Ο κύβος ερρίφθη:Πρόωρες εκλογές για τον Οκτώβριο του 2018!Το Μαξίμου παραγγέλνει ψηφοδέλτια….

Το Μαξίμου έχει αποφασίσει πρόωρες εκλογές για τον Οκτώβριο του 2018 και έχει δώσει εντολή στο Υπουργείο Εσωτερικών να κινητοποιηθεί ο μηχανισμός αποκαλύπτουν τα «Παραπολιτικά«.

Παράνομη μετανάστευση, προσφυγικό στα νησιά του Α.Αιγαίου, Δωδεκάνησα, κόψιμο συντάξεων, το Σκοπιανό και οι ανήκουστες δηλώσεις από Α.Τσίπρα (μην έχουμε και ολική παράδοση του ονόματος μέχρι τότε) συνθέτουν παζλ συντριβής.
Στόχος του Μαξίμου πλέον είναι να δοθεί μια μάχη πολιτικής επιβίωσης, έτσι ώστε ο Α.Τσίπρας να σώσει το πολιτικό του κεφάλαιο, ο ΣΥΡΙΖΑ να καταγράψει όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες και να ναρκοθετηθεί η επόμενη κυβέρνηση.

Όταν πριν από µία εβδοµάδα έκανε την εµφάνισή του στους διαδρόµους του υπουργείου Εσωτερικών πολύ γνωστός εισαγωγέας χάρτου, κανείς από τους παρισταµένους εκεί δεν έδωσε ιδιαίτερη σηµασία στην παρουσία του. Ο λόγος όµως που βρέθηκε εκεί ο γνωστός επιχειρηµατίας του κλάδου δεν ήταν προσωπικός…

Συµµετείχε σε προγραµµατισµένη σύσκεψη µε το ανώτατο επιτελείο του υπουργείου, µε ένα και µοναδικό θέµα. Το πρωθυπουργικό γραφείο είχε αποφασίσει πρόωρες εκλογές και η εντολή στο αρµόδιο υπουργείο, το Εσωτερικών, ήταν να κινητοποιηθεί ο µηχανισµός του κράτους, µε ορίζοντα τον Οκτώβριο.

Πρώτη κίνηση λοιπόν, ή, µε όρους πιο υπηρεσιακούς, πρώτη σύσκεψη, αυτή για την παραγγελία και τη δέσµευση των προβλεπόµενων ποσοτήτων χαρτιού γραφής για το τύπωµα των ψηφοδελτίων. Και εκεί υπήρξε και η πρώτη δυστοκία, σύµφωνα µε τις αποκλειστικές πληροφορίες των «Π».

Γιατί στη διεθνή αγορά χαρτιού υπάρχουν προβλήµατα και δυσχέρειες την παρούσα χρονική περίοδο στην προµήθεια τόσο µεγάλων ποσο-τήτων χαρτιού γραφής βάρους 60 γρ., που συνήθως χρησιµοποιείται για το τύπωµα των ψηφοδελτίων.

Ο χρόνος όµως είναι τόσο ανελαστικός, ώστε δόθηκε εντολή για παραγγελία και δέσµευση χαρτιού βάρους 70 γρ. που διατίθεται προς εισαγωγή για τις ποσότητες που θα χρειαστεί η Ελλάδα προκειµένου οι εκλογές να εξελιχθούν κανονικά τον Οκτώβριο.

Ο κ. Τσίπρας από αυτό και µόνον είναι εµφανές ότι αποφάσισε πρόωρες εκλογές για το φθινόπωρο. Ο «κύβος ερρίφθη» και οι προβλεπόµενες διαδικασίες και συνεννοήσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο πρωθυπουργός, με την ομιλία του στη Βουλή την περασμένη Τετάρτη, απέκλεισε πλέον κάθε πιθανότητα συνεννόησης και συναίνεσης και επιδίωξε να γίνει απολύτως ξεκάθαρο ότι έχει επιλέξει τη σκληρή πόλωση, την ανοιχτή σύγκρουση, τη σκανδαλολογία για να πορευθεί στις κάλπες.

Ο κ. Τσίπρας θα επιμείνει στη ρητορική των «offshore και των σκανδάλων», που δήθεν συνοδεύουν την αντιπολίτευση, για να εμφανιστεί ο ίδιος ως ο «αμόλυντος» πολιτικός της κάθαρσης.

Στην προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να καταλάβουν κυρίαρχη θέση η μείωση της ανεργίας, τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, όπως είναι η δωρεάν πρόσβαση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας για τους ανασφάλιστους, το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης και τα σχολικά γεύματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν μπει στα σκαριά νέα τηλεοπτικά σποτ αλλά και διαδικτυακή προπαγάνδα με αυτό το περιεχόμενο. Σε αυτά αναμένεται να προστεθεί η περαιτέρω χαλάρωση των capital controls, που θα εγγυάται την επιστροφή στην κανονικότητα.

Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση θα αποφύγει έως το τέλος να συγκρουστεί με τον «Ρουβίκωνα», για τον οποίον εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι κάνει «ακτιβισμό», ενώ δείχνει απροθυμία να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα φαινόμενα πολιτικής βίας, καθώς εκτιμάται ότι καλλιεργούν κλίμα αποδοκιμασίας του παραδοσιακού πολιτικού συστήματος, γεγονός που -σύμφωνα με πολλούς- θα μπορούσε να ευνοήσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Προδιαγράφεται μεγάλη ήττα στην κάλπη

Το κυβερνητικό στρατόπεδο έχει χωριστεί «στα δύο« σε ότι αφορά το ενδεχόμενο εκλογών.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το κόμμα θα υποστεί «σφαγή» αν πάει σε εκλογές το φθινόπωρο ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι από τον Ιανουάριο θα είναι χειρότερα τα πράγματα με το κόψιμο των συντάξεων και ορισμένα άλλα μέτρα που αναγκαστικά θα λάβει.

Οποτε και να πάει σε εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο βέβαιο πλέον είναι ότι θα ηττηθεί και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.
Το θέμα είναι πόσο διαχειρίσιμη θα είναι η ήττα και αν οι αντίπαλοι καταφέρουν να συγκεντρώσουν 180 βουλευτές για να ελέγξουν την προεδρική εκλογή του 2020, εκεί που θα παιχθεί το «δεύτερο ημίχρονο» των επόμενων εκλογών. Αρα και κατά πόσο υπάρχουν ελπίδες για εκλογές το 2020 με αιτία την άγονη προεδρική εκλογή…

Ο Α.Τσίπρας βιώνει την χαμηλότερη δημοφιλία των τελευταίων 3,5 ετών.

Υπάρχουν περιοχές της χώρας που το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ υποχωρεί στα επίπεδα του 10%, όπως είναι η Μακεδονία, ενώ στην Θράκη, επβιώνει, έστω ως δεύτερο κόμμα, χάρη στις ψήφους που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι θα λάβει από την μειονότητα.

Τον μοναδικά σχετικά καλή εικόνα την εμφανίζει στην Κρήτη και σε κάποιες περιοχές της Β’Αθηνών στο Λεκανοπέδιο, όπου κινείται γύρω στο 23-25%, αλλά πάντα δεύτερο κόμμα.

Τεράστια μείωση ποσοστών καταγράφει και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, και μικρότερη στα Δωδεκάνησα.

volcanotimes.com


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 thoughts on “Ο κύβος ερρίφθη:Πρόωρες εκλογές για τον Οκτώβριο του 2018!Το Μαξίμου παραγγέλνει ψηφοδέλτια….

 1. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ,ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑ ΝΟΟΟΥΝΤΑΙ, οι ομοσπονδιακοι ειναι αναμεσα μας πια , και ξερουν τα παντα ,ας δουμε λοιπον τι ειπε ο κος Λεφακης…..για τους λαθραιους που εχουν μπει στην ΙΕΡΑ ΧΩΡΑ ;ήδη εχετε αρχισει και να καταλαβαινετε,αυτοι εναντιον αυτων……

  • John says:

   Πρόωρες εκλογές και “διπλό” πραξικόπημα των ΗΠΑ σε Ελλάδα και Ιταλία τον Ιούνιο του 2018!

   BREAKING: CIA is plotting military coups in Greece and Italy this summer to thwart the two rogue nations to join the enemy at Moscow and Beijing after fomenting a new manufactured cr-ISIS at Wall Street’s European headquarters in Frankfurt – US Governement openly threatens Athens and Rome with hyperthermonuclear retaliation and massive HAARP-induced attacks as a response to Moscow and Beijing’s intentions to purge the Balkans and the rest of the world from the reptilian military chemtrail bases across the globe.

   • ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΤΗΣ GOOGLE ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ; ΓΡΑΦΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ. ΤΟ 2018 ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ; ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΚΡΗ. ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:
    Η CIA σχεδιάζει στρατιωτικά πραξικοπήματα στην Ελλάδα και την Ιταλία αυτό το καλοκαίρι για να ανατρέψει τα δύο αδίστακτα έθνη να ενταχθούν στον εχθρό στη Μόσχα και στο Πεκίνο μετά την υποκίνηση ενός νέου κατασκευασμένου cr-ISIS στο ευρωπαϊκό κτίριο της Wall Street στη Φρανκφούρτη – Η αμερικανική κυβέρνηση απειλεί ανοιχτά την Αθήνα και τη Ρώμη με υπερ-πυρηνικά αντίποινα και μαζικές επιθέσεις που προκλήθηκαν από την HAARP ως αντίδραση στη Μόσχα και τις προθέσεις του Πεκίνου να καθαρίσουν τα Βαλκάνια και τον υπόλοιπο κόσμο από τις βάσεις των ερπετών των στρατιωτικών χημικών ουσιών σε όλο τον κόσμο.

    • John says:

     Η CIA σχεδιάζει στρατιωτικά πραξικοπήματα στην Ελλάδα και την Ιταλία αυτό το καλοκαίρι για να αποτρέψει τα δύο κράτη-παρία να συμπαραταχθούν με τον εχθρό σε Μόσχα και Πεκίνο μετά τη πρόκληση μιας νέας τεχνητής κρίσης από τα επιτελεία της Wall Street και της ΕΚΤ στη Φρανκφούρτη – Η αμερικανική κυβέρνηση απειλεί ανοιχτά την Αθήνα και τη Ρώμη με υπερθερμοπυρηνικά αντίποινα και μαζικές τεχνοτρονικές επιθέσεις μέσω HAARP αντιδρώντας στις προθέσεις της Μόσχας του Πεκίνου να καθαρίσουν τα Βαλκάνια και τον υπόλοιπο κόσμο από τις στρατιωτικές βάσεις βιοχημικού πολέμου των ερπετοειδών επικυρίαρχων σε όλο τον κόσμο.

     Ήδη οι ΗΠΑ κατάφεραν ν’ ανατρέψουν τη κυβέρνηση Salvini απαιτώντας τη καρατόμηση του Paolo Savona από το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Οικονομικών. Προηγήθηκε τηλεφωνική παρέμβαση του συμβούλου εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ John Bolton προς τον Ιταλό πρόεδρο Sergio Mattarella προκειμένου να μη δωθεί εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον φιλορώσο εθνικιστή Matteo Salvini και “χαλάσει” η σούπα της βάρβαρης ερπετοσιωΝΑΖΙστικής πολιτικής εξάλειψης του πληθυσμού.

     Όλα αυτά συμβαίνουν μια μέρα μετά τις απειλές της Washington για χρήση στρατιωτικής βίας εναντίον της Ιταλίας σε αντίποινα για την άνοδο της φιλορωσικής Λέγκας του Βορρά στην εξουσία και το σχεδιαζόμενο κλείσιμο της ΝΑΤΟϊκής βάσης του Aviano που χρησιμοποιείται ως ορμητήριο των ψεκαστικών αεροσκαφών της US Air Force για τις ανάγκες του κλιματικού πολέμου.

 2. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  ΦΕΥΓΕΙ Ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΑΙ. ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ.
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΝ, ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ, ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΑΝ, ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ, ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕ ΑΔΕΛΦΟ, ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
  2018 – 1974 = 44 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΛΛΑΞΕ, Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΑΘΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΧΑΡΩ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΑΣΒΕΣΤΟΜΕΝΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΘΕΛΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑ ΔΩ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΑΡΡΕΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑ ΖΗΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΤΑΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
  ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *