Για να δούμε τωρα πόσο γραφικοί είμαστε …η πόσο μπροστά είμαστε !!!

Είναι μεγάλη ολοκλήρωση σαν άνθρωπος να έχεις καταφέρει να δείξεις προς το σωστό σημείο και την μοναδική αλήθεια !

Είναι μεγάλη ανταμοιβή να γνωρίζεις ότι μέσα από όλα όσα έχεις κάνει καταφερες να βοηθήσεις ανθρώπους να ξεφύγουν από την φυλακή της γραμμικότητας !

Δύσκολοι καιροί να είσαι αντίθετος με το κατεστημένο αλλά ταυτόχρονα η επιστήμη προχωρά και αναγκαστικά δεν είναι και όλοι δικοί τους … έτσι η αλήθεια πάντα βρίσκει τρόπο να έρθει στην επιφάνεια φτάνει να είσαι έτοιμος με ανοικτό το πνεύμα σου να την δεχτείς !

Ας δούμε λοιπόν σήμερα μετά από χρόνια χλευασμού από ειδήμονες χαρτογιακάδες …πόσο γραφικός ήμουν όταν μιλούσα για αόρατες οντότητες που επηρεάζουν την Ζωή μας , ποσό τρελός ήμουν όταν χτύπαγα το καμπανάκι για το Σερν… πόσο αστείος ήμουν όταν φώναζα την Αλικη … και ότι η χρονογραμμη μας έχει ήδη κυριευτεί…και πολλά ακόμα …που οι άνθρωποι με κοιτούν με χαμογελακι…..

Αν θες την αλήθεια παίρνεις φτυάρι και δεν σταματάς να σκάβεις σε βάθος… παρελκόμενο αυτής της αρρώστιας είναι η μοναξιά !!


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Stranger..

Loading...

9 thoughts on “Για να δούμε τωρα πόσο γραφικοί είμαστε …η πόσο μπροστά είμαστε !!!

 1. Doctor Who says:

  Η μοναξιά είναι το καλό ότι δεν έχει αντιλογο. Οπότε ότι πεις και ότι σκεφτείς είναι αληθές και απόλυτο..ΣΤΟ ΜΥΑΛΌ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ . Ο ΣΟΥΠΕΡΜΆΡΜΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΤΜΑΝ..ΜΟΝΑΧΟΥΛΗΔΕΣ ΠΑΛΕΥΑΝ ..ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ??

 2. Δικιγορος says:

  Υπόθεση κύριε Νίκο μας …εαν ειναι ετσι όπως τα λες και κάποιος έκανε και ντοκιμαντέρ γιαυτο και αυτο ειναι αληθές 1) πως έφτασε στο YouTube εδώ κατεβάσαμε αλλά πιο λίγα από αυτο 2)αυτός που το έκανε και οι άνθρωποι που το μαντάρανε πως ζουν ακόμα 3)εσύ πως υπάρχεις ακόμα …. κατάλαβες τι ενωω . Καλημερα

 3. MariaVaia says:

  Αν θες την αλήθεια παίρνεις φτυάρι και δεν σταματάς να σκάβεις σε βάθος… παρελκόμενο αυτής της αρρώστιας είναι η μοναξιά !!
  ΝΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ…. ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!!!! ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ,ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ,ΣΤΟ ΑΟΡΑΤΟ, ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ !!!! ΣΤΟΝ ΜΥΘΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ…. ΣΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟ… ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ…. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ….ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ… ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΟΥ… ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *