Ένας σεισμός που δεν μιλάει κανείς …..!!

Ενώ φαίνεται ότι όλα τα ινστιτούτα συμφωνούν παγκόσμια για τον σεισμό που έγινε στην Ιταλία …υπάρχει μια ιστοσελίδα του εξωτερικού που δίνει τελείως διαφορετικά στοιχεία ! Εδω το λινκ της σελιδας

Διαφορετικά ως προς το μέγεθος…, ως προς την περιοχή ..και ως προς την ώρα ..!

Τώρα …κάνει τοσο λάθος η συγκεκριμένη σελίδα; Δύσκολο..όλοι τα ίδια μηχανάκια χρησιμοποιούν… Έχουν γίνει δυο σεισμοί και ο ένας δεν αναφέρεται πουθενά; …Η το λάθος έτυχε να είναι και στα τρία σημεία …λάθος;
3321
ΤΟ θέμα της ώρας…1 ώρα πιο πριν…χμμ!

ΤΟ θέμα του επίκεντρου…. 1 ώρα πριν…από αμερικάνικη σελίδα… χμμμ!

Το θέμα του μεγέθους είναι σύνηθες αλλά να λένε άλλα ….ιδίως όταν έχεις να κάνεις με το όριο αποζημίωσις από το κράτος!Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χμμμμ….

Ερωτήσεις είναι … πως πέσανε τόσο έξω; ..η πως το γνώριζαν μια ώρα πριν…αλλά με λάθος στοιχεία;

Τελικά είναι ένας ο σεισμός ; Οι δυο αλλά ο ένας δεν συμφέρει;

Stranger…


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

15 thoughts on “Ένας σεισμός που δεν μιλάει κανείς …..!!

 1. Stratis says:

  Αντε και αντί για την πόλη Pianezza εννοούσαν την περιοχή, αλλά εστιακό βάθος 0, σημαίνει πως ο σεισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ!!! Και τέτοια απόκλιση στην ώρα; Ο Σεισμός έγινε 3:36 ώρα Ιταλίας, 4:36 ώρα Ελλάδας και σε αυτή την ιστοσελίδα γράφει καθαρά, Local Date/Time Wednesday,August 24th, 2016 at 02:36! 2:36;;; Περίεργα στοιχεία έως και ύποπτα!!!

  • Capo says:

   Koιτάζοντας στην σελίδα, είδα τρεις σεισμούς πάνω από 6 όχι μόνο έναν. Σε κανένα άλλο σεισμογραφικό σάιτ δεν αναφέρονται.

 2. Capo says:

  Επίσης εδώ δίνει δύο σεισμούς 6,1 στα 10 χλμ και 6,3 στα 2 χλμ βάθος με διαφορά δύο δευτερολέπτων μεταξύ τους. Αν παρατηρήσετε στον χάρτη, το Amatrice που πλήγηκε περισσότερο είναι αρκετά μακριά και παρεμβάλλονται άλλα χωρια πιο κοντά στο επίκεντρο. Ίσως να έχει να κάνει με τα σεισμικά κύμματα, την παλαιότητα των κτιρίων κλπ. Πάντως αξίζει να σταθούμε λίγο σε αυτό.

 3. filarianna says:

  USGS
  http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eventpage/us10006g7d#region-info

  Αρχικό μέγεθος Μ6.4 αργότερα…… M6.2 – 10km Νοτιο-Ανατολικά της Νόρτσια, Ιταλία, περιοχή Ούμπρια εστιακό βάθος 10km (που μπορεί να είναι 4km;;;;).

  2016-08-24 01:36:33 UTC 3:36 ώρα Ιταλίας (4:36 π.μ. ώρα Ελλάδας)
  42.714°N 13.172°E
  44.5 Βόρειο-βορειοδυτικά της πόλης Λ’ Άκουιλα

  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  Α) Δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο ως προς την Ηλιακή δραστηριότητα.

  Β) Η Pianezza δεν απέχει πολύ από τη Γενεύη……………..
  Τελευταία σχετική αναφορά σεισμού στην εκεί περιοχή 30.07.2016

  http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eventpage/us100068v0#region-info

  Γ) Μπορεί να μην έχουμε Area51 στην Εύβοια τι γίνεται όμως στην Ιταλία;

  Μεταξύ των πόλεων Λ’ Άκουιλα και Τέραμο βρίσκεται το Laboratori Nazionali del Gran Sasso (το Εθνικό Εργαστήριο του Gran Sasso).
  L’Aquila, Abruzzo, Italy 42.454°N 13.576°E

  en.wikipedia.org/wiki/Laboratori_Nazionali_del_Gran_Sasso

  Εκτός από ένα τμήμα της επιφάνειας του εργαστηρίου, υπάρχουν εκτεταμένες υπόγειες εγκαταστάσεις κάτω από το βουνό Gran Sasso. Πρόκειται για το μεγαλύτερο υπόγειο εργαστήριο του κόσμου. Όπου φιλοξενούνται πειράματα στον τομέα της Αστροσωματιδιακής Φυσικής και της Πυρηνικής Αστροφυσικής.

  Το CERN έχει τη δυνατότητα “υπόγειας” αποστολής δέσμης σωματιδίων από τον επιταχυντή του CERN SPS στο εργαστήριο Gran Sasso, 730 χιλιόμετρα μακριά. Την οποία δυνατότητα και χρησιμοποιεί.

  Γενικώς υπόγεια εργαστήρια = υπόγεια αποστολή δέσμης σωματιδίων. Αρκεί να δούμε σε ποια σημεία αυτά υπάρχουν.

  Κάτι που είχε ξεκινήσει ως διεθνές πείραμα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων της Fermilab στη περιοχή του Σικάγο (επιταχυντής σωματιδίων Tevatron). Το οποίο τερμάτισαν στις 30 Σεπτεμβρίου 2011,

  fnal.gov/pub/tevatron/shutdown-process.html

  επειδή προξένησε σεισμούς (επίσημη δικαιολογία έλλειψη χρηματοδότησης και ολοκλήρωσης του πολύ πιο ισχυρού LHC, που άρχισε να λειτουργεί στις αρχές του 2010). Έτσι το «πείραμα» μεταφέρθηκε στο CERN.

  arstechnica.com/science/2011/09/as-its-tevatron-collider-goes-dark-fermilab-ponders-a-muon-rich-future/

  τα τελευταία νέα λένε πως το πρόγραμμα της Fermilab επαναλειτουργεί.

  Σκοτεινή Ύλη: Πείραμα για να ρίξει φως στα σκοτεινά σωματίδια Gran Sasso

  bbc.com/news/science-environment-21340274

  για την ιστορία, στις 6 Απριλίου του 2009 στο Λ’ Άκουιλα έγινε σεισμός μεγέθους 6.3R με μικρό εστιακό βάθος (9.46 km) kai τουλάχιστον 308 νεκρούς, ο οποίος είχε προβλεφθεί από το εργαστήριο Gran Sasso.

  L’Aquila quake: Italy scientists guilty of manslaughter
  Σεισμός στο Λ’ Άκουιλα : Ιταλοί επιστήμονες ένοχοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια

  bbc.com/news/world-europe-20025626

  ΕΡΩΤΗΣΗ

  Υπάρχει πιθανότητα σύνδεσης με τον τεχνητό σεισμό στην Εύβοια; Ο οποίος μάλιστα δεν καταγράφηκε από το USGS και όχι μόνο αυτό, το USGS δεν δίνει καμία καταγραφή σεισμικής δραστηριότητας στην Ευρώπη 2.5+ από τις 7/8/2016

  Στα δυο χιλιόμετρα βάθος η υπόγεια έκρηξη στην Εύβοια..

  http://katohika.gr/stranger-voice/sta-dio-xiliometra-vathos-ipogeia-ekriksi-stin-euvoia/

   • filarianna says:

    ΓΙΩΡΓΟ καλημέρα. Χωρίς να νοιώθω την ανάγκη εξήγησης των σχολίων μου, θα αναφερθώ στο δικό σου σχόλιο ως παράδειγμα και παραίνεση .
    Δεν θα χαρακτήριζα το σχόλιό μου «Κόλλημα» αλλά παρατήρηση βάση στοιχείων που συγκεντρώνω, διασταυρώνω και επαληθεύω. Παρατηρήσεις επίσης κάνω και όσον αφορά την Ηλιακή δραστηριότητα, τις πλανητικές ευθυγραμμίσεις τις φάσεις του Φεγγαριού. Προσπαθώ να καταλάβω εάν και κατά πόσο όλα αυτά (μεμονωμένα ή συνδυαστικά) μπορούν να προκαλέσουν ή δημιουργήσουν ή επηρεάσουν την όποια σεισμική δραστηριότητα. Κάθε φορά προσπαθώ να προσθέσω και κάποια επιπλέον πληροφορία που ίσως δεν ξέραμε όλοι. Αυτά ως προς το συγκεκριμένο τόπικ.
    Με όλο το σεβασμό λοιπόν, αντί να χαρακτηρίζεις, σε παραινώ να ερευνήσεις και να καταθέσεις ως πληροφορία κάτι που σε κάποιους από εμάς μπορεί να είναι χρήσιμη.

 4. konstantinos says:

  Παρατήρηση’ δείτε στο gmaps… αν φέρουμε μια κάθετη νοητή γραμμή από το χωριό Amatrice φτάνει βόρεια μέχρι το Όσλο. και νότια μέχρι το Κέιπ τάουν. Το περίεργο είναι ότι η γραμμή περνάει δυτικά από την Νάπολη και πάνω από ένα νησάκι.
  Ποιό είναι το νησί οεο?

 5. μαιρη says:

  Έχω και εγώ μια σελίδα για τον καιρό ,όπου έχει και τους σεισμούς. Στις 3,36 10 χιλιόμετρα se από το χωριό norcia και 10.0 εστ.βάθος.6,2 Ρίχτερ ο πρώτος.
  στις 3.56 ο δευτερος,10 χιλ. W από Amatrice,10 βάθος,4,5 Ρίχτερ
  ο τρίτος στις 4.19,9 sse χιλ,από Maltignano,7,8 βαθος,4,6 Ρίχτερ
  και πάει λέγοντας, Norcia,Amatrice,Cascia,και κεντρική Ιταλία. Μόνο ο ένας ήταν 6 Ρίχτερ, όλοι οι άλλοι γύρω στους 4,και κανένας προς Τορίνο μεριά.η σελίδα μου ειναι ewhether hd

 6. Endiaferon Arthro says:

  Ο μυστικιστής που είχε προβλέψει την καταστροφή Νεπάλ προειδοποιεί τώρα για μέγα σεισμό αυτό το μήνα (00:57 – 05/08/2016)

  http://katohika.gr/diethni/mistikistis-eixe-provlepsei-katastrofi-nepal-proeidopoiei-tora-mega-seismo-auto-mina/

  Ο άνθρωπος που προέβλεψε τον σεισμό του Νεπάλ και αρκετές άλλες μεγάλες δονήσεις, προειδοποιεί για έναν μεγάλο σεισμό μεγέθους μέχρι εννέα Ρίχτερ που θα μπορούσε να χτυπήσει αυτόν το μήνα.

  Ο Frank Hoogerbeets ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί τις ευθυγραμμίσεις των πλανητών για την πρόβλεψη των σεισμών.

  Ο ερευνητής υποστηρίζει ότι οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις επηρεάζουν τη σεισμική δραστηριότητα στη Γη, με παρόμοιο τρόπο που το φεγγάρι προκαλεί τη παλιρροϊκή δραστηριότητα, αλλά η θεωρία του δεν έχει γίνει αποδεκτή από τους σκεπτικιστές.

  Αλλά ο Hoogerbeets, από την Ολλανδία, υποστηρίζει ότι η συνεχιζόμενη μελέτη του για τις ευθυγραμμίσεις πλανητών και η σεισμική δραστηριότητα συνδέονται μεταξύ τους παρά την αποδοχή ότι δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά.

  Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η έρευνά του έδειξε πως όταν οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται με τη Γη, και ο κόσμος μας έρχεται πιο κοντά σε συντονισμούς που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σεισμική δραστηριότητα στη Γη.

  Ο ίδιος προτρέπει τους γεωλόγους τουλάχιστον να διερευνήσουν τη θεωρία του για να δουν αν μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη ενός συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης.

  Στη συνέχεια ανέπτυξε λεπτομερώς μια σειρά από διαφορετικές πλανητικές ευθυγραμμίσεις μεταξύ 22 και 25 Αυγούστου, που λέει ότι θα μπορούσαν να δώσουν ένα ισχυρό σεισμό μεγέθους 9 Ρίχτερ.

  Οι δύο πιο ισχυρές ευθυγραμμίσεις θα συμβούν στις 29 Αυγούστου και θα βομβαρδίζουν τη Γη με ακόμα πιο ενισχυμένες αντηχήσεις.

  Η 30η Αυγούστου είναι η δεύτερη πιθανή ημερομηνία για έναν σεισμό μεγέθους 8+

  Όμως, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι θα μπορούσε να συνεχιστεί ο κίνδυνος των σεισμών μέχρι και της 4 Σεπτεμβρίου.

  Και πρόσθεσε: «Σε γενικές γραμμές, μπορεί να προκύψει μια πρώτη σεισμική αύξηση περίπου 21 Αυγούστου.

  Το πιο κρίσιμο χρονικό διάστημα χωρίς αμφιβολία θα είναι τον Αύγουστο από 25 έως 31, με πιθανό έναν σεισμό οκτώ έως εννέα.

  Το τελικό κρίσιμο χρονικό πλαίσιο αυτής της πρόβλεψης θα είναι 2 έως 4 Σεπτεμβρίου.

  Ο κ Hoogerbeets έχει κάνει πολλές προβλέψεις με ευδιάκριτα και ανάμεικτα αποτελέσματα.

  Εκτός από το σεισμό του Νεπάλ, ισχυρίζεται ότι έχει προβλέψει πέντε σημαντικούς σεισμούς του περασμένου έτους:

  • 25 Απριλίου M7.8 Νεπάλ

  • 30ης Μαΐου M7.8 Νησιά Bonin

  • 16 Σεπ M8.3 Χιλή

  • 26 Οκτώβρη M7.5 Αφγανιστάν

  • 24 Νοεμ Μ7.6 Περού

  Όμως, τον περασμένο Δεκέμβριο μετά την πρόβλεψη ενός ισχυρού σεισμού οκτώ Ρίχτερ που θα μπορούσε να «αλλάξει τον κόσμο για πάντα» στις 11 ή 12 του μήνα, οι προβλέψεις του ήταν λανθασμένες.

  Υπήρχε επίσης μεγάλη δημοσιότητα για έναν μέγα σεισμό που ήταν έτοιμος να χτυπήσει στην Καλιφόρνια τον περασμένο Μάιο – αλλά δεν έγινε ποτέ.

 7. χαρης says:

  Μήπως ο “σεισμος” που εγινε στην Ευβοια προχτες για τον οποιο ανεβασες και σχετικο αρθρο είχε κάποια σχεση;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *