in

Μια παλιά έρευνα που πρέπει να την ξαναδούμε με τα νέα δεδομένα !

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Στις 17/09/2015 είχα κάνει μια έρευνα για την κεντρική τράπεζα της Αμερικής με τίτλο Η τράπεζα της Αμερικής προβλέπει τον ερχομό κάποιου….

Με τα τότε δεδομένα φαινόταν λογικό τα σύμβολα της τράπεζας να σημαδεύουν κάποιον συγκεκριμένο…όπως θα δεις το τε γράφαμε ότι ήταν ο Ουίλιαμ !

Σήμερα όμως με τα γεγονότα που τρέχουν θα πρέπει να ξαναδούμε την υπόθεση από την αρχή !

Θα σου ξανά βαλω όλο το σκεπτικό του τότε από κάτω , το άρθρο δηλαδή για την πρόβλεψη και τον ερχομό κάποιου….και στο τέλος θα προσθέσω ενα βίντεο που θα σε κάνει να δεις την όλη υπόθεση την δική μας ως λάθος περί του προσώπου …αλλά με μεγάλα στοιχεία για ενα άλλο γνωστό σήμερα πρόσωπο!

Μπες βαθιά στην έρευνα με ανοικτό μυαλό..!

Η τράπεζα της Αμερικής προβλέπει τον ερχομό κάποιου….

Ποιον ακριβώς περιμένει η τράπεζα της Αμερικής, που με τις συμβολικές τοιχογραφίες της, προσπαθεί να περάσει το υποσυνείδητο μήνυμα της.. θα πρέπει να το κρίνεις μόνος σου μετά από αυτά που θα σου δείξω ….

θυμάσαι ότι και παλιά είχαμε ασχοληθεί με το αεροδρόμιο του Ντενβερ και με τις εκεί τοιχογραφίες των Μασόνων οι οποίοι πάλι έχουν γράψει μια παράξενη ιστορία για την εξέλιξη της ανθρωπότητας …

Φαίνεται λοιπόν ότι είναι καλή συνήθεια για τους επικυρίαρχους σε χώρους ιδιαίτερης σημασίας για αυτούς να αφήνουν υποσυνείδητα σημάδια για όλους όσους έχουν βάλει κάτω από την δική τους εξουσία …

Τοιχογραφία πρώτη… φάτσα κάρτα στην τράπεζα στο σαλόνι αναμονής …

MuralBank_1

Κάτω αριστερά τέσσερα άτομα με ιδιαίτερο look,οι αριστεροί οι οποίοι μοιάζουν σαν παλαιοί, σαν αυτό το παρελθόν να μιλα προς το μέλλον , ο ένας μοιάζει με τραπεζίτη ο άλλος ο μαυρούκος μοιάζει με τον φίλο μας τον ομπαμια …

Το δάπεδο ως γνωστό σκακιέρα , Η γυναίκα μέσα στον κύβο, όπου κύβος ίσον Κρόνος …Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ !

Η γυναίκα φαίνεται να την τραβάει προς τα πάνω κάτι σαν πλανήτης ξάνα ο Κρόνος …Η γυναίκα δείχνει ακόμα έναν συμβολισμό ..την μαριονέτα ..μια γυναίκα λοιπόν που θα έχει μεγάλη δύναμη αλλά θα είναι μαριονέτα !

Πυραμίδα στο βάθος που ίσως σημαδευει περιοχή η κουλτούρα ή θρησκεία ….

Ξανά στην γυναίκα … αν την δούμε σαν την Σεμίραμης …κάλλιστα μπορούμε να οδηγηθούμε στην Ίσις !! …

Κάτω από την πυραμίδα μια ελιά η οποία έχει πάρει φωτιά, το σύμβολο της ειρήνης το οποίο καίγεται, αρχή πολέμου …

Ένας με κόκκινη κάπα o οποίος κάθεται από κάτω απ’ τη φωτιά και οι κόκκινες κάπες έχουμε πει ότι είναι μια κωδική ονομασία του άμεσου μέλλοντος μας την οποία ερευνούμε …

Και σε πρώτο πλάνο με το παραλληλόγραμμο να χωρίζει στα δύο το πρόσωπο. Nα κρύβει να γκριζάρει το ένα μάτι .να αφήνει δηλαδή το μάτι που βλέπει μόνο τα φυσικά και στα πνευματικά να είναι τυφλό ή ανάποδα για αυτούς το μάτι της αφύπνισης ένας πιτσιρίκος ξανθούλης με ενα παλτό .

Ένα ναζιστικό παλτό για την ακρίβεια .

Πριν συνεχίσω με την επόμενη φωτό να σου θυμίσω την είδηση που είχε βγει εδώ κι ένα μήνα περίπου με την οποία ανέλυε ότι αν η βασίλισσα Ελισάβετ για κάποιο λόγο πέθαινε ή την δολοφονούσαν η παγκόσμια οικονομική αγορά θα κατέρρεε μέσα σε δευτερόλεπτα .

Η τελευταία είδηση που έρχεται από την βασιλική οικογένεια είναι ότι η Ελισάβετ αποφάσισε να παραιτηθεί και ότι θα παραδώσει την βασιλεία της όχι στον γιο της αλλά . ….

….. Αλλά ας δούμε λίγο σε πιο μεγάλο βάθος της σύνδεσης της τοιχογραφίας αυτής και τι άλλο κρύβει μέσα της .
mural_william6
Η ομοιότητα μεγάλη ελπίζω και εσύ να τον βλέπεις.

Αν παρατηρήσεις καλά στο ζωγραφισμένο παιδί θα δεις μέσα στον άσπρο κύκλο το φαλλικό σύμβολο, ένα σύμβολο που πάντα είναι σημαντικό για αυτούς .,,

Η φωτογραφία του prince Williams σε παιδική ηλικία παραπέμπει πάλι σε σύμβολο με τα χέρια σε φαλλικό σύμβολο.,,,

Αν θυμηθείς τώρα τη τοιχογραφία στο Ντένβερ με το παιδί που του παραδίδουν όλα τα κράτη της σημαίες τους κοκ θα δεις οτι είναι σα να μιλάμε για το ίδιο παιδί το οποίο απλά μεγάλωσε….

denver-airport

Το σύμβολο του πρίγκιπα William είναι ενα χρυσό λιοντάρι , αν παρατηρήσεις στη τοιχογραφία στον άσπρο κύκλο θα δεις ότι μέσα στα μαλλιά του μικρού ξανθού παιδιού υπάρχει ένα λιοντάρι ….
MuralBoy3
Θυμήσου ότι περίπου πριν ένα μήνα όλος ο κόσμος ασχολήθηκε με το λιοντάρι βασιλιά οποίος δολοφονήθηκε από τον οδοντογιατρό, πάντα οι θυσίες γίνονται για να έρθει αυτός που παίρνει την ενέργεια τους …

Τώρα αν δούμε πλαγιαστά στο μανίκι του ναζιστικού παλτού θα δούμε ότι οι σκιάσεις δημιουργούν αυτά τα γράμματα. που όπως και να το κάνεις μοιάζουν να λένε το όνομα William …
MuralBoy
Πριν περάσω στη δεύτερη τοιχογραφία θέλω να ξαναδείς τον άνθρωπο όποιος είναι κάτω απ’την ελιά που καίγεται , η προσωπική μου άποψη είναι ότι δείχνει την ανθρωπότητα η οποία ενώ αυτή τη στιγμή ο πλανήτης βρίσκεται στην απόλυτη βία και στην παράνοια η ίδια συνεχίζει να μην δίνει καμιά σημασία και να μην κατανοεί τι πραγματικά συμβαίνει ….

Ακόμα να σημειώσουμε ότι οι παλαιοί,οι δύο αριστερά στη πρώτη τοιχογραφία δείχνουν να είναι δυσαρεστημένοι με την νέα τάξη πραγμάτων των νέων δεξιά ….

Δεύτερη τοιχογραφία .
MuralBank_2
Νομίζω ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο να δούμε ένα σκηνικό στο οποίο θυμίζει στρατόπεδα συγκέντρωσης ή τα λεγόμενα Fema camps .

Στον ουρανό φαίνεται να τσακώνονται οι Θεοί και να αλλάζουν φορά και διαδικασίες…να αλλάζουν σκοπιά και ηγεσία!!!! … Ενώ από κάτω η ανθρωπότητα μέσα στο πολυπολιτισμικό της τσουκάλι βρίσκεται σε παράνοια ….

Ανακατεμένοι αμερικανοί στρατιώτες που γύρω τους υπάρχουν ναζιστικές σημαίες, ανάμεσα σε πλήθος διαφόρων εθνικοτήτων , πινακίδες λευκές που προσδιορίζουν ότι δεν υπάρχει πουθενά να πας , αυτός με τη στολή βιοχημικού πολέμου , μια καλόγρια , στο πίσω μέρος ενας θόλος ενός ναού και γενικά φωτιά και πανικός …

Τρίτη τοιχογραφία…
MuralBank3
Η γη μεταμορφωμένη σε έναν νεκρό άνθρωπο ή έναν άνθρωπο που κοιμάται..ένας εργάτης οποίος είναι έτοιμος να προβεί σε αλλαγές, από κάτω του υπόλοιποι άνθρωποι που μοιάζουν λες και είναι αυτοί που τα καταφέρνουν να ξεφύγουν ,αυτοί που μπόρεσαν να επιβιώσουν έτοιμοι και αυτοι μέ τα εργαλεία τους να φέρουν την αλλαγή στη Νέα Τάξη Πραγμάτων το νέο κόσμο .Είναι ξεκάθαρη η θέση των δυο κόσμων ..η ανώτερη τάξη στην επιφάνεια η κατώτερη από κάτω δοξάζοντας και λατρεύοντας τους από πάνω!

Υπάρχουν δυο ανατριχιαστικές ερμηνείες στο επόμενο σύμβολο σ’ αυτή τοιχογραφία.. η πινακίδα με το eq ,η μια ερμηνεία της θα μπορούσε να λέει ξεκάθαρα ότι αν θέλεις να έχεις συναισθηματική νοημοσύνη ο δρόμος είναι από κει δεν είναι εδώ για εμάς που θέλουμε να δημιουργήσουμε το νέο κόσμο …

Και αυτή θα ήταν η πιο ήπια εξήγηση για το eq γιατί επόμενη είναι πολύ πιο ανατριχιαστική …

EQ θα μπορούσε να σημαίνει και τη λέξη Equinox ,οπου Equinox ειναι ένα αστρονομικό γεγονός που συμβαινει όταν ο σημερινός της γης περάσει από το κέντρο του θεου ηλίου!Αυτό συμβαίνει δυο φορές το χρόνο η μία στις 21 Μαρτίου και η άλλη στις 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!

Αυτα … μπορείς να συνεχίσεις και να ενώσεις πολλά αν ψαχτεις από εδώ και πέρα…εγώ έκανα αυτό που έπρεπε …περιμένω να μου δείξεις όλα όσα δεν είδα …και δεν ένωσα !

Stranger..

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΕΣ ΑΠΟ http://www.helpfreetheearth.com/news205_bank.html

ΤΩΡΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

“Who Is Donald J Trump?” The SHOCKING Untold Story “888”

https://www.youtube.com/watch?v=-r2CpJqqaho

ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΧΤΕΣ 8/10/2017

Αυτή είναι η πιο τρελή «θεωρία συνωμοσίας» και λέγεται από πολιτικό!

BONUS ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ;;!!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ !!!!

https://archive.org/stream/barontrumpsmarve00lock#page/n10/mode/1up

https://archive.org/stream/1900orlastpresid00lock#page/n55/mode/2up

 

Report

What do you think?

Written by Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

36 Comments

Leave a Reply
  • ΑΚΟΥ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΡΟΛΑΚΙ Η’ΑΠΑΤΗΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΡΑΒΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΕΔΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕ ΣΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΕΡΙ ΤΡΑΜΠ Η’ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Τ’@ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ.ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ

 1. ΤΟ EQ
  ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΣΕΙΣΜΟ

  ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ

  ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (ΣΦΡΑΔΙΔΑ Νο 6 (;!))

  ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ

 2. Αν νομίζει ότι είναι ο Χριστός…ούτε και θέλω να σκέφτομαι τι έχουμε να δούμε και να ζήσουμε. Το χειρότερο κατ’ εμέ, ως τώρα, είναι οι “αλλόκοτες” φωτογραφίες με την κόρη του. Μου γυρίζουν τ’άντερα για κάποιο λόγο.

 3. Καλημέρα. Θα ήθελανα να σχολιάσω τα εξής. Το παιδάκι με τον στρατιωτικό χιτώνα στέκεται προσοχή στο καρό πάτωμα και δείχνει και φτωχό ταυτόχρονα αν κρίνουμε τα παπούτσια και το κοντό παντελόνι.
  Οι τέσσερις φιγούρες κάτω αριστερά είναι χωρισμένες σε δύο ζευγάρια. . Δύο σκουροχρωμους, που φαίνεται να έχουν επιθετική -απαιτητική διάθεση, και δύο λευκους.Η κυρία φαίνεται να αντιδράει κάπως ενώ ο τύπος είναι πίσω της τελείως ήσυχος και σκεφτικός. ..
  Αυτό όμως που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι ο τύπος με το κόκκινο ρούχο που κάθετε δίπλα στην καιομενη ελιά. Η ελιά είναι το σύμβολο της ειρήνης, της αιωνιότητας, του πλούτου, της υγείας, της γνώση, του φωτός, του καλού. …. και ενώ αυτήν καίγεται ο τύπος κάθετε αδιάφορος και ζεσταίνει τα βρωμοχερα του… Φαντάζομαι πως ο τύπος ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΜΕΊΣ. ..

 4. ΣΤΟ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ….ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ…ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ-ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΙ Ο ΤΡΑΜΠ…ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΥΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ….ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΡΕΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΡΑΜΠ….ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ…ΤΙ ΛΕΣ STRANGER?

 5. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΠΟΡΩΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΙΑΣ…ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ…

 6. WII I AM ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ.
  ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ WΙΙ Ι ΑΜ.
  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ I AMsterdam. Ο ΚΟΡΑΚΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΑΥΤΑ. ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΗ.

 7. Το πιτσιρικι στον πρωτο πινακα,μοιαζει πολυ με τον Τραμπ,σ’αυτη την ηλικια,οπως και με τον γιο του.

 8. Η τριτη φωτογραφια εχει τα χρωματα των πισωγλεντηδων…επισης αυτος πουκραταει το σφυρι ….ειναι ξανθος…

 9. Το δέντρο δεν έχει πάρει φωτιά αλλά το χτυπάει μια μπάλα φωτιάς (κομήτης;). Και κάτι άλλο ο ξανθός νεαρός μοιάζει με τον Τραμπ… μήπως σύμφωνα με αυτά που διαβάσαμε σήμερα για τον Μπάρον (βαρώνος) πρόκειτε για το γιο του;;; (γεννημένος στις 20 Μαρτίου 2006) ημερομηνία σταθμός(εαρινή ισημερία 21/3). Μήπως προαλείφεται για ηγέτης; αν ναι πρέπει να περιμένουμε λίγα χρόνια ακόμα…

 10. ο κοιμησμενος αντρας ειναι ο Εγκελαδος η αλλιως η δυναμη της γης οσο για το EQ εγω θα ελεγα Earth-Quaqe= σεισμος…

 11. Οτι και να σχεδιαζουν παντως,το σχεδιο του Θεου δεν το αλλαζουν.Οτι θελει ο Θεος θα γινει .Αυτος ξερει τι πρεπει να γινει.

 12. Ως προς το παραπάνω άρθρο, έχω συγκεντρώσει κάποια στοιχεία που ίσως φανούν χρήσιμα εδώ: http://www.agnosto.gr/index.php?topic=250.msg1169#msg1169
  Επιπλέον, για το 2017 η φθινοπωρινή ισημερία έχει οριστεί στις 22 Σεπτεμβρίου 20:02 UT. Η επιφανειακή θερμοκρασία του ήλιου έχει οριστεί στους 5778 K με το 5778 = Εβραϊκό έτος = 2017-2018. Το νέο έτος «Ρος Χασανά» 5.778 από της κτήσεως του κόσμου, θα εορταστεί από το δειλινό της πρώτης ημέρας του μήνα Τισρί (20 Σεπτεμβρίου 2017 – Νέα Σελήνη) και έως το σούρουπο της μεθεπομένης ημέρας (22 Σεπτεμβρίου). Επίσης το σούρουπο της 20ης Σεπτεμβρίου έως το σούρουπο 21ης Σεπτεμβρίου 2017 (την πρώτη του μήνα Μουχαράμ – Muharram, που στα αραβικά σημαίνει απαγορευμένος) ο μουσουλμανικός κόσμος εισέρχεται στο νέο έτος ( Εγίρας ή Εγείρας) 1439. Έχουν αναφερθεί σε πολλές περιπτώσεις και πολλοί (μεταξύ τους και εγώ) στο μοναδικό αστρολογικό γεγονός – «σημείο» που θα εξελιχθεί στον ουρανό στις 23 Σεπτεμβρίου 2017, αμέσως μετά την πρωτοχρονιά των Μουσουλμάνων και των Εβραίων και ακριβώς 33 ημέρες μετά την Μεγάλη Αμερικανική έκλειψη – όπως την χαρακτηρίζουν- στις 21 Αυγούστου 2017. Μία έκλειψη στην άμεση διαδρομή της οποίας, θα βρεθούν μεγάλα ρήγματα ικανά να παράγουν καταστροφικούς σεισμούς. http://www.agnosto.gr/index.php?topic=580.msg1636#msg1636
  ΚΑΙ ΟΧΙ… η μεγάλη συγκομιδή δεν θα έλεγα πως θα πραγματοποιηθεί στις 23.9.2017. Μία σειρά «προγραμματισμένων» – από τους πεφωτισμένους – γεγονότων θα συμβούν επί 7 συναπτά έτη – γιατί μυαλό δε βάζουν/βάζουμε – έως της επόμενη «ιδιαίτερη» Ολική Ηλιακή έκλειψη, εκείνη της 8ης Απριλίου 2024. http://www.agnosto.gr/index.php?topic=304.msg1373#msg1373
  H διάμετρος του Ηλίου είναι 400 φορές μεγαλύτερη από τη διάμετρο της Σελήνης. ο Ήλιος είναι 400 περίπου φορές πιο μακριά από τη Γη, απ` ό,τι η Σελήνη. Έτσι από τη Γη φαίνεται ότι τα δύο αυτά σώματα έχουν το ίδιο σχεδόν φαινόμενο μέγεθος. Εάν η Σελήνη ήταν είτε λίγο μικρότερη είτε βρισκόταν λίγο πιο μακριά από τη Γη, δεν θα παρατηρούσαμε ποτέ μια ολική ηλιακή έκλειψη. Το Ταβ (Σταυρός) ת http://3.bp.blogspot.com/-o4rqlc3RA9Q/TTf7EHjJxVI/AAAAAAAAAAk/8930WFPM_28/s1600/8.jpg
  είναι το 22ο και τελευταίο γράμμα του εβραϊκού αλεφμπετ με αριθμητική αξία 400 και σημαίνει σημείο. (Εκκλ. 1,9) Ποίον είναι αυτό που έχει ήδη γίνει εν τη ροή του χρόνου; Αυτό το γεγονός θα γίνη και στο μέλλον. Ποιό είναι αυτό, που έχει πραγματοποιηθή και λάβει ύπαρξιν; Αυτό θα πραγματοποιηθή και στο μέλλον. Τίποτε το νέον δεν υπάρχει κάτω από τον ήλιον. [Πραξ. 2,19-21 ] Και θα δώσω τέρατα επάνω στον ουρανόν και σημεία εις την γην κάτω • αιματοχυσίας και πυρκαϊάς και σύνεφα καπνού. Ο ήλιος θα αλλάξη και θα γίνη σκοτάδι• το φεγγάρι θα φένεται σαν αίμα, πριν έλθη η ημέρα του Κυρίου η μεγάλη και περίβλεπτος. Και τότε καθένας, που με πίστιν θα επικαλεσθή το όνομα του Κυρίου θα σωθή. (Ματθ. 16,1-4) Τοτε οι Φαρισαίοι και οι Σαδδουκαίοι προσήλθαν στον Ιησούν και του εζητούσαν επιμόνως να δείξη εις αυτούς σημείο από τον ουρανόν. Εκείνος δε απεκρίθη και τους είπε• όταν βραδιάση, λέγετε• Θα έχωμεν καλοκαιρίαν, διότι είναι κοκκινωπός ο ουρανός. Και το πρωί βλέπετε προς την ανατολήν και λέγετε• σήμερα θα είναι κακοκαιρία, διότι ο ουρανός είναι κόκκινος και νεφελώδης. Υποκριταί, ξέρετε να διακρίνετε τα φαινόμενα του ουρανού, τα δε σημεία των καιρών δεν ημπορείτε να τα διακρίνετε; Γενεὰ πονηρὰ καὶ μοιχαλὶς ζητεί με επιμονήν σημείον• και άλλο σημείον δεν θα δοθή εις αυτήν, παρά μόνον το του Ιωνά του προφήτου. Τους εγκατέλειψε δε με αγανάκτησιν και έφυγε… Για τους Χριστιανούς, η τριήμερη παραμονή του Ιωνά στην κοιλιά του κήτους συμβολίζουν την τριήμερη Ταφή του Χριστού και μετά την Ανάστασή Του. ΑΛΛΑ «Το σημείο του Ιωνά» που απευθύνεται στην «πονηρὰ καὶ μοιχαλὶς Γενεά» ίσως αφορά κάτι διαφορετικό. [Αμ. 8,9] Κατά την ημέραν εκείνην θα γίνη και τούτο, λέγει ο Κυριος. Ενῷ θα είναι μεσημβρία, ο ήλιος θα δύση, η δε γη εν πλήρει ημέρα θα σκοτισθή και θα χάση το φως της. Ο Ιωνάς – που απρόθυμα κήρυξε στη Νινευή και οι άνθρωποι πρόθυμα τον πίστεψαν – καθώς και ο Αμώς, έζησαν την εποχή που βασιλιάς της Ασσυρίας ήταν ο Ασούρ Νταν Γ’(773 – 755 π.Χ.) . Κατά την ένατη χρονιά της βασιλείας του συγκεκριμένου Ασσύριου βασιλιά – ο οποίος αντιμετώπισε εσωτερικές εξεγέρσεις (763 π.Χ.) και δύο θανατηφόρες επιδημίες πανούκλας (765 π.Χ., 759 π.Χ.) – καταγράφηκε η Ασσυριακή Έκλειψη (en.wikipedia.org/wiki/Assyrian_eclipse) που έλαβε χώρα στις 15 Ιουνίου 763 π.Χ. Τίποτε το νέον δεν υπάρχει κάτω από τον ήλιον… Ως παράδειγμα, εάν πάμε τον χρόνο μπροστά… 28 Ιουνίου 1914 δολοφονείται στο Σαράγεβο ο διάδοχος του αυστρο-ουγγρικού θρόνου αρχιδούκας Φραντς Φέρντιναντ. 1 μήνα αργότερα, στις 28 Ιουλίου 1914 η Αυστροουγγαρία κηρύσσει τον πόλεμο στη Σερβία, πυροδοτώντας τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ενώ 3 εβδομάδες και 3 ημέρες (ή 24 ημέρες) αργότερα, στις 21 Αυγούστου 1914 πραγματοποιείται Ολική Ηλιακή έκλειψη ορατή από τη Βόρεια Ευρώπη και την Ασία. Κατά κάποιες εκτιμήσεις, ο Α’Π.Π. είναι ουσιαστικά το πρώτο μέρος ενός Β’ Τριακονταετούς Πολέμου (1914 – 1945) μεταξύ Ευρωπαϊκών Δυνάμεων.

  • metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=2891

 13. STRANGER EXEΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ!!!
  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ CITI ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.
  ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΠ ΤΗΝ Ε.Ε!!!!ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ.
  ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ,ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!!
  ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ,ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΟΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ?
  ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ…………..!!!!

 14. Το παιδάκι έχει απλανές βλέμμα και στέκεται προσοχή,πιθανόν συμβολίζει την κυριαρχία των τεκτόνων στον έλεγχο του νου της νεολέας.

 15. Στην πρώτη εικόνα το παιδί πατάει πάνω στο πάτωμα σκακιέρα, με τα πόδια του να σχηματίζουν γωνία 90°.
  Στον ουρανό υπάρχει ο μαύρος ήλιος, όχι ο Κρόνος ούτε κάποια έκλειψη. Η γυναίκα κρέμεται σαν μαριονετα απο τον ουρανό μέσα σε ένα κύβο που συμβολίζει την υλική πραγματικότητα.
  Ο φλεγόμενος θάμνος είναι αναφορά στην παλαιά διαθηκη- άλλο ενα δυνατό σύμβολο των μασόνων.
  Οι σκάλες που οδηγούν στον ουρανό κ η πυραμίδα , μασονία 101.
  Τέλος οι σκιά των ανθρώπων υποδηλώνει πηγή φωτός από αριστερά κ οχι απο τον μαύρο ήλιο, και η γυναίκα δεν κρέμεται απλά, άλλα ελέγχεται καθώς φυσάει αέρας από τα δεξιά προς τα αριστερά σύμφωνα με τον καπνό.

 16. ΝΙΚΟ ΚΥΒΟΣ=ΛΑΞΕΥΜΕΝΟΣ ΛΙΘΟΣ=ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
  ΠΕΤΡΑ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ=ΑΛΑΞΕΥΤΟΣ ΛΙΘΟΣ=ΑΜΥΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
  ΣΧΟΙΝΙ ΤΟΥ ΚΥΒΟΥ=ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ.
  ΟΙ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΟΡΘΗΣ ΓΩΝΙΑΣ.
  ΤΟ ΚΑΘΕΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΓΡΑΜΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΟΡΘΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ
  ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΣΕ ΟΡΘΗ ΓΩΝΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΑΛΙ ΟΡΘΗ ΓΩΝ

 17. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ Ο ΓΝΩΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΡΘΗ ΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΜΩΣΑΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ.
  ΠΥΡΑΜΙΣ=ΙΕΡΑΡΧΙΑ.
  ΣΚΑΛΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ= ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΒΑΘΜΟΙ ΜΥΗΣΗΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ.
  ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΣ ΟΙ 2 ΕΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΣΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΝΙΚΟ, Ε ΚΑΙ; ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ; ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

 18. στη πρώτη εικόνα δεν εχουμε τον κρονο αλλα την έκλειψη ηλίου στις 26 Δεκέμβρη 2019,κατά την οποία έχουμε τον περιορισμό-καραντίνα ανθρώπων χώρας θηλυκού γένους (Κίνας λόγω ασθένειας) και όπου φυσικά υπάρχουν παγόδες …. Επίσης, πιο δίπλα χρονικά υπάρχουν οι φωτιές της Αυστραλίας και η πυραμίδα που ακόμα δεν εχει αποκαλυφθεί…

 19. Ο Μεσσίας θα είναι Έλληνας στην καταγωγή και σίγουρα όχι ο Γουίλιαμ. Θα επαναφέρει στη Γη τη χαμένη Χρυσή Εποχή του Κρόνου και θα χρησιμοποιήσει τους εβραίους προς όφελός του. Οι φτωχούληδες εβραίοι, που να ήξεραν ότι κάποτε τους εξόντωσε το ίδιο το Κρόνιο ιερατείο… Θυσιάσαμε 500 χιλιάδες στο Άουσβιτς (κι όχι εκατομμύρια), για να υλοποιήσουμε το IS-RA-EL. Ο Μεσσίας θα είναι ένας απλός και καθημερινός άνθρωπος, μυημένος στην Luciferian Witchcraft και θα εμφανιστεί μόνο αν τον επιλέξει ο Δράκος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Θα βγουμε αληθινοι για το Θεμα του μη Ανιχνευσιμου φορεα … αλλα κανεις δεν ακουει !

Μέτρα από προστασίας μετά την επιβολή καραντίνας.