in

Εμβόλια ενάντια στην Ψυχή και το Πνεύμα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Εδώ και δεκαετίες η ανθρωπότητα με πυξίδα την πνευματικότητα παλεύει να ανακάμψει, να βγεί από το φαύλο κύκλο του υλισμού, να επανέλθει σε μια ανθρώπινη ποιότητα ζωής με αρετές, αξίες και ιδανικά.

Η εποχή της μετάβασης σε μια νέα χρυσή εποχή προβλέφθηκε και προφητεύτηκε από δεκάδες πνευματικούς και ενορατικούς ανθρώπους κάθε σχεδόν φυλής στον πλανήτη. Η νέα εποχή του Υδροχόου είναι αυτή της επιστροφής στις ρίζες…

Στην επιστροφή του Πνεύματος επί της Γης… όπου η ζωή του ανθρώπου γίνεται ξανά ανθρώπινη…

Οι “αφέντες” και διαχειρηστές της μέχρι τώρα άκρως υλιστικής και καταναλωτικής διάστασης που επικράτησε μέσα απο πολέμους και αφύσικες τεχνολογίες, αλλά και την πίεση με μόνιμο στρες και αγωνία επιβίωσης, κατόρθωσε να επιφέρει μια πανανθρώπινη νόσο, όπου οι ψυχές τραυματίζονται όλο και νωρίτερα. Με την ίδια τη γέννηση του ανθρώπινου βρέφους ή και κατά τη διάρκεια της κύησης…

Ειδικά οι ατομικές βόμβες που έπεσαν στον πλανήτη κατάφεραν να προκαλέσουν τέτοιο ισχυρό τραύμα στα γονίδια και τις ψυχές των ανθρώπων που πάγωσαν την ίδια τη δόνηση της ζωής…

Η εκταταμένη χρήση των εμβολίων μετά τη γέννηση, αλλά και η καθαρά επεμβατική ιατρική με τα φάρμακα της κάνουν τη ζημιά ακόμη εντονότερη.

Οι ανθρώπινες ψυχές στα χέρια του “καταστροφέα”…

τα σώματα ξεκομμένα από την Ψυχή και το Πνεύμα…

Μπορούν αλήθεια τα εμβόλια να τροποποιήσουν την ανθρώπινη συμπεριφορά;;

Εδώ και πάνω από εκατό χρόνια, κάποιος έγραψε τα εξής σε παράφραση, το ακριβές κείμενοείναι πιο κάτω και στον σύνδεσμο, στο ”οι απόψεις του για τα φάρμακα και τα εμβόλια.”

“Στο μέλλον, θα εξαλείψουμε την ψυχή με φάρμακα. Με το πρόσχημα μιας” υγιούς απόψεως “, θα υπάρξει ένα εμβόλιο με το οποίο το ανθρώπινο σώμα θα αντιμετωπιστεί το συντομότερο δυνατόν άμεσα κατά τη γέννηση, έτσι ώστε ο άνθρωπος να μην μπορεί να αναπτύξει τη σκέψη της ύπαρξης ψυχής και πνεύματος.
Σε υλιστικούς γιατρούς, θα ανατεθεί το καθήκον να αφαιρέσουν την ψυχή της ανθρωπότητας. Όπως σήμερα, οι άνθρωποι εμβολιάζονται ενάντια στην
μια ή στην άλλη ασθένεια, έτσι στο μέλλον, τα παιδιά θα εμβολιαστούν με μια ουσία που μπορεί να παραχθεί ακριβώς με τέτοιο τρόπο ώστε οι άνθρωποι, χάρη σε αυτόν τον εμβολιασμό, να είναι απρόσβλητοι να ασθενήσουν με την «τρέλα» της πνευματικής ζωής.
Θα είναι εξαιρετικά έξυπνος, αλλά δεν θα αναπτύξει συνείδηση, και αυτός είναι ο πραγματικός στόχος ορισμένων υλιστικών κύκλων.
Με ένα τέτοιο εμβόλιο, μπορείτε εύκολα να χαλαρώσετε το αιθερικό σώμα στο φυσικό σώμα. Μόλις το αιθερικό σώμα αποκολληθεί, η σχέση μεταξύ του σύμπαντος και του αιθερικού σώματος θα γίνει εξαιρετικά ασταθής και ο άνθρωπος θα γίνει αυτόματο, γιατί το φυσικό σώμα του ανθρώπου πρέπει να γυαλιστεί σε αυτήν τη Γη με πνευματική βούληση.
Έτσι, το εμβόλιο γίνεται ένα είδος αρειμανικής δύναμης. ο άνθρωπος δεν μπορεί πλέον να απαλλαγεί από ένα δεδομένο υλιστικό συναίσθημα. Γίνεται υλιστική ιδιοσυγκρασία και δεν μπορεί πλέον να ανέβει στο πνευματικό ».

Ρούντολφ Στάινερ (1861-1925)

Ο Ρούντολ Στάινερ λοιπόν μας προειδοποιούσε πριν από 100 χρόνια… Λίγοι τον άκουσαν, λίγοι τον γνώρισαν έγκαιρα…
και σήμερα, εν μέσω φοβέρας και επιβολής παράλογων ιατρικά και νομικά μέτρων, τάχα για την “διαφύλαξη της υγείας μας από τον κορωνοιό”, έχουμε και τις γνώσεις πως πράγματι τα εμβόλια μπορούν να τροποποιήσουν την ανθρώπινη συμπεριφορά.

Ενα πολύ παλιό βίντεο δείχνει, οτι ναι μπορούν, αποδεδειγμένα με το καινούριο διαγνωστικό μας τέστ.

Η μεγαλύτερη τρέλα, σχιζοφρένεια και παραφορσύνη των καιρών συνοψίζεται στο διχασμό Πνεύματος και Σώματος, τη διάσπαση Ψυχής και Λογικής που εσκεμμένα υποστηρίζουν αυτοί που δεν επιθυμούν την πλήρη αφύπνηση των ανθρώπων και τη μετάβαση στην εποχή της Ανθρωπιάς και της αδελφοσύνης.

Ωστόσο αυτή η ίδια η αδίστακτη συμπεριφορά τους ταρακουνά ακόμη και τους πιο υλικά στραμμένους ανθρώπους. Βοηθά στην αφύπνηση, ακόμη κι αν την περνά κανείς με έντονο, επίπονο ή τρομακτικό τρόπο, καθώς το σώμα σημαίνει συναγερμό…

Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως απλά έχουν ήδη πέσει οι μάσκες τους… ήδη έχουν περάσει τις κόκκινες γραμμές…

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι διαχωρίζουν τη θέση τους. Οι ίδιοι οι ειδικοί, οι γιατροί και οι νομικοί παύουν να στηρίζουν το σύστημα ελέγχου και ενημερώνουν όσους το επιθυμούν…

Οι μέρες τους είναι μετρημένες. Η Φωτιά, το Πυρ του Πνεύματος θα κατακάψει τα πάντα. Τίποτε από το όλο αυτό διεστραμμένο παιχνίδι ελέγχου, επιβολής και καταπίεσης δεν θα μείνει όρθιο. Η κάθαρση θα είναι βαθειά και ριζκή. Σαφώς και θα πάρει χρόνο μέχρι να γίνει η μοναδική πραγματικότητα γύρω μας και το κάθε γκρέμισμα θα παρασύρει και τμήματα του “είναι μας” που νοσούσαν σε εξυγείανση… σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο.

Μόνο οι άνθρωποι που διέπονται από αγνή πρόθεση, που η Ψυχή τους και το Πνεύμα τους έχουν διέπονται από πανανθρώπινες αξίες και ιδανικά θα αντέξουν την κάθαρση.

Το Πνεύμα, η Αλήθεια και η Αγάπη ως ενέργεια και δόνηση θα νικήσει.

October 27, 1917 199-200 – “. . . the spirits of darkness are now among us. . . . “. . . I have told you that the spirits of darkness are going to inspire their human hosts, in whom they will be dwelling, to find a vaccine that will drive all inclination toward spirituality out of people’s souls when they are still very young, and this will happen in a roundabout way through the living body. Today, bodies are vaccinated against one thing and another; in future, children will be vaccinated with a substance which it will certainly be possible to produce, and this will make them immune, so that they do not develop foolish inclinations connected with spiritual life – ‘foolish’ here, or course, in the eyes of materialists. . . . “. . . a way will finally be found to vaccinate bodies so that these bodies will not allow the inclination toward spiritual ideas to develop and all their lives people will believe only in the physical world they perceive with the senses. Out of impulses which the medical profession gained from presumption – oh, I beg your pardon, from the consumption [tuberculosis] they themselves suffered – people are now vaccinated against consumption, and in the same way they will be vaccinated against any inclination toward spirituality. This is merely to give you a particularly striking example of many things which will come in the near and more distant future in this field – the aim being to bring confusion into the impulses which want to stream down to earth after the victory of the [Michaelic] spirits of light [in 1879].”Rudolf Steiner on Traditional Childhood Illnesses and Vaccines

*το πλήρες κείμενο στο wild apricot.org

vickytoxotis.blogspot.com

Report

What do you think?

27 points
Upvote Downvote

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 Comments

Leave a Reply
  1. ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, Η ΜΟΝΗ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΤΟΥΤΟΥ….ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ

  2. συνεχεια το φωναζω οτι πρεπει να στρεψουμαι τα ματια μας την ψυχη μας στον θεο τον κυριο μας ιησου χριστο και να ζητησουμαι συγχωρεση καλη μετανοια σε ολους μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ραχήλ Μακρή: Πατσαβούρι που μού εμποδίζει τήν αναπνοή η μάσκα! Μάθε όμως γιατί τό λέγει!

Η επανάσταση είναι η νέα σου στάση σε αυτό που σου συμβαίνει…