20:54 - 08/01/2017

Μουσικούλα ….κανεις;

Μουσικούλα ….κανεις;

ΑΠΟ ΤΟ agnosto.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 4
  4
  Τι σε έπιασε και βάζεις μουσικές συνέχεια. Φαίνεται χάρηκες που δεν ήλθε ο πολικός αρμαγεδδώνας που περίμεναν οι μετεωρολόγοι. Ε ο χειμώνας ακόμη μπροστά είναι
 2. 4
  0
  Γιόρταζει και τραγούδι αυτός που χερετε για την νίκη του άρα αυτού η νύχτα είναι γλυκιά και οι δεμονες λουφαξανε ας χαρούμε ολοι αυτή τη λευκή νύχτα μας!!!!!!!
 3. 3
  0
  ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ 3.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί