Μπαινουμε σε Μινι παγετώνα …

Το νερό που μπήκε από τη θάλασσα μέσα στη Μασαχουσέτη πάγωσε και έχει καλύψει όλα τα αυτοκίνητα όπως θα δείτε στο βίντεο… Αυτό είναι ένα φοβερό φαινόμενο και αποδεικνύει τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Αμερική και στο πολικό ψύχος που επικρατεί..

θα πρέπει λίγο να ξεκολλήσουμε από τη διαδικασία της σκέψης  περί θερμοκηπίου και όλης της απάτης που έχει χτιστεί εναντίον μας για να γεμίζουν τα ταμεία κάποιοι επιτήδειοι και να ψαχτούμε πολύ σοβαρά στην ιστορία της γης και να δούμε ποτε ξανά είχαμε παγετώνες στην Ευρώπη ή στην Αμερική..

Αυτοί οι κύκλοι έχουν ξανάρθει και την προηγούμενη φορά είχαν αφήσει εκατομμύρια νεκρούς… αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι πολύ μεγάλο σημάδι στο ότι μάλλον βρισκομαστε στην αρχή ενός  συμπαντικού κύκλου… είναι καλό να ενημερωθούμε και να ερευνήσουμε μονοι μας γιατί έτσι με αυτό τον τρόπο θα καταλάβουμε ότι δεν πρόκειται περί προφητειών, δεν πρόκειται περί σημαδιών Αποκάλυψης, δεν πρόκειται για σημάδια που δείχνουν πράγματα που έχουν να κάνουν σε σχέση με την πίστη… αλλά πρόκειται για μόνιμα φαινόμενα κρυφά από το κοπάδι… Μιας και όλα αυτά τα σημεία θέλουν να τα εκμεταλλεύονται αυτοί που εκμεταλλεύονται την εύκολη πίστη μας… και να κάνουμε ότι μπορούμε για να προφυλάξουμε εμάς και τις οικογένειές μας!

Σε κάθε Μεγάλη αλλαγή από τους κρυφούς τους κύκλους συμβαίνει και αλλαγή και στη συνείδησή μας και στις πολιτικοκοινωνικές μας καταστάσεις… Πολλοί από σας είμαι σίγουρος ότι έχετε καταλάβει ότι η περίοδος που ζούμε είναι έτοιμη να γεννήσει νέες καταστάσεις…. αλλαγές ισορροπιών.. Πολέμος… επισιτιστική κρίση Και ούτω καθεξής…

Ξαναλέω μόνοι σας σαν ερευνητες… Έτσι ώστε κανένα τσιράκι αποδομησης να μην έχει το δικαίωμα να σας κατευθύνει για το τι είναι Αλήθεια ή ψέμα……. Έτσι ώστε καμία δογματική αλήθεια να μην εμποδίσει την πραγματική σας έρευνα, ασχοληθείτε ιστορικά με το ποτέ ξανά είχαμε στην Ευρώπη παγετώνα… τι συνέπεσε στην ίδια εποχή… υπολογίστε τους χρόνους αποστασης από το τότε μέχρι το τώρα και ίσως το λίγο αύριο…. Έχετε πάντα κατά νου τον όρο του 8,6…. 8,6 χρόνια…. Ένας μικρός κύκλος… η σε μερες 3.141… το οποίο ναι εχει σχεση με την μαθηματικη σταθερα Πι… Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

….και όλο αυτό όταν το δείτε ολόκληρο που τα επί μέρους του μέρη όλα μαζί δημιουργούν τον αριθμό 26… είτε πολλαπλάσια αυτού….. τότε να ξέρετε ότι ολοκληρώνεται έναν κρυφό κύκλο.!

Δεν θα εξηγήσω αλλα αυτό είναι δική σας δουλειά να το κάνετε… αφού ερευνήσετε..

θέλετε να το ενώσετε με τα 26αρια που εμφανίστηκαν εδώ και 1,5 μήνα σε γεγονότα, σε ανθρώπους, σε ηλικίες, σε θύματα κοκ; 

…είναι δική σας δουλειά να ενώσετε το παζλ αυτού του παράξενου και μυστικού κόσμου!

Δική μου δουλειά είναι Να σας δείξω το δρόμο και να σας δώσω όσα περισσότερα εργαλεία μπορώ αλλά ταυτόχρονα να σας προστατέψω από τις ύαινες που υπάρχουν δίπλα σας εντεταλμένες και σε υπηρεσία να μην σας αφήσουν να δείτε ποτέ!

Εχει τεράστια σημασία να ανακαλύψετε τον κύκλο…… είναι η σημασία προστασίας…  προνοητικότητα… πρόβλεψη…. Πράξεις που θα δημιουργήσουν προστασία για το μέλλον και για τις οικογένειές μας!

Stranger..

10 thoughts on “Μπαινουμε σε Μινι παγετώνα …

 1. Ο ΑΝΤΙΘΕΟΣ ΣΑΣ says:

  Ακόμα κι έτσι που το αναφέρεις από την αρχή -πως δεν έχει να κάνει με ψευτοπροφητειες κι άλλες τέτοιες μπαρούφες-να δεις πόσοι θα “πέσουν” να γράψουν για τις απατεωνιές των προρρήσεων.
  Το νου σας εκεί έξω,αυτοί οι κύκλοι έχουν και κοινά σημεία αναφοράς ή μπορεί να εφάπτονται,μόνο που δεν είναι η πρώτη φορά.
  Κι ακόμα δεν έχει υπάρξει η τελευταία,αν φυσικά είναι κάτι υπαρκτό κι επαναλαμβανόμενο.

  • Άνθρώπός says:

   Πρότίμότέρό τό ψύχός μόνό έτσί μπόρέί νά έπίστρέψέί ή ζώή στήν γή σέ άλλή μόρφή μέ ύπέρβόλίκή ζέστή δέν ύπάρχόύν μίκρό όργάνίσμόί μόνό σκόνή κάί στάχτή…

 2. Dimitris says:

  Streiger, σε διαβάζω πολύ καιρό, ότι εχεις γράψει βγαίνουν ακριβώς.
  Εγω είμαι απλός αγρότης με στοιχειώδη μόρφωση, αλλά καταλαβαίνω πολύ καλά πως όχι μας δουλευουν χοντρά αλλά προσπαθούν , εκτός από μαλάκες να μας πουν και καραμαλάκες χαζούς στενούς στο μυαλό και ότι άλλο μπορεις να φαντασθείς.

  Λοιπόν επειδή κάπου αρχίζει και στραβώνει κατά πολύ το πράγμα, ας μας πουν τελικά υπάρχει υπερθέρμανση η καταστραφικε το όζον επαιδή κλάνουν τα γελάδια μας. τελικά ας μας τοξεκαθαρίσουν .

 3. τι όνομα; says:

  υπάρχει και το θέμα μετατόπισης των πόλων πράγμα που ίσως επιβεβαιώνεται με την πρωτοφανή καλοκαιρία στους γνωστούς πόλους αλλά και η αλλαγή του καιρού με τεχνητά μέσα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *