ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Μια αλλη προσεγγιση που κανεις δεν θα σου πει και ο χρονος θα αποδειξει

· Stranger

Ολοι λενε στις ειδησεις και στο Ιντερνετ οτι ο κοιμισμενος Τζο εκανε παλι λαθος , σαρδαμ , μπερδεψε ουκρανους με ιρανους !

Οχι κυριοι ο κοιμισμενος Τζο μπερδεψε την εξελιξη , το σεναριο και την στρατηγικη ΟΛΩΝ!

Πεταχτηκε απο την μια ατζεντα-αποστολη στην αλλη ! Μπορει δηλαδη μιας και κοιμισμενος ειναι …να περασε απο την μια κουβεντα στο οβαλ γραφειο στην αλλη κουβεντα ..!

Στο θεμα δηλαδη ποτε μπαινει στο σχεδιο της συγκομιδης και το Ιραν , ποτε το Ιραν με κινηση πολεμου η με χτυπημα πολεμου ..στον εαυτο του η στο Ισραηλ θα μπει στον χωρο και θα κατσει διπλα στην Ρωσια !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να το πω γιατι το ειπα σε βιντεο στον μπαντιδη , ας το αφησω και εδω γραμμενο να υπαρχει , σημαδι της εκκινησης του σχεδιου με το Ιραν ειναι ..μια μεγαλη θυσια που θα εχει να κανει με το Ισραηλ …δηλαδη πρωτα το ατυχημα (στημενο η επιθεση στημενη) οπου θα θυσιαστουν πολλοι Ισραηλινοι η θα εχει σχεση με Ισραηλ και τα συμβολα του …και μετα ο Πολεμος Ιραν Ισραηλ … !

Ο χρονος θα δειξει …τωρα αν αλλαξουν λιγο τα πραγματα δειξτε και εσεις λιγο σεβασμο στον χρονο που ποτε δεν δειξατε …να μαθαινετε δηλαδη απο πριν το μελλον και να μην βγαινει στο σωστο χρωμα και να γκρινιαζεται που δεν βγηκε σωστο το συνολακι .!

Αντε κλεινω για να μην αρχισω τα γαλλικα γιατι ειμαι στην εποχη που δεν γουσταρω κανεναν και τιποτα …στην εποχη που μου την δινουν ολοι και ολα , στην εποχη που βλεπω ανθρωπο και ξινιζει η μουρη μου , στην εποχη του μπουχτισα και σιχαθηκα τα παντα ολα !

Stranger..

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

STRANGER-VOICE

NeuMist™ Relax: Η νέα προσέγγιση της Neumi για τη βραδινή χαλάρωση και έναν πιο ξεκούραστο ύπνο

STRANGER-VOICE

Ενας “Εκδοτης” θα “πεθανει” στις επομενες 72 Ωρες

STRANGER-VOICE

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ…

5 απαντήσεις στο “Μια αλλη προσεγγιση που κανεις δεν θα σου πει και ο χρονος θα αποδειξει”

  1. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ = ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ , ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ … ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΛΕΩΝ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΙΤΑΛΙΑ , ΓΑΛΛΙΑ , ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΔΙΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΥΡΩΠΗ ΠΙΟ ΛΙΓΟ …

  2. ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΡΑΑΑΑ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ, ΤΟ ΒΟΔΙ ΠΙΘΑΝΟΣ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ -ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 150 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ- ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΧΑΛΑΡΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Η ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕΙΡΑ Η ΣΕΡΒΙΑ, ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά