Για να δούμε και αυτή την προσπάθεια την κατάλληλη στιγμή … !

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ: Μα τόσο πολύ κόπτονται όλοι ξαφνικά να μας μάθουν την «πραγματική» ιστορία;

Ακόμα και να είναι έτσι δεν είναι περίεργο ότι ΤΩΡΑ …θέλετε να πείσετε;

Αλλά από την άλλη τι σημασία έχει τόσο μεγάλη … ΤΩΡΑ … να μάθει κανείς ότι η ιστορία του είναι χαλκευμένη ; Και αν ει ναι χαλκευμένη είναι η μόνη ιστορία που είναι χαλκευμένη;

Ο δεύτερος παγκόσμιος δεν είναι; Ο Στάλιν δεν είναι ; Ο κομμουνισμός δεν είναι ; Ο εμφύλιος δεν είναι; …..

Πάντα θα μου κάνει εντύπωση η κατά επιλογή αλήθεια που πρέπει να μάθουμε εμείς τα γκογιμ…πάντα θα μου κάνει εντύπωση η χρονική στιγμή ….που επέλεξε η «τύχη» να επιτεθούμε στην ορθοδοξία πχ … να γίνουμε ξανά δωδεκαθεϊστες πχ … Γιατί ότι και να κάνεις … η χρονική στιγμή που το κάνεις έχει τεράστια σημασία …ΠΧ…αν σκοτώσεις εν καιρό Ειρήνης ..εισαι δολοφόνος ..αν σκοτώσεις εν καιρό Πολέμου είσαι ήρωας !!

Αρα ρε παλικάρια νέο αφυπνίστες … ποια ακριβώς είναι η χρονική στιγμή που θέλετε να ξεριζώσετε μέσα από την συνείδηση του Έλληνα τις κολόνες της ύπαρξης του;


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μήπως ότι η νέα τάξη θέλει να υπερισχύσει της παλαιάς τάξης ;… Γιατί για αυτό δεν πρόκειται όταν θες να αλλάξεις τα δεδομένα που γαλουχήθηκε ένας λαός τα τελευταία 500 χρόνια; Μηπως για αυτό τώρα δεν γίνεται αυτή η επίθεση στην ορθοδοξία … για το καλό τους ενός …για το καλό της πανθρησκειας; … Πότε αποφασίσατε να υποστηρίξετε της προσωπικές σας ταμπέλες …; Όταν η Ελλάδα ήταν σε Ειρήνη η σε πόλεμο; …Θέλω να το γνωρίζετε αυτό για την στιγμή της απορίας … τότε που θα λέτε με απορία ..μα τι έκανα;

Κλείνοντας θα συμβουλέψω , όταν λες για ξεσηκωμό η τον υπονοείς να έχεις φροντίσει να έχεις τον τρόπο να τροφοδοτησεις τον λαό με φασουλάδα για όσο πολεμά…με άρβυλα ,,…με όπλα ..και ότι άλλο χρειάζεται ένας «πόλεμος» που ζητάς !

Αν δεν τα έχεις άλλα στα προσφέρει το κόμμα η το κίνημα η το κεντρικό επιτελείο του εξωτερικού … της ιδεολογίας σου …τότε δεν είσαι απλά προσκυνημένος και προδότης αλλά ένας μέγιστος μαλάκας που ενώ γνωρίζεις κομμάτια της αλήθειας …εσυ επιλέγεις να κάνεις τους ίδιους κύκλους και εγκληματικά λάθη μέσα στην ιστορία ..!

Πόσο μαλάκας είσαι να μην μαθαίνεις ;

Πόσο κόπανος είσαι να μην μπορείς να κάνεις την δικη σου στρατηγική αλλά να αναλώνεσαι σε πομπώδεις φράσεις ;

Αν γνωρίζεις την ιστορία όπως λες γιατί θες να την επαναλάβεις ;…άλλαξες και από πιόνι στην σκακιέρα έγινες βασίλισσα;

Μέσα στην παγκόσμια ιστορία την χαλκευμένη θα πρέπει να υπάρξει και η τεράστια ευθύνη τον στόκων … γιατί σε όλη την ιστορία την αληθινή και την ψεύτικη πάντα υπήρχαν στοκοι που παπαγάλιζαν τον θάνατο και τον ξεσηκωμό ..αλλά μόλις τα σπαθιά έπαιρναν φωτιά οι στοκοι πάντα έλεγαν ..μα τι κάναμε τι κάναμε;

Πάρε τωρα το αρθράκι το νέο λοιπόν από τους καθηγητές …!!!!….που θέλουν να μάθουν στα παιδιά την σωστή ιστορία!

Οι εκπαιδευτικοί του ΠΑΜΕ έστειλαν επιστολή στους μαθητές με τη δική τους εκδοχή για την Επανάσταση του 1821.

Επιστολή των εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ στους μαθητές για την 25η Μαρτίου

Μη κάνεις πίσω από τη ζωή που έχεις ανάγκη!

Αγαπητέ μαθητή, μαθήτρια,

Αυτές τις μέρες με αφορμή τις εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου θα ακούσεις για τους εθνικούς στόχους, ότι η Ελλάδα περνά δυσκολίες, για την ανάπτυξη, που ουσιαστικά είναι ανάπτυξη για

τους λίγους, ότι χρειάζεται σταθερότητα, ότι οι αγώνες και οι απεργίες βλάπτουν τον τόπο. Θεωρούν δηλαδή εθνικό καθήκον οι εργαζόμενοι, η νέα γενιά της ανεργίας, των 200-300 ευρώ, της διαρκούς ανασφάλειας να κάτσει στα αυγά της, για να αυξηθούν τα κέρδη μια χούφτα ανθρώπων που καρπώνονται το πλούτο, που παράγουν με το μόχθο τους εκατομμύρια εργαζόμενοι.

Με την επιστολή αυτή θέλουμε να σου πούμε γι’ αυτά που δεν σου λένε τα σχολικά βιβλία γιατί δεν θέλουν να ξέρεις τι είναι η επανάσταση, για να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα για το σήμερα και τη ζωή σου.

Θα ρωτήσεις λοιπόν: Μα δεν ήμασταν όλοι μαζί εναντίον των Τούρκων; Σου απαντάμε: ΌΧΙ.

Για παράδειγμα, είναι ψέμα ότι ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ύψωσε πρώτος τη σημαία της επανάστασης του 1821. Όταν ο Παπαφλέσας συναντήθηκε με τον Παλαιών Πατρών Γερμανό για να του πει ότι όλα ήταν έτοιμα για την επανάσταση, ο τελευταίος άρχισε να τον βρίζει ότι είναι απατεώνας. Τη σημαία στην Πάτρα την ύψωσε ο λαϊκός ηγέτης Παναγιώτης Καρατζάς, τον οποίο δολοφόνησαν οι πρόκριτοι της Πάτρας.
Οι πρόκριτοι καταπολέμησαν λυσσαλέα κάθε ιδέα για διανομή της εθνικής γης στους φτωχούς αγρότες. Για να ανατρέψουν το Δημ. Μπαλή και τους χωρικούς, που είχαν λύσει δυναμικά το πρόβλημα των εθνικών κτημάτων και των τσιφλικιών, δε δίσταζαν οι πρόκριτοι να ζητάνε τη βοήθεια του Καπουδάν πασά.
Οι προεστοί της Υδρας, σκότωσαν με 70 μισθοφόρους το Λαϊκό ηγέτη και πρωτεργάτη του ξεσηκωμού στην Ύδρα Αντώνη Οικονόμου, ενώ αυτός κατευθυνόταν στην Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου.
Οι πρόκριτοι της Αχαίας απείλησαν με εμφύλιο πόλεμο αν ο Κολοκοτρώνης πλησίαζε στην Πάτρα η οποία έμεινε στα χέρια των Τούρκων μέχρι το τέλος.

Θα ρωτήσεις: Μα λένε όμως, ότι αυτές οι διχόνοιες είναι που έβλαψαν τους Έλληνες, που δεν άφησαν να πάει ο τόπος μπροστά;

Σου απαντάμε: η κοινωνία τραβά μπροστά, όταν ο λαός παλεύει για να ζει ανθρώπινα και με αξιοπρέπεια, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες, με βάση τις δυνατότητες που επιτρέπει η σημερινή επιστήμη και τεχνολογία. Για αυτό με τις επαναστάσεις, με τους αγώνες τους οι λαοί γράφουν ιστορία. Αλλά δεν κερδίζουν όλοι από αυτό. Κάποιες κοινωνικές ομάδες, κάποιες τάξεις υπερασπίζονται το παλιό, για να μην χάσουν τα πλούτη τους, τα προνόμια που τους εξασφάλιζε το παλιό καθεστώς.

Η επανάσταση του 1821 δεν ήταν μόνο πόλεμος ενάντια στον οθωμανικό δεσποτισμό, αλλά ήταν παιδί της Γαλλικής Επανάστασης που άνοιξε το δρόμο για να γκρεμιστεί το παλιό, η εξουσία των φεουδαρχών (κάτοχοι γης) που ήταν πλέον ξεπερασμένο σύστημα και να έρθει ένα νέο, για την εποχή εκείνη, οικονομικό σύστημα, της πολιτικής εξουσίας των αστών (κάτοχοι κεφαλαίου που εκμεταλλεύονται την εργατική δύναμη), ο καπιταλισμός δηλαδή.

Μην απορείς για αυτό. Ο πρόκριτοι και οι Εκκλησιαστικές αρχές που συμβούλευαν υποταγή στην «ισχυράν βασιλείαν των Οθωμανών» είχαν κτήματα, αντλούσαν φόρους, δοσίματα, εξουσίες από το παλιό κοινωνικό καθεστώς, το οθωμανικό σύστημα και την εξουσία του Σουλτάνου.

Όλοι αυτοί καλλιεργούσαν τη μοιρολατρία, τρομοκρατούσαν το λαό. Απαιτούσαν πίστη και υποταγή στην «Ιερή Συμμαχία» των δυναστών. Έλεγαν να αλλάξουμε τον Σουλτάνο με τους Άγγλους και τους Γάλλους. Θυμήσου τη δίκη του Κολοκοτρώνη, την δολοφονία του Ανδρούτσου, κ.α.

Άλλα είναι όμως τα δίκαια των πολλών, αυτών που κάθε μέρα αγωνιούν για το μεροκάματο και άλλα των εκμεταλλευτών τους. Ούτε το 1821, ούτε και σήμερα, δεν ήταν όλοι οι Έλληνες μαζί.

Όλα αυτά δεν τα διδάσκουν, γιατί θέλουν να μας κρύψουν ότι οι λαοί γράφουν την ιστορία. Ο λαός όρθωσε το ανάστημα του, παρόλο που τον τρομοκρατούσαν ότι, αν ξεσηκωθεί κατά του Σουλτάνου, των ντόπιων συνεργατών του και της «Ιερής Συμμαχίας», θα καταστραφεί.

Μπροστά σε τέτοιους εκβιασμούς έχει βρεθεί πολλές φορές ο λαός μας και έδωσε την απάντηση με τους αγώνες του. Βρέθηκε και την περίοδο της ναζιστικής κατοχής, όταν οι συνεργάτες των ναζί, πολιτικοί πρόγονοι της σημερινής Χρυσής Αυγής, καθώς και άλλοι πολιτικοί, τον καλούσαν σε υποταγή και συνεργασία με τους κατακτητές, είτε οργάνωναν ή ευλογούσαν τα Τάγματα Ασφαλείας που ήταν συνεργάτες των ναζί στην κατοχή (Θ. Πάγκαλος, Στ. Γονατάς, Θεμ. Σοφούλης κ.ά.). Και σήμερα μέσα στα σχολεία, οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές έδωσαν την απάντηση τους στα ρατσιστικά κηρύγματα της εγκληματικής Χρυσής Αυγής που χτυπάνε τους αγωνιστές ναυτεργάτες και ζητάνε να δουλεύουν με μεροκάματα πείνας, ενώ στα σχολεία ρίχνουν το ρατσιστικό δηλητήριο ενάντια στα προσφυγόπουλα, θέλουν το φτωχό να σκοτώνεται με τον φτωχότερο.

Σήμερα οι σύγχρονοι Κοτζαμπάσηδες και Φαναριώτες, οι βιομήχανοι, οι Τραπεζίτες, οι εφοπλιστές έχουν φτιάξει τη δική τους Ιερή Συμμαχία, την ΕΕ, το ΔΝΤ, τον ΟΟΣΑ, το ΝΑΤΟ. Αυτή τη συμμαχία της πλουτοκρατίας φτιασιδώνει σήμερα και το Υπουργείο Παιδείας που καλεί με σχολικό πρόγραμμα μαθητές και εκπαιδευτικούς να γίνουν «πρέσβεις των Ευρωπαϊκών αξιών».

Γι’ αυτό σου λέμε. Και σήμερα, και χθες και αύριο, το θέμα είναι να μην κάνουμε πίσω από τη ζωή που έχουμε ανάγκη και να παλεύουμε ενάντια σε αυτούς που έχουν συμφέρον να μας εμποδίσουν να ζούμε «στο ύψος των ονείρων μας».

Σε καλούμε να αναρωτηθείς:

γιατί στα σχολεία μας, στα σπίτια μας, ζούμε τη φτώχεια, την ανεργία, Μνημόνια δίχως τέλος και από την άλλη οι εφοπλιστές παίρνουν αφορολόγητα καύσιμα και στους βιομήχανους δίνουν φτηνό ρεύμα;

γιατί ενώ η παραγωγή, συνεχώς αυτοματοποιείται με «διαστημικές» τεχνολογίες, συνεχώς ακούμε για νέα θαύματα της επιστήμης, δεν εξασφαλίζονται ανθρώπινες συνθήκες εργασίας για όλους, δωρεάν κάλυψη όλων των αναγκών στην υγεία και στην παιδεία, πολιτισμός και αθλητισμός για όλη τη νεολαία;

Οι επαναστάτες του 21 λέγανε «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους», δεν το έλεγαν για τους ξένους αλλά για τους Έλληνες. Σκέψου ποιος είναι τώρα ο προσκυνημένος….

Σήμερα, «προσκυνημένοι» είναι αυτοί που στηρίζουν την ΕΕ, το ΔΝΤ, την κοινωνία του κέρδους, όλοι αυτοί που μας λένε πως στην ζωή μας πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί, πως εδώ είναι ο «θάνατος σου η ζωή μου», πως πρέπει να ζήσουμε με ψίχουλα.

Οργάνωσε τον αγώνα σου για τα δικαιώματά σου, διάβασε και μάθε την αληθινή ιστορία του λαού και του τόπου σου.

Διεκδικούμε την ζωή που μας αξίζει. Σήμερα είναι η δική σου σειρά. Σπάσε τα δεσμά!
Αντάρτης – κλέφτης – παλικάρι, πάντα είναι ο ίδιος ο λαός

https://www.greekteachers.gr/?p=37000

Loading...

15 thoughts on “Για να δούμε και αυτή την προσπάθεια την κατάλληλη στιγμή … !

 1. αρουλα βελουχιωταινα says:

  αυτα ειναι τα ψεματα του αναρχοκομουνιστικου κατεστημενου του 74 και της επικρατουσας μαρξιστικης ιστοριογραφιας. να ειστε απολυτως βεβαιοι οτι οι αναρχοκομουνιστες αν υπηρχαν το 21 θα ηταν με τους τουρκους και θα πολεμουσαν εναντιον της ελλαδας οπως εκαναν το 1922 και το 40 που ηταν με γερμανους ιταλους αλβανους και βουλγαρυς κατακτητες και εσφαζαν τον ελληνικο λαο ως μοναρχοφασιστα και αντιδραστικο……

 2. πράκτωρ says:

  Καλησπέρα αδέλφια

  Η Ορθόδοξη Ρωσία άφησε πίσω το καθεστώς που της επέβαλαν οι Άθεοι
  αυτοί που λίγο πολύ όλοι τους ξέρουμε…………
  Το δικό μας κ.κ.ε παραμένει και δηλώνει άθεο..άρα είναι συμπαράταξη με το παλαιό καθεστώς και με αυτούς που λίγο πολύ όλοι ξέρουμε ……………Δεν είναι λίγοι οι βουλευτές που κυβερνούν με τον Συριζα και είχαν σχέση με την Νεολαία του ΚΚΕ ……………………άλλοι πάλι είναι στο Πασόκ μέχρι και απο την ΝΔ η κανέλη πήδησε και έγινε κομουνίστρια …………………………..τελικά ………
  όλοι μαζί λοιπόν είστε, το έχετε μελετήσει απο χρόνια, μυεί ο ένας τον άλλον και κάνετε τους δούλους σε αφεντικά που σας εξασφαλίζουν στέγη ,φήμη , δόξα…εξουσία ………και ο ΛΑΟΣ παραμένει απελπιστικά μόνος απέναντι ………!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Μπορεί να πετύχατε πολλά πράγματα δεν λέω, όμως δεν κερδίσατε τον πόλεμο …………………………Το κρυφό σχολειό υπάρχει και θα υπάρχει πάντα … ανάμεσα στους λαϊκούς και θα αφυπνίζει γενεές και γενεές……………

  Και επειδή κοντοζυγώνει ο Απρίλιος που θα δώσει ακόμη μία η πολλαπλές αφορμή -ες………. σας έχω μερικά νέα !!!!!!!!
  ………………………………………………………
  …………………………………………………..
  Το πρόβλημα της ΝΤ.Π είναι ότι δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν….Τα δουλικά της (((διότι τέτοιοι είστε)))) είστε αναγκασμένοι να κάνετε τα πάντα σε κοινή θέα όπως ακριβώς σας προστάζουν..να αφήνετε τα σημάδια τα νούμερα !!!!.. και αυτοί ανοίγουν το κουτί … και μέσα απο τα νέα μαθαίνουν αν τα είπες καλά και όπως σου είπαν η όχι …………

  Όμως ως εκτελεστικά όργανα εξουσίας που είστε ..δηλαδή οι τελευταίοι γύφτοι καιροσκόποι …………..δεν σας έχουν ενημερώσει για κάτι ,,,,,,,,,,,,,,,, δεν σας έδειξαν ότι τον τελευταίο καιρό……. όλο ατυχήματα συμβαίνουν και δεν μπορούν και αυτοί να εφαρμόσουν στους χρόνους που επιθυμούν ότι επιθυμούν ………..Ετσι λοιπόν μόλις δούν οτι δεν είναι έτοιμο στην τελική γραμμή του χρόνου τους για το σχέδιο υλοποίησης τότε θα το προκαλέσουν για να τρέξουν τα γεγονότα που θα τους φέρουν πάλι εντός ορίων……
  ……………………………………………….
  Για αυτόν τον λόγο οι περισσότεροι απο εσάς το βλέπετε το ατύχημα που έρχεται και θέλετε να την κοπανήσετε…………ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ..ως άθλιος ….. .. Κάντε την έρχεται και με γοργούς ρυθμούς…..

  Στα παλαιά τα έργα όλοι ήταν ενωμένοι όσο έψαχναν τον θησαυρό …..όλα τα προβλήματα τα καθάριζαν απο κοινού ………..μόλις όμως ερχόταν η ώρα της μοιρασιάς έβγαιναν τα πιστόλια….

  Αυτό ακριβώς συμβαίνει και τώρα……..και επειδή το γεωπολιτικό ατύχημα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν θα αφήσει χρόνο για επανορθώσεις…………….. θα είστε εσείς η θυσία …….και μαντέψτε απο ποιόν θα πάρουμε εντολή ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ..και μαντέψτε απο που θα δεί αν το σχέδιο τους πήγε καλά !!!!!!!!!!!……….και επειδή ο λάός δεν μπορεί να αφήσει νούμερα να δείς που η ημερομηνία θα είναι από μόνη της νούμερο.

  Αυτά προς το παρών ……

  Ο Θεός να μας δίνει μετάνοια !!
  Καλή δύναμη …

 3. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ IC XC NI KA says:

  Χρησιμοποιωντας 2…3 αληθειες προσπαθουν να περασουν στη ζουλα ολη τη σαπιλα τους!γνωστη τακτικη.Συμφωνω απολυτα οτι τα αναρχοκουμουνια το’21 αν υπηρχαν θα ηταν με τους τουρκους και το αποδεικνυουν μεχρι και σημερα γιατι ειναι ισλαμολαγνοι.Ωρες ωρες σκεφτομαι οτι πρεπει να μας περνανε για πολυ μαλακες..σημερα η χτες δεν ειμαι σιγουρος πιασανε 7χρονο με εκρηκτικα..ποιος ειναι ο φασιστας και ο ρατσιστης??αφου πριν ερθουν μας ειπαν γιατι ερχονται!!Εξαρχης αμολησαν μεσα στη βουλη τους χρυσαυγητες για να χαρακτηριζεται αδικως καθε μορφη αντιστασης ρατσιστικη και φασιστικη ωστε να καταστελλεται!και αυτοι προσκυνημενοι ειναι…το εχω πει και αλλου..πρωτα προσκυνας και μετα μπαινεις στην βουλη!προσκυνημενοι ειναι και αυτοι..για τους αλβανους λιγα λενε..ο Μηχαλολιακος εχει πακιστανια στην δουλεψη του..για να μην αναλυσω εδω και το ερμητικο ταγμα της χρυσης αυγης!η βουλη των Ελληνων εγινε οικογενιακο μαγαζακι…μονο ο στρατος μας μπορει να επιβαλλει την ταξη τωρα πια.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΜΠΕΛΑ η ιδια μητρα γεννησε και την δεξια και την αριστερα (διαιρει και βασιλευε (καισαρας)) σκοπος τους ειναι να μας διχασουν..το θεμα ειναι ποτε θα βρεθουν οι Ελληνες στο κεντρο!Υπαρχει καλυτερη μορφη αντιστασης απο την μη αναγνωριση της εξουσιας τους?!η μαλακια ειναι οτι εμεις τους κραταμε πανω αφου σχεδον ολοι κατα καποιο τροπο δουλευουμε σε καποιο απο τα μαγαζακια τους!σκεφτειτε τι θα γινοταν αν οι τραπεζες τα καναλια ο τυπος οι πολυεθνικες κ.α. ξαφνικα ενα πρωι δεν ειχαν υπαλληλους!!!σκεφτειτε αν ξαφνικα ενα πρωι οι ιερεις οι δικαστες η αστυνομια ο στρατος κανανε σωστα την δουλεια τους!!!!ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ’ΤΑΝΕ???δυστυχως εμεις ειμαστε τα μικρα γραναζακια που χωρις αυτα,τα μεγαλα δεν θα λειτουργουσαν!γιναμε οικιοθελως δουλοι τους!ειμαστε ηθικοι αυτουργοι αυτου που ερχεται γιατι αυτο που μπορει ο καθενας μας να κανει δεν το κανει!ας ελπιζουμε οτι καποια στιγμη ισως να γινει μια αναλαμπη απ’την οποια θα φωτιστουμε ολοι και θα πραξουμε το σωστο!οσο για τους αθεους να παρακαλανε να υπαρχει γιατι αλλιως δεν σωζομαστε αυτη την φορα!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ και μιλαω εδω μονο γι’αυτους που θα ειναι πρωτη γραμμη..οχι για τις ευρωπαικες κοτες!

 4. Νικητας says:

  Μωρε τι κουβεντες λεμε ..για να λεμε; Το θεμε ειναι απλο και δυνατο.., γιατι ειναι αληθινο !!! ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ….ΕΛΛΑΔΑ ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ !!!..ΤΕΛΟΣ !!!…….Και βεβαια υπηρχαν ,υπαρχουν και θα υπαρχουν προδοτες ,γιαυτο χωρις πολλα λογια ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ !!!!……….ΟΣΟ για τους ηρωες της επαναστασης του Εθνους….χρειαζεται πρωτα να πλενει κανεις με σαπουνι και απολυμαντικο το στομα του…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΕΡΕΙ !!!!!………ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ …ΜΕ ΤΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ,μερικοι , ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ ΗΜΕΡΑ ,τοσο της ορθοδοξιας μας ,οσο και της πατριδας μας !!! ..ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΗΜΕΡΑ !!!…ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ , ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ !!!………………………ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ …,ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΑΠΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ…,ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΩ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…,και να γραψω στα …παλια μου τα πα πουτσια οσους θα με πουνε γραφικο !!!!!!!………..ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ…….ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ !!!!

 5. ΜΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ says:

  ΜΠΡΑΒΟ STRANGER.ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΜΟΥ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΩΣΤΑ.ΟΛΟΙ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΑΛΙΩΝ ΤΟΥΣ,ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΔΕΞΙΟ,ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ.ΚΙ ΕΤΣΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ «ΑΛΗΘΕΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΗ.

 6. ΚΡΑΤΕΡΟΣ says:

  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ
  ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΝΙΑΣ

 7. τα χαπια μου.. says:

  δεν ξερω ρε πουστη μου αν πρεπει να κλαψω η να γελασω…και μετα αναρωτιομαστε αν θα μονιασουμε,οπως ακουω απο καποιους ρομαντικους απο δω οτι ενωμενοι ολοι οι ελληνες να αντιμετωπισουμε και να προφιλαξουμε την πατριδα μας…και κατι παπαρια..ποιοι ελληνες και ποια πατριδα… οταν η ανακοινωση του παμε ειναι στα ελληνικα οφειλετε στο γεγονος οτι ακομα τους υποστιριζουν ελληνες…αργοτερα βλεπουμε…ηδη το κομμα του περισου εβγαλε αφισα στα αραβικα…μια ζωη προβατα οι περισσοτεροι και προδοτες οι κεφαλες….πωπω ρε φιλε streanger,
  μ αρεσει που μπαινω στο σιτε για να χαλαρωσω και χτυπαει η καρδια μου στο λαιμο…παλι μου ανεβηκε η πιεση..εγραψες και αυτο χθεσινο..ακομα το λεω σε φιλους…ηθελα ν ακοψω και το καπνισμα..ηδη το χω στο χερι μου…

 8. Piter Kallas says:

  Το πρόβλημα του παμε είναι ότι την εποχή του 1921 …δεν υπήρχε…
  και κάνει ότι μπορεί να μας πει πως ήταν…παρόν και τότε…
  Οτι κάθε επανάσταση στην ιστορία του ανθρώπου οφείλει…στο παμε!Και κατα συνέπεια θα πρέπει πριν αποφασιστεί και σήμερα μιά οποιαδήποτε επανάσταση να περάσει από την γραφειοκρατία του περισσού…Αυτό είναι το μόνιμο μέλημα τους..μη χάσουν την μπάλα και βρεθούν στην απ’έξω…Και γράφουν αυτές τις μαλακίες διότι ο νεώτερος οπαδός του βρίσκεται στην τρίτη ηλικία πλέον…και σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει κανείς εκτός από κάποιους λίγους γραφικούς με το σφυροδρέπανο καπέλο….στο τζιουράσικ παρκ με τα αντίγραφα των απολιθωμάτων..

 9. Ανώνυμος says:

  Γιατί δεν λες την αλήθεια ρε… «ΠΑΜΕ»????

  Η ελληνική επανάσταση χρηματοδοτοθηκε από τους Rothschild διαμέσου της φιλικής εταιρείας των μασωνων Ξάνθου, Σκουφά, Τσακάλωφ, Κομιζόπουλου και Αναγνωστόπουλου.

  Λίγο πριν είχαν τελειώσει και με τους Γάλλους κυρίως μετά ήρθαν οι «μπολσεβικοι» και τελείωσαν και με τους Ρώσους (τσάρο)

  Την 25 Μαρτίου στην ουσία γιορτάζουμε την οικονομική υποδουλωση μας στους Rothschild και τον σιωνισμο! (οριστικοποιηθηκε με την δολοφονία Καποδίστρια το 1831)

  Φύγαμε από τον Τούρκο και πήγαμε στον Εβραίο…

  Το 1821 ήταν απλά έτος διαδικασίας μετάβασης από τον έναν αφέντη στον άλλον..

 10. ΑΤΑΛΑΝΤΗ says:

  Τι να πω δεν έχω λόγια…νιώθω πολύ στενάχωρα! Απο τη μία προσπαθούν να απομυθοποιήσουν τις πράξεις των προγόνων μας, απο την άλλη να σπείρουν τη διχόνοια και όλα αυτά γιατί ρε παιδιά γιατί? Δεν μπορώ ή μάλλον δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχουν τέτοιοι προδότες αναμεσά μας γιατί? για πιο λόγο? τι κερδίζουν?
  ΥΣ: καλημέρα σε όλους! πάω να καμαρώσω το κοριτσάκι μου! και να νιώσω για ακόμη μία φορά περηφάνια και συγκίνηση για όλα αυτά που κάποτε έκαναν κάποιοι γνωστοί άγνωστοι σε αυτόν τον τόπο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *