Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
15:42 - 11/11/2022

Κανε μου λιγακι Μμμμμμ….

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. Το ποιός είναι ποιός θα φανεί στο τέλος. Είναι σκληρές εποχές.Όποιος επιβιώσει μέχρι το τέλος δεν είναι επειδή θα το θέλει ο σατανάς, αλλά επειδή θα το θέλει ο Θεός.

 2. Μου θυμίζουν τα τέσσερα μι
  Κόλλημα του συστήματος…..ταυτοποιήθηκε.

  Να μια κόκκινη γραμμή με θέμα την ταυτοποίηση.
  Γιατί να είναι τόσο επικίνδυνες οι λέξεις;

 3. βρε βρε βρε ……ευχαρισυω για υην επιβεβαιωση ……..
  the fool ….

 4. Αφορμή μια σειρά που έχει σχέση με τις επικίνδυνες λέξεις..
  Λέει κάποιος , η λέξη έχει δύναμη.
  Αυτό που εκφράζεις αρνητικά στο μέλλον είναι πιθανόν να συμβεί.
  Ο αρνητισμός είναι ένα φαινόμενο που προβάλουν συνεχώς.
  Γιατί δεν προβάλουν τα θετικά σημεία ;
  Μήπως τις επικίνδυνες λέξεις να τις χρησιμοποιούμε για να βλέπουμε τις προβολές τους να αποσιωπούνται;
  Χρειάζεται να σε πιστέψουν ; Μπα.
  Το έχεις ανάγκη ; Δε νομίζω.
  Απλά πιστεύεις ότι θα το υλοποιήσεις!.
  Ας αλλάξει και λίγο το μοτίβο!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*