Καπου εκει μπροστά υπάρχει ένα παράθυρο που πρέπει να κλείσω…

Σου έχω εξηγήσει  στο παρελθόν πολλές φορές ότι δεν είναι ανάγκη πάντα να γράφω κάτι το οποίο πρέπει να το διαβάσεις και να καταλάβεις…..

Αν και επί το πλείστον τα άρθρα που δεν καταλαβαίνεις  είναι πολύ πιο στοχευμένα από τα άρθρα πληροφορίας ή ανάλυσης…

Σε κάποιες από τις γραμμές του μέλλοντός μας… του πολύ Κοντού μέλλοντός μας….  υπάρχει ένα ατύχημα… μία ξαφνική πτώση από ψηλά…. Από τα 12 μέτρα…. 

Σε αυτό το ατύχημα  υπάρχει περίπτωση να είναι και ένα παιδί…  αλλά το μέλλον είναι τόσο εύθραυστο όταν το κοιτάς…  που αλλάζει σαν νερό!

Η συνείδηση και η σκέψη μου  στοχεύουν έτσι στο άπειρο…  ώστε την μικρό στιγμή που θα αλλάζεις τη λευκή καρέκλα… να εμποδίσω το μικρό να βρίσκεται κοντά….

…δεν έχω τη δύναμη να ρισκάρω περισσότερο κάρμα για κάποιον πιο μεγάλο….

…. Ένα στήριγμα θα κοπεί…. Ένα σχοινί Ίσως δυνατό…. μέσα σε δευτερόλεπτα  η πτώση….. την ώρα που θα κοιτούν άνθρωποι ακόμα και γονείς….

Θα κάνω ότι μπορώ να καθυστερήσω τη στιγμή ώστε να μην προλάβει ο μικρός να είναι κοντά….

,,,κι αν δεν καταφέρω τη στιγμή… θα χτυπήσω δύο φορές… με δύο ήχους που θα ενοχλήσουν την συγχρονικότητα….. Ώστε και Όταν συμβεί η πτώση…. οι απώλειες  να γίνουν μηδενικές….  άλλο ένα χτύπημα  στο αριστερό γόνατο…. και άλλο στο κεφάλι!

Starnger…

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Πνευματικοί Θεραπευτές

Aναπόσπαστο κομμάτι κάθε τόπου και πολιτισμού από την αρχαιότητα, οι πνευματικές θεραπείες εξάπτουν την περιέργεια, προκαλούν τη λογική, έλκουν το ενδιαφέρον χιλιάδων ανθρώπων, όταν η κλασική ιατρική «σηκώνει γι’ αυτούς τα χέρια ψηλά». Το βιωματικό οδοιπορικό του Γιάννη Σακατζή στον «κόσμο του Θαυμαστού» ξεκίνησε όχι από απλή περιέργεια ή επιστημονικό ενδιαφέρον, αλλά από προσωπική ανάγκη. Η αναζήτηση πνευματικών/ενεργειακών θεραπευτών ανά τον τον κόσμο τον ταξίδεψε μέχρι τον Ζοάο, την Κοιλάδα της Αυγής, τον Τζόσουα, τον Πάολο Νέτο, τον Χρήστο Δροσινάκη…

Από την εφηβική ηλικία ήδη, είχα την τάση να διαβάζω βιβλία με μεταφυσικό περιεχόμενο… Για πολλά χρόνια, οι πληροφορίες που συγκέντρωνα γίνονταν η αφορμή για μεγάλες συζητήσεις, με τις οποίες περνούσα τον ελεύθερο χρόνο μου. Ώσπου ένα δυσάρεστο γεγονός χτύπησε την πόρτα μου. …Όταν τα περιθώρια της κλασικής ιατρικής εξαντλούνται για τους δικούς σου ανθρώπους, αισθάνεσαι μετέωρος κι απελπιστικά μόνος. Τότε, αρχίζεις να ψάχνεις σανίδα σωτηρίας. Επιστρατεύεις όλες τις δυνάμεις και τις γνώσεις σου και τις ξεδιπλώνεις. Παίρνεις το ρίσκο ν’ αποφασίσεις για τους άλλους και βάζοντας το κεφάλι κάτω, λες με βουρκωμένα μάτια: «Φύγαμε». Έτσι ακριβώς έγινε και το ταξίδι ξεκίνησε…

ΤΙΜΗ 18,00€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

6 thoughts on “Καπου εκει μπροστά υπάρχει ένα παράθυρο που πρέπει να κλείσω…

 1. ΣΑΤΙΡΟΣ says:

  Καπωςέτσισεφαντάζομεχαχανα’σεπάντακαλάείναιυπέροχοαπομεριάσουπόσοανθρωπισμό κουβαλάςμέσασουμακάριναγεννηθούνκαιαλλοισανεσέναπραγματικοίελληνες.ανμπορείς σπάσετοκεφάλιαυτουνούπουθαπροσπαθησεινακανεικακοστοπαιδί

  https://www.youtube.com/watch?v=ugKSYzTpAJA

 2. Γιώτα says:

  Το σχόλιό μου είναι άσχετο με την πρόβλεψη του Stanger που μπορεί να είδε το μελλοντικό δυναμικό ούτως ή άλλως και το μετρίασε με τον τρόπο του……

 3. Τάσος says:

  Τελικά Νικόλα δεν μπόρεσες να το αποτρέψεις,σκοτώθηκε το μωράκι αλλά σώθηκαν τα υπόλοιπα 4 μέλη της οικογένειας…Πάντως ρε φίλε δεν ξέρω αν η διορατικότητα είναι ευχή ή κατάρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *