Μην τρομάξεις αλλά σε μερικές μέρες θα λειτουργήσει ένα σχέδιο πολλών πολλών ετών !

Μην τρομάξεις αλλά σε μερικές μέρες θα λειτουργήσει ένα σχέδιο πολλών πολλών ετών !

Αφιέρωσα την Ζωή μου εδώ και παρα πολλά χρόνια στο να ενημερώσω τους συνανθρώπους μου για την κρυφή πραγματικότητα ..για μια πραγματικότητα που τρέμουν οι επικυρίαρχοι να μην γνωρίζουμε!

Πάνω από 15 χρόνια έχω μιλήσει και αναλύσει αυτό που ονομάζω συγκομιδή … !

Έχω μιλήσει σε παρουσιάσεις, σε συγκεντρώσεις ανθρώπων , έχω μοιράσει έντυπο υλικό και τα τελευταία 5 χρόνια προσπαθώ μέσα από το ίντερνετ να δειξω μια αλήθεια πολύ πικρή!!

Έχω την εντύπωση ότι πολλοί από εσας πια έχετε δει ότι είμαστε όλοι μαντρωμενοι μέσα σε μια φάρμα και ότι οι τύχες τις Ζωής μας δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με τις ιδιότητες μας η της ικανότητες μας πάρα μόνο με την τύχη για την στιγμή που ήρθαμε να ζήσουμε μέσα στην ιστορία της γης!

Αν όλα όσα ζούμε σήμερα τα εξιστορούσα στον πατερα μου η στον παππού μου θα με πήγαιναν στο φρενοκομείο !

Τις λίγες φορές που προσπάθησα να τους πω ελάχιστα όταν ήταν ακόμα στην Ζωή παρέλαβα το χαμόγελο της συμπόνιας ..που ο νέος παίρνει από τους πιο μεγάλους ..το χαμόγελο …ελα είσαι ακόμα μικρός θα μάθεις ότι η Ζωή είναι αλλιώς….αμ δε..αυτοί ήταν τυχεροί που δεν έμαθαν …και εγώ άτυχος που είχα πάντα δίκιο!!

Πλέον αν έχεις λίγο παρατηρητικότητα έχουν εξαφανισθεί και τα πρακτορακια τρολλ της κάθε πληροφορίας … πλέον ακόμα και όσοι πριν μερικά χρόνια γέλαγαν στις καφετέριες …τώρα λένε ρε λες;

Τώρα πια οι μεγαλοστοχαστοι γραμμικοί μας υπεύθυνοι του πολιτισμού μας αρχίζουν και βλέπουν αχνά τις πιθανότητες όλων όσων λεμε εδώ και χρόνια να έρχονται σαν μικρά σενάρια τρόμου!

Τώρα πια δεν θα σε κοιτάξει στραβά ο γείτονας που θα του πεις κανε καμία αποθήκευση , δεν θα σου πει ελα μωρέ σιγά μην γίνει πόλεμος !!

Τώρα πια ήρθε η στιγμή της αποδοχής και της αναμονής … άσχημο αυτό …γιατί ήρθε και η προετοιμασία δεν έγινε ..ΟΥΤΕ σε συνειδησιακό πληροφοριακό επίπεδο ούτε σε υλικό επίπεδο!!

Άσχημο γιατί όταν η μεγαλύτερη μάζα αφυπνίζεται μέσα σε μια τεράστια σε όγκο πληροφορία..τότε αυτή η μάζα θα είναι μια Ζωή η λεγόμενη ημιμαθής …χωρίς να έχουν αντίληψη της τρύπας του λαγού , χωρίς να μπορούν να αναλύσουν σε βάθος ποιος είναι εχθρός …θα είναι οι πιο επικίνδυνοι αυτή η μάζα η φοβισμένοι γιατί θα πιαστεί από τα χείλια …του επόμενου πράκτορα που θα έρθει για να φέρει το ΝΕΟ ..ΤΟ ΚΑΛΟ …ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ!

Και άντε μιλα εσύ σε αυτή την μάζα…που μέσα από τον φόβο και τον εγωισμό θα νομίζει ότι πλέον αφυπνιστικε μέσα σε λίγα 24ωρα και έπιασε τον πάπα από τα @ρχιδια!

Κάνω μέρες ησυχία , έχω τους λογους μου , δεν μίλησα δεν έγραψα… έτσι και αλλιώς τα έχω πει όλα όσα μέχρι σήμερα αλλά και αύριο έρχονται ..τα έχω πει με το νι και το σίγμα !

Όσοι ξέφυγαν από την υπεροντοτητα και έμαθαν να κοιτούν πιο βαθιά είναι πλέον ενήμεροι για τα ουσιαστικά θέματα ..για τους αληθινούς εχθρούς!

Και για να ευθημησω πλέον με όλους όσους ΤΩΡΑ άρχισαν να κοιτάνε αυτόν τον θίασο κάπως διαφορετικά…

Πόσο καιρό πιστεύεις ότι έχουν ετοιμάσει την πληροφορία για το τέλος Σεπτεμβρίου; Την λέω πληροφορία γιατί από το να γίνει πραγματικότητα υπάρχουν κενά ..κενά που μπορεί κάποιοι να σταθούν τυχεροί ώστε να αναιρέσουν σχέδια εκαντοταετιων…ώστε μετά η μάζα να συνεχίσει το όμορφο ταξίδι της στην λήθη!!

Δες λοιπόν νεοφωστηρα μου αυτό το βίντεο και σκέψου από πότε και πως μπορεί κάποιος να γνωρίζει η να ΕΧΕΙ την δύναμη να κανει τόσο μεγάλα σχέδια σε τόσο μεγάλο χρόνο…και αν αυτός είναι ένας ….πόσο δύναμη έχει τελικά ο π@υστης; Μιλάμε για ανθρώπους; …η για κάτι που καμία φαντασία ακόμα δεν μπορεί να διανοηθεί;

Disclose.tvNietzermann – 1987 Video announcing Doomsday on September 28, 2015… Again

Υ.Γ Σε κοροϊδεύω και σε λέω νεωφωστηρα γιατί επελεξες να έρθει στην πόρτα σου το θηρίο για να ξυπνήσεις από το πάρτι της λήθης σου…έπελεξες να πεινάσεις για να αρχίσεις να βλέπεις ..επέλεξες να φοβηθείς για την Ζωή σου για να ξυπνήσεις … ΚΑΚΩΣ ΝΕΟΦΩΣΤΗΡΑ ΜΟΥ …Που ήσουν όταν και χτες πέθαιναν παιδιά ..και χτες βομβάρδιζαν λαούς …ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ;

Stranger..


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

54 thoughts on “Μην τρομάξεις αλλά σε μερικές μέρες θα λειτουργήσει ένα σχέδιο πολλών πολλών ετών !

  1. pan78 says:

    ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΛΙΟ…..ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ……ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ……..ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ…..ΟΤΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΙΟ…..ΕΝΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ…..ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ…. ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ….ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ!

  2. PanAnas says:

    στο κουτάκι μου ήμουν …αλλα όσο και αν φωνάζεις γίνεσαι γραφικός..
    αν περάσεις σε hardcore αντιδράσεις γίνεσαι γραφικός τρομοκράτης
    αν περάσεις τα όρια των άλλων τρελός
    αν ξεφύγεις και τους φτύσεις όλους και όλα στα μούτρα ελεύθερος
    αλλα μονος
    και συνεπώς με καμια πιθανότητα επιβίωσης μακρόχρονα
    μοναξιά λοιπόν και δάκρυ για τα παιδιά που χάθηκαν ….για όλους όσους πήδηξαν και δεν έσωσα
    για όλες τις γυναίκες που βιάστηκαν και ακρωτηριάστηκαν
    για όλα τα ζώα που σκοτώθηκαν
    για όλα τα έντομα που εξαφανίστηκαν
    για όλο το χρόνο που πέρασε και πέρασα στοχεύοντας από το τώρα στο μετά σε ασφαλή νοητικό μήπως και έχω (τάχα)την δύναμη να σώσω έστω μια melissa έστω μια αντιλόπη έστω ένα παιδάκι έστω μια γυναικα έστω έναν φίλο …..
    η υπερένταση πέρασε κe νίκο
    ήρθε η θλίψη και το "όχι ρε γαμώτο πάλι ?!"
    έφυγε και αυτή και ήρθε η οργή για το πόσοι κοιμούνται και δεν μπορείς να εξηγήσεις βιωματική αντίληψη σε γραμμικό τρόπο
    έφυγε και ο θυμος και ήρθε κάτι που με λόγια δεν περιγράφεται αλλα σαν λέξη μπορεί να εμπεριέχει εμπιστοσύνη σε όλα ,,,σε ένα επίπεδο που δεν έχει σημασία πλέον τι έρχεται ,από ποιον ,πως και γιατί ….
    η ζωi δεν είναι ψέμα αν και λίγο πουτάνα ,,,,αυτό όμως που ονομάζουμε ζωh είναι ψέμα και καθόλου αστείο …
    νομίζω ότι εσείς κe γόνο καταλαβαίνετε και πολλοί άλλοι αλλα όχι αρκετοί …
    είμαστε skies που προσπαθούν να βρούν το φως
    όνειρα κι εφιάλτες καταχωνιασμένοι μέσα σε ένστικτα
    κι πίσω από όλα αυτά απλότητα
    και .. πιστη
    σε αυτό που είμαστε
    αλήθεια δεν υπάρχει όπως και χρόνος ..
    η τώρα
    η ποτε
    υπομονή εύχομαι (σε όλους )
    και όπως στην σπαθασκία (για όσους το έχουν εντρυφήσει )
    άδειο μυαλό και το σώμα κάνει αυτό που πρέπει ….
    …όπως πάνω έτσι kai κάτω…
    όσο για την συγκομιδή …δεν νομίζω ότι θα γίνει αντιληπτό από τους περισσοτερους και μετά άντε να αντιμετωπίσεις αδέρφια και φίλους σαν ζόμπι …exxexexe
    δεν λέω θα έχει πλακα αν και όλοι μας θα βγούμε από το ψέμα
    σαν χαστούκι όταν κοιμάσαι
    σαν πτώση όταν ονειρεύεσαι
    σαν κλάσιμο όταν trws το agapmeno σου φαΐ στο πασχαλιάτικο τραπέζι τις οικογενειας
    τέτοια αυτογνωσία
    τέτοια αντίληψη
    για όσους νιώθουν έτοιμοι
    θα έρθει η ώρα που θα ξεχωρίσει ο σπόρος από την φλούδα…
    εγώ δεν νιώθω έτοιμος
    είμαι ημιμαθhς και ατελής με όλα αυτά που βρίσκω
    κρίνω τον εαυτό μου ανεπαρκή και μικρό αλλα…
    κάπου θα ύπαρξη κάποιος καλύτερος και ότι δεν μπορέσω να σώσω εγώ μέσα στην θνητότητα μου θα το κανει αυτόσ.
    κανένας φόβος
    περάσαμε από αυτό το επίπεδο κe νικόλαε γόνος
    με τόσα που ξέρετε θα έπρεπε να έχετε φοβηθεί πολύ η να είσαsτε σε κατάσταση zen …
    εγώ πάντως βοηθήθηκα από τα λεγόμενα σας …και από την τεχνική των σχολίων …
    ότι είναι να γίνει ας γίνει
    από αθηνα …
    καληνύχτα
    εις αύριον τα σπουδαία

  3. PanAnas says:

    episis den mporesa n vrw pote pethane o typos …ala episis den mporesa na ton vrw se tainies (any kind)….mipws kai einai fake to interview….kai tygxxanei na einai ithopoios,,i mediym tis epoxis …
    isws kapoios apo to twra kserontas to pososto agnoias totena kataskeyase to video …
    to antitheto tha itan profiteia alla apo anisyxia to psaxnw akomi kai den mpoorw na vrw poios einai aytos kai pote pethane …ti douleia ekane ..ala kai ean einai ithopoios i kati allo se sxesi me tin tote tileorsi ypothetwntas oti to video mporei na einai pseytiko …
    an einai pseytiko tha prepei na einai neos twra o typos kai na yparxoun stoixeia…an omws zouse ston kairo pou oi videokmeres itan san mpaoula tote einai ena poly endiaferon stoixeio ..

  4. Η Σιωπηλή says:

    Αγαπητέ κ. Νίκο, σας χαιρετώ!
    Σας παρακολουθώ εδώ και 4 χρόνια, δεν έχασα ούτε μια μέρα χωρίς να αγωνιώ για τα όσα θα έπαιρνα από όσα θα γράφατε!!!
    Παρακολουθούσα την Ιώ, το ΓΙΑΝΝΗ από τη ΚΟΖΑΝΗ, τον Έναν που βλέπει.
    Αποφάσισα σήμερα να γράψω γιατί μέχρι πριν από λίγο φοβόμουν την ηλεκτρονική επικοινωνία , αλλά τι σημασία έχει πια αφού δε θα είναι αυτή που θα με κάνει να τρέχω να ”κρυφτώ”……..;;;;;;;
    Κάποιες φορές ήθελα να μοιραστώ πολλά από αυτά που είδα -γνωρίζω-διάβασα.
    Ίσως κάποια μέρα να μπορέσω να σας πω όλα όσα θέλω……
    Να γνωρίζετε πως είμαστε πολλοί που δεν έχουμε δώσει το παρών ,αλλά δουλεύουμε για το καλό αυτού του τόπου, της ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ .
    Να σας ευχαριστήσω όλους, παλιούς και νέους.
    Καλή μας συνέχεια, γιατί το φως πια είναι σχεδόν δίπλα μας.
    (Στη διάθεσή σας, φιλικά η Σιωπηλή)

  5. d says:

    κατω απο το video στο Disclose.tv, λεει οτι ο τυπος, ειναι γαλλος κωμικος σε ψευτικη συνεντευξη…αρα το video ειναι φτιαχτο για να φαινεται παλιο!! μηπως να το ψαξουμε λιγο καλυτερα πριν το δεχτουμε αμασητο?

    αλλα κ σε περιπτωση που ειναι αληθινο, εχω μιαν αλλη παρατηρηση να προσθεσω…παρε διαφορα προφητικα παλια video απο το the kill shot, μεχρι σε αυτο…(ανθρωπων που ισχυριζονται οτι βλεπουν το μελλον, μεσω remote viewing ) κανενας μα κανενας (εκτος απο το illuminaty card game) δεν εχει προβλεψει την πτωση των διδυμων πυργων!! αυτο μηπως μας λεει κατι?

  6. PanAnas says:

    http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1782885/pg5?disclaimer=1

    parathetw links …
    dika sas ta symerasmata

    http://www.babygaga.com/t-2101650/1980-s-psychic-real-or-complete-hoax.html

    http://tinfoilpalace.emp.yuku.com/topic/4488878

    den exw vrei akomi pote pethane
    kai giati fylakistike me katigories fonou kai eksafanizol meta ….

    akomi na vrw ean exei pethanei …
    kai apo oti katalava oi perissoteres provlepseis itan mexri to 2012 ….yparxei kpoios na kserei tin glwssan epalitheusei?

    • d says:

      οκ, μετα απο αυτα που ανεβασες, επιβεβαιωθηκα οτι ειναι μουφα η φαση!!! πρωτα λεει οτι δεν βλεπει τιποτα μετα το 2012, κ στο αλλο βιντεο, βλεπει μεχρι το 2015!!! στο ενα δεν προβλεπει τους διδυμους πυργους καθολου, ενω το αλλο τους εχει μεσα!!!

    • Τάδε says:

      Το απόκομμα γράφει με λίγα λόγια “το μέντιουμ της περιοχής Sarthre επιτέλους συνελήφθη!”, πως τον συνέλαβαν στην Γαλλία ενω αυτός διέφευγε για 22 χρόνια στο εξωτερικό, αυτός δεν προβαλε καμία αντίσταση γιατί ηξερε πως έχει χάσει την παρτίδα και τον πήγαν σπίτι του για να εκτίσει την κατ’όικον ποινή των 45 χρονων απομόνωσης (που του είχε απαγγελθεί πριν 22 χρόνια) . Επισης πως όλη η περιοχή χάρηκε με το νέο της σύλληψης του γιατί δεν είχε αφήσει καλές μνήμες στην περιοχή. Αυτά λέει , τίποτα για το λόγο της σύλληψης.

  7. PanAnas says:

    kai ean einai hoax poios ston po@@$@so iksere oti tha to emfanisoun 2015?kai giati diaforoi to exoun ksanaemfanisei ?ki pws mporei ?kapoios na gnwrizei ?mi grammika kai taytoxrona isws ….paratirisi
    se ena epipedo tautoxrono i pollapla epipeda taytoxrona tha mporouse na to ftiaksei kai na to kserei opoios ton evale me oti tropo …

  8. PanAnas says:

    that Herbert Marlowe WAS the person who obtained the original footage and uploaded it to youtube.

    More info from Another site!

    I emailed the uploader of the video and actually got a response! Here it is:

    From: Herbert Marlowe (10 min ago)

    Hi,

    As you can imagine, I’ve received many new e-mails. Sorry again for this blanket answer.

    I didn’t want my personal e-mail address posted on Youtube, so I put up a new one I created from my initials. This has nothing to do with any marketing company, or competition.

    I digitized the original footage – from U-matic, – and added subtitles to it. A French friend of mine did the translation. I didn’t make any cuts to the material. What you see is everything that was on the tape.

    From what the guy was saying, I guessed the shooting year and I added “1980” in the frame corner.

    I was really disturbed when I first saw this footage. I posted it on YouTube in the hopes of learning more about the man claiming to be the psychic. I didn’t expect to have so many angry reactions.

    I don’t know who this guy is or was. I’m very anxious to know more. It’s important to me, but I’d rather not get into that.

    The two leads I found in the posts:

    – Someone posted a screenshot on aufeminin.com which supposedly shows the same psychic in the audience of “L’Heure de Verite”, a French TV show presented by Francois-Henri de Virieu in the 80’s. The person who posted it didn’t say which video it was from – it might be a load of Bull… anyway it doesn’t give us the identity of the psychic, since he’s just in the audience.

    – Someone said the man was Albert Florintie but nobody found anything on him.

    I’ve decided to remain anonymous here.

    I am not willing to share how I got my hands on the original tape. If you’d rather believe I made it myself, that’s fine too – and probably more reassuring.

    Personally, I give far more credibility to this video:

    http://www.youtube.com...

    2012 will be just like any other year.

    I don’t believe in psychics.
    I don’t believe in aliens.

    Have a great 2012… and 2013!

    Peace,

    HM

    PS: In answer to the many technical questions: the original footage was on a 3/4″ U-matic tape which I digitized to FinalCutPro in HD through a MNR11 noise reducer. I re-EQ’d the soundtrack, added the subtitles and the “1980” in HD on FinalCutPro, exported it in HD and uploaded it to YouTube – that’s actually my day job.

    (to antegrpsa apo ton idio ws apantisi se ena site ….
    http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1760822/pg1#29208403
    ta sxolia
    https://www.youtube.com/watch?t=3&v=ZAIQJmE75vg (allo video apo ayton )
    alla kia pali pios kserei toso kala tin antrwpini idiotita periergeias alla kai dimiourgias skeptoenergeias apo twra sto tote kai sto meta taytoxrona…
    tyxaio pou apo oti katalava oloi asxolountai kai me auto opws kai to i pet goat ii??

    • TrollHunter says:

      Που σημαινει τι αυτο?Οτι ειναι ψευτικο το βιντεο?Γυρισμενο με συγχρονα μεσα αλλα να φαινεται παλιο επιτιδες?Θελουν να περασουν ρε π@υστη μου τβν πληροφορια ντε και καλα.Οκ το εμπεδωσαμε.Κατι θα κανετε στις 28 του μηνα και εμεις πρεπει να τρομαξουμε με αυτο?

  9. jt says:

    Το Σεπτεμβριο ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α !!! Δεν ειμαι απο εκεινους που αρνουνται τα παντα, αντιθετως ειμαι και λιγο υπερβολικα δεκτικος στα συνομωσιολογικα. Ομως μου ηρθε ακαριαια στο μυαλο μολις τωρα…ΑΠΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. Θελουν να δουν κατα ποσο ειμαστε σε θεση να τους καταλαβουμε. Πετανε κρυφα μηνυματα εδω και εκει για να δουν ποσοι ειναι σε θεση να τους αντιληφθουν. Παιζουν παιχνιδια μαζι μας γιατι ετσι τους αρεσει. Γουσταρουν να μας βλεπουν να αγωνιουμε. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕ!!! Αλλοι ασχολουνται με τα mainstream νεα και εμεις με τα mainstream νεα της συνομωσιολογιας. Ολα θα γινουν σε ανυποπτο χρονο και ημερομηνιες που ουτε καν φανταζομαστε. Τοτε ερχεται το πραγματικο σοκ και δεος και οχι οταν η μιση υφηλιος το περιμενει. Παιζουμε το παιχνιδι τους. Με αυτο τον τροπο αυτοι γινονται μεγαλυτεροι στο μυαλο μας οπως και ο φοβος μας. Φαντασου εναν στρατιωτη στο χαρακωμα να του λενε…”να, τωρα πλησιαζει ο εχθρος, ετοιμασου”…και αυτος να περιμενει και να περιμενει και το μονο που ακουει ειναι καποιες φωνες, καποιους ψιθυρους…ωρες, μερες χρονια…οταν ερθει επιτελους ο εχθρος, ή θα εχει πεθανει απο το φοβο του ή απο τη βαρεμαρα και την ακινησια του στο τελος θα φαει την επιθεση και θα τον βρει εν τελη απροετοιμαστο.

    Νικο και εσεις οι υπολοιποι στα Κατοχικα Νεα, εχω την εντυπωση οτι (πιστευω αθελα) παιξατε το παιχνιδι της μεγαλης απατης του Σεπτεμβριου. Μπηκατε στο τρυπακι να ασχοληθειτε μαζι τους και παιζαν μαζι σας τοσο καιρο. Κανεις δεν διαφωνει οτι τα παντω γυρω μας ειναι ψευτικα. Το ιδιο ομως θα ειναι και ο Σεπτεμβριος. Δεν ειδα ομως κανεναν να ειχε προβλεψει τους διδυμους πυργους…!

    Φιλικα,
    John

  10. PanAnas says:

    http://www.legacy.com/…/obituary.aspx?pid...
    Μετάφραση αυτής της σελίδας
    MARLOWE, HERBERT Herbert A. Marlowe Sr. a long-time resident of Newberry Florida passed away April 24th, 2010 at the age of 92. Born in March 13, 1918 …

    “The Medium of the Sarthe finally stops

    We announced in yesterday’s edition, the probable arrest of Jacques Nietzermann who had fled abroad for 22 years.
    The information is official since last night. On the night of Tuesday to Wednesday Nietzermann that Jacques was arrested. So qui’l was en route to Le Mans (Sarthe), the Gendarmerie was intercepted near the town of Bennett. According to the Commander Bertaud, the fugitive could not show any sign of aggression: “He almost made unconditionally. He knew he could not do much, he had lost the game.”
    Immediately transferred to the prison of Alençon to serve his sentence of 45 years in prison (pronounced 22 years earlier), the news provoked a stir throughout the region and Jacques Nietzermann did not leave a good memories. “It’s a relief they have found. He must serve his sentence” cowardly a local resident. It’s a long process that has allowed the capture of Jacques Nietzermann. Commander Bertaud not believe it himself: “It was difficult to locate, he moved a lot but always with discretion.” This is done a page of 22-year history that the locals are about to turn.”

  11. PanAnas says:

    And here’s the article & “evidence” that he’s from that era, they doctored him into to tv show, so that it could be believable.

    [link to http://www.tvqc.com]

    exei ginei arketi prospatheia na to vgaloun pseutiko to video …
    http://enattendant-2012.blogspot.gr/2012/01/1980-un-medium-francais-parle-des.html

    http://www.eglise.catholique.fr/vatican/les-papes-recents/beatification-de-jean-paul-ii/370638-les-voyages-de-jean-paul-ii-en-france/

    http://www.tvqc.com/2012/01/1980-un-medium-francais-parle-des-attentats-de-2001-et-de-2012-il-y-a-30-ans/

    http://www.tvqc.com/wp-content/uploads/2012/01/uf4f0c9858.jpg

    http://www.ina.fr/video/CAB86017138/charles-pasqua-video.html

    ke gono sas epiasa olo to xwro alla mou kinise tin periergeia kai apo to ligo pou epsaksa parathesa ta links ….ta symperasmata dika sas kai twn anagnwstwn sas eite ta diagrapsete eite oxi …tha sas xalarwne isws to teleutaio ayto link …http://www.unexplained-mysteries.com/forum/index.php?showtopic=221400
    11\9 kai frygia ayrio ……
    vlepoume

  12. meandros says:

    μεσω των ηλεκτρονικων υπολογιστων;; εαν το καλοσκεφτουμε εαν ολα τα πισι οι ταμπλετες και τα κινητα εκραγουν η πσρουν φωτια ταυτοχρονα θα δημιουργηθει σοβαρο προβλημα…

  13. pan78 says:

    Αυτό που δεν έχουν καταλάβει πολλοί σχολιαστές…….είναι πως πλέον μας θεωρούν τόσο βλάκες,που δεν κρύβονται καθόλου!

  14. XG says:

    ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ….ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ”ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ” ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ…ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ……ΣΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2015 ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ…..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ…..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΛΑ ΕΩΣ ΤΟΤΕ….ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !

  15. Ελένη Καβα-Καυγακου says:

    Stranger, μην ανησυχείς. Δεν τρομάζω ό,τι κι αν γράψεις….´Εχω πολλή καλή επίγνωση του τί ειναι το Πεπρωμένο… ´Οσο για τα διάφορα σχέδια, αυτα “τρέχουν” ευθύς εξαρχής της δημιουργίας του υβριδίου Γήινος ´Ανθρωπος….
    Η καλύτερη προετοιμασία δεν ειναι στα τρόφιμα και στα κάμπινγκ επιβίωσης….ειναι σαν να λέτε ότι όλα αυτα τα χρόνια των παχιών αγελάδων, οι άνθρωποι ήταν μια χαρά….δεν υπήρχαν εγκληματικότητα, αρρώστιες, κατάθλιψη, αυτοκτονίες, κ.τ.λ.?
    ´Ας συγκεντρωθεί ο καθένας στις προκλήσεις και στα προβλήματα που το ατομικό του Προγραμμα Ζωης περιλαμβάνει, κι ας δυναμώσει την ψυχή του με τον δικό του τροπο….ΕΑΝ τα καταφέρει στην εντέλεια στο δικό του πακέτο, θα έχει προσφέρει το μέγιστο καλό στο σύνολο….

  16. Πυρσός Ελυθερίας says:

    Είναι δεδομένο ότι βίντεο είναι πρόσφατο και όχι του 1987, αλλά η πληροφορία που σου δίνει είναι πολύ συγκεκριμένη…

    Big event μεταξύ Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2015!

    Προφανώς και δεν έχει να κάνει με εξωγήινους, αλλά όπως πολύ έξυπνα έμμεσα μας είπε με μία κατάρρευση των παγκόσμιων αγορών !

    Το 1987 που έχει στοχοποιήσει μέσω του βίντεο ο Γάλλος φίλος μας έγινε μία τεράστια οικονομική κατάρρευση, γνωστή ως Black Monday – https://en.wikipedia.org/wiki/Black_Monday_(1987)

    Η κατάρρευση των αγορών τότε ξεκίνησε από την Ασία, το Χονγκ Κονγκ συγκεκριμένα, απλώθηκε στην Ευρώπη και τσάκισε τις ΗΠΑ.

    Αφορμή για τον πανικό των αγορών ήταν ένα χτύπημα των Ιρανών σε αμερικανικό τάνκερ στο Κουβέιτ και μετά από λίγες μέρες η ανταπάντηση των Αμερικανών με επίθεση στο Ιραν, όπου βομβάρδισαν πλατφόρμες άντλησης στον Περσικό Κόλπο του Ιραν.

    Επομένως, το Big Event που αναμένουμε λοιπόν θα πυροδοτηθεί από το Iran Deal, το οποίο αν δεν επικυρωθεί μέχρι την επόμενη Τετάρτη από το Κογκρέσο ακυρώνεται και θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι το Ιράν αυτό θα το εκλάβει ως επιθετική ενέργεια.

    Η μη ψήφιση του Iran Deal από το Κογκρέσο θα πυροδοτήσει μία αναταραχή στις αγορές, η τιμή του δολαρίου θα επηρεαστεί δραματικά, του πετρελαίου αντίστοιχα, κάτι που θα οδηγήσει σε μαζικές πτώσεις των χρηματιστηρίων παγκοσμίως ως την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου. Η Δευτέρα που έχει επίσης στοχοποιήσει ο Γάλλος κωμικός στο βίντεο είναι 28η Σεπτεμβρίου και θα είναι κατά αντιστοιχία μία νέα Black Monday !

    O πανικός θα ακολουθήσει την φορά του Ήλιου ξεκινώντας από τις χρηματαγορές της Ασίας, θα επεκταθεί σε όλη την Ευρώπη και θα σκάσει μέχρι το μεσημέρι – ώρα Ελλάδος – στις ΗΠΑ τόσο διογκωμένος, σαν τσουνάμι αρνητικής ενέργειας, τρόμου, πανικού και δεν ξέρω εγώ τι άλλο !

    Το χτύπημα θα είναι τόσο μεγάλο που κανείς δεν θα μπορέσει χρόνια μετά να εξακριβώσει πως έγινε αυτό και πόσο μεγάλη ήταν τελικά η ζημιά.

    Το 1987 για το σκάσιμο έφταιγε το “program trading” η νέα τότε αυτοματοποίηση των συναλλαγών – η μόδα των αλγόριθμων είχε τότε συνεπάρει τους χρηματιστές. Η “κομπιουτεροποιηση” των συναλλαγών τότε ήταν το hot trend σε όλο τον προηγμένο κόσμο, αλλά και ο λόγος που το σκάσιμο ήταν μεγάλο καθώς με την αυτοματοποίηση των συναλλαγών οι χρηματιστές δεν μπόρεσαν να μετριάσουν τις απώλειες ή να προλάβουν τον πανικό.

    Φανταστείτε σήμερα με τα χρηματιστήρια σε ΝΥ, Λονδίνο, Κίνα, Φρανκφούρτη που έχουν πιάσει ιστορικά ρεκόρ συναλλαγών όλων των εποχών στο πρώτο 6μηνο του ’15 και τον αριθμό των μικροεπενδυτών να έχει χτυπήσει επίσης αριθμό ρεκόρ – αφού ο καθένας μπορεί να τζογάρει ακόμη και 100€ μέσω του smartphone του σε όποιοδήποτε χρηματιστήριο ή αξία ή δείκτη του πλανήτη -, τι πανικός και τι sell off θα προκληθεί…! Μιλάμε θα ζήσουμε κατάστάσεις άνευ προηγμένου!

    Υπολογίστε ότι μόνο στην Κίνα 12.000.000 είναι οι ενεργοί κωδικοί ιδιωτών-μικροεπενδυτών στα χρηματιστήρια του Σενζεν και την Σαγκάης, οι οποίοι κατά πλειοψηφία “παίζουν” με δανεικά κεφάλαια (δάνεια). Αυτοί αρκούν για να δημιουργήσουν ένα πανικό που δεν θα έχει ματαξανακαταγραφεί στην ιστορία… Πως το λένε το ανέκδοτο με τους Κινέζους, ότι αν όλοι μαζί ταυτόχρονα αναπηδήσουν στο ένα πόδι μπορούν να προκαλέσουν τσουνάμι… ε, κάτι τέτοιο!

    Και ξαναλέω ο αυτοματισμός των συναλλαγών σε σχέση με το 1987 είναι εκατομμύρια φορές πιο ενισχυμένος λόγω της τεχνολογίας σήμερα. Το cloud computing δίνει τη δυνατότητα μέσω ίντερνετ στον καθένα μικροεπενδυτή να αγοράσει και να πουλήσει αξίες πέρα από μετοχές, όπως ομόλογα, blue chips, futures, options, binary options, δεικτες, forex, commodoties (χρυσός, πετρέλαιο, μέταλλα, στάρι, καφές, άλλα τρόφιμα). Και τώρα που μιλάμε μπορώ σε 5 λεπτά να κατεβάσω μια πλατφόρμα σε μορφή app στο κινητό μου και να αρχίσω να τοποθετώ τα χρήματά μου. Όλα με το πάτημα ενός κουμπιού μέσω ίντερνετ !

    Εξωγήινα πράγματα δλδ για τα δεδομένα του 1987 ! Και το πιο “εξωγήινο” όλων σε σχέση με τότε είναι ότι σήμερα, όλες οι αξίες, ο τζίρος που έχει συσσωρευτεί στα χρηματιστήρια δεν έχει αντίκρυσμα σε πραγματικά εκτυπωμένα κολλαριστά δολάρια… είναι όλα ΨΗΦΙΑΚΑ! Ο τζίρος δλδ είναι ψηφιακές κοπανιστές μονάδες που έχουν αντίκρυσμα σε υπαρκτές αξίες όπως το δολάριο ή το ευρώ ή τον χρυσό…

    Να έχεις λεφτά δλδ στην τράπεζα και να μην τα ακουμπάς ποτέ… όλα ψηφιακά! Πως το λέει ο μάγκας στην διαφήμιση της viva στον ταβερνιάρη “οι ξένοι έχουν μάθει να πληρώνουν με κάρτα” … ΕΞΩΓΗΙΝΟ Ε? Πιο εξωγήινο είναι ότι αν έχεις visa μπορείς να πληρώνεις χωρίς κάρτα απλά σκανάροντας το smartophone σου! Εξωγήινο κι αυτο θα μου πείτε… χεχεχε!

    Στα σοβαρά όμως τώρα, θα γίνει η μεγαλύτερη διαγραφή “χρέους” στην παγκόσμια ιστορία, οι τράπεζες θα καταρρέουν η μία μετά την άλλη, οι καταθέσεις του κοσμάκη θα χάνονται μαζί με τις τράπεζες, τα συστήματα των ηλεκτρονικών πληρωμών/συναλλαγών θα κάνουν κάθε απλή συναλλαγή σε παγκόσμιο επίπεδο ΑΝΕΦΙΚΤΗ για μέρες. Ακόμη, και στις ΗΠΑ θα ισχύσουν capital controls και οι τράπεζες θα κλείσουν για τα καλά. Οι τιμές των τροφίμων και ο πληθωρισμός θα τσακίσουν όλες τις αναιμικές οικονομίες του πλανήτη. Η βία δεν θα αργήσει να μεταφερθεί στους δρόμους… Σε όλη την Ευρώπη και ειδικά στις ΗΠΑ οι αναταραχές θα είναι τεράστιες, πραγματικό χάος !

    Οικονομίες τζένγκα όπως της Τουρκίας θα καταρρεύσουν σαν πύργος από τραπουλόχαρτα…

    Να θεωρείτε δεδομένο όμως πως τότε μέσα στο χάος, την ώρα που οι ΗΠΑ θα παλεύουν μέσα στα χρέη… κάποιοι μουρλοί στην Μέση Ανατολή θα ξεκινήσουν μίας σφαγή που δεν θα τελειώσει πριν το 2022…

  17. ΖΥΓΟΣ says:

    Παντα αναλυτικος ο Νικολας ο Γονος κ πάντα κατατοπιστικός για όσους εχουν σωας τας φρενας.Βοήθησε πολύ.Οτι είναι να έρθει ας έρθει κ σύντομα.Αν κ συμφωνώ με τον jonh,όσο ξεβρακώνονται τόσο κρύβονται.Καλύτερα για τον σκατοψυχη να τα φέρει όλα την ώρα που δεν το περιμένει κανείς

  18. croif101 says:

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΩΣ ΤΟΝ ΥΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ,ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!!(ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ)
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ,ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ.
    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ.
    ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ!!!
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΕΤΕ,ΘΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΘΑΡΤΟΣ!!!
    ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΩΗ?ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
    Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΦΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕ ΣΚΟΤΟΣ!!!
    Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ἐγώ εἰμι τὸ φῶς τοῦ κόσμου· ὁ ἀκολουθῶν ἐμοὶ οὐ μὴ περιπατήσῃ ἐν τῇ σκοτίᾳ, ἀλλ΄ ἕξει τὸ φῶς τῆς ζωῆ
    ἐγώ εἰμι ὁ μαρτυρῶν περὶ ἐμαυτοῦ, καὶ μαρτυρεῖ περὶ ἐμοῦ ὁ πέμψας με πατήρ.
    ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν, πρὶν Ἀβραὰμ γενέσθαι ἐγώ εἰμι
    ἐγώ εἰμι ἡ θύρα· δι΄ ἐμοῦ ἐάν τις εἰσέλθῃ, σωθήσεται, καὶ εἰσελεύσεται καὶ ἐξελεύσεται, καὶ νομὴν εὑρήσει
    ἐγώ εἰμι ὁ ποιμὴν ὁ καλός, ὁ ποιμὴν ὁ καλός τὴν ψυχὴν αὐτοῦ τίθησιν ὑπὲρ τῶν προβάτων
    ἐγώ εἰμι ὁ ποιμὴν ὁ καλός, καὶ γινώσκω τὰ ἐμὰ καὶ γινώσκομαι ὑπὸ τῶν ἐμῶν, καθὼς γινώσκει με ὁ πατὴρ κἀγὼ γινώσκω τὸν πατέρα, καὶ τὴν ψυχὴν μου τίθημι ὑπὲρ τῶν προβάτων
    ἐγώ εἰμι ἡ ἀνάστασις καὶ ἡ ζωή. ὁ πιστεύων εἰς ἐμὲ, κἂν ἀποθάνῃ, ζήσεται· καὶ πᾶς ὁ ζῶν καὶ πιστεύων εἰς ἐμὲ οὐ μὴ ἀποθάνῃ εἰς τὸν αἰῶνα. πιστεύεις τοῦτο;
    ἐγώ εἰμι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωὴ· οὐδεὶς ἔρχεται πρὸς τὸν πατέρα εἰ μὴ δι΄ ἐμοῦ. εἰ ἐγνώκειτέ με, καὶ τόν πατέρα μου ἐγνώκειτε ἄν, καὶ ἀπ΄ ἄρτι γινώσκετε αὐτὸν καὶ ἐωράκατε αὐτόν… οὐ πιστεύεις ὅτι ἐγὼ ἐν τῷ πατρὶ καὶ ὁ πατὴρ ἐν ἐμοί ἐστι

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΡΟΜΟ,ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ,ΜΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ.
    ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΓΕΝΗ ΥΙΟΝ ΤΟΥ,ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΠΙΣΤΙΣ,ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΝ ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΝ.
    ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ,ΤΟΥ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΥ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠ ΤΟΝ ΘΕΟΝ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΟΥΣ.
    ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ..
    ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ,ΚΑΙ Η ΠΕΤΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΨΩΜΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΙΣΕΙ,ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΑΣ.
    ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  19. haros says:

    ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟ 2012 ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ….ΔΕΝ ΥΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 2012….ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ Nietzermann ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ 2009…ΤΑ ΛΙΝΚΣ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ 2009 ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ 2012( ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ EDITTING)…ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΑΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ….ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ…

  20. Babis says:

    Επειδή για λόγους που αφορούν εμένα προσωπικά σε παρακολουθώ, θα σε παρακαλούσα να μου στέλνεις τα κείμενά σου να τα διορθώνω ορθογραφικά πριν τα δημοσιεύσεις. Απλά για να χουν την ελάχιστη έστω σοβαροφάνεια.
    Στη διάθεσή σου.

  21. ανωνυμος says:

    Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΙΩ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ και τον ασημαντο με μεγαλα γραμματα. ΣΙΓΑ ΣΙΩΠΗΛΗ ΕΡΠΟΥΣΑ ΣΚΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ.

  22. PanAnas says:

    ximika stin syria aytin ti stigmi ……
    meta to peirama me to thanato 50000 antilopwn ….
    twra test drive stin syria…
    i oukrania etoimazetai gia tin polwnia
    yemeni dexetai epithesi apo aerporia f15 kai rafael kai apo tin aigypto
    i kina ta pire stin krana me tin boreio korea
    i india einai sta maxairia me to pakistan
    tsetsenoi islamistes etoimazontai
    alvanoi islamistes etoimazontai
    i boulgaria einai se katastsi fovou
    i ouggaria exei strato sta synora tis
    i polwnia to idio
    amerikanoi vriskontai eksw apo tin dytiki oukrania
    oi tourkoi dialyontai siga siga
    simaia tis palaistinis emfanistike sto pagosmio oikonomiko forum ws kratos aytonomo!?
    aytous pou den akouw einai oi ypervoreioi norvigeia kai souidia…
    aithiopoia skotwnontai metaksy tous
    iapwnia (mallon pige na symaxisei me tin kina kai tin vouliaksan
    eleipsi tou latex (ftiaxnonati oi stoles gia πρβχ πολεμο …ola ta ergostasia pou xtypioynati kataskeyazoun kyriws latex kai naylon (psakste to )
    simera 11/9

  23. ΒΑΣΙΛΙΚΗ says:

    https://alkireus.wordpress.com/2015/09/06/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%B1/

    και αυτο το αρθρο αλλα και όλα τα υπόλοιπα μας ενημερωνουν επακριβως τι θα γινει και πως. Αλλαγη θρησκείας (κλεισιμο κύκλου) Οσοι διαβάζουμε Αλκιρέα απο τα πρώτα του μπλογκ τωρα καταννουμε πληρως τι ακριβως μα ς έλεγε και για ποιο πραγμα μας προετομιαζε. Πάντα οι μεγάλες αλλαγες προυποθετουν μεγαλες κοινωνικες αναταραχες που εχουν ως σκοπο να μας κάνουν να φοβομαστε για την επιβίωση ετσι ωστε να δεχτούμε τις οποιες αλλες αλλαγες θελουν να περάσουν. Παγκόσμια εωσφορική θρησκεια της οποιας αρχηγος και υποστηρικτης ειναι ο Πάπας. Αν αυτος βγει και καλεσει τους καθολικους να πιστεψουν σε άλλα δογματα το 80 % αυτών θα τον ακολουθησουν, ετσι εχουν μαθει να ακολουθουν τον Παπα σ ε όλα. Για τους υπόλοιπους που θα τον γραψουμε κανονικά εχουν το σχεδιο Β, κοινωνικες αναταρχες, πεινα ,συγκρουσεις και για να μας φερουν σε ενα σημειο να πούμε: τουλαχιστον να ζησουμε και ας αλλαξουμε και θρησκεια…. όσοι το πούμε. Οι άλλοι…. ο σχεδιασμός αυτός φυσικά και δεν ειναι τωρινός αλλά μετραει δεκάδες χρονια πίσω….Γι α υτό γινεται και αυτη η τεράστια μετακινηση φυλών με διαφορετική θρησκεια και κουλτουρα έτσι ωστε να αλλοιωθούν και αλλάξουν τα εθνη. Αυτο βοηθαει στην παγκοσμιοοποιηση και στην μια και μοναδική μονοθεϊστική θρησκεια που θελουν να εγκαθιδρυσουν. Γι α υτο και τοσοι πολεμοι στην Ασια και την Μεση Ανατολή, γι αυτο και οι προσφυγες δεν πηγαινουν σε γειτονικες τους ομοιες χωρες αλλά επιδοτουνται για να ερθουν στην Ευρώπη…. Σε αυτες τις αναταραχες που γινονται ανα δυοχιλιάδες περιπου χρονια στον πλανητης μας, εκει καλούμαστε στην διαχείριση και ανυψωση του πνευματος ή της ύλης. Γνωριζουμε πολλά για την επιβίωση του σώματος και του Εγώ μας, γνωρίζουμε αραγε για την ελευθ’ερωση του Πνεύματος και για το επέκεινα?

    και κατι ακόμα για τον Σεπτεμβριο….προσωπικά μου φαίνονται υποπτες τοσες πολλές πληροφορίες ελευθερες…. σκέφτομαι δυο πράγματα 1) μηπως θέλουν να δημιουργήσουμε μονοι μας μια τεράστια σκεπτομορφή καταστροφική η οποια θα μας ρουφαει οποια θετική ενεργεια εχουμε για να ειμαστε συνεχως άρρωστοι και μιζεροι και 2) ισως να μην γινει τιποτα και αφου ανακουφιστει ο φοβος για μαι ενδεχομενη καταστροφή τα υπόλοιπα που θα ερθουν να τα καταπιουμε αμάσητα….μηπως τοσα χρονια αυτο δεν κάνουν? Αρχίζουν την καταστροφολογία οτι θα μας κοψουν μισθους θα μας θα μας κλπ και οταν μετα μας κάνουν τα μισα απο οτι λενε εμεις λέμε και ευχαριστώ…. καλη συνεχεια σε όλους

  24. Ανώνυμος says:

    Ο “ΠΡΟΦΗΤΗΣ” ΛΟΓΟΣ

    Και σάλπισε ο Λόγος και την ιερή ψυχή των ανθρώπων ανέστησε από τα τάρταρα του Άδη.

    Σάλπισε ο Λόγος, και γκρέμισε τα κάστρα της δαιμόνιας παιδείας, χαρίζοντας στα έθνη Χριστό, Ελλάδα και ανθρωπιά.

    Και ο Λόγος αναστήθηκε με τον Χριστό ! Διότι Χριστός είναι ο Λόγος της ψυχής του ανθρώπου. Και κάθε άνθρωπος υιός Θεού.

    Αδέρφια μου, Θεοί εστέ ! Αυτό το μέγα φόρτωμά σας … και ο Λόγος Χριστός ξελαφρώνει την ψυχή από τα παρά φύσιν βάρη της, βιώνοντας ο άνθρωπος τη φύση του πατέρα Θεού ως υιός Του.

    Και σάλπισε ο Λόγος φωτίζοντας στους ανθρώπους τη Νέα Γη και το Νέο Ουρανό.

    Τόσο πολύ αγάπησε ο Πατήρ τον κόσμο, ώστε έστειλε τον μονογενή Του Υιό, ως άνθρωπος θνητός, να θεάσει τις εικόνες προς το καθ’ ομοίωσιν Του!

    Και σάλπισε ο Λόγος και τόσο πολύ αγάπησε ο πατέρας Θεός την Ελλάδα, που έστειλε ξανά στη γη τον αγαπημένο του Ιωάννη, της αγάπης τον βασιλιά… για να κηρύξει την Ουσία του Λόγου = ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ.

    Η Νέα Γη είναι η επανεκκίνηση της Αγάπης στο εντός ημών των ανθρώπων στον ένα Ουρανό της Αγίας του Θεού Σοφίας.

    ***

    ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ = σπέρνω τα γεγονότα πριν να συμβούν.

    Στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος

    Λέγει ο Πατήρ ημών Θεός, ” αγαπάτε αλλήλους ως εαυτόν “, διότι αυτό που ο κάθε εαυτός είναι ό,τι είναι όλοι οι άλλοι οι αλλήλοι.
    Και αυτή η αγάπη εστί ο Θεός προς το καθ’ ομοίωσιν του προς τους ανθρώπους.

    Στο Ένα το Πνεύμα όποιος κατοικεί, ουδείς δούλος ανώτερος του Κυρίου του. Και ουδείς άνθρωπος κατώτερος του Κυρίου Του.

    Το ένα το Άγιο Πνεύμα του Θεού είναι η Αγία Του Εκκλησία.

    Εσείς Έλληνες ενώστε τα εκατοντάδες σχίσματα που χώρισαν την Εκκλησία του Θεού οι ανάξιοι της Θείας Χάριτος ψευτο-ιεράρχες και πατέρες του κτίσματος του σατανά, ως άγιο πνεύμα του θεού τους. Και κόψτε τα κλήματα τα μη φέροντα υγιή καρπό από την ιερή γη εμάς των Ελλήνων.
    Αναστηλώσατε την Μία Αποστολική και Καθολική Εκκλησία, χαρίζοντας δωρεάν στον λαό την ελληνική παιδεία.

    Θωράκιση των Ελληνικών Συνόρων και άρση της βουλευτικής ασυλίας. Να συλληφθούν όλοι οι κλέφτες. Κατάσχεση των κλεμμένων τους και την παραδειγματική τιμωρία τους.

    Και η νέα Βουλή των Ελλήνων θα είναι πένητες ερημίτες και γέροντες κλητοί που δωρεάν θα καθοδηγούν τους Έλληνες, ακολουθώντας το Σύνταγμα του Ιωάννη Γ’ Δούκα Βατάτζη.

    Τα πάντα των Ελλήνων στους Έλληνες. Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ να μην ξαναφύγει.

    Τα Ίμια να χαριστούν στην αδερφή μας Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας και στο όνομα της ειρήνης και της ανθρωπιάς να αναλάβει και τον ορυκτό πλούτο των Ιμίων για το καλό της ανθρωπότητας.

    Η Ελλάδα να τιμωρήσει την ΕΟΚ για την απάτη που έστησαν σε βάρος των Ελλήνων.

    Αν δεν μας επιστρέψουν οι γείτονες τις 7 Εκκλησίες μας στην Ασία με τις περιουσίες που ανήκουν ισόβια στον Ελληνισμό, και δεν μας ανοίξουν την πόρτα της Αγίας Σοφίας, τούρκικος μιναρές στην Ελλάδα να μην ξαναηχήσει.

    Να γελοιοποιηθούν τα έθνη που τα γράμματα των νομισμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου, τόλμησαν να τα ονομάσουν γιουγκοσλαβικά.

    Στους μη έχοντες γη, να τους χαριστεί, ώστε να ο καθένας να μπορεί να καλλιεργεί.

    Να αναστηλωθούν όλοι οι αρχαίοι ελληνικοί ναοί.

    Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδος με τάξη και ειρήνη να μοιράζεται δωρεάν στον λαό.

    Δωρεάν ενέργεια, νερό και, προς ταπείνωση και εξευτελισμό των νόμων των εβραίων, για 10 χρόνια φοροαπαλλαγή σε όλους τους Έλληνες.

    Με τις ευλογίες της αγάπης της μητέρας μας Παναγίας, της Βασίλισσας του Έθνους των Ελλήνων, σας κρούω την πόρτα της αγάπης σας αδέρφια μου, να σας προσφέρω τη δύναμη και την εξουσία του Θεού και Πατέρα μας προς Ανάσταση του Χριστού Λαού Του.

    Ιωάννης εν Χριστώ

  25. Ανώνυμος says:

    Παιδια να πω κατι λολ η απαντηση αν το βιντεο ειναι πλαστο η οχι ειναι απλη , στο δευτερο βιντεο που εβαλα λοιπον αν κοιταξετε πισω του θα δειτε ενα κιτρινο σα κουτι που γραφει κοντακ καρουσελ μετα βρηκα αυτο http://www.micro-tools.com/pdf/kodak/Service-Manual-Kodak-Carousel-760_760H_850_850H_860_860H.pdf το μανουαλ ειναι του 1971 αρα εχει σχεση με την εποχη που γυριστηκε το βιντεο. Αυτο που με χαλαει ειναι οτι το δευτερο βιντεο που γραφει 1980 ειναι πιο καλο σε ποιοτητα αποτι το πρωτο περιεργο δεν ειναι??? κ κατι τελευταιο που μου εκανε εντυπωση στο πρωτο βιντεο φοραει ενα λινο παντελονι στο πιο παλιο ενα ξεπλυμενο τζιν??? τζιν ρε φιλε για συνεντευξη???? τα τζιν τα φορουσαν αυτοι που καναν σκληρες εργασιες και δε θελαν να σκιζονται τα ρουχα τους. ΑΥΤΑ ΔΕ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ φιλικα Δημητρης

  26. Maria Vaia says:

    ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ….ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ…..
    ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ… ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ…
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ……
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ… ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ……

    ΝΙΚΟ
    ΞΕΡΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ…….
    ΟΤΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΣΟΥ…. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ…..
    ΕΞΑΝΤΛΕΙΣΑΙ….. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΗ…. ΕΧΕΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΧΑΣΟΥΡΕΣ…….

    ΚΥΡΙΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΜΑΣ…. Ο Φ Ο Β Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΚΥΡΙΟ ΟΠΛΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ…… Η Α Φ Ο Β Ι Α !!!!!!!!!!!!
    ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ … ΗΤΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ………
    ΕΙΜΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ……. ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΙ………..

    ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΝΙΚΟ…….
    ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΝΙΚΟ…………..

    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ….. ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ………..

    ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΛΑ …. ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΤΗΝ ΑΦΟΒΙΑ……..

    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΣΟΣ ΝΗΣΤΙΚΟΣ……….
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΕΡΑ………..

    ΝΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΙΚΟ… ΣΙΩΠΗΛΗ… ΧΩΡΙΣ ΚΡΟΤΟ… ΥΠΟΥΛΗ….. ΤΕΛΕΙΩΣΕ……

    ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ…..
    ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ….. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ…
    Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΦΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ….. ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ……
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ……
    ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ….

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ = ΣΠΟΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    G.Z ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΟ ΑΥΤΙ…….

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

  27. Αειμαθίων says:

    Για τη συγκομιδή έχω να πω αυτό:
    https://www.youtube.com/watch?v=-53NYj6BtBY

    Για την εκ του μηδενος ανακεφαλαιοποίηση που υπαινίχθηκε αναγνώστης εχω να πω αυτο:
    “Ουκ αν λάβεις παρα του μη έχοντος”.

    Εγω με τα διάφορα θέματα ασχολούμαι απο μικρός. Τα άφησα για κάποια χρόνια αλλά οι γνώσεις είναι σαν το ποδήλατο, τις ξαναπιάνεις άμεσα με το που θα ασχοληθείς. Οταν με φέρνουν σε άμεσο γεγονός που θεωρείται τετελεσμένο στο νου μου έρχονται πάντα τα λόγια του Αγιου Φραγκίσκου της Ασίζης(ετσι τον αναφερει η βιβλιογραφια δεν τον αποκαλώ εγω).

  28. Ανώνυμος says:

    Του Σταυρού σου τον τύπον εν ουρανώ θεασάμενος και ως ο Παύλος την κλήσιν ουκ εξ ανθρώπων δεξάμενος..

    ΣΚΛΗΡΉ ΜΆΧΗ..

    ΌΛΑ ΠΑΊΖΟΝΤΑΙ..

    ΦΑΕΘΩΝ

    • Ανώνυμος says:

      Ευχαριστώ για την τακτική ενημέρωση, παρά το ρίσκο της παύσης αορατότητας! Το φως έχει ήδη νικήσει! Μπορεί να μην είμαστε ακριβώς αφυπνισμένοι, αλλά ειδικά μετα το εκτεταμένο ΟΧΙ, ακριβώς επειδή έγινε μέσα από καθεστώς τρομοκρατίας (τώρα καταλαβαίνω πόση δυναμη είχε), ο ΕΛληνας στάθηκε στο ύψος του. Μπορεί να μην είμαστε πλήρως αφυπνισμένοι, αλλά απαντήσαμε για μια ακόμη φορά στο ερώτημα “ελευθερία ή θάνατος” ότι μπροστά στη λεφτεριά το θάνατο το έχουμε χεσμένο!
      Αντί να φοβηθούμε είπαμε “αέρα”! Κι αυτό στοιχηματίζω ότι μετράει. Μετράει πολύ! Μα πάρα πολύ!!!
      Δεν είν

    • Ανώνυμος says:

      Πρόβλημα με τον υπολογιστή. Συνεχίζω. Δεν είναι ο θάνατος το σκοτάδι, αλλά η σκλαβιά! Και εμείς στείλαμε το σκοτάδι εκεί που ανήκει:στα τάρταρα!
      Δεν καταλαβαίνω την αγωνία σου, γιατί (ευτυχώς) ΔΕΝ βλέπω αυτό που βλέπεις. Το ξανάπα ότι εγώ από συστήματα καταλαβάινω. Νιώθω όμως ότι το matrix πνέει πλέον τα λοίσθια! Το σκοτάδι (σκλαβιά) έχει ήδη τελειώσει. Αυτό που έμεινε είναι το τραύμα από την παραμονή του τόσων (χιλιάδων) ετών. Απλά θέλει (ΕΛΑΧΙΣΤΟ) χρόνο μέχρι να φανεί το αποτέλεσμα της δράσης- αντίδρασης. Όπου νά ‘ναι βγαίνεi να τραγουδήσει η χοντρή κυρία (the fat lady will sing)…
      DP

  29. αννα says:

    Ο Ουγγρος Πρωθυπουργος θελει να μας στειλει τον Ευρωστρατο, γιατι εδω λεει, οι δικοι μας δεν κανουν καλα την δουλεια τους.
    Το εδω ειναι ειναι η ΕΛΛΑΔΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *