in ,

Έχω ένα μυστικό…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πλάκωσαν στην πατρίδα μου όλων των λογιών τα λουλούδια να θέλουν να τη σώσουν..

Πλάκωσαν οι αρχαίοι θεοι σε  μετενσάρκωση εγκλωβισμένοι σε μικρά “μπουκάλια”…

Πλάκωσαν οι βυζαντινοί   ξεθάβοντας  προφητείες μέσα από κιτάπια και ντουλάπια…..

Ήρθαν και άλλοι   με μπαξίσι  από ξένες χώρες…. Ρώσοι,, Τούρκοι,  αθίγγανοι  της μαύρης ψυχής τους,,

Την πατρίδα μου δεν την κυβέρνησε ποτέ Έλληνας… Εβραίοι,  Τούρκοι… και οι υπόλοιποι γονατισμένοι σε κρυφές ιδεολογίες…..

Ήρθαν και οι  Βασιλεις… λες και έφυγαν ποτέ…. και λες και δεν συνεχίστηκε χρόνια τώρα η κρυφή συμφωνία του κληρονομικού αίματος και των συμφωνιών κάτω από όρκους σιώπης…

Όλες οι υπηρεσίες οι μυστικές είναι στη χώρα μου,  Σία, μιτ,  μοσάντ…. και πόσες ακόμα δεν γνωρίζω…

Όλοι μαζεμένοι την ίδια εποχή,  όλοι φωνάζουν ήρθαμε και θα σας δείξουμε και θα σας κάνουμε….  μα όλοι Το μόνο που έχουν καταφέρει είναι το διαχωρισμό…!  όλως τυχαίως τη στιγμή που ο Έλληνας πρέπει να ενωθεί… οι ήρωες  που Τα μέσα ενημέρωσης αφήνουν να φανούν… είναι αυτοί που σπέρνουν μίσος,  πόλωση,  διαμάχη…..!

Φαίνεται ότι το στοίχημα το μεγάλο για τα παγκόσμια σχέδια είναι μία όμορφη μάχη… Ένας όμορφος εμφύλιος!

Και εγώ που δεν είμαι θεός,  που δεν με στηρίζει ξένη δύναμη,  που δεν φίλησα ποδίτσα,  δεν γονάτισα ποτέ σε περίεργα σύμβολα…. Αλλά και από την άλλη δεν κοροϊδέψα με την πίστη,  δεν θέλησα να έχω οπαδούς…..  κάθομαι στην απαξία… παρατηρώ τη σαπίλα…. αλλά και το ηλίθιο ενός ολόκληρου λαού!

Επώνυμα ανώνυμος,  για να μην ταυτιστείς ποτέ με την εικόνα  αλλά να ακούσεις την πληροφορία τον λόγο και τον ήχο…. για να μην σου δημιουργηθεί Ποτέ η εντύπωση ότι όλα όσα έχω να σου πω έχουν ή Είχαν στόχο πολιτικό…. για να μπορέσεις να συγκρίνεις την απάτη της εικόνας με την αλήθεια του λόγου!

Αλλα μέχρι που θα πάει αυτό;  θα κάθομαι  ενώ Γνωρίζω την αλήθεια να αφήνω όλους τους μπάσταρδους που ορέγονται εξουσία και δόξα να αποδομούν την λογική και την αλήθεια από τη Συνείδηση των συνανθρώπων μου;

Έχουν μαζευτεί πολλοί,  δεν νιώθω την ανάγκη να τους δείξω,,,… δεν ξεκινάω ένα πόλεμο με την χαζή του μορφή…. είναι πάρα πολλοι….  Είναι πολλά τα σενάρια τα ανταλλακτικά του παγκόσμιου σχεδιου!

Η επιλογή μου  να θέλω τους Έλληνες ενωμένους δεν είναι επειδή είμαι καλός άνθρωπος,  δεν είναι επειδή είναι μία μόδα… αν μη τι άλλο μιλάω για Ένωση και για νέες συμβάσεις αλήθειας πολύ πριν πάρετε χαμπάρι τι θα ερχόταν που ήρθε σήμερα….!

Μην επιτρέψετε σε αυτούς που για προσωπικούς και κρυφούς στόχους με τις δηλώσεις τους τις πράξεις τους τις επιχειρήσεις τους και την προβολή τους από το σύστημα σας δημιουργούν το αίσθημα του διαχωρισμού…. το εμείς και οι άλλοι… το αίσθημα της εκδίκησης… εμείς θα τιμωρήσουμε τους άλλους…

Δεν υπάρχει εμείς και οι άλλοι… Υπάρχει μόνο Ελλάδα… δεν υπάρχει ταμπέλα… φτύστε τους στα μούτρα τις ταμπέλες τους γιατί αυτοι  ολοι εφόσον δεν κατάφεραν να νικήσουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους που είναι ο εγωισμός θεωρείτε ότι θα καταφέρουν να νικήσουν εστω κσι ένα μυρμήγκι σαν αντίπαλο;

Γράφω αυτό το άρθρο γιατί θέλω να μαι σίγουρος ότι η συνείδηση του Έλληνα δεν θα πέσει τόσο εύκολα χαμηλά δεν θα φτάσει να είναι τόσο μα τόσο χαζός!

Μην δίνετε ύπαρξη  και οντότητα σε οποιονδήποτε θέλει να νομίζει ότι είναι ένας μικρός Θεούλης, η ότι είναι ένας που προφητεύθηκε ότι θα έρθει  είτε ο ίδιος ειτε η ομάδα του.. Άλλα η νέα  ιεραρχική εξουσία που ονειρεύεται ότι θα είναι διαφορετική από οτιδήποτε άλλο έχει συμβεί μέχρι στιγμής!

Πολλές φορές έχω γράψει πριν τα γεγονότα… πολλές φορές έχετε αναρωτηθεί γιατί ασχολούμαι με κάτι που είναι άνευ σημασίας… αλλά στο πέρασμα του χρόνου φάνηκε ότι αυτά τα άνευ σημασίας  πήραν υπόσταση και δημιούργησαν το πρόβλημα…!

Η λογική του σήμερα λέει ότι Όπου βλέπεις Εγωμανη κομπλεξικό άνθρωπο Ο οποίος εκμεταλλεύεται το πρόβλημα της χώρας για να δημιουργήσει πολιτική οντότητα  μέσα από την ανυπαρξία της οντότητας του…θα πρέπει να σκεφτείς… Από πού πηγάζει η προβολή που του δίνεται…  προς τα πού οδηγεί η κάθε του πρόταση… για ποιον τον συμφέρον εργάζεται;

Δεν είμαι μεγάλος και τρανός,  δεν με προωθούν τα Media ώστε να με πάρει σοβαρά  το μεγαλύτερο μέρος της μάζας που χρειάζεται να έχει παντα ενα τσοπάνη,ειμαι ένας απλός άνθρωπος  και μάλιστα επώνυμα ανώνυμος… που για πολλά χρόνια προσπαθώ να μάθω στους συνανθρώπους μου και στους φίλους μου ότι το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι οι ταμπέλες που Αφήσαμε να εμφυτευτούν  μέσα μας από το σύστημα!

Δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ μία καριέρα πολιτική πάνω σε μία βάση όπου τα πάντα είναι σάπια… δεν έχω και ζητώ συγνώμη τι δύναμη να πέσω στα σκατα… δεν μου το επιτρέπει η πραγματική φύση μου να πέσω τόσο χαμηλά… αλλά και η ίδια η νόηση μου γνωρίζει ότι δεν θα έρθει ποτέ λύση από την πολιτική!

Από την άλλη όμως,  διατίθεμαι και έχω όλες τις δυνάμεις να αντιμετωπίσω όλα αυτά τα βοθρολύματα που χουν έρθει να  καπηλευτούν  το μέλλον της χώρας μου….

Για αυτό σου χω ένα μυστικό..

Μπορεί να μην είμαι θεός,  μπορεί να μη με προφήτευσε κανείς,  αλλά είμαι Έλληνας  με το πιο ισχυρό όπλο του κόσμου… την λογική μου!

Αν αυτοί Λοιπόν έρχονται  για να εκδικηθούν τους άλλους μισούς που δεν είναι μαζί τους,  θα βρίσκουν πάντα έναν επώνυμα ανώνυμο που θα θυμίζει σε όλους την λογική και την δικαιοσύνη που αρμόζει μέσα σε μία ελληνική καρδιά!

…και είναι βέβαια και τιμή μεγάλη για έναν μικρό και άγνωστο άνθρωπο να τα βάζει με τους “θεούς”  και τους “προφητευομενους” σωτήρες…

Επειδή σε αυτό το σύμπαν Λοιπόν μας δόθηκε η επιλογή της Ελεύθερης βούλησης….  επιλέγω να μην θελω να γίνω από ανθρωπος γαϊδούρι σε νόηση ώστε να θέλω να σου κλέψω την ψήφο σου για να μου δώσεις εξουσία…αλλά ταυτόχρονα με όλα αυτά που βλέπω επιλέγω να τρολλάρω  σε μέγεθος συμπαντικο πλέον όλα αυτά τα χάπατα  που έχουν έρθει να στο παίξουν σωτήρες σου!

Ας δούμε Λοιπόν τότε σε ποιους από όλους τους οπλαρχηγούς θα φανώ σαν κάποιος απέναντι ώστε να έρθει με το στρατό του και τον πράσινο δράκο στο πλευρό του να μου κλασει τα α******!

Αιντε Μαλακες …

Stranger….

Report

What do you think?

Written by Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Comments

Leave a Reply
 1. Ο “ΠΡΟΦΗΤΗΣ” ΛΟΓΟΣ

  Και σάλπισε ο Λόγος και την ιερή ψυχή των ανθρώπων ανέστησε από τα τάρταρα του Άδη.

  Σάλπισε ο Λόγος, και γκρέμισε τα κάστρα της δαιμόνιας παιδείας, χαρίζοντας στα έθνη Χριστό, Ελλάδα και ανθρωπιά.

  Και ο Λόγος αναστήθηκε με τον Χριστό ! Διότι Χριστός είναι ο Λόγος της ψυχής του ανθρώπου. Και κάθε άνθρωπος υιός Θεού.

  Αδέρφια μου, Θεοί εστέ ! Αυτό το μέγα φόρτωμά σας … και ο Λόγος Χριστός ξελαφρώνει την ψυχή από τα παρά φύσιν βάρη της, βιώνοντας ο άνθρωπος τη φύση του πατέρα Θεού ως υιός Του.

  Και σάλπισε ο Λόγος φωτίζοντας στους ανθρώπους τη Νέα Γη και το Νέο Ουρανό.

  Τόσο πολύ αγάπησε ο Πατήρ τον κόσμο, ώστε έστειλε τον μονογενή Του Υιό, ως άνθρωπος θνητός, να θεάσει τις εικόνες προς το καθ’ ομοίωσιν Του!

  Και σάλπισε ο Λόγος και τόσο πολύ αγάπησε ο πατέρας Θεός την Ελλάδα, που έστειλε ξανά στη γη τον αγαπημένο του Ιωάννη, της αγάπης τον βασιλιά… για να κηρύξει την Ουσία του Λόγου = ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ.

  Η Νέα Γη είναι η επανεκκίνηση της Αγάπης στο εντός ημών των ανθρώπων στον ένα Ουρανό της Αγίας του Θεού Σοφίας.

  ***

  ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ = σπέρνω τα γεγονότα πριν να συμβούν.

  Στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος

  Λέγει ο Πατήρ ημών Θεός, ” αγαπάτε αλλήλους ως εαυτόν “, διότι αυτό που ο κάθε εαυτός είναι ό,τι είναι όλοι οι άλλοι οι αλλήλοι.
  Και αυτή η αγάπη εστί ο Θεός προς το καθ’ ομοίωσιν του προς τους ανθρώπους.

  Στο Ένα το Πνεύμα όποιος κατοικεί, ουδείς δούλος ανώτερος του Κυρίου του. Και ουδείς άνθρωπος κατώτερος του Κυρίου Του.

  Το ένα το Άγιο Πνεύμα του Θεού είναι η Αγία Του Εκκλησία.

  Εσείς Έλληνες ενώστε τα εκατοντάδες σχίσματα που χώρισαν την Εκκλησία του Θεού οι ανάξιοι της Θείας Χάριτος ψευτο-ιεράρχες και πατέρες του κτίσματος του σατανά, ως άγιο πνεύμα του θεού τους. Και κόψτε τα κλήματα τα μη φέροντα υγιή καρπό από την ιερή γη εμάς των Ελλήνων.
  Αναστηλώσατε την Μία Αποστολική και Καθολική Εκκλησία, χαρίζοντας δωρεάν στον λαό την ελληνική παιδεία.

  Θωράκιση των Ελληνικών Συνόρων και άρση της βουλευτικής ασυλίας. Να συλληφθούν όλοι οι κλέφτες. Κατάσχεση των κλεμμένων τους και την παραδειγματική τιμωρία τους.

  Και η νέα Βουλή των Ελλήνων θα είναι πένητες ερημίτες και γέροντες κλητοί που δωρεάν θα καθοδηγούν τους Έλληνες, ακολουθώντας το Σύνταγμα του Ιωάννη Γ’ Δούκα Βατάτζη.

  Τα πάντα των Ελλήνων στους Έλληνες. Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ να μην ξαναφύγει.

  Τα Ίμια να χαριστούν στην αδερφή μας Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας και στο όνομα της ειρήνης και της ανθρωπιάς να αναλάβει και τον ορυκτό πλούτο των Ιμίων για το καλό της ανθρωπότητας.

  Η Ελλάδα να τιμωρήσει την ΕΟΚ για την απάτη που έστησαν σε βάρος των Ελλήνων.

  Αν δεν μας επιστρέψουν οι γείτονες τις 7 Εκκλησίες μας στην Ασία με τις περιουσίες που ανήκουν ισόβια στον Ελληνισμό, και δεν μας ανοίξουν την πόρτα της Αγίας Σοφίας, τούρκικος μιναρές στην Ελλάδα να μην ξαναηχήσει.

  Να γελοιοποιηθούν τα έθνη που τα γράμματα των νομισμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου, τόλμησαν να τα ονομάσουν γιουγκοσλαβικά.

  Στους μη έχοντες γη, να τους χαριστεί, ώστε να ο καθένας να μπορεί να καλλιεργεί.

  Να αναστηλωθούν όλοι οι αρχαίοι ελληνικοί ναοί.

  Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδος με τάξη και ειρήνη να μοιράζεται δωρεάν στον λαό.

  Δωρεάν ενέργεια, νερό και, προς ταπείνωση και εξευτελισμό των νόμων των εβραίων, για 10 χρόνια φοροαπαλλαγή σε όλους τους Έλληνες.

  Με τις ευλογίες της αγάπης της μητέρας μας Παναγίας, της Βασίλισσας του Έθνους των Ελλήνων, σας κρούω την πόρτα της αγάπης σας αδέρφια μου, να σας προσφέρω τη δύναμη και την εξουσία του Θεού και Πατέρα μας προς Ανάσταση του Χριστού Λαού Του.

  Ιωάννης εν Χριστώ Βασιλεύς των Πένητων

 2. ΞΗΜΕΡΩΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΛΗΝΟΥΠΟΛΗ
  ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΗΤΑΝ 11,000 ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΕΔΙΑΔΑ ΗΤΑΝ ΟΙ 22,000 ΟΥΦΙΑΝΟΙ
  ΚΑΙ 16,000 ΑΡΤΑΛΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΟΥΣ
  4,000 ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ-ΕΛΙΤ..(ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΤΑΙ..ΠΡΟΣΕΧΩΣ)

 3. Η αλήθεια ο τίτλος μου θύμισε κάτι άλλο..
  με την Αλίκη να τραγουδά , έχω να μυστικό ..(χαχα) κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη>>
  κουλουπου
  Είδα το video που πρόσθεσες , και αλήθεια μου θύμισες κάτι από το παρελθόν. Με έκανε και γέλασα. Σαν ευτυχία μιας στιγμής.
  Το δεύτερο που ήρθε ήταν αυτό , όταν είχα πρωτόερθει εδώ , στην δουλειά , είχα γνωρίσει μια κοπέλα. Και προσπαθούσε να βοηθήσει τους ανθρώπους που θέλανε βοήθεια . Κάποια στιγμή αποφάσισε ότι δεν θέλει να τους βοηθήσει και ότι θέλει να βρίσκει άτομα στην δική της παρόμοιας κατάστασης.
  Και όντως έγινε.
  Ο καθένας επιλέγει στην ζωή του τι θέλει να ακολουθήσει , και ο άλλος θα πρέπει να το σέβεται . Δεν είναι απόλυτο ότι θα πρέπει και να το αποδέχεσαι.
  Πάντως επειδή η διάθεση σήμερα είναι ανεβασμένη , χωρίς παρεξήγηση ,
  Οι γάιδαροι το ξέρουν το μυστικό σου και γι αυτό γελούν ;
  Υπάρχει πάντα αναγνώριση , αλλά γιατί πάντα θέλουν να την επιζητούν ; Δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε σένα. Ένα παραλήρημα του λόγου είναι….
  Μερικές φορές και αυτός νοιώθει ελεύθερος …..
  Είδες πώς αλλάζει ; Εναλλάξ πάντα. Πρέπει πάντα να υπάρχει έλεγχος ; Κάπόυ κάπου , ναι πρέπει .
  Υπάρχουν πολλά μυστικά…
  αυτά ,,
  ΗΡΩ

 4. Ο «Τρελός» δεν έχει μυστικά.
  Βάζοντας πρώτα τον εαυτό μου, θα ομολογήσω συνειδητά πως έμαθα
  να «κοιτάζω» [= κοίτη και κοιτών → κοιτώνας]
  δηλ. να κοιμάμαι, αντί να «βλέπω».
  Αντί να είμαι οξυδερκής [ὀξύς + δέρκομαι] – να δέρκομαι με οξύ τρόπο.

  .facebook.com/sarmad.osho/posts/%CE%A4%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%BF-%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%22%CE%B4%CE%AD%CF%81%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9%22-%CE%B5%CE%AF/472743182789064/

  Αντί να είμαι “παν-δερκής” [να παρατηρώ τα πάντα, να έχω παν-εποπτεία]
  άφησα τον πράσινο [α-δαρκή = dark = σκοτεινό] να σφετεριστεί το δικό μου έργο –
  την δική μου ιερά υποχρέωση και να παρουσιάζεται
  ως δράκος [ρήμα δέρκομαι αόρ. β’ έδρακον]
  ως αυτός που «βλέπει» [διακρίνει, κυρίως επί οξείας οράσεως
  (βλέπουσα μέχρι το τέρμα),
  οξυδερκής, επί φωτός, απαστράπτων, αυτός που λάμπει,
  που διαβλέπει, βλέπει καθαρά, προσεκτικά, με συγκέντρωση, κάτω και
  πέρα από την επιφάνεια]

  Πιθανότατα οι πρώτοι παγκόσμιοι μετεωρολογικοί σταθμοί –
  Ναοί Ομβρίου Διός και Προοψίου Απόλλωνος –
  και γιατί όχι, ελέγχου του καιρού, υπήρξαν στον Υμηττό
  – ο θύμος (θυμάρι) του οποίου, τρέλαινε τις μέλισσες.

  Εκεί ψηλά λοιπόν υπήρχαν παρατηρητήρια
  Δηλ. δρακό- σπιτα

  Στην μύτη του Υμηττού ακουμπάει η ανατολή του ήλιου
  στην έναρξη του χειμερινού ηλιοστασίου παρατηρούμενη από την Πνύκα.

  Στον Υμηττό βρισκόταν και λατομείο μαρμάρου πού εικάζεται πως
  χρησιμοποιήθηκε στον αρχαϊκό Παρθενώνα
  τον οποίο κατέστρεψαν οι Πέρσες το 480 π.Χ.
  άλλωστε και ο περίφημος «Μοσχοφόρος» είναι καμωμένος
  από μάρμαρο Υμηττού.

  • Δηλαδή τον Υμηττό τον λένε Τρελό ; Το είχα ακούσει αλλά δεν ήξερα την ιστορία.
   ΗΡΩ

   • Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ “ΤΡΕΛΛΟ” ΕΧΕΙ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ, ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΔΙΑΣΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ….
    “TRE L’ EAU” ΣΗΜΑΙΝΕΙ “ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ” ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΟΧΗ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ.

    • Καλημέρα ΗΡΩ & ΔΗΜΗΤΡΗ
     Τώρα ξεφεύγουμε από το κυρίως θέμα του Stranger
     αλλά θεωρώ άκρως ενδιαφέρουσα την ιστορία του Υμηττού.
     Η οποία παραμένει άγνωστη όπως και η υπόλοιπη ιστορία της
     Ελλάδας μας, ας παραθέσω μερικές πληροφορίες
     που σίγουρα θα μπορούσαν να εμπλουτίσουν
     ή και να διορθώσουν αρκετοί
     από τους συνσχολιαστές των ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ
     Θεόφραστος Περί σημείων, υδάτων και πνευμάτων → Γ43

     penelope.uchicago.edu/Thayer/H/Roman/Texts/Theophrastus/De_signis*.html

     Ο Υμηττός ήταν το μετεωρολογικό βουνό της Αττικής

     https://youtu.be/cHbZC0O8pgg

 5. Είμαστε τόσο λίγοι και τόσο….σκόρπιοι…….

  Εχω,…ειμαι τόσο απογοητευμένη, δεν καταλβαίνει κανένας
  τίποτα πια, θεωρώ οτι θα τα λουστούμε ΟΛΑ!!!……..

  Σημειώστε παρακαλώ οτι δεν υπήρξα ποτέ μοιρολάτρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

“Ρουκέτα” Ερντογάν: Έθεσε θέμα Θράκης λίγο πριν από τη συνάντηση με τον Τσίπρα

Τηλεφώνημα για βόμβες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»