Για ποια Χούντα μιλάς;

Το πρόβλημα σήμερα της ανθρωπότητας είναι ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί την πληροφορία βάσει του χρόνου που έχει για να την διαχειριστεί.

Ακουμε ορους,λέξεις, νόμους και κανόνες οι οποίοι στα αυτιά μας μπορεί να είναι φιλικοι γιατί εκφέρονται στη γλώσσα που γωριζουμε αλλά δεν είναι καθόλου κατανοητοι στη συνείδησή μας!

Για αυτό έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάμε για πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή και οι συνάνθρωποί μας να μην κατανοούν ότι αυτά που λέμε δεν είναι ότι θα έρθουν αλλά ότι είναι ήδη εδώ!

Ας δουμε λοιπόν λίγο μία πραγματικότητα που οι περισσότεροι δεν έχουν προλάβει να διαχειριστούν να μελετήσουν και να αντιληφθούν!

Πώς λέγεται όταν τα χρήματά σου δεν είναι πια δικά σου αλλα τα ελέγχει και τα διαχειρίζεται μία ιδιωτική επιχείρηση χωρίς να σου δίνει καμία αναφορά;

Πάλια αυτό θα το λέγαμε απάτη, κομπίνα, έγκλημα… Σήμερα το λέμε κάπιταλ κοντρόλ!

Πώς λέγεται το εγκλημα όταν ένας άνθρωπος πληρώνεται για να περάσει παράνομα σε μία χώρα λαθρομετανάστες;

Παράνομη διακίνηση μεταναστών, και πριν λίγα χρόνια καταδικαζόταν σχεδόν σαν κακουργήμα εφόσον ήτανε δεκάδες οι περιπτώσεις από ανθρώπους που καταδικάστηκαν 15 και 20 χρόνια σαν να έχουν κάνει δολοφονία!!

Σήμερα το λέμε μεταναστευτική πολιτική και το εκτελούν οι ΜΚΟ από πίσω πάντα υπάρχει και κάποιος υπουργός σε αφανή θέση για να απολαμβάνει τα κρυφά έσοδα!

Για να καταλάβεις το πόσο βαθιά είναι αυτή η τρύπα που σου εξηγώ πήγαινε στην Google γράψε παράνομη διακίνηση μεταναστών επέλεξε το κουμπί που λέει εργαλεία κάτω από την αναζήτηση και έβαλε χρονικό περιθώριο από χίλια 1990 έως 2006…. Και αν βρεις έστω και μία είδηση ανθρώπου που συνελήφθη για παράνομη διακίνηση μεταναστών ελα να μου τρυπήσεις τη μύτη!!

Τι θέλω να πω; να πω ότι εκείνη την εποχή στην ιστορία μας ήταν δεκάδες οι συλλήψεις και ήταν ένα φαινόμενο για όποιους θυμούνται που το ακούγαμε συχνά στην τηλεόραση και διαβάζοντας εφημερίδες… Όλως περιέργως τώρα πια αυτό δεν είναι μία πληροφορία που πρέπει να λάβεις μέσα από τις μηχανές αναζήτησης!

Θες να το πάω πιο βαθιά γιατί γίνεται αυτό; λυπάμαι το χρόνο μας στα αυτονόητα!

Πώς λέγεται το έγκλημα όταν χωρίς να έχεις δώσει την έγκρισή κάποιος ή κάποιοι ή το σύστημα το ίδιο μπορεί να παρακολουθεί τις κινήσεις σου το τι λες τι κάνεις που βρίσκεσαι κοκ !

Παλιά το λέγανε φακέλωμα, μιλούσαμε για το παρακράτος, και θυμόμασταν να λέμε και να παπαγαλίζουμε την ιστορία για την εποχή της πραγματικής χούντας…. Μέχρι τότε βέβαια που νομίζαμε ότι αυτή θα ήταν η τελευταία!

Σήμερα το λέμε με πολλούς τρόπους, facebook, iPhone, ανάγκη προστασίας για την τρομοκρατία, τεχνητή νοημοσύνη, κατασκοπευτικά drones , κατασκοπευτικοι δορυφόροι, κάμερες στους δρόμους, κάμερες στις τράπεζες, κάμερες στα κτίρια… Βαριέμαι να συνεχίσω Γιατί όλα αυτά Υποτίθεται ότι είναι για το καλό μας!

Πώς λέγεται το έγκλημα του ρουφιάνου;

Παλιά ήταν ξεκάθαρο, ρουφιάνος, μαυρόκουκουλος, αρτέμης μάτσας, προδότης, κουφάλα.. Και πολλά ακόμα κοσμητικά επίθετα..

Σήμερα το λέμε μπόνους, εφοριακη πολιτική, τραπεζική πολιτική, δείγμα σωστού πολίτη, απόδειξη, αφαίρεση ποσοστό στην εφορία με βαση της απόδειξεις, γενικο πλύσιμο του εγκεφάλου της μάζας ότι για τα 600 δις χρέος φταίει ο μανάβης ο Μπακάλης και ο περιπτεράς που δεν κόβουν αποδείξεις!

Πώς λέγεται το έγκλημα της στέρησης της ελευθερίας του λόγου..

Παλιά πάλι ήταν πολύ απλά τα πράγματα.. Χούντα!!

Σήμερα για το ίδιο ακριβώς και σε χειρότερη μορφή έγκλημα έχουμε να μιλάμε για ψευδείς ειδήσεις, για φίλτρα μίσους και αντιρατσισμού, για τεχνικές προστασίας των Καταναλωτών από πληροφορίες του ίντερνετ, αποφυγή προκλήσης της μάζας σε αντίσταση, δημιουργία συμμορίας… Και ότι άλλο ακομα μπορεί να φανταστεί το όμορφο σύστημα που επιμένουμε να ονομάζουμε “δημοκρατία”!

Πώς λέγεται το έγκλημα στερήσεις της Ελεύθερης επιλογής και του δικαιώματος της αυτάρκιας!

Εδώ δεν μπορώ να μιλήσουμε για παλιά πράγματα γιατί μέχρι και πριν λίγο καιρό είχες το δικαίωμα να έχεις το νεράκι σου και να σου ανήκει Μιας και πέφτει ελεύθερα από τον ουρανό, να έχεις το χωραφάκι σου και να μην πρέπει να δώσεις αναφορά σε καμία Μέρκελ, να έχεις τις κοτούλες μου για να δινεις στο παιδί σου καθαρό και φρέσκο αυγό… Και ένας σκασμός ακόμα από αυτά που είχες μέχρι χθες αλλά τώρα δεν τα εχει και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι!

Τι όνομα να δώσουμε σε αυτό;

Νέα παγκόσμια τάξη, μάλλον νεοι παγκόσμιοι κανόνες, νέα παγκόσμια εντολή!

Ποιοι την φέρνουν; ποιοι δημιουργούν το νομικό πλαίσιο και το δρόμο ωστε να έρθει;

Οι ίδιοι που ψήφισες “δημοκρατικά” και με την ψευδαίσθηση ότι η επιλογή είναι δική σου… … αυτοι που “ψηφισες” να είναι οι υπάλληλοι σου για να φέρουν σε πέρας ότι είναι αναγκαίο για το κοινό συμφέρον και την πατρίδα σου!

Πώς μπόρεσαν να καταφέρουν να είναι στην εξουσία αυτοί που εκτελούν τα παγκόσμια σχέδια;

Πάμε να το δούμε λίγο πιο βαθιά ρε φίλε….

Πώς λέγεται το έγκλημα αυτου που σου λέει την αλήθεια που δεν θέλει να ακούσεις το σύστημα που σε έχει γονατίσει και σε θεωρεί απλώς ένα πράγμα;

Συνωμοσία… Έτσι λεγόταν παλιά… Έτσι λέγεται και σήμερα!

Τι σε έχουν πείσει ότι είναι οι συνωμοσιολόγοι;

Γραφικοι, ψεύτες, αστείοι, αγράμματοι…

Πώς μπόρεσαν λοιπόν να καταφέρουν να είναι στην εξουσία αυτοί που εκτελούν τα παγκόσμια σχέδια;

Με το να σου γ****** το μυαλό!

Για ποια Χούντα μιλάς λοιπόν;

Stranger….

23 thoughts on “Για ποια Χούντα μιλάς;

 1. Ανώνυμος says:

  …”Για αυτό έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάμε για πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή και οι συνάνθρωποι μας να μην κατανοούν ότι αυτά που λέμε δεν είναι ότι θα έρθουν αλλά ότι είναι ήδη εδώ!”… ένας από τους βασικούς λόγους που δεν γράφω πλέον άρθρα, είναι σαν λέμε ότι πέρασε από πάνω μας και εμείς ούτε που καταλάβαμε τι έγινε. Όταν κάποιος έχει γίνει ζόμπι και δεν καταλαβαίνει το τι του συμβαίνει στον πρακτικό τομέα, πως θα καταλάβει αν του το πεις στην θεωρεία; Χάνεις χρόνο… Αυτά.

  • Αρης απο Πειραια says:

   Για αλλη μια φορα ο αρθρογραφος μιλησε στην για την ουσια του προβληματος…ευγε…για τον φιλο τον ανωνυμο “αυτα” θελω να του πω με ολημου την καρδια οτι οντως οι ανθρωποι δεν ακουνε,δεν υπαρχει ομως λυση ατομικη εδω που φτασαμε,οτι προχωρει μονος του ο καθενας και οτι γινει.Η λυση θα ερθει μονο μετην αγαπη στον συνανθρωπο,μονο οταν ξυπνησει η συνειδηση σε αρκετους θα μπορεσουμε να τα καταφερουμε ολοι μαζι,δεν μιλαω για την πλειοψηφια,αυτο ποτε δεν εχει γινει,μιλαω για εναν κρισιμο αριθμο .

   • Ανώνυμος says:

    Οι τρεις ουτοπίες. Η δομή του σπηλαίου που έχουμε ενσαρκωθεί, δεν αφήνει περιθώρια για “μονο οταν ξυπνησει η συνειδηση σε αρκετους”, ουδέποτε έχει συμβεί κάτι τέτοιο είναι ουτοπία. Δεν υπάρχει μόνο μια συνείδηση. Δεν είναι θέμα ατόμου αλλά προσώπου. Η μαζικότητα στο ταξίδι απαιτεί κοινό όραμα και είναι ουτοπία, το ταξίδι είναι για τον καθένα καθαρά προσωπική θέση. Η αγάπη ως εργαλείο αφορά την “Βασιλεία των Ουρανών”, η αγάπη ως κοινωνικό φαινόμενο για την βασιλεία της γης είναι ουτοπία. Αυτά.

    • Κατοχικά Νέα says:

     Πως καταφερες μεσα σε τοσες λιγες γραμμες να δωσεις τοσα delete στο προγραμμα ρε αυτα ; Οι πεποιθησεις σου δηλαδη ειναι οι εντολες τις μη πραξεις με το ονομα ουτοπια; …Και τι ειναι η ουτοπια γιατι υπαρχει σαν λεξη αν ειναι ανυπαρκτη σαν μερος,στιγμη , κατασταση , πεδιο κοκ κοκ; Το οτι ακομα βαση την ιστορια που μας εδωσαν δεν εχει συμβει οπως λες σημαινει οτι δεν θα συμβει ποτε ;…Και προσεχε τι κανεις …παιρνεις εννοιες αορατες μη υπαρκτες , εννοιες που ο καθενας εχει την δικητ ου ερμηνεια ..εννοιες που μπορει να ειναι και μια παπαρια και μιση γιατι δεν εχουμε καμια αποδιεξη για αυτες …και πετας τρεις ανασταλτικους ορους ..ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ,ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ,ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΠΡΟΒΑΤΟ ..Δεν θα φτασει δηλαδη ποτε η συνειδηση σε ολοτητα ? θα ειναι παντα επιμερους; αρα μιλας για το απολυτο ματριξ οπου ειμαστε απλα κρεας …και μεσα σε αυτο το κρεας το φθηνο αμολας και βασιλεια των ουρανων … !!!!!! Ενα ομιχλωδες τοπιο απο πεποιθησεις πιστης και φιλοσοφιας και για να μην αγγιχτει το δογμα σε αυτα …να τα ισιωσουμε ολα… δεν γινεται να γινει ..πεστε κατω και ψωφηστε !!!!!!Η ζωη ειναι ενα παπαρι και μισο δεν υπαρχει εξελιξη δεν υπαρχει σχεδιο της φυσης … μονο η βασιλεια … σταματω γιατι σε λιγο θα αρχισω αλλα περι βασιλειας των ουρανων!! Η χειροτερη θεση σε οποια φιλοσοφια,πιστη ,δογμα ειναι να θες να πεισεις τους γυρω σου οτι τιποτα δεν ειναι ικανος να κανει..,,και αυτο να το κανεις για να μην αγγιχτουν τα αναποδεικτα συνολα που εχουν φυτευτει μεσα σου!!! Ακου ειναι ουτοπια το κοινο οραμα !!!……ποσο κανει το κιλο κρεας μονο πες μυ το ανθρωπινο να συνενοηθουμε !!.. για αυτο το κρεας που εχεις στο μυαλο σου θυσιαστηκε ο βασιλιας των ουρανων;

     • Ανώνυμος says:

      Τα delete τα δίνει ο Πλάτωνας μέσα από τον μύθο του σπηλαίου και το τριμερές της ψυχής. Η (πραγματική) πράξη που αναφέρεσαι είναι για τους λίγους όχι για τους πολλούς, σε αυτό υπάρχει ο ορισμός προλαμβάνειν και όχι το θεραπεύειν. Να πας να μελετήσεις την Ετοπία του Αρίωνα και τα περί ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ αυτό είναι το κοινό όραμα. Η ουτοπία είναι το άτοπον, ο μη τόπος. Η κάθε προσπάθεια θέλει ορισμένο χρόνο, χώρο και τόπο στο προλαμβάνειν. Συνεχίζεται…

     • Ανώνυμος says:

      Ο φιλόσοφος και ο ιερέας είναι όπως ο γιατρός συνήθως σε συμβουλεύουν για το προλαμβάνειν και όχι για το θεραπεύειν. Ως προς αυτό, έκανα την επανάσταση μου, την προσπάθεια μου και έδωσα δωρεάν έγγραφα με ονοματεπώνυμο την φιλοσοφικοϊστορική συμβουλή μου για όσα συμβαίνουν τώρα πριν από 15 χρόνια, πολλές φορές με χλεύασαν με ειρωνεύτηκαν, με έβρισαν και με κατηγόρησαν για αυτό. Συνεχίζεται…

     • Ανώνυμος says:

      Έχουν πέσει ήδη κάτω και έχουν ψοφήσει… αυτά που ζούμε στο παρόν, έχουν συμβεί ως πράξεις και επιλογές μας, ήδη στο παρελθόν, πως μπορείς να αλλάξεις το παρελθών σου όταν εσύ ο ίδιος με ελεύθερη βούληση το έχεις επιλέξει; Η ζωή μας δεν είναι φαγητό σε κατσαρόλα, δεν μου αρέσει το ένα, το πετάω θα πάρω το άλλο!! Είναι θέμα φύσεως να πράττεις αυτό που γεννήθηκες και να παίρνεις αυτό που σου αξίζει. Συνεχίζεται…

     • Ανώνυμος says:

      Οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων δεν έχουν ουδεμία σχέση με τους προγόνους τους, είχαν το ελεύθερο της βούλησης να ενστερνιστούν τις διδαχές και νουθεσίες των Ηρακλείτου, Αριστοτέλη, Πλάτωνα, Πλούταρχου κ.λ.π. και θα είχαν μετουσιωθεί ως ακεραιότητα στην Ετοπία… σε αυτό το πάρτι που είχε στηθεί δεν θα μετείχαν. Από ότι γνωρίζω οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων μετείχαν, και με ελεύθερη βούληση τράβηξαν δυτικά. Συνεχίζεται…

     • Ανώνυμος says:

      Ποιο είναι το όραμα σου; Αν είχες όραμα θα είχες γεννηθεί με αυτό… επίκτητο γαρ. Θα είχες μια ανάλογη μακροχρόνια πορεία ζωής, και θα μας είχες γράψει επώνυμα για το όραμα σου, πριν από 20, 15 η έστω 10 χρόνια πριν και θα είχες το ηθικό δικαίωμα να μας μιλάς για αυτό. Τώρα μιλάς στους αδαείς για όραμα; Καληνύχτα! Για ποιο λόγο θυσιάστηκε ο Βασιλιάς των ουρανών να ρωτήσεις κατά τα έργα τους, τους ιερείς που τον εκπροσωπούν επί της γης. Αυτά.

 2. ολοι μαζι με μια φωνη says:

  το αθρο τα κεει ολα .Απλως ενα βιντεακι Ελληνων ψηφοφορων απο τις προεκλγικες συγκεντρωσεις στις προσφατες εκλογες. Απο ποιο κομμα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια

  https://youtu.be/QcE5aDTszrY

 3. HiiiiIIII! says:

  Το μεγάλο κακό που εντοπίζω στην καθημερινότητα μας πλέον είναι ότι οι περισσότεροι νομίζουν ότι αυτό το κακό θα περάσει και όχι ότι ήρθε για να μείνει μόνιμα και να εδραιωθεί βάση της τεχνολογίας που προάγεται από την Νέα Τάξη.

 4. πρωην μισθοφορος says:

  ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ Κ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ…. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟΝ….

  • ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ says:

   φιλε πρΩην μισθοφορε ,,εαν εσυ καταλαβες οτι το χρεος ειναι το χρεος που σου εβαλαν να νομιζεις της μερκελ της κατοχης οπως θελεις πεστο υποταγης γενικα οικονομικης τοτε ασε,,ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΑΥΤΗΣ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ,,,,ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΕΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗς ΤΣΕΠΗΣ,,,και μαλιστα τρυπιας ,,,ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΡΟς ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ,,ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΕΣΕΝΑ ,,,,,,,,Ο ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟς ΩΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ,,

 5. Θανασης Γιαννιτσα says:

  Συμφωνω με το αρθρο του στρειντζερ,απο το να βιωνουμε καθημερινα την μιζερια που μας επιβαλουν σε ολα τα επιπεδα μοιρολατρικα,και δουλικα ας αντιδρασει οπως μπορει στο ελαχιστο ο καθενας, και η αναζητηση της ουτοπιας για ενα καλυτερο και δικαιο κοσμο που οραματιζεται ο καθανας φιλε ανωνυμε ειναι υποχρεωση και αναγκαιοτητα για καθε σκεπτομενο που αισθανεται οτι του στερουν την ελευθερια.Ευγε και στον Αρη απο Πειραια,ενας κρισιμος αριθμος ουτοπιστων αλλαζει ολη την πραγματικοτητα!!..ας μετριθουμε

 6. ΓΙΩΡΓΟΣ says:

  ΝΙΚΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ, π.χ.ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΙΝΔΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ.ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΤΕ ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΔΩΣ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ ΓΩΡΓΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΛΑΚΙ ΣΟΥ ΔΙΝΩ Ε MAIL ΑΝ ΘΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

  • Κατοχικά Νέα says:

   Καταρχας σε παρακαλω να καταλαβεις κατι …αλλο τα αρθρα αναδημοσιευση …που πλεον απο κατω γραφουν κατοχικα νεα (λογω της φιμωσης ) και αλλο τα αρθρα τα δικα μας ..!!…. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΚΑΤΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ…αν κατανοησες αυτο που σου λεω θα συνεχισουμε μετα την απαντηση σου ! Δεν μπορει ο καθενας να λασπωνει το εργο μας επειδη δεν μπορει να κατανοησει οτι φερνουμε προς ερευνα ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ,ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ … και ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΝΙΚ ΝΑΜΕ Η ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ !!!Κατω απο καθε αρθρο το εξηγει ΤΕΛΕΙΑ !!!!!…. Αρα περιμενω να μου πεις ΟΛΙΣΘΗΜΑΤΑ σε αυτα που γραφω η να πεις σορρυ ρε μεγαλε δεν το ηξερα παρεξηγηση για να μιλησουμε και να δω οτι δεν εισαι τρολακι!!

   • ΓΙΩΡΓΟΣ says:

    ΝΙΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΝΝΟΩ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΑΝ STRANGER ΟΧΙ ΤΙΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΑ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΛΙΓΟ.ΟΥΤΕ ΤΡΟΛΑΚΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΘΩΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    • Κατοχικά Νέα says:

     λογω ογκου εργασιας και χρονου γραφουμε με voicespeech technology πολλες φορες λοιπον αρθρα πλυθηντικους κοκ το συστημα τα μασαει ..αν ο χρονος πιεζει τοτε δεν γινεται αμεσα διορθωση εως και καθολου…

 7. ΓΙΩΡΓΟΣ says:

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΙ ΟΜΩΣ…ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!

 8. Ektoras49 says:

  Και μια και λέμε για τραπεζικο φακελωμα, μην δινεται στις τράπεζες αυτά που ζητάνε (εκκαθαριστικό – ΔΕΗ κλπ)αν δεν περιλαμβάνεσθε στα “υπόχρεα πρόσωπα” του άρθρου 5 του Ν.3691/2008.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *