00:34 - 21/01/2021

Η Νοοτροπια πρεπει να αλλαξει σημερα …

Η Νοοτροπια πρεπει να αλλαξει σημερα …

Loading...
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Πολύ σωστά όλα αυτά και αληθινά.Ομως ο μέγας διδάσκαλος μας έχει πει και αυτό,ότι οι άνθρωποι σε αυτό εδώ τον κόσμο δεν πρόκειται να ενωθούν ποτε διότι αν ενώνονταν οι άνθρωποι θα σταματούσε το κακό εννοώντας τον σατανά.. Μόνο αυτοί που ακολουθούν το φως , λίγοι, πολλοί, πάρα πολλοί θα κάνουν αλλαγές για το καλό της ανθρωπότητας.. Όχι όλοι . Οποίος θέλει ακολουθεί το φως_ελευθερια_ ζωή και όποιος θέλει ακολουθεί σκοτάδι_φυλακη_θανατο.Αν ενωνομασταν όλοι στον πλανήτη Γη θα νικούσαμε πραγματικά.

  2. χαχαχαζα 01/21/2021 @ 9:39 ΠΜ

    το ελληνικο κοινο που αναφερεσε πιο ειναι; αυτοι που τα περνουν απο τους αμερικανουσ αφεντες τους απο τις βυτρινες τους που εστησαν στην ελλαδα και τωρα αυτοι οι ” ελληνες” πληρωνωνται απο αυτες;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh