί πια μπορούμε να δώσουμε έναν αγώνα με ουσία και κοινό στόχο την Ελευθερία και το δικαιωμα της έκφρασης !

Πριν ξεκινήσει όμως η συγκομιδή επειδή δεν μιλήσαμε …..!!!!!

Stranger….

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. 23
  19
  Να προσθέσω 2 βασικά πράγματα που δεν τα έχει το Site. Πρώτον , κατα τη γνώμη μου θα πρέπει όποιος θέλει να κάνει σχόλια στη σελίδα να τα κάνει με username και password δηλαδή να υπάρχει λογαριασμός χρήστη, με έλεγχο ip για να μη μπορούν έυκολα να τρολλάρουν άτομα με 2-3 λογαριασμούς, και δεύτερον τα σχόλια να είναι live χωρίς να περιμένουμε να πάρουν έγκριση απο τον admin. Έτσι θα γίνεται και περισσότερος διάλογος στα σχόλια.
  • 21
   1
   Μπα χειρότερα θα είναι. Μετά θα είναι σα το disqus σε κάτι άλλα σαιτ και όλοι αντι να σχολιάζουν επί του θέματος, θα συζητάνε για άσχετα πράγματα σπαμμαροντας το τσατ οπως: ” Γεια τι κανεις?”, “Καλημέρα” “Φεύγω παω να φαω τωρα” “τωρα παω τουαλέτα, τα λεμε αργότερα,ΙΧΝ”. Λες και μας ένοιαξε τι κάνει κάθε δευτερόλεπτο ο αλλος. Ασε μια χαρα είναι ετσι.
  • 18
   3
   Σε αυτή την περίπτωση που λες δεν θα μπορούν να διακινηθούν όλες οι ορθές και λανθασμένες απόψεις …. Στο face book Google You tube υπάρχει μεγάλος αυτο-περιορισμός και ελεγχόμενες τάσεις… που δεν επιτρέπουν να δούμε “κατάματα” τα προβλήματα της κοινωνίας μας …. Πολύ σωστά τα κατοχικά νέα αφήνουν ελεύθερη την πρόσβαση …. με ένα ελαφρού βαθμού περιορισμό στα πολύ υβριστικά σχόλια ….
  • 12
   4
   Για το πρώτο που είπες συμφωνώ. Όσο για το δεύτερο, αν πρέπει δηλαδή τα σχόλια να είναι live, για σκέψου το ξανά…θα γίνει τής μουρλής! Τα βρισίδια και οι αντεγκλήσεις θα εκτοξευθούν σε άλλα επίπεδα, που δεν θα ήθελες να δεις…
  • 6
   2
   … και μια φωτο μασ μαζι με δαχτυλικα αποτυποματα και φωτο την αστυνομικη ταυτοτητα μπροσ πισω….πασ να κανεισ κατι ελετθερο και βαζεισ περιορισμουσ και ελεγχουσ…σιγα ρε φιλε με τα τρολ ο φοβοσ σου για αυτα σε βαζει να περιοριζεσαι απο μονοσ σου και να ζητασ να το κανουν και οι αλλοι…
   • Παρασκευη κ 13 21 Σεπτεμβρίου 2017 @ 15:11
    5
    0
    Κ ΤΟ ΑΜΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙΝΟΥΜΕ!!!ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΕΙΝΕΙ Κ ΔΕΙΓΜΑ DNA!! ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΕΑ….ΛΕΣΙΑ ΜΟΝΑΧΑ!
 2. 11
  17
  Μας εχουν μπερδεψει οι επικυριαρχοι που ειναι οι εκλεκτοι του θεου που ειναι φυσικα οι εβραιοι , ο χιτλερ αυτους φιμωσε , αυτους ακριβως που μας φιμωνουν σημερα.
 3. 12
  2
  ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ…ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΔΕΜΕΝΟΥΣ….ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ…..ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΡΦΙΑ
  • 21
   0
   Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα. Ν.Καζαντζάκης

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί