in

Η επανάσταση είναι η νέα σου στάση σε αυτό που σου συμβαίνει…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Για να σου συμβαίνει κάτι θα πρέπει να είναι συνεχόμενο επιβαλλόμενο και με σχέδιο..

Για να έχεις νέα στάση, για να αποφασίσεις ότι χρειάζεσαι να έχεις νέα στάση χρειάζεται πρώτα να έχεις κατανόηση ότι η προηγούμενη στάση σου έχει προέλθει από την επιβολή άλλων..

Επανάσταση λοιπόν δεν σημαίνει μόνο βία πόλεμος και αίμα, η νέα στάση σου μπορεί να θεωρείται επανάσταση απλά και μόνο γιατι κατανόησες γιατί βρίσκεσαι πλέον στο σημείο να γνωρίζεις και να μπορείς να αποφασίσεις.

εάν ο σχεδιασμός παραδείγματος χάρη της Νέας τάξης πραγμάτων είναι να μας βάλει να φαγωθούμε μεταξύ μας η επανάσταση μας θα είναι να αγκαλιαστούμε μεταξύ μας..

Οι νέες στάσεις μας είναι αυτές που ενοχλούν και όχι αναγκαστικά αυτό που ιστορία γράφει εδώ και χιλιετίες ως το αποτέλεσμα σχεδιασμών πάνω στο ανθρώπινο είδος..

Έχοντας τη γνώση μιας ιστορίας που γράφεται πάντα από τους νικητές κάποια στιγμή οι άνθρωποι θα πρέπει να επιλέξουν να κάνουν τα πράγματα διαφορετικά μιας και κάνοντας το ίδιο και το ίδιο επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια λάθη είναι ξεκάθαρο που μας οδήγησε

Τον κόσμο λοιπόν που ελέγχεται πάνω από όλα από την πληροφορία και τη γνώση θα πρέπει όλοι σας πριν σαν παπαγάλοι αμολησετε λεξεις έννοιες και λύσεις να σκεφτείτε πάνω από όλα Αν εσύ σαν άνθρωποι μέσα από αυτά που σας έδωσαν να πιστεύετε ότι είναι οι απόψεις σας είστε ένα καλύτερο ον και εξελιγμένο σε σχέση με τα λάθη της ιστορίας..

Η νέα στάση μας λοιπόν που για να χαϊδέψουμε τα αυτιά αυτών που ζητούν την επανάσταση και να χαμογελάσουν θα την ονομάσουμε επανάσταση αλλά δεν θα έχει να κάνει σε τίποτα όμοιο με το χτες πού βολεύει μόνο αυτούς που εδώ και χιλιετίες ελέγχουν την ανθρωπότητα

Αν επιμένουν στον πόλεμο και στις σφαίρες και στο αίμα εμείς θα κατανοήσουμε και θα δούμε ότι η λύση βρίσκεται στην ένωση στην αγάπη στα λουλούδια και στον έρωτα

Αν αυτοι ορέγονται την καταστροφή του πολιτισμού για να επανεκκινήσουν την παγκόσμια οικονομία εμείς θα πάρουμε τη στάση της δημιουργίας και όχι της καταστροφής…

Θέλω να το φανταστείς μέσα σου αυτό να δεις πόσο μεγάλο όπλο είναι την στιγμή που ο εχθρός σου σε θέλει να μπεις στην απόφασή της καταστροφής εσύ να πάρεις την στάση της συνδημιουργιας..

ένας φίλος μου έστειλε ότι είναι καιρός πλέον να φύγουμε από τη θεωρία και να περάσουμε στην πράξη όπου Η πράξη και η ελευθερία πάντα βρίσκονται σε ένα πλοίο που πλέει πάνω στο αίμα…. Εμένα δεν μου αρέσει το αίμα και αν είχα ένα τέτοιο πλοίο θα το πέταγα στα βράχια..

Δεν θα είμαι με τίποτα ακόμα ένα θύμα τις φυτεμένης ιστορίας στην ανθρωπότητα δεν θα παραμείνω μη εξελιξιμος επειδή οι περισσότεροι από σας δεν κατανοείτε ότι αυτά που είναι μέσα σας οι σκέψεις σας και οι πληροφορίες σας είναι φυτεμένες από τον εχθρό σας..

Θα + δημιουργήσουμε τι νέα στάση μας απέναντι στον πιο ύπουλο και σκοτεινό εχθρό της ανθρωπότητας…. Γιατί απλά κανένας άνθρωπος πάνω στη γη δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τον συνάνθρωπό του παρά μόνο να δώσει την προσωπική του μάχη με τον εαυτό του για να αφαιρέσει από μέσα του τις καρκίνωματικές ταμπέλες που τον έκαναν να είναι πιόνι του εχθρού….

Αυτό θα δημιουργήσουμε και πρέπει να γίνουμε εκατομμύρια…. Χωρίς κανένα διαχωρισμό με μόνο στόχο το συμφέρον και την ανάπτυξη όλων για το μέλλον μας

Report

What do you think?

58 points
Upvote Downvote

Written by Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

One Comment

Leave a Reply
  1. Σκότωσαν 4 αθώους ανθρώπους στην μαρφιν 3 ενήλικες και ένα αγέννητο αγγελούδι είδες κανέναν να πει τίποτα είδες κανέναν αριστερό και δεξιό να κάνει τίποτα; μιλάμε για 4 αθώες ψυχές και δεν έκανε κανένας πολιτικός ούτε πολιτης αριστερός και δεξιός τίποτα σκοτώσανε τόσους Έλληνες οι δήθεν ακροαριστεροι και οι λαθρομετανάστες είδες κανέναν να λεει τίποτα ίσα ίσα οι αριστεροί και οι δεξιοί χαιροντουσαν με αυτούς τους φονους έχω δει μηνύματα αριστερών που σου έρχονταν εμετός όταν τα διάβασες από τις βρισιές που έριχναν στα νεκρά θυματα εγώ δεν βλέπω σωτηρία σε όλο αυτό πάρα ο θάνατος μας να είναι γρήγορος και ξαφνικός και όχι αργός και βασανιστικός δεν υπάρχει ελπίδα καμία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εμβόλια ενάντια στην Ψυχή και το Πνεύμα

Μήνυμα στους life Givers