False flag δεν σημαίνει ότι το γεγονός δεν συνέβη πραγματικα! Σημαίνει ότι αιτία του γεγονότος Δεν είναι αυτό που θέλουν να σας κάνουν να πιστεύετε!

Ενα HOAX aπό την άλλη πλευρά σημαίνει ότι το γεγονός ή μέρος αυτού είναι πλασματικό! Eνα False Flag μπορεί να έχει στοιχεία ενός HOAX αλλά όχι απαραίτητα!

Τώρα έχεις ένα γεγονός στο οποίο ένας 64χρονος εκατομμυριούχος με εθισμό στον τζόγο κατάφερε να περάσει μέσα από ένα χώρο ξενοδοχείου 10 καραμπίνες και τις ανάλογες σφαίρες χωρίς κανείς να τον πάρει χαμπάρι!

Σκότωσε 58 και τραυμάτισε 400+ πράγμα που σημαίνει ότι αν είχε επιτυχία 1 προς 4 από το ύψος του δωματίου που πυροβολούσε ακατάπαυστα θα ξόδεψε από 1600 ως δυο χιλιαδες σφαιρες !

Ψάξε να βρεις πόσο ζυγίζει μία σφαίρα αναρωτησου τον όγκο μεταφοράς χωρίς κανείς να τον αντιληφθεί!

Ταυτόχρονα ο ίδιος αυτός 64χρονος εκατομμυριούχος δεν έχει κανένα ιστορικό βίας δεν ανήκει σε καμία οργάνωση δεν έχει πολιτικοποιηθεί σε κανένα δόγμα Η ταμπέλα και όλο αυτό το έκανε ενόσω η κοπελιά του είχε πάει ταξίδι αναψυχής στην Κίνα! Κανείς από την οικογένειά του ή από τον περίγυρό του δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτός ο άνθρωπος είναι αυτός που έκανε αυτό το μακελειό!

Κανείς από τους κοντινούς του ανθρώπους δεν είχε παρατηρήσει μία παράξενη συμπεριφορά ή να είχε υπόνοια Ότι κάτι του συμβαίνει.

Την ίδια στιγμή στην εξέλιξη αυτής της παράξενης ιστορίας μπαίνοντας στο δωμάτιο οι αστυνομικοί ανακαλύπτουν 10 καραμπίνες και όχι αυτόματα όπλα!

Όποιος έχει λίγο αυτι το οποίο δεν το έχει βουλώσει με πεποιθήσεις και ακούσει τα βίντεο θα ακούσει ξεκάθαρα ότι ακούγονται τουλάχιστον πάνω από ένα αυτόματα όπλα να θερίζουν τον κόσμο!

Για να μπορέσεις να ρίξεις 2000 σφαιρες , για να μπορέσεις να γεμίζεις και να αδειάζεις το όπλο σου μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα πρέπει να είσαι οπωσδήποτε εκπαιδευμένους πάνω στα όπλα, όποιος δεν έχει ρίξει με αυτόματο στρατιωτικό όπλο παρακαλώ να μην εκφέρει άποψη!

Αυτά δεν ειναι τα μοναδικά παράξενα στην ιστορία αυτή, σίγουρα όμως επηρεάζει αυτή η ιστορία την υπόθεση όπλων στην Αμερική, σίγουρα βάζει σε σκέψεις το θέμα του να τοποθετηθούν μηχανήματα ανίχνευσης μετάλλου σε περισσότερα σημεία και επιχειρήσεις, σίγουρα το αποτέλεσμα και τα παρελκόμενα αυτού του μακελειού έχουν αρκετά κέρδη!

Δεν σου λέμε να αρνηθείς μία πραγματικότητα σου λέμε να αρχίζεις να σκέφτεσαι αν αυτή η πραγματικότητα που σου δίνουν είναι και το πραγματικό συμβάν!

Σου λέμε να αρχίζεις να ξεχωρίζεις ποτέ η ανθρώπινη εγκληματικότητα πλασάρεται για να κρύψει εγκλήματα της ελίτ!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

15 thoughts on “False flag δεν σημαίνει ότι το γεγονός δεν συνέβη πραγματικα! Σημαίνει ότι αιτία του γεγονότος Δεν είναι αυτό που θέλουν να σας κάνουν να πιστεύετε!

 1. ΗΡΩ says:

  μπορεί να είναι πραγματικό γεγονός αλλά σίγουρα αποσκοπεί κάτι άλλο. Μία κατευθυνόμενη ενέργεια χρησιμοποιείται συνήθως για να αρθεί ένα αποτέλεσμα. Σαν κατευθυνόμενη ενέργεια είναι φανερή , το αποτέλεσμα ίσως είναι φανερό αλλά μήπως υπάρχει και κάτι άλλο; Αφορμή ή αιτία;

 2. Η ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΛΑΦΤΕΙ says:

  ΕΧΟΥΜΕ
  1)ΛΕΥΚΟΣ ΜΕΣΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ….ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ..
  2)ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΗ ..ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΝΟΜΙΜΑ.
  3)ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΧΟ ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΗΣ COUNTRY MUSIC Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.
  4)ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΑ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ

 3. Η ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΛΑΦΤΕΙ says:

  5)ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.
  6)ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΣΠΟ 3000 ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ
  ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ

 4. Η ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΛΑΦΤΕΙ says:

  ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΟΙΝΙΚΑ ΛΕΥΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ..ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΣΑ ΟΠΛΑ ΘΕΛΕΙ.ΤΗΕ MANCHURIAN CANDIDATE ΕΠΙΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ. ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ.ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ..ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΟΥΤΕ ΟΙ RIGHT WING SUPPORTERS..

 5. z ] + [ s says:

  ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ 16 ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΠΛΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΤΗΡΕΣ (ΠΟΣΟΥΣ ΓΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ;) ΚΑΙ ΤΡΙΠΟDΑ. ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΑ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΕΜΕΝΕ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ HTΑΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΤΑ ΟΠΛΑ. ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 400 ΜΕΤΡΩΝ…

  • z ] + [ s says:

   ΑΚΟΥΣΑ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΜΑΤΑ (ΙΣΩΣ ΤΥΠΟΥ M-16) ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ (ΤΥΠΟΥ UZI). ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ. ΑΛΛΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ. ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΜΜΕ.
   ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΙΑ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ FALSE FLAG ‘Η ΟΧΙ. ΚΡΙΜΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ.

 6. Ανώνυμος says:

  I just wonder WHY you keeping feeding people with food that they are not hungry to eat!

  I am talking about you Stranger…

  It seems that you don’t get it anymore… People don’t want this info, they are blind! Can’t you SEE that????

 7. Άσσος says:

  Πολλούς Άσσους στο μανίκι βλέπω: 1/10/2017 !!!! Η μέρα μας δίνει μονάδα, o μήνας 1+0 = 1, άρα μας δίνει μονάδα, το έτος 2+0+1+7 = 10=1+0 = 1, πάλι μονάδα. χμ… 1/10/10 , 1/1/1.

  • Άσσος says:

   Τώρα ας δούμε τον αριθμό του Harvest Route, είναι το 91. Άρα 9+1 = 10 = 1. Μονάδα μας δίνει πάλι. Σύμφωνα με την WIKI, το “Route 91 Harvest” ως φεστιβάλ ξεκίνησε το 2014. Ας δούμε την Αριθμολογία των Ετών! 2014=7, 2015=8, 2016=9, 2017=10 ή 1. Από την αρχή που ξεκίνησε το “Harvest Route 91”, έδειχνε προς ένα έτος με αριθμό 10 ή καλύτερα 1. Ήταν σαν μια προειδοποίηση για το πότε θα συμβεί η Συγκομιδή (Harvest).

 8. Παρατηρήσεις says:

  Η μεταφορά των όπλων δεν είναι κάτι παράξενο. Μπορείς να φτάσεις στη ρεσεψιόν με 2 τεράστια κουτιά και να ζητήσεις να σου τα μεταφέρουν στο δωμάτιο σου. Αν είσαι καλός πελάτης και δώσεις και καλό πουρμπουάρ θα σπρώχνονται για να σου τα μεταφέρουν. Δεν χρειάζεται σε ένα ξενοδοχείο πολυτελείας να κουβαλάς τα πράγματα σου μόνος σου.

 9. πρωην μισθοφορος says:

  ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΡΟΤΑΛΙΣΜΑ ΟΠΛΟΠΟΛΥΒΟΛΟΥ.. Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΡΙΠΕΣ. ΡΤΠΕΣ ΑΠΟ 40+ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΩΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ Ή ΠΩΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΤΟΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ. ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΣΟ ΟΓΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ??? ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ? 35Χ25Χ14 = 1000 ΣΦΑΙΡΕΣ ! ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ.. ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΩΡΑ.. ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΥΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΙΣ ΣΠΑΣΤΕΣ ΡΙΠΕΣ 3-4 ΣΦΑΙΡΩΝ

  • πρωην μισθοφορος says:

   ΠΑΝΤΩΣΣ Ο ΗΧΟΣ ΤΩΝ ΡΙΠΩΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΟΠΛΟΠΟΛΥΒΟΛΟ ΜΕ ΤΑΙΝΙΑ ΣΦΑΙΡΩΝ ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΗ ΡΙΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ .. Α Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.. ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΡΙΠΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΝΗ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Κ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΡΟ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ. ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ???ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ?? ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΒΑΘΥ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *