Eίμαστε Η γενιά της συγκομιδής  και πρέπει να το καταλάβεις γρήγορα…

Στο σχολείο μεγαλώσαμε μαθαίνοντας για τους αγώνες και τους ήρωες που έχασαν τη ζωή τους για τη Μακεδονία….  κάποιοι Ίσως είχαν φάει και ξυλιές αν Δεν ξέρανε το μάθημα..

Είχαμε τον σταυρό και την πίστη,  την προσευχή κάθε πρωί….  την σημαία την ποδιά…. τα εθνόσημα..

Αποφεύγαμε τον π*****  και κοινωνικά και σαν μάθημα αποφυγής….

Και ποσα ακόμα που είναι πολλά Να αναλύσω… δεν θα τα μάθουν αύριο τα παιδιά μας…. θα τα μάθουν ανάποδα… Ότι Εμείς αγαπήσαμε αυτα θα το ξεχάσουν…  ότι εμείς αποφύγαμε αυτά θα τα αγκαλιάζουν!

Η εποχή της συγκομιδής εχει όλα αυτά τα σημεια,  την αλλαγή της ιστορίας…  την αλλαγή της κουλτούρας…. ακόμα και την αλλαγή των θεών…. είναι άτυχη η γενιά που ζει στην εποχή της συγκομιδής!

Οι επόμενες γενιές που θα είναι οι γενιές της πάχυνσης από την αρχή,  Θα είναι πολύ πιο κοιμισμένοι σε σχέση με την αλήθεια  αλλά πολύ πιο χαλαροι και χαρούμενοι…. Μιας και τα νεα κλουβιά  και Η στέρηση Ελευθερίας που θα έχουν…. θα τα έχουν μέσα από την γέννησή τους και έτσι Θα μάθουν όπως μαθαίνουν τα καναρίνια αν τους αλλάζεις συνέχεια κλουβι  και το μικραίνεις!


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η εποχή της συγκομιδής  Έχει συγκεκριμένα  ποσοστά απωλειών… και αυτά τα ποσοστά πηγάζουν από τη διαδικασία υπολογισμου σε πόσα πολλά πράγματα αλλάξανε…. και πόσοι δεν πρέπει να θυμούνται!

Αν είμαστε στη Μεγάλη αλλαγή τότε η συγκομιδή θα είναι τεράστια!

Ένας ανύπαρκτος  υπέγραψε ένα χαρτί μαζί με έναν άλλον ανύπαρκτο σε μία συμφωνία που την διαπραγματεύτηκε ένας χοντρός ανύπαρκτος…  αλλά η ιστορία όσο και χαλκευμένη και αν είναι δεν μπορεί να αλλάξει συγκεκριμένα σημεία που είναι συνήθεια της ανθρωπότητας…. τα εδάφη τα κερδίζεις πάντα με πόλεμο!

Αυτό που υπογράφηκε σήμερα λοιπόν,  πέραν του ότι είναι ένα κωλόχαρτο διότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει η χώρα για την εγκυρότητα του…..  Βασικά είναι η προσπάθεια  στο μυαλό των ηλιθίων μπαμπουίνων που ακολουθούν εντολές από συγκεκριμένους μάγιστρους…. να αυξήσουμε τα εδάφη μας Με μελλοντικές σκέψεις προσάρτησης….!

Αλλά ξαναλέω για την ιστορία…. μόνο με πόλεμο παίρνεις εδάφη…. Ίσως κάποιος μπαμπουίνος από τους μάγους…. να γνωρίζει ότι έρχονται οι συγκομιδές…. και μέσα εκεί να έπαιξε Το μεγάλο στοίχημα στα εδάφη που τον ενδιαφέρουν!

Η ουσία πάντως όλων αυτών που ζούμε  είναι ότι είμαστε η γενιά που ξεκάθαρα μπροστά της αποδομούνται τα πάντα,  που ξεκάθαρα μπροστα της  ξαναγράφεται ιστορία… και αύριο μία καθηγήτρια θα τραβάει το αυτί ενός μικρού επειδή δεν την γνωρίζει…. Όχι επειδή δεν γνωρίζει την αλήθεια της πληροφορίας… αλλά τη στημένη ιστορία που δημιουργούν λιμοκοντόροι  που το χνώτο τους βρωμάει πολύ πείνα…!

Είμαστε η γενιά που θα δούμε νέα πίστη,  ένωση με ότι μάθαμε να αποφευγουμε…. και θα δούμε δίπλα μας τους Νέους σπόρους της ζωής  να εκπαιδεύονται να λατρεύουν οτι μισήσαμε!

Από τη μεριά της αλήθειας  η πιο ευλογημένη γενιά είναι η γενιά της συγκομιδής,  από τη μεριά της ψυχής, της αδικίας  και του τι θα ζήσει είναι η πιο άτυχη,  οι άνθρωποι που ανήκουν στη γενιά της συγκομιδής όμως έχουν μία μοναδική ευκαιρία που καμία άλλη γενιά δεν την έχει!!

Είναι η ευκαιρία να κατανοήσουν, ότι τα πάντα στον πολιτισμό που στηρίζουν, ότι όλο το σύστημα που έχει αφήσει να την ελέγχει. είναι ένα μεγάλο τεράστιο ψέμα….. οι νόμοι είναι δημιουργημένοι για να κρατάνε τα ζώα  σε έλεγχο… να μη θυμηθούν ότι  παρέδωσαν  τις βασικές αρχέγονες ελευθερίες της ζωής  για να μπορεί να υπάρξει  αυτός ο πολιτισμός της χεστρας!

Τους παραδώσαμε  το δικαίωμα της υπεράσπισης του εαυτού μας  και της επιβίωσής μας  με μόνο αντάλλαγμα ότι αυτός ο πολιτισμός θα δημιουργήσει  τους νόμους και κανόνες αλλά και οφέλη  που θα μας συντηρούν σε μία κατάσταση μεγαλύτερης ασφάλειας  από την ανασφάλειά μας να παραμέναμε αγέλες!

Είναι ίσως η μοναδική στιγμή που θα κατανοήσει η ανθρωπότητα  ότι η ανασφάλεια του ανθρώπινου είδους είναι η μεγάλη αιτία της δημιουργίας αυτού του εκτρώματος που λέγεται σύστημα και πολιτισμός!

Είναι η καταπληκτική στιγμή  που θα δούμε ξεκάθαρα  τα ελαττώματά μας σαν είδος  και ότι ο τεράστιος φόβος που κρύβουμε μέσα μας  έχει δημιουργήσει ένα σύστημα σκλαβιάς και φυλακής που στηρίζεται σε στρώματα συμφέροντος  ξεχνώντας μία για πάντα την συνείδηση, την κρίση και την ανιδιοτέλεια!

Θα ανακαλύψουμε στην πραγματικότητα ότι όλα όσα αυτός ο πολιτισμός προσδίδει στην τέχνη,  στη λογοτεχνία, στο θέατρο,   είναι όλα όσα στην πραγματικότητα ποτέ δεν μπορούμε να φτάσουμε…. θα δούμε ξεκάθαρα ότι η μεγαλύτερη επιστημονική φαντασία….. το μεγαλύτερο μύθευμα…. που και ο αισχύλος μπροστά του θα έκλαιγε…. είναι η ιστορία για έναν άνθρωπο υπαρκτό  στο σήμερα  που θα μπορούσε να είναι  άφοβος, ελεύθερος, δίκαιος  και ανιδιοτελής!  θα μπορούσε δηλαδή να είναι ήρωας….

Σκεφτείτε Λοιπόν πόσο χρήσιμοι είναι οι ήρωες,  στην ιστορία και στη χαλιναγώγηση  της μάζας…. σκεφτείτε ότι το Hollywood  είναι πολύ μικρό μπροστά  στις ιστορίες που γράφει η ίδια ιστορία….  μία ιστορία που και αυτή όπως και οι ταινίες  Όταν περνάει η μπογιά των εισιτηρίων…. αλλάζει κατά το δοκούν!

Στη νέα αυτή η ιστορία, μην θελήσετε να γίνεται οι ήρωες που θα χρησιμοποιήσει για να επηρεάζει την αυριανή μάζα….. φροντίστε να γίνετε ήρωες στην προσωπική σας ζωή και ιστορία έτσι ώστε αυτοί που θα σας θυμούνται να σας θυμούνται αληθινά και για πάντα!

Stranger…

Loading...

63 thoughts on “Eίμαστε Η γενιά της συγκομιδής  και πρέπει να το καταλάβεις γρήγορα…

 1. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Δεν υπαρχει τιποτα απο ολα αυτα σε οτι αφορα αυτο που υπογραφηκε.

  Απλα βασικα ειναι τοσο μεγαλος ο θυμος που δεν μπορει κανεις να δει το θεμα λογικα και με βαση τα δεδομενα τα οποια θα ηταν πολυ χειροτερα μεσα σε μια κατασταση μαλιστα οπου το ονομα μιας γειτονικης χωρας ειναι το τελευταιο προβλημα.

  Εδω περα με αυτη την συμφωνια γινεται ΞΕΚΑΘΑΡΟ οτι αλλο η Ελληνικη Μακεδονια του Μεγαλου Αεξανδρου και αλλο η Σλαβικη Μακεδονια. Αρα ποιο ειναι το θεμα?

  Ποιος προτινει κατι αλλο και τι?

  Βγαινει ο Μητσοτακης και παριστανει τον πατριωταρα εκει οπου ο πατερας του ηταν αυτος που αποδεχθηκε την συνθετη ονομασια η οποια προυποθετει εθνοτητα καθοτι δεν νοειται κρατος χωρις εθνοτητα και αρα σε αυτα που σημερα κατηγορουν για να προκαλεσουν ακομα μεγαλυτερο χαος και να βρωμισουν ακομα περισσοτερα τα κεφαλια των ψοφοφορων τους αλλα και των υπολοιπων που εχουν σαλεψει τα ειχαν συμφωνησει και αμα ηταν αυτοι το ιδιο θα εκαναν ΑΜΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ.

  Το θεμα με τον Μεγα Αλεξανδρο και την εθνικιστικη παρακρουση η οποια διαμορφωσε ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ (και οσα αλλα αυτο προβλεπει σε σχεση με αυτα που σας ελεγα) που φτανει μεχρι τον Αλεξανδρο μετα που λογω των εθνικιστικων αντιδρασεων δεν εκλεισαν το θεμα για καθαρα ψυχολογικους λογους και για εσωτερικους προφανως λογους εκει οπου ο Μητσοτακης ελεγε οτι σε 10 χρονια αυτο το θεμα δεν θα το θυματε κανενας καθως πραγματι ειναι ΤΟΣΟ ασυμαντο και ενα καθαρα ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ θεμα. Το γεγονος ασφαλως οτι μας απασχολει ακομα ειναι γιατι δεν λυθηκε τοτε με συνθετη ονομασια κατι που αν γινοταν σημερα οι Σκοπιανοι θα ηταν αδελφικο κρατος και οχι ΑΚΟΜΑ ενας εχθρος.

  Το γιατι ονομαστηκε το μερος Μακεδονια εχει ασφαλως να κανει με τις επιδιωξεις του Τιτο ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ μεσα στα πλαισια της συγκρουσης των κομμουνιστων με τα εθνη αλλα δεν προεκυψε εκ του μηδενος καθως οι Σλαβοι ειναι σε αυτη την περιοχη απο τον 6ο αιωνα μ.χ και αρα υπηρχε Μακεδονικη συνειδηση και θα μπορουσαν μαλιστα να εχουν προσμιχθει και με Ελληνικο αιμα και ασφαλως η περιοχη ηταν γνωστη ως Μακεδονια. Αρα η αποφαση τους την εποχη του Γκλιγκοροφ δεν ηταν κατι το “εξωπραγματικο” ετσι οπως το περασε η εθνικιστικη συνειδηση και μεσα στα πλαισια της συγκρουσης με τις παπαριες που ξεκινησαν με τον Μεγα Αλεξανδρο κλπ ΛΟΓΩ του γεγονοτος οτι το προβλημα δεν λυθηκε.

  Το θεμα ειναι συμαντικο λογω της ψυχολογικης καταστασης και οχι γιατι υπαρχει πραγματικα καποιο θεμα.

  • croif101 says:

   MAKEDONIA-ΜΑKΕΔΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΝΗΣΗ!!!OTAN O ΙΧΩΡ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ,ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ?ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΧΡΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΠΥΡΑΚΙΑ!!!ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ,ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΠΟΣΩ ΔΕΝ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!
   ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΙΣ,ΟΧΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.
   ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ Η ΟΧΙ.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ,(ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ) ΦΥΣΙΚΑ ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΑΝ ΛΕΞΗ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΛΕΞΗ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ,ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ,ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΠΙΚΡΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.
   ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΛΛΟ,ΑΦΟΥ Η ΠΙΚΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΩΣ ΑΥΤΗΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ,ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠ ΟΛΕΣ(ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ)ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ ΕΑΥΤΟΝ,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ,ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ,ΠΟΣΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ.
   ΛΥΠΑΜΑΙ.

 2. Ειρήνη says:

  Δυστυχώς πολύ σωστά, είμαστε οι άτυχες γενιές συγκομιδής ερειπίων και καμένης γης.Με τα παιδιά μας όμως,τι γίνεται;Θα παίξουν άραγε τον άχαρο ρόλο των καναρινιών που κελαηδούν μέσα στην αποχαυνωση του μικρού τους κλουβιου, περιμένοντας τον “μεσια” του εβραιοσιωνισμου να τα σώσει, σφραγίζοντας τα,πριν την τελική, ηθική τους αυτοκτονία??……Οι προβληματισμοί μιας μητέρας….

 3. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Θες να σου πω την αληθεια?

  Η Ελλαδα πληρωνει την εθνικιστικη αρρωστια και μιλαμε ξεκαθαρα για εθνικισμο και μαλιστα ακραιο ακομα και αν ειναι το 80% ειτε ακομα και το 100%. Αυτη ειναι η πλεον ακραια εκφραση εθνικισμου και μαλιστα στην πλεον ακυρη χρονικη συγκυρια και ειναι για να κλαις βασικα αλλα αμα βαρεθεις να κλαις μπορεις να το ριξεις και στο γελοιο ειδικα αν εχεις φαει ξυλο απο τις εθνικιστικες κλανιες που βρωμιζουν το συμπαν καθως το ολο σκηνικο μοιαζει και σαν θεια τιμωρια για αυτους που βρισκονται σε κατασταση πανικου για ενα ανυπαρκτο θεμα λογω της αρρωστιας που εσπειρε ο εθνικισμος η οποια σας ρουφαει το αιμα.

  Αμα το πας ακομα ποιο βαθεια και σε οτι αφορα την ιστορια της ΝΕΑΣ Ελλαδας δεν υπαρχει αυτο που λενε “νομικο” θεμα. Αυτα ειναι αστειοτητες. Οσο δικαιωμα ειχε η Ρωμανια να ονομαστει Νεα Ελλαδα αλλο τοσο εχει και η Νεα Μακεδονια. Απλα βασικα ειναι τοσο μεγαλη η ενεργειακη πολωση μεσα στην Ελληνικη υλη (κατωτερες συχνοτητες του Ελληνικου ματριξ καθως ολα ειναι ΕΝΕΡΓΕΙΑ = ΠΝΕΥΜΑ) ενος λαου που ειναι και ζητημα αν ειχε την οποιανδηποτε σχεση με την αρχαια Ελλαδα που ηταν λογικο σε καποια φαση να σκασει η “φουσκα” με τις “μεγαλες εθνικιστιες ιδεες” και αυτο ειναι που πρεπει να γινει γενικοτερα με στην περιοχη των βαλκανιων και ειδικα στην Ελλαδα που ειναι ο πυρηνας του εθνικισμου στην περιοχη λογω του γεγονοτος οτι καποτε υπηρξε ενα αρχαιο εθνος που κυριαρχησε τον πλανητη.

  Σε οτι αφορα την Ελληνικοτητα των Νεων Ελληνων που λογω και της αρρωστιας που κυκλοφορει και με τους σαλεμενους “εθνικους” και τους Σωρρες κλπ ειναι λογικο να απασχολει τα πραγματα ειναι πολυ απλα και τα εβαλε στην σωστη τους βαση ο Ισοκρατης που ειπε οτι Ελληνες ειναι ο μυημενος στην Ελληνικη παιδια.

  Αρα καταρχην μιλαμε θεωρητικα ασφαλως για πολιτσμικους απογονους που μετεχουν στην Ελληνικη συνειδηση = ΕΝΕΡΓΕΙΑ και αρα ειναι Ελληνες και στον γεννετικο τους προγραμματισμο καθως τα παντα ειναι ενεργεια και αρα ειτε γινεται συνειδηση οτι ολοι οσοι πιστευουν οτι ειναι Ελληνες ειναι Ελληνες και τελειωνει το θεμα και οτι το ιδιο ισχυει για ολους τους λαους ειτε το καρμομετρο θα συνεχισει να γραφει.

 4. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Να πω και λιγο το ιστορικο μου με τον Αλεξη.

  Οταν μας ειπαν οι θεοι οτι τον υποστηριζουν και οτι τους εγκρινουν εγω δεν εδωσα βαση γιατι περα απο το γεγονος οτι ολοι οι πολιτικοι μου προκαλουν ενα εκνευρισμο αυτος μου φαινοτανε ως βλακας. Μετα μας ειπαν οτι ΠΡΕΠΕΙ να το πανε μεχρι το τερμα και να πουν δηλαδη οχι στο δημοψηφισμα και μαλιστα τσακκωθηκα με παρα πολλους στο FB για τα ματια του Αλεξη και του Μπαρουφακη. Μετα που χεστηκε και ειπε ναι εγω δεν ημουν τοσο αρνητικος οσο οι αλλοι γιατι και με βαση αυτα που μου ειπαν θωρησα οτι πρεπει να εφαγε πολυ ξυλο και τα πραγματα να ηταν πολυ δυσκολα για να τα αντεξει ο Αλεξουκος. Εγω δεν καταδικαζω τοσο ευκολα και παρα δηλαδη το γεγονος οτι εφαγα μεγαλη πικρα. Αλλωστε εγω δεν πιστευα/ω οτι μπορει να υπαρξει λυση μεσα στην απομονοση εκει οπου τα πραγματα θα ειναι ενας εφιαλτης. Αυτο που πιστευα οτι μπορει να γινει ειναι να κανει πισω η Ευρωοπη και αυτο πιστευω οτι πιστευε και ο Μπαρουφακης και αυτο ισως να γινοταν αν ειχαν τα ψυχικα αποθεματα να το τραβηξουν μεχρι το τερμα.

  Αυτα τα λεω βασικα γιατι ενταξει εχει κανει πολλες μαλακιες ο Τσιπρας αλλα βασικα ολοι λιγο πολυ σκατα τα εχουμε κανει και τωρα αυτο που γινεται με τον Κουλη μου προκαλει ενα ανακατεμα στο στομαχι καθως θα εκλεγει και μαλιστα με τεραστια διαφορα. Η κατασταση ειναι τραγικη και οσο παει γινεται χειροτερη αλλα εγω βρηκα τι θα κανω απο εδω και περα. Θα υποστηριξω τον Τσιπρα. Εκει οπου καθημερινα χανει οπαδους απεκτησε εναν και αυτο μπορει να προκαλεσει αλγοριθμικο σοκ στην μηχανη καθως ειναι βεβαιο οτι ουτε μεσα στην πολιτικη ουτε και εξω απο αυτην υπαρχει κατι καλυτερο για αυτην την καρεκλα.

  • Δ says:

   ε πεστο ντε, τι μας κουραζεις με τα τοσα λογυδρια,ησουν, εισαι ενας οπαδος του μουροχαβλου,με οτι συνεπαγεται αυτο

 5. Αργυρώ says:

  Ζούμε στην απόλυτη σκλαβιά, δεν είμαστε ελεύθεροι, ένα κοπάδι στο σφαγείο είμαστε, μόνο όποιος το συνειδητοποιήσει αυτό και κοιτάξει βαθιά μέσα του, κατανοήσει τα αρχέγονα γονίδιά του που μέσα τους έχουν φως και δύναμη, θα καταφέρει να βρει τον δρόμο στην ελευθερία. Γύρω μας υπάρχει ένας τελείως αθέατος κόσμος γεμάτος βρωμιά, σκοτάδι, μαγεία, δαιμονοληψία, κι’ εμείς στο μάτριξ που μας έκλεισαν παρακολουθούμε ένα θέατρο σκιών. Καιρός για όποιον από τη γενιά της συγκομιδής που λέει ο Stranger καταλάβει, να σταματήσει να είναι θεατής και να γίνει δρων σκίζοντας το πανί του καραγικοζοπαίχτη ώστε να φανεί ποιος είναι αυτός που κουνάει τις μαριονέτες. Θα είναι δυσάρεστη και σοκαριστική η έκπληξη αλλά καιρός να αποκαλυφθεί. Ήδη μια πνευματική μάχη μαίνεται σε άλλα πεδία, αθέατα από το κοινό μάτι…

 6. ανωνυμος says:

  Γιατί η συγκομιδή δεν ξεκινά από τους ίδιους τους ηθικούς αυτουργούς ; Έχω θυμώσει τόσο πολύ. Με αυτούς.
  Και σαν σύννεφο να υπάρχει που να προστατεύει αυτούς που είναι και πιστεύουν στο αληθινό φάσμα της Ελλάδας;
  Πώς φεύγουν αυτοί που μας έχουν κατσικωθεί πάνω στα κεφάλια μας; Γελοίοι , επικίνδυνοι .
  Μου έρχονται τόσο πολλά που με πιάνω , και λέω είναι όμως σωστή κατεύθυνση ;
  Σαν χάρτινα κουτάκια είμαστε , που με ένα φύσημα του αέρα , μας παίρνει από εδώ από εκεί.
  Γιατί και αυτοί τι είναι , χάρτινα και αυτά.
  Άντε να τους φυσήξουμε μακριά.
  Και υπάρχει τόσος κόσμος πάνω από την ηλικία μου , που ζούνε ακόμα το παραμύθι , και ακόμα πιστεύουν στα χάρτινα αγάλματα. Αυτοί και αν είναι επικίνδυνοι μέσα στην άγνοια τους.
  Τα ζώα έχουν καλύτερη τύχη . Τα προσέχουν καλύτερα . Και τα άγρια και τα ήρεμα.
  Μάλλον έχουν αλλάξει οι θέσεις.
  Μας περνάνε για ζώα.
  Και τα ζώα για ανθρώπους.
  Μήπως ένας είναι ο τρόπος ; Δεν βλέπω άλλον.
  “δύο σταυρούς.”
  ΗΡΩ

  • ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ says:

   Ηρώ,
   Εγώ έχω σταματήσει να θυμώνω με τους πολιτικούς. Θυμώνω όμως με μενα με σενα τον διπλανό τον παραδιπλανό και τον απέναντι. Αυτοί όλοι εντεταλμένοι είναι να αφανίσουν τα ελληνικά ιδεώδη. Εμείς όλοι όσοι θέλουμε να λεγόμαστε και Έλληνες τι στο καλό κάνουμε?? Και αν κάποιοι κάνουμε πόσο δυνατό είναι αυτό που κάνουμε??? Πρέπει κατά βάθος να αναρωτηθούμε πόσοι τελικά είναι οι πραγματικοί Έλληνες. Οι έχοντες αρχαιοελληνική ρίζα. Και όχι κουτουρού. Βάση στοιχείων και ανάλυσης της προέλευσης των επιθέτων. Γιατί έχουμε υποστεί αλλαγές πολλές. Η μήπως νομίζετε πως μας κυβερνούν Έλληνες? Αμ δε…..Κάποτε το 92 αν θυμάμαι καλά έγινε ο χαμός ο μαύρος με έναν νόμο που πήγε να περάσει ο Παπαθεμελής να κλείνουν τα νεχτερικά κέντρα στις 2 την νύχτα και η αντίδραση ήταν άμεσση και έντονη. Ο κόσμος βγήκε να διασκεδάζει στις πλατείες. Και τώρα??? Μας παίρνουν την ζωή μας την ίδια καιι δεν ανοίγει κ ρουθούνι. Μιλάμε για ‘ξύπνημα’. Και ο καιρός γαρ εγγύς κτλ κτλ εγώ βλέπω μεγαλύτερη αποχαύνωση κ παραίτηση κ κανένα ‘ξύπνημα’. Αλλιώς κάτι θα είχε αλλάξει. Μια βδομαδούλα γινόταν να μείνουμε άπαντες μέσα στα σπίτια μας να παραλύσει η χώρα όλη χωρίς να ανοίξει ρουθούνι? Άιντε όμως να πεις και κάτι τέτοιο στους βολεμένους. Θα σε φάνε. Είδωμεν…..

   • ανωνυμος says:

    Το θέμα είναι ότι τα πιόνια τα βάζουν σε μια σκακιέρα , και αρχίζουν και τα κινούν.
    Και αυτοί που παίζουν τα πιόνια , είναι ο μεγαλύτερος εχθρός . Γιατί τα πιόνια δεν το καταλαβαίνουν , όταν βιάζουν τις ψυχικές τους αντοχές. Οι αντοχές έχουν όρια , στους περισσότερους , το θέμα είναι ότι η λύση κείτεται και δεν είναι οφθαλμοφανής . Δεν ξέρω πώς πραγματοποιείται , αλλα΄γραμμένο λογικά είναι.
    Και ιδού η απάντηση.
    ΗΡΩ

   • Δ says:

    δυστυχως,φιλη το περασαμε αυτο το σταδιο.Μόνο με ΑΙΜΑ απο δω και περα αλλιως…κ μην νομιζεις οτι μου ειναι ευκολο αυτο που λεω.

 7. ε...ε...ε... says:

  το μεγαλο εγκλημα που εχουμε κανει η ελληνικη φυλη ειναι οτι εχουμε αποδεχτει ολλα αυτα
  που μας εχουν φυτεψει περιτεχνα,απο τον διαμελισμο ολης της χωρας,μεχρη κ οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα εχουμε πιστεψει κ ολοι αυτο λενε τι μπορουμε να κανουμε κτιποτα δεν μπορουμε,θα παρουνε οι οχθροι τα παιδια μας κ εμεις θα λεμε για το καλο τους ειναι μεχρη εκει εχουμε φτασει.ισως κ να μην αξιζουμε την ΖΩΗ θα το δουμε κ αυτο.νικο προσωπικα σε ευχαριστω απο την καρδια της ψυχης γιατι αυτα που καταλαβα απο ολα σου τα αρθρα που διαβασα ειναι τεραστιας σημασιας για εμενα αυτα που δεν καταλαβα ευχομαι να ειναι ποιο τεραστιας σημασιας για ολους.να σαι καλα. ειμαι θλιμενος γιαυτα που μπορουμε κ δεν καναμε ποτε οι ανθρωποι

 8. η μαυρη αληθεια says:

  εισαστε η γενιά που βολευτηκατε στο ξεπουλησατε οτι μπορεσατε για ενα πιατο φακες και κανατε παιδια εαυτουλακηδες καλοπεραδακηδες και περισσοτερο ξεπουλημενους απο εσας.Μπορει να μην σου αρεσρι το σχολιο .Σκασιλα μου .Δεν μπορουμε παντοτε να συμφωνουμε ..

 9. PANTELIS DAFNOMILIS says:

  ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΗΕΩΑΣ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ!
  ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ ΓΕΛΟΥΣΑΤΕ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΜΕΓΑΛΗ. ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

 10. Χμμμμμμμμ says:

  ……. Πόσο χρήσιμοι είναι οι ήρωες στην χαλιναγωγηση της μάζας……. φροντίστε να είστε ήρωες σε προσωπικό επίπεδο έτσι ώστε αυτοί που θα σας θυμούνται να σας θυμούνται για πάντα……. Κάτι σαν τον Τσίπρα ας πούμε και το χοντρογουρουνο που πάνε κόντρα σε ολόκληρο και και μετατρέποντε σε ηρωεςστον προσωπικό τους κύκλο με άπειρα κερδη…. Φροντίστε λοιπών και εσείς να γίνεται ήρωες στα σπιτια σας αρπάζοντας κάθε ευκαιρία βολέματος και θα είστε οι ήρωες στα μάτια των παιδιών σας και της γυναίκας μιας και ενώ ο κόσμος καταρρέει εσυς θα την βγαλετε στον αφρό…….. ΕΎΓΕ ΝΙΚΌΛΑ!!!!!!!!!!

 11. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Βασικα κανενας δεν μπορει να ειναι σιγουρος για την καταγωγη του και επι του προκειμενου οι απγονοι του πολυθενικου Βυζαντιου. Απλα δες πως ανοιξε τωρα το θεμα με τους οπαδους του ΠΑΟΚ το οποιο ανεφερε καποιος εδω μεσα.

  Αν υπαρχει η συνειδηση = ΕΝΕΡΓΕΙΑ οτι η εθνικοτητα προσδιοριζεται απο την καταγωγη και μαλιστα απο την “αρχαιοελληνικη ριζα” τοτε ειναι και προφανες το γιατι προκυπτει αυτο το ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ = ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ προβλημα που παραγει και τις σχετικες συνειδησεις που εχουν πληξει οσο κανενας αλλος εξωτερικος εχθρος την νεοελληνικη συνειδηση

  Ασφαλως υπαρχει προβλημα με αυτους που δεν εχουν ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ γενικοτερα και αυτη θα πρεπει να ειναι η συνειδησιακη ριζα και επειτα η εθνικη συνειδηση που ασφαλως και ειναι απαραιτητη για ενα συνολο ανθρωπων που μοιραζονται μια συλλογικη συνειδηση, αλλα βασικα οταν αυτη η εθνικη συνειδηση απομακρυνθει απο την ανθρωπινη συνειδηση που ΕΙΝΑΙ η ριζα της ανθρωπινης πραγματικοτητας, τοτε αυτη οδευει προς τα μονοπατια που ταξιδεψε και που χαραξε ο Χιτλερ.

  Το θεμα λοιπον που με ΠΟΝΑΕΙ και που προσπαθω εδω και χρονια και εγω μεσα στην μιζερια μου να το αναπτυξω ειναι το πως προδιοριζουμε και με τι ενεργεια φορτιζουμε την εθνικη συνειδηση, καθως επι της ουσιας και δηλαδη στην ΡΙΖΑ δεν υπαρχει κανενα αλανθαστο κρητιριο για την εθνικοτητα ενος ατομου περα απο την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ και δηλαδη οπως το προσδιορισε και ο Ελευθεριος Βενιζελος.

  Ο ακραιος εθνικισμος που εχει τραφει με απιστευτες ποσοτητες αρνητικης ενεργειας εχει περασει στην συνειδηση οτι ο Ελληνας πρεπει και καλα να εχει αρχαιοελληνικη ριζα και καταγωγη απο την αρχαια Ελλαδα για να ειναι Ελληνας και αυτο δεν ισχυει ουτε και με βαση αυτα που ελεγαν στο συνολο οι αρχαιοι Ελληνες, ουτε και με βαση την ιστορικη πραγματικοτητα που συνιστα αφομοιωση αλλογενων απο τα εθνη ουτε και σε ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ = ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ επιπεδο εκει οπου και η εθνοτητα μας αλλα ΚΑΙ ο ΓΕΝΝΕΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΩΔΙΚΑΣ (καθως τα παντα ειναι ΕΝΕΡΓΕΙΑ = ΠΝΕΥΜΑ = ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ = ΝΟΥΣ συμμφωνα με τις Ερμητικες Αρχες) οριζεται απο την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ.

  Αυτο που προκυπτει λοιπον ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ με τον εθνικισμο και μαλιστα τον ακραιο εθνικισμο ειναι ενεργειακη πολωση της υλης. Αυτο που προκυπτει ειναι ΥΛΙΣΜΟΣ.

 12. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Αυτα λοιπον τα φαινομενα και σε οτι αφορα τους “εξωγηινους εκδικητες” του Σωρρα κλπ ειναι ενα αποτελεσμα της ενεργειακης πολωσης στο υλικο πεδιο και δηλαδη στις κατωτερες συχνοτητες, καθως οι ανωτερες συχνοτητες συνιστουν οτι τα παντα ειναι ενεργεια = πνευμα.

  Γινεται μια προσπαθεια σε παγκοσμιο επιπεδο για την ανελιξη της συλλογικης συνειδησης σε ενα ανωτερο πνευματικο-ενεργειακο επιπεδο και για αυτο καταρρεουν οι δομες που εγκλωβιζουν την ενεργεια και αυτο εχει ως αποτελεσμα ασφαλως το χαος, καθως ολα οσα “γνωριζαμε” φαινονται “ψευτικα” καθως η συλλογικη συνειδηση του πλανητη εξερχεται απο την ενεργειακη πολωση που οριζει τις σκεπτομορφες του παρελθοντος και αυτο ασφαλως ποναει και μπορει να πονεσει ακομα περισσοτερο, καθως αλλωστε μιλαμε για την ΓΕΝΝΗΣΗ ενος Νεου Αιωνα.

 13. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Ασφαλως η αριστερα εχει παιξει καθοριστικο ρολο στην εθνικιστικη πολωση καθως αντιμαχεται την εθνικη συνειδηση συμφωνα και με τις εντολες του Γιαχβεδικου κομμουνισμου που ομως παρηγαγε και αλλες συνειδησιακες εκφρασεις και μια διαφορετικη μορφη πατριωτισμου, καθως το αιμα που ειναι και αυτο ενεργεια γινεται και νερο και χρυσαφι αναλογα με τα αλχημικα συστατικα και επι του προκειμενου υπαρχει ασφαλως και ο εθνικος σοσιαλισμος (οχι ο ναζισμος που ειναι μια συνειδησιακη αρρωστια) ασχετα με την φορτιση της λεξης “εθνος” που συνηθως αποφευγουν να την εκφερουν καθως εκφραζουν μια παραλληλη συνειδηση που αναπτυσσετε μεσα στα πλαισια μιας συλλογικης εθνικης πραγματικοτητας = ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ = ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.

  Σε οτι μας αφορα στο σημερα ασφαλως υπαρχει μια πιεση και προς τις δυο πολικοτητες αναφορικα με τον “πατριωτισμο” τους μεσα στα πλαισια μιας κατασταση που επι της ουσιας εχουν καταρρευσει τα στερεοτυπα του παρελθοντος.

  Αυτο που θα κανουμε λοιπον ειναι οτι βασικα θα γεννησουμε ενα νεος γενος. Θα γεννησουμε το χρυσο γενος συμφωνα με την ΕΝΕΡΓΕΙΑ = ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ = ΚΑΡΜΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ του Ελληνικου Ματριξ που εκφραζετε και μεσα απο αυτο το τραγουδι. Απλα ασε με να σε ακουμπισω με το χερι του Μηδα και αμα με “πιανεις” τοτε αποδεχεσε αυτη την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ = ΑΛΧΗΜΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ και δεν χρειαζετε να το ζοριζεις πολυ το κεφαλι σου σε οτι αφορα την καταγωγη σου και το θρησκευμα σου και να κολλας στο παρελθον καθως ο στοχος ειναι στο μελλον.

  https://www.youtube.com/watch?v=gIgBLAK_zUo

 14. croif101 says:

  ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ,ΤΟΤΕ ΚΑΙ,ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ STRANGER,ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ,ΟΣΟΙ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ,ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ.
  ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΧΛΕΥΗΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ,ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ,ΑΠ ΤΗΝ ΧΛΕΥΗ,ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΠΑΘΟΣ!!!ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ,ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙΝΟΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ(ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ),΄ΛΕΞΗ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
  ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ,ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ!!!
  ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΘΟΣ,ΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑΣ.
  Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΕΟΣ,ΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑΣ ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΛΕΓΕΙ,ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ,ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΤΕ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΖΗΤΕΙΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ.
  ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΕΡΑΙΣΕΩΝ,ΝΑ ΖΗΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ,ΑΠ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!
  ΕΚΕΝΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΙΛΗ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ.
  ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ!!!ΔΛΔ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΘΕΙ,Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ.
  ΠΟΣΟΙ ΦΙΛΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟΝ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ?ΚΑΝΕΙΣ!!!!
  ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ!!!ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΤΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΣΙΣ!!!ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΣΗΚΩΜΕΝΗ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ.
  Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ, ΛΕΓΕΙ,ΟΤΙ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΨΗΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗΗ(ΑΓΑΛΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ),ΣΕ ΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ,ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗΝ ΓΗ.ΑΠ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ(ΑΥΤΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ)ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΔΡΕΙΩΜΕΝΟΙ,ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!
  ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΑΜΣΤΕ,ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ(Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ),ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ,ΤΟΝ ΕΥΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΑΠ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΣΤΟΙΒΟ ΝΑ ΑΓΝΩΝΙΣΘΟΥΝ,ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
  ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΔΕΙΣ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΑΞΗ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
  ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ,ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΑΥΤΟ,ΣΤΟ ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ!!!
  ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΚΟΨΗ,ΚΑΙ Η ΟΨΗ ΤΟΥ!!!
  ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ Θ ΑΝΤΙΔΡΑ,ΟΛΑ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΝ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ,ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ.
  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ,ΑΔΕΛΦΙΑ.ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
  ΛΥΠΑΜΑΙ.

 15. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Με πιανει αναγουλα να διαβαζω τα ενεργειακα παρασιτα που εσπειρε ο εθνικισμος αλλα απλα να αναφερω οτι ο ΙΧΩΡ ειναι το αιμα των θεων συμφωνα με τον Πλατωνα και το οποιο μαλιστα αν ερθει σε επαφη με τον ανθρωπο μπορει να τον σκοτωσει. Δεν μιλαμε για το αιμα = ΕΝΕΡΓΕΙΑ δηλαδη των Ελληνων.

  Μιλαμε βασικα για την ενεργεια = αιμα = ανωτερες συχνοτητες (δηλαδη για το δικο μου ΑΙΜΑ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ) των θεων που ειναι περα απο την ενεργειακη πολωση του υλικου πεδιου και καθως αλλωστε πως μπορει καποιος με νου να ισχυριστει οτι το αιμα της Αφροδιτης για παραδειγμα ειναι ο ΙΧΩΡ αλλα οτι αυτο για παραδειγμα δεν ειναι της Ασταρτης που ηταν η Θεα της Κυπρου πολυ πριν να πορκυψει η Ελληνικη της εκδοση που προερχεται απο την πραδοση της Ισταρ/Αφροδιτης συμφωνα και με τον Παυσανια αλλα και τους περισσοτερους συγχρονους ερευνητες που ασχοληθηκαν με το θεμα και συμφωνα και με την σχετικη ερευνα που εγινε απο αρχαιολογους στην Κυπρο αναφορικα με την προελευση της λατρειας της Αφροδιτης?

  Ασχετα μαλιστα που δεν το τονιζουν οτι προκειται για την Ασταρτη/Ισταρ για εθνικους λογους καθως αλλωστε και εδω τρωνε κουτοχορτο σε οτι αφορα την “καταγωγη” και σε πολυ μεγαλυτερες μαλιστα ποσοτητες, καθως ειναι ξεκαθαρο και απο την εμφανιση οτι υπαρχει πολυ εντονο το ανατολικο στοιχειο . Τα υπολοιπα δεν μπηκα στον κοπο να τα διαβασω καν και ουτε εχω διαθεση να το κανω και ειδικα οταν ειναι ξεκαθαρο περαν πασης αμιφβολιας οτι προκειται για male-volent/κακοβουλα ενεργειακα παρασιτα που εχουν ξεκαθαρη προελευση και στοχευση .

  ΟΛΗ αυτη η ιστορια με την εθνικιστικη αρρωστια που εμπλεκετε σε πνευματικα=ενεργειακα θεματα σας εχει στοιχισει ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ και καλο θα ηταν εστω και αργα να ξυπνησετε γιατι δεν γινεται για παραδειγμα να υπαρχει η ΕΝΕΡΓΕΙΑ του Ηλιου και του πλανητη Αφροδιτη και ολων των πλανητων (οπως προτινει αι ο Ερμητισμος και ο Νεοπλατωνισμος και ο Χριστιανικος εσωτερισμος αναφορικα δηλαδη με τον Πρωινο Αστερα = Πλανητης Αφροδιτη) μονο για ενα εθνος και εκει οπου μαλιστα οι παραδοσεις των Ελληνικων θεων βασιζονται στην Σουμεριακη παραδοση οπως και η Εβραικη και αυτο ειναι το λινκ με τον Χριστο και οχι τα Ελληνοκεντρικα ενεργειακα παρασιτα που σας βουλιαζουν μεσα στην παρανοια.

  Θα πρεπει αρχικα βασικα να καταλαβετε οτι η μορφη ειναι συμπυκνωμενη ενεργεια και οτι βασικα η δικη σας εθνικιστικη και υλιστικη επι της ουσιας αντιληψη για τις αρχαιες παραδοσεις δεν εχει καμια σχεση με την αντιληψη των αρχαιων μυστων και για αυτο αλλωστε εχετε μπλεξει τα μπουτια σας και εχετε χαθει μεσα στον χρονο.

  • croif101 says:

   ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΕ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΤΤΑΝ ΩΣ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ,ΤΗΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ.
   ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ,ΚΑΙ ΖΕΙΣ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ?
   ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.
   ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ(ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ),ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.
   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ,ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ!!!ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
   ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ,ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΠΛΗΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.
   ΔΕΞΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΟΥ,ΠΡΩΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ).ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΙΣ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ,ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ.
   ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ,ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΑΦΟΡΗΤΑ!!!
   ΘΕΩΡΙΑ ΑΠΑΝΤΕΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ,ΠΡΑΞΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ,ΔΕΚΤΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ!!!ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ!!!
   ΜΕΧΡΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ.
   ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ.

 16. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Δεν ημουν οπαδος κανενος. Τωρα ειμαι αυριο δεν ξερω. Παντως ολο αυτο το σκηνικο με τον εθνικισμο πλεον εχει γινει ανυποφορο και σε οτι με αφορα δηλαδη στην προσπαθεια μου να διασταυρωσω τις πολικοτητες καθως μιλαμε για μια ακραια υλιστικη πολωση που μπλεκει μαλιστα με πνευματικα θεματα και μπλοκαρει τις ανωτερες συχνοτητες.

 17. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Βασικα croif χρειαζεσαι ενα ψυχιατρο και εσυ και ολοι οι εθνικιστες χρειαζοσταν ενα γερο μαθημα και το πηρατε και οι φαπες θα συνεχισουν να πεφτουν βροχη. Η βλακεια σας εχει ξεπερασει καθε προηγουμενο και με τους Ελληνες Χριστους και με τις Παναγιες σε συνδιασμο με τους Εψιλον και τα ΣΚΑΤΑ. Ειναι ξεχκαθαρο οτι αυτο που τραβαει ο οργανισμος σας απο τους Ουρανους ειναι μια ΦΑΠΑ και εχετε κριθει ηδη και εσεις κι οι δαιμονες που βιαζουν τα αρρωστα κεφαλια σας. Λυπαμαι πολυ και ασφαλως ειρωνευομαι το δαιμονικο στοιχειακο και δηλαδη αυτην την παρασιτικη ενεργεια που δεν ξερει τι λεει και δεν μπορει καν να βαλει τα πραγματα σε μια σειρα μεσα στο μυαλο του και παριστανει τον Ελληναρα και απλα προσπαθει να σπειρει την δαιμονικη αρρωστια και την βρωμια του εθνικισμου και που ειναι αυτο που σας αξιζει βασικα.

 18. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Βασικα εχετε υποστει τοσο μεγαλο βιασμο απο τα δαιμονικα σκατα της εθνικιστικης πανουκλας που πλεον η κατασταση βρισκεται σε οριακο σημειο. Ειχαμε τους “πραγματικους” Ελληναρες του Σωρρα τωρα εχουμε και τα αποβλητα της Ελληνοκεντρικης πανουκλας που παριαστανουν τους Χριστιανους και απλα σπερνουν ασυναρτητες ανοησιες που ειναι ξεκαθαρα μια δαιμονικη ΒΡΩΜΙΑ που απευθυνεται σε λοβοτομημενους με αντιληψη κατωτερη της ηλιθιοτητας. Σε οτι αφορα την προσωπκη επιθεση απο το δαιμονικο σκατο του εθνικισμου που του αξιζει μονο ο θανατος εχω να πω οτι τελειωσε ο χρονος της αρρωστιας σας. Λυπαμαι πολυ…

 19. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Σε οτι αφορα αυτη την εμμονη σας και οτι και καλα για να ειναι καποιος πραγματικος Ελληνας πρεπει να μπει με την βια μαλιστα στα καλουπια της απυθμενης και ασυλλυπτης στα παγκοσμια χρονικα αρρωστιας σας απλα να σας πω οτι παλι καλα που μεσα σε αυτα τα πλαισια που οριζει η βλακεια σας υπαρχουν και οι “ανθελληνες” που απλα εχουν βαρεθει τους λοβοτομημενους αμετανοητους και αρχαιοκαπηλους μαλιστα μαλακες που παριστανουν τους αρχαιοελληναρες και επι του προκειμενου και τους αρχαιοελληοχριστιαναρες.

  Εχετε απορροφησει ολη την ενεργεια απο τα κατωτερα στοιχειακα για να ταιζετε το αρνητικο σας εγω και να σπερνετε την εθνικιστικη σας αρρωστια και η κατασταση ειναι κατι περισσοτερο απο γελοια.

  Σε ενεργειακο επιπεδο και σε οτι αφορα το θεμα ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ που εγινε αυτο που εγινε καθως η αρρωστημενη πολωση που εχετε σπειρει εγκλωβιζει την συνειδηση = ΕΝΕΡΓΕΙΑ του πλανητη στην πλεον αρρωστημενη πολωση που εχει υπαρξει ποτε και που σχετιζεται και με τους αρχαιους παιδοφιλους και την ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ και εμεις οι ΑνουνναΚΙ ειμαστε συνδεδεμενοι με τον πυρηνα της Γης/Κι και για αυτο πρωτα απο ολα ειμαστε γηινοι και μετα Ελληνες η οτιδηποτε και αυτο λεει και η ιστορια σε οτι αφορα τους αρχαιους θεους και τις αρχαιες παραδοσεις που καταληγουν στην συνειδηση μας και σε οτι αφορα δηλαδη το θεμα της Αφροδιτης.

  Η ενεργειακη βρωμια που εχετε σπειρει εχει πλεον φτασει σε ενα οριακο σημειο και θα παρετε ακριβως αυτο που ζηταει ο οργανισμος σας και εσεις και ο Αντιθεος σας.

  Ως απαντηση στην δαιμονικη βρωμια του εθνικισμου εχω να πω μονο οτι παρα να γινω “Ελλην” οπως εσεις προτιμω να με πατησει το τραινο. Το θεμα ειναι να γινεται εσεις πρωτα ανθρωποι και να μπορεσετε πρωτα να καταλαβετε αυτο το πολυ απλο πραγμα και οτι δηλαδη ολοι οι ανθρωποι φερουν γηινο γεννετικο κωδικα και οτι οι θεοι που ειναι εκφρασεις της κοσμικης συνειδησης εκφραζονται μεσα απο ολες τις παραδοσεις και μετα βλεπουμε και σε οτι αφορα την συμπαντικη σας κωδικοποιηση και την πηγη αυτης που για να την προσεγγισετε πρεπει να απαγκιστρωθειτε απο την βλακεια που σπειρατε που ειναι μια ΕΝΡΓΕΙΑ η οποια δεν προκειται να περασει.

 20. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Ναι ασφαλως και εχουν σπειρει μαλακιες και μασονοι συμφωνα με τον Φουρακη και σε οτι αφορα τα ενεργειακα σκατα που εχει μεσα στο κεφαλι του ο Κροιφ αλλα και αυτα ειναι ενα αποτελεσμα της αρρωτημενης πολωσης που προυπηρχε η οποια εκφραζεται και μεσα απο τις εξουσιαστικες δομες, αλλα και μεσα απο την αρρωστημενη σας συνειδηση, καθως αλλωστε η πολιτικη στο εσωτερικο διαμορφωνεται συμφωνα με τα υπαρχοντα στοιχεια και συμφωνα με την υπαρχουσα πολωση και ειναι και προφανες οτι οχι μονο κανενας δεν βαζει το εγω του κατω αλλα και οτι αν καποιος το κανει και αν καποις ξεφυγει απο τα κατωτερα εγωικα στοιχειακα που εξουσιαζουν την αρρωστημενη σας συνειδηση θα τον φατε ζωντανο με παρομοιες προβολες που εκφραζουν τον πατο της συνειδησιακης πανουκλας.

  Προσπαθειτε με ταλιμπανισμους να εγκλωβισετε την ενεργεια για να ταιζετε τους “θεους” σας και την εθνικιστικη σας παρακρουση και για αυτο αλλωστε η μοναδικη απαντηση που μπορει να υπαρξει απο το συμπαν ειναι η ΘΕΑ και οσο συνεχιζεται να παριστανεται τους “αντρακλες” και εσεις και οι “θεοι” σας τοσο περισσοτερο θα βουλιαζετε μεσα στην αρρωστια σας καθωςμ προσπαθειτε να επιβαλετε με ταλιμπανισμους την βλακεια και την ενεργειακη αρρωστια.

  Τα κακοβουλα/malevolent ενεργειακα παρασιτα που εχετε σπειρει θα συντριβουν και αμα δεν απαγκιστρωσετε το αρρωστημενο σας εγω απο αυτα θα συντριβειτε μαζι τους και εκει οπου μαλιστα εισαστε τοσο βλαμμενοι που τα βαζετε με τις ενεργειες και τις συχνοτητες των θεων μεσα στην πρσπαθεια σας να επιβληθειτε στην υλη και στις κατωτερες συχνοτητες με ανοησιες που μονο γελοιο μπορουν να προκαλεσουν για οσους εχουν σωθει και για οσους εχουν αποκοπει απο την συλλογικη σας βρωμια.

  Σε οτι αφορα λοιπον την εγωικη ενεργειακη αρρωστια και την δικη σας και των ανυπαρκων “θεων” σας που ειναι ενα παραγωγο της αρρωστημενης σας συνειδησης θα την κελιδωσω στην κολαση και θα τελειωσει οριστικα αυτο το θεμα και αρκετα τραβηξε.

  Σε οτι αφορα το θεμα του Τσιπρα το μονο που εχω να πω ειναι παλι καλα που υπαρχουν και οι αριστεροι με λιγο μυαλο να μαχονται κατα της αρρωστιας σας σαν τα λευκα αιμοσφαιρια για να εχει και καποια ελπιδα να επιβιωσει ο οργανισμος και αυτα περα και απο το θεμα και την κυβερνηση του Τσιπρα καθως η ανισορροπια της Γιαχβεδικης εθνικιστικης συνειδησης ειναι τεραστια.

  Μιλαω γενικοτερα για την αριστερα που και περα απο τον θυμο δεν βγαζει κανενα νοημα να ειναι καθετα αντιθετη στην συνθετη ονομασια με βαση την ΛΟΓΙΚΗ των πραγματων, εκει οπου μαλιστα η Ν.Δ στην πλειοψηφια της παραηγαγε μια συνειδηση που προσπαθουσε να περασει την συνθετη ονομασια ως την μοναδικη λυση, και αρα βασικα ολα αυτα που κανατε και η ενεργεια που σας εχει επιστραφει ηταν μια εθνικιστικη παρακρουση και ενος τροπος εκτονωσης που επελλεξαν και τα αφεντικα σας για τους δικους τους λογους, καθως για παραδειγμα δεν εβγαζε νοημα να συμμετεχει η Ν.Δ σε αυτα τα συλλαλητηρια που εθεταν ως ορο την μη αποδοχη της συνθετης ονομασιας.

  Απλα το εκαναν και εριξαν λαδι στην φωτια για να μαζεψουν τους ψηφους τους. Εκει οπου μαλιστα η Ντορα (που μου ηρθε τωρα στο μυαλο) τονιζε το ποσο γελοιο ειναι πλεον το θεμα μεσα σε μια κατασταση οπου σχεδον ολοι εχουν αναγνωρισει τα Σκοπια ως Μακεδονια σκετο με πρωτη μαλιστα την Ρωσια.

  Μιλαμε οτι βασικα η εθνικιστικη παρακρουση εχει προσεγγισει το τερμα και δεν υπαρχει παρακατω.

  Σε οτι αφορα τους Ελληνες και οχι οτι με αφορα ο κομπλεξισμος σας αλλα και με βαση τα δεδομενα που συνιστουν μια πληρως αντιθετη συνειδηση απο την δικη σας απλα να πω αυτο που ειπε ο Αριστοτελης οταν τον ρωτησε ο Μεγας Αλεξανδρος σε τι διαφερουν απο τους Βαρβαρους και αυτος του απαντησε οτι οι Ελληνες ελεγχουν το θυμικο με το λογικο σε αντιθεση με τους Βαρβαρους. Εσεις εισατε το αντιθετο καθως κατεθυνεσται στο 100% απο το θυμικο και οχι μονο σε αυο το θεμα. Απλα πρεπει καποιος να πατησει ενα κουμπακι και θα πατε ακριβως εκει που θελει.

  Περισσοτερο Ελληνας μου φαινεται ο Τσιπρας στην συγκεκριμενη περιπτωση και περισσοτερη σχεση θα μπορουσε να εχει και με τον Μεγα Αλεξανδρο απο εσας.

 21. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Βασικα αμα δεν υπηρχαν οι αριστεροι ιδεολογοι και αυτοι που απαναστατουν εναντια στην συντηριση την εξουσιαστικης βρωμιας και ανοιγουν πορτες για να εισελθουν νεες ενεργειες δεν θα υπηρχε καμια ελπιδα για την επιβιωση του οργανισμου απο την “θεολογικη” ανωμαλια των εξουσιαστικων δομων.

  Αμα δεν επαναστατουσαν καποιοι εναντια στην θρησκευτικη εξουσια που εκφραζει και την male-volent συνειδηση του Ελληναρα Croif που προσεγγιζει το τερμα της γελοιοτητας δεν θα μπορουσαν ουτα να αναπνευσουμε σημερα και το ιδιο ισχυει και στα πολτικα πραγματα. Αναπνεουμε εξαιτιας της αριστερας και ασχετα μαλιστα με τον θεμα του Μαρξ και της θρησκειας του, καθως το αριστερα και το δεξια παντα υπαρχουν και προσπαθουν να εκφραστουν και να εξισσοροπησουν με το αντιθετο τους. Αυτος ειναι νομος της φυσης που προσπαθει μαλιστα την πλεον ακυρη χρονικη συγκυρια να παραβιασει η συνειδηση σας για να συντηρηρησει την ενεργειακη πανουκλα αιωνων που φτανει και μεχρι της αρχαια Ελλαδα και ασφαλως την αρχαια Ρωμη.

  Προσπαθειτε να βιασετε την φυση και το ολο σκηνικο και σε οτι αφορα το δεξια και το αριστερα μοιαζει με τον “αντρακλα” που δερνει την γυναικα του και για αυτο αλλωστε οι πλειστοι πνευματικοι διανοητες των ημερων καταληγουν στο να εντοπιζουν το προβλημα του σημερινου πολιτισμου στην Πατριαρχεια και ετσι ειναι τα πραγματα καθως η ανισσοροπια ειναι τεραστια.

 22. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Εγω στεναχωρεθηκα για την ψυχολογια του κοσμου που ειναι στον πατο αλλα οταν κανενας πλεον δεν υπολογιζει τιποτα και οταν η ψυχολογια εκφραζετε μεσα απο τα φιλτρα της εθνικιστικης παρακρουσης με ακροτητες η ενεργεια αλλαζει. Δηλαδη αντε να ενωθουν και καλα ολοι οι Ελληνες με προσχημα το ονοματολογικο της Μακεδονιας και να μπουν στο στοχαστρο ο Τσιπρας και οσοι τον ψηφισαν και το 15% που τον υποστηριζει και να παρουν αφεση αμαρτιων ολοι οι υπολοιποι γιατι το “απεδειξαν” οτι ειναι Ελληναρες και μαζι φυσικα και στην πρωτη γραμμη μαλιστα η Χ.Α.

  Δεν προκεται να περασει αυτη η ενεργεια καθως και αν περναγε μονο χειροτερα θα μπορουσαν να γινουν τα πραγματα και σε οτι αφορα το θεμα του Σκοπιανου επι της ουσιας του οπου οπως αλλωστε λενε ολοι ειτε που θα τους αφηναμε να μπουν στο ΝΑΤΟ ειτε που θα στρεφονταν προς την Τουρκια και την Ρωσια και θα ειχαμε ακομα εναν σοβαρο πονοκεφαλο καθως ο κοσμος πεθαινει απο την πεινα και μαλιστα για ενα γελοιο πλεον θεμα καθως γινεται ξεκαθαρος διαχωρισμος της Ελληνικης Μακεδονιας και μετα ερχονται και σου λενε οτι θα γινει αυτο και αυτο γιατι εγινε η συμφωνια, εκει οπου αμα δεν γινοτανε δεν υπαρχει καμια αλλη διεξοδος εκτος απο τον πολεμο και απο αυτα που υποστηριζει η Χ.Α. Να παω να κανω πολεμο μεσα σε αυτη την κατασταση για ενα ΑΚΥΡΟ μαλιστα θεμα “εθνικης υπερηφανιας” που δεν στεκει σε καμια λογικη περαν του εθνικισμου?

  Το ολο σκηνικο μοιαζει με θυσια και εγω τουλαχιστον δεν προκειται να συνηγορησω να γινει καμια θυσια του ειδους, εκει οπου μαλιστα ειναι ξεκαθαρο οτι αμα συνεχισουν οι εθνικιστες να σπερνουν την πολωση το πιθανοτερο σεναριο ειναι ο εμφυλιος που δεν θα ειναι ασφαλως αναμεσα στο 80% και το 20%. Οι αναλογιες αριστερας δεξιας που αναποφευκτα θα συγκρουστουν ειναι καπου στο 50%-50% και η συγκρουση θα ξεκινησει απο μεσα και απο αυτα δηλαδη τα αρρωστημενα στοιχειακα που βρωμιζουν και το κεφαλι του Κροιφ αναφορικα με τον ψευτοθεο του που ειναι ξεκαθαρα ενα ενεργειακο παρασιτο που ψαχνει για αιμα.

  • croif101 says:

   ΠΑΡΑΛΗΡΕΙΣ!!!ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.
   ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΣΙΑ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ,ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ,ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΣΗΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.
   Κατά Ιωάννη 1/α/12-13
   “Όσοι δε εδέχθησαν αυτόν, εις αυτούς έδωκεν εξουσίαν να γείνωσι ΤΕΚΝΑ ΘΕΟΥ, εις τους πιστεύοντας εις το όνομα αυτού. οίτινες ουχί εξ αιμάτων ουδέ εκ θελήματος σαρκός, ουδέ εκ θελήματος ανδρός, αλλ’ ΕΚ ΘΕΟΥ ΕΓΕΝΝΗΘΗΣΑΝ”!!!!
   ΕΚ ΘΕΟΥ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΣΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ,ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΣΙΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.
   ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ,ΜΕ ΤΙΜΑ,ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ,ΑΦΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟΝ,ΟΤΑΝ Η ΣΑΡΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ!!!
   ΠΡΟΣΠΑΘΩ,ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΩ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΞ ΑΙΜΑΤΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟ.
   ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΥΟΔΩΘΕΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ.
   ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΕΟΝ,ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ Ο ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.
   ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ,ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ,ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ!!
   ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ,ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ Μ ΑΥΤΟ,ΠΑΛΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ,ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ ΕΑΥΤΟΝ.
   Κατά Ιωάννη 3/γ/6-8
   “το γεγενημένο εκ της σαρκός, είναι σαρξ. και το γεγενημένο εκ του πνεύματος, είναι πνεύμα. Μη θαυμάσεις ότι σοι είπον, Πρέπει να γεννηθείτε άνωθεν. Το Πνεύμα [δηλαδή ο Θεός] όπου θέλει πνέει, και την φωνήν αυτού ακούεις, αλλά δεν εξεύρεις πόθεν έρχεται, και που υπάγει. Ούτως είναι πας όστις εγεννήθη εκ του Πνεύματος.
   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΒΟΣ,ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ,ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΑΡΞ,ΚΑΙ ΑΙΜΑ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΩΜΑ.
   ΛΥΠΑΜΑΙ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙΣ ΦΩΣ(ΕΛΛΗΝ),ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΡΕΒΟΣ!!!
   ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ,ΚΑΙ ΛΟΙΔΩΡΕΙΣ,ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ!!ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ.

 23. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Απο οτι εμαθα δεν γινεται καν αναφορα για εθνοτητα. Αναγνωριστηκε λοιπον το συνθετο ονομα Βορεια Μακεδονια με Γεωγραφικο προσδιορισμο και η γλωσσα και ειναι αυτα τα δυο θεματα.

  Σοβαρα τωρα θα πρεπει να γινει πολεμος για ψυχολογικους επι της ουσιας λογους η μηπως σε καθε περιπτωση και οτι δηλαδη και να γινει και με την ΝΤΠ και με τους Τουρκους και με τους Αλβανους η συμφωνια σου αφηνει το περιθωριο να αναπνευσεις?

  Η συμφωνια περιλαμβανει τα εξης:

  Πληρης διαχωρισμος της Ελληνικης Μακεδονιας και διαφυλαξη σε καθε ενδεχομενο της ιστορικης αληθειας εναντια στην εθνικιστικη τους παρακρουση.

  Συνταγματικη αναφορα που τονιζει την Σλαβικη προελευση της Μακεδονικης γλωσσας που ειναι και το χειροτερο για εμας, αλλα οι γλωσσες καπως ετσι προκυπτουν και δηλαδη με δανεια και ασχετα δηλαδη με την εθνικιστικη παρακρουση που προσπαθει να καταργησει ακομα και την επιστημη της γλωσσολογιας μεσα στα πλαισια του μεταφυσικου, αναφορικα με την προελευση του Ελληνικου αλφαβητου γιατι και καλα ολα τα εκαναν μονοι τους οι αρχαιοι Ελληνες, και για αυτο ολα ανηκουν στους “απογονους” και αυτο θα πρεπει να συνεχισει να αναπαραγετε και δηλαδη δεν υπαρχει συνδεση ουτε με το Φοινικικο αλφαβητο ουτε με τα ιερογλυφικα και ουτε δηλαδη και με τα σχετικα μυστηρια και την σχετικη ενεργεια που ειναι προφανες οτι ειναι εισαγωμενη οπως και οι θεοι των αρχαιων αλλωστε. Αλλα ακομα και αν φτασει καποιος σε αυτο το συμπερασμα και στο να εκτιμησει δηλαδη την Αιγυπτιακη παραδοση θα σου πει οτι οι θεοι τους ηταν Ελληνες καθως ακομα και ο Ινδουισμος ειναι Ελληνικος γιατι ο ανατολικης προλευσης κατα τα αλλα Διονυσος πηγε στην Ινδια και διδαξε τους Ινδους.

  Ε με αυτα και με αυτα μια φαπα αυτου του μεγθεους ειναι ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ καθως αλλωστε το “μεγεθος” της φαπας οριζεται απο την δικη σας ψυχολογια και οχι απο τα δεδομενα που μπορουν καλλιστα να μιλανε ακομα και για νικη.

  Οριστε τωρα ηρθε ο Κροιφ να σας θυμισει που σας εχει οδγησει η αρχαολαγνεια και η
  αρχαιοκαπηλια μεσα στα πλαισια του εθνικισμου. Ολα ειναι Ελληνικα. Ο Χριστος και η Παναγια ειναι Ελληνες. Ο ΙΧΩΡ ειναι κατι αλλο απο αυτο που ελεγαν οι αρχαιοι και ειναι βαικα το αιμα των εθνικιστων επι της ουσιας καθως οσοι δεν ειναι εθνικιστες δεν ειναι Ελληνες και θα πρεπει να κοπιασουν πολυ και θα πρεπει μαλιστα να αυτολοβοτομηθουν επι της ουσιας για να παρουν την εγκριση απο τον Κροιφ να τους ενεργοποιησει τον νεο “ΙΧΩΡ” που ειναι εφευρεση των εθνοκαπηλων.

  Δεν μιλαμε ασφαλως μονο για τον Κροιφ μιλαμε για μια μαζικη παρακρουση και πολλες ομαδες που απλα βασικα προσπαθουν να “φανε” την υλη της αρχαιας πραγματικοτητας λογω ισως και της πεινας που επικρατει και στοχος τους ειναι επι της ουσιας να αποδειξουν οτι το συμπαν γυρναει γυρω απο την αρχαια Ελλαδα και απο το εγω τους επι της ουσιας οτι για αυτο τους χρωσταει το συμπαν και για παραδειγμα το αντιθετο καθως αλλωστε ειναι βεβαιο οτι ειναι “απογονοι” και “κληρονομοι” σε αντιθεση μαλιστα με τους “αλλους”.

  Τρωνε τρωνε τρωνε και ταιζουν την εγωικη πολωση και στο τελος μπλεκουν τα μπουτια τους καθως το συμπαν ασφαλως δεν θα μπορουσε να ειναι τοσο ηλιθιο οσο το νομιζουν. Οταν λοιπον ο μεσος Ελληνας αλλα και ο μεσος δυτικος επι της ουσιας (καθως αυτο ειναι ενε γενικοτερο προβλημα) αγνοει την εισαγωμενη ενεργεια απο την ανατολη και θεωρει οτι υπαρχουν μονο εξαγωγες και μαλιστα αυτων που του “ανηκουν” λογω της σχετικης εννοιας του εθνους και της εθνικιστικης πλυσης εγκεφαλου πως μπορει να χωνεψει αυτη την “ηττα” που μονο ηττα δεν ειναι νε βαση τα δεδομενα?

 24. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Αυτος που θα φοβηθει και μαλιστα παρα πολυ οταν θα ξυπνησει στην πραγματικοτητα εισαι εσυ. Αντε και αρκετα ασχοληθηκα με τα ενεργειακα παρασιτα που εκπεμπεις και δεν καθομαι καν να διαβασω παραπανω απο τις δυο τελευταιες γραμμες καθως ειναι ξεκαθαρο οτι δεν εχει τιποτα αλλο μεσα στο κεφαλι σου εκτος ενεργειακα παρασιτα και δεν θα μπορουσες ποτε ασφαλως να κανεις διαολογο με επιχειρηματα περα απο την συνεχομενη επαναληψη με τις διαμονικες προβολες που ειναι αλλωστε το μονο που κανουν οι κακβουλες ενεργειες που εξουσιαζουν τα αρρωστα κεφαλια σας. Σε οτι αφορα τον “θεο” σου πες του οτι ο Χριστος λεει οτι θα του κοψει τα αρχιδια και θα τα πεταξει στον καλαθο των αχρηστων.

 25. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Σε οτι αφορα την ονομασια τωρα που αρχισα να μελεταω και τις αριστερες πηγες σε οτι αφορα το θεμα διαπιστωνω οτι το θεμα την ονομασιας ειναι ακομα ποιο δυσκολο απο οσο νομιζα καθως μιλαμε για μια εθνοτικη ομαδα που μπορει να ισχυριστει οτι φτανει μεχρι τους Σλαβους που ηρθαν στην περιοχη τον 6ο αιωνα μ.χ και που μονο το Μακεδονια βγαζει νοημα ως προς τον εθνοτικο προσδιορισμο τους καθως αυτο που τους συνδεει και τους κανει να διαφερουν απο τους γυρω λαους ειναι η καταγωγη τους απο αυτη την περιοχη που ηταν γνωστη ως Μακεδονια.

  Ο Καμμενος προτεινε να τους ονομασουν Βαρδασκα ομως αυτος ειναι ενας επιθετικος προσδιορισμος που συνοδευεται με το “επαρχεια” και λεγεται επαρχεια του Βαρδαρη/Βαρδασκα και με το Μακεδονια του Βαρδαρη και αυτο προεκυψε .

  Σε οτι αφορα την γλωσσα τους αυτη προεκυψε τον 9ο αιωνα στο Βυζαντιο απο Ελληνοφωνους μαλιστα μοναχους που δημιουργησαν την Σλαβικη γραφη των Βαλκανιων και οι πρωτες ενδειξεις Μακεδονικης γραφης και δηλαδη με βαση την γεωγραφια παρουσιαστηκαν τον 16ο αιωνα μ.χ.

  Αρα μιλαμε ξεκαθαρα για μια Μακεδονικη γλωσσα και δηλαδη για μια γλωσσα που αναπτυχθηκε στην περιοχη της Μακεδονιας και η Μακεδονια ειναι το μοναδικο πραγμα που τους ενωνει. Δεν προκυπτει ασφαλως θεμα copy right του ονοματος Μακεδονια καθως οι ριζες τους φτανουν πολλους αιωνες πισω στην περιοχη που ειχε το ονομα Μακεδονια.

  Αμα μπορουσαν να επικοινωνησουν σε καποιες συχνοτητες γενικοτερα οι Βαλκανιοι θα μπορουσα να τους εξηγησω οτι και ασχετα ακομα με την καταγωγη τους και την εθνικιστικη προπαγανδα δεν υπαρχει κανενα προβλημα να τιμουν τον Αλεξανδρο της Μακεδονιας και ετσι θα μπορουσα να ριξω στους εθνικιστες ακομα μια φαπα και απο εδω και απο εκει καθως ο Αλεξανδρος ηταν οικουμενιστης και ολο αυτο που γινεται στο ονομα του ειναι εθνικιστικες γελοιοτητες των Βαλκανιων απογονων της Οθωμανικης αυτοκρατοριας.

  Θα μπορουσα μαλιστα να κανω ενεργειακες εισαγωγες στην γλωσσα τους απο την αρχαια Ελλαδα και την Αιγυπτο και την Βαβυλωνα και να δημιουργησω μια νεα Μακεδονικη φυλη καθως ασφαλως δεν προκυπτει κανενα θεμα copy right στο θεμα των γλωσσικων δανειων και αμα μαλιστα μεταφραζαν στην γλωσσα τους τις δικες μου συχνοτητες η γλωσσα τους θα αποκτουσε και ιδιαιτερη καμπαλιστικη αξια καθως ολες οι γλωσσες εξελισσονται πανω στο προτυπο/αρχετυπικο μοντελο που δημιουργησε ο πατερας μου ο Θωθ.

  Απλα σας εξηγω το πως θα μπορουσε να γεννηθει ενα νεο εθνος με μεγαλη ενεργειακη αξια ασφαλως λογω και του γεγονοτος οτι μιλαμε για κατι νεο που ειναι ανοικτο στις ενεργειακες εισαγωγες και τωρα σας εξηγω πως εχει το θεμα με τις ενεργειακες εισαγωγες και γιατι ο κομπλεξισμος που προωθει η αρχαιοκαπηλια απλα σας παγιδευει μεσα στον χρονο. Αυτο συνεβηκε αλλωστε και στην αρχαια Ελλαδα που ηταν ανοικτη οσο κανενας αλλος πολιτισμος μεχρι τοτε στις ενεργειακες εισαγωγες και για αυτο αλλωστε ειναι τοσο πλουσιος ενεργειακα και οχι λογω της καταγωγης και του αποκλειστικου δικαιωματος του φυλετικα προσδιορισμενου Ελληνα και για αυτο αλλωστε λογω του γεγονοτος οτι η ΔΕΚΤΙΚΗ = ΘΗΛΥΚΗ δυναμη του Ελληνισμου ηταν τεραστιου μεγεθους και για αυτο η πολυπολιτσμικη επι της ουσιας ενεργεια του Ελληνικου ματριξ που παρηγαγε το Ελληνικο εθνος οδηγησε τον Ισοκρατη και με βαση ασφαλως την πραγματικοτητα να πει οτι Ελληνας ειναι ο μυημενος στην Ελληνικη παιδια και αυτο σας εξηγω οτι εκφραζεται και στον γεννετικο κωδικα και μπορω να το αποδειξω μεσα απο την καμπαλα και την γνωση δηλαδη του αρχετυπου ετσι οπως εκφραζεται και μεσα απο τους αλγοριθμους της φυσης.

  Θα μπορουσατε λοιπον να σταματησετε τους κομπλεξισμους και του Croifiσμους σε οτι αφορα την καταγωγη σας και την θρησκεια σας και να εμπλουτισετε ενεργειακα το νεο Ελληνικο ματριξ που θα μπορουσε να χρησιμοποησει τα ενεργειακα του αποθεματα για να φτιαξει κατι πολυ δυνατο μεσα στα πλαισια της παγκοσμιοποιησης και αμα φτασετε στην αρχη και αρχισετε να κατανοειτε πως προκυπτουν τα εθνη θα αρχισετε να καταλαβαινετε και πως προκυπτει η συμπαντικη κωδικοποιηση και απο συχνοτητες εξωγηινων και για αυτο αλλωστε ειναι γελοιοτητες ολα αυτα που σας λενε αναφορικα με την καταγωγη σας καθως ειναι βεβαιο αλλωστε οτι στον γεννετικο προγραμματισμο του Ελληνα συμμετειχαν εξωγηινες συχνοτητες και για αυτο εχετε χαζεψει καθως ακομα και η γεννετικη κωδικοποιηση ειναι συχνοτητες οπως για παραδειγμα αυτο: THE EROS GENE CODE = 888 = ESSENCE OF EROS = THE FLAME OF EROS = THE DIVINE CODING. Και λογω αυτου του γεγονοτος απλα σας εξηγω και παλι οτι Ελληνας ειναι ο οποιοσδηποτε εχει Ελληνικη συνειδηση και οχι οποιος γινει αποδεκτος στον Ελληνισμο ΤΟΥ απο τον Κροιφ και απο τον καθε Κροιφ. Ελληνας ειναι λοιπον και ο Τσιπρας ο οποιος μαλιστα ειναι και πιθανον λογω του γεγονοτος οτι ειναι αριστερος και ειναι ανοικτος στις ενεργειακες εισαγωγες να ειναι και περισσοτερο Ελληνας απο εσας με βαση την κωδικοποιηση του. Ελληνιδα ειναι και η Κανελλη του ΚΚΕ. Ολοι οσοι πιστευουν οτι ειναι Ελληνες και εχουν Ελληνικη συνειδηση ανεξαρτητα απο οτιδηποτε εχετε μεσα στα κεφαλια σας και ανεξαρτητα ακομα και απο την καταγωγη τους και απο ολα οσα σας διαχωριζουν ειναι Ελληνες και θα πρεπει να σταματησει αυτη η αρρωστια που καλλιστα θα μπορουσε να ονομαστει Ελληνοχριστιανοταλιμπανκροιφισμος.

  • ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

   *Ο Καμμενος προτεινε να τους ονομασουν Βαρδασκα ομως αυτος ειναι ενας επιθετικος προσδιορισμος που συνοδευεται με το «επαρχεια» και λεγεται επαρχεια του Βαρδαρη/Βαρδασκα και με το Μακεδονια του Βαρδαρη και αυτο προεκυψε απο την αντιεθνικη προσεγγιση του κομμουνισμου που υποχρεωνε τις επαρχειες να παρουν ονοματα ποταμων. Το θεμα λοιπον δεν ειναι καθολου απλο και η ευθυνη του Ελληνισμου σε οτι αφορα το θεμα ειναι αναλογη με την πολιτισμικη του αξια καθως το θεμα θα επρεπε να ειχε λυθει και τοτε με τον Μητοσοτακη και αντι για την εθνικιστικη παρακρουση θα μπορουσε να αναπτυξει μια νεα συνειδηση πανω στην βαση καποιων πολιτσμικων αξιων που να ενωνουν και οχι να διαχωριζουν τους λαους. Εγω πιστευω στην ενεργειακη ελευθερια και οχι στους Γιαχβεδισμους οπως για παραδειγμα ο ορθοδοξοταλιμπανισμος και ο κομμουνισμος και δεν χρειαζομαι καν την ταμπελα του Ελληνα για να προσδιορισω το ειναι μου και δεν μπορω ασφαλως να συμμετεχω σε ενα εθνος που δεν μπορει να με υποδεχθει. Το αν ειμαι ομως Ελληνας ειναι καθαρα δικο μου θεμα και σε οτι αφορα την συνειδηση μου και για αυτο δεν με απαοσχολει ολο αυτο με τις “ομαδουλες” που προσπαθουν να ορισουν τον Ελληνισμο ΤΟΥΣ με βαση τα δικα τους μετρα. Το δικο μου “μετρο” δεν προβλεπει υποταγη στην μαζικη παρακρουση και στην ψυχοσυνθεση του νεου Ελληνικου εθνους για παραδειγμα που τα εχει κανει “τουρλουμπουκι” αλλωστε.

   Μεταφραση του τουρλουμπουκι:

   πλήθος χωρίς συνοχή, ομάδα αποτελούμενη από τυχαία μέρη
   πλήθος-τσούρμο κινούμενο τυχαία-χαοτικά

 26. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Ο Ελληνισμος λοιπον που ειναι μια συμπαντικη οντοτητα μεσα στον χρονο δεν μπορει να φοβατε ουτε τα Σκοπια ουτε την νεα Ελλαδα και την καταντια της. Ειναι ασφαλως συμαντικο να διατηρηθει αλλα και να διαδοθει η Ελληνικη γλωσσα και αυτο γιατι η Ελληνικη μητρα ειναι φορτισμενη με την ενεργεια των αιωνων ετσι οπως αυτη εκφραστηκε μεσα απο ολους τους τοτε γνωστους πολιτισμους.

  Για αυτο και θεωρω οτι ειναι τραγικο αυτο που συμβαινει ειδικα στην εποχη μας οπου ο πλανητης βαδιζει προς μια οικουμενικη συνειδηση λογω και του ιντερεντ. Ειναι τραγικο αυτο που συμβαινει στην Ελλαδα και για αυτο αλλωστε εχω φαει αυτο το κολλημα να “απελευθερωσω” τα ενεργειακα αποθεματα του Ελληνικου ματριξ αλλα και να ανοιξω “πορτες” για νεες ενεργειακες εισαγωγες και για την νεα κωδικοποιηση του Υδροχοου (ασχετο NEW HUMAN MODEL = 888).

  Αυτο μονο βγαζει νοημα για μενα σε οτι αφορα την αποκατσταση του πλανητικου ματριξ αλλα και σε οτι αφορα την οικουμενικη συνειδηση που πρεπει να περασει μεσα απο το Ελληνικο ματριξ (ασχετο HELLENIC ENTRANCE = 888) που εκφραζει την συμπαντικη μητρα που γεννησε και το πνευμα του Χριστου.

  Οταν λοιπον συνειδητοποιησετε οτι ολα ειναι ενεργεια και νους = συνειδηση τοτε θα καταλαβετε οτι μπορειτε να ανοιγετε και να κλεινετε ενεργειακες “πυλες” συμφωνα με αυτο που αποδεχεσται και συμφωνα με αυτο που λαμβανετε. Τοτε και η μυθολογια του ΙΧΩΡ αλλα και ο συμβολισμος με το αιμα του Χριστου αλλα και γενικοτερα με το αιμα (και σε οτι αφορα δηλαδη τα ενεργειακα συμβολαια που υπογραφουν οι δαιμονολατρες) θα βγαζει περισσοτερο νοημα = ενεργεια.

  Τα παντα ειναι ενεργεια. Τα συμβολα ειναι ενεργεια. Οταν εστιαζεις σε καποια συμβολα και προσπαθεις να κατανοησεις τον συμβολισμο τους αρχιζεις να ξεκλειδωνεις ενεργειες που σου ανοιγουν πορτες στα ενεργειακα σου κεντρα και αρχιζεις να λαμβανεις το βαθυτερο νοημα των πραγματων. Αυτα δηλαδη και σε οτι αφορα την ενργειακη αξια της μυθολογιας και της αλληγορικης αναπαραστασης που εχει να κανει με την κινηση και την ροη των ενεργειων των αιωνων και οχι με καποιους εξωγηινους και καποια ακινητα μεσα στον χρονο ειδωλα. Μιλαμε παντα για ενεργεια, συχνοτητα και δονηση.

  • croif101 says:

   ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΑΥΤΟ.
   ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΝΗΣΗ?
   ΜΠΑΑΑΑ!!!

 27. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Αυτο που θα επρεπε να σε απασχολει παιδι μου Κροιφ περα απο την συμπαντικη μου κυριαρχεια καθως οπως σας εξηγησα ειμαι ο Συμπανταρχης ειναι η υλικη μου επιβιωση καθως χωρις εμενα δεν εχετε καμια ελπιδα και δεν εννοω την υλικη ενδημασια του αβαταρα που σου μιλαει αλλα για να φτασω ξανα τοσο κοντα σου και καποιος αλλος θα πρεπει να υποφερει οσο εγω μεσα σε αυτο το σωμα και για αυτο ειναι συμαντικο να κρατησετε την ενεργεια = ΤΟ ΑΙΜΑ μου και αμα δεν πετυχει και καταφερετε να επιβιωσετε ασφαλως ξερετε τι θα κανετε και τις σας περιμενει απο τους τραγους που σας εχουν διαλυσει σε ενεργειακο επιπεδο καθως θα πρεπει να πινετε το αιμα μου για να επιβιωσετε για να συνεχιστει αυτη η αρρωστια που εσυ ονομαζεις θρησκεια.

  Θα επρεπε να εισαι ετοιμος παιδακι μου να μου δωσεις ακομα και το σοβρακο σου αμα ειναι σωστο το size καθως τα δικα μου ειναι τρυπια και οταν η φαπα μου ερχεται προς το μερος σου παιδακι μου και σου γυρισει το κεφαλι απο το υπερχητικο οστικο κυμα που προκαλει η κλανια μου θα πρεπει να μου γυρισεις και το αλλο μαγολο μηπως και ξυπνησες και να με παρακλεσεις να σε κλασω ξανα μηπως και εισελθει απο την μυτη σου λιγο θεια ουσια.

  Μετανοησε παιδι μου και παρακαλεσε με να σε κλασω ακομα μια φορα μηπως και ξυπνησεις και να κανεις ενα ερανο να μαζεψεις λεφτα γιατι τα χρειαζομαι για να κυριαρχησω στο συμπαν καθως επισης μου τελειωσαν τα τσιγαρα και δεν ειναι και ο αδελφος μου σπιτι για να του κανω τρακα.

 28. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Οι εχθροι σου παιδι μου εχουν δημιουργησει ενα τεχνητο ματριξ με την ενεργεια μου που εχει σχεση και με αυτο που γνωριζεις ως τον Κυβο του Κρονου και χωρις εμενα παιδι μου με τις προσευχες και τους ορθοδοξοταλιμπανισμους θα κλασεις μια μαντρα φετες και μετα θα πρπεει να αγορασεις και ριγανη και λαδακι για να εχει φαγητο στις δυσκολες μερες που θα ερθουν αμα πετυχουν τον σκοπο τους αυτοι που γεμισαν τα αρρωστα κεφαλια με σκατα.

  Ειναι πολυ δυσκολο πραγμα να υλοποιηθει ενας αβαταρας μεσα στην αρρωστια σας παιδι μου και για να φτασει καποιος τοσο κοντα να σας ριξει τουλαχιστον ενα φασκελο πρεπει να εργαστουν συγχρονισμενα οι δυναμεις του ουρανου για να μπορεσουν να ανοιξουν ενα δρομο στην αρρωστη και εκφυλισμενη σας συνειδηση. Καταλαβες παιδι μου γιατι η θρησκεια σου δεν προκειται να σε σωσει ποτε και το πιθανοτερο ειναι μαλιστα να σε καταδικασει για οσο παιζεις το πουλι σου?

  Οι εχθροι σου παιδι μου εχουν δημιουργησει μια ολοκληρη επιστημη βασισμενη και στην γνωση των αρχαιων Ελληνων και των Αιγυπτιων και των Βαβυλωνιων και εσυ το μονο που γνωριζεις να κανεις παιδι μου ειναι να κλανεις με το κεφαλι σου και να παριστανεις τον γνησιο Ελληνα και να σπερνεις τον κομπλεξισμο εναντια στον Λογο και στην Γνωση γιατι ετσι σε θελουν παιδι. Σε θελουν να εισαι ενα αποβλακωμενο ζομπι για να μπορουν να σε ελεγχουν και σου εχουν κανει πλυση εγκεφαλου αιωνων για να μην μπορεσει ποτε κανενας να πλησιασει τον νου σου. Καταλαβαινεις παιδακι γιατι και σε καρμικο επιπεδο και γιατι σε ολα τα επιπεδα θα επρεπε να μου δωσεις βραβειο αντι να μου ζαλιζεις τα θεικα μου αρχιδια με τα σκατα που σου εχουν γεμισει το κεφαλι και οι μασονοι?

  Ειναι βεβαιο και εξακριβωμενο αλλωστε παιδι μου οτι ολη αυτη η ιστορια με τους Εψιλον και ολα αυτα τα σκατα μοναδικο στοχο εχουν τον νοητικο σου ελεγχο για αυτο και θα πρεπει να σταματησεις να αυνανιζεσαι παιδι μου καθως δεν εχει αντιληψης του τι πραγματικα γινεται.

  Εσυ και ολοι οι μαλακες οι ομοιοι σου παιδι μου θα επρεπε να μαζεψετε χρηματα για να μου ανοιξετε μια σχολη για να σας μαθω τουλαχιστον μερικα πραγματα πρωτου τα κακαρωσω και οχι να μου ζαλιζεται τα αρχιδια με την ληγμενη ενεργεια σας καθως ολα εχουν μια αιτια και ενα αποτελεσμα και χωρις την νοητικη αλχημεια δεν υπαρχει τροπος να ξεφυγεις απο το καρμα και εσυ παιδι μου με το κεφαλι σου ξερεις μονο να κλανεις και να ενδυναμωνεις τις ενεργειες που θα σε καταδικασουν και σε εχουν κανει ενα ζομπι παιδι μου. Απο μενα θα επρεπε να ζητησεις να θεραπευσω τον νου σου παιδι μου και οχι να προσπαθεις να με αρρωστησεις με την απυθμενη βλακεια σου και της θρησκειας σου και του Ελληνισμου σου που μεσα σε αυτον χωρανε μονο οι λοβοτομημενοι και οι θρησκολυπτοι.

  Με τοσο νοητικο κλανιδι που πεφτει παιδι μου απο σενα και τους ομοιους σου εχω γινει ειδικος ακομα και σε αυτο το θεμα και εχω αναπτυξει την επιστημη της νοητικης κλανιας σε τοσο μεγαλο βαθμο που θα μπορουσα να δημιουργησω το Fartmagick και να διδαξω τον πλανητη την υπερεπιστημη της κλανιας που ειναι δικη μου εφευρεση.

  Η μοναδικη χρησιμοτητα που θα μπορουσε να εχει για την σωτηρια σου η θρησκεια σου παιδι μου ειναι να πας να αδειασεις τα παγκαρια στις μεγαλες εκκλησιες που πανε οι πατριδοκαπηλοι γραβατομενοι της δεξιας και της αστικης ταξης και να τα κανεις δωρεα στο δικο μου παγκαρι που ειναι αδειο. Καταλαβες παιδι μου ποσο μαλακας εισαι και στο θεμα της αριστερας?

  • croif101 says:

   ΕΠΕΙΔΗ ΑΔΕΛΦΕ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΓΡΑΦΕΙΣ,ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ!!!ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ.
   ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ,ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ Μ ΕΚΕΙΝΟΝ ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΕΙΣ,ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΑΦΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ,ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΥΛΗ.
   ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΔΥΟ,Η ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,Η ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.
   ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΝΑ ΠΟΣΩΣ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ,ΕΠΙ ΓΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ.Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ!!!
   ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ,ΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΟΧΙ,ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ.
   ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ,ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ.
   ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ.

 29. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  1146 = THE TREE OF LIFE AND DEATH.

  Περιεργη μερα η σημερινη. Μολις γυρισα και απο τον γιατρο για το δοντι μου και ειμαι ζαλισμενος. Που εισαι Κροιφ παιδι μου πες στον “θεο” σου να περασει να του χωσω μια φαπα να φορτωσω τις μπαταριες μου γιατι ειμαι down.

 30. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Παιδι μου Croif πες τον ευνουχο “θεο” σου οτι θα τον σπασει στο ξυλο η θεα και πορφανως με αυτον θα πορευτεις και αντε και αρκετα μου τα ζαλισες και προσεχε και εσυ και οι υπολοιποι δαιμονισμενοι εθνοκπηλοι ειδωλολατρες του ειδους σου να μην ξυπνησετε αποτομα αρρωστακια που εχετε βρωμισει τον πλανητη.

  Εγω λεω απλα το αυτονοητο οτι ο βασικα κανενας δεν μπορει να ειναι σιγουρος για την καταγωγη του και οτι η εθνικιοτητα οριζεται απο τηνμ συνειδηση και ειναι προφανες οτι ο Ιησους Χριστος δεν ηταν Ελληνας και ουτε και η μητερα του που μεγαλωσε σε ενα Ιουδαικο μοναστηρι. Απλα βασικα εχετε υποστει πλυση εγκεφαλου και προσπαθειτε να επιβαλετε το ψεμα την αρρωστια και την εθνικισιτκη βλακεια και εισατε τοσο αρρωστοι που δεν υπαρχει πλεον και κανενα νοημα να πιστευει καποιος οτι τα παρασιτα του ειδους σας ειναι ανθρωποι και δεν με ενδιαφερει βασικα ουτε καταγωγη σου ουτε η εθνικοητητα σου. Εισαι απλα ενας ακομα αρρωστος εθνοκαπηλος απατεωνας οπως τοσο πολλοι που ειναι τοσοι πολλοι που αμφιβαλλω αν εχει υπαρξει ποτε στην ιστορια αναλογο φαινομενο.

 31. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Επισης θα σε παρακαλουσα αγαπητο δαιμονισμενο παρασιτο να σταματησεις να απευθυνεσαι σε εμενα καθως ειναι και ξεκαθαρο αλλωστε οτι δεν μπορεις να επικοινωνησεις με το αρρωστο γεματο σκατα κεφαλι σου και απλα βρωμιζεις το συμπαν με το δαιμινικο παρασιτο τον φανταστικο “θεο” που θα κλασει και θα χεσει και μπλεκεις τα αρχιδια με τα μυδια και δεν μπορεις να βαλεις την σκεψη σου σε μια λογικη σειρα και ολα οσα λες ειναι ασυναρτητες ηλιθιοτητες και ειναι προφανες οτι εχει υποστει λοβοτομη και οτι δεν προκειται ποτε να βγαλεις ακρη με τα δαιμονικα παρασιτα μεσα στο καμμενο μυαλο σου.

  Αντε κλασε τωρα μαζι με το δαιμονικο παρασιτο τον θεο σου και σταματα να ταιζεις την αρρωστια σου με ανοησιες και με αυτα που δεν μπορεις και που δεν θα μπορεσεις ποτε να προσεγγισεις καθως ειναι και ξεκαθαρο αλλωστε οτι το κεφαλι σου ειναι αδειο και οτι δεν μπορεις καν να επικοινωνησεις με το λογικο σου και οτι απλα κανεις μια δαιμονικη προβολη τα εθνικοπαρασιτα οπως και ολοι οι υπόλοιποι αρρωστοι εθνοκαπηλοι του ειδους σου για αυτο και αλλωστε η λυση για ολα σας τα προβληματα μπορει να ερθει μονο απο αριστερα καθως αλλωστε πλεον η γελοιοτητα σας εχει προεγγισει το απολυτο. Σε οτι αφορα τοις απειλες του “θεου” σου πες του καημενου να ερθει απο εδω να του ριξω μια φαπα του παρασιτου μηπως και ηρεμισει και το αρρωστο γεματο σκατα κεφαλι σου.

  Η ολη φαση βασικα ειναι οτι εισαστε σαν δαιμονισμενα ζομπι και δεν μπορει να βγει ακρη απο αυτα που λετε. ΙΧΩΡ και Ελληνας Ιησους και Ελλανιες πορδιτσες και Ελληνοκεντρικο συμπαν και μαζι ασφαλως και η Ορθολοξια και τα αρχιδια μου κουνιουνται καθως η απυθμενη βλακεια του κατα φαντασιαν απογονου περιστρεφεται γυρω απο την εθνοκαπηλια που μαλιστα καταληγει στον νεοναζισμο και ολα αυτα βασικα τα καταλογιζουμε και σε καποιον “Χριστο”. Η κατασταση σας βρισκεται στο τελευταιο σταδιο της ολικης παρακρουσης και τον “θεο” σας αμα τον κλασω χαρη θα του κανω.

  Αυτο που πραγματικα χρειαζετε το παρασιτο που εχετε μεσα στα κεφαλια σας που το αποκαλειται “θεο” ειναι καψιμο και τιποτα αλλο, καθως μιλαμε ξεκαθαρα για μια πολυ σοβαρη πνευματικη παθηση και για αυτο αλλωστε δεν μπαινω στον κοπο καν να διαβασω περισσοτερες απο δυο γραμμες απο τα σκουπιδια που κατεβαζει ο αρρωστος σου εγκεφαλος αλλα αμα επιμενεις και θελεις και εσυ αιμα οπως τα υπολοιπα δαιμονισμενα “Ελληνοκεντρικα” παρασιτα που βρωμιζουν το συμπαν μπορει κα να σε βοηθησω και να προχωρησω και σε αναλυση των οσων λες αν και ειναι προφανες οτι αυτο θα ειναι ψυχοφθορο καθως μιλαμε οτι εσυ ειδικα εισαι το τερμα της βλακειας και δεν προκειται να πιασει και τιποτα ο κατεστραμμενος σου εγκεφαλος για αυτο για το καλο σου το λεω παρε το παρασιτο τον “θεο” σου που ψαχνει για αιμα και αντε να δεις αν ερχομαι.

 32. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Αντε εκανα παλι το λαθος και διαβασα τι λενε τα παρασιτα που ψαχνουν για αιμα. Αυτος που πρεπει να αποφασισει παιδι μου εισαι εσυ και οχι εγω. Εγω ξερω πολυ καλα τι λεω και το πως συνδεονται τα πραγματα επι της ουσιας και σε οτι αφορα το θεμα του Χρισμεμενου των αρχαιων μυστηριων και σε οτι αφορα ολες τις παραδοσεις των θεων επι της ουσιας.

  Αυτος που πρεπει να αποφασισει ειτε να ακουσει για να μαθει ειτε να επιλλεξει αναμεσα στον Ιησου και τον εθνικιστοταλιμπανισμο που μπλεκει Ελλανιους, ΙΧΩΡ, Ελληνοκεντρικο συμπαν και αρχιδια καλαβρεζικα εισαι εσυ. Βλεπεις υπαρχει ενα προβλημα δεν μπορεις να εισαι “Ελληνοκεντρικος” με βαση μαλιστα την καταγωγη και να μιλας και καλα για καποιον Ελληνα Ιησου ο οποιος μαλιστα ταυτιζεται αποκλειστικα με τον Ελληνοκεντρισμο και την αρχαια πραγματικοτητα.

  Αυτα τα δυο πραγματα δεν πανε μαζι και αμα δεν μπορεις να το βαλεις μεσα στο μυαλο σου να ζητησεις βοηθεια απο τον Γιατρο καθως εμενα δεν με ενδιαφερει το θεμα σου και εφοσων μαλιστα δεν θελεις να προσπαθησεις εστω να καταλαβεις αυτα που λεω τα οποια μαλιστα θα μπορουσαν να σε βοηθησουν επι της ουσιας να συνδεσεις καποια πραγματα αναφορικα και με τα αρχαια χριστικα μυστηρια κλπ. Για αυτο και δεν λεω περισσοτερα. Απλα βασικα σου λεω δεν με ενδιαφερει το θεμα σου και ουτε ο “θεος” σου και ουτε η καταγωγη σου και ουτε το εθνος σου.

 33. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Ψαχνετε να βρειε εθνολογικες απολυτοτητες σε πνευματικα θεματα και καθως εγω προσπαθω να σας απελευθερωσω ενεργειακα για να σταματησετε να μπλεκετε τα μπουτια σας με τις θρησκειες και τους εθνικους κομπλεξισμους ηρθαν τα παρασιτα της αρρωστιας σας να με τραβηξουν κατω μαζι τους μεσα στον βοθρο σας.

  Ο Ιησους ηταν ενας Ιουδαιος επαναστατης που εφερε μια νεα θρησκεια η οποια δεν ειχε εθνολογικο χαρακτηρα. Βαλτε αυτο πρωτα μεσα στο μυαλο σας και μην μπλεκετε τον Ιησου με τον εθνικισμο και με τον “Ελληνοκεντρισμο”.

  Απο εκει και μετα αμα φυγει απο το πεδιο σας αυτο το παρασιτο που προσδιοριζεται ως “Ελληνοκεντρισμος” και προσπαθησετε τουλαχιστον να κατανοησετε αυτα που λεω αναφορικα με την σχετικοτητα της καταγωγης και την εθνοτητας που εξαρταται απο την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ η οποια μαλιστα εκφραζετε στν γενετικο κωδικα μπορειτε να δειτε τον Ελληνισμο ως μια συνθεση συμπαντικης ενεργειας και ως την κωδικοποιηση των αρχαιων μυστηριων που μπορει να επανελθει μεσα σε ενα νεο πρισμα χωρις να χρειαζεται να αλλαξουμε καταγωγη στον Ιησου εκει οπου αλλωστε ΜΕ ΒΑΣΗ αυτα που λεω και μαλιστα και με βαση τις εκπορευσεις της μητρας μπορεις να μιλησεις για το ΠΝΕΥΜΑ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ του Ιησου που περασε μεσα απο το Ελληνικο ματριξ για να διαδωθει στον πλανητη. Τωρα αμα συνεχιζεις και εσυ και ο βλακας ο “θεος” σου να εχεις προβλημα μαζι μου γιατι απλα δεν μπορεις να βγαλεις ακρη με το μυαλο σου στα @@ μου σε γραφω.

 34. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Ασφαλως ο εσωτερικος Χριστος και δηλαδη ο Κοσμικος Αξονας συμφωνα με την πηγαια λογικη του ολου θεματος που φτανει με τις Αιγυπτιακες πυραμιδες δεν μπορει να εχει καποιο προβλημα να πεις οτι ειναι ΚΑΙ Ελληνας και εφοσων μαλιστα το πνευμα του περασε μεσα απο το Ελληνικο ματριξ για να διαθωθει με την επικρατουσα τοτε γλωσσα που ηταν τα Ελληνικα. Αρα δεν υπαρχει και με βαση την λογικη του ολου θεματος κανενα προβλημα να πεις οτι ειναι ΚΑΙ Ελληνας αλλα βασικα υπαρχει σοβαρο προβλημα οταν προσπαθεις να εγκλωβισεις μια εισαγωμενη επι της ουσιας ενεργεια στο Ελληνικο ματριξ μεσα στα στενα ορια του Ελληνοκεντρισμου που καταληγει και στον φυλετισμο και ολο αυτο προκαλει ενα
  ενεργειακο μπλοκαρισμα και εγω σας εξηγω την απλη λυση που συνιστα οτι η εθνικοτητα οριζεται απο την συνειδηση = ΕΝΕΡΓΕΙΑ του ατομου και οχι αποκλειστικα απο την καταγωγη του και μαλιστα αυτο που λεω οχι μονο δεν καταργει την ενεργειακη αξια του Ελληνικου ματριξ και την κωδικοπιηση του αλλα μαλιστα στοχευει στην ενεργειακη του απελευθερωση και στην ενεργειακη του ενδυναμωση.

  Προκειμενου καποιος να παριστανει τον Ελληναρα και τον Χριστιαναρα και να κανει προσωπικες επιθεσεις θυσιαζουν οι βλακες επι της ουσιας τον Λογο και την ΕΝΕΡΓΕΙΑ του = ΣΟΦΙΑ και μετα νομιζουν οτι αυτο που τραβαει ο οργανισμος του ευνουχου ψευτοθεου τους δεν ειναι ενα χερι ξυλο απο την Θεα που την βιαζει μεσα στους αιωνες ο κομπλεξισμος του μικροτσουτσουνου που εκφραζει την ενεργεια του ευνουχου ψευτοθεου που αυτο που πραγματικα χρειαζετε ειναι ενα παλουκι μεσα στον κωλο του.

  Anyway αρκετα δεν προκειται να επανελθω καθως το ενεργειακο μπλοκαρισμα που εχει προκληθει μου προκαλει εκευρισμο και το θεμα ειναι ηλιθιο, καθως ξεκινησε μαλιστα με μια ηλιθια επιθεση εθνολογικου και θρησκευτικου περιεχομενου απο τα δαιμονικα παρασιτα του ευνουχου ψευτοθεου που ενιοτε παριστανουν και τους Ελληναρες εκει οπου επι της ουσιας ειναι η ενεργεια τους που σκοτωσε το Ελληνικο ματριξ και που συνεχιζει να το εγκλωβιζει/μπλοκαρει για να μην μπορεσει ποτε να αναστηθει.

 35. seirios says:

  δεν διαβασα ολα τα σχολια διοτι λιγο πολυ ολοι λενε τα ιδια κανεις δεν εχει καταλαβει η δεν θελει να καταλαβει ωρα να αφησουμε τα πολιτικα που μας ταλανιζουν και γινομαστε βορα ολων ωρα να δουμε τον εαυτο μας και τον διπλα σαν συνοδοιποροσε αυτην την ζωη και οχι σαν εχθρο επειδη καποιοι μας βαζουν να μαλλιοτραβιομαστε σαν κοκκινοι μπλε πρασινοι εχω περασει απο αυτην την φαση και το καταλαβα αρκετα νωρις μην γινετε βορα η ιστορια αυτη δεν ειναι τωρινη καποτε καποιος μου ελεγε αν θελεις να ξερεις τι συμβαινει στον τοπο σου ξεκινα μετα τον α παγκοσμιο πολεμο και θα μαθεις την αληθεια.Ετσι και εδω η αληθεια ειναι πολυ παλια καπου στην αρχη η στο τελος του Β παγκοσμιου πολεμου ολα ηταν και ειναι προκαθορισμενα οσοι τελειωσαν εξαταξιο γυμνασιο ας βρουν τα παλια βιβλια γεωγραφιας και ας δουν τις ονομασιες των γειτονων.Ωρα να ξυπνησουμε αυτο λεω εγω.Μας τα βαζανε κατω απο την μουρη μας αλλα εμεις δεν βλεπαμε

 36. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Εχω αυτο το προβλημα με το δοντι μου που πρεπει να κανω απονευρωση και συνδιασμο με τα δαιμονικα παρασιτα του Γιαχβεδισμου που στοχυεουν την ουσια = ενεργεια του Λογου με ηλιθιοτητες μου γυρισε το κεφαλι.

  Να παρουμε λοιπον τα πραγματα απο την ΑΡΧΗ.

  Η ενεργεια του Ελληνικου Ματριξ (Μητρα) ειναι μια συνθεση της ενεργειας των Αιωνων που περιλαμβανει ολες τις παραδοσεις του πλανητη και ΕΙΣΑΓΕΙ δηλαδη την ενεργεια ολων των παραδοσεων και επειτα ΕΞΑΓΕΙ ενα εθνολογικο προσημο ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ και οχι πανω στην βαση που προβλεπει την “Ελληνικοτητα” της Πηγης και του Πυρηνα της συμπαντικης ενεργειας που εκφραζεται μεσα απο ολες τις παραδοσεις των εθνων.

  Αυτα που σας λενε σε οτι αφορα την προελευση του Αλφαβητου ειναι ενα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΠΟΚΑΡΙΣΜΑ που δεν σας επιτρεπει να ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ οτι βασικα το Αλφαβητο ειναι δομημενο με την ΕΝΕΡΓΕΙΑ των αρχαιων μυστηριων και για αυτο ΠΕΡΙΕΧΕΙ την ενεργεια των Ιερογλυφικων και οχι το ΑΝΤΙΘΕΤΟ καθως ανεξαρτητα και με τις θεωριες που μιλανε για εναν αρχαιο “Ελληνισμο” που “προηγηθηκε” του Ελληνισμου που εμεις γνωριζουμε (π.χ οι παπαριες του ΟΕΑ) η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ απο τα Ιερογλυφικα στο Αλφαβητο ειναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ και οι Αιγυπτιοι ηταν Αιγυπτιοι που ειχαν τους δικους τους Θεους και οχι Ελληνες καθως η συνειδηση = ΕΝΕΡΓΕΙΑ του Ελληνα ξεκιναει με την δικη του παραδοση με την δικη του γλωσσα και με τους δικους του θεους και για αυτο αλλωστε οταν μιλαμε για τους Πελασγους μιλαμε για προ-Ελληνες και οχι για Ελληνες και μαλιστα οι Ελληνες τους θεωρουσαν Βαρβαρους που μιλουσαν μια Βαρβαρικη γλωσσα. ΤΕΛΟΣ.

  Αμα δεν περασετε αυτο που σας λεω απο την ΑΡΧΗ μεσα στο μυαλο σας δεν προκειται ποτε να απεγλωβιστει ενεργειακα το Ελληνικο ματριξ και απο τα δικα σας ενεργειακα παρασιτα και απο τα ενεργειακα παρασιτα των εχθρων σας που αλλωστε βασιζονται πανω στην δικη σας ενεργεια για να δημιουργησουν σκεπτομορφες για να σας ελεγχουν.

  Πανω λοιπον σε αυτην την βαση και με την πηγαια λογικη της ΑΡΧΗΣ του κυκλου που προβλεπη η ΜΟΡΦΗ και δηλαδη η υλοποιηση της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ μπορουμε να μιλαμε για ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ που ειναι μια ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ του Ελληνικου Ματριξ με το ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ και για αυτο επι της ουσιας αυτη η ηλιθια θρησκευτικη συγκρουση που ξεκινησε πανω στην βαση της εθνικιστικης παρακρουσης συνιστα επι της ουσιας εναν γενετικο πολεμο αναμεσα σε εθνη και δηλαδη αναμεσα στο αρχαιο εθνος και το νεο και αυτο ειναι μια ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ η οποια εχει εξελιχθει σε εναν ΚΑΡΚΙΝΟ μεσα σε ΟΛΟΥΣ οσους εχουν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και δηλαδη και τον Τσιπρα και τον τελευταιο Χριστιανοταλιμπαν και τον τελευταιο Ελληνοταλιμπαν καθως υπαρχει μια ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΡΟΗ η οποια συνεστησε το ΝΕΟ Ελληνικο Ματριξ και δεν μπορει η ΕΝΕΡΓΕΙΑ = ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ να παγιδευτει μεσα στον χρονο μεσα στα πλαισια των εθνολογικων απολυτοτητων που προβλεπει η διεστραμμενη σας συνειδηση = ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

  Το ολο θεμα λοιπον ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ εχει ΑΜΕΣΗ σχεση με το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ καθως οσο δικαιωμα ειχε ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΡΟΗ να εκφραστει ως το ΝΕΟ Ελληνικο Ματριξ το ιδιο δικαιωμα εχει να εκφραστει και ως η ΝΕΑ Μακεδονια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ με την καταγωγη καθως αλλωστε η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ του ΝΕΟΥ Ελληνικου Ματριξ ειναι το πολυεθνικο ΒΥΖΑΝΤΙΟ και η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ αυτοκατορια και η ΝΕΑ Ελληνικη γλωσσα ειναι μια ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΙΞΗ αυτων των ενεργειων.

  Ειτε λοιπον αποδεχεσται το δικαιωμα ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ με ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ και εκει οπου μαλιστα ξεκαθαριζει το θεμα σε οτι αφορα την ΙΣΤΟΡΙΑ (και δηλαδη την ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΡΟΗ του παρελθοντος) ειτε ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ την πραγματικοτητα = ΕΝΕΡΓΕΙΑ = ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ που συνιστα το ανυποστατο του ΝΕΟΥ Ελληνικου Ματριξ την οποια προαπαγανδιζουν οι “εθνικοι” που και αυτοι με την σειρα τους σε αυτη την περιπτωση υπογραφουν το ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ με την ΝΕΑ Ελλαδα.

  Σας εχω λοιπον ετοιμη την λυση για ολα σας τα προβληματα. Θα δημιουργησω τον ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ βασισμενο στην ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ και δηλαδη διεθνικη και διαστρικη ΕΝΕΡΓΕΙΑ του Ελληνικου Ματριξ και αμα ο Ελληνισμος σας δεν με ακολουθησει θα τον κανω μια χαψια και θα τον φτυσω στην κολαση καθως αρκετα με εχει βασανισει το ολο θεμα.

  Οριστε λοιπον ο Γορδιος Δεσμος που θα κοψει ο Μεγας Αλεξανδρος αναφορικα με τα προβληματα σας. Θα αφησετε πισω σας το ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ = ΚΑΡΜΑ και θα επιστρεψετε στην ΑΡΧΗ KAI EITE ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ειτε που θα σας ξερασω μαζι με το εθνος σας και τις θρησκειες σας καθως αλλωστε η ΕΝΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ συνιστα καταλυψη του Ελληνικου Ματριξ και των Ελληνικων βασιλειων απο τον Μεγα Αλεξανδρο με ΠΟΛΕΜΟ εκει οπου μαλιστα προεκυψε το εξης:

  Ύστερα από 42 χρόνια καθώς λέει ο Πλούταρχος, ο δήμος των Αθηναίων, (η Αθηναϊκή Δημοκρατία), θυμήθηκε να τον τιμήσει όπως του άξιζε, στήνοντας χάλκινο ανδριάντα και ψηφίζοντας να τρέφεται στο πρυτανείο κάθε φορά ο μεγαλύτερος εν ζωή των απογόνων του. Στη βάση του ανδριάντα του χαράχτηκε το περίφημο επίγραμμα:

  «εἴπερ ἴσην γνώμῃ ῥώμην Δημόσθενες ἔσχες, οὔποτ’ ἂν Ἑλλήνων ἦρξεν Ἄρης Μακεδών.» (στα αρχαία ελληνικά)[2]
  «ίση την ρώμη με τη γνώμη εάν, ω Δημοσθένη, είχες, δε θα επάτ’ εις Ελλάδα Άρης ποτέ Μακεδών»(σε μετάφραση του Αλεξάνδρου Ραγκαβή[3] και απόδοση στα νέα ελληνικά) [4]

  Οπως καταλαβαινετε ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ χωραει ΚΑΙ η Σλαβικη Μακεδονια που διεκδικει επι της ουσιας ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ = ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ = ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ καταγωγη απο τον Μεγα Αλεξανδρο που ηταν ΟΙΚΟΥΜΕΝΤΙΣΤΗΣ. Καταλαβατε η θελετε να κανω και κακα?

 37. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Μεσα στον δικο μου Ελληνισμο που εκφραζει την ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ = ΕΝΡΓΕΙΑ των ΑΙΩΝΩΝ χωραει και ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ο οποιος αλλωστε εκφραζει μια ΠΗΓΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ των αρχαιων μυστηριων. Χωραει και η η θρησκεια ΣΑΣ οποια και αν ειναι αυτη καθως χωρανε ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ και αυτο συνιστα αλλωστε αυτο που ελεγαν οι αρχαια Ελληνες μυστες και μυημενοι και δηλαδη αυτο: ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ.

  Το θεμα λοιπον δεν ειναι να χωρεσω εγω μεσα στις θρησκειες και τις ιδεολογιες σας. Το θεμα ειναι ειναι να χωρεσετε εσεις μεσα στην ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ που εξεφραζε στον απολυτο της βαθμο η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ του Αλεξανδρου που εγινε αποδεκτος απο σχεδον ολες τις παραδοσεις της εποχης του ως ΜΕΣΣΙΑΣ = ΩΡΟΣ = ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ = ΜΑΡΔΟΥΚ.

  Ακομα και το Ιουδαικο ιερατειο τον υποδεχθηκε ως ΣΩΤΗΡΑ = ΜΕΣΣΙΑ οπως και τον ΚΥΡΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ που ηταν το ΙΝΔΑΛΜΑ του Αλεξανδρου που ειχε μαλιστα τον ΤΙΤΛΟ ΜΑΡΔΟΥΚ που ηταν ο ΤΙΤΛΟΣ του Βαβυλωνιου Βασιλεα που διεκδικησε ΚΑΙ ο Αλεαξανδρος. Καταλαβατε γιατι ΕΠΙΜΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ = ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ = ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ?

  Σε οτι αφορα λοιπον τους ιουδαιοπληκτους αυτη ειναι η ΕΚΠΛΗΞΗ που τους επιφυλασσει η ΕΝΕΡΓΕΙΑ = ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ = ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ: O Εβραικος τιτλος ΜΕΣΣΙΑΣ αποδιδεται απο τους προφητες της Π.Δ στον ΚΥΡΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ και αρα ειναι ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΣ με τον ΤΙΤΛΟ του ΜΑΡΔΟΥΚ που ειναι ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΣ με τον ΤΙΤΛΟ του ΩΡΟΥ που ειχε αποδοθει και στον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ απο τους Αιγυπτιους Ιεροφαντες που με αυτην την λογικη ειναι ΧΡΙΣΤΟΣ.

  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΩΡΟΣ και δηλαδη ο Χρισμενος Φαραω/Βασιλεας και ο Ιησους υπηρχε ενας Χρισμενος Βασιλεας = ΧΡΙΣΤΟΣ που ειναι ενας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ των ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ που ειναι ισοδυναμος με τον ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΩΡΟΥ και δηλαδη του ΧΡΙΣΜΕΝΟΥ ΦΑΡΑΩ.

 38. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Ο Ελληνισμος εγινε ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΛΟΓΩ του ΟΙΚΥΜΕΝΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ που ηταν μαλιστα βασισμενο στην ΕΝΕΡΓΕΙΑ του ΙΝΔΑΛΜΑΤΟΣ του που ηταν ο ΜΕΣΣΙΑΣ = ΧΡΙΣΤΟΣ = ΜΑΡΔΟΥΚ και δηλαδη ο Κυρος ο Μεγας που ηταν ο πρωτος μαλιστα κοσμοκρατορας που αναγνωρισε το δικαιομα του ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΣΜΟΥ των εθνων. Καταλαβαινετε η οχι τις ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΟΚΕΣ σε οτι αφορα το θεμα του Αλεξανδρου στην ολοτητητα του και σε οτι αφορα δηλαδη το θεμα με τους Σκοπιανους εθνικιστες που εντοπιζουν μαλιστα αυτη την συγκρουση της συνειδησης του Μεγαλου Αλεξανδρου με τα υπολοιπα Ελληνικα βασιλεια και αρα ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ = ΠΝΕΥΜΑ και δηλαδη αυτον το ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ και δηλαδη αυτον τον ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ που συνιστα την ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΑΣ (Kether) επι της ΟΥΣΙΑΣ και των ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ με τους Ελληνες εθνικιστες και τα υπολοιπα Ελληνικα βασιλεια?

  Καταβαινετε πως εχει το ολο θεμα σε ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ με ολους αυτους του ΕΘΝΟΚΑΠΗΛΟΥΣ (ειτε εθνικους ειτε εθνικιστες ειτε απλα βλακες) που επι της ουσιας προσπαθουν να σκοτωσουν οχι μονο το οικουμενικο ΟΡΑΜΑ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ του Αλεξανδρου αλλα και την ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ της Ελληνικης ΜΗΤΡΑΣ?

  Θα σας τα πω ξανα λοιπον:

  Ο Μεγας Αλεξανδρος οδηγηθηκε απο το μαντειο των Δελφων στο Λυβικο ιερατειο του ΑΜΜΩΝ (δηλαδη του Λυβικου Αμουν Ρα) τον οποιον θεωρησε ως ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ και ο οποιος ταυτιστηκε απο τους Ελληνες μυημενος με την Ελληνικη του εκδοση και δηλαδη με τον ΔΙΑ.

  Ο Μεγας Αλεξανδρος αναγνωριστηκε απο τους Αιγυπτιους Ιεροφαντες ως ΩΡΟΣ και ως δηλαδη η ενσαρκωση/αβαταρας του Αμουν Ρα.

  Ο Μεγας Αλεξανδρος παντρευτηκε μια ΙΕΡΕΙΑ της Ισταρ/Αφροδιτης που ηταν η ΧΡΙΣΤΙΚΗ δυναμης για τους Βαβυλωνιους που παρειχε τα Βασιλικα δικαιωματα στους Βαβυλωνιους βασιλεις και τον ΤΙΤΛΟ του ΜΑΡΔΟΥΚ = ΧΡΙΣΤΟΥ που ειναι ΑΝΑΛΟΓΟΣ με τον ΤΙΤΛΟ του ΩΡΟΥ και δηλαδητου ΧΡΙΣΜΕΝΟΥ ΦΑΡΑΩ στον οποιο παρειχε τα βασιλικα δικαιωματα η ΑΘΩΡ/Αφροδιτη που ηταν ΧΡΙΣΤΙΚΗ δυναμη για τους Αιγυπτιους. Αυτο φυσικα το σχημα ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ οτι εχει σχεση και με το συμβλισμο που εχει το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ που ηταν ενα απο τα συμβολα της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ/ΙΣΤΑΡ/ΑΘΩΡ και που ηταν η ΜΟΡΦΗ που πηρε αυτη η ΕΝΕΡΓΕΙΑ που προσδιοριστικε ως το Αγιο Πνευμα η οποια παρειχε το ΧΡΙΣΜΑ στον ΙΗΣΟΥ. Το θεμα ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ και μπορω να το εξηγησω σε ΑΠΟΛΥΤΟ βαθμο και με βαση τον Ιουδαικο συμβολισμο (οριστε και τα συμβολα για τους χριστοκαπηλους που τα εψαχναν) της SHEKINAH = 450 = ISHTAR που ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ οτι ειναι η Ιουδαικη προσεγγιση αυτης της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ και δηλαδη της ΧΡΙΣΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ των αρχαιων μυστηριων.

  Σκεφτειτε λοιπον τι ΕΚΦΡΕΑΖΕΙ η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ αυτων που προσπαθουν να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ του Αλεξανδρου για να ταισουν την ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ και τις ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΟΚΕΣ που εχιε προκαλεσει ολη αυτη η ιστορια και σε σχεση με αυτο που γινεται εδω μεσα τα τελευταια χρονια. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΘΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ και σας εχω βαρεθει και εσας και το εθνος σας οσο ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ και σκεφοτμαι να μετακομησω στο ΝΕΟ Μακεδονικο εθνος για να μπορω να αναπνευσω.

 39. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Θα σας το κανω οσο ποιο απλο γινεται.

  Θελετε η οχι τον Μεγα Αλεξανδρο να ειναι νεοελληνας και ο Βασιλεας του ΝΕΟΥ Ελληνισμου?

  Αυτο ειναι το κουμπακι και αυτη ειναι η τελευταια σας επιλογη.

  Αμα η απαντηση σας ειναι ναι τοτε θα πρεπει να αποδεχθειτε την ενεργεια μου και ολα οσα σας λεω σε οτι αφορα τα αρχαια χριστικα μυστηρια και την ενεργεια του Αλεξανδρου που μαλιστα ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ για την ΑΝΕΓΕΡΣΗ του Π-υργου του Μαρδουκ-Νιμροδ-Οσιρι και δηλαδη του “Πυργου της Βαβελ” οπως λεει η Ιουδακα πραμυθολογια.

  Η συγκρουση με τους Γιαχβεδιστες που αρνουνται το δικαιωμα ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ και προσπαθουν να επιβαλουν μια νεα ταξη χωρις αυτοδυναμες ομαδες = εθνη βρισκεται στην τελικη της ευθεια.

  Εχετε λοιπον πλεον ΞΕΚΑΘΑΡΑ την επιλογη αναμεσα στον “θεο” την Π.Δ και τον ΕΩΣΦΟΡΟ και δηλαδη τον Βαβυλωνιο Βασιλεα και δηλαδη τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ και η επιλογη σας θα ειναι τελεσιδικη και σε οτι αφορα δηλαδη και την εθνολογικη σας προσεγγιση καθως θα δηλωσετε Ιουδαιοι και οχι Ελληνες και οχι φυσικα απογονοι του Μεγαλου Αλεξανδρου.

  Αμα πειτε οχι ειναι προφανες οτι το βασιλειο του Μεγα Αλεξανδρου ξεκιναει απο την Βορεια Μακεδονια και ερχεται προς τα κατω για να ολοκληρωθει ο κυκλος του χρονου.

  • croif101 says:

   ΥΠΑΓΕ ΕΙΣ ΠΕΡΣΙΔΑΝ ΧΩΡΑΝ,ΚΑΙ ΕΣΣΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ!!!
   ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΑΣΤΟΡΑ!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.
   ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
   ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ,ΚΑΙ Η ΠΑΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ.
   ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΟΣΚΗΣΕΙΣ!!!ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΟΣΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΘΕΛΕΙΣ.
   ΑΛΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΠΟΣΟ ΣΤΟΥΚΑΣ ΕΙΣΑΙ.
   ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ(ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ),ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΕΜΟΣ ΘΕΟΣ ΕΣΤΙ.
   ΕΣΥ ΩΣ ΤΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ,ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑ,,ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ?
   ΑΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ,ΘΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΒΕΛΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ.

 40. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Δεν προκυπτει ασφλαως θεμα “αντιθεσης” σε αυτα που λεω καθως οι “απαντησεις” που παιρνω απο τα ζομπι στοχευουν παντα στο κενο και σε αυτα που φανταζονται και καθως αλλωστε μιλαμε για αρρωστακια που προσπαθουν να διαστρεβλωσουν την πραγματικοτητα και καποιος πρεπει να βουλιαξει μεσα στο βοθρο τους για να βγαλει ακρη.

  Να αναλυσω λοιπον ξανα το θεμα του Εωσφορου για να καταλαβετε γιατι δεν μπορει να υπαρχει “αντιθεση” εκει οπου δεν υπαρχει καν “θεση” σε αυτα που λετε οταν στρεφεται τους δαιμονες σας εναντιον με βαση την πιστη σας και δηλαδη με βαση την πλυση εγκεφαλου που εχετε υποστει χωρις καν να προσπαθειτε να καταλαβετε τι λεω.

  Η μοναδικη φορα που εμφανιζετε ο Εωσφορος ως μεταφραση ασφαλως στην Παλαια Διαθηκη ειναι σε μια αναφορα στον ΒΑΒΥΛΩΝΙΟ ΒΑΣΙΛΕΑ εκει που λεει πως εξεπεσες ετσι κλπ και με βαση αυτη την αναφορα το ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ιερατειο δημιουργησε μεσα απο μια προφανη και πρωτοφανη θα ελεγα παρερμηνεια την μυθολογια του “εκπτωτου” Εωσφορου που αμα ειχατε και λιγο μυαλο θα μπορουσατε να καταλαβετε οτι αυτη η ΣΤΟΧΕΥΣΗ του Χριστιανικου και δηλαδη του ΡΩΜΑΙΚΟΥ ιερατειου περιλαμβανει ΚΑΙ τον Αλεξανδρο καθως και ΟΛΟΥΣ του Χρισμενους Βασιλεις των εθνων καθως η ιουδαιοκεντρικη ιδεολογια τους στοχευσε την επιβολη στα μυστηρια των αλλων παραδοσεων απο οπου μαλιστα ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ τα Χριστικα μυστηρια.

  Με βαση λοιπον αυτο το ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ειναι ΓΕΛΟΙΟ αυτο που γινεται και με τους παπαδες κλπ που μαζευτηκαν στα συλλαλητηρια και κατω μαλιστα απο το αγαλμα του Χρισμενου Βασιλεα των Ελληνων τον οποιον ο ευνουχος ψευτοθεος τους στοχευει ξεκαθαρα ως τον “εκπτωτο” Εωσφορο και δηλαδη ως τον εχθρο τους.

  Το θεμα ασφαλως ειναι ακομα ποιο γελοιο καθως ο Εωσφορος στην Καινη Διαθηκη
  ειναι ο ΙΗΣΟΥΣ και ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ και οποιος διαφωνει ΠΡΟΚΑΛΩ να μου αποδειξει το αντιθετο καθως εδω περα υπαρχει μια ξεκαθαρη θεση απο μερους μου και οτι δηλαδη το Χριστιανικο ιερατειο ειναι ο Σατανας ο ιδιος που σας εχει καταστρεψει τους εγκεφαλους με απιστευτες ηλιθιοτητες.

  Εδω υπαρχουν οι σχετικες αναφορες και μπορω να σας βρω και την πρωτη λατινικη μεταφραση της Βιβλου οπου παρουσιαζεται η λεξη Lucifer που ειναι μια αναφορα του Πετρου και η μεταφραση της Ελληνικης λεξης Φωσφορος που αποδιδεται στον Ιησου και μεταφραζεται και ως Πρωινος Αστερας/Morning Star.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Lucifer

  • croif101 says:

   ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΥΚΑΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΥΚΑΣ,ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ ΒΛΑΚΑ!!!

   ΕΙΣ ΜΕ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΦΩΣ. ΚΑΙ Ο ΠΑΘΩΝ ΘΕΟΣ ΕΣΤΙΝ
   ΚΑΙ ΟΥ ΘΕΟΤΗΣ ΠΑΘΕΝ ΑΥΤΗ ΑΜΦΩ ΓΑΡ ΒΡΟΤΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΜΒΡΟΤΟΣ
   ΑΥΤΟΣ ΘΕΟΣ ΗΔΗ ΚΑΙ ΑΝΗΡ
   ΠΑΝΤΑ ΦΕΡΩΝ ΠΑΡΑ ΠΑΤΡΟΣ, ΕΧΩΝ ΤΕ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ
   ΠΑΤΡΟΣ ΜΕΝ ΕΧΩΝ ΖΩΟΝ, ΑΛΚΗ ΜΗΤΡΟΣ ΔΕ, ΧΘΙΝΗΤΟΙ ΣΤΑΥΡΟΝ
   ΤΑΦΟΝ, ΥΒΡΙΝ, ΑΝΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΛΕΦΑΡΩΝ ΠΟΤΕ ΧΕΥΑ ΔΑΚΡΥΑ ΘΕΡΜΑ
   ΠΕΝΤΕ ΔΕ ΧΙΛΙΑΔΑΣ ΕΚ ΠΕΝΤΕ ΠΥΡΡΩΝ ΚΟΡΕΣΑΙ. ΤΟ ΓΑΡ ΘΕΛΕΙΝ, ΑΒΡΟΤΟΣ ΕΛΚΕΙ
   ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΜΟΣ ΘΕΟΣ ΕΣΤΙΝ
   ΕΝ ΞΥΛΩ ΤΑΝΥΣΘΕΙΣ. ΩΣ ΘΑΝΕΝ ΕΚ ΤΑΦΗΣ, ΕΙΣ ΠΟΛΟΝ ΕΛΚΩΝ!!!
   ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΜΑ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΣΩ ΟΧΤΑΚΟΣΙΕΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ!!
   ο ίδιος ο Ιώσηπος αναγκάζεται να παραδεχθή:
   «Παρμενίωνος δε μόνου προσελθόντος αυτώ και πυθομένου, τι δήποτε προσκυνούντων αυτόν απάντων αυτός προσκυνήσειεν τον Ιουδαίων αρχιερέα; ου τούτον, είπεν, προσεκύνησα, τον δε θεόν, ου την αρχιερωσύνην ούτος τετίμηται»
   ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΕΡΙ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΘΕΙΤΗΣ!!
   ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΙΣΑΙ ΔΛΔ!!!!

 41. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Καταρχην δεν ειπα πουθενα οτι απορριπτω τον Ιησου ΧΡΙΣΤΟ αλλα ειναι και προφανες οτι υπαρχει ενα δαιμονικο στοιχειακο με το ονομα “Ιησους” που ψαχνει για αιμα στο ονομα του Ιησου και το οποιο βασικα εχει πλημμυρισει κιολας τον κοσμο στο αιμα.

  Παμε ξανα σε οτι αφορα τον Αλεξανδρο.

  Αυτα που ειπα ασφαλως ισχυουν και τα εχω αναλυσει πολλες φορες και μπορω να το κανω ξανα και αυτα που πηρα ως “απαντηση” δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που λεω και το ολο θεμα σε οτι αφορα αυτη την επιθεση απο τους δαιμονες του ιερατειου και του “Ελληνοκεντρισμου” των μασονων (για τον οποιο μιλησε και ο Φουρακης αλλωστε) ειναι γελοιο.

  Επισης ο Μεγας Αλεξανδρος ηθελε να κανει πρωτευουσα της αυτοκρατοριας του την Βαβυλωνα και οπως ειπα και πριν εδωσε διαταγη για την ανεγερση του Πυργου του Μαρδουκ.

  In 331 BCE, Alexander the Great captured Babylon and ordered repairs to the Etemenanki; when he returned to the ancient city in 323 BCE, he noted that no progress had been made, and ordered his army to demolish the entire building, to prepare a final rebuilding.[10] His death, however, prevented the reconstruction.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Etemenanki

  Συμφωνα λοιπον και με τα δεδομενα θα μπορουσε καποιος να φανταστει αυτο που εγω γνωριζω οτι αυτος ηταν και ο λογος της δολοφονιας του απο τους Ελληνες εθνικιστες που και τοτε ηταν ενα και το αυτο με το πνευμα του Γιαχοβα που εξεφραζε την πολωση των πατριαρχικων δομων σε αντιθεση με τον Αλεξανδρο που ηταν μαλιστα ενα παιδι των μυστηριων της Θεας και των Καβειριων/Πελασγικων μυστηριων τα οποια μαλιστα δεν ειχαν εθνικο προσανατολισμο (οπως για παραδειγμα ο Γιαχοβας) και στα οποια ηταν ιερεια η μητερα του Ολυμπιαδα η οποιο δολοφονηθηκε οπως και η Βαβυλωνια γυναικα του η Ρωξανη και ο Αλεξανδρος junior ο γιος του που ηταν μισος Βαβυλωνιος.

  Δηλαδη η ολη φαση θυμιζει τον ΑΛΕΞΗ που ειναι «μυημενος» σε μια παραλληλη διεθνιστικη πραγματικοτητα. 🙂

 42. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Βασικα Croif εισαι χαζουλης και δεν καταλαβαινεις καν τι λες και σε τι απαντας για αυτο και δεν υπαρχει τιποτα να σου απαντησω και στις επιθεσεις και στις προσβολες κλπ.

  Αντε τωρα να απαντησεις σε ενα βλακα που εχει εφευρει τον Ιησου ΧρΕΙστο.

  Αντε σε παρακαλω αδειασε μου την γωνια και σταματα να παραληρεις και να τρολαρεις.

  Ο Μεγας Αλεξανδρος ηταν πολυθειστης και δεν ειχε ασφαλως καμια σχεση με την παρακρουση σου. Εισαι τοσο βλακας που πλεον η βλακεια εχει χασει το νοημα της.

 43. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Προσπαθεις, σφιγγεσε να βγαλεις κατι απο αυτο το πραγμα που νομιζεις οτι ειναι εγκεφαλος για να πεις κατι και δεν ξερεις καν τι λες και σε τι απαντας και απλα βασικα τρολαρεις με ασυναρτησιες που δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που λεω.

  Απλα βασικα υπηρετεις ενα δαιμονικο παρασιτο στο οποιο εδωσες το ονομα Ιησους ΧρΕΙστος για να σπερνεις την βλακεια και την πνευματικη αρρωστια καθως επι της ουσιας δεν ξερεις τι σου γινεται και δεν μπορεις να βαλεις την σκεψη σου σε μια λογικη σειρα και για αυτο ειναι αδυνατον να επικοινωνησεις με τον εγκεφαλο σου πρωτα απο ολα και απλα σε βολευει αυτο το δαιμονικο παρασιτο το οποιο ονομαζεις Ιησου ΧρΕΙστο να σπερνεις την πνευματικη αρρωστια που συνιστα επι της ουσιας ευνουχισμο του Λογου και δολοφονια της γυναικας του της Σοφιας και επειτα ασφαλως θελεις να σκοτωσεις και τον Αλεξανδρο ο οποιος δεν εχει καμια δουλεια με την αρρωστια σου και η παρακρουση σου εχει φτασει στο τερμα της βλακειας.

  Για αυτο και δεν υπαρχει κατι να απαντησω στις δαιμονικη σου μανια καθως δεν λες και τιποτα που να εχει καποιο νοημα και που να εχει καποια σχεση με αυτα που λεω. Απλα παραληρεις σαν δαιμονισμενος και αυτο εισαι βασικα.

  Θα απαντησω ομως στον Αγγελο Σακετο που ειναι ενας απο τους απατεωνες της Ελληνοκετρικης orthodox χαβουζας που παρεθεσε αυτο στο site του:

  ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΗΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

  Διεπιστώθη, λοιπόν, ότι ο Αλέξανδρος δεν ήτο αλαζών , «δεν είχε καβαλήσει το καλάμι», όπως θάλεγε σήμερα ο λαός μας, παρά το γεγονός ότι είχε παρεξηγηθεί ακόμη και από τους Μακεδόνες στρατιώτες βλέποντάς τον να είναι ντυμένος με ενδύματα της περσικής αυλής ή να συμπεριφέρεται διαφορετικά από ό,τι τον είχαν συνηθίσει. Κι όλα αυτά για τον απλούστατο λόγο ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ασκούσε εξουσία και παρήγε πολιτική και στρατιωτική σκέψη και ουδόλως ενδιεφέρετο για τα πεζά και τετριμμένα ζητήματα.
  Στο σημείο, όμως, αυτό, για να καταδειχθή το γεγονός ότι ο θρυλικός Στρατηλάτης είχε πίστη μόνον σε ένα θεό και όχι στο Πάνθεο, θα αναφερθούμε σε μία (αμφισβητούμενη, είναι αλήθεια) αναφορά του Ιωσήπου περί ασπασμού του Αρχιερέως των Ιουδαίων υπό του Μεγάλου Αλεξάνδρου, έτσι όπως καταγράφεται στην «Ιουδαϊκή Αρχαιολογία» (6).
  Ακόμη και αν δεχθούμε το γεγονός ότι ο Αλέξανδρος «προσελθών μόνος προσεκύνησεν το όνομα και τον αρχιερέα πρώτος ησπάσατο. των δε Ιουδαίων ομού πάντων μια φωνή τον Αλέξανδρον ασπασομένων και κυκλωσαμένων αυτόν» (7), είναι γνωστόν στους μελετητές ότι «οι μεν της Συρίας βασιλείς και οι λοιποί τούτο ποιήσαντος κατεπλάγησαν και διαφθάρθαι τω βασιλεί την διάνοιαν υπελάμβανον» (8).
  Ωστόσο, εμείς οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, θα προχωρήσουμε περισσότερο και θα σταθούμε σε κάτι που ο ίδιος ο Ιώσηπος αναγκάζεται να παραδεχθή:
  «Παρμενίωνος δε μόνου προσελθόντος αυτώ και πυθομένου, τι δήποτε προσκυνούντων αυτόν απάντων αυτός προσκυνήσειεν τον Ιουδαίων αρχιερέα; ου τούτον, είπεν, προσεκύνησα, τον δε θεόν, ου την αρχιερωσύνην ούτος τετίμηται» !… (9)
  Κι αυτός ο Θεός δεν ήτο άλλος από τον Ερχόμενον Κύριόν μας και Θεόν μας, ο Άνθρωπος που ακούει εις το όνομα Ιησούς Χριστός!…

  —————–

  Μας λεει λοιπον οτι ειναι αμφισβητουμενο μαλιστα αυτο το αποσπασμα απο τον Ιωσηπο και παρακατω συνεχιζει να παραλληρει και να βγαζει το συμπερασμα οτι ο θεος του Ιουδαιου Αρχιερεα και δηλαδη ο Γιαχβε ειναι ο Ιησους που ενσαρκωθηκε αρκετα μετα. Ειναι προφανες οτι μιλαμε για orthodox εθνικοπαρακρουση.

  Ο Αλεξανδρος ασφαλως και ΠΕΡΑΣΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ηταν ΠΟΛΥΘΕΙΣΤΗΣ και για αυτο ακριβως θα μπορουσε να ειναι και αληθεια αυτο το περιστατικο και δηλαδη επειδη ηταν πολυθειστης και οχι γιατι δηλωσε ΥΠΟΤΑΓΗ επι της ουσιας στο ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ετσι οπως ισχυριζεται ο Γιαχβεδιστης Αγγελος Σακετος και το θυμα του ο Croif.

 44. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Ασφαλως να μην ξεχασω να αναφερω οτι οι Ιουδαιοι αρχιερεις ειναι αυτοι που σταυρωσαν τον Ιησου και ολο αυτο το παραλληρημα ειναι μια ακομα ενδειξη της πολυ σοβαρης πνευματικης παθησης των Ιουδαιοπληκτων επι της ουσιας orthodox εθνικιστων που μας προτεινουν οτι βασικα ο Αλεξανδρος δηλωσε υποταγη επι της ουσιας στο Ιουδαικο ιερατειο.

  Ασφαλως θα μπορουσε να δειξει σεβασμο στους ιερεις της οποιασδηποτε θρησκειας, καθως αλλωστε ηταν βαθυτατα πνευματικος και ειναι γνωστο για παραδειγμα οτι ειχε για συμβουλο του εναν Βουδιστη μοναχο και οτι ειχε φιλικες σχεσεις με σχεδον ολα τα ιερατεια της εποχης του.

  Απο εκει και μετα για να βγαλει καποιος το συμπερασμα και απο ενα αμφισβητουμενο μαλιστα αποσπασμα οτι ο Αλεξανδρος ηταν οχι μονο μονοθειστης αλλα μαλιστα ΓΙΑΧΒΕΔΙΣΤΗΣ πρεπει ασφαλως να υποστει λοβοτομη και αυτο ειναι προφανες οτι εχει συμβει στον Croif και για αυτο αλλωστε εχει χαζεψει και δεν ξερει τι λεει και σε τι απανταει.

  Το ολο θεμα καταληγει στην γνωστη δαιμονικη και Σατανικη οργανωση των men in black και την τεραστια πνευματικη ζημια που εχουν κανει σε ανθρωπακους οπως ο Croif.

 45. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Αυτο που προκυπτει λοιπον και απο την Ελληνοκεντρικη orthodox χαβουζα ειναι ασφαλως η αρχαιοκαπηλια η οποια μαλιστα ειναι τοσο φαιδρη που δινει ασφαλως αλλοθι στους υπολοιπους αρχαιοκαπηλους.

  Ειναι περισσοτερο φαιδρη ασφαλως απο τις υπολοιπες μορφες αρχαικαπηλιας που εχουν παρουσιαστει σε αυτον τον δυσμοιρο τοπο γιατι πρωτα απο ολα αυτη η Σατανικη οργανωση αντιφασκει με τον εαυτο της και την ιστορια της, και επειτα προσπαθει να επιβαλει το σκοτος και την ανοησια, στοχευοντας τα εθνικιστικα παρατραγουδα, επικαλουμενη ακομα και τον Μεγα Αλεξανδρο.

  Ειναι και προφανες, οτι αυτη η δαιμονικη οργανωση ΔΕΝ εχει τον θεο της, και ουτε ασφαλως την Θεα της και για αυτο η σαπια συνειδηση της παραγει μονο ενεργειακη σαπιλα, ειτε αμεσα, ειτε και εμμεσα δια μεσου της αντιδρασης, καθως αλλωστε η στοχευση που προβλεπει τον εκφυλισμο του Νου ειναι ξεκαθαρη.

  Αυτο που μας λεει επι της ουσιας και μεσα απο αυτη την στοχευση του Εωσφορου ετσι οπως εκφραζετε και απο κατι τυπους οπως ο Αγγελος Σακετος που μας λενε οτι ο Πλατωνας και ο Πυθαγορας ηταν Εωσφοριστες, ειναι οτι βασικα ο ΝΟΥΣ ειναι ο Εωσφορος = Σατανας και για αυτο βασικα θα πρεπει να καψουμε τον Νου μας για να μας “σωσει” το σκοτος και η σαπιλα που σπερνουν στο ονομα του Ιησου με το προσχημα της εθνικης μαλιστα θρησκειας μεσα σε αυτο το παραδοξο σχημα που εχει προκυψει μετα απο την ιδρυση του νεου Ελληνικου εθνους.

  Για αυτο εγω προτεινω ως μαλιστα την μοναδικη και την υστατη λυση τον απεγκλωβισμο της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ = ΠΝΕΥΜΑ του Ιησου απο τις θρησκευτικες δομες και την πληρη αποσυνδεση του απο τον νεοελληνικο εθνικισμο. Αλλη λυση δεν υπαρχει καθως εδω περα μιλαμε για ενα ενεργειακο εγκλημα το οποιο εχει παρει απιστευτες διαστασιες μεσα στα πλαισια αυτου εκρηκτικου και παραδοξου συνδιασμου που προβλεπει την συνθεση του Ελληνισμου με τις θρησκευτικες δομες των ορθοδοξοταλιμπαν που μαλιστα μας λενε οτι αυτοι πρεπει να ειναι το κεφαλι του νεου Ελληνισμου και αυτο ειναι ασφαλως μια διαστροφη που δεν μπορει να οδηγησει πουθενα περα απο την ολικη παρακρουση και βρισκομαστε καπου εκει ενα βημα πριν απο τον ολικο αφανισμο μεσα στην σαπιλα και την βρωμια.

  Θα πρεπει λοιπον ολοι Σατανολατρες men in black να δηλωσουν αμεσα την παραιτηση τους απο τους αρχιδεπισκοπικους και μητροπολιτικους θρονους της ψευτικης και ακυρης πνευματικης εξουσιας τους και να περιελθει η περιουσια της εκκλησιας στον λαο μεσα απο μια διαδικασια την οποια ασφαλως θα πρεπει να ελεγχει το κρατος και αυτος ειναι ενας ακομα λογος που θα ηθελα να παραμεινει ο Τσιπρας που ονομασε τα παιδια του Φοιβο και Ορφεα και που θα μπορουσε μαλιστα να συμβαλει στην απλευθερωση της ενεργειας του Ιησου απο τις υπαρχουσες φαιδρες θρησκευτικες δομες και μαζι θα μπορουσαμε να βαλουμε τα θεμελια για τον νεο ακομπλεξαριστο και οικουμενικο μαλιστα Ελληνισμο. Ασφαλως αυτο δεν θα μπορουσε ΠΟΤΕ να γινει με τους εθνοκαπηλους της αστικης ταξης και δηλαδη την Ν.Δ που ειναι και προφανες οτι ειναι το πολιτικο καταφυγιο της εθνολογικης παρακρουσης που ειναι αρρηκτα συνδεδεμενη με την θρησκευτικη εξουσια.

  Ασφαλως θα μπορουσε η θρησκευτικη εξουσια να παραδοθει στους ΛΟΑΤ καθως ειμαι βεβαιος οτι αυτο θα ηταν πιο οφελιμο απο την σημερινη κατασταση και για αυτο για να μην φτασουμε μεχρι εκει θα πρεπει να προχωρησουν αμεσα οι διαδικασιες της αποκαθηλωσης του πνευματικου καρκινωματος που ειναι ο βασικος υπευθυνος για την πνευματικη καταντια του νεοελληνικου εθνους.

  Τωρα απο οτι εμαθα τελειωσαμε με το ΔΝΤ και εχω αρχισει πραγματικα να το πιστευω οτι ο ΑΛΕΞΗΣ ειναι ο ΣΩΤΗΡΑΣ της Ελλαδας απο τον ΣΑΤΑΝΑ.

 46. croif101 says:

  ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ,ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ!!!
  ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ!!!
  ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ?
  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ Σ ΕΣΕΝΑ,ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,Ν ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΡΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ,ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΜΕΤΑΣΤΑΝΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ,ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ,ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ.
  ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΤΟΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΜΕΣΣΙΣ,ΠΟΤΕ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
  ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ,Η ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙ.
  ΑΙΝΤΕ.

 47. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Η συλλογικη σας συνειδηση αρνηθηκε οτιδηποτε περα απο το προσωπικο συμφερον και τις εθνολογικες μπουρδες που προβλεπουν αυτο το συμφερον με βαση τα ψευδη και τις βλακειες των νταβατζηδων της νεοελληνικης συνειδησης. Δεν υπαρχει κανενας Χριστος που μπορει και που θα ελθει για να σωσει τις δομες του κοσμου που καταρρεει και ουτε φυσικα ΧρΕΙστος.

  Αμα ερθει ο Ιησους Χριστος για τους χριστιανους θα τον σταυρωσουν οι Ελληνοπληκτοι. Αμα ερθει ο Ελληνας Χριστος θα τον σταυρωσουν οι Ιουδαιοπληκτοι ορθοδοξοταλιμπαν.

  Δεν υπαρχει καμια διεξοδος απο την συνειδησιακη πανουκλα που εχετε σπειρει ολοι μαζι.

  Υπαρχει ενα τεραστιο συνειδησιακο χασμα αναμεσα στο χθες και το σημερα το οποιο εχει προκληθει απο την συλλογικη εγωικη αρρωστια την ανοησια και την εθνολογικη βλακεια.

  Εχετε δημιουργησει ενα νεοναζιστικο καρκινο που ειναι ο πυρηνας της νεοελληνικης συνειδησης ο οποιος σας εχει στοιχισει και θα σας στοιχισει ακομα περισσοτερο και δεν μπορει κανενας με νου να ελπιζει στην “ανασταση” της συνειδησιακης πανουκλας στο ονομα του οποιουδηποτε “θεου” με βαση την νεοναζιστικη παρακρουση.

  Δεν υπαρχει καμια αλλη διεξοδος ειτε για το πνευμα του Χριστου ειτε για το οικουμενικο πνευμα του αρχαιου Ελληνισμου απο τον απεγκλωβισμο τους απο τις υπαρχουσες δομες και την επανεκκινηση πανω σε μια νεα βαση η οποια θα αναθεωρησει το παραγογο του πυρηνα της συνειδησιακης πανουκλας.

  Επι της ουσιας μιλαμε για εναν πυρηνα ο οποιος παραγει σαπια συνειδηση = ενεργεια και απυθμενη βλακεια και για αυτο οι δομες αυτου του πολιτισμου πρεπει να αλλαξουν ριζικα και για αυτο καποιος πρεπει να ειναι ετοιμος να αφησει πισω του τον κοσμο που φευγει για να “σωθει” επι της ουσιας απο αυτην την ενεργειακη πανουκλα που ολοι μαζι σπειραμε.

  Η θεια δικη και η Νεμεσις εχει ειδη ερθει και οπως σας ειπα και στο παρελθον ο εθνικισμος δεν προκειται να περασει καθως αυτο θα σημαινει την ανακυκλωση της συνειδησιακης/ενεργειακης βρωμιας και την συντηρηση της και αυτο δεν προκειται να γινει. Πιθανοτερο ειναι να προκυψει “ενεργειακη εκρηξη” και να βουλιαξει ο κοσμος σας μεσα στον συμπαντικο βαθρο παρα να επικρατησει ο εθνικισμος.

 48. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Ο δικος μου Ιησους Χριστος και ο δικος σας δεν ειναι το ιδιο πραγμα. Ο δικος μου Χριστος εκφραζει μια συμπαντικη αληθεια η οποια σταυρωθηκε και απο τους μεν και απο τους δε πανω στην βαση της εθνολογικης παρακρουσης. Η ταυτιση και των μεν και των δε με την ενεργειακη πανουκλα ειναι απολυτη. Αμα βγει καποιος εξω απο τον ενεργειακο βορθο σας θα καταλαβει τι λεω και θα τρομαξει. Η κατασταση ειναι τραγικη.

  Το εγω της “ληγμενης” και “χαλασμενης” συνειδησης-ενεργειας εκφραζεται ως εθνικισμος. Ειναι οι δαιμονες του κοσμου που φευγει οι οποιοι σας κρατανε μεσα στην ενεργειακη κολαση με το προσχημα του “εθνους” και του “πατριωτισμου” που επι της ουσιας προβλεπει την ενεργειακη απομονωση απο το συμπαν καθως αυτος ειναι και ο μοναδικος τροπος για να συντηρηθει η ενεργειακη πανουκλα και να “αμυνθει” εναντια στην ενεργειακη ροη την οποια προσπαθει να “μπλοκαρει” προκαλοντας ανισορροπια στον συλλογικο οργανισμο.

  Για παραδειγμα στο θεμα του Σορος. Μπορει να ειναι ο Σατανας ο ιδιος και εγω εχω κατηγορησει και επονυμα αυτα που κανει ομως η αριστερα εκφραζει αυτο το μερος της συνειδησης που ειναι δεκτικη στην ενεργειακη ροη και στην ΑΝΑΝΕΩΣΗ δηλαδη της ενεργειας και για αυτο σε τελικη αναλυση η προσπαθεια της δεξιας να “δαιμονοποιησει” την αριστερα με το προσχημα της οποιασδηποτε “θρησκειας” και στοχοποιοντας μονιμα τον Σορος (και την Νεα Εποχη και την Νεα Ταξη επι της ουσια απροσδιοριστα και χωρις δηλαδη να αφηνει μια “πορτα” ανοικτη στην ενεργειακη ανανεωση) το μονο που κανει ειναι να τον δικαιωνει, καθως και εκ των πραγματων και μεσα δηλαδη απο την απλη λογικη του θεματος η ΑΛΛΑΓΗ = ΝΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ μπορει να ερθει ΜΟΝΟ απο ΑΡΙΣΤΕΡΑ που εκφραζει στην γλωσσα του αποκυφισμου του ΔΕΚΤΙΚΟ = ΘΗΛΥΚΟ στοιχειο το οποιο μαλιστα ο δαιμονας της θρησκειας σας προσπαθει να υποταξει και να σκοτωσει και αυτο ασφαλως εκφραζετε και μεσα απο την ειδωλολατρικη αντιθρησκεια των αρχαιοκαπηλων εθνικιστων που εχουν μια παρομοια νοοτροπια που ειναι και ενα παραγωγο της εθνικιστικης συνειδησης που αρχικα εσπειραν οι orthodox.

  Η στοχευση λοιπον θα επρεπε να ειναι η Νεα Εποχη και η Νεα ΤΑΞΗ και οχι η μονιμη συγκρουση με το(ν) Νεο/Neo.

  Θελετε δηλαδη να ερθει ο Ιησους Χριστος για να “δικαιωσει” και να συντηρησει την ενεργειακη σαπιλα γιατι εχετε ταυτισει εσεις το εγω σας και το “συμφερον” σας με τις σαπιες δομες του κοσμου που φευγει εκει οπου μαλιστα το δεξια της θρησκειας αλλα και την γενικης σας νοοτροπιας προσπαθει να σκοτωσει το ΑΡΙΣΤΕΡΑ του Ιησου που εισηλθε στον κοσμο μας απο ΑΡΙΣΤΕΡΑ ως μια ΝΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ?

  Απο που θα εισελθει ο “Ιησους” μεσα στην ενεργειακη κολαση της πολωμενης δεξιας?

  • croif101 says:

   ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΣΕΑ(ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ)!!!ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΡΚΩΘΕΙΣ ΙΗΣΟΥΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΗΛΘΕ,,ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΕ,ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΩΝ,ΟΗΝ,ΚΑΙ ΑΕΙ!!!
   ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕ,ΑΛΛΑ ΑΝΕΣΤΗΘΗ,ΩΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΗΛΘΕ ΩΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΙΑ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΒΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.
   Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΚΡΟΣΤΟΙΧΙΔΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΑΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΓΙΩΤΑ ,ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.
   ΚΑΙ ΛΕΣ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΤΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ,ΞΑΝΑ ΩΣ ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ,ΞΑΝΑ ΩΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ?Η ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ?
   ΤΟ ΕΨΙΛΟΝ,ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΕΨΙΛΟΝ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ!!!ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΑ.
   ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ,ΩΣ ΤΙ ΘΑΡΘΕΙ ΕΣΥ ΧΟΡΟΠΗΔΑΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΑΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ!!!
   ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ,ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΕΛΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΛΟΓΟΥ,ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ,ΚΑΙ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΤΨΗ?
   ΦΥΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ(ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ?),ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ?
   ΑΣΕ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΤΡΑΒΑ ΠΑΙΞΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!!!ΕΓΩ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΧΙ ΩΣ ΑΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΑΛΛΑ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ.
   Ν ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ,ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ,ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙΣ.
   Η ΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΥΣ,ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ!!!
   ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ,ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ,ΑΦΟΥ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ (ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ)ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ.
   ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ!!!ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΩΣ ΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
   ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΡΘΕΙ ΠΑΛΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ Ο ΩΝ,Ο ΗΝ,ΚΑΙ Ο ΑΕΙ.
   ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ,ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΟΝ.
   ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ,ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΚΑΤΑ ΧΑΡΙΝ.
   ΟΜΟΟΥΣΙΟΣ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΑΛΛΑ ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
   ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ,ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ,ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΨΕΙΣ,ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ,ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ,ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΖΙΟΥΝ,ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ,ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.
   ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕ.
   ΕΔΩ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΕΟΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ,Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΙΜΩΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΠΡΩΤΑ
   Η ΥΒΡΙΣ,Η ΑΤΗΣ,Η ΝΕΜΜΕΣΙΣ,ΚΑΙ Η ΤΗΣΙΣ!!!
   ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ,ΠΑΡΑ ΑΡΝΗΣΗ.
   ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ,ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *