14:15 - 15/01/2023

Ελειψη φαρμακων αλλα γιατι ;…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ελειψη φαρμακων αλλα γιατι ;…

@stranger471111 #πανδημια #εμβολιο #φαρμακα #pass #μετανθρωπισμος #επανεκκίνηση ♬ πρωτότυπος ήχος – Nikolaos Gonos

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Η Σκέψεις σας είναι πολύ Λογικές. Εάν υποτεθεί ότι η Αgenda Great Reset θα προχωρήσει Ενοειται ότι μπαίνουν μέσα στο ανθρώπινο Σώμα και Νου, με διάφορους τρόπους οι βάσεις για την πρόοδο της Εξαφάνισης μας, η της “Αναβάθμισης” μας. Πιστεύω ότι Οι κινήσεις τους επε το πλείστον,.. Χα, δεν γίνονται στην τύχη.. Μιx, iωσεων, κλπ. Μέρα Μέρα πάμε.. Προσέχουμε, όσο γινεται. Δεν τους προλαβαίνει κάνεις!! Γειά Σας. Καλή Εβδομάδα.

  2. Ισχυρά δομημένη ή σκέψη σου,,,
    Συνεργάσιμοι οργανισμοί,,,
    Κατά σειρά
    Κατά την ταξην
    040005030600010200005004005020

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*