in

Η εξολόθρευση του ιού covid-19 έχει ξεκινήσει

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Στο Πεδίο πληροφορίας μας αυτή τη στιγμή υπάρχουν διάφορες τάσεις με επικυρίαρχη την τάση που θέλει να δείχνει τον τρόμο και το φόβο του ιού.

Λαμβάνουμε καθημερινά e-mail από πολύ κόσμο, από αρθρογράφους και άλλες σελίδες αλλά και ομάδες και βλέπουμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό μιλάει για ένα αύριο που θα είναι πιο δύσκολο πιο μαύρο κοκ..

Καταρχάς για να γίνουμε κατανοητοί θα πρέπει να αποφασίσετε εάν θεωρείται ότι ο ιος απλά γεννήθηκε μέσα στο σύμπαν μας ή αν είναι δημιουργημένος από βιοχημικό εργαστήριο.

Σας έχουμε δείξει τις πατέντες, σας έχουμε δείξει την πληροφορία για το πότε το γνώριζαν σαν σενάριο ότι μπορεί να συμβεί άρα αν επιμένετε ότι είναι απλά μία τυχαιότητα αυτο το άρθρο δεν θα σας δώσει πολλή βοήθεια αν όμως έχετε κατανοήσει ότι είναι δημιουργημένος με σκοπό να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα θα κατανοήσετε ότι η εξολόθρευση του έχει ήδη ξεκινήσει.

Ένας δημιουργημένος ιός με τη σημερινή τεχνολογία που κατά το 80% είναι κρυφή προς τη μάζα είναι ικανός να κάνει πολλά πράγματα για αυτό και πολλοί γιατροί σήμερα αν παρατηρήσετε στα media μιλάνε για έναν έξυπνο Ίο.

Δεν θα κάνουμε ανάλυση της κρυφής τεχνολογίας τους ούτε θα δώσουμε έναν δρόμο λογικής για να στηρίξουμε αυτά που λέμε ,εδώ θα χρειαστεί η εμπιστοσύνη σας και η καρδιά σας για να καταλάβετε την πληροφορία μας.

Πάμε από την αρχή, η κυρίαρχη τάση της πληροφορίας στο Πεδίο σου είναι η πληροφορία που θέλει να σε κάνει να τρέμεις από το φόβο σου γιατί το κάθε αύριο που έρχεται θα είναι και χειρότερο και θα μας κοστίσει σε όλους πολύ.

Η τελευταία Τάση στην ουρά του διαγωνισμού της πληροφορίας είναι η δική μας θέση όπου λέμε ξεκάθαρα ότι ο ιός θα εξαφανιστεί και ότι όλα όσα σχεδίασαν για το αύριο μας δεν θα τους βγουν

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ήδη πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν αρχίσει και εμφανίζουν συμπτώματα πλασέμπο της ασθένειας, πόνοι στο στήθος, εξάντληση, πόνοι στα κόκκαλα, ζαλάδες, εμετούς…..

Ταυτόχρονα άλλοι συνάνθρωποί μας και μάλιστα χιλιάδες από αυτούς ήδη γεύονται την αρχή της οικονομικής δυσκολίας που έρχεται σαν παρελκόμενο από αυτό τον ιό…

Πολλοί συνάνθρωποί μας λάβανε την πληροφορία από τις εταιρείες που εργάζονται ότι πλέον μπαίνουν στη διαδικασία της λήξης της συμβάσεως τους τουλάχιστον για έξι μήνες.

Αυτό δημιουργεί σίγουρα μία ανασφάλεια ,δημιουργεί την κατάλληλη δόνηση ώστε οι άνθρωποι να μπαίνουν στην διαδικασία της αποδοχής για ένα συγκεκριμένο αύριο και όχι για ένα αύριο το οποίο μπορεί να είναι χαοτικό
.

Ένας ιός μπορεί να έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να μπορεί να εντοπίζει αυτούς που ήδη δονούνται στη δικιά του δόνηση. Μη με κάνεις να το ξαναπώ πολλές φορές. ….Τα πάντα σε αυτό το σύμπαν έχουν τη δική τους αιθερική υπογραφή…. Τα πάντα σε αυτό το σύμπαν έχουν ένα συγκεκριμένο ήχο και όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε μία συγκεκριμένη συμφωνία τους ήχους που όμοδονούνται με εμάς τους φέρνουμε κοντά μας.

Η πραγματική φυσική μας,εδώ που πραγματικά έχουμε φτάσει στην έρευνα και στην ανακάλυψη του σύμπαντος μιλάει για τον παρατηρητή και κατά πόσο αυτός μπορεί να δημιουργήσει η πραγματικότητα….. φαντάσου λοιπόν ότι αν έχουν καταφέρει και έχουν αγγίξει τα κβαντικά πεδία τότε δεν θα είναι καθόλου δύσκολο αυτός ο ιός να είναι τόσο έξυπνος ώστε να ανακαλύπτει ανάμεσά σας αυτούς που μπορούν και υιοθετούν το δικό του σενάριο.

Ο ιός μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να μας απομακρύνει και να μας κλειδώσει μακριά από ελευθερίες και ιδιότητες που είχαμε μέχρι χθες. Έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία σκεπτομορφή ανάμεσά μας όπου μέχρι χθες δεν υπήρχε μέσα στη συνείδησή μας.

Πολύ έξυπνα ο ιός μας έκανε να μαστε μεμονωμένοι σαν αντίπαλοι απέναντί του, όχι ενωμένοι, έχοντας χάσει την ενέργεια που λαμβάναμε από τους γύρω μας, από μία αγκαλιά, από την επαφή μεταξύ μας.

Μάλιστα το σύστημα ελέγχου μας έχει καταφέρει να έχει δημιουργήσει και τους νόμους όπου αν κάποιος σας προτείνει να μην ακούτε τις οδηγίες να μπορεί να οδηγηθεί στη φυλακή.

Ούτε εμείς θα το κάνουμε ,ούτε εμείς θα σας πούμε μην ακολουθείτε τις εντολές για να εμποδίσουμε τον ιό να εξελιχθεί….αλλά σίγουρα θα σας πούμε τον τρόπο με τον οποίο ήδη ο ιός έχει αρχίσει να εξαφανίζεται.

Σε όλη την περίοδο που μας διαβάζετε σας έχουμε δείξει συγκεκριμένα πράγματα και πόσο σημαντική είναι η στόχευση του παρατηρητή, αυτο το άρθρο που διαβάζετε χιλιάδες αυτή τη στιγμή θα είναι εύκολο για όλους όσους καταφέραμε αυτή την περίοδο να τους κάνουμε βιωματικά να κατανοήσουν την δύναμη που έχει το ανθρώπινο είδος στο να αλλάζει την δόνηση στο μόρφογεννητικο πεδίο.

Θέλω να σκεφτείτε κάτι , ακόμα και αν σήμερα ο ιός είχε αρχίσει να εξαφανίζεται το σύστημα ελέγχου σας δεν θα το ανακοίνωνε μιας και είναι γνωστό πια στους περισσότερους ότι τα παρελκόμενα του υιού είναι που τους ενδιαφέρουν, όπως π.χ. η οικονομική κρίση που έρχεται η επισιτιστική κρίση που θέλουν να επιβάλλουν και αν όλα τους πάνε καλά η σύγκρουση και η συγκομιδή.

Άρα θα πρέπει οι συνάνθρωποί μας που έχουν κατανοήσει πώς γίνεται αυτός ο πόλεμος να αρχίσουν να ξεδιαλύνουν την πληροφορία που χτυπάει αλύπητα τη συνείδησή τους,η διαδικασία του να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι ήδη έχει συμβεί το γεγονός το οποίο έχεις εσύ δημιουργήσει με τις στοχεύσεις σου μέσα από το συναίσθημα που ήδη βιώνεις χρειάζεται να αποκόψει την οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που επιμένει ότι δεν είναι έτσι όπως νομίζεις αλλά όπως εμείς σου λέμε.

Μπορεί η τηλεόραση τα media και οι σελίδες να επιμένουν ότι το αύριο είναι μαύρο αλλά αν έχουμε όντως κατανοήσει ποιους βολεύει να είναι μαύρο και ποιος επωφελείται εις βάθος από όλο αυτό δεν είναι η στιγμή να πούμε ότι Ώπα…. Σαν πολλά μας τα είπατε με αυτό το είδος το σενάριο και το σενάριο το επιλέγω μόνο εγώ, εγώ είμαι η δόνηση για το αυριανό σενάριο.

Γνωρίζω ότι για πολλούς από σας αυτά που σας λέω είναι ανύπαρκτα, πρωτάκουστα….αλλά γνωρίζω ταυτόχρονα ότι εκεί έξω υπάρχουν εκατοντάδες πλέον που τα είδαν να συμβαίνουν και τα βίωσαν με το συναίσθημά τους ότι είναι ικανά να συμβούν.

Τους συνανθρώπους μας αυτούς εμείς τους ονόμασαμε ραδιόφωνα όπου όλοι μαζί μπορούμε να συντονιζόμαστε σε κάτι τελείως διαφορετικό από ότι θέλει η δόνηση που επιβάλλουν άλλοι.

Με όλα τα παραπάνω λοιπόν που σου εξήγησα και με την απίστευτη δυσκολία να ξεφύγεις από το μαστίγιο της υπεροντοτητας πληροφορίας σου θυμίζω σε αυτό το άρθρο μου ότι έχεις την απόλυτη δυνατότητα να αλλάξεις την παρατήρησή σου και να φέρεις ένα τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα.

Αν θεωρείς ότι έχω πέσει μέσα σε πολλά τόσα χρόνια που με διαβάζεις να σαι σίγουρος ότι και σε αυτό έχω πέσει μέσα….. Αυτός ο πανέξυπνος ιός δουλεύει σε πολυεπίπεδα πεδια και μόνο η αντίληψή σου σε αυτό που κάνει φτάνει να είναι ένα μεγάλο εμπόδιο για την ολοκλήρωση του σεναρίου του.

Κλείνοντας λοιπόν θα σου πω σταμάτα να φοβάσαι, σταμάτα να δονησε στην πληροφορία τους και στόχευσε στο συναίσθημα του ήδη έχει συμβεί…… Φέρε στη μνήμη σου το χτες, δεν είσαι αποκομμένος με κανέναν είμαστε όλοι μαζί, βγάλε από το μυαλό σου την σκεπτομορφή του φόβου και της ανασφάλειας…. Θα πάνε όλα καλά, για άλλη μία φορά απέτυχαν, θα συνεχίζουν να αποτυγχάνουν για όσα χρόνια εσύ παραμένεις αφυπνισμένος.

Μπορεί η πληροφορία να συνεχίσει να φωνάζει αλλα εμεις γνωρίζουμε καλύτερα ότι η πληροφορία τις περισσότερες φορές είναι εδώ για να συντονίσει και δεν είναι η πραγματικότητα……τον δικό μας συντονισμό των αποφασίσαμε εμείς από την αρχή όλου αυτού του εγχειρήματος….. Θα ήταν πιο εντυπωσιακό να σου πω ήδη έχει εξαφανιστεί ο ιός αλλά γνωρίζω ότι θα τον κρατήσουν με νύχια και με δόντια για όσο πάει για να περάσουν τις νέες τους διαδικασίες μέσα στην κοινωνία μας.

Όλα αλλάζουν, όλα μπορούν να θεραπευτούν, τίποτα δεν διαρκεί για πάντα ούτε η ήττα ούτε η Νίκη.

Εσύ εισε το έπαθλο, εσύ είσαι ο δρόμος του αύριο, μην αφήσεις κανέναν που έκανε επιβολή στην πραγματικότητα σου να βγει νικητής.

Ότι γνώρισα προστατεύω κατακτώ ότι με απειλεί..

Stranger

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Έχω ελπίδα στο Θεό ότι θα βοηθήσει. Η ελπίδα είναι μισή προσευχή. Δεν φοβάμαι τίποτα μόνο το Θεό και ο Θεός που πιστεύω είναι πολύ μεγάλος πίστεψε με

 2. Να εύχεσαι να ζεις σ ενδιαφέροντες καιρούς….8 Ημέρα έχω τον ιό κλειστός μέσα στο σπίτι μού κάπου στην Γερμανία, το πνεύμα θα νικήσει θα ενεργήσει όταν οι άνθρωποι όλοι μαζί αρχίσουν να αφυπνίζονται…Η σκέψη γέννα ιδέες και η πίστη της κάνει ύλη. Τώρα που παίζουν το έργο τούς έχουν τα παράθυρα ανοιχτά να δούμε πιο καθαρά

 3. Ποιο ειναι το επομενο σταδιο .Το σημερινο ειναι φοβος και απομόνωση ,το επομενο ειναι πεινα και εξεγερσεις .Ολοι εναντίον ολων.. Ή ΠΈΊΝΆ ΈΊΝΆΊ ΤΌ ΠΙΟ ΦΟΒΕΡΟ ΌΠΛΌ…
  Σε ενα μηνα απο σημερα στις ,θα δουμε πιο καθαρά το τι μας εχουν ετοιμασει …Σε ενα μηνα θα γνωριζουμε και για την πορεια της μεταδοσης του ιου , τι περαιτερω μετρα θα εχουν επιβληθει και ποσο η οικονομια οχι μονο της Ελλαδας αλλα και παγκοσμιως θα εχει πληγει ανεπανόρθωτα ,οπως και πως βρισκεται οικονομικα πλεον ο καθενας .

 4. αλλα και τι προοπτικες μελουσας εργασιας θα υπαρχουν ..
  Περιμενουμε 30 ημερες ειναι ..Ευχομαι να μην δουμε τα πάντα ανάποδα…Ρε εχετε κλεισει τα πάντα στην Ελλαδα.Εχετε τρομοκρατησει τον κοσμο και τους υποχρεωνεται να φακελωνονται για να βγουν απο το σπιτι τους ..Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ;.
  Αλήθεια οι υπόλοιπες φυλές που ζουν στην χώρα μας ,σε ποιον αριθμό απευθύνονται για να δηλωνουν οτι βγαινουν στον δρομο; ..ΤΙ ; ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΡΙΘΜΌΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΈΛΛΗΝΕΣ;

 5. ΡΑΤΣΙΣΤΈΣ!!!! ΜΟΝΟ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΈΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΌΜΙΟ ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΗΛΈΓΓΥΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΊΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΜΚΟ ; ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΉΣΟΥΝ ΊΣΗ ΜΕΤΑΧΕΊΡΙΣΗ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ …… ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΊΤΑΙ ΑΛΛΟΎ ΕΊΔΟΥΣ TACTIC PLANING.
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΤΟΤΕΡΗ ΥΦΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ .ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΗΛΊΘΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ..ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ..ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΠΕΊΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΣΘΕΝΈΣΤΕΡΕΣ ΧΏΡΕΣ..
  .

 6. ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ..ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΑΙ ΜΗ …ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ..Η ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΗΜΑ ..Η ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΣΊΤΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ ; ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΝΌΜΙΜΟΥΣ..
  ΦΟΒΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΈΓΞΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ

 7. Δεν θα τους περάσει.Είναι οργανωμένο σχέδιο τρομοκρατίας το επόμενο βήμα είναι η σταδιακή και ελεγχόμενη ελλειψη τροφίμων ΜΗΝ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ ,ξέρει ο καθένας μας τι πρέπει να κάνει και πως να το κάνει μην τρέφουμε αυταπάτες για κρατική βοήθεια και λοιπές σαχλαμάρες των 800 ευρώ στάχτη στα μάτια μας ρίχνουν .
  Κόψτε όλα τα περιττά έξοδα και επικεντρωθείτε στα απαραίτητα

 8. ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΡΟΦΗΜΑ .ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΎΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

 9. Και ναι!!! Νιωθω οτι ο ιος θα (εχει) εξαφανιστει! Και προσεξτε λεω νιωθω γιατι πραγματικο το νιωθω. Δεν ειναι μια εικασια . Δεν λεμε ελπιζω…οχι…οχι… λεμε πιστευω! Πιστευω με την ενοια της πεποιθησης και οχι απλης ευχης . Παιδια ειναι ευκολο να το νιωσετε. Αποδεχτειτε πρωτα μεσα στο μυαλο σας οτι ο ιος εχει εξαφαννστει. Διωξτε οποιαδιποτε αμφιβολια σας φερει ο νους την στιγμη που το κανετε αυτο και να επιμενετε στην σκεψη που εχετε βαλει στο νου σας .κρατηστε μονο αυτο στο μυαλο σας

 10. Ποιο ειναι το επομενο σταδιο .Το σημερινο ειναι φοβος και απομόνωση ,το επομενο ειναι πεινα και εξεγερσεις .Ολοι εναντίον ολων.. Ή ΠΈΊΝΆ ΈΊΝΆΊ ΤΌ ΠΙΟ ΦΟΒΕΡΟ ΌΠΛΌ…

 11. 30 ημερες ακομα αρχίστε το μετρημα.. Εχουν ετοιμάσει ενα κουστουμάκι ειδικά στα μέτρα μας….Μπορει να μην επιτρεπετε να πληρωνεις σε μετρητα πλεον ..lucky guess
  Σε ενα μηνα απο σημερα ,θα δουμε ..Κατι μου λεει οτι το μετρητο σας δεν θα εχει αξια σε καποιο διαστημα , θα το δινεται θελωντας και μη και θα παίρνεται καρτουλα κυβερνητικη με αξια μονο για την αγορα τροφημων …ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΤΕ; ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ..

 12. ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΑΙ ΜΗ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΥ ΙΟΥ .ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ..Η ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΗΜΑ ..Η ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΌ ……ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΡΟΦΗΜΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΘΩΝ ,ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ Ο ΥΙΟΣ ; ..ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΊΠΕΔΟ;

 13. Οτι αυτο ισχυει. Μην κανετε πισω μην αμφιβαλετε μην δεχτειτε αλλη σκεψη . Μεινετε συντονισμενοι στην σκεψη σας . Μην φοβαστε μην εχετε αγχος. Διασκεδαστετο . Θα αλλαξει η ψυχολογια σας και θα δειτε θαυματα. Ειναι σημαντικο να νιωθετε ….νιωθετε….νιωθετε…οτι παει περασε.

 14. ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΣΊΤΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ ; ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΝΌΜΙΜΟΥΣ;
  ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΟΥΛΑ

 15. Συμφωνώ απόλυτα, με τον ειρμό της σκέψης σου.
  Όπως υπάρχουν οι βιολογικοί ιοί, έτσι υπάρχουν και οι ψυχολογικοί. Είναι γνωστό και στα παιδάκια του Δημοτικού, ότι ο κόσμος μας είναι μια προσομοίωση, όπως τα βιντεοπαιχνίδια που παίζουμε στους υπολογιστές μας. Το ηλεκτρονικό ανθρωπάκι, που τρέχει και παλεύει μέσα στην πίστα, το ελέγχει μια δύναμη, έξω και πέρα σπό τον ηλεκτρονικό του κόσμο, δηλαδή η αντίστοιχη ψυχή του, δηλαδή εγώ ο παιχταράς! Το ηλεκτροανθρωπάκι μπορεί να ψοφήσει και από τις κακο

 16. Αν το σχέδιο αποτύχει … θα περιοριστεί ..θα διορθώσει τα λάθη του και θα επιστρέψει πιο οργανωμένο…
  Ετσι προχωράει το σύστημα .. Είναι ευγενικό ..απλά δοκιμάζει τις αντοχές μας σε λίγο πιο βραστό νερό ..
  Επειδή λοιπόν αυτό το σενάριο της εποχικότητας δείχνει να είναι το κυρίαρχο … τώρα ..
  Τους στέλνω χαιρετίσματα ..
  Δεν θα προλάβουν .. τους ξέφυγε .. …όχι Ο ιος …
  Μεγάλο το θέμα και θέλει πολύ συζήτηση …
  Μείνε Αόρατος … φίλε .
  Θα θελησουν να νομοθετησουν μεχρι να ξαναρθει..

 17. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ…..
  Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΕΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΚΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ….

 18. Ειπες πραματα που δεν τολμουσα να πω για να μην με πουν παλαβο. Ειχα παρει τα μετρα μου απεναντι στον ιο, αλλα καθε φορα που το εκανα, απο μεσα μου ηξερα οτι ειχα πιαστει κοροιδο και ντρεπομουν να πω αυτο που σκεφτομουν..Stranger ειχες γραψει σε ενα αρθρο
  λιγο παλιοτερα οτι πολοι βλεπουν κατι αναλαμπες και συνηθως σε ζευγαρια αν θυμαμαι καλα.
  σε πληροφορω οτι τον τελευταιο καιρο ειναι πολυ εντονο το φαινομενο αυτο.Κατι μας παρακολουθει φιλε..σε παρακαλω ψαξτο..

 19. Ηθικον ακμαιοτατον
  αφοβια νοιωθουμε.
  ελευθερια και δικαιοσυνη το ιδιον του Έλληνα
  το φως του Ήλιου της Δικαιοσύνης μας φωτιει.
  Θαρσειτε Έλληνες

  Ότι γνώρισα προστατεύω κατακτώ ότι με απειλεί..

 20. @STRANGER

  ΟΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΜΕ ΠΌΛΗ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΗΝ ΣΕΙΡΆ 12-MONKEYS (ΌΧΙ ΤΗΝ ΟΜΟΤΙΤΛΗ ΤΑΙΝΊΑ)

  ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2017
  ΕΔΩ:
  http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2017/11/18/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2017-11-18_00-00.htm

 21. ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΈΔΩΣΕ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΠΟΡΕΙΤ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΏΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΠΟΡΈΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ Ο ΙΟΣ

  ΔΙΑΧΩΡΊΖΩ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΌΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΠΟΡΕΙΤ ΔΙΟΤΙ ΚΆΛΛΙΣΤΑ Ο ΙΟΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΑΠΕΊ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΈΤΑΞΑΝ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑλ

 22. Αρκετές φορές διάβασα σε τούτο το site, για δημιουργία ομάδων, που ο ένας θα καλύπτει τα ‘νότα’ του άλλου. Το προσπάθησα σαν ιδιότης , αλλά μέχρι σήμερα δεν το έχω καταφέρει στο βαθμό που θα το ήθελα. Δεν ξέρω αν από εδώ μπορώ να κάνω τούτο το κάλεσμα, αλλά θα κάνω άλλη μία προσπάθεια. Καλώ λοιπών όλα τα αδέλφια μου εν Χριστό , να ενωθούμε κάτω από τον Χριστό , και όλοι μαζί , συντονισμένοι , να πολεμήσομε τον οποιονδήποτε ‘εχθρό’. Σύντομα , περισσότερα …..

 23. Αν πιστέψεις πως κάτι είναι ξένο προς εσένα, αυτό δεν θα σε αγγίξει ποτέ.Θέλει χώρο μια κατάσταση για να στρογγυλοκάτσει στη ζωή σου. Εκ φύσεως ο Έλληνας είναι αισιόδοξος, ο γνήσιος Έλληνας. Θέλει προσοχή τι ιικό φορτίο θα λάβεις, γι αυτό οι συναθροίσεις δεν είναι δόκιμες. Ακόμα κι αν έρθεις σε επαφή με τον ιό, έχει δυνατότητα το ανοσοποιητικό μας να τον εξουδετερώσει. Θέλει εφαρμογή της Αριστοτελικής ψυχονοητικής μεσότητας.Οι ενάρετοι, αισιόδοξοι και σκεπτόμενοι θα αντιπαρέλθουν τα δύσκολα.

 24. Παρατηρήστε τις δονήσεις στα σχόλια παιδια.. τι βγαζετε? θα τον νικησουμε μεν , το λέτε αλλα δεν το πιστεύετε. και ετσι είναι άχρηστα όσα μας λέει ο άνθρωπος . φυγετε τελειως απο αυτο τον τρόπο σκέψης,οταν λέμε τελειωσε,τέλειωσε.Νιώστε το ζήστε το. Μοιάζει ανοησία στο εγώ μας που πιστευέι μόνο ότι βλέπουν οι αισθήσεις του,αλλά ειναι πραγματικότητα όλα όσα περιγράφει ο Νικόλας.Τη Δόνηση σας και τα μάτια σας!! Να σας θυμίσω πως και η βαρύτητα υπάρχει αλλά δεν την βλέπουμε.

 25. Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί ποια είναι η ποιότητα των ανθρώποινων μυαλών που δημιουργώντας τα θέλω τους έχουν φέρει την ανθρωπότητα στα σημερινά χάλια.Ο μέσος άνθρωπος τα τελευταία 30χρόνια περίπου άρχισε να έχει σε πιο μαζικό επίπεδο την αρχαία πληροφορία της ΕΠΙΤΥΧΊΑΣ.Ολοι γνωρίζουμε ποια ότι η σκέψη μας δυμιουργη ολα αυτά που συμβαίνουν στην ζωή μας. Οι συλλογικές όμοιες σκέψεις δημιουργούν συμβάντα παγκόσμια.Αναροτιεστε ακόμα τη πρέπει να κάνουμε; ;;;Γιατι;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Πανδημία κορωναϊού και ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης

Θανατηφόρος Covid-19, Παγκόσμιος περιορισμός, Απαγόρευση κυκλοφορίας, Εμβόλιο