Ο πόλεμος της αλήθειας με το ψέμα είναι οι παρυφές του τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου

Όταν μέσα σε μία κοινωνία το ψέμα φτάσει σε υψηλά επίπεδα τότε τα μέρη αυτής επεκτείνονται προς τα άκρα της!

Ακριβώς όπως κινείται η ύλη λίγο πριν την έκρηξη!

Στην εποχή των πατεράδων μας όπου έζησαν σε μία εποχή πάχυνσης και όχι σε μία εποχή συγκομιδής που ζούμε εμεις , υπήρχαν χαλαρά όλα τα δεδομένα πάνω στο χαρτί ιδεολογίας όπου τον καθένα από μας τον χαρακτήριζε η γεωγραφική θέση του! Δεξιός αριστερός κεντρώος.

Αυτό χρειάζεται πάντα στο σύστημα ελεγχου μας ώστε να μπορεί να μας προσδιορίζει και να μας περιορίζει τα όνειρά μας, τις αποφάσεις και τις επιλογές μας μέσα σε μία μαντρωμενη περιφέρεια όπου ο νους μας και η Ιδεολογία μας μπορεί να κινηθει!

Όταν όμως έχεις να κάνεις με ένα σχέδιο το οποίο πρέπει να καταρρίψει την έννοια κράτους, σύνορα, ήθη και έθιμα ,σήμαια και πίστη τότε αυτο που πρέπει να περάσεις στην κοινωνική μηχανική του κοπαδιού είναι να το φέρεις σε αντιπαράθεση σε γενικά αποδεκτές αντιλήψεις!Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Στην περίπτωση της νέας παγκόσμιας τάξης το να είσαι αριστερός Δεξιός δεν έχει καμία σημασία έτσι κι αλλιώς πάντα μέσα σε αυτά τα ιδεολογικά περιφραγμένα περιβόλια μπορούσαν και θα μπορούν να έχουν τους δικούς τους υποτελείς!

Για να καταφέρεις να φέρεις τη Συνείδηση την ανθρώπινη στην αποδοχή της σχιζοφρένειας μιας παγκόσμιας σύρραξης θα πρέπει να οδηγήσεις την αντίληψη σε μία μάχη η οποία δεν θα μπορεί να προσδιοριστεί από χρώμα!

Το χρώμα το δικό μας μπορεί να είναι διαφορετικό από τον Ιταλό, του ιταλού μπορεί να ειναι διαφορετικό απο του ισπανου κοκ

Στο προηγούμενο πόλεμο χρησιμοποιήθηκε η διαδικασία των άκρων με βάση την ιδεολογια , ο φασισμός ήταν αυτός που αντιμετώπισε όλο τον υπόλοιπο κόσμο! Η μία μεριά Λοιπόν που αντιμετώπιζε τον φασισμό θα μπορούσε να ήταν αριστεροί κεντρώοι και όποια άλλη Ιδεολογία είχε απομακρυνθεί από το άκρο του φασισμού!

Στη Νέα περίπτωση του πολέμου αυτού, στον τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο που ο σκοπός τους είναι πραγματικά η ανθρωπότητα να σκλαβώθει ολόκληρη θα χρειαστούν και τα δύο μέρη να είναι εξίσου χαοτικά συνδεμένα έξω από τη μέχρι χθες κοινωνική μηχανική που τους είχε δωθει !

Για την αλήθεια μπορούν να πολεμήσουν πολλά χρώματα, πολλές ιδεολογίες ακόμα και με διαφορετική πίστη ανθρωποι μπορουν να πολεμήσουν πλάι-πλάι για μία συγκεκριμένη αλήθεια!

Η αλήθεια όμως έχει ιδιαιτερότητες και ιδίως όταν αυτή την αλήθεια την κατανοούμε και την κάνουμε σύμβαση ο ένας με τον άλλον βάσει με το τι εκπαιδευτικαμε ως τι είναι το σωστό και το λάθος!

Η πληροφορία λοιπόν εδώ και η παιδεία δείχνουν πόσο επικίνδυνα όπλα είναι αν χρησιμοποιηθούν με τον κατάλληλο τρόπο!

Όλοι έχουμε ήρωες σε έναν πόλεμο ξεχνώντας ότι ήρωες οι δικοί μας είναι οι δολοφόνοι για τους εχθρους μας !

Στη μάχη της αλήθειας και του ψέματος λοιπόν και οι δύο μεριές θα πιστεύουν ότι είναι η αλήθεια και οι δύο μεριες θα πιστεύουν ότι οι άλλοι ειναι το ψέμα!

Αν παρατηρήσεις σήμερα στην πληροφορία έχουν ήδη στηθεί οι “σηματοδότες”- “ειδήμονες” προσδιορισμού της αποδεκτής αλήθειας!

Πολιτικος ορθο το ονομασε το συστημα ..

Σήμερα ήδη βομβαρδίζεσαι με ειδήσεις που μιλάνε για τις ψεύτικες ειδήσεις, πληροφορία που μιλάει για την ψεύτικη πληροφορία …ακόμα και εμείς που προσπαθούμε μέσα από την καρδιά μας να φέρουμε οσο αφύπνιση μπορούμε στο συνάνθρωπό μας αναγκαστικά από τη φύση και της επικοινωνίας αλλά και την φύση την ανθρώπινη μπορούμε να πατάμε κάποια στιγμή μόνο απο την μια μερια !

Η πληροφορία ολοφάνερα λοιπόν πια έχει αρχίσει και διαχωρίζεται, η αληθινοι και οι ψεύτικοι, χοαξ και οι συνωμοσιολόγοι, τα false Flag και η επίσημη θέση της Κυβέρνησης!

Ο Πρόεδρος Τραμπ είναι αυτός που ξεκίνησε πρώτος αυτήν τη μάχη προς την μέχρι σήμερα “φερέγγυα” μέθοδο μετάδοσης πληροφορίας από τα εγκεκριμένα ΜΜΕ !

Σιγά-σιγά πλεων οι υποστηρικτές κάθε ιδέας αρχίζουν και συνηθίζουν ότι οι απέναντι είναι οι ψεύτες και ότι οι ιδιοι ειναι οι αληθινοι !

Σύντομα θα μιλήσουμε στο μέλλον μας για τον αληθινό Θεό, για την αληθινή πίστη, για τον αληθινό λαό του Θεού,,,

Όταν Λοιπόν βλέπεις ότι ακόμα και η κορυφή της πυραμίδας αρχίζει και βάζει τουβλάκι τουβλάκι στη συνείδησή σου το τι είναι η αλήθεια ή ψέμα τότε είναι που θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσεις να αναρωτιέσαι τι έρχεται για μετά!

Ναι όλα μπορεί να ξεκινήσουν με κάτι ή για κάτι, μπορεί να ξεκινήσουν όλα από την θρησκευτική διαμάχη ,ένας πόλεμος της πίστης, η μπορεί να ξεκινήσουν όλα επειδή η τρομοκρατία ξέφυγε, ή αν το έχεις δει σε πιο πολύ βάθος επειδή κάποιοι προσπαθούν πια να δημιουργήσουν ένα νέο ισχυρό νόμισμα… Η ουσία ομως που θα σε οδηγήσει από ένας απλός άνθρωπος που δεν θες ποτέ να κάνεις κακό στον συνάνθρωπό σου να γίνεις ένας αιμοβόρος πολεμιστής που με λύσσα και πάθος θα ακολουθεί Τις εντολές της σχιζοφρένειας ενός τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου θα είναι ότι εσύ θα σαι αληθινός και οι απέναντι θα είναι οι ψευτες !

Οδηγούμαστε σε μία κοινωνία με λιγότερο πίστη, οδηγούμαστε σε μία κοινωνία πιο τεχνολογική, όπου η επιστήμη θα πάρει πολύ μεγάλο μέρος από τα πιστεύω μας, όπου η απόδειξη θα είναι το νέο θαύμα της εποχής… Τότε σε εκείνη την εποχή θα έχουν επιβιωσει από τον πόλεμο οι “αληθινοί” νικητές και αυτό δεν θα έχει καμία σχέση για τον αν είναι η πραγματική Αλήθεια ή όχι!

Οι νικητές γράφουν την ιστορία, αυτό ομως που σίγουρα μπορεις να κάνεις για να ποντάρεις σωστά ποιος θα είναι ο νικητής… ειναι να καταλάβεις μεσα απο την κοινωνική μηχανική που σε μπολιάζει με συγκεκριμένες πληροφορίες και ιδέες για το αύριο… Ποιος τη χειρίζεται καλύτερα, ποια μερια την χειρίζεται καλύτερα;

Στο τέλος του πολέμου νικητης θα είναι πάντα αυτός που δημιούργησε το πεδίο να εξελιχθεί ο πόλεμος!

Αν με ρωτήσεις ποια είναι η άμυνα θα σου απαντήσω απλά οι ξεχασμενες αξίες και οι νέες συμβάσεις μεταξύ των ανθρώπων!

Αν οι αξιες σου δεν μπορούν να εξαγοραστούν, αν το σύστημα δεν μπορεί να βρει τον τρόπο την αξια σου να την κανει επαθλο και ανταγωνισμο …τοτε ισως καταφερουμε σαν ανθρωποτητα να σταματησουμε την παγκοσμια συγκομιδη !

Όσο οι αξίες μας παραμένουν προσκολλημένες σε αντικείμενα που διαχειρίζονται οι εχθροί μας, όσο τα οραματα μας και τα όνειρά μας προσδιορίζονται από την τιμή που οι επικυρίαρχοι δημιουργούν σε αυτό που εμείς αγάπουμε σαν αξία τόσο εκπαιδευόμαστε να γίνουμε τα καλύτερα πιόνια του ενός ή του άλλου στρατοπέδου… Της αλήθειας και του ψέματος! … Αλλά πάντα στο τέλος αλήθεια γίνεται η ιστορία του νικητή!

Stranger ..

Θα συνεχισω με αρθρο πως στηθηκε το σκηνικο για αυτο τον πολεμο …!

6 thoughts on “Ο πόλεμος της αλήθειας με το ψέμα είναι οι παρυφές του τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου

  1. Ελεφθερια says:

    Ποση απο την χωρα μας πιστευεις οτι μπορει να δουνε αυτο που βλεπεις η αντιλαμβανεσαι εστω κ μερικως κ να τυχει να συμβει να γινουν ομαδα κ να αγωνιστουν για την φυσικη αληθεια αυτο που οριζει το θειο…κ η ανθρωπινη φυση οχι η ζωωδης αλλα η θεια τα υπερ φυσιν? Μου φαινεται λιγο δυσκολο οχι ακατορθωτο.γνωριζουν κ τον εχθρο τους καλα.

  2. Ανώνυμος says:

    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΓΕΡΟ ΝΥΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑ…ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΓΕΡΗ ΝΥΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ…ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ ΣΟΥ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΨΟΦΗΜΙΑ…ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΞΥΛΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΓΙΝΑΝ…ΑΙΜΑ ΘΕΙΚΟ ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ..ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ…ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  3. Ηλιαννα says:

    ολη η ανθρωποτητα εχει πεσει στην λιθη λες και ειμαστε κοιμισμενοι,ολοι παιζουμε πολυ καλα τον ρολο μας σε σε αυτο το ματριχ που εχουν δημιουργησει,αλλα το εξοργιστικο ειναι πως δεν μας ενδιαφερει…το επομενο σταδιο απο αυτο θεωρω ειναι ο πρωτογονισμος της σκεψης..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *