Γιατί κανείς δεν σου μιλάει για τις απαιτήσεις;

Δεν θα συναντήσεις ούτε έναν άνθρωπο στη ζωή σου o oποιος θέλει να σου χτίσει Όραμα για το αύριο και να σου μιλήσει για τις απαιτήσεις..

Δεν θα συναντήσεις ούτε έναν πολιτικό που εκφράζει το πολιτικό του όραμα  που θα σου μιλήσει για τις απαιτήσεις…

Ούτε έναν εργοδότη, ούτε έναν διαφημιστη,  ούτε έναν που θέλει να επενδύσεις κάπου…. Όλοι θα σου δείξουν τον στόχο,  θα σου πουν τις όμορφες λέξεις που θες να ακούσεις… αλλά κανείς ποτέ δεν θα σου μιλήσει για απαιτήσεις!

Αυτό το φαινόμενο Δεν είναι μόνο στις εργασίες, η στην καριέρα…. η μόνο στους άλλους ανθρώπους πέραν από τον εαυτό μας… είναι ένας ιός  που μαστίζει την ανθρωπότητα Γιατί κάποιοι φρόντισαν ώστε να μην έχεις τη σύνδεση μεταξύ αυτού που θέλεις με τις απαιτήσεις που χρειάζονται!

Όλοι μας δηλώνουμε και ευχόμαστε  Για Ειρήνη, ευτυχία, ευημερία, Ένωση, αγάπη, δικαιοσύνη… αλλά κανείς μας δεν κάνει κάτι με τις απαιτήσεις του να έχει κάτι από αυτά!

Το σύμπαν ειναι ενας μαθηματικός αλγόριθμος,  τόσο μεγάλoς σε ισχύ και νόηση που όλοι μας λέμε ότι είναι μέσα από το μυαλό του Θεού… για αυτό και η δημιουργία ανήκει σε έναν Θεό…. Αν κάποτε φτάσουμε στο να κατανοήσουμε αυτό τον  αλγόριθμο… θα είμαστε εμείς πια εκείνα τα όντα που θα δημιουργήσουν νέα σύμπαντα!


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κομμάτι του αλγόριθμου είναι μέσα μας,  κλειδωμένο μεν από τους κυρίαρχους της πραγματικότητας μας αλλά σαν κώδικας παραμένει μέσα μας!

Το σύμπαν δίνει και παίρνει,  η ζωή δίνει και παίρνει,  όλα έχουν να κάνουν με την ανταλλαγή ενεργειών και ανάλογα την εποχή και τον στόχο με την ισορροπία η την ανισορροπία αυτών των ενεργειών!

Η ζωή Λοιπόν η ίδια για να μπορεί να εξελίσσεται μέσα στο χρόνο δημιουργεί υποστηρίζει αλλά και εκτελεί τις αναγκαίες απαιτήσεις για κάθε παράμετρο που θέλει να συνεχίσει να εξελίσσεται..

Από την άλλη εμείς οι μικροί άνθρωποι  θέλουμε να Ευχόμαστε και να δηλώνουμε την λέξη ευτυχία,  τη λέξη Ειρήνη… και οτι αλλο σε μεγάλα ιδανικά έχουμε μέσα μας… αλλά δεν εκτελούμε καμία απαίτηση ώστε αυτά να γίνουν πραγματικότητα!

Με κάποιο μαγικό τρόπο κάποιος επιβλήθηκε στη σκέψη και στις πράξης μας,  μάλλον καλύτερα κάποιος ενωσε   και το μυαλό με την καρδιά… Αλλά αποσύνδεσε το στομάχι… αποσύνδεσε την ενέργεια της πράξης!

Πολλοί από μας  είχαν την ατυχία να ακολουθήσουν μονοπάτια της νέας εποχής και να λάβουν πληροφορία άσχημα στημένη για να τους εγκλωβίσει πιο πολύ… Πολλοί από μας πιστεύουμε ότι αν κάτι το θέλουμε πάρα πολύ το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να μας το δώσει… Οπου κατά μία έννοια δεν είναι τελείως λάθος όλο αυτό… αλλά όλοι αυτοί οι Γκουρού και όλα αυτά τα βιβλία δεν τόλμησαν να μιλήσουν για τις απαιτήσεις στο να συμβεί αυτό…. η να συμβαίνει αυτό σε οτιδήποτε εμείς θέλουμε να γίνουμε δημιουργοί!

Οποιαδήποτε κατάσταση θες να  τι μετατρέψεις Από την μία της ισορροπία σε μία άλλη θα χρειαστείς συγκεκριμένο ποσό ενέργειας,  Εάν δεν βρεις αυτο το συγκεκριμένο ποσό ενέργειας η αλλαγή δεν θα έρθει ποτέ… Εάν δεν γνωρίζεις ότι πρέπει να το κάνεις  Τότε σίγουρα δεν θα ρθει ποτέ!

Δηλώνουμε ότι θέλουμε την ευτυχία αλλά δεν κάνουμε τίποτα για αυτή,  δεν αλλάζουμε καμία ισορροπία μας, δεν διοχετεύουμε καμία νέα ενέργεια,  δεν αλλάζουμε τη στάση μας, το μυαλό μας και τις σκέψεις μας…. Πώς είναι δυνατόν χωρίς να υπάρχει η απαίτηση  να συμβεί και το έργο;

Για να αντιμετωπίσεις το οποιοδήποτε πρόβλημα, η να βρεις τη λύση σε ένα πρόβλημα ισορροπίας που θες να αλλάξεις πάνω από όλα θα πρέπει να το κατανοήσεις ότι υπάρχει το πρόβλημα..

Θα πρέπει να έχεις δει και να έχεις βρει σε ποια κατάσταση πρέπει να πας ώστε αυτό που Δηλώνεις να γίνει πραγματικότητα…

Είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο οι άνθρωποι που ευχονται την ευτυχία να είναι στην ουσία και οι ίδιοι ευτυχισμένοι… να γνωρίζουν δηλαδή την κατάσταση την οποία  ευχονται…. το ίδιο συμβαίνει και για τους ανθρώπους που ζητούν Ειρήνη…. η δικαιοσύνη… Ή οτιδήποτε άλλο μεγάλο ιδανικό!

Αυτό γιατί δεν έχουμε την ικανότητα να έχουμε ουσιαστική γνώση σε πράγματα που ποτέ δεν εκπαιδευθηκαμε  η δεν γνωρίσαμε  στην απόλυτη καθαρή μορφή τους..

Έχουμε νιώσει λίγο ευτυχείς επειδή Ίσως Γελάσαμε κάποια στιγμή ανέμελα…. Αλλά κανείς μας δεν έχει φτάσει στην πραγματική κατάσταση της έννοιας ευτυχία…. Έχουμε νιώσει Ίσως λίγο δικαιοσύνη….αλλά το λίγο και οχι το ολόκληρο, η απόλυτη πηγή σε τόσο μεγάλες έννοιες Ίσως να αγγίζει και το ψέμα από την πραγματική ιδιότητα  τις έννοιας που ψάχνουμε!

Πρέπει λοιπόν όλοι να καταλάβουμε  ότι συμμετέχουμε σε αυτό το θέατρο του παραλόγου, σε αυτό το θέατρο γεμάτο με μάσκες από όλους μας, σε αυτό το σκηνικό θεάτρου όπου όλοι αναγκαστικά παίζουμε το ρόλο μας γιατί κάποιοι μας ανάγκασαν να το κάνουμε αυτό για να επιβιώσουμε….

Για να αλλάξεις αυτή την κατάσταση, αυτό το θέατρο,  για να μην μπορείς να συμμετέχεις πια  και να μπεις σε μία άλλη ενέργεια σε μία πιο υψηλή δόνηση χρειάζεται Καταρχάς να κατανοήσεις και να αποδεχθείς ότι το  πρόβλημα που υπάρχει  είσαι εσύ  και η επιλογή σου να παραμένεις εσύ!

Για να πετύχεις μεγάλα ιδανικά,  και να αλλάξεις την ισορροπία μιας κατάστασης,  για να κάνεις το ποτήρι που είναι στο χείλος γεμάτο να ξεχειλίσει και από Μία σταθερή ισορροπία στάσιμη την κάνεις κινητική και ενεργή…. χρειάζονται τεράστιες απαιτήσεις…. χρειάζεται να σου φύγει ο κόλος… χρειάζεται να ανασαίνεις και να ζεις Μόνο για αυτό,  χρειάζεται να ενώσεις την καρδιά το μυαλό και τα άντερα σου να κάνεις πράξη κάθε μέρα κόντρα σε όλους…. κόντρα σε όποια Συνείδηση σε όποια κρίση σε όποια κατηγορία να κανεις αυτό που πραγματικά ζητάει η καρδιά σου!

Θέλει Λοιπόν πολλή δουλειά,  Θέλει πολλή αφοσίωση, θέλει να έχεις μετουσιωθεί εσύ ο ίδιος στην υψηλή συχνότητα της κατάστασης που θες να φτάσεις και θέλει να έχεις τα κότσια να πληρώσεις στο δρόμο που θα προχωράς όλους αυτούς που το ίδιο ενεργειακό σύστημα τους έχει βάλει εκεί άθελά τους να σε σταματήσουν για να μην του πάρεις αυτά που δεν θέλει να σου δώσει!

Κατανοώντας Λοιπόν λίγο παραπάνω την έννοια απαιτήσεις,  Αρχίζεις και καταλαβαίνεις γιατί κανείς δεν θα σου μιλήσει ποτέ για αυτές… ιδίως Όταν θέλει έντεχνα να πάρει από σένα το Ok χωρίς να τους σταθείς εμπόδιο  στο να περάσει στο επόμενο level!

Φαντάσου ότι αν υπήρχε ένας πολιτικός ηγέτης  που θα σου έλεγε ότι σαν γενια αυτή τη στιγμή είσαι καταδικασμένος-(Τιμημενος)  Να θυσιάσεις-(ελευθερωσεις) τη ζωή σου  για να το αλλάξεις όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου από την αρχή και να παραδώσεις έναν πολιτισμό αύριο στον κόσμο…… Φαντάσου να σου έλεγε ακόμα ότι πρέπει να δουλέψεις 100 φορές πιο πολύ από ότι μέχρι σήμερα γνωρίζεις τι είναι η εργασία η προσφορά… για να φτάσεις σε επίπεδα που δεν έχεις ποτέ ξανά συνάντηση… που δεν έχεις καμία γνώση  ποια είναι αυτά τα επίπεδα!…εσύ δεν θα ήθελες να ξανά ακούσεις για αυτό τον άνθρωπο ποτέ!

Γιατί θέλεις και έτσι σου έμαθαν να ακούς…. και όχι να πράττεις…. θέλεις να ζεις  μέσα στο νου σου… και όχι στην πραγματικότητα…. προτιμάς να πιστέψεις ότι έρχεται ένας  Θεός ή Άγγελος  να κάνει την βρωμοδουλειά για σένα  παρά να ενώσεις νου καρδιά και άντερα… και να κάνεις πράξη αυτά που ζητάς!

Μάθε να ζητάς και Να αναλύεις σε οτιδήποτε σου προσφέρουν η σου ζωγραφίζουν σαν όραμα τις αναγκαίες απαιτήσεις για να φτάσεις εκεί Μόνος σου!

Το σύστημα που ζεις στηρίζεται πάνω στην εκπαίδευση σου στο να σε κάνει να μην θέλεις να ενώσεις νου καρδιά και άντερα  ώστε να παραμείνεις μη δημιουργός…. το σύστημα που επί της ουσίας ζει από σένα… αλλά εσύ πιστεύεις ότι αυτό ταΐζει εσένα… θα σπαταλήσει ότι ενεργειακό περιθώριο έχει  ώστε να μην μάθεις ότι έχεις την ίδια τουλάχιστον δυνατότητα να δημιουργείς αλλαγή και νέα κατάσταση!

Θα φροντίσει να σου βάλει όλες τις νοητικές παγίδες, όλους τους διαχωρισμούς,  όλες τις ταμπέλες που χρειάζεσαι ώστε να παραμείνεις ακουστικός και αποχαυνωμένος Μέσα στις σκέψεις σου και να μη θέλεις με ένα μικρό βήμα να περάσεις από το νου σου στην πραγματικότητα του εδώ!

..και όσο δεν μαθαίνεις τις απαιτήσεις,  όσο δεν μαθαίνεις να σέβεσαι αυτό τον τρόπο σκέψης,  όσο δεν μπορείς να κάνεις απλούς υπολογισμούς ενεργειών δίνω παίρνω…. τόσο θα συνεχίζει αυτό το σύστημα να σε κάνει να ζεις μέσα στο έργο του κεφαλιού σου γιατί εκεί μέσα ότι και να κάνεις  δεν θα μπορέσεις ποτέ να τους πειράξεις την πίτα του εδώ!

Αν θες να χάσεις κιλά πρέπει να μειώσεις τις θερμίδες η να αυξήσεις  την καύση τους,  αυτό Μπορείς να το διαχειριστείς είμαι σίγουρος…. Γιατί έχεις το πρόβλημα ολοφάνερο… γιατί το έχεις κατανοήσει σαν πρόβλημα… και έχεις ασχοληθεί μαθηματικά με τη λύση του… 

Ποιος σου έμαθε λοιπόν ότι αν κατανόηση στο πρόβλημα στην ευτυχία σου ή στα οικονομικά σου ή όπου αλλού θέλεις ότι δεν υπάρχει το μαθηματικό μοντέλο των απαιτήσεων που μπορεί 100% να σε κάνει να περάσεις σε αυτή την αλλαγή;

Κάποιοι προφανώς θέλουν να έχεις ελλιπή γνώση,  η θέλουν να έχεις λανθασμένη γνώση,  με ταμπέλα και δόγμα… Ώστε στα σημαντικά που τους ενδιαφέρουν αυτούς να μην έχεις πρόσβαση δημιουργίας!

Αν σου φαίνονται συνωμοσιολογικά όλα αυτά να κοιτάξεις το γιατρό σου,  γιατί και ο τρόπος που αντιδράς σε κάθε νέα πληροφορία είναι και αυτός εμφυτευμένος  από τους επικυρίαρχους σου!

Αν σου είπαν ότι ζεις στον παράδεισο,  ότι οι ήρωες είναι μόνο αυτοί που πολεμάνε με σπαθιά και όχι ύπουλα,  αν σου έδειξαν ότι μόνο το φως κερδίζει  και ότι το σκοτάδι είναι ανύπαρκτο,  και ότι σε αυτή τη γη οι καλοι είναι αυτή που ζουν όμορφα….. Να ξαναπάς στο γιατρό σου και να του πεις ότι έχεις τεράστιο πρόβλημα!

Σκέψου τα…

Loading...

3 thoughts on “Γιατί κανείς δεν σου μιλάει για τις απαιτήσεις;

  1. χρήστος says:

    Δυστυχώς όλα αυτά που ανάφερες στο άρθρο σου είναι πραγματικότητα και μάλιστα πολύ σκληρή για όσους έχουν ακόμα λίγες ευαισθησίες.

  2. ανωνυμος says:

    Για αλλη νια φορα ευγε stranger το αρθρο σου αυτο ειναι ενα απο εκεινα
    που σε κανουν να εισαι διαφορετικος απο ολους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *