01:51 - 17/09/2020

Οι 72 ώρες, τα τρολ, και η τριήμερη ενίσχυση του πεδιου από τον ιανό

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μίλησα για 72 ώρες και θεωρώ ότι μίλησα ξάστερα, μαζί με τις κούφιες είναι η κατάλληλη στιγμή να ξαναμιλήσω..

Είχαμε ένα σεισμό 4,7 ανατολικά,όταν τα τρολ κατάφερουν να αποδείξουν ότι η στόχευση δεν έκανε τον σκυλάκο να κουνάει την ουρά του γλυκά και όμορφα τότε και εγώ θα μπορώ να πω περισσότερα..

Το λέω γιατί σήμερα άφησα ένα σχολίο από τρολακι να μιλάει για τις 72 ώρες και να λέει ότι θα γελάει για 10 χρόνια..

Όσο και επιφάνεια πληροφορίας να θες να ταΐσεις τους εκπαιδευμένους ανθρώπους σε αυτήν δεν θα μπορέσεις ποτέ να σβήσεις όλα όσα γράφτηκαν στο χτες και πέτυχαν κέντρο στο αύριο ακόμα και περιγραφικά… Και ο λόγος που πολλά πράγματα έγιναν βιωματικά είναι για να μπορούμε να μιλάμε στο ότι εάν το γνωρίζεις μπορείς να τα αλλάξεις…

Το να βρει μία σελίδα πάνω από 10 μεγασεισμους με ημερομηνία και με περιοχή πολλές φορές θα μπορούσες να το πεις και μεγάλη κωλοφαρδία..

Οποίος όμως συνδυάσει καλά τους χρόνους
Και φτάσει σε άρθρα όπως 23 για το μάτι…. Όποιος πάει βήμα βήμα και δει περιγραφές του αύριο για εγκλήματα στημένα και ψεύτικα…. Εάν έχει μυαλό δεν θα ασχοληθεί με το αν έχουμε δίκιο ή αν πέσουμε μέσα στο επόμενο αλλά με το πως το κάνουμε καταφέρνουμε…. Και κατά πόσο υπάρχει η πιθανότητα να μπορούμε όλοι μαζί να το αλλάξουμε.

Άρα τα τρολ νιώθω ότι βρίσκονται ακόμα στο νηπιαγωγείο προσπαθώντας να επηρεάσουν ίσως 5-10 που μόλις θα ρθουν στη σελίδα για να μην δουν να μην ερευνήσουν να μην αμφισβητήσουν την ψεύτικη κουρτίνα της φυλακής που τους εκπαίδευσε.

Ξεκινάει μία έντονη καταιγίδα που την ονόμασαν ιανό, και μόνο που θα διαβάσεις ρωμαϊκή θεότητα θα πρέπει να πεις ωχ ωχ ωχ, αν διαβάσεις και τα θέματα του ποιος ήταν τι έκανε και πας πίσω στην ιστορία…. Θα βρεις ξεκάθαρα της λέξης θυσία πύλη…. Δωρεά σε θεούς για να δημιουργηθούν γεγονότα που επιλέγουμε..

Νομίζω ότι εδώ και 10 χρόνια αυτό σας δείχνουμε ότι η κρυφή ελίτ έχει δικό της ημερολόγιο, δικό της εορτολόγιο, δικούς της θεούς και χρόνους…. Έτσι είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσεις στο που ζουν αυτοί και που έβαλαν εμάς να ζούμε.

Τρεις ημέρες όπου η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ιονισμενη, φορτισμένη, σαν να τη χτυπάει ίσως ένα κρυφό μηχάνημα με ρεύμα…. Θες να το πεις haarp… Πες το αλλά οι ερευνητές της επιφάνειας του φόβου θα σου πουν ότι το haarp το έχουν κλείσει…. Γιατί έτσι τους είπαν οι εχθροί…

ρώτησα μία φιλική ομάδα που συνεργάζομαι και μου έχει δώσει πάρα πολλές πληροφορίες σε πολλά θέματα που δεν θα έπρεπε και δεν θα μπορούσαν με τη λογική να γνωρίζουν..

Τους ρώτησα αν μπορούν να έχουν πληροφορία… Από εκεί που την κατεβάζουν… Και είναι ένας πολύ παράξενος τόπος και αφήγηση να σας εξηγήσω από πού… Για την Ελλάδα και αν κινδυνεύει στις ημερομηνίες 21 και 23 Σεπτεμβρίου..

Η απάντηση που πήρα ήταν για πρώτη φορά ίσως λίγο θολή…. Η Ελλάδα κινδυνεύει ανά ώρα και όχι ανά ημερομηνία εδώ και πολύ καιρό..

Μία άλλη ομάδα επιμένει ότι έχει στοιχεία που λαμβάνει καθημερινά και επιβεβαιώνει ότι διατρέχουμε ένα παράθυρο κινδύνου σε αυτές τις ημερομηνίες..

Το να έχεις μία θεωρία δεν σημαίνει ότι είναι και μία είδηση η μία πληροφορία, οι θεωρίες υπάρχουν για να επιβεβαιώνονται ή όχι…. Υπάρχουν για να συντονίζουν καμιά φορά και την στόχευση..

Δεν υπάρχουν για να πει ο οποιοσδήποτε αύριο είχες δίκιο η είχες άδικο, στο κάτω κάτω σκεφτείτε λίγο ανοιχτά επιτέλους..

Αν όλοι εμείς προσπαθούμε να λύσουμε έναν γρίφο έναν κώδικα ο οποίος ποτέ δεν ειπώθηκε σε κανέναν…. Ο οποίος είναι ίσως το μεγαλύτερο μυστικό της γης….. Και φοβόμαστε να εκφράσουμε τις ενδείξεις που καθημερινά λαμβάνουμε τότε ποτέ μα ποτέ δεν θα φτάσουμε στη λύση του και στην αποκωδικοποίηση του.

Βέβαια μιλάω και σε ενα κοινο που το μεγαλύτερο ποσοστό είναι έτοιμο να δεχθεί π.χ. να κάνει ένα εμβόλιο ενώ το εμβόλιο δεν θα έχει περάσει τα πρωτόκολλα των πειραμάτων του…

έχουμε φθηνήνει τα πάντα σε αυτή την κρίση και τον πολιτισμό της χεστρας εξαιτίας του φόβου μας..

Όταν είσαι όμως ερευνητής και ψάχνεις το άγνωστο, όταν τολμάς να μιλήσεις για οτιδήποτε δεν ειπώθηκε ποτέ, τότε το να φοβάσαι σε κάνει αμέσως να μην είσαι ή να μην μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που πρέπει..

Ο σκυλάκος που είναι δεμένος στο στύλο λοιπόν μία χαρά στις 72 ώρες του έκανε αυτό που έπρεπε… Αυτό δεν σημαίνει ότι τα κύματα δεν μπορούν να συνεχίσουν να έρχονται… Αυτό δεν σημαίνει το ότι επειδή κοίταξες ανατολικά δεν θα δημιουργηθεί ένα παρελκόμενο για να σε ξαναβάλει σε ένα παράθυρο πού θα είσαι πάλι εσύ ο πρωταγωνιστής..

Η δουλειά μας είναι ξεκάθαρη εδώ και 10 χρόνια, σε ότι γράφουμε εμείς αναλύουμε το πεδίο και τον κώδικα του και χωρίς φόβο για το τι θα πει ο καθένας πρέπει να πούμε τα σημάδια… Όσο κι αν θα μας κόστιζαν.. όσο κι αν θα μας κοστίζουν

Το ότι έχουμε ορδές από εχθρούς οι οποίοι προσπαθούν να μας αποδομήσουν, το ότι δεχόμαστε φιμωση, το ότι το σύστημα ελέγχου σας χρησιμοποιεί ύπουλους άδικους τρόπους να μας κάνει να μην μας διαβάζετε σημαίνει ότι τα σημάδια μας και ο κωδικός μας έχει δουλέψει 100% μέχρι σήμερα..και αυτό είναι απόλυτα πραγματικά στο κύτταρο ενοχλητικό για ένα σύστημα που σας θέλει φοβισμένους και υπνωτισμένους..

Εγώ για άλλη μία φορά έκανα αυτό που πρέπει, συνέλεξα πληροφορίες από διάφορες ομάδες… Και επειδή είναι κοντά στη δικιά μας έρευνα πεδίου του κώδικα που προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε δηλαδή τις 72 ώρες έκρινα σωστό να σας το μεταδώσω..

Μιλάω ελληνικά νομίζω μιλάω ξεκάθαρα και εμένω στο να πιστεύω απόλυτα ότι η γνώση και η συνείδηση γίνεται στόχευση και εξαντλεί το στημένο μέλλον κάποιον που μπορούν να δημιουργήσουν για να γλύψουν τους θεούς τους

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

 1. 239 κατι παιζει

 2. Ειχα εκ των εσω πληροφορια απο τον Απριλη οτι 23 Σεπτεμβριου παμε για 2ο lockdown!Μιλαμε για προσωπο της Κυβερνησης…Για να δουμε τι θα προκυψει εν τελει…

 3. Αν δεν εχεις δει τη σειρα Dark πρεπει να τη δεις. Αν την εχεις δει φτιαξε ενα αρθρο για τα οσα πραγματευεται γιατι εμενα μου φαινεται απολυτως αληθινη σε πολλα σημεια της παρι κυκλους 33 ετων, δημιουργια μαυρης τρυπας και ταξιδιου στο χρονο και επιρροης του μελλοντος στο παρελθον……

 4. Γειά σου Νικολαε, συνέχισε περιμένω και εύχομαι να βρεις περισσότερα στοιχεία. Συνφωνω απόλυτα μαζί σου.Οσο για τα τρολ δες την αστεία πλευρά, κάνουν μπαμ νομίζουν ότι μπορούν να μας αποσπάσουν όλους… Χα χα χα. Καλή δύναμη και καλή ενέργεια σου στέλνω από τα βάθη της καρδιάς μου

 5. Αγαπητέ μου, δεν είπα ότι θα γελάω για 10 χρόνια. Είπα ότι μας προσφέρεις γέλιο τα τελευταία 10 χρόνια. Από εκεί και πέρα εύχομαι να συνεχίσεις να μας κάνεις να γελάμε. Να είσαι πάντα καλά!

 6. 23-9 —–24-9 /////mprabo stranger ..anagnwrizw ena pio ipio yfos …kai oxi to gnwsto epithetiko axaxaxxa poly swstos .osoi ereynoun katalabainoun ton pyreto …poly wraio

 7. Πατηρ Δημητριος 09/17/2020 @ 3:20 ΜΜ

  239 Σ.Ε ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ….

 8. Να δούμε τι νέο θα φέρουν η θα κλείσουν με το Ιανό… Πάντως επειδή τους κάνουν τεχνητά είτε με χααρπ είτε με δορυφόρους η δεν ξέρω τι άλλο… δίνουν και ο ονοματακια… Θα τα αποθηκευουν αυτά στα πρακτικά τους και θα “χαίρονται”!!! οι μελλοντικές γενιές τους… Τέρατα!!!

 9. Αν δεν γνωρίζουμε τι αφορά ο κίνδυνος πώς μπορείς να το αλλάξεις; Η αλλαγή του καιρού , ναι σηματοδοτεί αλλαγές που έρχονται. Ειδικότερα όσον αφορά τον άνεμο.
  Πώς όμως μπορείς να κατευνάσεις τον άνεμο; Για να έρθει σφοδρώς ,θα πρέπει να τον κινήσεις για να θυμώσει.

  Το μόνο εμπόδιο είναι σε αυτόν που επιτρέπει να μολύνεται. Άρα βρίσκεις λύσεις ίασής του.
  Το κακό είναι ότι αυτά που ακούς γίνονται επίτηδες για την απλή μεταφορά και την έμμεση του φθορά. Πώς τα ξεχωρίζεις ; Ότι κάνανε στο παρελθόν θα τα κάνουν και στο μέλλον . Έτσι τα ξεχωρίζεις.

  Ρ.Ν.

 10. ΑΥΡΙΟ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020:

  ΜΙΑ ΥΠΕΡ-ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑΣ! ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
  ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΚΑΙ ΦΡΙΚΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ..
  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ…

  Εκατοντάδες ραβίνοι, όπως και ο Ραβίνος Shalom Arush:
  «Στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 οι Εβραίοι θα γιορτάσουν το τελευταίο νέο έτος χωρίς τον Μεσσία!».
  Ο ίδιος ραβίνος δήλωσε επίσης:

  «Και να θυμάστε καλά τι σας λέω, ότι αυτό το Rosh Hashanah (Εβραϊκή πρωτοχρονιά) θα είναι το τελευταίο χωρίς Moshiach (Μεσσία).

  Και θα μπορούσε κάλλιστα να αποκαλυφθεί στη Rosh Hashanah ο Μεσσίας»… Κλπ..
  ===
  ΥΓ: ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΟΛΑ! ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, κλπ,
  ΝΑΙ: ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!!!..
  ΠΟΛΕΜΟΙ, ΣΕΙΣΜΟΙ, ΛΙΜΟΙ, ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΙ, κοκ..
  ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ-ΚΛΕΙΔΙ?!..
  ΠΙΑΣΑΤΕ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..?!
  ΩΣΤΕ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΜΕΣΣΙΑ Ή ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!!?..

  ΥΓ2: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Ή ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ ΑΚΟΜΗ …κλπ..

 11. ΙΑΝΟΣ= janua = ΘΥΡΑ. Ο διπρόσωπος θεός,,φύλακας των πυλών, όλων των ενάρξεων και των μεταβάσεων Επηρέαζε όλα όσα είχαν διπλή όψη και διπλό νόημα στη ζωή και συμβόλιζε τη μετάβαση. Σημαντικοτερος ναος αφιερωμενος σε αυτόν,ο Ianus Geminus. Ενα διαμπερές οικοδόμημα με δύο αντικριστές πύλες, εκ των οποίων η μία έβλεπε προς την Ανατολή και η άλλη στη Δύση. Βρισκόταν στο Forum Romanum μέσω του οποίου βάδιζε ο ρωμαϊκός στρατός για τη μάχη. Αυτός ο ιδιαίτερος ναός είχε μια συμβολική λειτουργία. Όταν οι πύλες του έκλειναν, αυτό σήμαινε ότι υπήρχε ειρήνη στη ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Όταν οι πύλες του άνοιγαν, όλοι γνώριζαν πως οι Ρωμαίοι ήταν σε πόλεμο.
  Εβραικη πρωτοχρονια 2020 = .Ο εορτασμός είναι διήμερος και ξεκινά το δειλινό της πρώτης ημέρας του μήνα Τισρί (18 Σεπτεμβρίου το 2020, σύμφωνα με το Γρηγοριανό Ημερολόγιο) και λήγει το σούρουπο της μεθεπομένης ημέρας (20 Σεπτεμβρίου 2020, σύμφωνα με το Γρηγοριανό Ημερολόγιο).
  Ραβίνος Shalom Arush “Στις 18 Σεπτεμβρίου, οι Εβραίοι θα γιορτάσουν το τελευταίο νέο έτος χωρίς τον Μεσσία.Όποιος με ξέρει ξέρει ότι για πάνω από 40 χρόνια διδάσκω και δεν έχω μιλήσει ποτέ για τον Μεσσία», αλλά αυτά είναι πράγματα που είναι ξεκάθαρα και όλοι τα βλέπουν. Δεν μπορώ να εξηγήσω, αλλά παρακαλώ, μην το χάσετε. Επειδή φέτος, θα λάβετε δώρα όπως ποτέ άλλοτε. “

 12. Ιωαννης 09/18/2020 @ 11:13 ΠΜ

  9 9 2 2 σημερα…το πεδιο δινει 11 αρια συνεχεια…

 13. Οι σιωνιστές θέλουν ο ιανός να σαρώσει εμάς, που είμαστε το παλιό και να βγει ο μεσσίας τους, την πρωτοχρονιά, που είναι το καινούργιο. Το lock down θα έλθει στις 23 Σεπτεμβρίου ή 1ή Οκτωβρίου και μαζί με αυτό το κλείσιμο πάλι των ναών, επειδή ο μεσσίας των Εβραίων θέλει κλειστές τις εκκλησίες. Έπειτα μέσα στο lock down θα γίνουν δουλίτσες, μεταφορά μεταναστών σε χοτ σποτ μέσα στην ενδοχώρα και για αυτό έκαψαν τη Μόρια. Ξεπούλημα όλου του Αιγαίου στους Τούρκους. Ο Πρωθυπουργός κάνει ότι του λένε οι Γερμανοί και οι σιωνιστές. Το θέμα του Αιγαίου πρέπει να έχει τελειώσει μέσα στη Γερμανική Προεδρία και πριν τις εκλογές στις ΗΠΑ. Για αυτό μας κλείνουν. Ρος Χασανά, Γερμανική Προεδρία και Εκλογές στις ΗΠΑ είναι το κομβικά σημεία. Το να διαλυθεί η οικονομία μας θα ικανοποιήσει τους σιωνιστές και φυσικά την κυβέρνηση και εάν κάτι πάει άσχημα, υπάρχει σχέδιο διαφυγής για αυτούς

 14. Το έχω ξαναγράψει. Μου έχει τύχει να ακούω ειδήσεις και να νομίζω ότι ξαναδιαβάζω άρθρο του stranger. Θυμάμαι την περίοδο του τραυματισμού του Σουμαχερ, το ατύχημα στο σκι που είχε η Μερκελ… τους μεγάλους σεισμούς …. κάτι απίθανα άρθρα που προσπαθούσα να αποκωδικοποιήσω και δεν μπορούσα με τίποτα …. και ξεκινάει ένα φαινόμενο και το ψάχνω και ένα ένα όλα τα στοιχεία του άρθρου είναι εκεί. Ότι φαινόταν ακατανόητο και ασύνδετο ξαφνικά ήταν εκεί… παρατηρείς ψάχνεις ψάχνεις και ένα ένα πετάγεται μπροστά σου…. απόλυτη εμπιστοσύνη στην έρευνα του stranger … ανησυχώ όταν αργεί να γράψει.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*