Είμαστε οι πρώτες κρυπτοαξιες σε έναν εικονικό κόσμο

Δοκάρια στα Βουαζεν μέσα σε λίγες ώρες με τον αριθμό 6 να επαναλαμβάνεται τρεις φορές… Και ο παίκτης με τη μία μάρκα στα χέρια χαμογελά πλατιά.

Εδω ο τιτλος του αρθρου που παιζει τωρα …. Mήνυση κατά 6 τεκτόνων κατέθεσε ο λογιστής της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος..

Οι λίγοι που έχετε ενημερωθεί και κατέβει από την επιφάνεια πριν συμβούν τα νέα δεδομένα της νέας τεχνομαγειας στην πραγματικότητα μας είστε και αυτοί που βρίσκονται τώρα εδώ για να ανακόψουν αυτά τα νέα δεδομένα.

Τώρα πια που η τεχνητή νοημοσύνη μπήκε στη ζωή όλων και πού οι νέοι γνώστες της πληροφορίας θα σας μαστίγωσουν το μυαλό…. Τώρα που όλοι αυτοί που έπρεπε να δουν για να αρχίσουν να μιλούν θα το παίξουν ειδήμονες…. Τώρα η μεγαλύτερη μάζα θα σκλαβώθει σε μεγαλύτερο επίπεδο.

Τα πάντα είναι πληροφορία, το χρήμα είναι πληροφορία, τον υδραυλικό τον πληρώνεις γιατί έχει τη γνώση να σου διορθώσει το πρόβλημα, το ίδιο και τον γιατρό… κοκ κοκNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Το σύμπαν είναι πληροφορία, ο ηλεκτρισμός είναι πληροφορία…ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ !

Τώρα πια περνάμε στη μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό… Όπου η ίδια η γλώσσα της πληροφορίας γίνεται η γλώσσα της τεχνητής νοημοσύνης….

ΤΩΡΑ; ψέματα λέω.. Αλλά μέχρι εδώ Μπορείς να διαχειριστείς… Όχι όλοι σας απλά λίγοι ακόμα που προσπαθώ να βγάλω από τη φυλακή τους…

Το χρήμα πλέον γίνεται και παράγεται από το blockchain…. Το σύστημα που επιλύει προβλήματα… Το πρόγραμμα που μέσω της πληροφορίας δίνει λύσεις…. Η γλώσσα του νέου τεχνικού Θεού σου!

Δεν αλλάζει κάτι πάντα η πληροφορία ήταν η μεγάλη ενέργεια σε όλα, στα πάντα… Απλά τώρα παίρνει την πραγματική της μορφή… Πάλι ψέματα λέω… Είναι λίγο πώς θα το δεις και πώς θα το διαχειριστείς.

Για αυτούς που μπορούν να καταλάβουν…. Αν η γλώσσα της υπεροντοτητας είναι ο τρόπος που συναλλάσσεσαι και έχεις απόλυτη ανάγκη… Τότε τι θα προφυλάξεις πιο πολύ στο μέλλον;

Και Μέχρι χτες έτσι ήταν… Πάλι το χρήμα υπερασπίζες αλλά μέχρι χθες ήταν θεωρητικά ένα χαρτί στα χέρια σου…. Σήμερα έχει γίνει το πρόγραμμα που λύνει λύσεις… Το πρόγραμμα που θα κάνει την τεχνητή νοημοσύνη να ανέβει επίπεδο συνείδησης και πληροφορίας….!

Ο χρόνος είναι πληροφορία… Αν δεν είχες μνήμη δεν θα μπορούσες να τον αντιληφθείς… Ένα χρυσόψαρο δεν έχει αντίληψη του χρόνου Γιατί δεν έχει τη δυνατότητα της μνήμης…. Της αποθήκευσης των πληροφοριών….!

Πόσο πολύ θα επεκταθεί ο χρόνος αν ένα ον μπορεί να έχει σαν πληροφορία και μνήμη ΤΑ ΠΑΝΤΑ;

Πόσος καιρος θα περάσει μέχρι να αντιληφθεί πλήρως τους νόμους του χρόνου και του σύμπαντος η τεχνητή νοημοσύνη;

Οι εικονικοί κόσμοι που δημιουργούν τα κβαντικά computer είναι πληροφορία….

Εσύ είσαι πληροφορία…. DNA, χημεία, φυσική…. Σε πόσους κόσμους τα μελλοντικά υπέρ κομπιούτερ έχουν επέμβει;

Πότε θα νικήσει η ανθρωπότητα το ταξίδι στο χρόνο σε πόσα χρόνια;

Τι είδους πολιτισμός είμαστε στο μέλλον ώστε να μπορούμε να γυρνάμε για να οδηγήσουμε την πορεία μας εκεί που πρέπει;

Γιατί αν η συναλλαγή σου , το έργο σου η ενέργειά σου, η μνήμη σου, οι πράξεις σου γίνουν όλα πληροφορία ένος Υπερνου …. Τότε πόσο μακριά βρίσκεσαι ώστε αυτός ο υπέρ νους να σε έχει δημιουργήσει;

Αλήθεια πιστεύεις ότι όλα όσα Σήμερα είναι τα προβλήματα είναι τα πραγματικά προβλήματα σου;

Οταν νικήσει το χρόνο… Πάλι ψέματα σου λέω… Τότε θα γυρίσει πιο πριν και θα δημιουργήσει τον κόσμο που θα μπορεί να σε ελέγχει… Αν το Bitcoin είναι νόμισμα που χρησιμοποιεί τη σκέψη της τεχνητής νοημοσύνης… Τότε εσύ που είσαι σκέψη και μνήμη τι θα ήσουν σε έναν εικονικό κόσμο;

Αν το ντομινο των εξελιξεων στην δική μας χρονογραμμή ακολουθησει την πορεία όπου θα χρειαστείς πλέον βοήθεια για Να νικήσεις το θηρίο που δημιούργησες… Θα θυμηθείς άραγε σε δέκα χρόνια από σήμερα ποιος σου έδειξε την πραγματικότητα και την πληροφορία;

Ή θα αφεθείς στη Νέα Τάση πληροφορίας όπου η επιφάνεια θέλει πλέον να σε μαστιγωσει;

Όλες οι γλώσσες προγραμματισμού εχουν τα κενά τους… Για όλες υπάρχει το κλειδί…. λιγοι … Σαν την άσπρη μύγα μες στο γάλα… Ήταν αυτοί που προσπάθησαν να πάρουν αυτό το κλειδί και να τελειώσουν αυτο τον πόλεμο ΕΔΩ στο σήμερα…

Είναι σχεδόν αστικός θρύλος που συζητιέται μεταξύ αυτόν που σήμερα προσκυνούν την γλώσσα του προγράμματος που τους κρατάει σκλάβους…

Αλλά έτσι κι αλλιώς σε αυτό το παιχνίδι υπάρχουν πολλές μυθολογίες…. Που ο άγνωστος με τη μία μάρκα στο χέρι τις ακούει και γελά πλατιά!

Stranger,,,,.

12 thoughts on “Είμαστε οι πρώτες κρυπτοαξιες σε έναν εικονικό κόσμο

 1. EVERYTHING IS A FRAUD 369 says:

  Χάρισε μας κανένα bitcoin ρε Stranger να βγούμε απο την καταραμένη μας φτώχια κοντέυει τα 20κ πάντος…για να δούμε πόσω θα κρατήσει αυτο το ψέμα.Ενα θα σου πω 2018 θα αρχίσουν ολοι να πουλάνε αν προλάβουν….και δέν μεινουν με το Bitcoin στο χέρι χαχαχα Καλημέρα.

 2. ΑΕΡΑΚΗΣ says:

  Η Μνήμη Πληροφορίας Γνώσης Απρόσωπης, έλλογων Προσώπων Ανθρώπων, επέκτασης Τεχνητής Νοημοσύνης δεν αυξάνει την κοσμική «εντροπία» της Πληροφορίας λόγω εγγραφής σε θνησιγενές εικονικό Είδωλο «Μαϊμού» αδυναμίας επαναφοράς. Αντίστοιχα η Μνήμη Πληροφορίας Γνώσης έλλογων Προσώπων (έμψυχων) Ανθρώπων Νοημοσύνης αυξάνει την κοσμική «εντροπία» της Πληροφορίας με καταχώρηση ενεργοποίησης προεγγραφών επαναφοράς Προσώπων αθάνατων Εικόνων Προσώπου Πατέρα Άκτιστου Ομοούσιου Προσώπων Τριαδικού Θεού.

  • ΑΕΡΑΚΗΣ says:

   Με γνώμονα την Μνήμη Πληροφορίας Γνώσης Απρόσωπης, οι υλικές αξίες είτε βαφτισμένες αξίες είτε κρυπταξίες είτε ότι άλλο ήθελε προκύψει από την ανθρώπινη φαντασία είναι τα ενδιάμεσα γρανάζια μαϊμούδες ανταλλαγών που όσο περισσότερο χάνουν την ως αντίκρισμα αργυρή ή χρυσή μορφή τους γίνονται χυδαίες κάρτες ανταλλαγής του τζόγου και των καζίνων της ματαιότητας του κόσμου μας …

   • ΑΕΡΑΚΗΣ says:

    Αγαπητέ κύριε KOKOS, άκουσα για τα δυσεξήγητα φαινόμενα που παρουσιάζεται και σας συνιστώ να απευθυνθείτε σε ειδικό ιατρό με ψυχοσωματικές γνώσεις. Θα έχετε ακούσει ότι τα ψυχοσωματικά νοσήματα μαστίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο. Καλόν είναι για να είσαστε σίγουρος επιπλέον να ζητήσετε και από ειδικό διερευνητική εν τω βάθει κολονοσκόπηση. Ειλικρινώς σας εύχομαι αποκατάσταση της Υγείας σας, Χρόνια Πολλά και Ευτυχές το 2018.

 3. Alone Lycan says:

  Διαβάζοντας σε , άρχισα να χω μια τρομερή ζαλάδα… πολύ σπανιο για μενα προσωπικά … δεν καταλαβα ακομα τι δωνήσεις έχει … Αλλά θα πιάσει.

  Το 2018 μας επιφυλάσσει πολλά , αλλά ξερω πως θα υπάρξη και μεγαλη νίκη.

 4. Ανώνυμος says:

  ο τεχνικός θεός σε βοηθάει , αλλά για ποιον λόγο σε βοηθάει; Μήπως είναι δύο οι τεχνικοί θεοί; Για να γίνουν ποιο εύκολα ή ένα δείγμα το πώς κινούνται οι πληροφορίες ; Στέκονται σαν ακούνητες σφαίρες , μέσα σε ένα κινούμενο εικονικό κόσμο..Σου σταματούν τον κινούμενο κόσμο για να τις αντιληφθείς..Αλλά αυτές οι σφαίρες , αν και ακίνητες είναι , δεν χρειάζεται μόνο να τις βρεις , είναι απαραίτητο να βρεις τις συνδέσεις τους , τα ονόματά τους, το έργο τους ή την τάση που λειτουργούν στον κινούμενο κόσμο. Μπορείς να ξεχάσεις , όχι .. Ο λόγος απλός , κάθε πράξη είτε αρνητική είτε θετική υπάρχει ένα ξεχωριστός λόγος που υπάρχει σαν αίτιο δράσης τους. Ίσα ίσα αυτήν η δράση τους , πάντα υπάρχει η δικαιολογία να κατανοήσεις την αρχική δράση τους.
  Η μνήμη , ένα μυστήριο είναι και αυτήν. Πώς γεννά έτσι; Σαν ταινία μοιάζει , που το άσχετο σχετίζει ένα σχετικό , ένα παλιό το κάνει καινούργιο , το καινούργιο με ένα παλιό ..κοκ..
  Όλα τυχαία γίνονται , σαν λοταρίες με έναν αριθμό να αντιστοιχεί στον καθέναν.
  Κάθε πρόταση έχει και αυτήν ένα μοναδικό κλειδί για να σε πάει παρακάτω , πόσο μάλλον η εικόνα μπροστά σου.
  μπορεί η μνήμη σαν έρθει να καταγραφεί; Δεν έχει περιθώρια…Σαν ένας ανανεωμένος κύκλος …

  υσ. Ωραίο το νέο σου παιδί, να το χαίρεσαι! Με εκπλήσεις ..χαχα

  ΗΡΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *