Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
13:11 - 15/07/2022

Ο λόγος του χάους είναι και ο δικός μου λόγος..

Εν αρχήν ην ο λόγος….. Το είπε και το αγκύρωσε ο Θεός…. Του έβαλε μία Άγκυρα μέσα σε αυτή την συνείδηση που είναι ικανη να δημιουργεί.

Σαν καραβάκι πλέον ο λόγος ταξιδεύει μέσα στο χάος και μπορεί να βάζει άγκυρες στην πραγματικότητα όποια στιγμή και αν επιλέξει αυτός που εκφέρει τις σωστές λέξεις έχοντας συνειδητοποιήσει το συναίσθημα και τα μυστικά του λόγου.

Όταν σκεφτόμαστε όταν μιλάμε ή όταν θέλουμε να γράψουμε για κάθε γραμμή που αφήνουνε την ουσία μας δεν έχουμε ενωσει με το μέλλον,δεν γνωρίζουμε την στιγμή που το κάνουμε τις επόμενες γραμμές, τις επόμενες λέξεις.

Μοιάζει ο λόγος με έναν μικρό λαγό που φοράει κίτρινα παπούτσια και ένα μαγιό ροζ και μέσα στη χαρά του και στον έρωτά του για τη φύση χοροπηδάει δεξιά και αριστερά θέλοντας να αναζητήσει τον Πάνα.

Το κίτρινο είναι ένα πανέμορφο χρώμα που το συναντάμε παντού στη φύση και υπάρχουν πολλά λαμπερά λουλούδια κίτρινα,το κίτρινο μπορεί να είναι και το φως της προσοχής αυτό που σου λέει ξεκίνα να προσέχεις ξεκινά η προσοχή σου να είναι σε εγρήγορση.

Εμείς δεν γνωρίζουμε αν ο λαγός έχει πάρει την εκπαίδευση αυτή για το κίτρινο μέσα από την δική μας σύμβαση αλήθειας ή από μόνο του το κίτρινο σαν λέξη και σαν έννοια φανερώνει την ένδειξη της προσοχής..

Ταυτόχρονα ο λαγός ο ερωτευμένος αυτή τη στιγμή που διαβάζεις έχει ήδη κάνει άγκυρα πού βρίσκεται τρεις τέσσερις παραγράφους πιο πάνω….. Γράφοντας δεν γνώριζα ότι θα φτάσω σε αυτές τις σκέψεις, αλλά τον λαγό σαν χαοτική σκέψη τον έγραψα πιο πάνω και έρχεται τώρα εδώ να μας αποδείξει το απλό και το μεγάλο μυστικό ότι οι ίδιες οι λέξεις που χρησιμοποιούμε έχουν τη διαδικασία να βάζουν τον εγκέφαλό μας σε συγκεκριμένες νόρμες ώστε να οδηγήσουμε τη σκέψη μας μέσα από το λόγο σε συμπεράσματα και αποτελέσματα ..

Αυτό το παράδειγμα είναι απλό για να κατανοήσεις ότι όποιος έχει αντιληφθεί ότι οι λέξεις και τα νοήματα κρύβουν την οδό για την συνέχεια της σκέψης στο μέλλον τότε μπορεί χρησιμοποιώντας σωστές έννοιες και λέξεις να οδηγεί το μυαλό του μέσα στο χρόνο σε ξεκάθαρα αποτελέσματα που φαντάζουν κρυφά σε όλους τους άλλους.

Ο λόγος ταξιδεύει μέσα στο χρόνο και ταυτόχρονα και η συνείδηση που τον διαχειρίζεται,μπορείς να κάνεις χωροχρονικό ταξίδι μέσα απο τις λέξεις που κατεβαίνουν ανέμελες σαν ερωτευμένοι λαγοί μες στο μυαλό σου.

Οι λέξεις δεν γεννήθηκαν μέσα στο κεφάλι σου, όπως δεν γεννιούνται και οι ιδέες,σήματα ενός καραβιού που προσπαθεί να βρει Άγκυρα μέσα από τις λέξεις του Θεού, το ξεκάθαρο το κίνημα από την αρχή… Εν αρχή ην ο λόγος

Αυτός δημιουργεί αυτός ανοίγει νέα πεδια, αυτός ανοίγει την συγχρονικότητα, αυτός αφήνει να έρθει μία νέα πραγματικότητα..

Αν για οποιοδήποτε λόγο μέσα στον δικό σου λόγο καταφέρει ο οποιοσδήποτε να αλλάξει τις έννοιες τότε από το μήνυμα το θεϊκό σου αποκόβει την σειρά συνέχειας ώστε να φτάσεις στο μέλλον που σου έχει ήδη προμηνύσει η αρχική λέξη

Νομίζεις ότι είσαι ένας άνθρωπος απλά που ζει σε ένα κοινωνικό σύνολο με κανονισμούς και νόμους, ότι είσαι απλά εδώ για να ζεις να δουλεύεις να τρως να χέζεις και να πεθάνεις…

Από την άλλη εμένα με μισούν όλες οι μάγισσες του δάσους, όλοι οι ελέφαντες που χορεύουν σάμπα, οι λύκοι που δεν φορούν πια καπέλα γιατί προσπαθώ να θυμίσω στους λαγούς την μεγάλη τους δύναμη να δημιουργούν την πραγματικότητα..

Κάθε λέξη έρχεται από ένα ενιαίο πεδίο μία πηγή που δημιουργεί και εκφράζεται και κάθε λέξη είναι ένας νέος κώδικας ο οποίος μπορεί να δώσει εντολές σε συγκεκριμένα πράγματα και όχι σε όλα….. Η λέξη αγάπη δεν μπορεί να αποδοθεί σε κάποιον που θέλεις να μισεί…. Δεν μπορεί να αποδοθεί σε κάποιον που ο στόχος του είναι μόνο το κακό…

Θα μπορούσες να πεις ότι ένας ελέφαντας που χορεύει σάμπα είναι ένα περίεργο οπτικό ερέθισμα αλλά ταυτόχρονα αυτό το ερέθισμα θα σου έβγαζε και συναίσθημα συγκεκριμένο……στο κάτω-κάτω κανείς δεν έβαλε σαν νομο ότι μόνο όμορφες βραζιλιάνες μουλατες πρέπει να χορεύουν αυτό το χορο….αν το είχαμε κάνει τότε θα χαμε στερήσει από τον ελέφαντα το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης…

Η στέρηση των γεγονότων και των θαυμάτων που δεν ζούμε στη ζωή μας προέρχονται μόνο από τη βασική μας αρχή και την σύμβαση αλήθεια μας για το τι εμείς πιστεύουμε ότι είναι εφικτό και με πιθανότητες να συμβεί…

Αν οι λέξεις μου είναι μόνο γραμμικες γιατί έτσι εκπαιδευτικά στο σύστημα μου τότε μέσα στον δημιουργό νου μου δεν θα ανοίξω ποτέ τα κανάλια της συνείδησης που θα οδηγήσουν τη σκέψη μου και την υλοποίηση μου σε θαύματα διαφορετικά από αυτά που θέλει ο πολιτισμός της χεστρας…

Εδώ είναι η στιγμή που ο ερωτευμένος Λαγός με τα κίτρινα παπούτσια χειροκροτάει σαν τρελός τον ελέφαντα που χορεύει σάμπα και οι δύο είναι χαρούμενοι πια γιατί κάποιος κατανόησε ότι η εξέλιξη της έκφρασης και της πληροφορίας πηγάζει από άγκυρες λέξεων που η κάθε μία από αυτές έχει τη δόνηση να οδηγήσει τη σκέψη σου και σε ανώτερα επίπεδα…

Ο λόγος αμολάει τον εγκέφαλό μας, η επέκταση αυτής της δυναμικής μας είναι ότι όσα μας λέει ο εγκέφαλός μας να μπορούμε να τα νιώθουμε, να δημιουργούμε και μεγαλύτερη ενσυναίσθηση,όσο τα όνειρά μας βρίσκονται μέσα σε μία φυλακή και σύνορα από τους φόβους μας τόσο στερούμε στον δημιουργό μας μέσα μας το σενάριο που θα μας οδηγήσει στην πραγματική ευτυχία μας.

Στην περίπτωση λοιπόν που αναρωτήθηκες τι δουλειά έχουν οι μάγισσες του δάσους….. Αυτές είναι που μπορούν να κάνουν τον ελέφαντα και το λαγό να παραμείνουν ζώα και όχι υπαρκτά οντα με Ελευθερία μέσα στην πραγματικότητα…

Θέλω να θυμηθείς ότι ανέφερα το λαγό πολλές παραγράφους παραπάνω χωρίς να ξέρω ότι θα φτάσω αυτή τη στιγμή σε αυτό που διαβάζεις τώρα….. Εσύ θα πεις δεν υπάρχουν λαγοί με κίτρινα παπούτσια που είναι ερωτευμένοι και φοράνε ροζ μαγιό…. Εγώ θα σου πω ότι ακόμα και με τη φαντασία μου στην ύπαρξή του κατάφερα να σου δείξω έναν δρόμο μέσα στο χάος της εξέλιξης και του χρόνου για να σου αποδείξω ότι όλοι όσοι σε θέλουν να είσαι γραμμικός και να φοβάσαι να εκφραστείς αυτό που πραγματικά φοβούνται είναι μην καταλάβεις ότι έχεις την ικανότητα να δημιουργήσεις την πραγματικότητα και να τους στερήσεις το βασίλειό τους..

Όλα αυτά από μερικές λέξεις που ένας θεός ξέρει γιατί εκαναν Άγκυρα αυτή τη στιγμή μες στο μυαλό μου…

Ολα αυτα την στιγμη που χωριζω τον Λυκο χωρις καπελο απο τσακωμο με τον Ελεφαντα που χορευει Σαμπα γιατι του ειπε οτι ειναι Αδερφη …!

Stranger…

Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (16)

 1. Κασσανδρα 05/08/2020 @ 4:45 ΜΜ

  ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΟΙΟΝ ΑΔΕΛΦΗ

 2. .............. 05/08/2020 @ 5:03 ΜΜ

  ΑΝ ΘΑ ΛΟΚΑΡΑ ΈΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ 10ΗΜΕΡΟ
  ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΥΣ……. ΘΑ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑ ΣΤΟ 2ο 10ΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΙΟΎΛΗ…..
  ΚΑΙ ΠΡΙΦΑΝΩΣ ΑΝ ΜΟΥ ΕΒΑΖΕΣ ΤΟ ΜΑΧΑΊΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΘΑ ΚΑΘΌΜΟΥΝ ΠΆΝΩ ΣΤΝ 14η ΙΟΥΛΊΟΥ……

  14ΙΟΥΛΙΟΥ
  14 ΙΟΥΛΙΟΥ
  14ΙΟΥΛΙΟΥ………………
  ……………
  ………..

  • παιζουν και αλλα 322 οπως 7 5 2020.16 5 2020.25 5 2020 αυτα για μαιο αυτος ο χρονος εχει πολλα αν το πηγες ετσι

   • Δεν αντιλέγω αδελφέ…… Για να μην πω για το πόσα 19αρια βγαίνουν από μικρές ειδήσεις κάθε ημέρα…..

 3. [Ιω. 1,1] Ἐν [ἀρχῇ] ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
  [Ματθ. 5,18] ἰῶτα = ὁ μάρτυς [Αποκ. 1,5]
  H Υπογεγραμμένη ἀρχῇ ~ αρχηι = θυρίς =θυμός[ως πνοή/ψυχή] [ 719]
  [Ιω. 1,2] Οὗτος ἦν ἐν ΑΡΧΗΙ πρὸς τὸν Θεόν [719*4]
  [Ιω. 1,13] οἳ οὐκ ἐξ αἱμάτων, οὐδὲ ἐκ θελήματος σαρκός [719*5]
  [Ιω. 1,16] ἐκ τοῦ πληρώματος αὐτοῦ [719*5]
  [ΚΟΛΟΣΣΑΕΙΣ 1,16] ὅτι ἐν ΑΥΤΩΙ ἐκτίσθη τὰ πάντα …ἐν τοῖς οὐρανοῖς …
  καὶ ἐπὶ τῆς γῆς… τὰ ὁρατὰ καὶ τὰ ἀόρατα [719*10]

 4. 19-7
  21-7
  27-7
  Αριθμός 3
  Ο αριθμός 3 αντιστοιχεί στο κίτρινο
  Αριθμός 5
  Ο αριθμός 5 αντιστοιχεί στο ροζ
  ΛΑΓΟς
  Λεξάριθμος 110
  Αναλογικός Λεξάριθμος 48
  Πυθμενικός Λεξάριθμος | Αναλογικός Λεξάριθμος 2 | 3
  ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
  Λεξάριθμος 1633
  Αναλογικός Λεξάριθμος 193
  Πυθμενικός Λεξάριθμος | Αναλογικός Λεξάριθμος 4 | 4
  ΡΟΖ ΜΑΓΙΟ
  Λεξάριθμος 301
  Αναλογικός Λεξάριθμος 78
  Πυθμενικός Λεξάριθμος | Αναλογικός Λεξάριθμος 4 | 6

 5. ΠΑΝΑς
  Λεξάριθμος 138
  Αναλογικός Λεξάριθμος 49
  Αναζητήσεις 41
  Πυθμενικός Λεξάριθμος | Αναλογικός Λεξάριθμος 3 | 4
  ΕΛΕΦΑΝΤΑς ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΑΜΠΑ
  Λεξάριθμος 2960
  Αναλογικός Λεξάριθμος 286
  Πυθμενικός Λεξάριθμος | Αναλογικός Λεξάριθμος 8 | 7
  ΛΑΓΟς ΜΕ ΡΟΖ ΜΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
  Λεξάριθμος 2120
  Αναλογικός Λεξάριθμος 356
  Αναζητήσεις
  Πυθμενικός Λεξάριθμος | Αναλογικικός Λεξάριθμος 5 | 5

 6. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 07/15/2022 @ 5:19 ΜΜ

  οι ίδιες οι λέξεις που χρησιμοποιούμε έχουν τη διαδικασία να βάζουν τον εγκέφαλό μας σε συγκεκριμένες νόρμες ώστε να οδηγήσουμε τη σκέψη μας μέσα από το λόγο σε συμπεράσματα και αποτελέσματα ..

  ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ.
  ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ – Ο ΛΟΓΟΣ – Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
  ΑΝ ΔΙΔΑΣΚΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΣΟΦΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΘΑ ΑΝΕΤΕΙΛΕ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ…

 7. ΙΩΑΝΝΗΣ 07/15/2022 @ 6:03 ΜΜ

  58-61 μερες ..ανοικτο παραθυρι στο δικο τους πεδιο…Και ο πορτας σημερα στελνει σημα !!

  From and including: Δευτέρα, 30 Μάιος 2022(ημερομηνια συγγραφης αρθρου)
  To and including: Τρίτη, 26 Ιούλιος 2022
  Result: 58 days
  To and including: Παρασκευή, 29 Ιούλιος 2022
  Result: 61 days

 8. συμφωνω με την ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ
  δυστυχος αυτα πανε να χαλασουν…αγγλοφερτες μ@λ@κιες που αντικαθηστουν τον γνησιο Ελληνικο λογο,,,αν δεν καταλαβατε κοιταξτε 3′ διαφημησεις και καντε καταλογο απο μ@λ@κιες που ακουσατε…διασκεδαστικο ειναι …την πρωτη φορα μετα κατανταει,,,…..

 9. ΗΤΤΩ ΥΠΕΡ ΔΙΚΑΙΟΥ 07/17/2022 @ 12:33 ΠΜ

  Διπλαρωσανε τα αεροπλάνα ..και μας λείπεις Νίκολα .Μας λείπει η μουσικουλα που μας συντόνιζε τα δύσκολα βραδια

 10. Καθ' οδόν 07/17/2022 @ 8:17 ΜΜ

  Διαγράφουν κύκλους αυτά για τα οποία μιλάς, όπως η ίδια η ζωή. Πάλι με άφησες άφωνο… γιατί την συγκεκριμένη ανάρτησή σου δεν την είχα δει όταν την πρωτοανέβασες.
  Ανατρίχιασα. Κουράγιο σε όλους μας.

 11. Εάν δεν είναι η διαφορά , τι σχέση έχει το νούμερο;
  Η διαφορά είναι μέσα στο νούμερο;

  Ρ.Ν.

 12. ΙΩΑΝΝΗΣ 07/27/2022 @ 1:54 ΜΜ

  31/7 ΕΠΙΤΟΛΗ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΕΠΗΡΡΕΑΣΜΟΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ…ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΝΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΦΑΛΜΥΡΑ ΤΑ ΝΕΡΑ,ΙΣΧΥΕΙ,ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ??ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ…

 13. ΙΩΑΝΝΗΣ 07/28/2022 @ 12:29 ΜΜ

  ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ…ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΥΛΗ KAI ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ-ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ κτλ)…31/7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ…ΕΙΔΟΜΕΝ…ΝΙΚΟΛΑ,ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΝΕ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*