16:23 - 12/05/2021

Ο Covid-19 δεν ειναι αναπνευστικη ασθενεια αλλα αγγειακη!! Τα εμβολια ειναι το δηλητηριο της ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ σας !

ΠΡΟΣΟΧΗ: στο κειμενο μας μετα απο τρεις μερες ανακαλυψαμε οτι υπαρχει αντιφατικο λινκ που ελεγε αλλα πραγματα απο την ουσια του παρωντος αρθρου, εχουμε ανακαλυψει απο που προηλθε η στημενη αντινοηση , απλα οσοι το διαβασατε το αντιφατικο λινκ που υπηρχε θα επρεπε να δειτε οτι …το λινκ οδηγουσε σε σελιδα που ειχε αναρτησει ενα αρθρο στις 4 Μαιου ενω εμεις ξεκαθαρα στο τελος του αρθρου μιλαμε για την ανακοινωση του Ινστιτουτου Σαλκ που εγραψε το αρθρο στης 30 Απριλιου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΛΙΝΚ ΠΑΡΑΜΠΟΜΠΗΣ !!.. Σε εμας το λινκ εμφυτευτηκε ..ισως για να σταματησει οσο μπορει τον αντικτυπο που μπορει να φερει η πληροφορια του ..οταν γινει κατανοητη απο τους συνανθρωπους μας !

Προς ολους τους εισαγγελεις , ολες της υγειονομικες Επιτροπες , ολους τους Ιατρους που δεν εχουν αντιληφθει το εγκλημα , προς την Κυβερνηση και προς ολα τα κομματα εντος και εκτος βουλης ! ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Η πρωτεΐνη ακιδας του νέου κοροναϊού διαδραματίζει πρόσθετο βασικό ρόλο στην ασθένεια

Οι ερευνητές της Salk και οι συνεργάτες τους δείχνουν πώς η πρωτεΐνη βλάπτει τα κύτταρα, επιβεβαιώνοντας ότι το COVID-19 είναι μια κυρίως αγγειακή ασθένεια

LA JOLLA-Οι επιστήμονες γνώριζαν εδώ και καιρό ότι οι χαρακτηριστικές πρωτεΐνες “spike” του SARS-CoV-2 βοηθούν τον ιό να μολύνει τον ξενιστή του προσκολλώντας σε υγιή κύτταρα. Τώρα, μια νέα σημαντική μελέτη δείχνει ότι οι πρωτεΐνες αιχμής του ιού (οι οποίες συμπεριφέρονται πολύ διαφορετικά από εκείνες που κωδικοποιούνται με ασφάλεια από τα εμβόλια) παίζουν επίσης βασικό ρόλο στην ίδια τη νόσο.

Η εργασία, που δημοσιεύθηκε στις 30 Απριλίου 2021 στο Circulation Research, δείχνει επίσης πειστικά ότι το COVID-19 είναι μια αγγειακή νόσος, αποδεικνύοντας ακριβώς πώς ο ιός SARS-CoV-2 βλάπτει και επιτίθεται στο αγγειακό σύστημα σε κυτταρικό επίπεδο. Τα ευρήματα συμβάλλουν στην εξήγηση της μεγάλης ποικιλίας φαινομενικά ασύνδετων επιπλοκών του COVID-19 και θα μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα για νέες έρευνες για πιο αποτελεσματικές θεραπείες.

Αντιπροσωπευτικές εικόνες αγγειακών ενδοθηλιακών κυττάρων ελέγχου (αριστερά) και κυττάρων που υποβλήθηκαν σε θεραπεία με την πρωτεΐνη Spike του ιού SARS-CoV-2 (δεξιά) δείχνουν ότι η πρωτεΐνη Spike προκαλεί αυξημένο μιτοχονδριακό κατακερματισμό στα αγγειακά κύτταρα.

Πηγή: Ινστιτούτο Salk

“Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι πρόκειται για αναπνευστική νόσο, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για αγγειακή νόσο”, λέει ο επίκουρος καθηγητής έρευνας Uri Manor, ο οποίος είναι συν-συγγραφέας της μελέτης. “Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί κάποιοι άνθρωποι παθαίνουν εγκεφαλικά επεισόδια και γιατί κάποιοι άνθρωποι έχουν προβλήματα σε άλλα μέρη του σώματος. Το κοινό μεταξύ τους είναι ότι όλα έχουν αγγειακό υπόβαθρο”.

Οι ερευνητές της Salk συνεργάστηκαν με επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Σαν Ντιέγκο για την εργασία, μεταξύ άλλων με τον πρώτο συγγραφέα Jiao Zhang και τον συν-αρχηγό John Shyy.

Αν και τα ίδια τα ευρήματα δεν αποτελούν εντελώς έκπληξη, η δημοσίευση παρέχει σαφή επιβεβαίωση και λεπτομερή εξήγηση του μηχανισμού μέσω του οποίου η πρωτεΐνη βλάπτει για πρώτη φορά τα αγγειακά κύτταρα. Υπήρχε μια αυξανόμενη συναίνεση ότι ο SARS-CoV-2 επηρεάζει το αγγειακό σύστημα, αλλά το πώς ακριβώς το έκανε αυτό δεν ήταν κατανοητό. Ομοίως, οι επιστήμονες που μελετούν άλλους κορονοϊούς υποπτεύονταν από καιρό ότι η πρωτεΐνη spike συνέβαλε στην καταστροφή των αγγειακών ενδοθηλιακών κυττάρων, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που τεκμηριώνεται η διαδικασία.

Στη νέα μελέτη, οι ερευνητές δημιούργησαν έναν “ψευδοϊό” που περιβαλλόταν από την κλασική κορώνα των πρωτεϊνών spike του SARS-CoV-2, αλλά δεν περιείχε πραγματικό ιό. Η έκθεση σε αυτόν τον ψευδοϊό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί βλάβη στους πνεύμονες και τις αρτηρίες ενός ζωικού μοντέλου – αποδεικνύοντας ότι η πρωτεΐνη αιχμής από μόνη της ήταν αρκετή για να προκαλέσει τη νόσο. Τα δείγματα ιστών έδειξαν φλεγμονή στα ενδοθηλιακά κύτταρα που επενδύουν τα τοιχώματα των πνευμονικών αρτηριών.

Στη συνέχεια, η ομάδα αναπαρήγαγε αυτή τη διαδικασία στο εργαστήριο, εκθέτοντας υγιή ενδοθηλιακά κύτταρα (τα οποία εισβαλουν στις αρτηρίες) στην πρωτεΐνη spike. Έδειξαν ότι η πρωτεΐνη spike προκάλεσε βλάβη στα κύτταρα δεσμεύοντας το ACE2. Αυτή η δέσμευση διέκοψε τη μοριακή σηματοδότηση της ACE2 προς τα μιτοχόνδρια (οργανίδια που παράγουν ενέργεια για τα κύτταρα), προκαλώντας την καταστροφή και τον κατακερματισμό των μιτοχονδρίων.

Προηγούμενες μελέτες είχαν δείξει παρόμοιο αποτέλεσμα όταν τα κύτταρα εκτέθηκαν στον ιό SARS-CoV-2, αλλά αυτή είναι η πρώτη μελέτη που δείχνει ότι η βλάβη εμφανίζεται όταν τα κύτταρα εκτίθενται στην πρωτεΐνη spike από μόνα τους.

“Εάν αφαιρέσετε τις δυνατότητες αναπαραγωγής του ιού, εξακολουθεί να έχει σημαντική βλαπτική επίδραση στα αγγειακά κύτταρα, απλώς και μόνο λόγω της ικανότητάς του να συνδέεται με αυτόν τον υποδοχέα ACE2, τον υποδοχέα της πρωτεΐνης S, που είναι πλέον διάσημος χάρη στο COVID”, εξηγεί ο Manor. “Περαιτέρω μελέτες με μεταλλαγμένες πρωτεΐνες spike θα παράσχουν επίσης νέες πληροφορίες όσον αφορά τη μολυσματικότητα και τη σοβαρότητα των μεταλλαγμένων ιών SARS CoV-2”.

Οι ερευνητές ελπίζουν στη συνέχεια να εξετάσουν προσεκτικότερα τον μηχανισμό με τον οποίο η διαταραγμένη πρωτεΐνη ACE2 καταστρέφει τα μιτοχόνδρια και τα αναγκάζει να αλλάξουν σχήμα.

Άλλοι συγγραφείς της μελέτης είναι οι Yuyang Lei και Zu-Yi Yuan του Πανεπιστημίου Jiaotong στο Xi’an της Κίνας, οι Cara R. Schiavon, Leonardo Andrade και Gerald S. Shadel του Salk, οι Ming He, Hui Shen, Yichi Zhang, Yoshitake Cho, Mark Hepokoski, Jason X.- J. Yuan, Atul Malhotra, Jin Zhang του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Σαν Ντιέγκο- Lili Chen, Qian Yin, Ting Lei, Hongliang Wang και Shengpeng Wang του Xi’an Jiatong University Health Science Center στο Xi’an της Κίνας.

Η έρευνα υποστηρίχθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, το Εθνικό Ίδρυμα Φυσικών Επιστημών της Κίνας, το Ταμείο Φυσικών Επιστημών του Shaanxi, το Εθνικό Πρόγραμμα Έρευνας και Ανάπτυξης Κλειδιών, το Πρώτο Συνδεδεμένο Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου Xi’an Jiaotong και το Πανεπιστήμιο Xi’an Jiaotong.

DOI: 10.1161/CIRCRESAHA.121.318902

Τα παραπανω ειναι η ακριβη λειτουργια των εμβολιων που σημερα σχεδον επιβαλουν σε ολη τον Ελληνικο πλυθησμο οι υπευθυνοι να προστατεψουν την υγεια μας ! Τα συγκεκριμενα εμβολια ειναι ο μεγαλος κινδυνος για την υγεια μας και οχι ο απλος ιος Κοβιντ !..

Διαβαστε μονοι σας τη ανερτησε το επιστημονικο περιοδικο sirculation research διαβαστε το pdf πατωντας πανω στο Λινκ… Η Πρωτεΐνη του ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ (SARS-COV-2) διαλύει το Αγγειακό Σύστημα. ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ.

Stranger..

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Ευαγγελία 05/12/2021 @ 5:26 ΜΜ

  Τα εμβόλια βάζουν RNA οδηγίες ώστε να δημιουργήσει ο οργανισμός αυτήν τη βλαβερή πρωτεΐνη. Αυτή η πρωτεΐνη όμως βλάπτει τα αγγεία! Το έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια, σε γνωστή μου η οποία δεν είχε ποτέ πρόβλημα με την πίεσή της, μάλιστα όλα τα χρόνια μέχρι σήμερα είχε χαμηλότερη πίεση από ότι πρέπει, και μετά τον εμβολιασμό της απέκτησε υπέρταση από το πουθενά και τώρα πρέπει να παίρνει χάπια για την πίεση! Το πρώτο σύμπτωμα που θα εμφανίσει κάνεις αν υπάρχουν ζημιές στα αγγεία του είναι πίεση.

 2. Αργύρης 05/12/2021 @ 7:59 ΜΜ

  Άρα έχουμε να κάνουμε καθαρά με νευροαγγειακές απολήξεις γεμάτες από νανο σωματίδια που δέχονται θερμικές,μαγνητικές, ηλεκτρονικές, φωτονικές, χημικές επιρροές πιθανές Ιονίζουσες και μη ιονίζουσες ακτινοβολίες και πολλά άλλα που είναι πατενταρισμενα από τους κατασκευαστές….

 3. Παναγιώτης Πολίτης 05/13/2021 @ 4:34 ΜΜ

  Μόνο μία παράκληση παιδιά, σιγουρευτείται πριν ποστάρετε journal ότι όντως λέει αυτό που θέλετε να περάσετε και όχι το αντίθετο. γιατί στα συμπεράσματα λέει το συγκεκριμένο: “Εξ όλων αυτών συμπαιρένουμε ότι τα αντισώματα από το εμβόλιο covid ΚΑΙ μειώνουν την μολυσματικότητα της ίωσης αλλά ΚΑΙ μειώνουν την ενδοθηλειακή ζημιά από την S πρωτεϊνη-ακίδα”. Άρα δεν τα κατηγορεί τα εμβόλια αλλά τα επαινεί.

 4. Κατοχικά Νέα 05/14/2021 @ 12:39 ΠΜ

  Ο λογος που βρεθηκε μεσα το αντιφατικο λινκ ειναι πολυ βαθυς και μαυρος , δεν μπορω να εξηγησω αλλα το λινκ βρεθηκε εκει μεσα επιτηδες για να αποσυντονισει …την διαδρομη του τι εγινε πλεον την γνωριζουμε ..

 5. ΠάνοςΓέριμου 05/14/2021 @ 6:41 ΜΜ

  Έχουν δημιουργήσει μία τόσον συγχυσμένη κατάσταση ώστε ό ηλίθιος νά προσπαθεί συνεχώς νά πειστεί καί νά μήν πείθεται. Τού λές θά σέ δαγκώσει τό φίδι καί αυτός λέγει εξαρτάται υπάρχουν πολλές μελέτες, τί νά κάνουμε πρέπει νά προσπαθούμε νά τούς πείσουμε. Δέν αποκλείεται οί ιοί νά είναι πολλοί καί διαφορετικοί…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh