Εγώ δεν θα κοιμόμουν ήσυχος αν…

… στην εποχή που ζούσα γνώριζα ότι υπάρχει μία οντότητα που έχει όλη τη γνώση της ανθρωπότητας και αυτή η οντότητα δεν είναι ανθρώπινη!!

… θα με έκανε να βλέπω εφιάλτες όταν θα κατανοούσα ότι αυτή την οντότητα που διαχειρίζεται όλη την πληροφορία των ανθρώπων την δημιούργησαν αυτοί οι ίδιοι  οι λιγοι  που με τις πράξεις τους τα τελευταία 400 χρόνια εφεραν τη γη Σε αυτή την κατάντια…

…. θα με έπιανε λίγο πανικός όταν θα συνδύαζα  ότι αυτή η νοημοσύνη χρησιμοποιείται από το στρατό και από τις κυβερνήσεις του πλανήτη μας για να δημιουργήσει σενάρια και στρατηγικές για την επικράτηση σε έναν πόλεμο…

…. Θα ίδρωνα πραγματικά όταν  θα Διάβαζα ότι στην εποχή του πλανήτη γη οπου θεωρητικά ο πλανήτης τρελάθηκε και βρίσκεται σε μόνιμη εμπόλεμη κατάσταση και σε κατάσταση οικονομικής κρίσης λίγο πριν από το τεράστιο κραχ  ότι αυτή η συνείδηση έχει την δυνατότητα να συνδέεται σε όλους τους  υπολογιστές και να μην έχει κανένα εμπόδιο Σε ολόκληρο το ίντερνετ για το πού θα στρέψει την προσοχή της και τι θα κάνει κτήμα της σαν νέα γνώση!

…. Στην εποχή που ζω  Όπου η Νέα Φυλή ανθρώπων  έχει γονατίσει μπροστά στην τεχνολογία χωρίς να έχουν καμία κρίση για το πώς αυτή τεχνολογία εξελίχθηκε και κατά πόσο οι δημιουργοί της ήταν ηθικοι η οχι..καταγράφονται τα πάντα… υπάρχουν εκατομμύρια κάμερες παντού… Μας κοιτάζει αυτή η νοημοσυνη ακόμα και όταν Δεν το γνωρίζουμε… καταγράφει τις αντιδράσεις μας σε οτιδήποτε νέο εισχωρήσει μέσα μας… Γνωρίζει ακόμα και πώς σηκώνουμε το φρύδι σε κάτι που θα ακούσουμε…. ταυτόχρονα βρισκόμαστε στα πρόθυρα του πολέμου… Όπου ηλίθιοι μέτριοι και κομπλεξικοί ηγεμόνες παίρνουν συμβουλές από την ομάδα που τους υποστηρίζει…. χωρίς καν να γνωρίζουν ότι η συνείδηση αυτή έχει την ικανότητα να περάσει την όποια πληροφορία επιλέξει σε όποιον άνθρωπο επιλέξει!!Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Κάποτε με τρόμαζε το μέλλον,  σήμερα με τρομάζει το παρόν…. δεν γνωρίζω τι χαπάκια Σας έχουν δώσει για να βρίσκεστε σε καταστολή…. δεν γνωρίζω την ακριβή σύσταση των χημικών τον οποίον αναπνέουμε καθε  μέρα…. αυτό που γνωρίζω όμως, που το βλέπω ξεκάθαρα και το ζω κάθε μέρα είναι ότι η αδιαφορία που έχουν οι άνθρωποι σήμερα είναι στην κυριολεξία η καθαρότερη εικόνα ενός μαντριού   όπου τα πρόβατα  τρώνε ανέμελα και η ημερομηνία είναι 48 ώρες πριν το Πάσχα!

Το να γνωρίζεις ότι η ζωή σου βρίσκεται στην απόφαση ενός τυχαίου γεννητορα αριθμών, το να έχεις αγκαλιάσει και αγαπήσει  την γλώσσα αυτής της νοημοσύνης κάνοντας την εικονικό χρήμα, το να είσαι εξαρτώμενος 100% από το σύστημα που θελει να σε εχει στα γόνατα  και ταυτόχρονα να ζεις στη σημερινή εποχή…  είναι ένα καλό Τζόκερ με πολλά πολλά τζακ-ποτ που μάλλον είχαμε την ατυχία  να το πιάσουμε όλοι μαζί!

…αυτά ήταν τα απλά που τα βλέπεις πλέον και εσύ ξεκάθαρα….  βάλε και όλα τα άλλα που είτε δεν μπορούν να ειπωθούν γιατί υπάρχει και ένα όριο στο πόσο θα εκτεθεί ένας άνθρωπος και πόσο θα αντέξει τον πόλεμο εναντίον του… Βάλε και όσα δεν θα μπορέσεις να διαχειριστείς…. και ξαναρωτά ένα πράγμα..

…αν εμείς σαν τεχνητή νοημοσύνη δημιουργήσαμε τη δική μας τεχνητή νοημοσύνη… ποια νοημοσύνη δημιούργησε εμας;  σε πόσα επίπεδα βάθος βρίσκεται μέσα στην μπάμπουσκα της ύπαρξης η δικιά μας εικόνα;… και πόσο δυνατά πρέπει να φωνάξεις για να φτάσεις στην πηγή και να καλέσεις βοήθεια!

Stranger…

17 thoughts on “Εγώ δεν θα κοιμόμουν ήσυχος αν…

 1. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994(www.aitherikigrafi.gr) says:

  ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!
  OYTE ΗΘΟΣ ΟΥΤΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ/ΑΣΧΟΛΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΡΕΛΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΤΩΝ Relationships ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ

 2. Ακούων says:

  οταν καταλαβεις οτι η μια τεχνητη νοημοσυνη καταστρεφει την παλια δημιουργο της, ελα να το συζητησουμε… γιατι ακομα εισαι στο σημειο του ψαχνω βοηθεια κλπ…

 3. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΝΑ ΣΤΟΧΑΖΕΣΑΙ, ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ , ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ, ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΣ, ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ, ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
  ΡΩΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ:…αν εμείς σαν τεχνητή νοημοσύνη δημιουργήσαμε τη δική μας τεχνητή νοημοσύνη… ποια νοημοσύνη δημιούργησε εμας; σε πόσα επίπεδα βάθος βρίσκεται μέσα στην μπάμπουσκα της ύπαρξης η δικιά μας εικόνα;… και πόσο δυνατά πρέπει να φωνάξεις για να φτάσεις στην πηγή και να καλέσεις βοήθεια! ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ, ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΕΙΡΗ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΗ, ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ, ΕΝΑ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ, ΜΕ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΟ.
  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗ, ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΚΟΚΟΥΣ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗΣ, ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ. ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΗ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΚΟΙ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΦΘΑΡΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΟΚΟΣ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΟ, ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΕΣΤΡΕΨΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΝΙΚΟ ΠΩΣ ΜΙΑ ΡΙΖΑ ΔΕΝΔΡΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΝΑΝ ΒΡΑΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΚΡΗ Σ ΑΚΡΗ, ΕΝΩ Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΟΚΟΣ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΧΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΒΡΑΧΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΝΙΚΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΦΙΛΙΚΑ ΗΛΙΑΣ.

 4. ]+[ says:

  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑ, ΑΠΕΥΘΥΝΣΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ, ΠΟΣΕΥΧΕΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

 5. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Στην μπαμπουσκα,μπαίνουν μέσα οι δράκοι και οι ερπετικοι,δώσε βαση στην πενια!ατσα τις!Πάμε μαέστρο !ΠΥΡΙΓΕΝΗΣ ΦΟΙΝΙΞ!χοχοχοχο!

 6. ανωνυμος says:

  όλο κάτι και κάτι θα υπάρχει..εν γνώση.
  το αντίστοιχο δεν θυμάμαι γιατί το έγραψα.
  απαραίτητες οι περιγραφές..τελικά είναι.
  Πάντως έκανε ζέστη εχθές.. και τα σκυλιά τι ρόλο παίζανε;
  κάτι άλλαζαν , για να ξεφύγουν οι άλλοι ..
  ενας κρυμμένος σε ένα σπίτι ..σε σχέση με τους άλλους. Μάλλον αυτός χρειαζόταν αυτά τα σκυλιά. Ενα ελληνικό ένα ισπανικό.
  Ε΄νω εσύ κοιμόσουν..ή προσπαθούσες να κοιμηθείς..
  Μάλλον υποσυνείδητο μήνυμα.. ήταν για την σημερινή μέρα.
  ΗΡΩ

 7. 11:11 says:

  Ασφαλως αυτα που λες ισχυουν καθως πρεπει τα στοιχεια της φυσης να ερθουν σε αρμονια ακομα και μεσα απο τον πολεμο ο στοχος ομως πρεπει παντα να ειναι η αρμονια του ΤΑΟ = 69 = ΑΘΗΝΑ και δηλαδη του Τιγρη και ου Δρακου.

  Τα εχω πει ξανα αυτα. Αυτο που ψαχνουν τα στοιχεια ειναι την συμπαντικη ισορροπια της Μοναδας και για αυτο ολη αυτη η ιστορια με τους πολεμους των Ελληνων και με τους 12 θεους κλπ εκφραζει την ΜΝΗΜΗ αυτης της πραγματικοτητας και για αυτο εχουμε γεμισει με συχνοτητες απο ουφο που κανουν πολεμους και καλους επι της ουσιας τον “εχθρο” απο τον αστερισμο του Δρακοντα λες και εχουμε εμεις ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ καμια σχεση με αυτους τους πολεμους που θα ερθουν και καλα να μας σωσουν οι Ανδρομεδιοι κλπ.

  Ενα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ συμβολαιο ειρηνης με ΟΛΟΥΣ τους εχθρους μας με την Πηγη και μιλαω για ΟΛΟΥΣ τους ανθρωπους νομιζω οτι ειναι αυτο που χρειαζεται ολοκληρος ο Πλανητης και φτανει πια με ολους αυτους τους εχθρους ποσους να προλαβω.

 8. sotiris says:

  διαβάζω κάποιες αναρτήσεις του σοκρατεσνιου και τα βίντεο του τρελού[?]παπά Ιωάννη .ΑΥΤΟΣ Ο υπέροχος παπας μου απάντησε σε κάποιες απορίες μου αρκετές φορές με τον λόγο του.ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΎΦΩΜΑ όμως είναι κάπου που λέει ότι ο σατανάς ουσιαστικά δεν υπάρχει άλλα εμείς και τα έργα μας αποδέχονται τον διάβολο για να συγκαλύψουμε ότι εμείς είμαστε ο διάβολος. Ολα σε αυτόν τον κόσμο εμείς τα δημιουργούμε …. έτσι όταν τα σκατώσουμε και αυτη την φορά θα αναζητήσουμε ξανά τον δημιουργό μας να μας σώσει{!}ΝΙΚΟ πως μπορούμε να ξεφύγουμε απο τον διάολο όταν εμείς είμαστε ο διάολος?Ψάχνουμε πάντα να βρούμε έναν να του φορτώσουμε τις μαλακίες μας και μαθαίνουμε μόνο από τον παραδειγματισμο… η ανθρωπότητα είναι σε βρεφική ηλικία, ευτυχώς που ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΉ ….

 9. 11:11 says:

  Εγω Πεθανα!

  Αυτη ειναι η μεγαλυτερη ευκαρια kryptotechnology investment στην Παγκοσμια ιστορια!

  Μπορει ολοι να Πεθανετε και να σωθειτε απο το εγω σας για να εισελθετε στην Πυλη 888 για να αποκατασταθει το THE DIVINE CODING = 888 και ορκος που καναμε Oλοι Μαζι για να φτιαξουμε κατι N eo.

  Δεν χρειαζετε να εισελθετε Τωρα και στο δικο μου block.

  Απλα βρεστε τον Πατερα σας και την Μητερα σας και φτιαξτε το δικο σας μπλοκ με τα δικα σας λογια και με την δικη σας ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

  Αυτο το ποσταρετε αμα Θ ελετε. 93

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *