Η διαφορά της Ελεύθερης πληροφορίας από την επιβαλλόμενη πληροφορία..και γιατι θα αρχισεις να βλεπεις και στριγκακια στο Κατοχικα Νεα !

Σήμερα έχεις την εντύπωση ότι μπορείς ανά πάσα στιγμή θελήσεις να επιλέξεις τη πληροφορία θα λάβεις…. καλύτερα θα το πω …έχεις την ψευδαίσθηση ότι χαλαρά και απλά χωρίς να κουραστείς μπορείς να επιλέξεις να μάθεις αυτό που σε ενδιαφέρει εμπιστευόμενος συγκεκριμένους φορείς πληροφορίας είτε μέσα από το ίντερνετ είτε μέσω τηλεόρασης.

Σε πειράματα που έχουμε κάνει το τελευταίο διάστημα των 10 ημερών …μη με ρωτήσετε πώς τα κάναμε… και πως το καταφέραμε… μία από τις πρώτες σελίδες της Ελλάδος την στιγμή που δοκιμάσαμε είχε online ταυτόχρονα 700 άτομα και εμείς ως κατοχικά νέα είχαμε 600 άτομα…. το περίεργο του φαινομένου αυτού Ηταν ότι η συγκεκριμένη σελίδα έπαιρνε τις επισκέψεις της από το Facebook και μάλιστα από τους 700 η 650 ήταν από το Facebook…. ενώ σε εμάς από τους εξακόσιους από το Facebook ήταν 11.. !!!!!….

Πώς μπορεί λοιπόν να ανακόψει το σύστημα μία ιστοσελίδα από το να κυριαρχήσει με βάση το έργο της και το λόγο της απέναντι στις υπόλοιπες ιστοσελίδες που υπηρετούν το σύστημα!

Το Facebook κατά επιλογή δείχνει τα θέματα σε όλους σας…. δεν τα δείχνει επειδή επιλέξατε να ακολουθήσετε το κατοχικά νέα … μάλιστα μπορειτε να κάνετε ένα πείραμα και να ενωθείτε 20 άτομα στο skype για να δείτε ότι δυο άλλοι βλέπουν μία είδηση μας οι 16 Δεν βλέπουν τίποτα και άλλοι δύο βλέπουν μία άλλη είδηση!

Αν επιλέξετε Λοιπόν εμάς να διαβάζετε στο τι σας φέρνουμε ως αλήθεια  και επιλέγετε το Facebook σαν την επιλογή να σας σερβίρει τις ειδήσεις τότε δεν Ενημερώνεστε πια από μας  αλλά το Facebook που έχει αποφασίσει τι θα σας δείξει και τι όχι!

Αν από την άλλη αποφασίσετε να κάνετε έρευνα στην Google  Όπου με βάση τις λέξεις-κλειδιά κάνετε τις ερωτήσεις που χρειάζεται να απαντηθούν….  τότε ξανά μπαίνετε σε μία επιλογή  ιεραρχίας όπου πρώτα θα συναντήσετε τις ιστοσελίδες που θέλει η Google και όχι τις ιστοσελίδες οι οποίες έχουν την απόλυτη γνώση για το θέμα που ψάχνετε!

Γνωρίζω ότι οι περισσότεροι τεχνικοί ηλεκτρονικοί και όλο το υπόλοιπο σινάφι αυτή τη στιγμή μπορεί να γελάει…. αλλά σπάστε λίγο το χαμόγελο γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν γνωρίζατε από χθες την τεχνητή νοημοσύνη…. και ούτε σας ρώτησε η Google πώς θα τη φτιάξει επειδή απλά πήρατε ένα δίπλωμα από ένα πανεπιστήμιο!  αυτό που θέλω να πω είναι ότι πολλοί επιστήμονες μπορεί να νομίζετε ότι γνωρίζετε τι παίζει…. αλλά είμαι σίγουρος δεν θα σε ενημερώσει κανείς αν έχει δημιουργήσει κάποιο μυστικό όπλο το οποίο το χρησιμοποιεί ενάντια της πληροφορίας ή της ανθρωπότητας!

Με την ίδια σχεδόν μορφή της ιεραρχίας στην πληροφορία κινούνται και οι ειδήσεις η τηλεόραση τα περιοδικά….. Είναι αυτά που δημιουργούν την Τάση…. την μόδα… και αν στα σουπερμάρκετ έχουν καταφέρει να βάζουν σε συγκεκριμένα σημεία συγκεκριμένα χρώματα για να σας κάνουν περισσότερο καταναλωτές…. είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να καταλάβετε ότι η εικόνα που βγαίνει από το χαζοκούτι μαζί με τον σωστό λόγο έχει μεγάλη θέση στην επιλογή σας με το τι θα ασχοληθείτε την επόμενη στιγμή!

Οι πρώτες σελίδες στην Ελλάδα ασχολούνται  με τα ριάλιτι που απλόχερα η τηλεόραση βομβαρδίζει το κοινό της,  με τις γλάστρες και τα  στριγκάκια τους  και οτιδήποτε μπορεί να θυμίζει σεξ στέμμα  η στρατό…. τα τρία γνωστά ς τις τηλεοράσης που  αποδίδουν  στην τηλεθέαση!

Τις τελευταίες δεκαετίες δημιουργήθηκαν  δύο γενιές ανθρώπων που συνήθισαν να καταπίνουν ότι τους δίνει το γυαλί χωρίς να έχουν καμία αμφισβήτηση…. και όταν ερχόταν κάποια αμφισβήτηση στο μυαλό τους  που τους Πονούσε…. Απλά άλλαζαν κανάλι για να χαλαρώσουν με ένα ριάλιτι η με λίγο τσόντα!

Από την άλλη εμείς την πληροφορία μας τη σεβόμαστε πάρα πολύ γιατί γνωρίζουμε  τι είναι ικανή να κάνει αν μοιραστεί σε πολύ μεγάλο  αριθμό ανθρώπων…  γνωρίζουμε πόσο ενοχλεί η άποψη η διαφορετικη…  γνωρίζουμε τι είναι να σαι το ξυπνητήρι  σε έναν χαζεμένο που αμολάει αετό!

Η διαφορετική άποψη σε ένα stock ανθρώπων οι οποίοι έχουν αποδεχθεί και συνηθίσει τη σκλαβιά τους και ακολουθούν απόλυτα το πολιτικώς ορθό είναι επικίνδυνη…. και δεν πρέπει με τίποτα να  μεγαλώσει και να δημιουργήσει βάση!

Εμείς Ευτυχώς καταφέραμε πριν μας πάρουν χαμπάρι τι έχουμε να προσφέρουμε.. να τους ξεφύγουμε και να δημιουργήσουμε τη δικιά μας προσωπική βάση ανθρώπων έτσι ώστε να μην μπορούν να μας κλείσουν όπως έκλεισαν δεκάδες άλλες σελίδες με την διαδικασία του να μοιράζουν την επισκεψιμότητα κατά το δοκούν και έτσι να πνιγούν το οποιοδήποτε έργο έχει δημιουργηθεί!

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς πρέπει να κλείσουμε το στόμα σας σε αυτήν την παγκόσμια φιμωση της πληροφορίας….  Το αντίθετο μάλιστα κάνουμε τόσα χρόνια προσπαθούμε με ότι τρόπο έχουμε να σας αφυπνίσουμε και να σας πούμε να κοιτάξετε αυτό το  πρόβλημα πολύ σοβαρά!

Αν ολοις σας ασχοληθείτε με στριγκάκια…  που δεν είναι άσχημα χρήσιμα είναι και αυτά… αλλά αν ασχοληθείτε μόνο με αυτά να Είστε σίγουροι ότι ο κύκλος   της επιβολής στην πραγματικότητα μας με σοκ και δέος  θα αρχίσει να φθίνει….

….κατά κάποιο τρόπο λοιπόν έχουμε και εμείς την ευθύνη μας για τα χτυπήματα που δημιουργεί η νέα παγκόσμια τάξη…  αλλά εδώ διακυβεύονται πάρα πολλά ώστε να πεις Δεν θα κάνω αυτό για να μη συμβεί αυτό….. στη μία περίπτωση αν όλοι κοιμηθούν  Τελείωσε το παιχνίδι….. στην άλλη περίπτωση το ξυπνητήρι αναγκάζει τους επικυρίαρχους να δημιουργούν το χάος για να επαναφέρουν την τάξη!

Αυτό νομίζω δεν θα σταματήσει ποτέ αν ένα από τα δύο μέρη δεν τελειώσει ολοκληρωτικά….  έχει τεράστια σημασία τι θα πιστεύεις…. τι θα βάλεις μέσα σου…  τι δεδομένα θα δεχτείς ως αλήθεια… Έτσι ώστε να νομίζεις ότι η αυριανή σου απόφαση και πράξη ήταν το σωστό!

Αν καταφέρω με κάποιο τρόπο και σου βάλω μέσα σου λάθος δεδομένα να τα πιστεύεις ως αληθινά  τότε έχω καταφέρει και έχω ελέγξει κατά 90% τις πράξεις σου!!

Και το σίγουρο είναι ότι θα έχω καταφέρει να μην κοιτάξεις ποτέ στο σημείο πού θελω να παραμείνω εγώ αορατος!

Για το κλείσιμο λοιπόν… για το Τι καταλάβαμε μέχρι ώρας… Όσο αυξάνει ο αριθμός συνειδητότητας για την ύπαρξη των πραγματικών προβλημάτων και εχθρών τόσο αυξάνει και διαδικασία επιβολής στην πραγματικότητα μας μέσα από γεγονότα που μπορεί να μας παρουσιάζονται από τυχαία ως και ατυχη..

Τώρα αρχίζεις και καταλαβαίνεις  γιατί στην πρώτη  θέση στην Ελλάδα είναι ιστοσελίδες με κολους και στριγκάκια και ταΐζονται από το Facebook με το 95% του traffic τους… και εμείς με σχεδόν το ίδιο Τράφικ  και με το 98% δικό μας… είμαστε στη θέση Κουκουρούκου!!!

Επειδή λοιπόν Ο σκοπός μας από την αρχή ήταν η ενημερώση σε όλους… και ο αγώνας ταχύτητας πλέον με τα θηρία γύρω μας έχει αρχίσει και Αλλάζει τα δεδομένα…. από τις 12 το βράδυ σήμερα… θα αρχίζετε να διαβάζετε και εσείς…. και για συνταγές μαγειρικής…  και για ωραία στριγκάκια…. και για το τι έγινε σε κάποιο reality….

Εμείς δίνουμε μία μάχη εδώ και 8 χρόνια συγκεκριμένη απόλυτη και δεν έχουμε ξεφύγει ούτε χιλιοστό…. η μάχη θα συνεχιστεί η στρατηγική θα αλλάξει… και θα χρησιμοποιήσουμε τα ίδια όπλα ώστε να προλάβουμε να σώσουμε όσα νέα παιδιά μπορούμε…. γιατί αν δεν το κάνουμε είναι σαν να παραδώσαμε τον αγώνα μας σε αυτούς που έντεχνα σήμερα κοιμίζουν τα παιδιά μας…. θα βρούμε τον τρόπο λοιπόν να τα φέρουμε εδώ να δουν αυτό που θέλουν και θα κάνουμε το σταυρό μας να πέσει το μάτι τους και λίγο παρακάτω!

Αυτά για την ώρα στο επόμενο άρθρο θα είμαι πιο χαρούμενος….

Stranger….


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

9 thoughts on “Η διαφορά της Ελεύθερης πληροφορίας από την επιβαλλόμενη πληροφορία..και γιατι θα αρχισεις να βλεπεις και στριγκακια στο Κατοχικα Νεα !

 1. Pantelis DAFNOMILIS says:

  ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ FACEBOOK ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ. ΒΓΑΛΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!!!!!!??
  EΧΩ ΜΙΑΝ ΕΥΧΗ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 3! ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΩΣ 1.000 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑΝ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΗ ΓΙΟΡΤΗ, ΕΙΜΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΟΣ!!!!! ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!!!!
  ΜΟΝΟ Η ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!! ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΤΕΡΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΔΌΣΕΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΔΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΟΣ. ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????? Ω ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ!!!??!!!!

 2. ΜΑΡΙΤΣΑ says:

  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΗΙΚΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!

 3. ΦΦ. says:

  Όσο κι αν έχεις δίκιο θα πρέπει να γνωρίζεις πως ανάμεσα στους αναγνώστες σου υπάρχουν και άνθρωποι που δεν ασχολούνται με social media και που ανοίγουν τον υπολογιστή τους για να ενημερωθούν απο τα κατοχικά γιατί εκτιμούν το έργο που προσπαθεί να κάνει εδώ μέσα ο stranger,από εκεί και πέρα ένα θα πω μόνο,”του κώλου” μπορούν να είναι όλοι,διαφορετικοί και αξιοπρεπείς ελάχιστοι.Κάνε ότι νομίζεις λοιπόν.

 4. z ] + [ s says:

  Οι αφυπνισμενοι έφυγαν έμειναν οι υπόλοιποι. Βάλε τσόντα…
  Και μην νομίζεις ότι αφύπνισες εσύ..
  Αλλά όπως το είπες κι εσύ Ή πληροφορία είναι χρυσός…

 5. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ says:

  ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΤΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΡΙΑΛΙΤΙ ΕΛΑΙΟΣ!

 6. 4everpao13 says:

  Πολύ σωστή η σκέψη σου, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Άλλωστε ο καλός ο “μύλος” όλα τα αλέθει… Συνεχίστε έτσι, καλή δύναμη, εμείς είμαστε δίπλα σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *