Καπου εκει μπροστά υπάρχει ένα παράθυρο που πρέπει να κλείσω…

Σου έχω εξηγήσει  στο παρελθόν πολλές φορές ότι δεν είναι ανάγκη πάντα να γράφω κάτι το οποίο πρέπει να το διαβάσεις και να καταλάβεις…..

Αν και επί το πλείστον τα άρθρα που δεν καταλαβαίνεις  είναι πολύ πιο στοχευμένα από τα άρθρα πληροφορίας ή ανάλυσης…

Σε κάποιες από τις γραμμές του μέλλοντός μας… του πολύ Κοντού μέλλοντός μας….  υπάρχει ένα ατύχημα… μία ξαφνική πτώση από ψηλά…. Από τα 12 μέτρα…. 

Σε αυτό το ατύχημα  υπάρχει περίπτωση να είναι και ένα παιδί…  αλλά το μέλλον είναι τόσο εύθραυστο όταν το κοιτάς…  που αλλάζει σαν νερό!

Η συνείδηση και η σκέψη μου  στοχεύουν έτσι στο άπειρο…  ώστε την μικρό στιγμή που θα αλλάζεις τη λευκή καρέκλα… να εμποδίσω το μικρό να βρίσκεται κοντά….

…δεν έχω τη δύναμη να ρισκάρω περισσότερο κάρμα για κάποιον πιο μεγάλο….

…. Ένα στήριγμα θα κοπεί…. Ένα σχοινί Ίσως δυνατό…. μέσα σε δευτερόλεπτα  η πτώση….. την ώρα που θα κοιτούν άνθρωποι ακόμα και γονείς….

Θα κάνω ότι μπορώ να καθυστερήσω τη στιγμή ώστε να μην προλάβει ο μικρός να είναι κοντά….

,,,κι αν δεν καταφέρω τη στιγμή… θα χτυπήσω δύο φορές… με δύο ήχους που θα ενοχλήσουν την συγχρονικότητα….. Ώστε και Όταν συμβεί η πτώση…. οι απώλειες  να γίνουν μηδενικές….  άλλο ένα χτύπημα  στο αριστερό γόνατο…. και άλλο στο κεφάλι!

Starnger…


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

6 thoughts on “Καπου εκει μπροστά υπάρχει ένα παράθυρο που πρέπει να κλείσω…

 1. ΣΑΤΙΡΟΣ says:

  Καπωςέτσισεφαντάζομεχαχανα’σεπάντακαλάείναιυπέροχοαπομεριάσουπόσοανθρωπισμό κουβαλάςμέσασουμακάριναγεννηθούνκαιαλλοισανεσέναπραγματικοίελληνες.ανμπορείς σπάσετοκεφάλιαυτουνούπουθαπροσπαθησεινακανεικακοστοπαιδί

  https://www.youtube.com/watch?v=ugKSYzTpAJA

 2. Γιώτα says:

  Το σχόλιό μου είναι άσχετο με την πρόβλεψη του Stanger που μπορεί να είδε το μελλοντικό δυναμικό ούτως ή άλλως και το μετρίασε με τον τρόπο του……

 3. Τάσος says:

  Τελικά Νικόλα δεν μπόρεσες να το αποτρέψεις,σκοτώθηκε το μωράκι αλλά σώθηκαν τα υπόλοιπα 4 μέλη της οικογένειας…Πάντως ρε φίλε δεν ξέρω αν η διορατικότητα είναι ευχή ή κατάρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *